search
top

Isonen ohjaajan kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (27 votes, average: 2.56 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Antakaa + ja - ! Kertokaa mitä tykkäsitte ja millaisia tarinoita haluatte jatkossa ;)

Oli rippileirin viimeinen ilta.Leiriläiset oli käsketty nukkumaan ja minä olin jäänyt istumaan iltaa ohjaajien kanssa.Iskin silmäni Joniin,kuumaan ohjaajaan joka oli naimisissa.Juttelimme kahdestaan muiden ohjaajien mentyä huoneisiinsa ja hän kertoi avioliittonsa olevan liian tylsä ja arkinen ja että hän kaipaisi elämäänsä väriä.
Minä vain kuuntelin ja mietin kuinka ihana hän on jutellessaan.Joni oli kolmekymppinen ja sporttinen,minä juuri 18 vuotta täyttänyt ja vanhempieni luona asuva nuori nainen.

Pikkuhiljaa aloin väsymään ja Joni huomasi ettei minua enää hänen jorinansa kiinnostanut.Hän nousi seisomaan tuolistaan ja huomasin suurem kohouman hänen housuissaan.
Joni lähti huoneeseensa,ja minä seurasin hetken päästä perässä.Avasin hieman Jonin huoneen ovea ja huomasin hänen istuvan nojatuolissaan kädet kyrvän ympärillä täydessä työssä.En sinänsä yllättynyt näkemästäni,sillä kohouma oli paljastanut hänen kiihottuneisuutensa.

Joni vain jatkoi touhujaan huomaamatta minua kurkkimassa ovenraosta ja minä kostuin katsellessani häntä.
Yhtäkkiä minut valtasi tunne että haluan hänen kokenutta kaluaan,vaikka en itsekkään mikään neitsyt ollut enää.
Astelin sisään huoneeseen ja riisuuduin.Joni katseli haltioissaan nuorta,pitkää ja suuritissistä vartaloa.
Hänen silmänsä kohtasivat posliinini ja kiiluivat himosta.
Hän viittoi minua sängylle makaamaan ja teki pian seuraa.

Joni riisui paitansa ja käski minun asettua väärinpäin päälleen makaamaan.Huomasin suuren ja jäykän kullin silmieni edessä.Samaan aikaan tunsin Jonin jo touhuavan kielellään nuoren pilluni klitalla ja sormet sisässäni.
Otin varmalla otteella kiinni suuresta kullista ja leikin kielelläni terskaa kiusoitellen.Otin kullin suuhuni ja aloin imemään kunnolla.Samaan aikaan tunsin pulssini kiihtyvän ja supistelin.Joni oli aiheuttanut minulle orgasmin jollaista en koskaan ollut saanut.Huusin kiimasta varmaan herättäen monen huoneen asukit.Mutta se ei haitannut.Kiimaani vain lisäsi että jotkut saattaisivat saada meidät kiinni rakastelusta.

Joni pyysi minua lopettamaan jo seisovan kullinsa imemisen ja tulemaan sen päälle istumaan.Tottelin kuuman miehen käskyjä kuin palvelija ja aloin ratsastaa kullilla kiimassa.
Tunsin nesteitteni valuvan pitkin Jonin kalua ja pilluni litisi kiimaisen kuuloisesti.Lisäsin vauhtia ja hetken ratsastettuani tunsin Jonin kalun supistelevan.Samassa tajusin että lämmin sperma täytti teinipilluni.Huohotin hyvästä tunteesta enkä välittänyt siitä etten syönyt pillereitä.Sain orgasmin ja toisenkin jatkaessamme touhuja.
Hän otti minut takaa ja laukesi uudelleen pillun täydeltä.

Lopetimme panemisen vasta monen tunnin jälkeen kun kumpikin olimme aivan hellinä.Joni silitteli minua ja vatsaani.

9kk rippikoulun päätyttyä sain avomieheni Jonin kanssa tyttären.

4 kommenttia viestissä: “Isonen ohjaajan kanssa”

 1. fr11kk1 says:

  Huh huh, viimeksi olen tälläisiä lukenut suomi24-foorumilla joskus 4 vuotta sitten. Tarina olisi voinut olla hyvä, mutta nyt se oli aivan liian lyhyt ja hätiköity. Koitappa vaikka käyttää tätä runkona ja kirjoitella tuohon ympärille lisää juonta ja tapahtumia, niin ehkä se siitä lähtee.

 2. lsrsa says:

  surkeen lyhyt ja epätodelinen

 3. Trickster says:

  Älä välitä noista yhden tähden tontuista, hiiren nappia ne osaa painaa, mutta leveämpi kommentointi on ylivoimaista. Joka tapauksessa tämä ei ollut novellina kauhean tasokas, asetelmaltaan halvan pornoelokuvan luokkaa.

  Pahin ongelma, joka pitäisi heti korjata on kirjoitusvirheet, joita oli todella monta. Pisteen jälkeen tulee väli, samoin pilkun. Novelleissa tai muissa vähän pidemmissä teksteissä ei myöskään käytetä lyhenteitä, kuten kk vaan kirjoitetaan “kuukausi, kuukauden” jne.

  Toisekseen tarina oli lyhyt, eikä kahden ihmisen väliselle aktille ollut oikein minkäänlaista motivaatiota; se vaan tapahtui. Kolmanneksi tarinan henkilöhahmot olivat paksuudessa sellaista plankon A4:sen luokkaa, joten tulevaisuudessa voisit keskittyä kehittelemään myös syvempiä henkilöhahmoja.

  Olet vasta täysi aloittelija, joten lue muiden kirjoittajien novelleja ja kaikenlaista muutakin mahdollista kirjallisuutta. Ja ennen kaikkea kirjoita, kirjoita ja kirjoita. Kannattaa myös näyttää omia tekstejä muilla, eikä alistaa niitä välittömästi netissä arvosteltavaksi. Palaute ei ole aina yhtä rakentavaa.

 4. tappisilmä says:

  Sillälailla. Pikkutarina ja nopeasti luettu. Jatka vaan kirjoittelua, siitä se taito kasvaa. Alota vaikka välilyönnillä välimerkkien jälkeen.

Kommentoi

top