search
top

Unohtumattomat seksileikit

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (148 votes, average: 3.82 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on julkaistu aiemmin it.org -novelleissa. Jatko-osa 'Unohtumattomat seksileikit jatkuivat' on kunnon panotarina ja tulee tänne jos löydän aineiston arkistostani. Tämä eka osa on osaksi omia kokemuksiani.

Sina kesänä lapsuuden leikit saivat aivan uuden käänteen. Olimme seksuaalisesti hyvin varhain kehittyneitä, naapurin tytöt Maisa ja Inkku sekä minä. Tytöt olivat muodokkaita kuin Madonna ja minä jo kohta viidentoista ikäisenä karvainen ja lihaksikas ja kulli kookas kuin aikuisella miehellä.

Maalaistalon kasvatteina tytöt olivat hyvin estottomia. Kävimme usein katsomassa talon siitosoriin touhuja. Näillä retkillä huomasin tyttöjen joskus supattavan keskenään ja vilkuilevan posket hehkuen housujeni pullistunutta etumusta. Minulla seisoi miltei jatkuvasti kesäasuisten ja vähäpukeisten tyttöjen seurasssa. Meitä kaikkia kiihotti hevosten leikki ja oriin komea kalu.

Sinä kesänä kävimme mys yhdessä katsomassa vanhoja Tarzan-filmejä. Niistä saimme idean ja rakensimme uimapaikkamme lähelle pensaikkoon “viidakkomajan”, mitä käytimme uikkarien vaihtoon ja salaisena tapaamispaikkana. Eräässä leffassa Tarzanin lannevaate muistutti nykyaikaisia pieniä tangoja. Kotiin palatessamme kuulin Maisan kuiskuttelevan Inkulle: – Miks Mikalla ei oo sellasia pieniä uikkareita, vaikka sillä on niin upeet reidet ja kiva paisuva kalu? – Meidän pitää hankkia sille sopivat tangat, lisäsi Inkku.

– Sä oot nyt meidän Tarzan. Me tehdään sulle pienet Tarzanin uikkarit, tokaisi Maisa minulle ääneen samalla Inkulle silmää iskien.

Olin jo unohtanut koko asian, kun taas kerran olimme helteisenä päivänä uimassa. Tytöt ilmoittivat käyvänsä kotona ja minä jäin rantakalliolle kuivattelemaan. Kun menin majaamme, tytöt olivatkin siellä yllään vain pienen pienet string-bikinit. En ollut ennen heillä sellaisia nähnyt. Maisa tarkkaili reaktioitani ja ilmoitti silmät loistaen: – Älä nyt silmiäs pudota. Me tehtiin nää itse. Inkku on tosi hyvä ompelemaan. Nyt tehdään sullekin. Nää on ohutta lycra-kangasta, siitä saa sulle ihanan kalukukkaron. Mutta ensin otetaan mitat.

Ennenkuin ehdin estää Maisa asettui eteeni heiluttaen kädessään mittanauhaa. Inkku katseli nenänvarttaan pitkin virttyneitä uimahousujani: – Heitä pois nuo roikkuvat ja väljät uikkarit. Ei niistä voi ottaa mittoja.

Tunsin alkavan erektion kihelmöivän nivusissani ja yritin vielä estellä, mutta Maisa polvistui heti eteeni ja tempaisi märät uikkarini alas. – Eihän me tarvita kuin kaksi mittaa, vai mitä Inkku? kysäisi Maisa taas silmää iskien ja kiersi nopeasti mittanauhan lanteilleni.

Olin minä ennenkin saanut stondiksen uintiretkillämme, mutta nyt paisunut penikseni ponnahti seisomaan Maisan käsiä ja mittanauhaa vasten. Huomasin Maisan hengityksen kiihtyvän, mutta vakaasti hän ilmoitti: – Vyötärö 81 senttiä. Ohoh – onks kaikilla pojilla tällanen oriin kalu? Senhän pitää mahtua seisomaan tangoihin. Otetaanks haaramitta kullin kärjestä alkaen?

Muitta mutkitta Maisa asetti mittänauhan pään nyt jo miltei napaan ulottuvan “rautakankeni” kärkeen ja hönkäisi ilkikurisesti: – Tyveen miltei 18 senttiä. Ai niin, eihän mun sitä pitänyt mitata.

Näytti siltä, että Maisan poskia kuumotti. Hitaasti hän veti kuitenkin mittanauhan pullean kivespussini yli haarojen keskelle ja sai pienen viivyttelyn jälkeen sanotuksi leveästi hymyillen: – Ooh – Mikan stondis alkaa jo täältä. Haaramitta 34 senttiä. Saitkos Inkku mitat muistiin?

Tämä oli varmaankin unta. Jos Maisa oli kiihottunut, niin olin minäkin: paksu äärimmilleen jäykistynyt kullini sojotti nyt suoraan ylöspäin. Olivatko tytöt päättäneet tutustua heitä kiihottavan pojan miehiseen anatomiaan? Odottamatta Inkku tokaisi: – Mä oli kerran tulossa tänne, kun mä huomasin, että sä olit alasti ja sä vemputit niin hurjan suurta kullias, jollasta mä en ollu ikinä ennen nähny. Mun oli pakko katsoa kun se oli niin kiihottavaa ja kun sulta lensi monta kertaa jotain harmaata. Mä läksin hiljaa pois.

En tiennyt mitä olisin sanomut. Erektio suorastaan pakotti kulliani ja tunsin miten veri pakkautui yhä enemmän kuumana tykyttyäviin nivusiini. Käännyin poimimaan uikkareitani, kun kuulin takaani Inkun kuiskaavan: – Me halutaan nähdä kun sulta tulee.

Enempiä aikailematta Inkku painoi lantionsa kylkeeni. Tunsin reittäni vasten hänen häpykukkulansa stringien ohuen kankaan läpi. Kevyesti hän kiersi sormensa siittimeni paksun varren ympärille ja alkoi liikutella esinahkaa edestakaisin. – Näinkö sä teet? Onks tää ihanaa? Mutta me halutaan nähdä kun sä ite runkkaat!

En voinut muuta kuin nyökytellä; antauduin hyuikean nautinnon vitäväksi. Silloin myös Maisa painautui lantiotani vasten, työnsi kaarevan reitensä haarojeni väliin ja kietoi solakat jalkansa reiteni ympärille. Hänen kätensä liukui paljaille pakaroilleni ja työntyi hyväilemään paisunutta kivespussini alustaa.

Kun tartuin siittimeeni, pullahti sen kärjestä kirkasta nestettä- – Mitä toi on? henkäsi Maisa. – Kiimatippoja, vastasin kiihottuneena ja vetelin penistäni muutamalla voimakkaalla vedolla. – Kun stondis on tarpeeksi kova, multa tulee aina ennen siemensyöksyä runsaasti liukastetta. Kato tälleen, jatkoin, ja puristin vielä haarojeni välistä kullini paisunutta tyveä. Samassa pullahti terskan pallukoiden välistä lisää liukastusta sormilleni. Liukas kiiltävä terska liukui nyt kämmeneni sisällä.

Työnsin lantiotani eteen ja jatkoin hirvittävässä erektiossa seisovan kyrpäni kiihotusta. Pian tytöt näkisivät haluamansa. Tunsin siemensyöksyn lähestyvät oireet selkäpiissäni. Nautintoa lisätäkseni jännitin pakaroita ja reisilihaksia. Nautinto kasvoi hetki hetkeltä hekumallisemmaksi. Minun oli aivan paqkko levittää reisiäni ja silloin se alkoi: Tähänastisen elämäni mahtavin orgasmi ja siemensyöksy. Syvällä nivusissani tunsin sperman lähtevän liikkelle tajunnan sumentavaa nautintoa tuottaen. Lantioni työntyi kaarelle. Puristin lujaa molemmin käsin siittimeni paksua vartta. Ensimmäinen ruiskahdus lennätti sperman uljaana repaleisena kaarena majan seinään. Pari seuraavaa olivat vielä pitkiä, mutta sitten kaaret vähitellen lyhenivät ja lopuksi sykkivä kaluni valutti lopun siemennesteen käsilleni.

– Se oli upeeta, mä laskin kahdeksan ruiskahdusta. Tuleeks sulta aina noin paljon, kuiskasi Maisa korvaani samealla äänellä. – Mä oon hirveen kiihottunu, mun stringit on ihan märät, koeta vaikka! – No ei aina, vastasin ja painoin käteni Maisan kuumalle häpykummulle, mä en oo ainakaan kolmeen päivään runkannu, painetta oli jo valtavasti. Mä oon tyydyttäny itseeni jo kymmenvuotiaasta lähtien ja mulle on nyt alkanut kehittyä runsaasti spermaa. Yleensä mä runkkaan joka päivä-

– No niin mekin. Kato, me tehdään näin, hönkäisi Maisa ja riisui estoitta pienet stringinsä. Hän tarttui käteeni ja vei pari sormeani häpyhuultensa väliin. – Tunnet sä pienen nappulan siinä yhtymäkohdassa. Se on häpykieli, joka nousee kiihotuksesta kanssa erektioon. Hei Inkku, näytetään Mikalle miten me tehdään. Inkku riisui myös stringinsä ja niin sain olla todistamassa kahden kiihottuneen upeavartaloisen alastoman tytön hyväilevän klitoristaan siinä silmieni edessä.

Tytöt katsoivat häpeilemättä alastonta vartaloani ja varsinkin reisieni yhtymäkohdassa vielä puolittaisessa erektiossa jököttävää paisunutta kulliani. Muuta ei tarvittu, näky oli kiihottavinta mitä olin koskaan nähnyt ja pian siittimeni seisoi jälleen hurjassa erektiossa. Katsoin miten Maisan ja Inkun sormet tekivät pientä nopeaa liikettä häpyhuulten välissä. Maisan silmät olivat nauliutuneet mahtavana sojottavaan kyrpääni ja hänen huuliltaan purkautui kiimainen huohotus: – Sulla on mahtava kalu ja upee vartalo. Levitä vielä reisiä, ne on niin ihanan lihaksikkaat, mä voisin hukkua niiden väliin. Me tehdään sulle kiihottavat stringit, missä sun megapenis voi seistä.

Kyrpäni tuntui halkeavan, niin valtava oli erektio. Minun oli ihan pakko aloittaa uusi voimakas runkkaus. Asetuimme piiriin ja nautimme katsellen toistemme alastomia vartaloita ja käsiemme hekumallisen kiihottavia liikkeitä lantioillamme. Näin kiihotimme itsemme hekuman huipulle. Spermavarastoni eivät olleet vielä tyhjentyneet ja nyt kesti huomattavasti kauemmin ennenkuin tunsin siittimeni kouristuvan valtavaan siemensyöksyyn. Taas puristin kullini vartta ja syöksy lensikin kunnolla: suuntasin kyrpäni Maisan ja Inkun alastomille nuorille rinnoille. Harmaat siemennesteen riekaleet osuivat vuoronperään kummankin rintojen väliin. Orgasmi tuli rajuna, suorastaan vapisin pitkän tovin tajunnan rajamailla. Kun avasin silmäni, huomasin myös tyttöjen kiihotuksen huipentuneen: päät taaksepäin taivutettuna myös he nauttivat kuumista orgasmeistaan.

– Nyt kyllä mennään uimaan, huudahdin, ja etsin vanhoja uikkareitani lattialta. – Et sä niitä tarvi, nauroivat tytöt ja seurasivat perässäni rantaan.

– Tää homma otetaan joku päivä uusiks. Sitten kun me tehdään sulle joustavat kalukukkarouikkarit ja sovitetaan miten sun komee kulli mahtuu niihin, tokaisi Maisa ja iski jälleen silmää Inkulle.

12 kommenttia viestissä: “Unohtumattomat seksileikit”

 1. Ei vielä kovin iso poika says:

  Tuli mieleen omat seikkailut lapsena tyttöjen kanssa. Läheisellä huvilalla vietti kesää perhe, jossa oli kaksi tyttöä, toinen minua vanhempi, toinen nuorempi. Leikin usein heidän kanssaan, kun muitakaan kavereita ei oikein ollut. Minä ja vanhempi tytöistä olimme jo koulussa, nuorempi tyttö ei vielä. Kerran kun perheen äiti oli rannassa pyykillä, isä töissä kaupungissa, vanhempi tytöistä halusi tehdä minuun vaikutuksen ja näytti vaatekaapin ylähyllyltä pahvilaatikon. Nuorempi tytöistä oli vaivautuneen oloinen, ja niin minäkin, sillä en oikein ymmärtänyt kaikkea. Laatikossa oli valokuvia, saunovia ihmisiä, kuten päättelin, koska olivat ilman vaatteita. Taisin sieltä rouvankin tunnistaa. Sitten oli solakka, suippopäinen sauva, josta vanhempi tytöistä sanoi, että äiti laittaa sen yöksi pimppiin, ettei isä laita sinne pippeliään, sillä me emme haluaa enää lisää lapsia. Pannaan ne jo pois, nuorempi tytöistä hermoili, ja niin ne pantiin nätisti takaisin ja juostiin rantaan, missä pyykinpesu jatkui. Mutta minulla pyöri pitkään päässä minulle paljastetut oudot salaisuudet, joihin en kyllä hetkeäkään uskonut.

 2. ade says:

  ois ollu mahtavaa runkkailla kanssanne.

 3. momo says:

  Pillu oli kyl ihan märkänä

 4. Sari says:

  Five Points! Luin tarinan parin tyttökaverini kanssa. Onkin kovasti juuri tyttöjen mieleen: kaunista ja hyvin kiihottavaa tekstiä, poikkeus panonovellien joukossa. Saapa klitoris taas illalla kyytiä!

 5. kiihottunut says:

  oli ihan hirveen kiihottava teksti. Odotan innolla jatko-osaa! 🙂

 6. Nautiskelija says:

  Kun luin jatkon, niin tämäkin avautui uudella tavalla. Hyvin kirjoitettu kokonaisuus.

 7. Megapenis says:

  Thobelle: Kyllä on oma tuotos. Alussa olevata kirjoittajan kommentista asian piti selvitä. Valitan jos lauseen muotoluni oli epäselvä.

 8. Thoobe says:

  Olen lukenut saman tekstin joskus aiemmin toisella sivustolla. Et tainnut itse keksiä? Hyvähän näitä helmiä on kerätä samalle sivustolle mutta voisi sen ilmoittaa jos ei ole oma tuotos. 🙂

 9. DDD says:

  Jes, viimein tätä saa taas lukea! Toivottavasti löydät jatko-osankin pian.

 10. Novellifanisi says:

  Kirjoitat kiihottavaa tekstiä.Odotan innolla jatko-osaa.

 11. Trickster says:

  Hyvä tarina. Bongasin muutamia kirjoitusvirheitä (lähinnä ylimääräisiä tai puuttuvia kirjaimia). Dialogin olisit voinut eritellä omiksi kappaleiksi. Helpottaa luettavuutta.

  Toisekseen olit saanut jopa peniksen mittailun tarinaan sopivaksi. Yleensä nuo senttimäärien ilmoittelut vaan ärsyttävät, mutta tässä se oli tehty jotenkin oikein. Ehkä tarinan hahmoja voisi kehitellä eteenpäin ennenkuin laitat heidät vain touhuamaan keskenään?

  Muuten oikein onnistunut tarina, jolle olisi kiva saada myös jatkoa eli eikun niitä arkistoja kaivamaan 🙂

 12. hulmuhelma says:

  Näitä nuorten ihmisten tekemisiä on aina mukava lukea.

Kommentoi

top