search
top

Harrastehuumaa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (21 votes, average: 3.48 out of 5)
Loading...

Suuret kiitokset tähän mennessä palautteista, ne ovat olleet juuri sitä mitä olen toivonut; rakentavia ja vinkkejä antavia. Jos sitä hiljalleen kehittyis tuossa oikeinkirjoituksessa ja lauseiden rakentamisessa! Mutta nyt tarinalle hidasta jatkoa.

—–

Siiri nosti paitaani hitaasti ylöspäin ja veti sen pois päältäni, tunsin kuinka sauna oli jo lämmennyt sen verran että selkäni oli nihkeänä. Siiri suukotteli kaulaani ja samalla siirsi käteni lanteilleen. Tartuin hitaasti kiinni topin alareunasta ja aloin hivuttamaan sitä ylöspäin, näin jo rintaliivien reunat ja tunsin ne kättäni vasten vetäessäni toppia hitaasti pois Siirin päältä. Siiri nosti käsiään ylös auttaakseen minua saamaan topin pois ja hetken päästä näinkin jo ne kauniit rinnat liiveihin vuorautuneina. Suutelin Siiriä hiljaa huulille, siirtyen vaistomaisesti kaulalle ja siitä rintakehälle. Jatkoin suukottelemalla rintakehää ja rintoja, tunsin kuinka Siirin sydän takoi voimakkaasti siirtyessäni yhä alemmas. Kuulin Siirin huokailevan raskaasti suukotellessani ja tunsin kuinka hän värähteli liikuttaessani käsiäni hänen lantiollaan alemmas silittäen pientä sileää mahaa. Laskin käsiäni hiukan epävarmasti alemmas pujottaen sormet collareiden sisään, ennen kuin jatkoin kysyin Siiriltä ääni väristen
– ”Ootko aivan varma, että haluat jatkaa?” Siiri ei vastannut, nyökkäsi vain hitaasti ja painautui lähemmäs minua suudellen kevyesti. Tartuin varmemmin ottein collareiden reunoista kiinni ja laskin ne hitaasti alas. Kumarruin polviasentoon jotta sain autettua collarit kokonaan pois jalasta. Tilanne oli itselleni sekava ja kiihottava, tunsin kuinka itseäni rupesi heikottamaan noustessani ylös.
– ”Hitto!” Siiri kirosi kun hänen puhelin rupesi soimaan kesken kaiken,
– ”Se on Satu, pakko varmaan vastata”
– ”Vastaa vaan” totesin lähinnä pakonomaisesti, tärisin, hikoilin ja jännitin kiihottuneena tilanteesta. Tällaista tilannetta olen aina odottanut, mutta en koskaan uskonut jännittäväni tilannetta näin paljon. Tiesin, että en pystyisi esittämään miehekästä jos tilanne etenisi niin pitkälle… Laukeaisin varmaan ensimmäisen työnnön jälkeen tai melkein jopa kosketuksesta, mutta toisaalta luulen, että ei ole vaikeuksia saada kalua seisomaan uudestaan.
– ”Satu sano, että siel on joku ongelma ja sun pitäisi mennä kuulemma sinne sitä selvittää. Se ei voinut kertoa enempää puhelimessa.”
– ”Aha, okei, no kai se on sit pakko, vaikka tää ois ollu kivempaa…” totesin pettyneenä ja samalla paitaa päälle pukien
– ”Mrr… Oisin kyl halunnut vihdoin nähdä sen mikä tuolta boksereista on koko ajan yrittänyt tulla ulos” Siiri murisi ja tarrautui halaamaan mua
– ”toisaalta olihan tää vähän riskipeliä, joku ois voinut yllättää meidät” Siiri jatkoi ja antaen suukon mulle.
– ”Joo mee sä vaa sinne, mä jään pukemaan ja taidan mennä tuonne ulos vähän jäähtymään.” Siiri virnisti ilmeellä, joka ei jättänyt arvailujen varaan kuinka paljon Siiriäkin tilanne oli kiihottanut. Hymyilin ja annoin Siirille suukon poistuessani kerhotiloille.

Kävellessäni käytävää pitkin Satu tuli vastaan Lotan kanssa. Huomasin, että Lotta oli itkuisen oloinen ja toivoin että ei olisi tapahtunut mitään kauheaa, koska en ollut todellakaan varautunut selvittelemään mitään isoja ongelmia tämän viikonlopun aikana.
– ”Nyt sille hommalle on saatava loppu.”
– ”Siis hä, mille?” Ihmettelin Satun nopeaa aloitusta.
– ”No Tomin ja Kallen pervoilut saa luvan loppua. Nyt ne kuvas salaa Lottaa ku se vaihto vaatteita.”
– ”Siis tekivät mitä?” Kysyin hämmästyneenä kuulemastani jutusta.
– ”No siis Lotta oli vaihtamas vaatteita pukukaapeilla ja pojat vakoili sitä oven takaa. En vielä käyny sanoo niille mitään, ku halusin että sä hoidat asian.”
– ”Puhelimellako ne kuvas?”
– ”Eiku niil on ihan digikamera mukana, viime kerrallakin ne kuvas tyttöjä salaa tosin sillo saunassa”
– ”Okei, totta kai mä selvitän tän. Missä ne nyt on?”
– ”Tuol ne on patjoillaan varmaa hieromas kalujaan.” Huomasin, että Satu ei paljon kielessään säästellyt, kun taas Lotta tuntui hiukan hennommalta.
– ”Okei ja ne ei tiedä että sä tiiät mitä ne teki?”
– ”Ei tiedä, tulin kertomaan suoraan sulle, parempi niin.”
– ”Hyvä. Menkää vaik Siirin kans saunalle niin mä meen juttelee pojille.” Olin hiukan jopa itsekin vihainen pojille, jotain rajaa sentään. Tirkistelyn vielä ymmärtäisin, mutta kuvata toista intiimissä vaatetuksessa, toisaalta ymmärsin tilanteen, olinhan itsekin salaa tirkistellyt nuorempana ikäisiäni tyttöjä. Marssin kuitenkin makuutilaan jossa pojat olivat patjoillaan naputtelemassa puhelimiaan, näin digikameran Tomin vieressä ja pyysinkin pojat mukaani toimistohuoneeseen. Näin, että kamera jäi siihen patjalle ja pojat marssivat toimistohuoneeseen edelläni.
– ”Ainiin, oottakaas hetki ni tuun kohta takas.” suljin oven takanani ja hain digikameran patjalta ja sujautin sen taskuuni piiloon. Marssin toimistoon ja suljin oven ja kysyin pojilta
– ”Onko jotain kerrottavaa?” Molemmat pojat katsoivat hämmästyneenä ensin minua jonka jälkeen toisiaan.
– ”Siis, Häh? Mitä sä tarkotat?” Tomi kysyi
– ”Niin, että ootteko tehneet jotain mikä on väärin?”
– ”Ööh, ei. Mitä sä tarkoitat?” Kalle kysyi hiukan hermostuneena
– ”Eli teidän kamerassanne ei ole mitään semmoista materiaalia mitä siellä ei saisi olla?” Jatkoin poikien hiillostamista. Kundit katsoivat toisiaan ja Kalle aloitti
– ”Noh ehkä me vähän innostuttiin, kai säki oot nähnyt Lotan, sehän on aika seksikäs pakkaus vaikka onki nuori vielä” hämmästyin Kallen suorasta puheesta, ehkä se ajatteli saavansa pointsit puolelleen ku myöntää suoraan eikä enempää kaartele asiassa.
– ”Kukapa terve mies kieltämään sitä että Lotta on hyvännäköinen nuori tyttö, mutta ei se oikeuta kuvaamaan toista puoli alasti vai mitä?”
– ”No ei, sori…” Tomi vastasi vaikeana.
– ”Multa se on turha pyytää anteeksi, saatte myöhemmin pyytää Lotalta anteeksi.” Nostin kameran taskustani pöydälle jatkaen
– ”Teillä tuskin on mitään sitä vastaan, että Lotta saa itse poistaa kuvat kamerasta ihan rauhassa?” Molemmat kundit heiluttivat päätään hyväksyen idean.
– ”Mites tota, kerrotko meidän porukoille tästä?” Kalle jatkoi hiukan huolestuneella äänellä
– ”Riippuu mitä Lotta haluaa, te painutte nyt tonne ulos ja otatte lumikolan ja kolaatte koko takapihan autoparkkiksen tyhjäksi lumesta. Onko ymmärretty?” Pojat nyökkäsivät ja painuivat ulos. Pyörittelin kameraa käsissäni ja kaivoin kamerasta muistikortin irti ja mietin hiljaa mielessäni… Toisaalta olisi kiva nähdä millaisia kuvia pojat olivat ottaneet, toisaalta sisäisen äänen kello käski pitämään näpit erossa muistikortin sisällöstä. Iskin kuitenkin kortin koneeseen ja klikkasin kansion auki. Eteen avautui kuvakansio, jossa oli reilut pari sataa kuvaa. Kuvista aukesi esikatselukuvat, joka teki yhä vain kiinnostavammaksi selata kuvia eteenpäin ja lopulta siinä ne nyt olivat. Ensimmäisissä kuvissa Lotalla oli päällään mustat farkut ja sininen toppi, jotka olivat päällä jo tutustumisleikissäkin, seuraavissa kuvissa usean kuvan verran Lotta riisuu toppiaan pois ja jatkaa usean kuvan otoksen ajan farkkujen avausta. Kameran täytyy siis olla järjestelmäkamera, koska kuvasarja on aika laadukas ja tiuhaan kuvattu. Seuraavissa kuvissa Lotalla on päällään vain sinertävät rintaliivit, toppaamattomat ajattelen, ja huomaan että rinnat tosiaan ovat jo kasvaneet jonkin verran, jalassaan Lotalla on valkoiset stringit ja kaluni seisookin taas kovana housuissaan kun kuvissa Lotta kumartuu repulleen, ja kamera saa ottaa monia hyviä kuvia tiukasta pyllystä pyllistämässä. Lopuissa kuvissa kamera on tallentanut Lotan eri kuvakulmista kun Lotta pukeutuu collareihin ja valkeaan toppiin. Lopuksi Lotta riisuu kuvissa rintaliivinsä topin alla ja vaihtaa valkoiset tilalle. Kaikki tämä tapahtuu sujuvasti ja helposti piilossa paidan alla. Aika taitavasti, ajattelen ja Lotan onneksi kaikki tapahtui paidan alla, muuten olisi tallentunut rinnatkin kameralle. Mietin, että kuvat ovat materiaalina sellaisia, että harvoin näkee, joten sen enempää ajattelematta tallennan kaikki kuvat dropboxiini verkkoon suoraan kameran muistikortilta. Kuvia on yhteensä 1giga, joten lataus kestää hetken. Latausikkuna antaa latausajaksi 20minuuttia, joka kuitenkin pienenee huomattavan nopeasti, tässä vaiheessa tajuan, että kunnalla on hiukan tehokkaampi nettiyhteys kuin itselläni kotona. Kuvien latautuessa soitan Satulle ja kerron tilanteesta ja sovimme, että laittavat vielä Siirin ja Lotan kanssa saunalla takkahuoneeseen tulet ja kantavat puita jonka jälkeen Lotta saa tulla rauhassa tarkastamaan mitä kamerasta löytyy.

Vartin päästä kuvat olivat jo latautuneet ja suljin ikkunan ja asetin alkunäkymän kuin kortti olisi juuri laitettu koneeseen. Viiden minuutin päästä tytöt saapuivat, Lotta ja Satu jäivät koneen ääreen kun Siirin kanssa poistuimme paikalta.
– ”Twister leikit tais jäädä leikkimättä” Totesin Siirille
– ”Tais joo jäädä. Saunakin alkaa olla jo lämmin, mä taidan mennä hoputtaa porukkaa, niin päästään saunaan.” Siiri innostui ja katseli ympärilleen ja antoi suukon poskelleni. Istuin alas miettimään illan tapahtumia, olin ollut jo senttien päässä nähdä miltä Siiri näyttää alasti, saati sitten päässyt leikkimään Siirin kanssa. Ajatukset olivat saaneet pääni aivan sekaisin, mietin koko ajan kuinka pääsen Siirin kanssa tarpeeksi pitkäksi aikaa kahdestaan… Olin syventyneenä omiin ajatuksiini kun havahduin Satun ääneen
– ”Kiitos Panu.”
– ”Olkaa hyvät, sieltä siis löyty jotain?”
– ”Löyty joo ja paljonkin, onneks saatii ne pois nyt”
– ”Noni homma hoidossa siis, menkäähän teki valmistautuun saunaan”
– ”Joo, etkö sä tuu?”
– ”Tuun tuun” hymyilin ja mietin hiljaa mielessäni että enkai voisi jättää tulemattakaan.

Lumityöt oli saatu tehtyä ja oli tullut saunan aika, itsekin olin saanut kaluni jo laskemaan ja pystyin pukuhuoneessa vaihtamaan uikkarit jalkaan ilman kiusallista olotilaa. Huomasin, että kalu oli kiimanesteestä kostea ja bokserit oli vaihdettava saunan jälkeen. Pääsimme saunaan ja istuin lauteille yhdessä muiden kundien kanssa. Parit löylyt otettuamme tytötkin tulivat saunaan, silmäni jähmettyivät kun näin kuinka seksikkäitä ne kaikki olivat. Siiri totisesti oli seksikäs, yllätyksekseni huomasin, että bikinit eivät olleet ne samat mitkä oli kuvake.net kuvissa, vaan kyseessä oli paljon seksikkäämmät ja niukemmin paikkoja peittävät bikinit. Tunsin kaluni jäykistyvän kun näin tyttöjen istuvan vastapäisille lauteille ja siinä vaiheessa kun Siiri nosti jalat lauteille ja ne jäivät pikkuisen raolleen, niin huomasin kuinka häpyalueen peitti vain pieni kaistale ja takamukseen sujahti ohuen ohut nauru. Ihan kuin bikinit olisivat olleet stringit, naru upposi pyllyvakoon ja eipä muutenkaan jäänyt arvailun varaan onko karvoitusta vai ei, aivan varmasti siististi sheivattu vako odotti noiden bikinien alla. Huomasin myös muiden kundien tajunneen miten seksikäs asustus Siirillä oli päällään. Myös muut tytöt olivat ottaneet bikinit vaatekaapista mukaansa ja lauteilla istui yksi jos toinenkin seksikäs pakkaus, mutta oma huomioni kiinnittyi eniten kuitenkin Siiriin. En pystynyt olemaan ajattelematta miten kostea Siiri olisi, kuinka tiukka Siirin vako olisi, kuinka pehmeät ja ihanat rinnat olisivat tai kuinka kauniit nännit olisivat. Heitin lisää löylyä ja Jarkko ja Antti katosivat jo pois saunasta.
– ”Ne ei koskaan kestä löylyttelyä” Tomi huuteli löylyjen keskeltä.
– ”Nooh ei kaikki näitä jaksakaan.”
– ”Kuka lähtee pyörii lumihankeen?” Maiju huusi haastaen muut pyörimään hankeen. Innokkaita löytyi ja kyllähän se minäkin sinne lähdin. Ulkona alkoikin kova lumisota ja lumipaini. Siiri ja Satu hyökkäsivät mun kimppuun ja leikkimielisesti painien tytöt saivatkin selätettyä minut, Satu kiipesi istumaan rintakehän päälle ja Siiri kiipesi suoraan kaluni päälle istumaan. Vaikka ulkona oli kylmä, tunsin Siirin lämmön uikkareissani ja kaluni paisui valtavaksi eikä tilannetta rauhoittanut Satu istumassa suoraan nenäni edessä tiukan kroppansa kanssa. ‘Eikö näillä kellään ole karvoja’ mietin hiljaa mielessäni kun silmäni osuivat tiukkaan bikinien alaosaan. Onneksi tytöt päästivät minut pian pois maasta makaamasta, ties vaikka kaluni lakkaisi toimimasta liiasta kylmässä olemisesta. Painuimme kaikki sisään takkahuoneen kautta osan jäädessä takan lämpöön lämmittelemään. Kiinnitin huomioni, että Maiju ja Janne lähtivät molemmat jo pesuhuoneille päin, tais tulla tarve olla kaksin ja mikä sen parempi ku muut on viel saunas naureskelin mielessäni. Saunan lauteille kiipesi itseni lisäksi Satu, Siiri ja Markus. Huomasin, että Satu oli tainnut hiukan ihastua Markukseen, koska saunaan tullessaan kiipesi Markuksen viereen lauteille, itse kiipesin toiselle puolelle kiukaan lähelle heittämään löylyä ja Siiri kiipesi viereeni.
– ”Haluutko hieroo vähän mua niskasta” Siiri kysyi ja huomasin Satun ja Markuksen kysyvän katseen, päätin kuitenkin olla välittämättä katseeesta ja vastasinkin Siirille
– ”No kiipee tohon alemmalle lauteelle, niin hierotaan” Siiri kiipesi eteeni istumaan ja asettui jalkojeni väliin, huomasin samalla, että myös Satu oli saanut Markuksen suostumaan samaan hommaan. Siiri laski olkaimensa alas, kuten myös Satu. Hierominen ja kokonaistilanne kiihotti itseäni kovasti. Enkä uskonut, että Markuksenkaan uikkarit ihan ilmasta täyttyivät.
– ”Ootko sä joku entinen hieroja, tää tuntuu tosi hyvältä” Siiri innostui
– ”En mä mikää entiin hieroja ole, mut kyl mä pari kurssia oon käynyt jossa opetetaan perusjuttuja”
– ”Ai oot vai? Mä haluisin kans joskus hierojaksi, mitä kaikkea sulle sit on opetettu?” Satu innostui toiselta puolelta kyselemään
– ”Ihan perusjuttuja, eli lähinnä niska, hartia ja pääseudun hieronta sekä sit alaselkään liittyen jotain ja peruskohdat kropasta ku tehdään kokovartalohierontaa.”
– ”Siistii! Ois kyl kiva saada koko vartalohieronta” Satu huokaili ku Markus hieroi niskoja
– ”Noh sun pitäis mennä siihen mahalles makaamaan niin Markus voi hieroo sua, vai mitä Markus?” Huomasin Markuksen hätääntyneen ilmeen
– ”Ja kyl mä voin opastaa Markusta perusjutuissa.”
– ”Joo voisitko sä Markus olla niin kiltti?” Naurahdin hiljaa mielessäni, Markus ei voinut sanoa ‘ei’ kun Satu katsoi silmiin kuin koiranpentu.
– ”No jos Panu sit neuvoo kunnolla ni kai se käy.”
– ”Ihanaa, siis miten mä nyt meen makaa?” Satu kyseli innoissaan.
– ”Asetu siihen ylälauteille mahalleen niin se on iha hyvä asento” Astuin Markuksen viereen ja aloin neuvoa
– ”Ensin sun pitää avata Satun bikinien hakaset, että saadaan selkä ja kyljet vähemmän jännittyneiksi ja onhan noi edessäkin jos aiot hieroa.” Markus rupesi availemaan hakasia vapisevin käsin joskin tuloksetta ja Satu avasi itse hakaset asettuen makuulle. Siirikin oli jo tullut viereen seuraamaan opastusta. Aloitin näyttämään yläselästä pisteitä joita hierotaan, jatkaen siitä alaselkään, takapuoleen sekä reisiin ja sääriin. Huomasin Satun värähtävän kun koskin pepun ja reisien alueelle. Näytin myös mistä jalkapohjista voi hieroa ja antaa hierottavalle nukuttavan olon hieronnan loppuosassa. Markus aloitti ja testasi kaikki kohdat mitä olin näyttänyt ja homma tuntui sujuvan ihan mallikkaasti, eipä sitä enempää voikaan amatöörihierojalta odottaa.
– ”Mäki haluun hieronnan sit” Siiri innostui
– ”No mee sit tonne toiselle puolelle makuulles ni hieron sua hetken” ei tarvinut kahta kertaa kehottaa kun Siiri jo makasi lauteilla. Astelin Siirin viereen alemmalle lauteelle ja avasin bikinien selkäpuolelta solmun ja nyörit katosivat pois tieltä. Asetuin hieroma-asentoon ja aloitin varovasti niskasta ja yläselästä ja hetken päästä siirryin alaselkään. Hieroessani huomasin että kaluni oli jälleen herännyt talvihorroksestaan ja seisoi uimahousuissa kovana, osuen Siiriä kylkiin tai käsiin aina välillä. Aikani hierottua selän alueita siirryin pepulle, joka oli lähes paljaana lukuun ottamatta pientä nyöriä joka peitti pyllyvaon. Aloittaessani hieromaan vasenta pakaraa huomasin kuinka Siiri levitti hiukan jalkojaan erilleen toisistaan. Aloitin hieronnan ja huomasin Siirin yrittävän nostaa takamustaan ylemmäs välillä. Vaihdoin nyrkin kämmenen alareunalla hierontaan ja pyöritin mukana myös sormia, sormien hipoessa välillä aivan pienen pienin lähestyvin liikkein Siirin bikinien reunaa. Tuntui kuin Siiri olisi yrittänyt ohjailla kropallaan minua osumaan vakoonsa, jatkoin kiusoitellen hierontaa pepulla, jossain vaiheessa oikean pakaran hieronnan kohdalla sormeni luiskahti bikinien sisään ja suoraan kosteaan vakoon. Huomasin Siirin värähtävän ja hiljalleen liikauttelin etusormeani vakoon sisään ja ulos, luisto oli parempi kuin Saijan kanssa ikinä, Siiri oli todella märkänä ja tiukka. Liikautin sormeani syvemmälle bikinien sisään ja löysin klitoriksen, jonka tiesi klitorikseksi siitä kun Siirin kädet puristuivat nyrkkiin ja kun Siiri puri omaa rannettaan kosketellessani sitä. Jatkoin hiljaa hieroen välillä klitorista, välillä pujottaen sormen syvälle kosteaan vakoon, ajatus siitä, että kaluni pääsisi tuohon väliin oli hullu, laukeaisin jo ennen kuin terska pääsisi uppoamaan sisään, niin tiukalta se tuntui. Huomasin, että sormen uppoaminen vakoon sai Siirin värähtelemään hiljalleen, päätin nopeuttaa hiukan tahtia ja tunsin voimistuvan värähtelyn Siirin kropassa joka loppui kuin seinään ja Siirin kroppa jäykistyi tiukaksi ja tunsin kuinka Sormeni ympärillä lihakset supistelivat. Katsoin Siiriä ja pystyin lukemaan Siirin huulilta: ‘Kiitos’. Siiri todellakin oli saanut jonkinlaisen orgasmin hieronnassa, siitä muistuikin mieleeni että hierontaa piti jatkaa eteenpäin. Varmistaakseni selustani kurkkasin miten Markuksella ja Satulla menee, huomasin, että Satun kasvot olivat seinään päin ja Markuskin keskittyneenä tiiviisti hieromaan jalkapohjia. Luultavasti he eivät siis huomanneet mitään erikoista tapahtuvan viereisillä lauteilla. Lopetin Siirin hieronnan jalkapohjien jälkeen ja kysyin miltä tuntu.
– ”Hvlt” vastaukseksi sain jotain hyvältä kuulostavaa muminaa. Annoin Siirin nousta rauhassa ja sitoa bikinien yläosan takaisin ja menin seuraamaan miten Markuksella sujui.
– ”No mites se sujuu?”
– ”Ihan hyvin kait” Markus vastasi ujostellen, huomasin, että pojalla seisoi uikkareissa, mutta empä ihmettele yhtään. Jalkoja oli näkyy Satullakin haroteltu, naureskelin hiljaa mielessäni. Satu näkyi olevan jo melkein unissa.
– ”Kannattaa herättää toi Satu, ettei se nukahda liian syvään uneen” neuvoin Markusta. Hetken päästä Satukin kömpi ylös ja tytöt painuivat suihkuun pesulle, jäimme Markuksen kanssa ottamaan vielä vähän löylyä.
– ”Satu taitaa tykätä susta” sanoin Markukselle ja heitin löylyä kiukaalle
– ”En mä tiiä” Markus vastasi hiukan ehkä ujosti
– ”Ei se muuten ois antanu sun hieroa noin intiimisti sua” Jatkoin Markuksen tsemppaamista.
– ”Niin no täytyy kattoa, mä kyl tykkään siitä. Mut nyt meen kyl pesulle” Markus lähti kiipeämään etukumarassa lauteilta alas.
– ”Joo no mä jään tänne vielä hetkeksi. Tykkään saunoa kunnolla” Heitin muutaman kauhallisen löylyä ja Markus sulki oven perässään. Hetken päästä raahauduin itsekin takkahuoneeseen. Otin jääkaapista kylmän limun ja join sitä ja nautin olosta. Lisäsin takkaan pari puuta ja istuin nojatuoliin huokaisten ja miettien mitä Siiri mahtoi tällä hetkellä ajatella. Istuin selin ovelle päin ja en kuullut kenenkään tulevan ja säikähdinkin Siirin ääntä
– ”Taisin jäädä sulle jotain velkaa” Käännyin nopeasti ympäri ja näin Siirin seisomassa pesuhuoneen ja takkahuoneen oviaukossa
– ”Huh ku pelästyin, luulin että olin yksin”
– ”Ai, haluutko olla yksin?” Siiri kysyi äänen sävyllä, jonka voisi tulkita vittuiluksi.
– ”Eeen mä sitä. Taisit tykätä hieronnasta?” Huomasin ääneni väreilevän ja jännittäväni tilannetta.
– ”Ai, että tykkäsinkö” Siiri lähti kävelemään minua kohti, päästyään luokseni kiipesi syliin ja jatkoi kuiskaten
– ”Se oli jotain semmoista mitä en ole ikinä kokenut”, en ehtinyt vastaamaan kun Siiri jo suuteli kiihkeästi tarraten samalla kalustani kiinni uimahousujen läpi.
– ”Ne jo kyseli sieltä, että kauanko aiot olla täällä, lupasin käydä kysymässä nopeasti, mut ehkä meil on hetki aikaa” Siiri sanoi nousten pois sylistäni ja kumartuen eteeni. Siiri tarttui uimahousujeni reunoista kiinni ja alkoi vetämään niitä pois jalastani. Nostin hiukan itseäni ylemmäs helpottaakseni Siiriä ja kun kaluni ponnahti esiin täydessä stondiksessaan suoraan Siirin kasvojen edessä kuulin vaimean ‘ihana’ huokauksen. Siirin laskettua housuni pois, tunsin hennon käden tarttuvan kalustani kiinni, liikauttavan sitä vetäen esinahkani taakse ja hitaasti takaisin eteen. Tuntui kun olisin taivaissa, olin laueta siihen paikkaan, mutta jostain kumman syystä pystyin pidättelemään. Siiri kumartui ja alkoi suukotella kaluni vartta, hengitykseni kiihtyi ja kuulin oman huohotukseni. Selässä asti kihelmöi kun tunsin Siirin hitaan nuolaisun kaluni päässä ja hetken päästä tunsin kostean suun peittävän kaluni. Huomasin, että Siiri ei varmasti ollut asialla ensimmäistä kertaa, niin sujuvasti toinen käsi aloitti runkkaamisen samalla kun kalu painui hiljalleen syvälle suuhun sentti sentiltä. Painoin toisen käteni Siirin pään päälle ja yritin kädellä painaen hiukan nopeuttaa tahtia, mutta Siiri pystyi pitämään sen kiusoittelevan hitaana. Tunsin kuinka kihelmöinti selässäni jatkui jatkumistaan ja tunsin Siirin vihdoin nopeuttavan hiukan tahtiaan. Otin käsillä tukea tuolista ja tunsin kuinka selkäni kääntyi kaarelle ja kuinka sperma alkoi suihkuta Siirin suuhun, tuntui kun olisin nytkähdellyt samassa tahdissa kun Sperma lensi syvälle Siirin suuhun. Huokailin ja murahtelin kovaäänisesti Siirin samalla lypsäessäni kalua tyhjemmäksi ja yrittäen niellä kaiken mitä tulee. Yhtäkkiä tunsin pistävän kivun alaselässä ja silmissäni pimeni ja tuntui kun olisin pyörtynyt ja läsähdin nojatuoliin huokailen raskaasti. Siiri suukotteli ja nuoli kaluani puhtaaksi ja teki vielä muutaman runkkausliikkeen ja olin aivan varma, että mitään ei enää ole tulossa. Olo oli erittäin raukea, heikotti, itketti, tunne oli sellainen mitä en ollut kokenut tähän mennessä kenenkään muun suihinotossa. Siiri kiipesi nojatuoliin viereeni ja pujottautui kainalooni
– ”Toivottavasti tykkäsit?” kuulin Siirin kysyvän hiukan epävarmasti
– ”Kai sä pilailet, se oli aivan mahtavaa. Sä oot niin ihana” Sanoin ja suutelin Siiriä hellästi
– ”Ehkä parempi pukea, vielä ku ketää ei oo tullut ”Siiri ehdotti hiukan jännittyneenä
– ”Joo, totta” Yritin nousta nojatuolista, tunsin kuinka jalat allani eivät meinanneet kantaa ollenkaan. Sain vaivoin puettua uimahousut takaisin jalkaan ja rojahdin takaisin nojatuoliin.
– ”Siiri, saanko kysyä paria asiaa sulta?” Huomasin Siirin vakavan ilmeen
– ”Joo?” ja huomasin myös vakavan äänensävyn
– ”Tän on pakko jäädä meidän väliseksi, kai se on sulle ok?”
– ”Tottakai, en mä kerro kellekään mitään, höpö.”
– ”Ja sit hmmh mä haluisin tietää ootko sä ollu monen kundin kaa ennen mua ja ootteko pelkästään harrastaneet suuseksiä vai ihan muutakin?” Kysyin lähinnä kierrellen ja kaarrellen.
– ”Oon mä suujuttuja leikkinyt kolmen kanssa, mut vaa yhden kaa oon harrastanut seksiä. Ne kaks muuta ei oo ollu semmosia keneen oisin luottanut ja toi yksikin tapaus oli onnneton yritys ku se kundi laukes jo muutaman työnnön jälkeen kortsuunsa ja eipä sillä enää sit seissyt.. Että jooh, neitsyyden olen menettyänyt semmoselle… Pidätkö mua sit huonona jos oon jo kokeillut?”
– ”En, en missään nimessä” hymyilin Siirille ja silitin poskea
– ”Mä vaa halusin tietää sun taustasta vähän ja empä yhtään ihmettele, että poika laukesi heti parin työnnön jälkeen, sä tunnut olevan aika tiukka pakkaus, että kyllä mäkin nopeasti laukeaisin” Naurahdin ja yritin vitsaillen keventää tunnelmaa.
– ”Mutta sulla ei oo sitä ongelmaa ettei seisois uudelleen” Siiri totesi silittäen kaluani uimahousujen päältä, joka oli huomaamattani taas kovettunut.
– ”Mitäs oot tommoin herkkupala” Suutelin Siiriä ja silittelin häpyä bikinien läpi.
– ”Mut nyt on mentävä kyl tonne muiden seuraan, ettei ne ala ihmettelee” Siiri sanoi irrottautuen minusta ja hymyillen.
– ”Mutta käy eka kylmäs suihkus ja sit yökkäri päälle ni päästään syömään”
– ”Kyllä rakas” Vastasin Siirille hymyillen ja lähdin kävelemään Siirin perässä. Siirin poistuessa naisten puolelle, itse menin suihkuun ja tiesin, että kaluni ei laske vielä vähään aikaan vaikka kuinka sitä kylmässä suihkussa huuhtelisi.

—–

Siinä sitä taas oli, yllättävän vaikea kuvailla tuota suihinottokohtausta, mutta näin se meni tällä kertaa:) Tarina jatkuu eteenpäin ja seuraavassa osassa Panu joutuu taistelemaan pitääkseen stondiksensa piilossa shortseissaan kun ympärillä näkyy paljon sellaista mistä Panu on vain uneksinut. Illan myötä Panu joutuu myös pohtimaan antaako nuorille lupaa muuttaa nukkumajärjestystä, vaikkakin luvan antaminen tuo Panulle mahdollisuuden päästä lähemmäs Siiriä, mutta luo tilanteen jossa kerhotiloissa voi tapahtua seksiin liittyviä asioita.

5 kommenttia viestissä: “Harrastehuumaa 3”

 1. MrLove says:

  Jatko-osa lähetetty, toivottavasti tulee pian julki. Se on lyhyt ja lähinnä tarinaa eteen päin kuljettava.

 2. odottava says:

  koskas jatko-osa?

 3. lukija says:

  Ehdottomasti jatkoa. Luen täällä paljon tarinoita, mutta en yleensä kommentoi. Tämä vain niin hyvä että pakko kommentoida haluan siis ehdottomasti lukea lisää.:)

 4. keijo says:

  Loistavaa, lukisin mielelläni enemmänkin tälläisiä tarinoita! Jatkoa odotellessa..

 5. Tuomas says:

  Hyvää settiä, jatka samaa linjaa. Mielestäni paransit viime tarinaan verrattuna lauserakenteita.

Kommentoi

top