search
top

Taas mummolassa enon pantavana II

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (19 votes, average: 3.68 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Mini reistailee ja apu enossa sekä kaverissa, Alkaa kaverikin viehättää.tää

Elokuun kauniina päivänä, puolenkuun viikonloppuna, ajelin taas kohti mummolaa. Syy oli tässä ihanassa Minissäni, veljeni kunnostamassa ja minulle lähes lahjoittamassaan ajokissa. Nyt oli ilmennyt, että Cooperin venttiilit jotenkin kolkuttivat hiukan ylinopeutta ajaessa. Siis venttiilit, mitä ne on ja missä? Eräs herra siitä minulle vihjasi ja sanoi vian olevan vaarallisen ja vaativan korjauksen pikaisesti, ennenkuin tuhoutuisi koko Minin moottori. Tämän kuultuani laski senhetkinen, itsessäni tuntunut lievä halu lähempään kanssakäymiseen kuljettamaani mieheen heti, niin shokeerava oli miehen analyysi autostani. Mies itsessään oli mitä mukavin ja herkullisin ja olin kiitollinen tottakai tiedosta. Kotona otin heti yhteyttä veljeeni ja kerroin ongelmasta. Hän määräsi minun tuovan auton varovasti ja rauhallisesti ajaen pohjoiselle Pirkanmaalle korjattavaksi. Itse hän olisi komennuksella jossain Lapissa, eikä pääsisi katsomaan Miniä, mutta enon pikkuverstas kavereineen sen pystyisi viikonlopun
aikana kyllä fiksaamaan.

Ajelin ohjeiden mukaisesti rauhallisesti kohti mummolaa jossain Tampereen yläpuolella. Yli puolet matkasta oli jo takana ja muistelin edelliskerran helteistä menoani mummon synttäreille. Olin muistini mukaan samoilla kohdin jossa rekka yllätti minut ajaessaan vierelleni ja repsikan tähtäillessä kännykkäkameraansa alas kohti minua ja paljaita reisiäni, yllättäen minut täysin hajamielisessä sormetustouhussa. No, minähän jatkoin silloin touhua ja lopuksi vielä nuolaisin kiiltävän märkää sormeani, joka sai repsikan hämmentymään ja lähes pudottamaan silmänsä. Muuten, samanoloinen hiostava ilma oli tälläkin matkalla, mutta kaikenlainen itsensä huvittaminen ei tullut edes mieleenikään, niin hermostunut olin autoni tilasta ja keskityin vaan sen saamiseksi turvallisesti korjaukseen. En poikennut edes tutussa kahvi- ja taukopaikassa keikuttelemassa itseäni rekkakuskeille.

Elokuinen perjantai-ilta oli kostean lämmin ja hieman jo hämäryyteen kallistuva kun kurvasin Minin mummon pihapiiriin. Pihakeinu keinui hiljalleen mummon ja enon siinä istuessa, mutta heilahti sitten rajummin heidän noustessaan siitä pois ja törmätessään minun luo. Taas sitä halailtiin ja tervehdittiin mummon alkaessa hössöttämään iltapalaa tyttärentyttärelleen pitkän matkan päätteeksi. Mummo komensi enoa auttamaan tavaroitteni kantamisessa aittaan, sillä sinnehän minä kuitenkin halusin näin kesäaikaan. Ja sinnehän minä halusin, ikiaikaiseen aitan hämäryyteen ja tuoksuun.

Minulla ei ollut kuin yksi kassillinen tavaroita mukanani, ja sen eno otti kantaakseen aittaan minun seuratessa perässä. Oli tuo eno aika komea ja mukavasti sen pylly kiristi farkkujen takaosaa painuen hieman pakaroiden väliinkin. Katselin mielenkiinnolla lihasten liikahtelua reisissä ja selässä, eikä eno ollut vanhakaan, vaan jotain viitisen vuotta minua vanhempi. Tunsin partaveden ja saunapuhtaan vartalon tuoksun. Pois oli miehinen hien ja moottorirasvan lemahdukset. Kutkutti mukavasti kun ajattelinkin enon käsien kosketusta, niitä kömpelöitä ja koviakin kouraisuja joihin olin vuosien aikana tottunut. Olin myös kuullut, että enolla oli nainen kaupungista, joku opettaja joka nyt juuri oli jossain seminaarissa suunnittelemassa koulunalkua, sillä viikon kuluttua olisi koulujen aika alkaa työskentelyt. Olikohan enon naisenkäsittelyotteet hiukan pehmenneet?

Eno raplasi aitanoven auki ja päästi minut edellään sisään. Odotin koska tuntisin ensimmäisen voimakkaan kouraisun takapuolessani ja en sitä tarvinnut kauaa odottaa. Toisen jalkani ollessa vielä kynnyksen ulkopuolella jäntevä koura kaappasi pakarastani kiinni ja sujahti siitä reisieni väliin. Sama oli enon taktiikka kuin ennenkin. En siinä alkanut kikattelemaan ja vääntelehtimään, sillä niin tottunut olin hänen otteisiinsa.
-“Mitä se tyttö meinaa? Onko velipoika jymäyttänyt autokaupoissa, kun pitää nyt hakea apua enosedältä? Onko,” ja tunsin kouran tunnustelevan vatsanpohjaani ja toisen ollessa lantiollani.
-“Ei ole jymäyttänyt, mutta kertoi olleensa vaan huolimaton ja mainosti sinua kunnon korjaajaksi. En kyllä itse oikein tiedä minkäsortin seppä ja traktorikorjaaja olet.”
-“Kuules typykkä, tässä onkin semmoinen ilmastointimies joka yhdet venttiilit pistää soimaan missä vaan, vaikka kirkon uruissa.”
-“Niin kai,” sanoin ja otin enoa kaulasta ja annoin suukon hänen poskelleen.
Tunsin enon kullin painautuvan häpyluulleni ja se oli kova. Minun halatessani hänen kätensä liukuivat pitkin selkääni alas pakaroille ja alkoivat hameeni kerimisen ylös. Hetkessä oli helma jo vyötäröllä ja hänen kätensä pakaroillani.
-“Mitä helvettiä, eikö sinulla ole housuja ollenkaan,” ihmetteli eno kun paljaat pakarat olivat hänen kourissaan.
-“On, höhlä. Ne on stringit ja et kai sinä semmoisista mitään tiedä. Koita vaikka edestä, niin tunnet kangasta. Ja minkähänlaiset lökärit sillä sinun opella on,” oli vastakysymykseni ja ihmeekseni vieläpä hiukan mustasukkainen.
-“Kyllä tiedän stringit ja muut. Sillä opella on kaikenlaisia stringejä ja hipstereitä laatikot pullollaan,” ja enon käsi vaelsi pillullani.

Emme voineet viipyä aitassa kauaa, sillä mummo huhuili jo iltapalalle. Iltapala oli se mummojen iltapala, joka oli kuin pieni ateria. Istuin ja kertoilin syömisen lomassa elämisestäni ja olemisestani kaupungissa. Työstä ja ystävistä, äidin ja isän kuulumisista, jotka elivat kotikaupunkini naapurikunnassa. Eli sitä normaalia jaaritusta. Eno tuli sisään ja kertoi käyneensä katsomassa saunaa miten se ottaisi vastaan kaupunkilaistytön myöhäisen vierailun. Kaikki oli kunnossa, vaikka mitään mahtilöylyjä ei sieltä enää irtoaisi. En kaivannutkaan mitään kuumuutta, kunhan pesisin ja suihkuttelisin vaan itseni.

Olin käynyt saunassa ja istuin tuvassa mummon kanssa katsomassa kymppiuutisia. Iltatee oli juotu ja enokin oli mennyt jo aittapäätyynsä nukkumaan. Istuin mummon kanssa vielä hetken pyyhe käärittynä pääni ympärille ennenkuin nousin ja annoin hyvänyön suukon mummolle. Lähdin hapuilemaan pimeydessä kohti aittaa ja sen lämmintä vuodetta. Yö olikin aika pimeä näin elokuussa, ei edes kuutamoa ollut, mutta kompuroimatta pääsin sentään aittaan. Otin pyyhkeen päästäni ja totesin hiuksien olevankin hyvin kuivuneet. Puuttui vaan huolellinen harjaus. Mutta valoa oli saatava.

Haparoin pöydän vieressä tulta öljylamppuun ja sainkin sen kirkkaasti palamaan, -nokeamatta lasia. Istahdin tuolille ja aloitin hiusten harjaamisen. Tunsin jonkin uudenlaisen tuoksun aitassa, mutta en päässyt siitä perille mikä se oli. Hiukset tulivat kauniisti harjattua ja nousin pudotin kylpytakin pois päältäni. Seisoin alastomana miettien, nukkuisinko alasti vai miten. Käännyin kohti hämärää ja sänkyäni ja pelästyin vallan helvetisti. Sängyllä makasi eno, niinikään alasti, kulli kovana pitkin vatsaa. Verisuonet ja virtsaputki pullottivat kyrvän vatsapuolella päällimmäisenä, terska loisti kiiltoaan öljylampun valossa. Itse kulli liikahteli puolelta toiselle välillä nostaen päätään irti vatsalta. Kivespussi lepäsi kireänä yhteenpuristettujen reisien päällä kuin suuri nauris. Eno itse makasi virne kasvoillaan kädet taivutettuna niskan taakse.
-“Pirun juntti että pelästytit minut,” kivahdin, “oikea maalaisjuntti saamari.”
-“Äläs nyt likka, katsele kuule tästä vaan mallia ja unohda ne kaupungin honkkelit, ruipelot ja honottajat.”
Menin lähemmäksi ja olin muka vihainen. Katselin enoa joka otti kätensä niskan takaa ja vei sen takamukselleni ja veti minut kiinni sänkyyn.
-“Mitä, eikö sinulla ole karvoja pillussa? Olet hemmetti ne ajaellut pois, hyvän pehkon.”
-” Ei siellä ole koskaan mitään pehkoa ollutkaan, muistele vaan, vaikka karvoja on ollutkin, mutta siististi leikelty ja rajattu.”
-“Paskat, rajattu ja siistitty, mutta nyt ei mitään. -Onhan tuokin nytkin kyllä nätti,” sanoi eno ja siveli sormella sileää häpykumpua.

Olin polvillani sängyn vierellä ja hyväilin enon lihaksikasta maalaisrintaa. Kiertelin sormella kumpaakin nänniä ja sain ne hiukan kovenemaan ja nätisti nöpöttämään. Enon palleakin oli kova ja kuhmurainen, olisiko nyt sitten ollut semmoinen sixpack, -kyllä varmaankin. Tuntui mukavalle liikuttaa kämmentä edestakaisin sen yli, aivan kuin pientä aallokkoa olisi ollut. Terska huojahteli liki pallean alkua, mutta en siihen koskenut, ainakaan vielä. Kiertelin sormellani nivusissa ja olin huomaavinani kullin vaan paksuuntuvan eikä pysyvän paikallaan lainkaan. Huojui puolelta toiselle ja nostellen päätään jonka pissareijässä kiilteli pienenpieni tippa. Yleensä ei eno välittänyt hyväilyistä eikä muusta, hänen sanojensa mukaan kaupunkilaistouhuista, vaan oli aina rynnännyt suoraan toimintaan, jonka minäkin hänen kanssaan olin hyväksynyt. Olisikohan ope nyt pistänyt opit uusiksi?

Kiertelin käteni kanssa pitkin reisiä alemmaksi kohti polvia ja taas sisäreittä kohti kivespussia. Toinen käteni oli omassa sylissä ja keskisormi teki tunnustelujaan pimpissä. Se oli märkä ja tykyttyvä ja olin aika kiihkoissani. Enon reidellä oleva käteni hipelöi jo aivan kivespussien alareunaa reidellä ja tökkäsin pikkusormella varovasti yhtä pussissa pullottavaa kivestä. Eno värähti ja heilahti koko mies kosketuksen seurauksesta. Otin koko kivespussin käteeni ja hiljakseen puristelin sitä samalla sormettaessa itseäni toisella kädellä. Tunsin miten aloin hiljakseen valumaan ja pistin etusormenkin sisääni. Levitelin siellä sormiani ja olin aivan kiimoissani, mutta en vielä ottaisi enon kullia sisääni. Kivekset mukavasti muljahteli kädessäni puristellessa enon kivespussia. Hivelin sen hieman ryppyistä pintaa ja siirryin sormenpäälläni hyvälemään kullin vatsapuolen suonia ja virtsaputken kohoumaa. Kanki oli kuuma ja sykkivä minun hieroessa kevyesti esinahan kiinnityskohtaa kullilla. Sormeni eteni itse terskalle ja sen alle vatsalle josta nostin koko kullia ylös. Tippa pissareijän suulla oli suurentunut ja pyyhkäisin sen sormenpäällä pois. Sormi kastui ja vein sen huulilleni ja maistoin. Pieni makean ja suolan sekoitus maistui suussani, miehinen maku ja kiihottava.

Pidin molemmin käsin enon kullista kiinni ja suuni oli täysi miehen elintä. Pumppasin edestakaisin, imin ja nuolin. Kieli teki kiertoliikettä nupilla ja välillä näykin hampailla terskan alareunaa. Nielin niin syvälle kuin mahdollista koko komeutta ja olin oksentaa, mutta minulla oli hurja meno päällä, sillä tämänlaatuista touhua en ollut enon kanssa ennen tehnyt. Ero oli kuin yöllä ja päivällä. Ennen oli vaan heti naitu, ja sillä selvä, mutta nyt sain kokeilla enoon kaupungin honkkeleihin tepsivää toimintaa. Tunsin miten enokin tästä nautti.

Hivuttauduin enon päälle. Makasin koko pituudella hänen vartalollaan ja suutelin suulle, pitkään ja intohimoisesti. Enon kädet olivat ympärilläni ja oli turvallinen olo, niin sanomattoman ihana. Kaikki tuoksu ja maku, vanhan aitan tunnelma ja hämärä. Nousin istumaan enon kullille joka halkaisi minut häpyhuulien kohdalta. Kuuma kulli painoi märkyyttäni ja häpyhuulet olivat läheisessä syleilyssä kullin molemmin puolin. Liikuin hitaasti kohti kiveksiä ja taas ylös kohti terskaa. Oli taivaallinen tunne ja nautin. Nautin tästä hitaasta etenemisestä siihen varsinaiseen panemiseen. Nojasin käsin enon rintaan ja hieroin itseäni hänen kulliinsa. Enonkin oli oltava jo aika märkä minusta valuneista nesteistä, tuoksuvasta ja kiihottavasta eritteestä. Liu’utin itseäni hiukan ylemmäksi ja tunsin miten terska solahti häpyhuulten lämpöön. Kumarruin hiukan kohti enon kasvoja ja nostin aavistuksen itseäni, kulli solahti sisään ja nousin istumaan suorana enon lanteille. Hidas ratsastus alkoi ja kulli upposi syvälle minuun. Enon kädet olivat lanteillani ja auttoivat ratsastusta joka oli ajoittain kovaakin. Silmissä säkenöi aina kun terska törmäsi syvyyksiin ja huuliltani pääsi pieni voihkaisu. Puristelin rintojani ja venyttelin nännejä jotka olivat törrällään ja kovat. Eno katseli minua aivan uudenlainen ilme kasvoillaan, sillä aivan näin emme aiemmin olleet oltukaan. Nyt oli jo naimisemme kestänyt huomattavasti pidempään kuin ennen jos lasketaan mukaan minun tekemäni hyväilyt enolle.

Eno katsoi parhaakseen kääntää minut alleen ja nousi itse vuorostaan päälleni. Yksi vanha tapa hänellä edelleen oli, eli hän otti polvitaipeistani kiinni ja painoi ne olkapäihini. Pilluni oli kohollaan irti sängyltä ja avonaisena odottaen enon kullin työntymistä sisään. Se tuli ja painui nyt myös syvälle, niinkuin ennenkin. Voihkin ja ääntelin, heittelin päätäni ja revin enoa tukasta. Tunsin koko sängyn huojuvan enon painallusten tahdissa ja vanha, raju aika tuli mieleeni. Tiesin saavani koko spermalastin sisääni, sillä siihen en uskonut enon tehneen muutoksia, ja hyvä niin. Ehkäisyt oli hoidossa aivan kuten aiemminkin. Eno pani voimalla aivan kuten ennenkin ja tiesin senkin, että tuntisin vielä huomenna saaneeni enon kullia. Voimakasta ja miehistä kyrpää.

Eno sinkautti valtavan lastin pilluuni. Spermaa valui yli äyräiden pitkin reisiäni ja pyllyvakoa kylpypyyhkeelle, jonka eno oli kaikentietävänä asetellut alleen jo ennekuin itse olin edes aittaan tullut. Eno piti kulliaan pillussa pitkän aikaa ja tunsin miten se vähitellen pehmeni ja lompsahti ulos. Perässä valui lisää spermaa ja enon koko kulli ja kivespussi uivat spermasotkussa joka oli reisieni välissä. Eno oli lähelläni ja halasin, nuolin suolanmaun hänen iholtaan. Olin onnellinen, en rakkaudesta vaan enosta, minun enosta.

Makasimme pitkään rinnakkain ja juttelimme hiljakseen. Aivan uutta taas tämäkin, mutta niin rauhoittavaa. Eno kertoi opesta ja heidän suhteestaan, joka oli ainakin hänen mielestään hyvä. Eno oli muuttunut, ainakin sänkytouhuissa, niin hän kertoi itse ja minkä olin aivan äsken itsekin todennut. Hän kertoi myös, ettei haluaisi muuttua enempää ja unohtaa meidän kahden salaisuutta, vaan jatkaakin sitä aina tilaisuuden tullen. Siinä olin hiljaisesti samaa mieltä.

-“Nyt likka, minä menen nukkumaan. Huomenna pitää ajaa se sinun Miniruppana Kaappon navettaan ja avata se. Kaappo saa sitten rassata sen kuntoon niin pääset sunnuntaina ajelemaan sinne etelän hihhuleitten luo. Olet sinä aika tavalla oppinut niiden kanssa panohommia hoitamaan. Hyvä niin.”
Tämä nyt oli sitä vanhaa enoa. Niin rakasta ja niin tuttua.

Aamulla kun tulin aitasta ulos, niin Mini oli poissa. Menin sisään taloon jossa mummo olikin jo aamukahvinsa juonut enon kanssa. Istuin alas ja mummo kertoi enon lähteneen aikoja sitten korjaamaan minun Miniä. Päätettiin mummon kanssa mennä metsään katselemaan josko löytäisimme niitä himottuja kanttarelleja tai jotain tatteja, vaikkapa voitatteja. Hyviä kumpikin laji.

Ilta tuli ja alkoi kuulumaan tutunoloista hyrinää ja Mini kurvasi pihalle. Se oli siis korjattu. Ihanaa. Miniä ajoi muu mies ja eno istui vierellä. Ajaja oli Kaappo.
-“Piti oikein tulla katsomaan minkälainen neiti tätä aarretta ajelee. Olenhan minä ennenkin sinut nähnyt ja muistan hyvinkin, vaikka onhan siitä jo vuosia aikaa. Pikkutyttö silloin olit. Mutta hyvä auto sinulla on, siitä ei päästä mihinkään.”
-“Kiitos sinulle kun viitsit näin lauantaina touhuta tämän kanssa. Ja pitäähän siitä sinulle maksaakin, eikö vaan?”
-” Ota nyt vaan rauhallisesti, enosi kanssa on jo sovittu taksat ja sillä selvä. Mutta sen saat luvan tehdä, että heität minut tällä Minillä takaisin kotiin.”
-“Juu, totta kai.”

Pakollisen mummon kahvittelun jälkeen vein Kaappon kotiin. Mukavan tuntuinen mies ja miehisen oloinen aivan kuten enokin. Hauskat jutut hänellä oli sillä pienellä matkalla joka minulla oli viedessäni hänet kotiin.

Illalla minulla oli taas vieras aitassani. Sama herrasmies mitä edellisenä iltana ja samat manööverit olivat vallalla jälleen.
-“Mitä se mahtoi olla se maksu siitä Minin korjauksesta jonka Kaappo sanoi olevan jo kunnossa,” kysyin enolta illan lopuksi ja yön aluksi.
-“Se halusi panna sinua, mutta sain pyöräytettyä sen mielen, sillä olen ankara eno, enkä semmoista hyväksy.”
-“Olisinhan minä voinut vaikka vähän antaakin,” kiusasin enoa.
-“Et saatana voi.”
Eno oli hiukan kiukkuinen, mutta leppyi ja hiippaili omalle puolelleen.

Sunnuntai-iltapäivänä huristelin kohti kotia aina silloin tällöin hiukan ylinopeuttakin, enkä kuullut mitään vierasta naputusta tai kolinaa, vaan kaikki pelasi kuin enkeli. On hyviä autonrassaajia ne tutut miehet ja enot. Olisin minä voinut sille Kaappolle pikkuisen antaakin.

Yksi kommentti viestissä: “Taas mummolassa enon pantavana II”

  1. Masterjonathan says:

    Pidin tästä paljon. Seksin kuvaus oli värikkäämpää kuin ekassa osassa, ja minä tietenkin tyykkään spermaläträyksistä 😉 Eloisa päähenkilö tuo minulle mieleen erään neitokaisen, mutta tällä ei (tiettävästi?) ole Miniä. Henkilöhahmoja ei ole esitelty erityisen syvällisesti, mutta jouhkean kirjoitustyylin kanssa tästä ei muodostu ongelmaa. Ja rassaajakin tuli esiteltyä. Toivottavasti tämä on kovakourainen, mutta varma otteissaan ja suurella meisselillä rasvaa minitytön putket aina pohjia myöten.

Kommentoi

top