search
top

Kiusaten

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 3.66 out of 5)
Loading...

Makaat sängyllä kirjaa lukien, vatsallaan ja kyynärpäihin nojaten. Pieni lukulamppu yöpöydällä valaisee kirjasi sivut. Olet juuri tullut suihkusta ja ylläsi on vain pikkuhousut ja rintaliivit, on kuuma kesäilta.

Katselen ovelta sinua ja mietin kuinka namulta näytätkään. Välillä nostelet pohkeitasi ylös ja se nostaa aina samalla hieman peppuasikin ylös, jään katselemaan. Huomaan myös kuinka pyörittelet olkapäitäsi ja niskaasi. Mahtavatko hartiasi olla jumissa, mietin minä. Käännyn kynnyksellä ja poistun kylpyhuoneeseen. Pian löydän etsimäni jostakin kaapin perukoilta, hierontaöljyn. Hierontaöljyn jota voi ”maistaa ja haistaa”, siitä onkin aikaa kun käytimme sitä viimeksi… Otan mukaan myös suuren pyyhkeen ja lähden astelemaan takaisin makuuhuonetta kohden pelkät ihonmyötäiset bokserit jalassa.

– Mitä ihmettä…? Aloitat kun kiipeän selkääsi, hajareisin ja polvilleen. Kaadan öljyä kouraani ja lasken pullon pöydälle. – Aahhh… Voihkaiset nautinnollisesti kun alan hieromaan hartioitasi liukkaalla öljyllä.

– Mistä tiesit että ne ovat kipeät? Kysyt ja kirjasi tipahtaa lattialle. Siirrät kätesi sivuille ja lasket pääsi sängylle. Silmäsi sulkeutuvat ja tyytyväinen hymy leviää pehmeille huulillesi kun käteni hierovat hartioitasi, olkapäitäsi ja yläselkääsi. Avaan rintaliivisi, niin että pääsen hyväilemään ja hieromaan myös selkääsi. Mutta muistan palata aina kipeille hartioillesi, saaden sinut mumisemaan tyytyväisenä. Silloin tällöin pyöreä peppusi koskee minun lantiota, vaikeuttaen keskittymistäni. Hieron ja hieron, tunnen lopulta kuinka kovat lihaksesi hartioillasi pehmenevät alkavat joustamaan. Peppusi pukkaa pakaroitani merkillisen usein, huomaan sinun virnistelevän silmät kiinni seinään päin ja epäilykseni heräävät.

– Jaaha, potilas taitaa olla terve, huomaan. Sanon.

– Ei ei! En ollenkaan. Yrität väittää ja ihana peppusi tömähtää taas lantiotani vasten. Saaden boksereitteni etumuksen kasvamaan.

Jatkan vielä hetken hartioillasi. Siirryn selkääsi. Alemmas ja alemmas. Siirryn taemmas. Niin että pian hieron jo hellästi pyöreitä pakaroitasi. Kätesi siirtyvät pääsi yläpuolelle, ja minä hivutan pikku hiljaa pikkuhousujasi alas.

Makaat vatsallaan alastomana sängyllä. Käteni ovat hieroneet ja hyväilleet lämmintä vartaloasi niskasta pohkeisiin. Boksereitteni alkaessa kiristää jo melkoisesti. Pieni pöytälamppu saa osan ihostasi hohtamaan, osan peittymään salaperäisen houkutteleviin varjoihin. Tästä taitaakin tulla pitkä ilta, ajattelen kun peppusi nousee ylös, painautuen tiukemmin käsiäni vasten…

Kumarrun suutelemaan niskaasi, huuleni hyväilevät pehmeää nukkaa hiusrajassasi. Suutelen poskeasi ja korvanlehteäsi. Kuiskaan sinua odottamaan hetken silmät suljettuina ja poistun sängystä.

Hetken päästä palaan luoksesi. Peitän silmäsi huivilla ja käännän sinut selälleen suuren pyyhkeen päälle. Vartalosi liikehtii hieman levottomana kun lukitsen kätesi pehmustetuilla käsiraudoilla sängynpäädyissä oleviin metallitolppiin.

– Hei… mitä sinä nyt? Kysyt.

– Sshhh… Vastaan.
Ihailen hetken pöytälampun valossa hehkuvaa levotonta vartaloasi ja alan koskettelemaan ihoasi sieltä täältä, kuljetellen sormenpäätäni ympäri avutonta vartaloasi. Hiukset… poskesi… rintasi… vatsasi… reitesi… häpykarvoituksesi… Pitäen hetken taukoja kosketusten välissä, silmät sidottuina et voi koskaan tietää minne sormeni tai huuleni koskevat. Vartalosi värähtelee ja kiemurtelee… Tunnen huulillani kosteutesi kun avaat reisiäsi ja annat minun maistaa sinua, sääriesi koukistellessa levottomina pääni ympärillä.

Kaadan hieman öljyä kädelleni. Pian rintasi ovat liukkaina käsissäni, hieron ja hyväilen. Rintasi kiiltelevät pöytälampun kajossa, kovat nännisi kurkottelevat korkeuksiin enkä malta olla näykkimättä niitä hellästi.

Kuulet hiljaisen surinan. Kädessäni on melkoisen erikoinen tekopenis. Se kiemurtelee, sen varressa olevat kuulat pyörivät ja värisevät. Siinä on kaksi päätä, suurempi ja pienempi. Mutta sitä sinä et näe sitä, voit vain arvata.

Lantiosi nytkähtää ja huulesi avautuvat kun tunnet värinän nivusissasi. Se kuitenkin vetäytyy heti pois. Ylävartalosi värähtää kun huuleni puristuvat kovan nännisi ympärille, sitten toisen, herkutellen pehmeällä iholla ja kovilla nänneillä.

Makaat väristen sängyllä. Ruskeat nännisi ovat kovat pehmeiden rintojesi keskellä, häpyhuulillesi ovat turvonneet, seksikkäät huulesi puoliavoimina liikehdit levottomana sängyllä. Jokainen kosketus tulee varoittamatta; huuleni rinnoillasi tai kaulallasi, sormeni reisilläsi, tekopeniksen värinä häpyhuulillasi. Et enää virnistele hävyttömästi, suusi avautuu haukkomaan henkeä aina kun herkäksi viritettyä vartaloasi härnätään. Milloin se on sormeni, milloin huuleni, milloin kieleni, milloin värisevä tekopenis…

Huuliltasi purkautuu hiljainen vaikerointi kun värisevä tekopenis tunkeutuu häpyhuuliesi väliin, avaten niitä hitaasti, tunkeutuen hitaasti yhä syvemmälle. Lipuen sitten taas ulos, jättäen sinut epätietoisuuteen. Hetken päästä tunnet jälleen kuinka värisevä sauva tunkeutuu hitaasti sisääsi, tällä kertaa hieman syvemmälle. Ja taas pois, vaikka nostatkin lantiotasi sauvaa vasten. Nuolaiset huuliasi, pieni hikikarpalo kimaltelee ylähuulesi reunalla. Pehmeä, jännittynyt vartalosi odottaa kosketusta. Kuulet kuinka hiljainen surina alkaa jälleen, samalla kun kiemurteleva ja värisevä sauva alkaa täyttää sinua, tunnet suuni rintojesi pehmeällä iholla ja kovilla nänneilläsi.

Tekopenis kiemurtelee sisälläsi, sen varressa olevat kuulat värisevät ja tärisevät sisälläsi, huuleni ja kieleni kiusaavat kovia nännejäsi. Pöytälampun valo ja punainen päiväpeite värjää kiemurtelevan vartalosi punaiseen hehkuun, valot ja varjot elävät vaalealla vartalollasi mikä kiemurtelee sängyllä. Huuleni löytävät huulesi ja ne imeytyvät kiihkeinä omiini. Kuiskailen kuinka kauniilta ja kiihottavalta näytät, kerron kuinka paljon haluan sinua, kuinka haluan tekopeniksen tilalle ja tulla syliisi, painautua pehmeää vartaloasi vasten, kiinni ihoosi. Voihkit huuliani vasten, käsirautojen ketju vuoroin kilisee, vuoroin pingottuu äärimmilleen, lantiosi värisee ja sääresi koukistelevat.

Vedän tekopeniksen sisältäsi ja jäät makaamaan henkeä haukkoen. Näytät äärettömän kauniilta ja kiihottuneisuutesi kiihottaa minuakin. Annan käteni lipua ympäri vartaloasi, ihollasi, ja voin tuntea värinän sisälläsi. Katseeni ihaillessa vartaloasi, riisun bokserini ja viskaan ne jonnekin lattialle. Se on kova, se sykkii kuumana ja haluaa raivoisasti sisääsi.

Poistan huivin silmiltäsi. Silmäsi vaeltavat levottomina ja halukkaina kasvoillani, siirtyen edelleen rintakehälleni, vatsalleni, ja lopulta nivusiini. Missä kovaksi paisunut ja halukas penikseni on jo tovin odottanut päästäkseen tekopeniksen tilalle, lämpimään ja halukkaaseen syliisi.
Siirryn jalkojesi väliin, kuljetan sormenpäitäni vatsaasi pitkin alemmas, jääden hyväilemään lyhyttä karvoitustasi, minkä alla kiiltelevät huulet kutsuvasti raollaan.

Kuumat ja kosteat huulet koskettavat penistäni, kietoutuvat ympärille. Hitaasti tunkeudun sisääsi, nauttien puristuksestasi. Silmäsi sulkeutuvat ja huulesi avautuvat, katselen herkkiä ilmeitäsi kun työnnyn syvälle sisääsi. Huuliltasi purkautuu jälleen voihke, lantiosi painautuu väristen omaani vasten.

– Avaa… nämä… avaa… Anelet. Ja minä avaan käsiraudat.

Kätesi kietoutuvat ympärilleni, koko vartalosi kietoutuu tiukasti ympärilleni. Tunnen huulesi ja hampaasi kaikkialla olkapäälläni. Olet kiinni minussa kuin villikissa. Liikun sisälläsi. Lantiosi nytkähtelee omaani vasten, väriset vartaloani vasten, kuuntelen kuinka vaikeroit poski poskeani vasten…

Vartalosi rentoutuu, hengität raskaasti aivan korvani juuressa. Sormesi hyväilevät niskaani, toisen käden lipuessa selkääni pitkin alemmas pakaralleni. Tiedän että odotat jo minua, tunnen lempeät, hellät ja houkuttelevat hyväilysi. Pehmeät huulesi ja kuiskailusi. Painaudun vielä viimeisen kerran syvälle sisääsi, kiinni vartaloosi. Tunnen kätesi poskillani, silmäni tahtovat mennä väkisin kiinni, hämärästi näen hymysi ja punaisen hehkun poskillasi. Annan tulla, sykin syvällä sisälläsi, silmämme sulkeutuvat nautinnosta. Iho ihoa vasten makaamme kiinni toisissamme, nauttien toistemme vartaloiden kosketuksesta, hiljaisuudesta… Sinun puristaessa minua edelleen sisälläsi.

Yksi kommentti viestissä: “Kiusaten”

  1. Trickster says:

    Tämä tarina on mielestäni parempi kuin, mitä tämänhetkinen keskiarvo antaa olettaa (1.67).

    Mielestäni tämän tyyppiseen novelliin ei kuitenkaan oikein istu “hierontaöljyt, tekopenikset, metallitolpat ja käsiraudat”. Jos niitä on pakko tarinassa käyttää, niin niitä voisi kutsua jollain mielikuvituksekkaammilla nimillä. Ylipäätään ilman niitä tämä tarina olisi ollut parempi.

    Käytät pilkkua vähän tavanomaista paremmin, mistä plussaa. Paikoin käytät turhia sanoja, kuten esimerkiksi: – Hei… mitä sinä nyt? Kysyt. – Sshhh… Vastaan. >> Ajatusviiva on minusta turha, minkä lisäksi näin lyhyessä sananvaihdossa ei tarvitse erikseen kirjoittaa “kysyt” ja “vastaan”, lukija kyllä hiffaa mistä on kyse pelkän kysymysmerkin perusteella.

    Noin muuten tämä oli ihan kiva arkisen seksin kuvaus. Ehkä olisit voinut vähän syventää hahmoja enemmän, kertoa päähenkilön tuntemuksista ja ajatuksista eli vähän vielä pohjustanut huolellisemmin. Älä masennus ykköstelijöistä, ne ei pysty ilmaisemaan itseään muuten kuin hiirtä klikkaamalla. Säälittävää sakkia.

Kommentoi

top