search
top

Synttärit

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (30 votes, average: 3.53 out of 5)
Loading...

Miten minä nyt tähän olin joutunut: Nuori mies käsiraudoista kiinni vanhempieni sängyssä, jossa oli kuin tarkoitusta varten luodut rautaiset päädyt. Ja ilman rihman kiertämää.

Ihana tyttöystäväni Sini oli luvannut minulle 20-vuotissyntymäpäivän, jota en takuulla unohtaisi. Asuin vielä vanhempieni luona, vaikka muuttaminen omaan kotiin oli jo näköpiirissä. Mutta ei ihan vielä.

Olin vain lähtevinäni opiskelupaikkaani, mutta heti kun tiesin, että vanhempani olivat lähteneet töihin käännyin takaisin. Ja ennalta sovitusti myös Sini saapui, kun olin ehtinyt lukea jännittyneenä puolisen tuntia päivän Hesaria.

Sini oli ihaninta mitä tiesin. Vaalea kaunotar, joka oli seksuaalisesti avoin – ehkä minuakin avoimempi. Sängyssä minun mielikuvitukseni oli yleensä jo kaikkensa antanut kun Sini alkoi vasta päästä vauhtiin. Mutta onneksi pysyin yleensä leikissä mukana ja samalla aaltopituudella.

Nyt Sini saapui kotiini omana hyvän tuoksuisena itsenään ison kassin kanssa. Ensin kassista löytyi tuoreita sämpylöitä ja lähileipomosta haetut leivokset. Olin juuri alkamassa keittämään kahvia.

Ei päivänsankari mitään keitä, nyt istut siinä ja saat…, kujersi Sini.

Ja niin tein. Herkullisen aamiaisen jälkeen Sini kehotti minua menemään suihkuun ja saapumaan sitten vanhempieni makuuhuoneeseen. Alasti.

Yritin selvitä suihkusta ilman huomattavaa kiihottumista, mutta eihän siitä mitään tullut. Se, mihin tiesin valmistautuvani, välkkyi kirkkaana mielessäni ja tunsin nopean erektion nostavan kaluni terhakkaasti kohti kattoa. Kuivasin itseni ja kävelin makuuhuoneeseen.

Jos oli odottanut tapaavani Sinin yhtä lailla alastomana odottamassa minua lakanoiden välissä olin väärässä. Sini oli täysin puettuna sängyn vieressä ja katsoi ensin silmiini ja sitten kaluuni.
Hyvä poika, näyttää tosi hyvältä!, Sini sanoi hymyillen. – Nyt käyt selällesi tuohon sängylle makaamaan.
Tein kuten nuori naiseni pyysi ja annoin kookkaaksi paisuneen kaluni laskeutua vatsani päälle nykimään rytmikkäästi. Sille ei oikein voinut mitään. Oli ehkä salaa toivonut, että Sini antaisi sille hellää käsittelyä, mutta vielä ei näköjään ollut sen aika.

Tyttö tarttuikin sen sijaan hellästi jalkaani ja veti sen sängyn nurkkaan. Samassa kuulin kilahduksen ja tunsin kylmää. Katsoin tytön touhuja ja ymmärsin, että minut oli kahlehdittu jalastani sängyn nurkkaan. Sama tapahtui toiselle jalalleni. Ja käsilleni. Sini oli nopea ja tehokas kassistaan löytyneiden käsirautojen kanssa.

Siinä makasin kalu seisoksissa X:n muotoisena sänkyyn kahlehdittuna. Sen sijaan, että Sini olisi alkanut riisua itseään hän olikin selvästi aikeissa lähteä.
Nyt sä joudut vähän odottamaan. Onneksi täällä on lämmin.
Ja samassa Sini oli kadonnut makuuhuoneen ovesta ulos sulkien sen perässään.

Odottavan aika on tietenkin pitkä, mutta nyt se tuntui erityisen pitkältä. Seisokkini alkoi laantua ja pian kaluni makasi rentona vatsan päällä vetäytyen nykäyksittäin yhä pienemmäksi. Jossain vaiheessa kuulin ulko-ovenkin käyvän, mutten tiennyt, tuliko vai menikö joku.

Ehkä parinkymmenen ikuisuudelta tuntuneen minuutin jälkeen kuulin askelten lähestyvän. Ihmeekseni totesin, että oven takaa kuului myös hiljaista puhetta. Hetken kauhistuin ajatuksesta, että vanhempani olivat tulleet jostain syystä pois töistä… mutta samassa ovi aukeni.
Sisään astui Sini. Toinen sisään astuja oli minulle täydellinen yllätys. Todella häkellyin. Nolostuinkin. Tunsin tarvetta saada ylleni jotain eikä kaluni kokenut tapaamista lainkaan kiihottavaksi. Tunsin kuin olisin masturboimasta yllätetty teini.

Toinen tulija oli serkkuni Pauline. Serkkussani oli se erikoinen piirre serkuksi, että hän oli tummaihoinen – setäni perheen adoptiolapsi. Varsinainen kaunotar. Ja minun ikäiseni. Olin tietenkin jo nuoresta erilaisissa sukutilaisuuksissa kuolannut hänen peräänsä, mutten ollut tohtinut tunnustaa tunteitani edes itselleni. Miten hän nyt…?

Paulinekin oli tapaamisestamme selvästi jännittynyt mutta kaikesta näki, ettei häntä ollut tuotu tänne mitenkään väkisin. Sini katsoi tarkkaavaisesti minua ja asettui sitten seisomaan Paulinen taakse.

Ihan pienenä selityksenä sulle, että me Paulinen kanssa on opittu tuntemaan toisemme. Tosi hyvin…, Sini melkein kuiskasi.
Tytöt seisoivat sänkyni vieressä niin, että minulla oli heihin esteetön näkyvyys. Sini kiersi kätensä Paulinen eteen ja alkoi hitaasti avata tämän kesämekon nappeja. Yksi kerrallaan. Pikku hiljaa alkoi suklainen iho avautua katseelleni. Viimeinenkin nappi aukesi ja kevyt mekko putosi leijaillen lattialle. Pauline katsoi silmiini pelkissä valkoisissa pitsisissä alusvaatteissaan.

Nyt kaluni oli levännyt tarpeeksi ja tunsin suorastaan nolostuvani sen alkaessa jämäköityä serkkuni ihanasta vartalosta. Ja huomasin, ettei Paulinelta jäänyt muodonmuutos havaitsematta. Samassa Sini oli avannut tytön rintaliivien hakaset ja kiinteät rinnat pääsivät vapauteen.

En ollut uskoa silmiäni kun tajusin, että Sini otti takaapäin rinnat käsiinsä ja hyväili niitä. Nyt ymmärsin, kuinka hyvin tytöt tunsivat toisensa. Pauline näytti nauttivan käsittelystä.

Samassa Sini asettui polvilleen Paulinen taakse kasvot tämän pakaroiden kohdalla ja tarttui molemmilta puolilta tytön pikkuhousuihin. Hitaasti mutta varmasti kaunis karvoitus alkoi paljastua. Viimein Pauline oli katseeni edessä täysin alastomana. Tumman tytön vartaloa en ollut koskaan nähnyt muuta kuin lehdissä. Pehmeyttä. Lämpöä. Kauneutta.

Sini oli yhä kontillaan Paulinen takana ja painoi päänsä tämän pakaroille hyväillen niitä kasvoillaan. Pauline alkoi hitaasti kääntyä toisinpäin ja huomasin nyt katsovani täydellistä pyöreää peppua. Samassa tajusin, että Sinin kasvot olivat nyt painautuneet Paulinen karvoitukseen ja tytöt selvästi nauttivat toisistaan. Pauline nosti Sinin ylös ja alkoi riisua tätä.

Ensin lähti t-paita ja sitten putosivat farkut lattialle. Rintaliivejä ei ollutkaan ja pikkupöksyt lähtivät nopealla liikkeellä. Tytöt antautuivat pitkään kielisuudelmaan ja kääntyivät sitten alastomassa kauneudessaan puoleeni.

Sini asettui kontalleen sängyn toiselle puolelle kaluni kohdalle ja Pauline toiselle puolelle. Tytöt vilkaisivat kujeilevasti toisilleen ja painoivat huulensa vatsalleni kaluni molemmin puolin. Kaluni, joka suorastaan lensi ilmassa.

Huulet aloittivat tunnustelunsa vatsani sivuilta ja pikku hiljaa liike suuntautui kohti keskustaa. Ja siellä odottavaa kaluani. Viimein värähdin tahtomattani tuntiessani tyttöjen hiusten koskettavan herkintäni molemmin puolin. Ja samassa tunsin miten tyttöjen huulet hyväilivät kaluni vartta sen molemmin puolin. Tunne oli sanoinkuvaamattoman ihana. Samalla tunsin, miten toinen suu – en tiedä kumpi – otti terskani hetkeksi sisälle lämpimään kosteuteen. Mitään en voinut antaa kahlehdittuna tytöille. Olin vain saaja.

Samassa Sini nousi ylös. Tyttö nousi sänkyyn asettaen toisen jalkansa toiselle puolelleni ja ymmärsin, että tästä seuraisi hidas painautuminen 69-asentoon. Pauline jäi yhä sängyn laidalle.

Sini sai aseteltua itsensä sopivasti ja näin, miten ihana vaalea peppu alkoi laskeutua kohti kasvojani. Vilaukselta näin ja sen jälkeen tunsin, miten Paulinen varmat sormet tarttuivat kaluuni ja ohjasivat sen suoraan Sini suuhun.

Sinin häpyhuulet tavoittivat suuni. Tyttö oli joskus pahoitellut sitä, ettei ollut mitenkään kuivana pysyvää lajia vaan pikemminkin päin vastoin. Olin vakuuttanut, ettei poika paremmasta tiennyt kuin märästä tytöstä…

Ja taas koin valtavan nautinnon, kun aloin kielelläni raottaa Sinin häpyhuulia. Turvonneiden huulten avautuessa suuhuni ja kasvoilleni suorastaan tulvahti tytön ihanaa mahlaa. Kokemukseni on vielä vähäinen, mutta ainakin Sinin perusteella tiedän, että tytöt maistuvat taivaalliselle.

Työnsin kieleni syvälle sisälle. Sini painoi itseään tiukemmin kasvoilleni ja hieroi itseään niitä vasten. Tytön täytyi nyt tehdä kieltäni lukuun ottamatta itse kaikki työ, sillä käteni olivat edelleen kahlitut.

Sinin suu alkoi tuntua jo melkein liiankin hyvältä ja olin suorastaan helpottunut tajutessani tytön irrottautuvan. En olisi kauaa enää kestänyt.

Tyttö kääntyi minua kohti ja painoi huulensa hetkeksi huulilleni.
Ai niin, sähän et voi nyt edes kuivata itseäsi…, hymyili tyttö omista nesteistään kiilteleville kasvoilleni.
Tyttö nuolaisi omia mehujaan poskiltani ja huuliltani ja sipaisi loppuja siroilla sormillaan. Samassa tunsin, miten tyttö antoi seisovan kaluni painua häpyään vasten ja hetkessä olin syvällä tytön uumenissa. Tyttö ratsasti.

Pauline nousi myös sängylle ja asettui Siniä vastapäätä istumaan hajareisin vatsani päälle. Kasvot olivat Sinin kasvoja vasten ja selkä kohti minua. Ihana peppu aivan lähietäisyydellä. Huomasin, että tytöt suutelivat toisiaan samalla kun Sini liikutti itseään rytmikkäästi kaluni sisällään.

Samalla huomasi, että Pauline liikutti peppuaan hitaasti kohti kasvojani. Ja vielä. Ihan selvästi.

Nyt peppu oli jo niin lähellä kasvojani, että huuleni tavoittivat pakarat. Itse häpy oli vielä painuneena rintaani vasten. Olin varma, että tunsin sen kosteuden. Samassa tyttö alkoi nostaa peppuaan ja työnsi sitä vielä taaksepäin. Tajusin, mitä oli tulossa.

Tunsin uuden tuoksun. Tämä häpy tuoksui erilaiselle. Myös ihanalle. Suorastaan kielletylle. Tyttö oli saanut peppunsa tuotua riittävän taakse ja niin se laskeutui huulilleni. Ymmärsin tilanteen koko kiihottavuuden: Serkkuni painamassa unelmapeppuaan huulilleni, Sini nussimassa minua ja tytöt vaihtamassa kielisuudelmia.

Pauline painoi häpynsä ensin suorastaan varovaisesti huulilleni. Raotin huulia kielelläni ja sain taas maistaa mahlaa. Nyt erilaista. Hetken päästä tyttö uskalsi painaa itseään lujemmin kasvoilleni. Olin jälleen kasvoiltani aivan märkä. Etenkin, kun tyttö nautinnostaan rohkaistuneena alkoi liikutella itseään edes takaisin koko kasvojeni matkalta. Olin taivaassa.

Samassa Sinin liike alkoi nopeutua ja voimistua. Tyttö oli selvästi päättänyt, että minun oli aika saada ensimmäinen purkautumiseni. Kuulin korvissani molempien tyttöjen huohotuksen ja samassa tunsin sen tutun kihelmöinnin kalussani, jonka jälkeen peräytyminen on turhaa.

Lastini lähti rajulla voimalla ja sängyn päädyt natisivat kiemurteluni voimasta. Pumppasin spermaani pitkään ja hartaasti tyttöni uumeniin kieleni yhä toisen tytön sisällä.

Viimein liikkeeni loppui. Pauline nousi hitaasti päältäni, kääntyi puoleeni ja painoi pitkän suudelman huulilleni sanomatta mitään. Tytön huulille jäi myös tämän omaa kosteutta märiltä kasvoiltani.

Tytöt seisoivat sänkyni vieressä, mutta hämmästyksekseni Sinillä ei selvästi ollut aikomusta alkaa avata kahleitani. Tarkoitus olisi siis vielä jatkaa…

Nyt me käydään suihkussa, aloitti Sini pitäen vaistomaisesti jalkansa toisissaan kiinni jottei spermani valuisi lattialle
Ei ihan vielä, keskeytti tumma kaunotar ja pyysi Siniä asettumaan selälleen makuuhuoneen pehmeälle matolle. Katseeni ulottuville.
Sini oli nyt vuorastaan yllättyneen näköinen mutta ymmärsi heti, mitä oli tulossa. Tyttö asettui matolle ja avasi jalkansa levälleen, jolloin sekä minulla että Paulinella oli esteetön näkyvyys spermaani valuvaan häpyyn.

Pauline asettui kontilleen Sinin jalkoväliin. Hetken katsottuaan näkyä tyttö painoi kasvonsa Sinin häpyyn ja alkoi nuolla. Näin, miten tyttö sai spermaani ja Sinin nesteitä kielelleen ja vei sen kaiken suoraan suuhunsa.

Pauline ei pelkästään imenyt spermojani Sinin hävystä vaan kieletti tätä sellaisella antaumuksella ja hellyydellä, jonka tajusin kuuluvan tyttöjen väliseen seksiin. Näky oli niin kaunis ja kiihottava, että tiesin olevani tuossa tuokiossa valmis jatkoon.

Viimein Pauline moiskautti kuuluvan suukon Sinin pyhimpään ja tytöt nousivat ylös.
Te ootte ihan syötäviä, kujersi Pauline ja tytöt katosivat käsi kädessä kohti kylppäriä.
Minä jäin odottamaan.
0

Yksi kommentti viestissä: “Synttärit”

  1. naku says:

    Hieno

Kommentoi

top