search
top

Harrastehuumaa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (20 votes, average: 3.75 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kiitos hyvistä palautteista, jatkoa siis tulee tässä. Pahoitteluni niille jotka eivät kestä pitkiä tarinoita:) Tarina on siis hidastempoinen, koska rakastan kirjoittaa yksityskohtaista tarinaa jossa on pientä flirttiä ja pikkukivaa mukana. Toivon, että ette ihan tyystin lyttää tarinaani. Lisää tulee jos vielä löytyy kiinnostuneita lukijoita?

Heräsin lauantai aamuna kivikovaan erektioon, johon oli pakko saada apua ennen lähtöä illan saunontaan ja yöpymiseen kerhotiloissa. Pelkkä saunailta oli vaihtunut jo yöhön kerhotilassa, ja teemana oli oikeen pyjamabileet. Tiesin jo etukäteen, että tästä tulee raskas päivä, ilta ja yö. Mutta lupauduttu on, vaikkakin toisaalta nyt oli elämäni tilaisuus päästä viettämään aikaa nuorten tyttöjen kanssa.

Tiesin jo entuudestaan, että aamuerektio on pitkäkestoinen joten jotta saisin sen laskemaan ennen kerholle lähtöä, niin oli turvauduttava omiin käsiin, tyttöni oli jo kadonnut töihin ja tulisi vasta kun olisin jo mennyt. Tosin olipahan tyttöni ihmetellyt muutenkin mistä moinen vimma harrastaa seksiä monta kertaa päivässä pitkän hiljaiselon jälkeen, syyksi en tietenkään voinut sanoa ajatuksiani Siiristä, tai sitä että olin nähnyt Siirin webcameran välityksellä useastikin ja se näky kiihotti huomattavasti vaikka ei mistään seksistisestä webcameraleikistä koskaan ollutkaan kyse.

Istuuduin koneelle avaten nettiselaimen ja siirryin sivulle kuvake.net, jossa tiesin, että Siirillä oli kuvia, tosin itsehän Siiri ne oli minulle on näyttänyt. Kuvake.net on muutenkin aika herutus sivusto jossa nuoret näyttävät parastaan ja eipä Siiri näissä karkeloissa hävinnyt yhtään. Oletuskuvana oli joku kesäinen kuva jossa Siirillä oli päällään tiukat pienet farkkushortsit ja toppi, mutta vielä parempi kuva löytyi albumista jonne pääsi vain rekisteröityneet, sieltä löytyi kuva jossa Siiri oli pukeutunut bikineihin ja makasi rannalla hiekalla selällään, kuva oli hiukan sivuprofiilista sekä yläprofiilista otettu joten muodot erottuivat puhumattakaan siitä miten kauniilta Siiri näyttä kuvassa. Kuvan avauksen jälkeen mielikuvitus laukkasi jo kovasti ja hetken päästä sperma roiskui pitkin poikin, laukesin aina kuin tykin suusta ja sperman tuotanto oli muutenkin aika nopeaa, tätä oli tyttönikin ihmetellyt useasti. Aamun helpotus taattu joten suihkuun ja valmistautumaan alkavaan päivään.

Kello oli jo kaksi ja lähdin kerhotilalle, johon olimme sopineet, että porukka alkaisi kokoontua kolmen aikaan. Olin itse tietenkin ensimmäisenä paikalla joten availin ovet ja laittelin paikkoja kuntoon. Kellon lähestyessä puolta kuulin kun ulko-ovi kävi ja joku jäi eteiseen, varmaankin laittamaan takkia naulaan ajattelin. Hetken päästä Siiri asteli ovesta sisään moikaten. Siiri oli pukeutunut upeasti, ajattelin. Päällä oli farkut ja mukavan oloinen huppari, joka kyllä peitti Siirin mukavia muotoja.
– ”Moikka Panu! Muistatko vielä mitä oot luvannut ku ollaan juteltu Skypessä?” Mieleeni palasi uhkaavasti se hetki, että olin luvannut Siirille halauksen kun hän tulee.
– ”Ainiin joo, en oo tottunut että saa halailla heti ku näkee” yritin peitellä jännitystäni huumorilla ja kaappasin Siirin halaukseen, joka vastasin rutistukseen myös voimakkaasti. Hetken halailtuamme hiljaa ja siliteltyäni Siirin selkää, kuiskasi Siiri korvaani
– ”Entä vieläkö muistat toisen lupauksesi?” Muistin sen torstai-illan kun olin aika kiihottuneessa tilassa parin lonkeron jälkeen hyväksynyt idean että vaihtaisimme yhdessä kerhovaatteet päällemme. Eihän kyse ollut mistään munasilleen riisumisesta vaan ihan farkkujen vaihtamisesta collareihin jne…
– ”Jos lupaat ettet naura” kuiskasin hiljaa Siirin korvaan, irrottaen samalla otteeni Siiristä.”
– ”En varmasti naura” Siiri lupaili ja jatkoi
– ”Mennäänkö tonne pukukaapeille?”
– ”Okei, mennään vaan.” Tilanne jännitti enemmän kuin mikään tilanne ikinä. Pääsimme pukukaapeille ja aloin napittamaan paitaani auki, samalla kun Siiri avasi hupparinsa vetoketjun ja riisui hupparin. Alta paljastui punertava toppi jossa luki edessä ‘Olen höpö’, naurahdin tekstin nähdessäni. Sain juuri napit auki ja paidan pois kun Siiri nosti oman toppinsa pois. Alta paljastui ihanat, pyöreät ja mielestäni muhkeat rinnat, vuorattuina punaisiin rintaliiveihin.Siiri oli ilmeisesti rohkeammalla tuulella kuin itse ja alkoi jo avata omia farkkujaan ja laskikin ne jo pian jalastaan, kun itse vasta avasin vetoketjua.
– ”Ihan rohkeesti vaa” Siiri lirkutteli ja hymyili. Itseäni lähinnä mietitytti että huomaisiko Siiri kovan kalun boksereissa vai ei. Siirin pikkupöksyt olivat myöskin punaiset ja ihanan pienet, vuorasivat vain sen mikä oli pakko. Yritä nyt sitten riisuutua semmoisen kaunokaisen edessä.
– ”Vai autanko?” Siiri tarttui housun reunoihin ja alkoi laskea niitä alas, enkä vastustellut yhtään. Etumuksen kohdalla huomasin, että Siiri joutui hiukan enemmän vetäisemään ja huomasin kuinka kova kalu liikahti boksereissani Siirin nykäistessä housut alas.
– ”Ihan turhaa pelkäsit, että nauran ja oisit muka läski. Sullahan on ihana maha, just namu” Siiri lirkutteli silitellen mahaani joka aavistuksen oli mielestäni liian iso.
– ”Noh mä en vaa tykkää siitä, se on ruma” yritin puolustella omaa mielpidettäni.
– ”Ihana se on” Siiri sanoi lähes kuiskaten ja halasi minua, tunsin kuinka kaski pehmeää rintaa rintaviileineen painautuivat minua vasten, tässä tilanteessa oli onni, että vatsa oli iso, koska Siiri ei päässyt painautumaan suoraan kalua vasten, jolloin tilanteen kiihottavuus olisi viimeistään paljastanut
– ”Nyt puetaan päälle ettei muut ihmettele mitä me tääl puuhataa ”Siiri sanoi ja irrottautui minusta.
– ”Ai, joo totta”, tuntui kun olisin ollut pihalla koko maailmasta. Tällä hetkellä panetti enemmän kuin koskaan.

Muut tulivatkin melkein heti kun olimme pukeneet päällemme, kaikilla oli kerhon mainospaidat päällä, pojilla jokaisella hiukan isohkot valkoiset t-paidat ja tytöillä myötäilevät valkoiset topit. En tiedä mitä Siiri oli ajatellut valitessaan rintaliivinsä päälleen, koska ne paistoivat läpi häiritsevän paljon, kun kuitenkin muilla tytöillä ei näyttänyt ainakaan läpi paistavia värejä olevan. Porukat virittelivät jo innoissaan patjoja paikoilleen nukkumista varten ja tuntui olevan selkeä jako hommassa. Kundit olivat päättäneet, ne kaikki 6 nukkua yhdessä kulmassa kuin siskon pedissä. Tytöt jotka taas olivat majoittuneet toiseen päähän huonetta, niin olivat puolestani päättäneet, että mun pitää nukkua oven vieressä ja vahtia tapahtumia. Huomasin, että patjani tuli liki yhtä tyttöjen patjaa joita ei muutenkaan ollut kuin 4 ja hetken ihmettelyn jälkeen selvisi, että nukkuisin mitä ilmeisemmin ensi yönä Siirin vieressä. Patjojen asettelun jälkeen sovittiin, että tutustuisimme hiukan toisiimme, tai lähinnä minä halusin tietää jotain nuorista ja sovittiin että leikkimuotoisesti käymme läpi jokaisen tyypin. Siirtyessämme kerhotilan päässä olevaan olohuoneeseen, jossa tytöt jo järjestelivät säkkituoleja rinkiin yksi kundeista tarras mua kädestä ja kysyi
– ”Onks toi nukkumajärjestys nyt varmasti ok? Hannu ei missään nimes antais meidän nukkua noin.”
– ”Miksei antais?”
– ”Me kuulemma liikaa metelöidään jos saadaan olla samassa sumpus kaikki sit ku tytöt on oven vieressä ni me kuulemma vakoillaan niitä aina ku kuljetaa ohi ja ne ei saa rauhaa.”
– ”Nooh eikös me olla tultu tänne viettää aikaa kaverien kanssa, joten varmaan se metelöinti kuuluu asiaan ja onha täällä näitä tiloja mihin voi mennä sit juttelee jos ei uni kiinnosta” Naurahdin huolettomasti
– ”Jaa, etkö aio pitää meille nukkumaanmenoaikaa?” Poika jatkoi kyselyään
– ”Kuules, mikäs se sun nimi onkaan?”
– ”Jarkko”
– ”Niin Jarkko, mulle on iha sama monelta menette nukkuun, kunhan ne ketkä haluaa nukkua saavat nukkua, vai mitä?”
– ”Sä taidat Panu olla aika reilu jätkä”
– ”Niin kauan kun annatte siihen aihetta. Mutta mun sana on viimeinen aina, sit kun se joskus tiukasti tulee, se varmaan selvä kaikille teille?” Korotin hiukan ääntä jotta kaikki ymmärtäisivät mitä tarkoitin. Selkeä 10 pään nyökyttely takasi itselleni mielenrauhan siitä, että hommat menee hyvin. Ja eikä tänne nyt tultu mummojen yöunia nukkumaan mietin itsekseni mielessäni.

Säkkituoleja oli kerholla rajallinen määrä joten 5 sai omat tuolinsa ja kolme tuolia jaettiin kahden istuttavaksi. Istuin itse yksin ja vähän niin kuin ringin keskellä.
– ”Noniin joo, eli idea ois, että mä haluun tietää keitä te ootte. Kertokaa ittestänne vaikka ikänne, millä luokalla ootte koulus, missä asutte, mistä tykkäätte jne. Jokainen yksitellen. Ajattelin itse aloittaa koska jonkun pitää” Hymyilin ja naurahdin lopuksi
– ”Eli eli, mun nimi on Panu Saarinen, olen jo 24 ja työskentelen it-tuessa. Asun Kaunokintiellä yhdessä avopuolisoni Saijan kanssa ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja tulin tänne Hannun pyynnöstä tutustumaan nuorten toimintaan. Rehellisesti sanottuna olen kaivannut uutta puuhaa tylsiin iltoihin joten ehkä tämä on sitä?”
– ”On varmasti!” Moni huudahti
– ”Mut joo siinä minusta, jatketaan tästä myötä päivään eli kukas hän on joka siinä tekstiviestiä naputtelee” kysyin ja naureskellen katsoin vasemmalla puolellani istuvaa kundia
– ”Mä oon Markus, 15 vuotias, käyn nyt just ysi luokkaa loppuun. Sinkku ja asun keskustassa.” Markus vaikutti ujolta pojalta, mutta varmasti tulisi olemaan ulkoisen olemuksen perusteella tyttöjen suosikki jossain vaiheessa.
– ”Okei, kiitos, seuraavaksi, kumpis tytöistä aloittaa?”
– ”No siis mä oon vissiin porukan nuorin, Lotta nimeltäni ja asun tos iha lähellä ja oon nyt viidennellä luokalla ja syksyllä alotan sit kutosen. Ikää on 11 vuotta. Ja toi tos mun jalkovälis istuva on mun sisko Satu”
– ”Joo niin mä oon tosiaan Satu, Lotan isosisko, ikää nyt 15 vuotta, oon samalla luokalla Markuksen kanssa. Sinkku kuten Lottakin” Olin hiukan hämilläni ja sekaisin koska en uskonut Lottaa niin nuoreksi, hän oli kuin hyvin kehittynyt varhaisteini. Kai ne toiset vaan kehittyy nopeammin? Mietin itsekseni katsellen Lotan kroppaa joka oli pieni ja siro, rinnat olivat varmati AA tai A väliltä, liivit kuitenkin tytöllä jo oli.
– ”Okei, sit seuraavat taitaa olla pari, vai?” Kysyin naurahtaen ja osoitin melkein edessäni olevaa paria joka oli sulloutunut säkkituoliinsa, tyttö pojan haaroihin nojaten. Mietin, että mahtaakohan tolla pojallakin seistä?
– ”Joo niin ollaa, mä oon Maiju ja toi on Janne, ollaan molemmat viel 14, täytetään 15 piakkoin, ollaa synnytty molemmat samassa kuussa. Mä asun tos nurkalla kans ja sit Janne asuu kaunokinkujalla, eli aika lähellä sua Panu. Ja niin tosiaan ollaan kasilla molemmat.” Huomasin, että tyttö oli aikamoinen päälle päsmäri jonka Jannen kommenttikin todisti
– ”Jooh no siinähän se munkin osuus jo meni” ja nauroi perään. Seuraavaksi tultiin kahteen kundiin jotka istuivat vierekkäin, heidän nimensä olivat Tomi ja Kalle, molemmat 16 täyttäneitä ja amiksessa opiskelemassa automekaanikoiksi. Molemmat omien sanojensa mukaan sinkkuja.
– ”Yeps! Mä oon Jarkko ja 16 myös, käyn lukion ekaa vuotta. Asustelen Tullinkujalla ja olen varattu yhdelle itseäni vuotta vanhemmalle Marille.” Jarkko tuntui erittäin asialliselta ja tahdikkaalta tyypiltä, varmaa johtaja-ainesta sanoisin.
– ”Ja niin mä oon Siiri, ikää 14 vuotta ja tosiaan 7 luokalla olen. Sinkku ainakin vielä, koskaan ei tiedä. Ja asustelen Niemenkadulla yhdessä isäni kanssa.” Loimme Siirin kanssa syvät katseet toisiimme ennen kuin jatkoin kierrosta eteenpäin.
– ”Okei, ja sit vielä yksi ukkeli siinä vierestä”
– ”Moro! Oon Antti ja ikää jo 17 vuotta, toinen vuosi lukiossa. Asun yhdessä tyttöystäväni kanssa Niemenkadulla myös, melkein Siirin naapurissa.”
– ”Noniin, nyt tiedän jo nimet, ei tarvi niin paljon enää miettiä kuka puhuu jne. Yksi kysymys, onko kukaan laittanut ikinä täällä saunaa päälle? Mä voisin tulla opetteleen sen laiton jos josku vaa neuvoo?”
– ”No Siiri taitaa olla ainoa kuka tästä porukasta osaa ja tietää sen homman” kommentoi Satu vierestäni
– ”Okei, no tehdään siis tehtävänjako! Osan pitäis käydä siivoamassa hiukan keittiötä ja tiskaamassa astioita, osa vois käydä valmistelemaan illan ruokaa, joka oli ilmeisesti pizza? Ja sit viel pitäis viritellä toi videotykki käyttöön? Ajattelin jos ton videotykin laittelis vaikka vanhimmat eli Antti ja Jarkko. Sit muut voi jakaantua noihin muihin hommiin, Siiri saa lähtee opastamaan mua saunan laitossa ellei kukaa muu halua siihen tulla mukaan?” Yritin epätoivoisesti etsiä jotain kolmatta pyörää, sillä tiesin että Siirin kanssa touhuilu kiihotti minua valtavasti.
– ”Noh jos ei ketään lähde niin me mennää sit kaksin.” Nousuin ylös ja nyökkäsin Siirille ja lähdimme yhdessä kohti saunaosastoa joka oli hiukan erillään oleva osasto talon päässä, sieltä oli myös oma uloskäynti.

– ”Taisit hämmästyä kuullessasi Lotan iän?” Siiri kysyi päästyämme jo yhden käytövän oven taakse
– ”Mitä tarkoitat?”
– ”Näin ilmees ku Lotta sano ikänsä, kieltämättä Lotta on jo enempi naisellinen kuin siskonsa, joka tosin on kova harrastamaan liikuntaa. Littein maha kaikilla paikalla olevista tytöistä”
– ”Jaa niin, no kyllähän tuo Lotta aika naiselliset muodot jo omaa ikäsekseen”
– ”Niinpä. Tiiän, että noi pari kundii kattelee sitä koko ajan ja varmaa on saunassa innoissaan ku pääsevät sen kanssa sinne.”
– ”Ja susta on tietty kiva ku sä pääset sinne katselee kundeja” Naurahdin ja kutitin leikilläni Siiriä kyljestä, joka oli kyllä korville kovaa kuultavaa siirin kiljuessa.
– ”äääh älä kutita! Mä oon herkkä kutiaan. Ja eipä nois pojis mitää katottavaa oo, musta on kiva päästä saunaan sun kanssa” Siiri nosti kättäni ja kietoutui kainalooni kävellessämme kohti saunaosastoa.

Päästyämme saunalle tajusin, että kuinka iso saunaosasto onkaan kyseessä. Siellä oli isohko puusauna, kaksi pukutilaa joissa oli omat suihkunsa ja jotka yhdistyivät parin oven jälkeen yhteen yhteiseen suihkutilaan josta pääsi yhden oven kautta takkahuoneeseen ja sieltä tarvittaessa ulos asti. Yhteinen suihkutila oli reitti saunaan, jossa oli iso kiuas peräseinällä ja molemmin puolin oli lauteet. Siirin ruvetessa lämmittämään saunaa, hain itse lisää puita varastosta. Saatuani tuotua tarpeeksi halkoja, istuin lattialle Siirin eteen, Siirin istuessa ensimmäisellä askelmalla lauteille.
– ”Tuli on hieno elementti, tykkään tulesta” jatkoin pitkän puhehiljaisuuden jälkeen.
– ”Niin on, mäki tykkään. Ennen ku asuttiin maalla porukoiden vielä ollessa yhdessä niin mä lämmitin aina saunan, koska se oli sika kivaa.” Siiri sanoi huokaisten
– ”Haluatko puhua porukoistasi?”
– ”En mä tiiä onko siinä mitään puhumista, äiti löysi uuden rakkauden ja jätti mut ja isän. Sen jälkeen iskän elämä on mennyt alamäkeä aika roimasti. Jos musta ei sais lapsilisää ja äitiltä elatusapua niin luultavasti iskä olis jo kadulla tai jossai sossun asunnossa.”
– ”Ymmärrän” Sanoin niin ymmärtäväisellä äänensävyllä kun vain osasin ja otin Siiriä kädestä ja jatkoin
– ”Jos joskus haluat puhua enemmän asiasta, niin sul on mun numero ja mul on kyl aikaa.”
– ”Kiitti, oot kyl aika ihana” enempää tajuamatta mitä tapahtui Siiri oli antanut pitkän suukon poskelleni. Kääntyessäni katsomaan Siiriä päin huomasin valuvan kyyneleen Siirin silmäkulmassa.
– ”Sori… ” Siiri sanoi ja painoi päänsä alas
– ”Ei se mitään, hei kaikki hyvin” kaappasin Siirin kainaloon ja annoin suukon poskelle.
– ”Kaikki hyvin, itke vaa jos itkettää.” Jatkoin samalla silittäen siirin selkää.
– ”Mä vaan kaipaan läheisyyttä, en saa sitä Iskältä ja sit jotenkin se ku sä hoidit mun haavan kuntoo silloin niin se tuntu niin hyvältä ja turvalliselta.”
– ”Kyl mä sun kaa voin halailla, ei se mua haittaa. Onko jotain muuta mitä haluisit sanoa?”
– ”Saanks mä tulla istuu sun syliin halaukseen?” Nyökkäsin myöntävästi , istuin itse lauteilla ja selkä nojasi ylimmän lauteen korokkeeseen, Siiri kiipesi kasvot minuun päin syliini, jalkoväli suoraan mahaani vasten ja tarrautui halaukseen ja itki hiljaaa minun silitellessä häntä selästä. Jostain kumman syystä asento kuitenkin teki tepposet ja kaluni seisoi kovana boksereissa vasten Siirin pyllyä, en tiennyt huomasiko Siiri stondistani vai peittikö hän vain huomion, mutta siinä minä joka tapauksessa istuin Siiri sylissäni kalu kovana housuissa. Hetken siinä istuttuamme Siiri hiukan irrottautui otteesta ja sanoi kiitos ja suuteli varovasti huuliani. Itsekään enempää tajuamatta vastasin jännityksestä täristen suudelmaan ja käteni hakeutuivat vaistomaiseti koskemaan Siirin pyllyä vaikkakin jännitys kyllä toi tilanteeseen pientä vaikeutta. Tunsin kuinka Siirin oikea käsi pujoittautui paitani alle, silittäen samalla yläkroppaani, tunsin kiiman kasvavan ja Siirin vasemman käden tarttuvan omasta oikeasta kädestä kiinni ja nostaen sen toppinsa alle, tunsin ihanan pömpöömahan vasten kättäni ja nostin hiljaa kättäni ylemmäs. Tuntiessani vihdoin rintaliivien reunan, havahduimme yhtäkkiä pukutiloista kuuluvaan ääneen. Siiri hyppäsi pois sylistäni ja suoristi topin alas ja minä pomppasin muka laittamaan puita ja samalla hetkellä ovi pesuhuoneesta saunaan aukesikin.
– ”Ai oottehan te täällä, kun oli niin hiljaista” Satu huhuili oven raosta jatkaen
– ”Tarviitteko viel apua?”
– ”Ei tarvita” Kiirehti Siiri vastaaman ja meni kuiskaamaan Satulle jotain jonka jälkeen Satu poistui paikalta. Jäin pala kurkussa miettimään oliko Siiri sanonut Satulle, että suutelimme tai jopa kertonut, että käteni vaelsivat hänen toppinsa alla ja koskettelivat pyllyä puhumattakaan siitä, että olin senttien päässä mahdollisuudesta koskea Siirin rintoja edes liivien läpi. Kaluni tykytti housuissaan, ihme kun ei lauennut siihen paikkaan.
– ”Miks sä näytät noin kauhistuneelta” Siiri kyseli ja tuli eteeni kietoen kätensä ympärilleni, jolloin itsekin vaistomaisesti kiedoin käteni Siirin ympärille
– ”Mitä sä Satulle oikee kuiskasit?”
– ”Kerroin vaa, että puhuin sulle porukoista ja on vähä fiilis maassa. Ku se ero tapahtu niin Satun kans juteltii kans paljon asiasta ja se oli mun tukena, niin sen mielestä oli vaa hyvä, että voin puhua jolleki muullekin joten se päätti että jättää meidät rauhaan hetkeksi, mutta kohta olis kuulemma alkamassa twister turnaus jos halutaan tulla mukaan”
– ”Aijaa, ymmärrän” vastasin syvään huokaisten ja jatkaen
– ”No haluutko mennä pelaa twisteriä vai mitä?”
– ”Ehkä meidän pitäis mennä, mut toisaalta haittaako jos haluisin viel uudestaan suudella sua?” Epäröiden vastasin Siirille
– ”Noh mut se pitäis kyl pysyä sit vaan mun ja sun välisenä asiana, jos ymmärrät?”
– ”Tottakai, halailua varmaan voi tehdä julkisestikin?”
– ”Tottakai” Vasasin hymyillen ja kumarruin suutelemaan Siiriä ja halasimme kovasti.
– ”Mennäänkö?” Kysyin Siiriltä halatessamme
– ”Ihan kohta”, tunsin kuinka Siirin käsi siirtyi housujeni etumukselle, silitti sitä ja kuiskasi hiljaa
– ”Kuhan vaan löydetään rauhallinen hetki, haluan muutakin ku suudella” samalla siirtäen toisen käteni omaa rintaansa vasten. Puristin hiljaa Siirin rintaa topin ja liivien läpi ja ennen kuin enempää ehdin jatkamaan Siiri jatkoi suutelemistani nostaen samalla paitaani ylöspäin…

—–

Kuten jo yllä olen maininnut, pitkät tarinat pienine yksityiskohtineen ovat mieleeni joten tämmöisä varmasti jatko-osastkin ovat, tosin aihe menee koko ajan lähemmäs itse tilannetta missä Panu saa kokea paljon enemmän kuin on odottanutkaan ja yksi tilanne vie toiseen josta syntyy hiljalleen Panulle toinen elämä, se mistä ei voi kertoa muille.

7 kommenttia viestissä: “Harrastehuumaa 2”

 1. MasterJonathan says:

  Ehdottaisin, että kirjoitat seuraavan osan käyttäen mahdollisimman yksinkertaista kieltä. Vähän tyyliin: “Minä tein. Hän petasi. Siiri makasi.” Eli välttäisit sivulauseista ja tekisit niistä omia itsenäisiä lauseita. Se ei ole ehkä luovan kuuloista, mutta voi auttaa kehittymään.

  Dialogista olen samaa mieltä Tuomaksen kanssa. Se voi olla puhekieltä, mutta jos sitä on paljon, niin kannattaa käyttää sujuvaa kieltä lukunautinnon helpottamiseksi. Slangitarinat ovat erikseen ja todella vaikeita sellaisia.

 2. Tuomas says:

  Kirjoita ihmeessä jatkoa. Osa lauserakenteista kyllä ontui jonkun verran sekä kirjoitusvirheitäkin sattui ehkä vähän edellistä tarinaa enemmän. Rintaviilit olivat kyllä koomista, mutta silti.

  Kannattaa kokeilla ajaa teksti jonkun kirjoitusohjelman oikolukusoftan lävitse. Ei se kaikkea poista, mutta tekee ihmeitä tekstin luettavuudelle ja immersiolle. Keskustelun ei luonnollisestikaan tarvitse olla kirjakieltä siltikään.

 3. MrLove says:

  Kiitos jo tähän mennessä palautteista. Lauserakenteet ovat hiukan itsellä hukassa ja niitä joutuukin aina muokkailemaan eniten ja siksi on mukava että näitä palautteita annetaan, että pääsen kehittymään.

 4. MasterJonathan says:

  Huomattavasti lupaavampi kuin ykkösosa. Tästä on hyvä jatkaa. 🙂 Vaikka kirjoitus oli pääsääntöisesti sujuvaa, niin kannattaa kiinnittää huomiota lauserakenteisiin. Joukossa oli aika kamalia lauseita, kuten esim:
  “Kuvan avauksen jälkeen mielikuvitus laukkasi jo kovasti ja hetken päästä sperma roiskui pitkin poikin, laukesin aina kuin tykin suusta ja sperman tuotanto oli muutenkin aika nopeaa, tätä oli tyttönikin ihmetellyt useasti.”

  Eikä tolle avauslauseelle “Heräsin … kivikovaan erektioon…” voinut olla hymähtämättä. Ja itse en kuljettaisi juonta aivan noin paljon dialogin varassa. No makukysymyksiä. Katsotaan kuinka mehukas seksistä tulee;)

 5. eetu says:

  Jatkoa ehdottomasti.

 6. lsrsa says:

  joo elä ihmees jätä juttuu tähä kun näin hyvin tarina alkanu mut muista kirjottaa huolella kun pääset itse asiaan ei pliis mitää pikapanoa

 7. Pasi says:

  Eeeeeii et sä sitä noin voi vaa jättää kesken… Siiis aivan mahtava 🙂 toivottavasti jatkuu pian 😛

Kommentoi

top