search
top

Nuoriherra Jonne Osa IV: Blondia pusikossa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (46 votes, average: 3.83 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Lukiopoika Jonnen seksiseikkailut jatkuvat. Vuorossa on blondi Riikka, joka haluaa kokeilla miltä hevosenkalu tuntuu pimpissä. Helppoa se ei ole.

Syyspäivä oli poikkeuksellisen lämmin ja 18-vuotias lukiotyttö paistatteli aurinkoa puiston penkillä. Vaalea Riikka oli tarkoituksella valinnut syrjäisen puistonkolkan kohtauspaikaksi, mutta silti hän vilkuili hermostuneena ympärillensä. Ketään ei näkynyt ja vain pari vesilintua viereisellä lammikolla oli seurana. Siitä huolimatta neitokainen kuvitteli näkevänsä kasvoja jokaisen puskan takana.

Ties kuinka monetta kertaan nuori nainen katui sopimiaan treffejä. Hetkellisessä typeryyskohtauksessa hän oli tehnyt treffit koulun nörteimmän pojan kanssa. Tämä oli lyhyt ja hintelä, eikä kyennyt naisseurassa sanomaan kahta sanaakaan tukehtumatta änkytyskohtaukseen. Ja kaksi vuotta tyttöä nuorempi, eli puhdas pikkupoika. Silti Riikka hermoili, niin että vatsaa kouraisi. Hän halusi vakuuttaa itselleen sen johtuvan vain ensitreffien jännityksestä, mutta nipistys nivuksissa kertoi karua kieltä siitä, että kyseessä oli enemmän eläimellistä himoa kuin sielujen kohtaamista.

Nimittäin se mitä Jonnella oli jalkojen välissä ei ollut mitenkään pikkupoikamaista. Riikka ei ollut eläessään nähnyt niin isoa siitintä kuin tällä pienellä teinipojalla oli. Hän ei edes kyennyt kuvittelemaan, että jollakulla voisi olla niin kookas sukuelin. ”Siitossonnikin olisi ylpeä sellaisista vehkeistä”, tyttö ajatteli. Väristykset kulkivat pitkin sorjaa vartaloa ja hän päätti, että nyt riittää. Hän ei alkaisi vehtaamaan pojan kanssa noin vain, riippumattakaan kuinka suuri kalu tällä oli.
Riikka tarttui reppuunsa ja aikoi nousta lähteäkseen pois. Mutta jalat eivät liikahtaneetkaan. Kuumeisesti hän käski kehoaan tottelemaan, mutta mitään ei tapahtunut. Syvään huokaisten teinityttö laski reppunsa penkille. Hän oli käynyt tämän prosessin jo niin monta kertaa, ettei enää yllättynyt. Järki yritti varoittaa kovaäänisesti, mutta himot olivat jo ajaneet Riikan reunan yli.

Soran rapina herätti Riikan aatteistaan. Hän vilkaisi ympärilleen ja totisi Jonnen löntystelevän kohti salaista tapaamispaikkaa. Vaikka tapaamisen tarkoitus ei ollut jäänyt epäselväksi, niin poika tallusti hartiat lytyssä ja eteni arasti ikään kuin ei olisi uskaltanut lähestyä puiston penkillä istuvaa kaunokaista. Riikan oli pakko hymyillä itsekseen. ”Kuinka ujo ihminen voikaan olla?” hän kysyi itseltään. Tytön oli myönnettävä itselleen, ettei nuorukainen tainnut olla täysin kamala. Oikeastaan poikaparka oli ihan mukava kun tähän tutustui, mutta vuosikausien koulukiusaus oli vienyt kaiken itsetunnon.

Päättäen antaa tulijalle kunnon näytöksen, Riikka nojautui penkkiä vasten ja avasi haaransa. Syyspäivä oli sen verran kuulas, että tytöllä oli päällä musta toppatakki, mutta jalassaan hänellä oli vain lyhyt punaruskea ruudullinen hame. Eikä muuta, sillä pikkupöksyt olivat otettu jalasta jo hyvissä ajoin ja nyt repun pohjalla.

Epäröiden Jonne lähestyi penkkiä, eikä ensin täysin ymärtänyt mikä näky hänelle tarjoutui. Hän kuitenkin pysähtyi hölmistyneenä paikoilleen parin metrin päässä tajutessaan hameen alta pilkottavan paljaan pimpin. Riikan hymy levene entisestään katsoessaan pojan totaalisen tyrmistynyttä ilmettä. Tyttö päätti ottaa kaiken tilanteesta irti ja korostetun hitaasti hän nosti hamettaan ja levitti reisiään, jotta teinipoika saisi entistä paremman näköalan jalkovälin karvatuhteroon.

”Hei Jonne” Riikka tervehti.

Nuorukainen ei kyennyt kuin mumisemaan jotakin epäselvää vastaukseksi, eikä kyennyt siirtämään katsettaan tytön jalkovälistä. Naisten pimpit eivät olleet muutenkaan jokapäivänen näky varautuneelle pojalle, mutta tällaista värkkiä hän ei ollut nähnyt aikaisemmin. Riikka oli luonnonblondi, minkä todisti vaaleat pillunkarvat. Karvoitus oli niin untuvainen, että esiin turvonneet häpyhuulet näkyivät selvästi. Jos suu auki tuijottava Jonne ei saanut sanaa suustaan, niin hänen ruumiinsa huolehti tervehdyksestä. Riikka näki kuinka ensin niin pieni muhkura verryttelyhousujen etumuksessa kasvoi koko ajan. Pian verskojen elastisuus joutui tosi koetukselle, kun miehinen elin kohottautui puolitangosta täyteen juhlakuntoon. Lukiotyttö alkoi aidosti huolestua kohouman koosta. Teinipojan kyrpä täytyi olla isompi kuin hän muisti. Invavessassa tilanne oli ollut kaoottinen, ja vaikka Riikka olikin runkannut elintä, niin häiriötekijät olivat vieneet liikaa hänen huomiota. Nyt he ovat kahdestaan, ja koko miehustan pullistuma olisi yksin hänen.

Perääntymisen mahdollisuutta ei enää ollut ja Riikka otti tilanteen hallintaan ennen kuin se lopullisesti lipeäisi käsistä. Hän nousi penkiltä ja asteli nuorukaisen viereen. Jos tyttö oli yksi koulun kaunottarista ja poika hylkiöistä, niin kokoero vain lisäsi parin epäsuhtaa. Pitkä ja hoikka Riikka oli kutakuinkin 15 senttiä vielä kasvupyrähdystä odottavaa nuorukaista pidempi. Tyttö hymähti ajatelleessaan tätä pituuseroa ja ikään kuin dominoiva amatsoni, hän määrätietoisesti ohjasi pojan istumaan puiston penkille.

Jonnella ei ollut mitään sitä vastaan, että nainen ottaa komennon. Varsinkin kun pillua oli tiedossa tottelevaisuuden palkaksi. Käskystä hän veti verskat nilkkoihinsa ja jäi kärsivällisesti odottamaan mitä tuleman pitää. Riikka parkaisi tukahtuneesti. Hetkeen hän ei kyennyt muuta kuin epäuskoisena tuijottamaan paljastunutta kalua. Tytöt olivat mitanneet vessassa kyrvän pituudeksi 22 senttiä, mutta nyt kun Riikka katseli sitä niin se vaikutti paljon isommalta. Parru oli paisunut komeaan erektioon, niin että virtsaputken paisuvaiskudos oli erityisen hyvin esillä muodostaen pullean kumpareen muuten niin tasasuhtaiseen elimeen. Ja nuorukaisen seisokin voimassa ei ollut mitään valittamista, ’hevosenkalun’ taipuessa sojottamaan kohti taivasta terskan nupin ulottuessa pojan navan yli.

”Uhuh. Tuohan on oikea naisentappoase.” Riikka voivotteli puoliääneen.

Vieläkään lukiotyttö ei uskaltanut koskea pojan ylisuureen työkaluun. Hän vilkaisi pimppiään ja yksikantaan joutui toteamaan, ettei noin suurella meisselillä ollut mitään asiaa hänen jakorasiaan. Koko aikana Jonne ei ollut sanonut mitään, vaan istunut ja odottanut mitä hänen palvovansa kaunotar tekisi seuraavaksi. Nuorukaisen silmissä oli sellainen toiveen ja himon palo, että Riikka ei voinut kohdata tämän katsetta. Tyttö tunsi omatunnonpistoksen siitä, että oli aiheuttanut Jonnen hankalan tilan. Eikä sitä laukaistaisi kuin yhdellä tavalla.

”Haluuts sä nussia?” Nuorukainen ei kyennyt kuin vaisusti nyökkäämään kysymykseen. ”Ok, me tehdään se sitten, mut sun on sitten toteltava mua.” Lukiotyttö komensi itseään nuorempaa poikaa kuin koiranpentua.

Riikka penkoi repustaan esiin kondomin. Hänen kädet hieman vapisivat ja hän tarvitsi pari yritystä ennen kuin suojakelmu repesi auki. Arasti tyttö asetti kortsun terskan päälle ja yritti rullata sen paikoillensa. Se vaan ei käynyt niin helposti kuin oli luullut. Riikka oli ostanut Large-kokoa, mutta se osoittautui aivan liian pieneksi. Kumi ei millään luistanut sienimäiseksi turvonneen terskan heltan yli. Vaikka kuinka vaaleaverikkö yritti sormillaan avittaa, niin kortsu ei asettunut pakoilleensa ja lopulta se luiskahti kädestä lentäen maahan.

”Paskat!” Riikka manasi. ”Eikö mikään onnistu?” Lukiotyttöä panetti tosissaan ja nyt hän halusi parrun sisään keinolla millä hyvänsä. Hän käytti pillereitä ja eikä hän uskonut lähestulkoon neitseellisen teinipojan ehtineen saada mistään tauteja. Tämä oli tietenkin typerää järkeilyä, mutta polte tytön pimpissä oli noussut sellaisiin sfääreihin, että harkinnalle ollut enää sijaa.

Käskien nuorukaista istumaan paikallaan liikahtamatta, Riikka nosti ruutuhameen helmoja, pyllisti ja istui tämän vatsan päälle. Tarttuen kädellään paksuun pamppuun, hän alkoi ohjata sitä kohti lemmenluolaansa. Mutta sekään ei osoittautunut niin yksinkertaiseksi kuin kuulostaisi. Pojan kyrpä oli niin paksu, ettei Riikka saanut kämmentään kunnolla suljettua sen ympärille. Lisäksi erektio oli niin jämäkkä kuin teinillä ikinä vain voi olla ja tyttö joutui käyttämää voimiaan saadakseen sen taipumaan haluttuun suuntaan. Pissareiästä pursuavat touhutipat olivat tehneet varren liukkaaksi ja ote lipsui useamman kerran.

Vaaleaverikkö huohotti ponnisteluista, mutta viimein terskan nuppi kohtasi hävyn. Hän irvisti ja työnsi lantiollaan, mutta yhdyntä ei vieläkään onnistunut. Riikka puristi kyrpää minkä jaksoi ja yritti puskea uudestaan lantiollaan. Hän voihkaisi kun terska painui pillunhuulien väliin, mutta häpy ei antanut periksi vaan kalu luiskahti ohi. Lukiotyttö painoi vielä kerran entistä lujempaa. Kipu säkenöi vulvanaukolla, mutta hän ei välittänyt tästä. Juuri kun vaikutti, että pillu saattaisi antaa periksi, niin kyrpä lipsahti taas ohi liukuen vatsaa pitkin.

Teinipoika kävi rauhattomaksi ja Riikka joutui vääntämään tosissaan saadakseen pitävän otteen ’hevosenkalusta’. Vielä kerran hän kampesi parrun hävyllensä, mutta neljättä yritystä ei enää tullut. Juuri terska kosketti untuvaisen karvan peittämään häpykumpua, Jonne laukesi ja kalu sylkäisi sisuksistaan runsaan satsin sakeaa spermaan suoraan avoimille pillunhuulille. Riikka säikähti ja huudahtaen irrotti otteensa melasta. Elin ponnahti pystyyn ja jatkoi vaalean siemennesteen suihkuttamista. Sitä lensi komeassa kaaressa tytön hameelle ja pusakan päälle.

Pelästynyt lukiotyttö oli noussut seisomaan ja katseli silmät ympyrkäisenä, kuinka teinipoika purki siementään vatsalleen ja penkille. Isoja spermaklimppejä vaikutti olevan joka puolella mihin käänsi katsetta. Jopa tytön peppuvako oli tahmaisen eritteen sotkema. Puistatus kulki pitkin selkärankaan, kun Riikka kuljetti sormeaan pitkin haaroväliään keräten paksun nokareen mälliä sormenpäähän.

”Pojalta ei ainakaan siittiöt lopu kesken.” Hän ajatteli ja ihmetteli laukeamisen voimaa ja suurta spermamäärää.

Polte ei kuitenkaan ollut kadonnut mihinkään tytön jalkovälistä. Päinvastoin, hänen pillunsa halusi entistä kiimaisempana täytettä sisäänsä. Riikka vilkaisi pojan miehustaa. Laukeaminen oli laskenut parrun puolitankoon, mutta silti se herätti lupauksia. Puolikovanakin se oli isompi kuin vaalean lukiotyötön entisellä poikaystävällä.

”Oletko valmis uuteen yritykseen?” Riikka kysyi, mutta ei jäänyt odottamaan vastausta. Hän pudotti hameen maahan ja nousi uudestaan istumaan Jonnen päälle. Täällä kertaa tyttö istahti alavatsalle, mahdollisimman lähelle sykkivää elintä. Hän inahti ääneen tuntiessa mälliklimpit peppuaan vasten, mutta voittaen vastenmielisyyden, laski takamuksen alas. Kalukin oli tahmean liman peittämä ja lukiotyttö taisteli kuvotusta vastaan käsitellessään spermasta tahmeaa sukuelintä.

Pehmeää kyrpää oli kuitenkin helpompi käsitellä kuin täyttä erektiota ja tällä kertaa terskan vieminen pillunhuulille ei vaatinut ponnisteluja. Mutta pimppiin pujottaminen ei osoittautunut yhtään sen helpommaksi kuin aikaisemmin. Riikasta tuntui, että olisi yrittänyt pujottaa velttoa matoa ongenkoukkuun. Lopulta hän keksi levittää häpyään sormillaan ja toisella kädellä työntää siitintä sisään. Tyttö sulki silmänsä ja kuvitteli asettelevansa tamponia emättimeensä. Tosin isoa tamponia, sillä puolikovanakin parru venytti häpyhuulia, niin että se kivisti hieman. Välittämättäkään epämukavuudesta, Riikka jatkoi aherrustaan. Hitaasti sentti sentiltä pillu nieli sisäänsä kalun ja parin nivukset kohtasivat.

Riikka huohahti helpotuksesta. Pahin olisi ohi ja hän voisi rauhassa nauttia ympäri ruumista leviävästi lämpimästä tunteesta, jonka pillun täyttävä miehinen elin aiheutti. Hoikka tyttö nojautui taaksepäin ja nautti auringon paisteesta kasvoillaan. Kutupaikka oli eristetty muusta puistosta pusikoin, joskin äkkiä Riikka tuli hyvin tietoiseksi paljaasta alaruumistaan. Tirkistelijälle olisi avautunut rietas näköala kuinka kaunis, nuori nainen istui itseään pienemmän ja nuoremman pojan sylissä haarat apposen avoimina ja pippeli pimpissään. Mutta kirpeän syyspäivän ainoat äänet olivat vesilintujen kaakatus ja vain tuuli heilutti pusikoita.

Samettisen vaon tiukka puristus kalun ympärillä sai Jonnen ähkäisemään nautinnosta. Hän ei kyennyt ymmärtämään miten jokin voikaan tuntua niin taivaallisesta. Nuorukainen kuvitteli kuinka vaalea enkeli istui hänen sylissään tuottaen ylimaalista mielihyvää. Ikään kuin peläten enkelin lentävän tiehensä, teinipoika laittoi kätensä tämän uumalle ja puristi lujaan. Pehmeän pimpin kosketuksella oli se luonnollinen vaikutus, että veri alkoi taas virrata paisuvaiseen. Hitaasti, mutta varmasti kyrpä alkoi laajentua kohti täyttä mittaansa. Riikka inahti tuntiessaan parrun kasvavan hänen uumassa. Se tuntui tosi oudolta, tosin aluksi ihan hyvältä kalun täyttäessä pillun pohjimmaiset perukat.

Paisuminen oli verkkaista, mutta vähitellen elin alkoi venyttää pillunlihaa yli sen mukautumiskyvyn ja terska painoi ilkeästi kohdunnupukkaa vasten. Tyrmistynyt Riikka tajusi, ettei ’hevosenkalu’ ollut vielä lähelläkään täyttä erektiota. Silti pimppiä alkoi jo jomottaa, eikä hän millään kykenisi avautumaan enempää. Kauhistunut tyttö käsitti tehneensä elämänsä virheen. Hän yritti nousta, mutta nuorukainen piti tiukan otteensa, eikä päästänyt saalistaan karkuun. Hintelä poika oli vahvempi kuin näytti ja pillun makuun päässyt Jonne ei aikonut lopettaa kesken. Riikka rimpuili vastaan mutta ei saanut vedettyä kyrpää emättimestään. Päinvastoin, kamppailu vain kiihotti teinipoikaa entisestään ja silmäräpäyksessä halko jännittyi täyteen seisokkiin ja väkisin raastoi pimpin auki.

Se oli liikaa lukiotytölle ja hän huusi ääneen. Kyyneleet nousivat silmiin ja tyttö luuli repeävänsä kun valtaisa kyrpä täytti hänen vatsaonkalonsa. Erektio oli niin kova, että se suorastaan väänsi Riikan vasten nuorukaista, eikä hän kyennyt kunnolla liikuttamaan lantiotaan. Kivun salamat sinkoilivat vaalean neitokaisen silmissä, mutta helpotusta pillun piinaan ei tullut. Sisuskaluja poltti ikään kuin nyrkki olisi puristanut sukuelimen herkkiä kohtia.

Jonne oli liiaksi kiiman valtaama, eikä edes ymmärtänyt vaalean tytön tuskaista vaikerrusta. Hän vain tiedosti, että hänen patukkansa oli koulun kuumimmassa pimpissä. Ja sieltä se ei poistuisi, ennen kuin mahlat taas virtaisivat. Tämä oli jopa parempaa kuin jumppamaikan tavara. Vako oli niin tiukka, että sen rutistus hieman sattui, mutta tämäkin vain lisäsi nuorukaisen kiihkoa. Hurmiossaan hän nykäisi lantiollaan. Lukiotyttö ulvahti kivusta, kun kyrpä iskeytyi kohtua vasten. Poika toisti liikkeensä, joka oli kömpelö, mutta voimakas. Siitä huolimatta paksu parru ei kunnolla liikkunut vaan oli jämähtänyt kiinni pillunseinämiin.

Mitä kovemmin teinipoika yritti, sen tuskaisemmalta se Riikasta tuntui. Jonne vähän ihmetteli tytön voihketta, mutta pornoleffoissakin naiset huusivat kovaäänisesti. Ajatus siitä, että tuotti nautintoa kalullaan, vain innosti nuorukaista lykkimään entistä lujemmin. Viimein Riikka ei enää kestänyt sitä. Hän väänsi jaloillaan ja painoi kätensä pojan kasvoille. Yllätetty Jonne lopetti hetkeksi, mutta ei päästänyt otettaan vyötäröstä. Se ei poistanut suuren jortikan aiheuttamaan kivistystä, mutta ainakin helpotti sitä. Halko oli yhä oli niin syvällä, että Riikka tunsi kuinka pullea terska oli työntynyt kohdunkaulan ohi ja venytti emättimenpohjukkaa. Jokin kuitenkin tässä suunnatomassa hevoskalussa sai naisvaistot kutkuttamaan. Pahin kivuliaisuus väistyi vähitellen, mutta koko vulva säkenöi kuin liekeissä suuren siittimen venyttäessä sen äärirajoille ja niiden yli. Samalla se kuitenkin kosketti herkkiä paikkoja joiden olemassa olosta nuori Riikka ei edes tiennyt.

Vaistot ottivat vallan ja piittaamatta jomotuksesta, lukiotyttö alkoi hinkata itseään vasten pojan jykevää sukuelintä. Ensimmäiset lantion heilautukset varovaisia ja kokeilevaisia. Jonne ei enää estellyt, mutta silti Riikalla oli vaikeuksia saada lantiotaan nousemaan. Hän puuskutti ja puhisi, mutta kyrpä vaikutti turvonneen tiukasti kiinni hänen värkkiinsä. Riikka nosti jalkansa penkille ja ponnisti minkä jaksoi. Kuuluvan ’slurps’-äänen säestämänä lukko murtui ja ’hevosenkalu’ irtosi pillulihan otteesta.

Käyttäen tilaisuutta hyväkseen, Riikka keinutti alavatsaansa tehden lyhyitä ja teräviä naintiliikkeitä. Liike sai kiimaisen nuorukaisen taas innostumaan ja hän puski takamuksellaan. Lukiotyttö inahti kun terska jälleen kerran osui kohdunkaulaan. Vältelläkseen inhottavia työntöjä, Riikka nosti peppuaan ja asettui kyykkyasentoon teinipojan päälle. Jonne ei lainkaan häiriintynyt tytön kiemurteluista, vaan jatkoi nykivää naintiaan. Hetken näytti siltä, että Riikka putoisi vikuroivan ratsunsa selästä, mutta viime hetkellä hän sai tuettua kätensä penkin selkänojaan. Tytön hakiessa tasapainoaan, Jonne sai vapaasti lykkiä meisseliään kuumaan reikään.

Tahdista ei ollut tietoakaan, mutta sen minkä poika taidossa hävisi, hän korvasi innokkuudella. Vaikka Riikka oli nostanut perseensä nuorukaisen vatsalta ylös, niin tämän kyrpä oli niin pitkä, että se vieläkin vaivattomasti ylettyi pimpin pohjalle. Lukiotyttö puuskutti ankarasti. Pelkkä tasapainon ylläpitäminen vei voimat, eikä hän kyennyt vastaamaan pamputukseen. Lopulta Riikka nojasi taaksepäin ja asetti painonsa vasten ’hevosenkalua’. Vähäisemmän miehen kanssa tämä ei olisi ehkä toiminut, mutta nuorukaisella oli sellaiset sukukalleudet, että sen jämerä erektio vaikutti riittävältä kannattelemaan hentoa tyttöä.

Epätasainen nainti jatkui, Riikan yrittäessä vastata puskuihin, parin kuitenkaan löytämättä yhteistä tahtia. Jotenkin Jonne sai pidettyä kalunsa syvällä pimpissä, eikä se luiskahtanut ulos rauhattomasta rytmistä huolimatta. Kitkalla oli vaikutuksensa ja pian molemmat huohottivat nautinnosta. Hankalasta asennosta huolimatta pojan paksu kyrpä kutitti klitoriksen nuppia ja herkkä piste jossain välilihassa sai kunnon kyytiä. Vaikka nuorukainen ei ollut taitava rakastaja, niin Riikka alkoi olla sulaa vahaa tämän käsittelyssä.

Intoa teinipojalla riitti, mutta kestossa oli vielä parantamista. Kesken rajun työnnön Jonne parahti ääneen ja laukesi levittäen siemenensä tytön paljaaseen pillun. Nautinnon rajamailla oleva lukiotyttö heräsi taas todellisuuteen tajutessaan nytkähtelevän kyrvän juuri purkavan karvakassien sisältöä häneen. Jokainen uusi sykäys ruiskutti satsin sakeaa spermaan täyttäen pienen pimpin miehisellä eritteellä. 1-2-3-4-5 Sen enempää Riikka ei kyennyt laskemaan, kun hänen ruumiinsa petti ja vastasi partnerin orgasmiin laukeamalla itsekin. Pehmeä lämmin tunne valtasi tytön, hänen saadessa kevyen orkun pelkästä empatiasta.

Kun Riikka toipui orgasmista, nuorukaisen pamppu oli veltostunut, mutta yhä tytön pillussa. Hän ei välittänyt tästä vaan jäi istumaan rakastajansa syliin, nauttien orgasmin jälkimainingeista. Puolikovanakin pojan kalu riitti täyttämään Riikan, eikä mukana ollut enää kivuliasta kovuutta. Häntä ei edes häirinnyt teinipojan mälli pimpissä ja miten limainen erite tahri nivukset. Lukiotyttö olisi voinut istua vaikka koko loppupäivän näin tuntien auringonpaisteen lämmittävän ulkoa ja pehmeän kyrvän sisältä. Jonkin ajan jälkeen parru alkoi taas antaa heräämisen merkkejä. Riikka ehti ihmetellä nuorukaisen kiihkoa, mutta ei uskonut pillunsa kestävän uusintaa. Siitä huolimatta hän ei halunnut liikahtaa ja luovuttaa aarrettaan lemmentunnelistaan.

Terävä koiran haukahdus havahdutti haaveilevan parin. Pusikossa lammen toisella puolla rapisi selvästi. Ehkä koira oli ollut siellä jo jonkin aikaa, mutta nussiva pariskunta ei ollut huomannut sitä aikaisemmin. Ja siellä missä oli koira, olisi jossakin myös sen isäntä. Riikalle ja Jonneille tuli kiire. Nuorukainen oli nopeampi ja verskat jalkaansa vedettyään, hän alkoi jolkottelemaan polkua pitkin. Riikalta meni hetki aikaa löytää hameensa ja vetää se jalkaan. Hän katseli ympäriinsä, mutta ei nähnyt koiran omistajaa missään. Siitä huolimatta, tyttö päätti poistua pikaisesti ja lähti suuntaamaan kohti puiston porttia. Hän puhuisi pojan kanssa myöhemmin ja jonkinlainen häpeän tunne teosta otti vallan. Riikka halusi vain kotiinsa ja pesuun, joten hän suuntasi askeleensa kohti bussipysäkkiä.

Pysäkillä ei ollut ketään, mutta seuraava bussi tulisi vasta vartin päästä. Lukiotyttö istahti muovipenkille odottamaan linja-autoa. Pian hän alkoi katua, ettei ollut kiireestä huolimatta siistinyt itseään. Poika oli tullut kuin suihkulähde ja alavatsa sekä peppu olivat kuivuvan spermakuorrutuksen laikuttamat. Asiaa vain pahensi, että hänen vulvansa oli yhä auki ’hevosenkalun’ jäljiltä ja nyt pilluun ruikittu siemenneste oli alkanut valua. Riikka nosti hamettaan ja vilkaisi nivustaan. Hänen häpykarvoituksensa liimaantunut kiinni miehisen eritekerroksen alle ja hävystä valui vaaleanharmaata visvaa penkille.

Riikka yökkäsi vaistomaisesti. Toisin kuin ystävättärensä Krista, Riikka ei voinut sietää spermaa. Se oli seksin inhottava sivutuote ja parasta kondomissa roskakorin pohjalla. Ennen kuin ehti etsiä paperia repustaan, hän huomasi liikettä silmäkulmastaan. Ruskeaan pitkää takkiin pukeutunut vanha pappa lähestyi bussipysäkkiä. Riikka veti hameensa alas kiireesti toivoen, ettei tulokas ehtinyt nähdä mitään paljastavaa. Jos pappa näki, hän ei paljastanut sitä ilmeellään, mutta tämä lähestyi penkkiä aikeenaan selvästi istahtaa alas. Riikka joutui nousemaan tehdäkseen tilaa. Kauhukseen tyttö huomasi, että ukko istahti suoraan pimpistä vuotaneen mahlalätäkön päälle. Taaskaan pappa ei näyttänyt huomaavan mitään. Siitä huolimatta lukiotytölle tuli kuumat oltavat ja hän risti jalkansa, jottei äijälle jäisi näköalaa teinitytön herkkuihin. Mutta ruutuhame oli aivan liian lyhyt ja tarjosi loistonäkymät solakoihin sääriin ja pitkälle reisien sisäpintoihin .

Riikka yritti vetää hametta alaspäin, mutta siitä ei ollut juurikaan apua. Päinvastoin lukiotytön kiemurtelu herätti papan mielenkiinnon ja silmät kiiluen tämä tapitti paljaita sääriä. Riikalle alkoi tulla suorastaan ahdistunut olo. Viimein linja-auto saapui pelastaen tytön tukalasta pinteestä. Hän nousi bussiin, ukko perässään. Riikka ei uskaltanut katsoa taakseen, mutta tunsi äijän katseen poltteen takamuksessa. Tyttö jäi seisomaan bussin keskiosaan papan istahtaessa invapaikalle keskiovien viereen. Riikka katseli ikkunasta ja koetti olla välittämättä eläkeläisäijän tuijotuksesta. Mutta tämä ei lopettanut katseluaan ja lukiotyttö alkoi epäillä jokin olevan pielessä. Hän tunsi jotakin märkää sisäreidellä ja vilkaisi haaroväliin. Kauhukseen tyttö näki, että pojan pilluun siementämä sperma valui pitkin reittä paksuna harmaana limavana. Irstas hymy ukon kasvoilla kertoi hänen tietävän mitä neste oli ja hän iski silmää.

Vihoviimeinen nöyryytys oli liikaa Riikalle ja hän painoi pysäytysnappia, vaikka ei ollutkaan oikea pysäkki. Tyttö ryntäsi bussista ulos ja suorastaan juoksi loppumatkan kotiinsa. Sisällä hän lukittautui kylpyhuoneeseen ja häpeänkyyneleet silmissä ryhtyi siistimään itseään. Kesti aikansa ennen kuin Riikka kykeni rauhoittumaan. Hän tunsi itsensä likaiseksi ja inhottava ukko bussissa ei ollut parantanut tilannetta. Vasta kun tyttö oli kolmannen kerran suihkuttanut käsisuihkuilla pimppinsä puhtaaksi, hänen olonsa kohentui.

”Yhdyntä ei onnistuisi vähään aikaan, hyvä jos istuminen”. ajatteli Riikka itsekseen, sillä niin arka pillu oli nuorukaisen käsittelyn jäljiltä.

Talo oli tyhjä ja Riikka hiipi huoneensa laittamatta hametta enää ylle. Se saisi päätyä pyykkikorin pohjalle ja luultavasti pysyisi siellä kauan. Riisuen muutkin vaatteen, hän pujahti sänkyynsä. Uupunut tyttö kiskoi peiton päällensä, mutta uni ei tullut heti kivistävän pimpin muistuttaessa tehdystä haureudesta. Viimein väsymys vei voiton ja hän nukahti toivottaen tervetulleeksi syvän unen tuoman unohduksen.

10 kommenttia viestissä: “Nuoriherra Jonne Osa IV: Blondia pusikossa”

 1. Kermanaali says:

  Öh en ymmärrä miks se Jonne on niin saatanan ujo, kun saa pillua minkä kerkee!

 2. Elina85 says:

  Se herätti yllätystä, kuinka selvästi tarinan tyttö inhosi spermaa ja häpesi bussissa. Musta sperma on siksi ihanaa, ku “tietää” harrastaneensa seksiä ja haluan kolmannen lapsen. Tarinassa nainen ei ilmeisesti ollut vielä vauva-asioissa, vaan lukiohommissa. Hyvä tarina ja asiallinen myös!

 3. MasterJonathan says:

  Suurkiitos palautteesta. Se on jo inspiroinut ja ideoinut jatkoa. Tämä oli kuitenkin viimeinen Jonne tarina ja hän saa lähteä ansaitulle lomalle. Seuraavaksi tarkoitus olisi tuoda estraadille se paljon puhumani Jonnen romuluinen isäukko. Katsotaan mitä tapahtuu…

 4. collision says:

  Jonnet 1 ja 2 on ollu parhaita tähän mennessä. Tarinana tämä oli kyllä oiva, mutta itteä ei vaan sytyttänyt ihan täysillä. Annoin silti 4 tähteä.

 5. joku says:

  hyvää tarinaa tulee kiitos

 6. fr11kk1 says:

  Tämä ei ollut aivan edellisten osien tasoinen, keskityttiin liikaa vain ruumiintoimintoihin ja anatomiaan. Riikasta ei saanut riittävän hyvää mielikuvaa muuten kuin munankipeänä tyttönä eli lisäkuvailua olisi voinut olla ennen aktia mutta sen aikana kuvailua oli liikaakin. Ja Jonne puolestaan voisi jo vähän piristyä ja rohkaistua kun tyttöjä tuntuu riittävän. Bussimatkaosuus oli jännä ratkaisu, tykkäsin siitä. Kokonaisuutena valitettavasti vain 3 tähteä, mutta odotan silti mielenkiinnolla jatkoa.

 7. vemputivemp says:

  Somalia odotellessa 🙂

 8. Horny59 says:

  Tarina on hyvä. Tosin siinä oli jonkin verran pieniä aukkoja. Jään mielenkiinnolla odottamaan, että miten somalitytön käy ja saako isä tai veli tietää ja mitä sitten käy.

 9. hulmuhelma says:

  Kauheeta, kunhan ei Jonne vaan tapa ketään sillä kauhealla lihaksellaan!

 10. aderton says:

  Kovat on Jonnen seikkailut ja tyttöjen kokemukset. Mitenkä somalineito tulee kokeilut kestämään, sitä odotan. Hyvä tarina joka sopii pitkänä mukavasti eri osiin.

Kommentoi

top