search
top

Koulutusneuvos Nordström ja kolmen karvamättään mysteeri

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (50 votes, average: 3.70 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: No niin, lukiopoika Jonnen isäukko pääsi viimein vauhtiin. Ja oikein ryminällä. Toivottavasti pidätte. Tämä on ensimmäinen uusi tarinani, jonka kirjoitin palautteen innoittamana. Kuten aikaisemmin, kuulen mielelläni kommentteja miten kehittää jatkoa.

Lukiorakennuksen voimistelusalin täytti musiikki ja satunnainen puheensorina. Tunnelma oli kai tarkoitettu kepeäksi, mutta koululautakunnan puheenjohtaja Nordström tunsi olonsa ikävystyneeksi. Oli käynnissä lukion syysrieha. Tai ties mitä erityistilasuutta tämä pikkukaupungin opinahjo halusikaan juhlistaa, sillä kiireinen liikemies ei ollut jaksanut vaivautua ottamaan sen tarkemmin selvää mistä tilaisuudessa saattoikaan olla kyse. Hän oli paikalla puhtaasti paikallispoliittista syistä ja hädin tuskin vaivautui peittelemään kyllästymistään.

Pujopartaisen ja tutisevapolvisen rehtorin puhe oli kestänyt tuskaisen ikuisuuden ja vieressä istuva kaupunginhallituksen puheenjohtaja ties kuinka monetta kertaa taas kuiskaili korvaan tulevan kuntavaalin mahdollisia avustuksia. Paikkakunnan suurimman yrityksen omistajana ja toimitusjohtajana Nordströmillä oli toki varattuna pesämuna vaaliavustuksiin, mutta tuollainen nöyristelevä anelu suorastaan raivostutti. Ties kuinka monennen kerran hän vaihtoi asentoa epämukavassa tuolissa siltikään löytämättä sopivaa olotilaa rotevalle 195-senttiselle ruholleen.

Lohtua onneksi toi esiintymislavalle pelmahtanut tusinan lukiolastytön tanssiryhmä. Se oli melkoisen epävireinen esitys, joka taisi olla jonkinlainen sekoitus Irlantilaista kansantanssia ja steppausta. Tai ainakin siltä viulun vinguttelu, piirissä pyöriminen ja jalkojen heiluttelu näytti Nordströmin silmissä. No, ei se tanssiesitys tietenkään ollut mikä innosti, vaan niukat esiintymisasut. Lyhyt ruutuhame, tiukka vihreä toppi ja pitkät musta sukat jaloissa, toivat hyvin esiin kehittyvien neitokaisten muodot.

Toimitusjohtaja antoi katseen kiertää lukiotyttöjen kehoissa ja mielikuvituksensa laukata. Hänen silmäniloksi tarjolla oli niin lyhyttä kuin pitkää, vaaleaa ja punakutrista ja joukossa oli jopa yksi siroraajainen musta tyttö. Housuissa alkoi kutista mukavasti ja etumukseen muodostui silmin nähtävä pullotus. Nordström risti jalkansa ja rauhoitteli itseään, mutta näky oli liian hekumallinen ja häntä alkoi panettaa. Vaikka tytöt olivat ehkäpä 17-18-vuotiaita ja ukko viiskymppinen, niin äkkiarvaamatta tämä halusi kiihkeästi saada nuorta pesää.

Valitettavasti tanssinäytös loppui liian nopeasti Nordströmin makuun ja rehtori kehotti kutsuvieraita siirtymään ruokasaliin ”juhlalounaalle.” Koulutusneuvos huokaisi pettymyksestä syvään. Tiedossa olisi tappavan tylsään jutustelua ja kuivaa lihamureketta. Hehkeät tytöt kiirehtivät esiintymislavan verhojen taakse ja Nordström muiden vieraiden kera ohjattiin syömään. Onneksi paikalla oli peräti kansanedustaja, joten koululautakunnan puheenjohtaja jäi syrjään huomiosta. Normaalisti tämä olisi ollut suuri nöyryytys keski-ikäiselle alfauroolle, mutta tilaisuus oli liian puuduttava ja Nordström jäi tyytyväisenä viereen seuraamaan kuinka paikallisvaikuttajien lauma mielisteli ”tärkeää” pääkaupungin poliitikkoa.

Tanssiryhmä oli sillä aikaa siirtynyt pukuhuoneeseen vaihtamaan vaatteensa. Tai siis kaikki paitsi kolme lukiotyttöä; Riikka, Krista ja Jasmin. Sillä juuri kun he olivat livahtamassa pukuhuoneen puolelle, niin terävä huuto pysäytti kolmikon.

”Hei!Stop tykkänäs!” Tyttöjen kurvikas voimistelunopettaja Anette huusi heidän peräänsä. ”Jokos te näin nopeasti unohdatte mitä oli sovittu?”

”Voih!” Neitokaiset parahtivat kuin yhdestä suusta. Jumppamaikka oli käryttänyt heidät viikolla luvattomasta lintsauksesta ja nyt rangaistuksena piti kerätä tuolit talteen säilytyspaikkaansa esiintymislavan alle. Kun muut oppilaat pääsisivät aikaisin kotiin juhlapäivän kunniaksi, niin he joutuisivat rehkimään ylimääräistä. Vaihtoehto oli kuitenkin parin tunnin jälki-istunto, joten hiljaa mutisten ryhmä kävi hommiin. Voimistelunopettaja jätti tytöt touhuamaan ja itse poistui syömään.

Vartin verran tyttökolmikko jaksoi paiskia töitä, mutta uurastus oli tehnyt hädin tuskin lovea tuolirivistöön. Ruokasalista kuului melkoinen puheenpölinä ja se suututti entisestään. Vaalea ja pitkäraajainen Riikka potkaisi turhautuneena tuoliriviä. Se aiheutti ketjureaktion tuolien kolistessa toisiaan vasten. Rivin päässä tuolin jalkaa vasten nojaava musta nahkasalkku kaatui ja tömähti maahan. Se herätti Riikan huomion ja hän käveli salkun luokse kyykistyen tutkimaan sitä. Se näytti kalliilta ja lukiotyttö tuli uteliaaksi. Sen enempää pohtimatta oliko fiksua tehdä niin, Riikka nappasi salkun ja marssi liikuntavälinevarastoon. Huone ei ollut suuren suuri, hämärä ja täynnä erilaisia voimistelu- ja urheiluvälineitä, mutta se olisi kelpo paikka piileskelyyn ja salkun tarkempaan tutkimiseen. Riikka lysähti suuren patjan päälle istumaan pidellen mustaa salkkua.. Pian lyhyt punapää Krista ja pitkä somalityttö Jasmin liittyivät seuraan ihmetellen mitä heidän ystävättärensä aikoi tehdä laukun kanssa.

”En tiiä. Ehkä se on sen kansanedustajan.” Riikka vastasi kyselyihin ja kokeili lukitusta.

Salkku ei ollut lukossa ja avautui vaivattomasti. Sisällä oli nippu papereita, jotka tarkemmassa tutkistelussa osoittautuivat poliittisiksi muistioiksi ja koulun asiakirjoiksi.

”Tää on Jonnen isän.” Totesi Krista vilkuiltuaan papereita.

”Jonnen isä?”

”Joo, se eturivissä ollut iso äijä, joka koko ajan tapitti niin et kuola suorastaan valui sen suusta.”

”Ai se pervo pappa? Ei ihme, että sen housuissa pullotti melkoisesti. Oliskohan sukurasitetta?” Riikka pohti ääneen. Hänen ajatukset olivat kääntyneet lukiopoika Jonneen ja erityisesti siihen mitä tällä nuorukaisella oli jalkojen välissä. Kun muuten niin hintelä poika, oli nimittäin varusteltu HK-sinisen kokoisella miehuudella. Tosin Riikka oli yllättynyt kuullessaan, että eturivissä oleva roteva mies oli ollut Jonnen isä. He kun olivat aivan erilaisia. Ukko oli pitkä ja korstomainen, eikä vaikuttanut lainkaan ujon ja lyhyen poikansa kaltaiselta. Tämä uhkui voimaa ja jopa jonkinlaista karismaa aina yleisöstä asti.

Liekö mikä väre liihotellut ilmassa, mutta tyttökatraan puhe kääntyi miehiin ja erityisesti näiden sukuelimiin. Jonnen pitkä ja paksu parru sai nopeasti ykkössijan tässä keskustelussa ja ryhmä vaihteli kokemuksia, miltä oli tuntunut vehdata ’hevosenkaluisen’ pojan kanssa. Riikka tunnusti, että oli äskettäin hässinyt pojan kanssa ulkona puistossa. Hän kuvaili kokemusta ja myönsi, että pimppiä vieläkin vähän aristi suuren meisselin vierailun jäljiltä.

Sillä aikaa ruokasalissa Nordström huomasi saaneensa tarpeeksi tylsistä selkääntaputtelukemuista. Salkku oli jäänyt liikuntasaliin ja hän nousi pöydästä käyttäen sitä tekosyynä. Suuri liikuntasali oli autio, mutta salkkua ei näkynyt missään. Etsittyään sitä hetken, mies oli jo aikeissa poistua, mutta kuuli liikuntavälinevarastosta hiljaista puhetta. Puhtaasta uteliaisuudesta hän hiipi oven taakse. Vaikka keski-ikäinen Nordström olikin ehtinyt nähdä ja kokea kaikenlaista, niin hänen korvanlehdykät lehahtivat punaiseksi hänen tajutessaan nuorten neitien puhuvan hänen pojastaan ja tämän sukukalleuksista.

Mies kurkisti varovasti oven raosta. Sillä oli kolme lukiotyttöä ja hänen avoin salkkunsa. Sen sijaan, että olisi heti rynnännyt välinevarastoon, niin Nordström jäi oven taakse tirkistelemään. Hän oli jo esityksen aikana kiinnittänyt huomiota pitkään vaaleaan, lyhyeen punatakkutukkaan ja siroraajaiseen mustaan neitoon. He olivat nättejä teinityttöjä ja mikä kiihottavinta, he olivat vielä esiintymisasuissa. Välittämättäkään, että satunnainen kulkija saattoi nähdä, mies vie kätensä housun etumukselle ja alkoi hieroa. Kalu värähti lupaavasti ja paisui veren virratessa siittimeen. Kesti hetken, mutta pian härskillä ukolla oli täysi seisokki päällä. Ensin hän aikoi mennä vessaan runkulle, mutta sitten kiimahöyryjen sumentama mieli sai järkyttävän idean. Hän syyttäisi teinityttöjä salkkunsa varastamisesta ja vaatisi heiltä tussua korvaukseksi.

”Mitäs täällä on tekeillä!”

Tyttökolmikko säikähti pahanpäiväisesti möreän miesäänen kumistessa pienessä tilassa ja suuren varjon peittäessä oviaukon. Kesti hetken ennen kuin he tajusivat tulijan oleva koululautakunnan puheenjohtaja, joka oli tullut vaatimaan salkkuaan takaisin.

”Jaha. Teillä taitaa olla minun omaisuuttani.”

Pelästys levisi kolmikon kasvoille. Jasmin ponnahti jaloilleen vikkelästi ja yritti juosta oven raosta karkuun. Mutta Nordström oli nopeampi ja läimäytti oven kiinni sulkien ryhmän liikuntavaraston sisälle.

”Ei niin vikkelästi. Varkaus pitää selvittää ensin.” Matala basso jytisi miehen tynnyrimäisestä rintakehästä asti.

”Ei me mitään. Ei tää…” Riikka aloitti ääni väristen.

”Kyllä vaan. Tämä on selvä varkaus.” Nordström katkaisi tytön puheet. ”Jos te ette halua selvittää asiaa minun kanssani, niin voimme kutsua poliisin tänne.”

”Ei me mitään varastettu. Me vain vähän vilkaistiin laukkuu.” Jasmin söpötti itkun melkein noustessa kurkkuun.

”Ei, te olette varkaita!” Totesi mies tylysti. ” Ja te maksatte antamalla pesää!”

”Mutta…” Krista aloitti ja nielaisi tyhjää.

”Kyllä. Naisina teillä on lämpöiset luolat jalkojenne välissä ja te annatte minun tuupata munani sinne. Sitä paitsi kuulinhan minä kuinka te olette vehdanneet poikani kanssa, joten ei kai se sen kummempaa ole.”

Tyrmistys ja kauhu valtasi tyttökolmikon. He katsoivat toisiaan ja ukkoa pelonsekaisin silmäyksin. Tyttökatras vaikutti sen verran vauhkolta, että Nordström päätti varautua. Hän huomasi oven vieressä olevalla tuolilla kasan nippusiteitä ja nappasi niistä pari. Ne mies kiinnitti varaston oven kahvoihin ja veti ne tiukalle. Hän kokeili ovea ja tyytyväisenä totesi sen pysyvän tukevasti kiinni. Nippusidettä ei pystyisi käsin avaamaan, joten lukiotytöt jäivät loukkuun pieneen varastohuoneeseen himokkaan äijän kanssa.

”Tämä voidaan tehdä helpolla tai vaikeamman kautta. Minä tulen saamaan pesää. Kysymys on vain kuinka paljon se sattuu teihin.” Nordström uhkaili. Hän otti puvun takin päältään ja höllensi kravattiaan.

Täydessä mitassa jököttävä erektio kuristi housuissa ja mies avasi vyönsä ja housunnapit. Boksereistaan hän vetäisi esiin kovana sojottavan miehuutensa. Tilanne oli ollut lukiotytöille kammottava, mutta se vain paheni entisestään. Sukulaisuus lukiopoika Jonnen kanssa näkyi isän suonikkaan kyrvän koossa. Se oli hirmuinen, pidempi kuin pojallaan ja merkittävästi paksumpi varren ollessa likimain teinitytön ranteen paksuinen. Tyttökatras tuijotti sukuelintä järkyttyneinä. Kaikkein kauhistuttavinta oli kuitenkin erektion lujuus, sillä suuresta koosta huolimatta se sojotti suoraan eteen uhmaten ylväästi painovoimaa. Ja jos tämä ei olisi riittänyt niin jalkovälissä roikkuvat kiivin kokoiset ja yhtä karvaiset kivespussit kruunasivat näyn.

Silmänräpäyksessä superlatiivit olivat vaihtuneet. Muistikuvat Jonnesta katosivat, kuin neidot suut kuivina tapittivat isäpapan siitintä. Nauttien saamastaan huomiosta, Nordström potki kengät jaloista, riisui housut ja napitti paidan auki.

”Te myös. Kamppeet veke!”

Jasmin ei kuitenkaan ollut valmis siihen. Hän rynkytti ovea, mutta nippusiteet pitivät. Pakoon ei päässyt, mutta somalityttö jatkoi oven hakkaamista. Ruokasalin hälinä luultavasti peitti lukiotytön metelöinnin, mutta Nordström ei jaksanut katsoa sitä kauan.

”Tarvitseeko kutsua poliisi tänne? Varkaus on poliisiasia.” Nordström ärähti ja tarttui pitkää somalityttöä käsivarresta.

”Näpit irti! Kähmiminen on myös poliisiasia.” Jasmin heitti takaisin odottamattoman napakasti. Se taisi yllättää toimitusjohtajan ja hän päästi otteensa. Mutta hetken mietittyään hän räjähti nauramaan.

”Kumpaa luulet, että poliisi uskoo? Yhteisönpilaria vai mamu-tyttöä?”

Nordström maine oli huima ja juorupuheissa hänen arveltiin pyörittävän kaupungin poliittista kermaa. Ja heidän vaimojaan, tyttöystäviä ja tyttäriä öisin. Lisäksi hänet tunnettiin äkkipikaisena miehenä, jolle ei sanottu ”ei” ilman vakavia seuraamuksia. Äkkiä Jasmin tunsi vastarinnan kaikkoavan kehostaan ja hän käänsi katseen lattiaan välttääkseen miehen teräksenharmaiden silmien pistävän tuijotuksen.

”Täältä ei lähde kukaan ennen kuin pikkuveitikka on taas veltto.”

Leveä virne nousi kulmikkaalle naamalle, koska Nordström tiesi voittaneensa. Hän käski somalitytön palaamaan muiden luokse patjan päälle ja komensi tytöt riisumaan paitansa. Lukiotytöt mutisivat vastalauseita, mutta miehen vihainen ilme ja rautakankena sojottava miehuus hiljensi pulinat. Pala oli noussut kaikkien neitokaisten kurkkuun eikä ryhmäseksi likaisessa varastohuoneessa vanhan ukon kanssa ollut viehättävä iltapäivän ajanviettotapa. Silti vihreät esiintymistopit ja rintaliivit niiden alta katosivat ja paljastivat kolme paria kiinteitä tisuja.

Yllättäen Nordström ei vaatinut ruutuhametta riisuttavaksi tai pitkiä mustia sukkia. Hän otti tuumaustauon ja suorastaan astahti taaksepäin ihaillen vielä naisellisuuden nupussa olevien teinityttöjen kehoja. Mies ahmi katseellaan tissejä ja ilokseen totesi lukiotyttöjen rintojen olevan yhtä erilaisia kuin heidän kehonsa. Riikalla oli mukavat pyörät appelsiinin puolikkaan kokoiset maitorauhaset. Jasminilla oli hitusen riippuvat päärynän muotoiset ja kokoiset tisut, kun taasen Kristan pieniä rintoja voi hädin tuskin verrata sitruunoihin.

Toimitusjohtaja Nordström oli ekstaasissa, eikä meinannut pysyä nahoissaan. Hänen edessään oli kolme puolialastonta teinityttöä. Ihan sakkolihasta ei ollut kysymys, mutta pelkkä ajatus siitä, että kohta naisi poikansa koulukavereita, meinasi aiheuttaa ennenaikaisen siemensyöksyn. Suuri kyrpä nytkähti ja terskannupin pissareiästä valui norona kirkasta esispermaa. Lukiotyttöjen ruumiinkieli kertoi alistuneisuudesta vääjäämättömään, mutta Nordström ei pitänyt kiirettä. Rauhallisesti hän runkkasi megahalkoaan ja siemaili ilmassa leijuvaa pelon tuoksua.

Lopulta roteva äijä kyllästyi pelkkään katseluun ja komensi tytöt selälleen patjan päälle sekä levittämään reitensä. Määräys piti toistaa uhkauksen kera, mutta pienen säheltämisen jälkeen lukiotytöt löysivät paikkansa, Jasmin oikealla, Krista keskellä ja Riikka vasemmalla reunalla. He pitivät etäisyyttä ja varoivat visusti koskettamasta toisiaan. Se huvitti Nordströmiä, mutta lesboseksi ei ollut päällimmäisenä rivon ukon mielessä. Hän polvistui Jasmin eteen ja laskosti huolellisesti ruutuhameen vatsan päälle. Sen alta pilkistivät valkoiset pikkupöksyt, jotka vedettiin pikaisesti jalasta.

Nordström maiskautti suutaan nähdessään somalitytön mustan kähärän karvoituksen peittämän häpykummun ja häpyhuulien välistä pilkistävän vaaleanpunaisen vaginan. Suklaanruskean ihon ja vaaleanpunaisen pillulihan kontrasti hiveli silmiä ja mies kumartui antamaan pusun vulvalle. Kieltään hän kuljetti pitkin häpyluun aluetta maanitellen herkkunappulaa esiin poimujen kätköistä. Nordström oli enemmän pano- kuin kielimiehiä, mutta kokenein ottein hän sai mustan Jasminin voihkimaan nautinnosta ja vuotamaan pillumehua.

Juuri kun somalityttö tunsi olevan lähellä orgasmia, äijä nousi ja siirtyi Kristan eteen. Vaaleanpunaisten pikkupöksyjen alla oli lapsenomainen lantio ja häpy vain kapea viiva. Nordström pyöritti etusormeaan häpyhuulilla, mutta se vaikutti liian tiukalta sormellekin. Krista vinkaisi kivusta kun mies työnsi sormensa viimeistä niveltä myöten pikkupimppiin. Se vaati pidempää käsittelyä kuin somalitytön kanssa, mutta vähitellen Kristan vaikerointi muutti sävyään lämpimän tunteen vallatessa kehon ja jalkovälin kukkanen avautui.

Jälleen kerran Nordström vaihtoi partneriaan juuri kuin hekuman huippu alkoi lähestyä. Pettynyt huokaisu pääsi punapään huulilta, mutta välittämättä tästä lainkaan mies siirtyi Riikan mustien pikkarien kimppuun. Riikan häpy oli turpein kolmikosta ja vaalea untuvainen karvoitus paljasti enemmän kuin peitti. Varmoin ottein Nordström aloitti lämmittelyn. Kieli kutitteli hävyn yläreunan kolmiota ja keskisormi työntyi syvälle kuivaan pilluun. Riikka inahti, koska käsittely tuntui ensin epämiellyttävältä, mutta niin vain äijä sai hänetkin hitaasti lämpenemään.

Nordström päätti ottaa vaalean Riikan ensin. Mutta parin sukuelinten kokoero oli eittämättä huomattava. Vaikka tyttö jo valui mettä ja ukon kyrpä oli liukas esispermasta, niin kaikki apu oli tarpeen. Koska liukuvoidetta ei ollut saatavilla, Nordström sylkäisi muutaman kerran lukiotytön pimppiin. Se tuntui nöyryyttävältä, mutta Riikka ei sanonut mitään. Äijä sylkäisi vielä kalullensa ja hieroi sen kiilteleväksi syljellään ja esispermalla. Sitten hän vei kookkaan siittimensä hävylle ja lykkäsi sen sisään. Riikka ulvahti kun mies työntyi häneen, muttei kyennyt estelemään.

Ensimmäiset viisi senttiä menivät pimppiin yllättävänkin hyvin. Mutta sitten kyrvän varsi leveni ja se jämähti kiinni sisempiin häpyhuuliin. Nordström nylkytti perseellään, mutta ei saanut paksua siitintään syvemmälle pilluun. Riikan silmissä kipunoi ja hän vinkui liikkeiden tahdissa. Panomies ei kuitenkaan luovuttanut päästyään neitseellisen pillun makuun ja puski lujaa. Liha kamppaili lihaa vastaan, mutta kova kyrpä pakotti pehmeän emättimen taipumaan ja mies pääsi työntymään aina pimpinpohjukkaan asti.

Nordström antoi vaalealle neitokaiselle lyhyen hengähdystauon ja mahdollisuuden tottua miehuuteen. Ja tottumista siinä oli kokemattomalle tytölle. Mies oli suuri kuin kotimainen kasvihuonekurkku ja kutakuinkin yhtä kova. Venymisen tunne oli uskomaton, sen säteillessä yltympäriinsä virtsarakosta aina peppuaukolle asti. Riikka ei voinut muuta kuin levittää reitensä niin auki kuin kykeni ja yrittää antaa suurelle miehuudelle niin paljon tilaa kuin mahdollista.

Aikansa kuluksi Nordström läimäsi lapiomaiset kouransa tytön tisujen ympärille. Hän alkoi leipoa kiinteitä teinitissejä ja tunsi kuinka kovettuneet nisät hieroivat kämmenpohjaa vasten. Se sai ukon käsittelemään rintoja entistä kovakouraisemmin ja samalla hän alkoi nylkyttämään jättikyrvällänsä. Hän ei vielä nainut kunnolla vaan lähinnä kiusoitteli, mutta sekin riitti tuomaan uudet kipunat Riikan silmiin ja ininä sen kun voimistui.

Se oli lopullinen sytyke sadistisen sivuväreen omaavalle panomiehelle ja hän laski päältä 100-kiloisen ruhonsa koko painollaan hennon lukiotytön päälle. Samantein hän aloitti kiihkeän pumppauksen karvaisella perseellään. Alkoi armoton raastaminen, kun Nordström jyysti sydämen kyllyydestä tiukkaa teinipillua. Kookas erektio kulki eestaas vastustattomasti ja pikkupimpillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin mukautua sen liikkeisiin. Vaalea lukiotyttö kiemurteli ja vinkui, mutta rotevan ukon alta ei päässyt pois ja rautakanki uumassa naulasi lantion paikoilleen.

Krista ja Jasmin katsoivat kauhuissaan, kuinka heidän ystävättärensä oli kadonnut kookkaan miehen alle niin, että vain sätkivä jalat näkyivät. Ja kuinka irvistykset välähtelivät vaalean lukiotytön kasvoilla. He tajusivat piakkoin olevansa itsekin keski-ikäisen ukon hyökkäyksen kohteena. Eikä yhdyntä vaikuttanut hellältä. Siksipä oli perin eriskummallista, että kummankin neitokaisen pillut olivat litimärät ja ne sykkivät ikään kuin jo odottaen suurta siitintä sisäänsä. Riikka taasen halusi jättikyrvän pois hänen raastetusta tuhterosta. Jonne oli kiihkeyksissään lauennut aina nopeasti ja lukiotyttö toivoi, että isäukolla taipumusta samaan. Mutta mitä vielä. Kova megahalko ei osoittanut raukeamisen merkkejä ja ainoastaan miehen punahtuneet kasvot ja otsalle nousseet hikipisarat ilmaisivat nainnin vaatimista ponnisteluista.

Aika mateli ja pienen huoneen täytti ähinä, puhina ja irstas läiske, kun liha iskeytyi lihaan. Niin vain siinä kuitenkin kävi, että Riikka alkoi nauttia paksun parrun aiheuttamasta venytyksestä ja kitkasta. Hän vinkui yhä, mutta oktaavilaji oli vaihtunut. Nordström kyllä huomasi tämän, mutta se oli hänelle ihan sama. Juuri kun ensimmäisiä orastavia sykähdyksiä kumpusi emättimen perukoilta, niin miespä veti aisansa pillusta ja nousi seisomaan. Riikka voihkaisi pettymyksestä, mutta jäi uuvahtaneena paikoilleen makaamaan haarat auki.

Kauaa Nordström ei epäröinyt vaan loikkasi somalitytön jalkoväliin. Vauhdilla mies pudottautui Jasminin päälle ja samalla tuuppasi paksun siittimensä tämän pilluun. Vaikka somalityttö olikin ehtinyt kostua, niin tunkeutuminen oli liian luja ja jättikyrpä liian iso. Hänen selkänsä nousi kaarelle ja hän kiljaisi niin kovaa, että sen täytyi kuulua ruokasalissa asti. Nordström ei ollut tästä moksiskaan ja survoi erektionsa ronskein ottein teinipillun pohjaan.

Kiivas nussinta alkoi jo ennen kun somalitytön ensimmäisen huudon kaiut olivat vaimenneet. Pimpistä tuli niin paljon ärsykkeitä, että Jasmin aivot eivät kyenneet käsittelemään niitä kaikkia kerralla. Kipu katosi hyökyaallon alle, mutta myöskään nautinto ei mahtunut viestikirjoon. Jasminilta hävisi ajan ja paikan taju, eikä hän tuntenut muuta kuin suuren kalun liikkeet herkässä pillulihassa. Nordström oli hieman pettynyt, ettei somalityttö piehtaroinut samalla tavalla kuin vaalea suomineito oli tehnyt. Hän tekikin sarjan teräviä puskuja ja sai palkinnoksi tukahtunutta voihketta.

”Pysyhän likka paikoillasi, niin neekerivittu saa isännältä ehtaa supisuomalaista puuhalkoa. Ei taida pienimunaisilla kamelikuskeilla olla mitään vastaavaa?” Nordström lateli rivouksia nussinnan tahtiin. Jasmin ei kyennyt vastaamaan mitään. Aikaisemmat seksikokemukset eivät olleet vertailukelpoisia ja jopa neitsyyden menetys oli tuntunut helpommalta kuin tämä iso, kova ja vaativa keski-ikäinen ukko.

Nordström vaihteli tahtia pitäen huolen, ettei suklaanruskea Jasmin päässyt missään vaiheessa kunnolla mukaan. Mutta niin vain jättikyrpä syvällä vatsaonkalossa aiheutti saman vaistomaisen naisreaktion kuin Riikallakin. Emättimen venyminen luonnollisen joustamiskyvyn yli sai endorfiinit liikkeelle tuoden lämpimän pumpulimaisen olon, joka peitti alleen raa’an todellisuuden.

Ja toki tietenkin tässä vaiheessa irstas panomies lopetti ja vauhdilla kierähti pikkuruisen Kristan päälle. Sentään tällä kertaa Nordström ymmärsi vähän varoa sillä punapää oli luokkatovereitaan huomattavasti pienempi. Pyörittäen kärsivällisesti terskaansa vulvanaukolla mies sai kuin sainkin teinitytön avautumaan ja ottamaan miehuuden sisäänsä. Mutta pelkkä terska oli liian iso ja Krista vinkaisi kimakasti. Siitä huolimatta Nordström painoi takamuksellaan ja sentti sentiltä ujutti hirmuisen erektionsa ahtaaseen vakoon.

Tässä vaiheessa Nordström joutui pitämään huilaustauon, ettei olisi lauennut kireään pimppiin. Kolme aitoa sakkolihatyttöä yhdellä kertaa oli jotakin poikkeuksellista paljon kokeneelle panomiehellekin ja hän aikoi pitkittää naintia niin kauan kuin mahdollista. Krista huohotti raskaasti vaikka ukko ei edes nussinut. Siitin painoi ilkeästi kohdunnupukkaa vasten ja punapää pyöritti lannettaan saadakseen helpotusta oloonsa. Mutta jättikyrpää ei päässyt pakoon ja se kosketti syvimpiä sopukoita. Kutkutus levisi ympäri vaginaa ja huomaamatta sitä itsekään, Krista alkoi puskea lantiollaan ja hinkkasi itseään vasten kovana sojottavaa parrua. Nordström naurahti ääneen, mutta liikahtanutkaan. Kun roteva mies ei alkanut naida, Krista keinutti vyötäröään kiihtyvässä tahdissa.

”Isin pikkulikka haluaa munaa.” Nordström vinoili ja näykkäsi hampaillaan teinitytön korvalehdykkää.

Se oli totta ja Kristaa hävetti tämä alkukantainen kiima. Mutta pieni keho oli pettänyt mielen ja suorastaan huusi panotarpeissaan. Siltikin ukko makasi paikoillaan ja antoi Kristan touhuta sen minkä taisi. Vasta kun lukiotytön ponnistelut alkoivat heiketä, niin Nordström nousi käsivarsilleen ja pukkasi perseellään lujaa. Ravistukset kulkivat pitkin tytön hentoa kehoa, mutta hän ei ollut vielä tajunnut ensimmäistäkään iskua, kun panomies oli aloittanut kovakouraisen nainnin. Nordström piti huolen, että työnnöt olivat voimakkaita ja pitkiä upoten kohdun taakse pillunpohjukkaan.

Hellempi nainti olisi nostanut Kristan huipulle nopeasti, mutta tahallaan Nordström hässi tarpeettoman kovaa. Mies osasi monia temppuja ja aina kun himon tuike ilmestyi punapään vihreisiin silmiin, niin ukkopa töksäytti pari kertaa inhottavasti kohdunsuuta vasten. Se vei poltteen hetkeksi mennessään, mutta kiimahekuma palasi ottaen Kristan valtaansa. Hän rutisti miehen käsivarsia ja risti jalkansa tämän selän ympärille siitäkin huolimatta, että rakastaja tietentahtoisesti satutti siittimellään.

Epätasainen nainti pitkitti teinitytön piinaa, eikä hän lauennut. Mutta Nordström ei enää vaihtanut partneriaan, vaan jatkoi pienen punapään työstämistä. Väistämätön tapahtui lopulta ja Kristan pillu kouristeli alkavan emätinorgasmin merkiksi. Se kumpusi syvältä pillulihan G-pisteestä ja voimakas hyökyaalto vei tytön mukanaan. Krista ei ollut koskaan ennen saanut emätinorgasmia, eikä hän oikein tajunnut mitä tapahtuu. Hän sai niin voimakkaan orgasmin, että tajunta sumeni ja koko keho tärisi. Pillukin kramppasi ja puristui siittimen ympärille kuin nyrkki. Siitä huolimatta Nordström ei hellittänyt, vaan jatkoi pumppaustaan entiseen malliin. Se oli liikaa Kristalle ja hän parkui ja aneli miestä lopettamaan. Hetken pari kamppaili tosissaan, mutta pieni teinityttö ei kyennyt vapautumaan romuluisen äijän otteesta.

Irstas litinä ja vaikerrus sekoittuivat tosiinsa kun Nordström armotta painoi hampaat irvessä. Pimppi kouristeli ja jokainen työntö kirveli. Mutta niin vain äijän raaka nainti pakotti Kristan toiseen orkkuun. Se ei ollut yhtä voimakas kuin ensimmäinen, mutta vei lukiotytön mukanaan. Vasta nyt Nordström hellitti ja jäi paikoilleen puuskuttamaan. Krista ei jäänyt odottamaan vaan suorastaan kiskaisi itsensä irti miehestä. Hän kierähti patjan toiselle laidalle ja jäi sykkyrässä makaamaan paikoilleen.

Nordström nousi seisomaan ja katseli tuhisevaa punakutrista teinityttöä. ”Yksi hoidettu, kaksi jäljellä.” Hän murahti ääneen ja pyyhki hikeä otsaltaan.

Jatkoa varten irstas toimitusjohtaja halusi vaihtelua. Hän otti seinän luota kaksi muovituolia ja asetti ne huoneen keskelle toisiinsa kiinni. Riikan ja Jasmin tuli nousta kontalleen tuolien päälle ja tarjota itseään himokkaalle miehelle. Mutinat oli jo mutistu ja hiljaa totellen tytöt pudottivat esiintymishameet lattialle ja asettuivat paikoillensa. Miehen pituuden takia tyttöjen tuli pyllistää kunnolla ja kumpikin nojautui selkänojan yli ja ottivat käsillään tukea reunasta.

Viivytellen tahallaan Nordström vain seisoi paikoillaan runkaten pillumehuista kiiltelevää mahtimelaansa ja katsellen kahta hekumallista teinityttöä. Musta ja valkoinen, Jasmin ja Riikka olivat toistensa vastakohdat. Väri oli eri, mutta yhtälailla molemmat sorjat kehot olivat herkullisella kaarella ja pyöreät teinipeput kuin tarjottimella. Ja persekannikoiden alta pilkistivät pulleat hävyt, toinen tumman kähäräisen ja toinen kullanruskean untuvaisen karvoituksen peittämä.

Kun tarjolla oli tummaa ja vaaleaa, niin valinta oli vaikea. Nordström päätti jatkaa ensin Riikan kanssa. Hän ohjasi kovana seisovan jättikyrpänsä vaaleaan karvapehkoon. Riikka kiljahti ja joutui tasapainoilemaan, ettei olisi pudonnut tuolilta. Kun oli saanut itsensä tukevasti lukiotyttöön, Nordström koukisti jaloillaan ja aloitti rytmikkään puskemisen. Hän ei enää esittänyt mitään vaan tyytyi tasatahtiseen naintiin. Silti mies piti huolen, että jokainen työntö oli vahva ja ulottui syvälle pillunpohjukan taakse.

Riikka tärisi miehen nainnin tahdissa ja hänen tisut heiluivat eestaas. Nordström piti koira-asennosta yli kaiken, koska sai määrätä tahdin ja kontrolloida naintia. Hän pääsi niin syvälle kuin halusi ja pystyi käyttämään voimaa miten lystää. Ainoa lohtu vaalealle tytölle oli, että asennosta johtuen äijä joutui koukistamaan polviaan ja painamaan alakautta niin, että ei kyennyt upottamaan aivan koko pitkää parruaan samettiseen vakoon.

Reilun minuutin Nordström nussi vaaleaa suomityttöä, mutta sitten mieli teki tummaa pesää. Hän otti suonikkaan kyrpänsä ja yhdellä pitkällä puskulla upotti sen somalitytön tuhteroon. Oli Jasminin vuoro vinkua kun romuluinen ukko yhtyi häneen väkevin työnnöin. Mies piti tiukasti kiinni somalitytön vyötäröstä ja työntöjen tahtiin veti naista itseään kohti. Suuri siitin sousi vaaleanpunaista tunnelia ja vaikka kuinka Jasmin pinnisteli alavatsallaan, hän ei kyennyt jarruttamaan miehen työntöjä.

Lennossa Nordström vaihtoi taas tyttöä ja Riikka sai jälleen kokea parrun uumassaan. Menoa jatkui aikansa miehen vaihtaessa panokumppaniaan tihentyvään tahtiin. Kyyneleet valuivat kummankin lukiotytön poskille ja tuskainen puhina purkautui suusta. Silti kova kyrpä syvällä vatsaonkalossa sai nautinnon vyöryt liikkeelle ja kohta Riikan ähinä oli muuttunut korkeaksi vinkumiseksi. Hän laukesi juuri kun ukko oli taas vetämässä kaluaan pimpistä pois. Oli kuitenkin jo liian myöhäistä estää ja vaalea tyttö sai orgasmin tyhjän pillun supistellessa hamuten vielä suurta siitintä sisäänsä. Teinityttö sulki silmänsä autuaana, mutta puutunut keho petti ja hän horjahti tuolilta mätkähtäen likaiselle lattialle.

Piittaamattakaan vaalean lukiotytön orkusta ja melskauksesta, Nordström jo hässi somalityttöä. Kun ei enää ollut muita tarjolla, hän keskitti kaiken energia tummaan Jasminiin. Tämä sai nyt elämänsä kyytiä. Ukko painoi kuin hourupäinen terskan kutittaessa vatsalaukkua ja kookkaiden karvakassien iskeytyessä työnnön päätteeksi tytön mahaa vasten. Nopeutuva rytmi kertoi somalitytölle, että mies alkoi olla lähellä laukeamista.

”Älä tuu pilluun. Mulla ei oo pillereitä tai mitään.” Jasmin aneli hädin tuskin kuuluvalla äänellä.

Nordström ei ottanut pyyntöjä tai toivomuksia vastaan, vaan härskisti tyrkki miehuuttaan entistä kiivaammin kireään pilluun. Sen enempää Jasmin ei kyennyt tuntemaan, vaan hänenkin kroppansa petti ja kimeästi haukahtaen hän laukesi miehen käsittelyssä. Nordström vaan jatkoi lykkimistään ja suorastaan väkivalloin pakotti somalitytön laukeamaan kerta toisensa perään. Sarjaorgasmi sai pikkupimpin kouristelemaan ja rutisti sisällään olevaa jättikyrpää. Se oli viimeinen pisara panomiehellekin, eikä hän enää kyennyt pidättelemään miehisiä mahlojaan.

Kupeessa purskahti, kun eturauhanen syöksi keräämänsä mesivaraston liikkeelle. Siitin pingottui, mutta siemennesteeltä kesti aikansa kulkea läpi pitkän virtsaputken. Ukko vain seisoi jäykkänä paikoillaan eloton ilme kasvoillaan. Viime hetkellä hän muisti somalitytön mankumisen ja veti jättikyrpänsä tuhterosta. Terska oli hädin tuskin tullut persikkamaisen hävyn syleilystä, kun pissareikä avautui ja sylki sisuksistaan kuumaa spermaa paineella tytön haaroväliin. Nordström karjahti kumeasti kiihkosta ja tunsi kuinka syvällä munaskuissa tykytti. Kalun varsi lipsahti Jasminin persekannikoiden väliin ja turvonnut terska ampui komeassa kaaressa ilmaan seuraavan satsin. Sakeaa seimennestettä satoi somalitytön tummalle selälle ja jopa hiuksille asti. Ukolla riitti painetta ja vielä kolme pitkää suihkua ropisi raskaina pisaroina teinitytön päälle. Vasta sitten suuri siitin alkoi veltostua, mutta silti elin sykki pursuttaen pissareiästä ulos paksuja spermaklimppejä tytön pepun päälle.

Nordström puuskutti raskaasti pitkän nainnin väsyttämänä. Kookas miehuus kutistui nopeasti, sen jäädessä kosteana roikkumaan jalkoväliin. Syvä hiljaisuus vallitsi pienessä varastohuoneessa ja tilan täytti pistävä seksin löyhkä. Äijä katseli pitkään puhkinaituja teinityttöjä. Sakeat valkoiset spermavanat somalitytön mustaa ihoa vasten muodostivat inspiroivan kontrastin ja mies kaivoi housuntaskusta kännykän ikuistaakseen artistisen sielun tilataideteoksen. Varmuuden vakuudeksi hän räpsäytti useamman kuvan kaikista tytöistä ja ryhmäpotretin, jossa koko teinikolmikko oli ketarat ojollaan.

Sitten hetkellinen omatunnon pistos välähti mielessä, sillä mies tajusi juuri käytännössä raiskanneen kolme hädin tuskin täysi-ikäistä naista. Mutta kasseissa kutisi vielä mukavasti ja hän kouraisi suuria kivespussejaan. Siellä olisi varmasti tavaraa uusintayritykseen, mutta teinityttöjen anovat katseet saivat äijän pysähtymään.

”Olkoon tämä opetukseksi varkaille.” Mies murisi tarpeettoman tiukasti. Hän poimi lattialta vihreän topin ja pyyhki limaisen sukuelimensä siihen.

Nordström etsi hujan hajan olevat vaatteensa ja puki ne päälle. Hän nappasi salkkunsa ja sulki sen terävän napsahduksen kiiriessä pienessä huoneessa. Mutta sitten tuli stoppi. Mies oli ollut turhankin tehokas lukitessaan ovea, eikä meinannut saada nippusiteitä auki. Kirottuaan hetken, hän kuitenkin muisti sytkärin salkussaan ja alkoi polttaa nippusiteitä. Palavan muovin käry sekoittui seksin ja sperman katkuun, mutta siteet katkesivat nopeasti. Nordström veti oven auki ja vilkaisi, että onko voimistelusalissa ketään. Havaittuaan tilan tyhjäksi, hän vielä kerran kääntyi ympäri ja silmäili alastonta tyttökolmikkoa.

”Kivaa oli. Tämä täytyy ehdottomasti tehdä uudestaan. Tytöt saavat namusia sedältä, jos ovat kiltisti.”

Se oli selkeä viittaus rahaan, mutta kukaan tytöistä ei reagoinut siihen. He vain toivoivat, että rivo ukko häipyisi nopeasti ja he pääsisivät pakoon pukuhuoneeseen. Askelten kopina loittoni ja voimistelusalin suuret ovet kolahtivat kiinni, härskin toimitusjohtajan liittyessä silmäätekevien seuraan pussit tyhjempinä. Helpottuneet tytöt kahmaisivat esiintymisasunsa ja pukivat vauhdilla. Jasminin selän ja pepun tahrasi sakea siemennestekerros ja se oli Riikan toppi, johon äijä oli pyyhkinyt visvansa, mutta tytöt eivät piitanneet tästä. Kiireesti he kipittivät pukuhuoneen puolelle toivoen, ettei kukaan näkisi häväistyä kolmikkoa.

Muu tanssiryhmä oli onneksi jo lähtenyt ja pukuhuone oli tyttökatraan yksin käytettävissä. He ryntäsivät suihkujen alle ja ryhtyivät hinkaten pesemään seksiä ihoiltaan. Heidän kaikkien pimppejä kivisti ukon jättikyrvän jäljiltä ja kylmät väristykset kulkivat selkärankaa pitkin lämpimästä suihkusta huolimatta. He vaihtoivat vain muutaman sanan keskenään ja välttelivät toistensa katseita. Likainen olo jäi pesusta huolimatta, mutta vatsanpohjan nipistykseen sekoittui lämmin hehku.

Neitokaiset olivat tulleet kouluun pyörillä, mutta polkeminen ei onnistunut kivistävän jalkovälin takia. He taluttivat polkupyöriään ja lausuivat pikaiset hyvästit. Niine hyvineen tytöt poistuivat omille teilleen kaikkien mielessä pyörien ajatus rotevasta keski-ikäisestä miehestä, jolla oli tolkuttoman suuri penis. Seksikokemus tämän ukon kanssa ei varmastikaan haihtuisi mielestä pitkään aikaan.

9 kommenttia viestissä: “Koulutusneuvos Nordström ja kolmen karvamättään mysteeri”

 1. bunny says:

  Komppaan misteriä: minäkin pidän tällaisesta alistavasta tarinasta ilman pehmennyksiä. Perustuu tositapahtumiin -tyylistä pehmeämpää tarinaa on joka paikassa tarjolla, enemmänkin tällaisesta kylmän laskelmoivasta tarinasta juuri olisi puutetta.

  Plussat tyttöjen nuoruudesta ja neitsyydestä. Plussat siitä että yksi mies ottaa samaan aikaan monta naista ilman raskauden ehkäisyä. Näitä lisää! Mielellään tarinoita joissa nainen/naiset myös raskautuisi olisi mukava lukea 🙂

 2. mister says:

  Minä puolestani kannatan tämän tyylistä kerrontaa. Kyse on pornosta, juoni on kylmä ja alistava. Ei tämä mitään pehmennyksiä tarvitse. Tyttöjen kuvailukin oli juuri sopivaa – jättää lukijan mielikuvitukselle vapauksia, juuri sen vuoksi uskon monen kiihottuvan tästä.

  Jos joku kaipaa enemmän maalailevaa tarinaa niin pitää valita eri novelli!

 3. MasterJonathan says:

  Kiitoksia kommenteista Fr11kk1. Arvostan niitä suuresti. Jälkikäteen ajatellen olisi voinut yrittää “pehmentää” tarinaa lisäämällä dialogia ja korvaamalla sillä osan “anatomiasta”. Tosin luonteva dialogi ei ole vahvuuksiani ja jossain vaiheessa tulee piste, milloin pikkuhiominen ei enää kannata vaan on parasta julkaista tarina.

  Kieltämättä tässä oli alusta alkaen vähän liiankin selvä mitä tulee tapahtumaan ja lähinnä keskityin tuohon haasteelliseen koreografiaan.

  Jatkoa on pohdiskeltu. Perusidea on kasassa mutta koukku vielä puuttuu. Ehkäpä olisi parasta kirjoittaa ilman suurempia ennakkosuunnitelmia ja katsoa mihin tarina vie. Inspistä odotellessa.

 4. fr11kk1 says:

  Huh huh, vihdoinkin sain tämä luettua ja väkevää kerrontaahan se oli. Ehkä niitä tunteita ja tyttöjen kuvailua olisi voinut olla enemmänkin, taaskin tuli paikoin turhan paljon anatomiaa. Alkuvaiheessaa jännitystä olisi voinut jotenki koittaa vielä kasvattaa, vaikka tiesihän sen heti alussa miten tässä tulee käymään. Mutta juoni kyllä toimi ja koreografiakin oli tarpeeksi selkeä. Ukko olisi ehkä voinut enemmänkin puhua härskejä tytöille, nyt hän innostui vain parissa kohtaa. Mutta jäihän tästä kaikille “hyvä fiilis”, kun joka tytölle annettiin orgasmi eikä ukko vain tyydyttänyt itseään.

 5. MasterJonathan says:

  “Jotakin puuttuu…” Nii-in. Tunteet. Tämä on ainakin osittain tietoinen ratkaisu, johtuen tarinankerronnasta ja henkilökohtaisista syistä. Mutta täytyy sanoa, että olen pikkuisen kauhistuneena huomannut kirjoittavani puhdasta pornoa.

  No niin tai näin. Jatkoa ei ole vielä visualisoitu. Se tulee jos on tullakseen.

  “Pimpinvenytyssessio” Mikä ihana sana. Hulmuhelma, minä menen ja varastan sen ;)Isän ja pojan yhteissessio ei ole pois suljettu, mutta joukko-orgian koreografia on hankalaa. Olen yllättynyt kuinka hyvin tämä toimi. Ja jatkossa Jonne ehkäpä kaipaisi romattisempaa otetta.

 6. hyvää mutta says:

  Hyvin kirjoitettu ja hyvin etenevä tarina. Ja kuitenkin jotain puuttuu. Jotenkin tuntuu nuoren miehen uholta ja osin verbaalikikkailulta eli ei aidolta.

 7. vieras says:

  surkea tarina verrattuna jonne pojan seikkailuihin!

 8. collision says:

  Kerronta oli erinomaista, paikoitellen jopa loistavaa. Sujuva tarina vangitsi lukemaan kokonaan, vaikka aiheena tällainen (liian) dominoiva rymäseksi ei sytyttänyt kyllä ollenkaan. Mutta makunsa kullakin.

 9. hulmuhelma says:

  Jopa oli jumalaton meno jumppavälinevarastossa. Jonnen iskä yllätti ja ujoudesta ei häivääkään. Odotus palkittiin, ja ukko saatiin mukaan tyttöjä pelottamaan. Ehkäpä vielä saamme lukea pojan ja iskän yhteisestä pimpinvenytyssessiosta. Ja jos vaikka pappa valloittaa jumppamaikan.

Kommentoi

top