search
top

Naapurin setä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (7 votes, average: 2.43 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina on tosi, taustalla tosin pitempi esileikki, pyöräretkien ym. parissa..ja hekuman hetket vain jatkuvat T. nuori tyttö Olisi kiva saada kannustavia ja rakentavia kommentteja ja kertoa kiihotti tarina teitä. Itse kiihotun, kun ajattelen tapahtunutta..

Makasin sängylläni selkä vasten seinää ja kuuntelin. Naapurista kuului kitaransoittoa. Annoin ajatusteni lentää ja käteni vaeltaa mekkoni alle. Tunnustelin rintaani ja annoin nännini puristua hellästi sormieni väliin. Tunsin hengitykseni kiihtyvän ja vaginani alkavan varovaisesti sykkiä. Kiusoittelin itseäni ja hivelin kylkiäni ja kaulaani. Tunnusteni sormenpäilläni poskiani ja huuliani ja tunsin sähkön ja jännityksen tunteen kehossani. Raotin huulia sormen välistä ja aloin imeä sormeani. Tein sen silmät kiinni hellästi edestakaisin pienellä imuvoimalla. Annoin toisen käteni kietoa ylös mekon helmaa ja sujauttaa pikkuhousut pois jalastani..

Oveeni koputettiin. Miksi joku koputtaa, minullahan on ovikellokin. Kurkistin ovelle päin ja harkitsin hetken, että avaisinko. Nousin kuitenkin seisomaan ja lähdin kävelemään ovelle päin. Vilkaisin itseäni samalla nopeasti sivupeilistä, tukka pörrössä, ei sukkia tai rintaliivejä, pelkkä alaston vartalo ja ohut puuvillainen mekko sen peittona, ja nännit töröttävät hieman sen läpi.. En kuitenkaan ehtinyt ajatella enempää, kun ovi aukaistiin. Huomasin tuijottavani naapuriani silmiin. Hän katsoi minua hämillään hieman ujona.
– Anteeksi, hän sanoi. Oli kuin sanat olisivat juuttuneet hänen kurkkuunsa ja aika pysähtynyt. Tuijotin hänen kauniisiin vihreisiin silmiisä ja odotin jatkoa. Olin yhä kiimaisessa tilassa ja en voinut olla leikittelemättä ajatuksella, että naapuri tulisi tyydyttämään kiimani. Naapuri ei kuitenkaan sanonut mitään muuta.
– Tule sisään, pyysin naapuria fantasiani innoittamana.
– Sun ulko-ovi oli jäänyt auki, silleen vähän ja.. sanoi naapuri selvästi hämillään seisten nyt eteisessäni. Naapuri oli minua selvästi vanhempi. Hän oli kohtelias aikuinen mies. Ja kohteliaisuudessaan hyvin karismaattinen. -Otatko sä teetä, kysyin kun en muutakaan keksinyt. En jotenkin nyt halunnut miehen lähtevän pois. No, kiitos, voinhan mä vaikka ottaakin, mies sanoi kohteliaasti hymyillen ja käveli perässäni kunnolla sisälle yksiööni. Miehellä oli symmetriset huulet ja kaunis katse. Hän oli pukeutunut nuorekkaisiin farkkuihin ja siistiin oranssiin huppariin. Minua panetti valtavasti ja aloin toivoa, että mies tulisi ja riisuisi housunsa ja panisi minua takaapäin samalla kun laittaisin teetä kiehumaan. Mies kuitenkin istui kohteliaasti paikallaan ja kehui verhojani ja maalaamiani tauluja seinällä. Ja jutteli melko luontevan oloisesti tuloillaan olevasta julkisivuremontista, ihan kuin hän olisi aina istunut kodissani.

Kaadoin miehelle teetä ja sekoitin siihen hieman sokeria ja maitoa. Astelin hänen lähelleen ja ojensin teen hänelle. Jäin miehen viereen hieman liian pitkäksi aikaa toivoen, että mies huomaisi nännini ja tuntisi halua koskettaa minua. Mies katsoi minua kuitenkin vain ystävällisesti silmiin ja hänen katseestaan välittyi isällinen välittäminen ja huolenpito. Hän ei tulisi panemaan minua, vaikka pilluni huutaisi sitä. Hänen on pakko havaita katseessani oleva kiima. En yksinkertaisesti tuntenut halua peitellä sitä.

Tunsin myös kuinka vaginani kostui ja minun oli pakko istua, ettei kosteus olisi lähtenyt valumaan reittä pitkin, sillä pikkuhousuni olivat pienenä myttynä sängylläni. Hoipertelin sänkyni päälle ja istuin tarkoituksella pikkuhousujeni päälle, ettei mies näkisi niitä. En ymmärtänyt alkuunkaan, kuinka mies pystyi vaan juttelemaan siinä, vaikka olin varma minusta huokui viestejä, että haluan panna häntä. Hymyilin vaan hölmönä, vaginani sykki kuin vaativana samalla, kun katselin miehen kasvoja ja mietin, jos mies työntäisi kyrpänsä minun sisääni ja huulensa minun huulilleni. Miks ei mies tehnyt niin. Keskustelimme piinavan pitkään, ties mitä ja lopulta mies kiitti teestä ja lähti pois.

Hän asui seinäni takana. Samassa paikassa, josta kitaransoitto kuului. Jäin hämmennyksen valtaan ja olin syvästi pettynyt, kun mies ei ollut halunnut minua. Vain lyhyen sadasosasekunnin ajan olin näkevinäni pienen kiiman hänen kasvoillaan, kun hänen katseensa oli osunut jalkoväliini. Ehkä hän oli arvannut, että minulla ei ole alushousuja ja että vaginani kaipaisi kovaa käsittelyä.

Jäin makaamaan sängylleni ja annoin jälleen käsieni vaellella vartalollani, mutta en saanut mielestäni, että seinän takana olisi todellista nautintoa ja tyydytystä. Halusin miehen kyrpää. Halusin olla tuhma. Halusin, että tämä mies panisi minua.

Kävelin ulos asunnostani ja soitin miehen ovikelloa. Odotin ikuisuuden. Lopulta mies tuli avaamaan. Asunnossa tuoksui antiikki ja mies tuoksui miehekkäälle suihkusaippualle ja puhtaalle. Hän oli käynyt suihkussa. Mies katsoi minua hämmästyneenä, mutta ei sanonut mitään. Hän avasi oven ja minä kävelin sisälle. Kiersin hänen asuntoaan ja katsoin häntä anelevasti. Miehen huulille nousi vino hymy, mutta hän ei sanonut mitään, hän vain seisoi ja katsoi minua. Katsoin miestä silmiin ja aloin hyväillä rintojani mekon päältä. Ensin varovaisesti, kuin vahingossa ja sitten selvemmin. Siirsin mekkoani hieman syrjään ja vilautin miehelle nänniäni samalla kuin hivelin sitä peukaloni ja etusormeni välissä. Näin, että miehen silmiin syttyi himo ja miehen huulet aukesivat raolleen. Mies otti askeleen kohti minua ja tuli seisomaan sentin päähän kasvoistani. Hän hengitti pidätellyn hiljaa ja haluavasti. Hänen huulensa olivat parin sentin päässä omistani. En tiennyt, mitä tehdä ja jotenkin työnsin käteni miehen vyönsoljelle ja taitelin miehen farkut auki ja työnsin nilkkoihin. Yllätyksekseni housuista pongahti valtava kyrpä kauniissa seisokissa. Miehelläkään ei siis ollut alushousuja.

Vaginani sykki ja valui nestettä, ajatus miehen kyrvästä sisälläni tuntui melkein liian kiihottavalta – liian nautinnolliselta. Mies riisui housunsa ja paitansa ja seisoi nyt edessäni täysin alasti. Hän ei ollut vieläkään koskettanu minua. Minusta tuntui, että en kohta enää kestänyt. Halusin miehen tunkevan kyrpänsä minun sisääni ja panevan minua. Vaginani oli täysin valmis ja jo hekumansa huipulla. Jalkani tuntuivat hyytelöltä ja teki mieleni käydä vaan istumaan, ennenkuin ne pettäisivät kokonaan.

Mies polvistui eteeni ja alkoi hitaasti sivellä sääriäni ja laittoi päänsä mekkoni alle, siirtyen samalla suutelemaan etureisiäni ja pakaroitani. Tartuin miestä käsistä ja työnsin lattialle ja yritin istuutua miehen kyrvälle. Mies oli kuitenkin voimakkaampi kuin minä ja hän käänsi minut ympäri ja riisui mekkoni. Hän alkoi suudella rintojani, hellästi ja kunnioittavasti. Hänen kätensä hivelivät kylkiäni. Hän suuteli vartaloani ja kaulaani… mies piti samalla omia käsiäni kiinni pääni takana. Loputtomalta tuntuneen kidutuksen jälkeen hänen kyrpänsä täytti minun huutavan vaginani, samalla kuin hänen huulensa painautuivat sähköisinä omiani vasten. Tunsin, kuinka vartaloni sykki ja kouristeli rajusti hänen nussiessaan minua. Hän nussi minua välillä kiduttavan hellästi ja hitaasti, tuskin liikkuen ja välillä hän vaihtoi tahtia niin rajuksi, että minusta tuntui, että menetän lopullisesti tajuntani siinä hekumassa. Oma vartaloni sykki orgasmeja toisensa perään ja pysyi siinä huipulla juuri ennen laukeamista. Miehen kyrpä upposi minuun täydellisesti. Hänen lantionsa hakkasi rajusti omaani vasten ja välillä kun olin juuri ulvahtamassa, että menemme kivun rajamailla, hän hidasti ja otti hellän ja kunnioittavan, höyhenen kevyen otteen minusta ja pysäytti liikkeensä.

5 kommenttia viestissä: “Naapurin setä”

 1. KesäpäiväT says:

  Hyvä ajatus, vakihoito seinän takana!
  Tai kait noin pirteästä naapurin Neidistä
  olisi huolta pidettävä jatkossakin 🙂

 2. Tipu says:

  Minulle tämä toimi!! Oikein kiihottava, kiitos! :)) Lisää tällaista..

 3. Horny59 says:

  Tarina on kyllä hyvä, tosin ihmettelin tapahtumien kasaantumista muutamalle viimeiselle virkkeelle. Tuntui kuin tarina olisi jäänyt kesken.

 4. hulmuhelma says:

  Olen samaa mieltä kuin “tappisilmä”. Kirjoittele, kirjoittele ja aina välillä korjaile niin tulee aina vaan parempaa, niin uskoisin. Minulla sama juttu menossa.

 5. tappisilmä says:

  Kirjoituksen aihe oli ok ja siitä olisi saanut aivan huippuhyvän novellin. kirjoittele vaan jatkossakin niin kokemus ja taito kasvaa. Nyt olisit voinut tehdä pari ylimääräistä tarkistuslukua ja korjaillut hieman virheitä. Välillä kun jättää muhimaan ja lukee myöhemmin uudestaan, niin huomaa paljonkin parannettavaa. Mutta arvostelu on taso on enempi kuin yksi tähti.

Kommentoi

top