search
top

Siskot alla, siskot päällä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (63 votes, average: 3.71 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Moninkertaista sukulaisriettautta, sekaantumista naapuriin ja taas omaan veljeen tai siskoon. Mutta niin ihanaa!

Olen 14 vuotta ja 8 kuukautta vanha, tai nuori, miten vaan. Iskän mielestä jo naisen näköinen, mutta äiti pitää ihan kakarana. Sisimmässäni tunnen itseni kyllä lapseksi, mutta ulkoisesti olen kuin joku 16-17 vuotias. Pitkä, 175 senttinen solakka naisen näköinen ilmestys, jolla kenkäkoko 40. Se minua hävettää. Veljellä, joka on 16 vuotias, on vain paria numeroa isompi ja on viitisen senttiä minua pidempi. Tavallaan olen hieman ylpeä koostani, sillä tiedän sen olevan vielä myöhäisemmässä vaiheessa eduksi. Näin uskon. Ja solakkanakin aioin pysyä. Ensimmäiset rintaliivit sain 12 vuotiaana ja silloin sain kokea myös ensimerkit tulevista kuukautisista.

Minulla on parhaina kavereina kaksi tyttöä samalta kadulta jossa asun. Jo lapsesta asti olemme olleet yhdessä ja leikkineet läheisessä metsikössä ja toistemme pihoilla. Heilläkin on veljiä, Essillä kaksi ja Meerillä yksi. Ne ovat jotain 15 ja 17, siis ovat meitä tyttöjä vanhempia. Leikeissä hekin olivat usein mukana, kunnes tuli joku ihme riita, ja he häipyivät. Sitten facebookissa minulla on kavereita jotain päälle kolmesataa, vaikka en niitä kaikkia edes tunne. Mihinkään gallerioihin en kuulu, semmoisiin runkkusaitteihin, eli kuviani ei löydy mistään muualta kuin omalta koneelta. Siellä niitä sitten onkin, ja aika mehuisia, ihan nakukuvia ja muita venytyksiä. Niitä on mukava katsella ja tyttöjen kanssa vertailla. Meistä on myös yhteiskuvia ja semmoisia, melkein lesbokuvia, mutta ei me mitään lesboja olla. Essin ja Meerin koneilla on samanlaista matskua, sillä lähettelemme toinen toisillemme niitä. Kyllä taivas putoaisi, jos joku meistä kolmesta sekoaisi, ja julkistaisi kuviamme. En kyllä tietäisi mitä tekisin.

Äiti kulkee ja marmattaa, etten siivoa huonetta, en ole tarpeeksi avuksi ja muuta paskaa. Mutta on se ihan hyvä äiti, ja kivakin. Olemme usein yhdessä shoppailemassa ja moni on luullut, että olen äidin pikkusisko, sillä äiskä on aika nuorekkaan ja hyvän näköinen. Semmoinen äitiä imarruttaa ja se on hyvällä päällä. Mutta faija taas, sitä ei tarvitse imarrella, sillä se on mielestäni aina hyvällä tuulella. Kotona se lallattelee ja kävelee huoneesta toiseen ja ohimennessä koppasee pyllystä ja kehuu tissejä. Se minua alussa raivostutti ja sai äidinkin iskälle suuttumaan, mutta se korjasi tilanteen taputtelemalla äitiä ja kehuen senkin pyllyä ja rintoja. Nykyään se on minusta vaan kivaa. Veli alkoi ohimennen myös kopeloimaan ja puristelemaan tissejä. Vetäisin sitä aina nyrkillä, mutta en enää, sillä kummasti vaan tykkään sen puristelusta. Kerran huomasin istuvani huoneessani sormettamassa itseäni ja ajattelemassa alastonta veljeäni, sen kullia ja miltä tuntuisi pitää sitä kädessä. Olinhan nähnyt alastoman veljen useinkin, siis nuorempana, mutta nyt semmoista ei ollut tapahtunut aikoihin. Veljen huone on alakerrassa, missä on myös meidän sauna ja yksi vierashuone, kun minun huoneeni on kerrosta ylempänä. Ei siinä paljoa nakuina toisiamme olla enää nähty ja aika paljon veljeni majailee pihamökissämme, semmoisessa mukavassa pikkutalossa, joita on katumme varren jokaisen talon pihalla. Sieltä se pääsee hipsimään retkilleen mukavasti.

“””””””””””””””

Koulut olivat keväällä loppuneet ja kesäloma alkanut. Iskä ja äiti lähtivät vielä vähän ennen juhannusta kolmeksi päivää johonkin kylpylään. Saimme olla veljen kanssa kahdestaan kotona ja kyllähän me joitain kertoja aiemminkin olimme jo olleet kahdestaan kotona, ei siinä mitään. Tiesimme jo viikkoa aikaisemmin vanhempiemme matkasta, ja saimme rauhassa suunnitella kolmen päivän olemistamme ilman vahtisilmiä. Istuin veljen kanssa hänen huoneessaan ja ajattelimme pitävämme pienet kutsut täällä meillä. Essi ja Meeri sekä heidän veljet, jos vaan tulisivat. Olisi kiva olla kaikki yhdessä, me saman naapuruston kakarat. Veli lupasi hommata jotain juotavaa, sillä oli kuulema siihen omat kanavat ja muutkin varmaan toisivat jotain.

Katselin veljeä, oli se aika hyvän näköinen ja taas alkoi tekemään mieli hiukan kosketella pimppiä. Sillä näkyi ihan selvästi mulkku pullottavan vasemmassa lahkeessa.

– “Sulla on aika kireät farkut”, sanoin veljelle vilkaisten nivusia.

– “Ai tästäkö”, totesi veli vaan ja painoi sormellaan kulliaan, siitä kankaan läpi.

– “Siitä niin, hyvin se pullottaa.”

– “Minkä sille tekee, ajattele mitä sulla pullottaa. Kaksi tissiä, etkä kai sä sitä ujostele?”

– “En niin, mutta hyvän näköinen tuo sun pippelinpullotus on. Kato, se suurenee. Voi juma,” sanoin ja riemastuneena nousin mennen lähemmäksi katsomaan.

Veli painoi kätensä kullin päälle ja painoi minut takaisin istumaan.

– “Kysy sinä Essiltä ja Meeriltä voivatko tulla, pojat tulee ainakin.”

– “Ok.”

Sovimme veljen kanssa suunnitelmien etenemisestä ja nousin ylös poistuakseni omiin hommiini. Veli nousi myös ja lähti kohti ovea. Minun teki mieli koittaa hänen kulliaan ihan siitä housujen päältä vaan. Ovella kouraisin kalua ja pidin käden kullilla. Se oli kova ja tunsin miten se meni viistosti kämmeneni yli, eli se oli aika pitkä. Oli se paksukin.Veli antoi käteni olla, mutta otti samalla kiinni rinnastani ja puristeli, otti myös toisen rinnan käteensä ja minulla alkoi hengitys kulkemaan nenän kautta hiukan tuhisemalla.

– “Sulla on aika isot tissit neljätoistavuotiaaksi.”

– “Kohta viisitoista, muista se.”

Kipaisin yläkertaan huoneeseeni ja heittäydyin selälleni sängylle. Työnsin toisen käteni pikkuhousuihini ja aloin hyväilemään pehmytkarvaista häpykumpua ja siitä siirryin hitaasti silittelemään sileitä ja karvattomia häpyhuulia. Tunsin kosteuden leviävän sisälläni ja työnnettyäni sormen sisään tunsin sen myös sormessa. Värähdin joka kerran koskettaessani klitorista ja hyvänolon tunne vaan lisääntyi, kun ujutin toisen käden puseron alle ja rinnalle.

“””””””””””””””

Oli perjantai ja vieraat tulivat niinkuin oli sovittu. Vanhempamme olivat lähteneet jo hyvissä ajoin päivällä. Meeri ja hänen veli, Essi ja veljet, toisella, sillä vanhemmalla oli tyttöystävä mukana. En tuntenut häntä, mutta nimi oli Mirri. Kokoonnuttiin kaikki alakerran aulaan joka oli tavallaan semmoinen saunan vilvoittelutila, jossa oli myös kovasti talvisin käytetty takka. Tila oli aika iso ja siksi ajattelimme mahtuvamme parhaiten sinne, ja sieltä pääsi mukavasti puutarhan pihakeinuun, jos halusi vaikka hetken ulkoilmaa.

Olimme kaikki mukavasti nojatuoleissa ja sohvalla sekä jokaisella lasit edessään. Veli oli hommannut pullon kossua ja muut pojat toivat hieman siideriä. Kossu oli nopeasti juotu tällä porukalla, vaikka sitä olisi kuinka laimennettu limuilla, mutta kyllä se jotenkin tuntui näin kokemattomalle ainakin. Essin vanhempi veli ja tyttöystävä istuivat samassa nojatuolissa halailemassa. Mirrin jalat oli vedetty ylös tuolille ja hän istui niiden päällä. Essin veli hiplaili koko ajan Mirriä ja silitti hänen reisiään joita peitti ihan älyttömän kiiltävät stayupit. Hameenhelma oli noussut korkealle ylös ja sukkien kireä ja pitsinen yläosa oli kokonaan näkyvissä. Se oli hyvän näköistä. Kauaa he eivät kumminkaan viipyneet, sillä heillä oli jokin muu paikka mihin olivat luvanneet mennä. He jättivät meille muutamia siideritölkkejä lähtiessään ja toivottivat mukavaa jatkoa illalle.

Taisimme olla kaikki kuusi paikalla olevaa jo jonkinverran huppelissa. Naureskelimme kovaa ja ihan kuin varkain alkoi hieman riettaampi jutustelu ja puolittaisten salaisuuksien julkituonti. Vihjaisin, että olin kokeillut veljen kullia housujen päältä, ja kehuin sitä kovaksi ja vaaralliseksi. Veli heitti tietenkin takaisin kertoen puristelleen tissejäni, kehuen niitä meloneiksi. Samansuuntaisia heittoja tuli muiltakin, mutta kukaan ei ollut käynyt toistensa housujen sisäpuolella. Me tytöt innostuimme ja jokaisella taisi näiden juttujen seurauksena olla pimpit kosteana. Pojilla taas taisi housuissa olla myös aika ahdasta. Kikattelimme pojille ja houkuttelimme heittämään housut pois, ihan rohkeasti vaan. Kyllä me olimme heidät nakuina nähneet, ainakin kymmenen vuotta sitten. Minä lupasin kipaista hakemassa digikameran ja otavani heistä kuvia. Pojat estelivät ja haukkuivat meitä sairaiksi, mutta houkuttelimme kunnes housut lähti. Juoksin äkkiä ylös ja hain kameran joka oli vielä latauksessa mutta akku täytenä. Takaisin tullessani pojat istuivat kolmistaan kalsareissaan sohvalla paidatkin jo pois riisuttuina. Napsin muutaman kuvan heistä ja jatkoimme houkuttelua vaatimalla bokserit myös pois. Siinä oli houkuttelemista, maanittelua ja lupailua. Lupailua siitä, että pikkarit lähtisi myös meiltä. Pojat riisuivat kalsarinsa ja istuivat vieri vieressä kädet mulkkujensa päällä. Alta ei näkynyt mitään muuta kuin vähän karvoja.

– “Samperi, nyt näytätte ne vehkeenne ja heti,” melusi Essi, “muuten meidän pikkarit pysyy paikoillaan.”

– “Levitätte hieman polvia ja sillälailla,” ohjeistin minä, valokuvaaja.

– “Sitten voitte vaikka vähän hiplata niitä pusseja ja heilutella kulleja,” jatkoi Essi meluaan.

Meeriä nauratti ja ei saanut sanaakaan kämmenellä peitetystä suustaan. Pojat katsoivat toisiaan ja hitaasti paljastivat kullinsa. Joka jätkällä seisoi ja Essi kumartui eteenpäin levittäen heidän polviaan.

– “Komeita vehkeitä,” tirskahteli Meeri ja oli melkein kippurassa tuolin syvyyksissä.

– “Mä otan teistä kuvan, tai noista mulkuista. Sojottakaa niillä ylöspäin. Mä pistän kuvan nettiin, naamat ei tule mukaan” kiusasin.

– “Et saatana pistä,” karjaisi veli ja oli ryntäämässä kohti.

Minä piilotin kameran selkäni taakse ja kun veli oli kurkottamassa sitä sieltä, niin tarrasin hänen kulliinsa. Ryntäys loppui siihen ja hän perääntyi sohvalle. Nauroimme kaikki ja sain ottaa heistä kuvia mielin määrin. Olin vannonut ja luvannut, etten levitä yhtäkään kuvaa mihinkään, jaan paikalla oleville vaan. Pojat runkkasivat itseään ja nostelivat kiveksiä paremmin nähtäväksi ja tuli hyviä lähikuvia.

Aikansa pojat vetkuttelivat itseään ja alkoi kuulua vaatimus meidän suuntaan, että pikkarit pois. Olimme jo niin hetkien ja tapahtumien lumoissa, että vastustelematta riisuimme ne. Meillä oli hameet jotka mukavasti peitti kaiken, mutta taas nousi semmoinen metakka, että nekin oli riisuttava. Pienessä humalassa ja kiihottuneina istuimme alapäät paljaana paidat päällä. Se oli kuulema niin naurettavan näköistä, että pois vaan nekin, se oli käsky. Ja ei kauaa kulunut, kun oli minulta rintaliivitkin pois. En muista, oliko Essilla ja Meerillä niitä ollenkaan, sillä usein he kulkivat ilman. Olimme kaikki nakuina.

– “Kamera tänne,” määräsi veli.

Ei ollut muuta mahdollisuutta kuin luovuttaa se.

– “No niin, levittäkääpä nyt sitten pimppejänne. Nostakaa polvet ylös ja näyttäkää maisemat. Ooh, teillähän on kaikilla karvojakin jo.”

Veli napsi kuvia ja muut pojat runkkailivat hitaasti katsellen ja naureskellen. Veli käski minun hiukan puristella rintoja yhteen ja olla nautinnollisen näköinen. Mitä se sitten silläkin tarkoitti.

Minun alkoi tekemään mieli. Siis mieli panemiseen. En sitä ollut koskaan kenenkään kanssa tehnyt, vaikka mieli oli tehnyt. Meeri oli ollut jo kahdenkin pojan kanssa, vaikka se oli ujoin meistä kolmesta. Essi, semmoinen ronski tyttö, ei ollut koskaan, niinkuin siis en minäkään. Yhteisymmärryksessä lähdimme tyttöjen kanssa hitaasti lähestymään poikia. Minun tielleni osui Essin veli, ja Meeri osui veljeeni, Essin ottaessa Meerin veljen tähtäimeensä. Kyyristyimme poikien eteen ja hitaasti toisistamme mallia ottaen veimme käsiämme hitaasti heidän reisiään pitkin kohti kulleja. Tuikkasin sormellani kiveksiä ja sitten pystyssä sojottavaa kullia. Se huojahteli ja nyökähteli. Terska oli melkein kokonaan paljaana ja otin esinahasta kiinni peukalo- ja etusormiotteella venyttäen sitä alas. Koko nuppi muljahti näkyviin kiiltävänä ja kireänä, tummanpuhuvana tattina. Suljin koko kalun kouraani ja runkkasin hitaasti ylös ja alas. Toisella kädellä kannattelin kiveksiä hiukan niitä puristellen. Nuoreksi tytöksi olin edennyt aika pitkälle. Sivusilmällä vilkaisu kertoi, että niin olivat tytötkin tehneet. Kumarruin lähemmäksi kullia ja rinnat painautuivat Essin veljen polvien väliin. Hän otti niistä kiinni ja ikäänkuin leipoi niitä. Oli ihana tunne ja pimppi sykki valtavasti. Nautin rintojen hyväilystä, mutta kaipasin pilluunkin jotain.

Tutkin lähietäisyydeltä miehen elintä, ihan ensi kerran. Kääntelin ja puristin sitä hivellen myös terskan kärkeä ja pissareikää. Ihanasti sormi upposi reijän kohdalla syvemmälle, vaikka muu osa oli kivikovaa. Kun painoin sormea reijällä, niin sormenpää kastui. Sieltä sisältä tuli jotain kirkasta nestettä, semmoista liukasta. Ei sitä paljoa tullut, mutta kastui siitä koko terskanpää kun sormella levitti sitä. Tytöt näköjään tutkivat leikkikalujaan myös ja pojat nojasivat taakse kasvot kohti kattoa. Meeri hipelöi myös itseään pimpistä samalla kun taivutteli veljen mulkkua. Minulla iski hullu ajatus, halusin antaa pusun kiiltävälle terskalle. Katsoin tyttöjä ja sanoin paksulla äänellä, että annetaan pienet pusut pippeleille. Tytöt vetäytyivät hieman kaluista ja katsoivat arvioiden niitä. Minä ohjasin tukevan kullin huulilleni ja moiskautin siihen kuuluvan pusun. Tytöt katsoivat hieman hämmentyneinä, mutta Meeri teki heti saman ja sitten Essi. Rohkaistuneena annoin toisenkin pusun, semmoisen viipyilevän. Kolmas olikin aivan uusi, sillä avasin suuni ja otin koko terskan suuhun. Hampaani koskettivat esinahan kiinnityskohtaa terskan takana kun suljin huulet koko komeuden ympärille. Kieleni tunnusteli kireää nuppia ja tökki soikeaa reikää siinä päässä. Huomasin tyttöjenkin tekevän samaa toimitusta omat pyllyt pyörien.

Essin veli kaatoi minut selälleni matolle ja tuli päälleni. Saman tekivät muutkin pojat tytöille ja niin makasimme rinnatusten lattialla. Tunsin miten kulli haki pilluani ja kädet leipoivat rintojani. Tunsin hampaiden kosketuksen nänneillä ja niiden räjähdyspisteessä olevan kireyden, ja ihmettelen, ettei kuulunut narskahduksia hampaiden näykkäistessä niitä. Polveni levisivät kuin itsestään ja kivespussi putosi reisieni väliin painautuen vasten märkää pilluani. Sitten se siirtyi kauemmaksi ja tunsin kullin varren liukuvan alas pitkin häpyhuulten rajaamaa vakoa. Sain kuiskattua, että ole varovainen, voi sattua, tää on eka kerta.

– “Joo joo.”

Varovasti Essin veli asetti kullinpään aukolle ja aivan hiljaa ujutti sitä syvemmälle. Minä levitin jalkojani niin leveälle kuin mahdollista ja olin kauhusta jäykkänä. Kulli lipui hitaasti syvemmälle eikä tuntunut ollenkaan ahtaalle, mutta olinhan märkä ja liukas kuin palanen saunasaippuaa. Pidin rakastajaani lujasti kaulasta kiinni ja kuiskasin koko ajan, että varovasti, varovasti. Viereltäni kuului ennenkuulumattomia ääniä ja Meeri suorastaan hihkui veljen paniessa häntä. Itse tunsin kullin menneen pohjaan, eikä mitään suurta ja kivulloista ollut tapahtunut. Kalu liikkui minussa ylös ja alas, käyden syvälläkin eikä kipua ollut missään. Rentoiuduin täysin ja olin mukana.

Nuoret miehet, innokkaat kuin mitkä, pelkäsivät saavansa siemensyöksyn liian äkisti, ja siksi he aina välillä lopettivat panemisen ja katselivat vaan meitä alla makaavia. Hullu ajatus iski taas minuun ja sanoinkin, että nyt vaihdetaan. Pojat olivat valmiit ja niin kai myös tytöt, sillä mitään murinoita ei kuulunut. Nappasin Meerin veljen käden omaani ja vedin hänet luokseni. Muut vaihtoivat myös paikkaa ja kohta oli äskeinen sessio menossa pienin vaihdoksin. Minusta kulli oli samanlainen kuin edellinen. Työskentely sen kanssa samaa, en mitään eroa tuntenut, en muuta kuin, että tämähetkinen partneri tuoksui paremmalle. Panimme ensikertalaisten innolla ja uutta kokeillen.

– “Ja nyt vaihto, sisarukset keskenään,” se oli Meeri, meidän kokenein, siis tytöistä, ja myös ujoin.

Nussiminen loppui jokaiselta siihen. Mitä se tarkoitti, oli varmaan jokaisen ajatuksissa. Se tarkoitti vaan sitä, että minun piti panna veljen kaa ja Meeri omansa ja Essi omansa kanssa. Sisimmässäni ajattelin, että voisihan se olla kivaakin. Olinhan sitä joskus salaa haaveksinutkin.

– “Mikäs siinä, tule tänne veliseni,” olin mennyt rohkeasti juttuun mukaan, “mutta nyt tytöt päällä.”

Hitaasti muut siirtyilivät ja naurahtelivat minun vetäessä veljeäni luokseni. Nousin kyykkyasentoon ja asettelin veljen selälleen matolle ja viereen tuli muut pojat. Istuin veljen reisille ja otin kalun käsiini puristellen ja hieman runkaten sitä. Tytötkin ottivat mallia ollen samassa toiminnassa. Siirsin itseäni kohti veljen kullia ja ohjasin sen helakkaa päätä häpyhuulien väliin. Autoin hieman levittäen sormin niitä ja terska haki kuin itsestään märän reitin sisälle kiehuvaan onkaloon. Istuin silmät kiinni ja nautin kullista. Ratsastin kevyesti ja tunsin miten veli otti vyötäröltäni tukevan otteen ja auttoi minua pompottelussani. Mieleeni ei tullut, että partnerini oli velipoika. Ajatukseni täytti vaan kulli, pillu ja paneminen. Rintani heilahtivat ratsastuksen tahdissa ja veljen katkonainen hengitys kuului muiden samanlaisten huokujen ja ähellysten seasta. Jatkoin veljeni panemista aina siihen, kun hän työnsi minut pois kulliltaan ja roiskaisi spermavanan pitkin omaa vatsaansa. Se oli sitten siinä, mutta otin kuitenkin vielä kullista kiinni ja käänsin sen pystynpään, hiukan jo pehmenneenä. Katsoin miten pissareijästä aika-ajoin pullahti harmaa eriteklöntti valumaan terskalle ja siitä hiljakseen sormelleni. Levitin sitä toisella sormella pitkin sormea ja annoin sen kuivua siihen.

Toisetkin olivat lopettaneet hommansa ja tytöt istuivat veljiensä vierellä katsellen toisiaan, veljiään ja yhdessä hiukan naureskelimme. Olimme hämmentyneitä, mutta tehty mikä tehty. Menimme kaikki kuusi yhtäaikaa saunan suihkuun ja siellä olimme taas vapautuneita ja kovaäänisesti kilkatimme ja pojat mörähtelivät. Jotain kevyttä puimme päällemme ja menimme ulos keinuun istuskelemaan ja nauttimaan auringosta, joka oli korkealla näin ennen juhannusta. Pukeutumisemme oli siis kevyttä ja hiukan huolimatontakin niin, että aina jostain vilkkui jotain ja taas oli aihetta hyväntuuliseen nauruun ja kopelointiin.

Ilta meni pienessä siiderihumalassa eikä siitäkään voitu välttyä, ettemmekö olisi taas sortuneet pieniin kuherteluihin ja tutkimusmatkoihin toistemme salaisiin paikkoihin. Jossain vaiheessa tunsin pimpilläni jonkun kielen ja imevät huulet. Ihanaa. Sain rakastella, sain suukotella kovaa kalua ja tunnustella ketteriä kiveksiä pussissaan. Suutelimme, jopa tytöt keskenään. Tämä oli niin ihanaa ettei voinut muuta edes ajatella. Niin synnitöntä ja niin sallittua. Meille.

“””””””””””””””

Olen jälkeenpäin ajatellut, että nyt olen sitten oikeastaan nainen, vaikka en ihan viitätoista vielä ole. Olen kokenut semmoista mitä ei monikaan muu. Ryhmärakastelua, jopa veljen kanssa, nuorena imenyt kalua ja sormella levitellyt spermaa. Pitänyt käsissäni kahta kalua samanaikaisesti, ja samalla antaen suukon tytölle. Tuntenut veljen sormen pimpissäni ja hetken kuluttua naapurin pojan. Tuntenut hyväilevän kielen syvällä häpyhuulien välissä. Olen ajatellut veljeäni ja hänkin on katsonut minua aivan uudella tavalla. Ettemme vaan taas sortuisi toisiimme, – mutta mitä väliä. Ajatuksiini on luikerrellut myös iskä. Haluaisin koskettaa hänen munaansa. Muistan hyvin minkä muotoinen hänen terskansa on. Yhteiset saunareissut eivät ole kaukana. Iskän lähes violetin värinen terska on kuin sydän. Pissareikä syvällä jonka molemmilla puolilla pullottaa kireää terskaa. Se on kuin sydän.

17 kommenttia viestissä: “Siskot alla, siskot päällä”

 1. Hesalainen muija says:

  No mutta kyllähän kännissä voi käydä mitä vaan 😉

 2. -tar says:

  Uskottava tai ei, mutta viihdyttävä. Ja on otettava huomioon, myös Miss90, että tämähän kaikella todennäköisyyllä on fiktiivinen tarina, eikä mikään teinitytön päiväkirja ja tositarina. Sopi hyvin “hulmuhelman” muiden nuorisotarinoiden jatkeeksi.

 3. Miss90 says:

  Vähän liian pitkä, ja todella epäuskottava… Ei teini-ikäset noin kyllä toimi. En itte ainakaan, vaikka seksijutuista tykkäänkin. Ja ykskää teini ei kyllä eka kertaa hommaile ryhmässä.

 4. jenna says:

  Kostuin

 5. pikkumies haagasta says:

  Oli hyvä tarina taas pitkästä aikaa mutta ehkä pikkasen liian pitkä 🙂

 6. Pastelli says:

  Tämä oli esimerkki, aivan kuten Tappisilmä sanoi, harmittomasta tarinasta.

  Kuvaus oli rentoa ja ilmavaa, melkein parodiamaista iloittelua joka tulee ottaa sellaisenaan, viihteenä.

  Kuten Katriina mainitsi, olisin silti minäkin kaivannut enemmän hahmojen syventämistä.

  Se myös ajoi pois insestitarinasta, ettei päähenkilö ajatellut veljeään veljenään. Kun hahmo on tunnustanut fantasioineensa veljestään ja tilanne on noinkin absurdi, ainakaan minä en voisi ajatella mitään muuta kuin sitä mitä tapahtuu.

 7. Korppi says:

  Nämä “nuorisojutut” kiinnostaa aina. Onko syy se kielletty toiminta vai mikä?
  Muutkin kirjoittajan julkaisemat jutut ovat aivan luettavia. Mukavaa ajanvietettä ja kyllä niillä on vaikutusta aina johonkin osaan vartaloa.

 8. Räsynukke says:

  Jestas, oli mukavaa luettavaa. Tämä oli pieni dokumentti elävästä elämästä. Viittaan edelliseen “tappisilmän” kommenttiin, ettei tämä ole tuntematonta (eikä todellakaan tavatonta) toimintaa tosielämässäkään.
  Kerronta oli kuin raporttia, mutta niin ihanaa.

 9. tappisilmä says:

  Mukavan leppoisa ja harmiton tarina. Ei kenenkään pitäisi pahastua tämänlaatuisesta kerronnasta. Kaikilla oli hauskaa keskenään. Eikä kuvatunlainen toiminta aivan tuntematonta tosielämässäkään ole.
  Kirjoituksen pienet lyöntivirheet ja korjailun pieni huolimattomuus ei haitannut.

 10. make says:

  oli aika hyvä. Mulla ainakin housuissa pullistu. 😉

 11. Katriina says:

  Aivan ihana novelli, mutta ensimmäisen insestin tapahtumahetkellä olisi voinut enemmän kuvailla sitä mitä henkilöiden mielessä liikkuu. Siinä rikkoutuu sen verran suuri tabu… Sama puute tosin oli omassakin novelliyritelmässäni *punastuu*

 12. Tuhma isä says:

  Alussa oli fiilistä mukana ja tyyli oli uskottava, mutta panemisessa meni liian tekniseksi ja tunne puuttui.

 13. CWiZ says:

  Olen Tricksterin kanssa samaa mieltä. Ja mitä noihin D:n novelleihin tulee, en usko että niitä todellakaan saa julkaista hänen luvallaan, koska (tälläkin sivustolla) olen huomannut, että moni on kopioinut novellin toiselta sivustolta, eikä ole viitsinyt muokata lähdettä (siis sivustoa, mistä kopioitu) eikä sen puoleen alkuperäistä kirjoittajaa novellin alkuun tai loppuun.

 14. Horny59 says:

  Oli hyvä tarina. Jollain tavoin odotin enemmän, vaikea selittää mitä. Ehkä hieman yksityiskohtaisempaa selitystä tai enemmän keskustelua rakastelujen aikana. Suunta on erittäin hyvä. Jatka kirjoittamista. Kyllä se koko ajan paranee. Muistelisin lukeneeni jotain kirjoituksiasi aiemminkin. Tälle sopisi hyvin jatkoa vaikka veljen kanssa, kun muut ovat lähteneet kotiin.

 15. MasterJonathan says:

  En tiedä onko tällaista soveliasta sanoa, mutta lukiessa housuissa jäykistyi mukavasti 😉 Eli toimi minulle.

  Ryhmäsessioiden kirjoittaminen on hankalaa ja kieltämättä alussa oli hieman sekavuutta. Mielestäni ryhmässäsessiossa kannattaa keskittyä yhden henkilön kokemuksiin ja tuntemuksiin ja tässä oltiinkin aika hyvin pysyttä päähenkilön mukana, eikä yritettykään kuvailla yksityiskohtaisesti muiden tekemisiä. Hyvä.

  Outo juttu, mutta minä olisin kaivannut päähenkilölle nimen. Ja myös veljien nimet ja lyhyet kuvaukset olisivat olleet kivat.

  “Vanhana” kääkkänä en ota kantaa, että oliko kirjoitustyyli sopivaa teinitytölle, mutta riittävän uskottavaa minulle.

 16. hulmuhelma says:

  Hyvä, että aina jokunen kommentti tulee. Siitä olen kiitollinen.
  Tuo dialogijuttu on aina ollut jotenkin hankala, sillä haluan sen selvästi erottuvan. Olen kokeillut eri versioita, mutta usein ne menevät aivan toisin kuin oli tarkoitus. En tiedä mikä tekstinkäsittelyohjelma olisi paras, enkä muutenkaan ole mikään pro niitten kanssa taituroimaan. Kun lähetän tekstin tänne, niin aika tavalla visuaalinen ulkonäkö muuttuu. Täällä rivien välit on isot, ainakin minun mielestä, ja liika ilmavuus vaikeuttaa pienet “jippoilut”.

 17. Trickster says:

  Ihan hyvä tarina, mutta näissä ryhmäjutuissa on aina se hankaluus, että homma menee melko sekavaksi. Niin myös tällä kertaa. Novellimittaan ei ehdi tekemään kaikkia hahmoja kauhean tutuiksi, niin on mielestäni aika sama kuka on kenenkin kanssa. En myöskään ymmärrä, miksi henkilöiden iät ja kengännumerot täytyy tuoda ilmi (paitsi, jos kyseessä on parodia).

  Kirjoitat aika pitkiä kappaleita, melkein pätkisin niitä pienemmiksi, jotta lukeminen helpottuisi. Dialogissa en käyttäisi ajatusviivaa tyyliin:– “Ja nyt vaihto, sisarukset keskenään,” se oli Meeri, meidän kokenein, siis tytöistä, ja myös ujoin. Pelkät lainausmerkit riittäisi tai sitten pelkkä ajatusviiva, makukysymys.

  Muuten hyvä, muistutti minua Derekan Perhe-novelleista. Nekin olisi hieno joskus saada tänne, mutta Dereka taitaa olla kuvioista pois. Archivesta löytyy, mutta en usko, että julkaisuoikeuksia saa helpolla. D:lla paloi joskus hermo kaikkiin kitisijöihin ja arvostelijoihin.

Kommentoi

top