search
top

Mummolassa, eikä eno pannut IIII

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (19 votes, average: 3.79 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Onko enon kihlaus este, on kai.

Pirkanmaan perukat kutsuivat. Cooper Mini hyrisi ihanasti syksyn kuulaassa säässä kohti mummolaa ja minä ratin takana jotensakin puoliriehakkaana lauleskelin radion säestyksellä jotain poppirienausta, olisiko ollut sitä rappia. Mini kuljetti minua kihlajaisiin. Enoni, pinttynyt vanhapoika ja minun hätävarani, – vai olisiko ollut päinvastoin, oli menossa kihloihin opettajan kanssa, jota jo aiemmin kesällä ja syksyllä riiusteli. Hyvä vaan, että se maalaisjuntti oli saanut pauloihinsa sivistyneen naisen. Hiukan kyllä sitä kummastelin ja olin huomannut enon muuttuneen, ainakin käsitellessään naista rakasteluasioissa. Viimeksi olin sen kokenut ollessani Minin korjauksen ajan mummolassa. Illalla mennessäni pimeään aittaan löysin enon sängystäni kulli pystyssä ja valmiina taas niihin tuttuihin miesten töihin, mutta olin itse saanut kosketella ja hyväillä häntä oman mieleni mukaan. Ei enää ollut sitä tuttua “heti hommiin” touhua.

Istuin rennosti niinkuin tapanani oli pitkillä ajomatkoilla, sillä siihen antoivat Suomen päätiet hyvän mahdollisuuden. Kyllähän niitä valittelijoita oli, mutta minun matkani kulki aina mielestäni hienoilla ajoradoilla. Nytkin annoin vaan mennä pitkillä suorilla oikea jalka kaasulla ja vasen rennosti kaukana sivulla. Istuma-asentoni oli joltisenkin rivon näköinen, mutta mitä siitä, vaikka jalat leveällä istuinkin, tämä oli tapani ja olin sen mukavaksi todennut. Muistelin miten kesällä oli Minin viereen hiipinyt omakotitalon korkuinen rekka, josta apumies sitten oli tähtäillyt kännykkäkamerallaan minua ja lievää rietasteluani, mutta olinpahan kuitenkin saanut kuolaajan hämmentymään.

On se kumma miten ajomatkojen aikana ajatukset pyörivät lähes aina jossain seksiasioissa. Niin nytkin, kun muistelin enoni kanssa viettämiä kiellettyjä hetkiä. Ne taisivat nyt vaan jäädä muisteluksi näitten kihlajaisten myötä, mutta eiköhän se ollut hyvä asia. Kuitenkin hipelöin itseäni ja hivelin reisiäni sylissäni lämmin syke. Olin pukeutunut aivan uusiin leggingseihin, mustiin ja mielesstäni liian tiukkoihin, mutta hyvän näköiset ne olivat ja peilistä katsoen olin niissä aikamoinen pakkaus. Niiden kireyden takia olin joutunut sovittelemaan pikkuhousujen eri malleja, sillä en halunnut mitään ylimääräisiä kuhmuroita ja poimuja näkyvän leggingsien alta ja olin lopuksi päätynyt stringeihin, semmoisiin pienellä kangas- tai pitsilapulla edessä ja muuten jossain piilossa sitten nauhoja ristiin rastiin. Paita joka oli päälläni, oli avaran löysä ja kohtalaisen pitkä, peittäen puolet pakaroista vyötettyäni sen leveällä vyöllä. Helma peitti myös edustan piilottaen kummun ja vaon, joka asuni kireyden takia auttamattomasti syntyi. Suojaavan helman ansiosta en tuntenut itseäni liian paljastavaksi, mutta jo kotoa lähdettyäni oli olotila vallaton. Tunsin olevani seksikäs ja sietämättömän sievä.

Tarkkailin tietä ja ajoni oli vakaata huolimatta siitä, että tunnustelin oikealla kädelläni leggingsien päältä pilluni huulia, jotka hyvin tuntuivatkin kankaan läpi. Pelkäsin vaan, että kostuisin liikaa ja joutuisin heti mummolassa pyykille ja huuhtelemaan uudet leggingsini. Lämmin syli tuntui käteni alla raastavan kiihottavalle. Nännitkin kiristivät ja olivat pakahtumaisillaan halusta johonkin. Niin, halusta seksiin, mutta kuvaa kohteesta ei silmieni edessä edes ollut, mutta halu ja himo alkoi vaan olemaan kovaa. Jos ei muuta, niin mummolan saunassa antaisin itse itselleni semmoisen kyydin, että ainakin hetkeksi rauhottuisin. Tunnin kuluttua olisin perillä ja tavan mukaan mummo halaisi, pakottaisi matkan rasituksista nälkäisen syömään ja sitten saunaan. Se olisi se tuttu kuvio jota rakastin.

Tutusti mummo odotti minua kaikki valmiina. Olin ilmoittanut melko tarkan tuloaikani ja pääsin mummon kanssa heti pöytään maistelemaan hänen herkkujaan. Söimme rauhassa ja kertoilimme kuulumisemme ja tapahtuneet asiat. Eno ei ollut kanssamme, sillä mummon mukaan hän viihtyi pitkiä aikoja morsiammensa luona kylillä. Kävi hän kotonaankin ja oli avuksi ja piti paikkoja kunnossa, sekä pikkuverstaassaan jotain näpräili, mutta opettaja veti kovasti puoleensa. Illalla eno tulisi kyllä kotiin, ja mummo pyysi minua pitämään saunaa lämpimänä, että eno pääsisi saunomaan ja pesemään itsensä huomisia kihlajaisia varten. Kihlajaiset olisivat open kotona, rivitalonpätkän päätyhuoneistossa kylillä. Sinne menisimme mummon kanssa seuraavana päivänä kakku- ja pullakuorman kanssa. Ja hienosti vaan Minillä!

Istuin saunan edustalla kietoutuneena suureen pyyhkeeseen ja katselin suuren pellon yli vastapäistä metsänreunaa. Olin ottanut kunnon löylyt, hakannut itseäni mielipuolen lailla vastalla, vihdalla, miten vain. Roiminut edelleen sykkivää pimppiä, hieman varovaisemmin kylläkin ja leikkinyt nänneilläni. Liimannut niille irronneita koivunlehtiä ja peitellyt häpykumpunikin näillä vihreillä, sahalaitaisilla kolmioilla. Sormeni olivat hakeutuneet häpyhuulille tunnustellen niiden tämänpäiväistä turpeutta, joka oli saanut alkunsa aamulla valmistautuessa matkalleni mummolaan. Istuin alalauteella nojaten ylimmäiseen ja sormetin itseäni silmät kiinni. Nautin itseni koskettelusta ja saunan ihanasta lämmostä, hiestä ihollani ja siitä kutittavasta tunteesta sen valuessa pitkin vartaloani. Nenän- ja leuankärjestä tipahteli kuumia pisaroita rinnoille ja vatsalle jatkaen kulkuaan alas kohti syliä, jättäen jälkeensä sen kutittavan tunteen. Hyväilin pimppiäni molemmin käsin välillä hivellen välilihan aluetta, joka oli minulle herkkä ja hyväätekevä kosketuspinta. Viipyilin myös pyllyreikäni ympäristössä tunnustellen sen kosteutta ja painellen sen suuaukkoa. Toisen käteni keskisormi oli syvällä pillussani ja runkkasin kiihtyvällä tahdilla samalla levitellen huulia peukalolla. Olin hengästynyt ja istuvassa asennossani kiemurtelin lauteella eikä jalkani pysyneet paikallaan. Levittelin niitä ja taas vedin yhteen puristaen kättäni pilluun. Teki hyvää, ihanaa hyvää! -Ja laukesin! Retkahdin kaikkien kouristusten ja jättisysäysten jälkeen nojaamaan uupuneena vasten ylälaudetta.

Alkoi tulla vilu istuessani saunan edustalla ja menin takaisin saunaan, kiipesin vielä hetkeksi lauteille saaden uuden hien pintaan. Pesin itseni ja kuivasin sekä muistin mummon pyynnön pitää sauna löylykunnossa enoa varten. Olin vuosien mittaan oppinut mummolassa ollessani kaikenlaista hyödyllistä, kuten saunan lämmityksen ja siitä huolehtimisen. Sisällä talossa mummo odottikin jo kahvin ja ohukaistornin kanssa, sokerikulho ja hillopurkki kummallakin puolen.

Hämäryys, lähes pimeys oli jo pitkällä kun kuulimme auton ajavan pihaan, enon lava-auto se oli. Askelten töminä eteni eteisestä keittiön ovelle ja sisään astui komea mies, muuttunut ja siisti. Jopa oli ope miestä koulinut mieleisekseen.
– “Morjesta etelän pimu, kuis hurisee vai väriseekö mikään?”
– “Hurisee ja värisee, mutta onpa eno muuttunut edukseen. On tainnut ope pistää anturan alle koko miehen. Niin sileä ja siisti, tukka kauniisti leikattu ja kaikki.”
– “Paska tässä mitään tossun eli anturan alla olla. Pitäähän yli kolmekymppisen edustava olla. Mutta onko likka viettänyt siveellistä elämää vai onko rietastelu ollut ykkösasiana?”
– “Kumpiakin.”
Mummo oli noussut ja hääri hellan luona, kantoi kulhon pöytään ja sanoi:
– “Ja nyt sulhanen suu kiinni ja syömään, että pääset saunaan. Sinua varten sitä pidetty lämpimänä, mokomalle keisarille.”
Eno alkoi syömään kermaperunoita possunlihan kanssa ja härppi välillä maitoa. Vilkuili minua ja iski silmää ja minä tietenkin takaisin. Oli mukava olla taas täällä mummolla ja katsella enoa, hänen tuttuja ja rauhallisia, hieman ilkikurillisia kasvoja. Mummo lähti käymään naapurissa. Piti joku vispilä lainata ja lähtiessä pyysi minua siistimään pöydän sitten kun tuo “roikale on syönyt”. Luulen mummon olleen hiukan mustankipeän ja pahoillaankin, kun kuopus viedään pois vieraalle naiselle.

Eno oli syönyt ja nousin korjaamaan lautaset ja muut tiskit pois. Eno istui edelleen pöydän äärellä ja vahti toimiani.
– ” Sulla näkyy pillu, on niin kireät sukkahousut että.”
– “Nää ei ole mitkään sukkahousut, ja mitä sitten jos jotain näkyy. Saa katsella.”
Häärin pöydän ympärillä ja tiesin kyllä, että jossain vaiheessa enon käsi livahtaisi jalkoväliini ja tuntisin pientä puristelua pakaroiden ja pillun seuduilla. Olin kymmeniä kertoja kokenut sen, ja oikeastaan kaipasinkin semmoista, -niinkuin nytkin. Enon käsi menikin reisieni väliin ja pysähdyin hänen eteensä. Hän hiveli häpykumpuni kattoa ja liikutti sormeaan alas vaolle jossa kokeili kankaan päältä kumpaakin häpyhuulta. Hiljaa hivellen. Hän työnsi kätensä syvemmälle reisieni väliin ja tunsin sormien ylettyvän pakaroiden väliin ja peukalon painavan osapuilleen klitoriksen kohtaa. Voihkaisin hiljaa ja työnsin itseäni aavistuksen kohti enon kättä ja otin hänen päänsä käsieni väliin ja kumarruin antamaan suukkoja hänen poskille ja otsalle, näykkäisin korvaa ja painoin koko pään vasten vatsaani. Sylissäni sykki taas ja arvasin pienen kiimapuron kohta solisevan pimpissäni. Eno siirsi kätensä pakaroilleni ja painoi minua vasten kasvojaan. Seisoin hänen jalkojensa välissä silmät suljettuina ja nautin läheisyydestä. Olimme näin pitkään, en tiedä mitä eno ajatteli, mutta lujasti hän piti minusta kiinni. Sanomatta mitään hän nousi ja lähti saunaan.

Tiskatessani mummo palasi naapurista ja kertoi siellä olevien kovasti udelleen ja kyselleen enon ja open tulevista kuvioista, mutta jääneet vaille mitään valaisevaa tietoa. Kyllä asiat ajanmukaan sitten selviää, näin puheli mummo. Kysyin mummolta, että vieläkö eno on nukkunut aitassa, näin kylmällä, ja kyllähän hän siellä vielä ne harvat yöt oli nukkunut mitä kotona öisin edes oli. Minä aioin kyllä kiivetä vinttikamariin yöksi, sinne omaan pikkupesääni, jonka olin sisustanut vuosien varrella mieleisekseni.

Silitin mekkoani joka oli laukussa hiukan rypistynyt, sillä halusin olla siistin ja nätin näköinen huomisissa kihlajaisissa. Äiti ja iskä olivat yötä veljen luona, josta tulisivat sitten suoraan kylille juhlimaan äidin pikkuveljen kihlajaisia. Muistin, että eno ja veljeni olivat melkein saman ikäisiä, veli vuoden nuorempi ja minä neljä vuotta taas häntä nuorempi, eli kun synnyin, niin eno ei vielä ollut edes koulussa. Oikea jälkiuunipulla mummolle ja vaarille oli tullut. Mutta niin vaan oli eno minut tyttösenä valloittanut ja ladossa päässyt minua ensikerran panemaan. No olinhan sentään ollut viidentoista ja hän hiukan alle armeijaiän. Sen jälkeen olimmekin sitten naineet aina kun vaan tilaisuus oli, ainakin jo kahdentoista vuoden ajan. Mitenkähän tästä sitten eteenpäin, ajattelin hiukan apeana. On kai vaan turvauduttava niihin kaupungin homppeleihin niinkuin eno heitä nimitti.

Eno tuli saunasta pyyhe ympärillään ja sanoi käyvänsä huoneessaan katsomassa paitojaan, että olisiko niistä päälle pantavaksi, puku olikin jo kylillä, ja ihan uusi.
– “Onko sulla kunnon kengät kans,” huutelin perään.
– “On, lainasin Kaappolta.”
Niin se Kaappo, enon rassaaja- ja raplaajakaveri, joka oli hiukan minua kytännyt ja enollekin sanonut haluavansa nussia minua. Näillä sanoin. Eno oli hiukan suuttunut ja kertonut minullekin ja suuttunut hiukan enempi kun olin ilkikurisesti todennut, että mitä pahaa siinä olisi. Todellisuudessa Kaappo oli ihan kunnollisen näköinen ja ei minulla ainakaan mitään pientä peliä vastaan olisi.
– “Tuus likka tänne katsoon, onko tämä paita kunnollinen vai pitääkö sekin lainata.”
Menin enon huoneeseen katsomaan, että mitä risaa hän päällensä oli pukenut. Eno seisoi keskellä lattiaa ja napitti paitaansa puoliksi auennut pyyhe vyötäröllään. Saunapuhdas kulli sojotti pyyhkeen halkiosta kohti minua, nyökytti helakkaa päätään ja ikäänkuin aukoi soikeaa reikäänsä haukotuksesta.
– “Seisooko sulla aina, vanhalla miehellä,” kysyin ja lähestyin nauraen. Otin kalun käteeni ja puristin sitä, ja käytin oiken voimaa.
– ” Ai saatana, älä,” älähti eno ja kääntyi selkä kohti ovea ja otti minut halaukseen.
Mummo kuului kolistelevan astioita keittiössä, aina hänellä oli jotain tekemistä. Me halasimme toisiamme ja minä hyväilin enon kiveksiä ja koko patukkaa. Tunsin sen kuumuuden ja pienen poukkoilun kädessäni. Runkkasin hitaasti ja kuuntelin tarkkana, ettei vaan mummo pääsisi yllättämään. Se olisi nolo juttu näin monen salaisen vuoden jälkeen. Minulla teki mieli saada enon kalu sisääni, tuntea sen töytäisyt sylissäni ja saada kuumana syöksyvä purkaus itseeni. Taivas miten sitä nyt juuri halusin. Kietouduin enoon ja hain huulillani hänen jäntevää kaulaansa, sen tuoksuvaa ja raikasta ihoa.
– “Tulen käymään illalla aitassa, teen jotain asiaa sinne,” kuiskasin enolle.
– “Tule vaan, mutta ei panna.”
– “Mitä? Tulen kumminkin.”
Eno irtautui minusta ja hipaisi huulilla omiani. Kalu oli edelleen mahtavassa iskukunnossa pyyhkeen laskoksissa.
– “Onko tämä paita hyvä?”
Napitin enon paidan hivenen surullinen katse silmissä ja totesin sen olevan aivan kunnollinen ja kelpaavaan yksiin kihlajaisiin. Eno oli tyytyväinen ja otti sen päältään, kiristi pyyhettään ja lähti kamarista ulos ja aittaan.

Kymppiuutiset olivat loppu ja ikäänkuin havahduin ja sanoin mummolle, että minun on käytävä aitassa etsimässä yksiä rintaliivejä, jotka epäilin unohtaneeni sinne. Mummo nyökkäsi ja sanoi unisena menevänsä nukkumaan. Aamulla olisi vielä paljon hommia.
– “Ota taskulamppu eteisen hyllyltä, siellä on pimeä,” sanoi mummo ja lähti kohti huonettaan.

Varovasti taskulampun valossa kävelin kohti aittaa ja koputin enon oveen, menin vastausta odottamatta sisään, niinkuin enokin aina teki tullessaan minun luokseni. Öljylamppu paloi enon sängyn viereisellä pöydällä ja itse eno makasi selällään sängyssä paksun täkin alla. Kädet olivat niskan takana ja katse kaukana katossa. Mitä mahtoi enon ajatuksissa liikkua? Menin hänen sängyn vierelle ja polvistuin lattialle katsomaan aivan läheltä enon kasvoja. Hän käänsi kasvonsa hitaasti minua kohti ja pieni hymy oli huulilla. Työnsin käteni täkin alle enon rinnalle, paljaalle rinnalle, sillä tiesin, että eno nukkuu aina alasti. Hyväilin hitaasti hänen rintaansa tuntien lihasten äkkinäiset värähdykset sormenpäissäni. Olin aina ihaillut enon muhkuraista palleaa, sen jäntevää kovuutta ja lämpöä. Sitä hyväilin nyt. Annoin käteni liikkua alas yli vatsan kohti sitä niin tuttua yhteistä leikkikalua. Tunsin ensin karheahkon karvoituksen ja sitten sillä lepäävän kovan kalun. Sormeni liikkui herkkää kalun alapintaa kohti kivespussia ja sen sisällään pitämiä kiveksiä. Otin koko pussin käteeni ja puristelin sitä niinkuin satoja kertoja aiemminkin, ja yhtä nautinnolliselle se tuntui, niin itselleni kuin varmaan myös enollekin. Siirsin täkkiä hieman sivuun ja nousin ylemmäksi ylettyäkseni hyväilemään huulillani enon rintaa ja palleaa. Nuolin ja suutelin värähteleviä rintalihaksia ja palleaa ja käteni teki kalulla runkkausliikettä. Eno oli sulkenut silmänsä ja piti kättään toisella hartiallani. Käsi luiskahti pois edettyäni alas kohti kireätä terskaa. Halusin antaa sille suukkoja, ottaa se suuhun ja imeä sitä. Olin taas aika kuumana ja olisin halunnut maata enon kanssa alastomana vierekkäin, päällekkäin, miten vaan.
– “Miksi me ei panna? Eikö koskaan? Oikeestikko?”
– “Eiköhän ole paras, että me lopetamme semmoiset,” vastasi eno ja katsoi silmiini.
Hän nousi hieman ylös ja kääntyi kyljelleen ottaen minusta lujasti kiinni ja halasi, suuteli suulle, pitkään ja kovaa.
– “Mene nyt.”

Heräsin aamulla huonosti nukkuneena. Olin ajatellut asioita pitkään ja itkeä tuhertanutkin hieman, mikä ei olisi kuulunut asiaan ollenkaan. Istuin mummon kanssa aamukahvilla kun eno tuli sisään ja iloisesti heitti hyvät huomenet. Hän meni selkäni takaa paikalleen ja ohimennen puristi minua olkapäästä. Värähdin hiukan ja sain tartuttua häntä kädestä ja puristin sen omaani. Puhelimme tulevasta päivästä ja suunnittelimme sen kulkua enon kertoessa pikku toiveet ja muut. Hän oli lähdössä heti aamukahvin jälkeen ja näkisimme sitten iltapäivän alussa kylillä, open luona.

Eno oli lähtenyt ja pakkailimme viemisiä mummon kanssa kuljetuskuntoon. Puimme päällemme juhlavaatteet ja olimme valmiit puolentunnin matkaan kihlataloon. Mini oli pakattu takapenkki täyteen kakkua ja pullaa, pipareita ja keksejä. Ylimääräisiä kahvipakettejakin löytyi ja maitoa, kermaa, varmuuden vuoksi. Minin takakonttiin ei mahtunut muuta kuin vararengas ja minun aina mukana oleva makuupussi, sekin varmuuden vuoksi.

Kihlajaiskahvit sujuivat mukavasti ja hauskaa oli kaikilla. Sain nähdä monta sukulaistani, joita en aikoihin ollut tavannut. Iskän ja äidin näin taas, vaikka kävin heidän luonaan melkein kuukausittain, sillä he asuivat kotikaupunkini naapurikunnassa. Veljeni näin ja hän tenttasi Minin kuntoa ja varoitteli minua pitämään siitä hyvää huolta. Pihalla kiertelimme ja katselimme autoa Kaappo seurana, joka sanoi mielenkiinnolla taas joskus vähän tarkistavansa auton kuntoa. Vanha auto vaatii hyvän huollon oli Kaappon neuvo. Veli meni sisään ja jäin vielä Kaappon seuraksi kun hän kierteli ja potki auton renkaita. Oikeastaan siinä oli aika tyylikäs miehenjuntti. Mukava jutuissaan ja hemmetti, nipisti minua pakarasta kääntyessäni mennäkseni sisälle.
– “Top top,” sanoin ja hymyilin itsekseni.

Juhlat olivat lopuillaan ja vieraat oli suurelta osin jo poistuneet. Isä ja äiti lähtivät ajelemaan kohti etelää ja minä pakkailin mummon kanssa sitä tavaraa Miniin, jonka veisimme takaisin mummolaan. Tyhjiä kulhoja ja vateja ja sen sellaista. Eno jäisi yöksi open luo, mutta tuli pihalle saattamaan meitä open kanssa. Eno kertoi tulevansa seuraavana päivänä käymään ja vilkuttamaan minulle lähtiessäni ajelemaan kohti omaa kotiani.

Yöllä makasin taas valveilla ja ajattelin enoa, hänen lämmintä vartaloaan ja hajua, joka joskus oli hikinen ja joskus konerasvojen hajuinen, mutta aina hyvä. Ajattelin myös Kaappoa, se törkimys oli nipistänyt minua pakarasta ja jutellut kaiken pehmeää. Rauhallisella äänellä hän selitti Minin huoltotarvetta, ja ehkä taka-ajatuksena oli myös minun huoltaminen. Tiedä sitten. Nukahdin käsi pimpillä.

5 kommenttia viestissä: “Mummolassa, eikä eno pannut IIII”

 1. MasterJonathan says:

  Hymiötä? Kirjoitat vain haluamasi hymiön “:)” ja erottelet sen välilyönneillä. A Vot 😉

 2. voitatti says:

  Hyvä huomio,jenkkipirulaiset ovat pesseet aivoni. Kunhan aikaan saan, niin mainoskatkot on eliminoitu. Ja mistä noita hymiöitä näihin kommentteihin saa?

 3. MasterJonathan says:

  Jäi selvästi väliosaksi, mutta innostaa odottamaan jatkoa. Jännityksen rakentamissa on toki sellainen vaara,e ttä menee nostamaan panokset liian korkealle. Koska jo kaksi osaa on lupailtu rassaajaa, niin sitten on kovat odotukset tämän huollolta.

  Seuraavaa ei ole tarkoitettu negatiivisessa mielessä vaan lähinnä humoristisena kommenttina. Lukiessa tuli nimittäin Jenkkidokumentti fiilis, jossa aina mainoskatkon jälkeen piti kerrata edellisen jakson tapahtumat. Eli käytät takautumia. Sinänsä tämä on ok, koska mielestäni jatko-osat kannattaa kirjoittaa itsenäisinä tarinoina, eikä jatkaa suoraan siitä mihin jäi edellisellä kerralla. Näin hyvä 🙂

 4. voitatti says:

  Katsotaan. Odotellaan.

 5. Horny59 says:

  Että tämmöinen tarina? Mikähän tässä oli pointtina?

Kommentoi

top