search
top

Rangaistu(ko)?

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (19 votes, average: 3.68 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kehittävää palautetta, eikä mitään mistä ei meinaa edes selvää saada. Vaikka eipä täällä ole edes sellaista paljon tullut...

“Tunti vielä”, ajattelin, kun oppilaskunnan jäseniä oli pitämässä jotain valistusta päihteiden käytöstä ja niiden vaaroista. Kaksi tuntia asioita, jotka jokainen tiesi, ei tosin varmaankaan tajunnut, sillä aika moni varmasti käytti päihteitä, ainakin tupakkaa. “Alkoholi vaurioittaa maksaa…” Sanat menivät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, olin puoliunessa. Valistusta pitävät tytötkään eivät olleet mitään erikoisia, tai jos ei yhtä lasketa, mutta hänkin oli luokan takana “vahtimassa” ja minä melko edessä, joten sinne ei paljoa pystyisi katselemaan huomaamattomasti. Nojasin käteeni ja pistin silmät kiinni.

“Sail away, it’s time to leave…” Meinasin saada sydärin, kun kännykkäni alkoi yhtäkkiä soida taskussani. Olin saanut juuri edellisenä päivänä uuden kännykän, joka oli tietenkin erimerkkinenkin, joten en saanut edes heti sitä hiljaiseksi. “Jahas, Tiina, viepäs Tomi tekemään matematiikan tehtäviä”, sanoi koulun tiukkapipoisin opettaja oppilaskunnan tytölle, joka oli luokan takana. Kukaan muu tuskin olisi edes välittänyt.

Nousin hitaasti pulpetista ja lähdin tytön perään, jolle opettaja vielä kuiskasi jotain. Astuin ulos luokasta käytävään. Mieluummin sentään olisin kuunnellut sitä valistusta kuin matematiikan tehtäviä tehnyt. Menin tytön, jonka nimi siis oli Tiina, perässä tyhjään luokkaan. Tiina käski minut istumaan etummaiseen pulpettiin ja kaiveli itse opettajan pöydän laatikkoa. “Täällä ei valitettavasti täl kertaa löydy kun terveystiedon tehtäviä, mutta kyllä nekin käy”, Tiina kertoi ja pisti muutaman paperin pulpetilleni. Huh, onhan ne sentään parempia kun matikan, ajattelin. Kaivoin penaalin repusta ja yritin lukea paperia, mutta huomioni kiinnittyi väkisin Tiinaan, joka selkä minuun päin katseli mainosta Klamydian konsertista taulun vieressä.

Tiina oli noin 178 cm pitkä, hoikka, mutta ei kuitenkaan mikään sairaalloisen laiha, ysiluokkalainen tyttö. Huomioni kiinnittyi tietenkin heti, niin kuin yleensäkin tytöissä, hänen farkkujen peittämään peppuunsa, joka muuten näytti erittäin hyvältä. Tiina oli kylläkin poikkeus, sillä ensimmäisenä olin huomioinut hänen kauniit kasvonsa. Päällään hänellä oli vihreä paita. Tiina kääntyi, joten käänsin äkkiä katseeni takaisin paperiin. “Kattos ens kerralla, että kännykkäs on äänetömällä, tai ainakin ton kääkän tunnilla, ettei mun tartte vielä tännekin jäädä sua vahtiin”, Tiina sanoi. “Juuh”, vastasin.

“Mitä erilaisia sukupuolitauteja on olemassa ja miten niiltä voit suojautua? Mainitse muutama”, oli ensimmäinen kysymys. Ensimmäisenä tuli tietenkin mieleen klamydia. Ja sitten katseeni jälleen herpaantui Tiinaan, joka katseli ikkunasta pihalle. Kaluni alkoi herätä, kun katselin hänen tiukkaa farkkupeppuaan. Yritin irrottaa katseeni, jotta seisokki lakkaisi tai ei edes kunnolla tulisi. Kirjoitin paperiin klamydia ja naurahdin mielessäni ajatukselle, että kirjoittaisin siihen, ettei siltä voi suojautua, koska tietokoneellani oli niiden kaikki levyt ja se soi lähes joka päivä. Katseeni siirtyi jälleen Tiinaan, kun hän kumartui nostamaan lattialta jotain pyllistäen minuun päin. Siinä vaiheessa en voinut kuin toivoa, ettei seisokkini näkyisi, sen verran kiihottava näky se oli. Aloin ihmetellä miksei Tiina noussut ollenkaan, kunnes huomasin peilin, jonka kautta hän katsoi minuun. Vaistomaisesti käänsin pääni äkkiä pois, mutta lähes heti katsoin uudestaan. Voi vittu, kirosin itseni mielessäni.

Tiina nousi ja kääntyi minuun päin. “Käskettiinkö siellä tutkimaan tyttöjen peppuja?” Tiina kysyi pieni hymy naamalla. “Öö… ei”, änkytin. Enää ei ainakaan väsyttänyt. “Mitäs varten sä sitten niin teit, jos ei siellä edes käsketty?” hän kysyi ja otti monisteet pulpetiltani, vei ne opettajanpöydälle ja alkoi kirjoittaa toiselle puolelle jotain. Voi saakeli, ajattelin. Olin varma, että hän kirjottaisi jonkin viestin vanhemmilleni.

“No niin, ei tartte vastata kun tohon viimeseen”, Tiina sanoi, kun toi monisteen takaisin pulpetilleni. Luin Tiinan kirjoittaman kysymyksen monta kertaa: “Tutki yhdeksäsluokkalaisen tytön peppua, kuvaile, puristele, levittele, tunnustele, läpsi. Kirjoita havainnot alapuolelle”. En tiennyt, mitä olisin sanonut, mutta ei tarvinnut miettiäkään, kun Tiina käski minut istumaan yhden pulpetin taaemmaksi. Nousin hitaasti ja siirryin takanani olevalle pulpetille. Tiina käveli luokan ovelle ja ovi sulkeutui naksahtaen, mikä tarkoitti sitä, ettei ovea saisi ulkopuolelta ilman avaimia auki. Sitten Tiina käveli pulpetille, jossa oli ollut ensin ja pyllisti minua kohti ja painoi ylävartalonsa pulpettia vasten. Sydämeni oli hypätä ulos rinnasta ja kaluni ulos housuista.

“Alas tutkia sitten”, Tiina sanoi, mutten pystynyt tekemään mitään. Tiina nousi, kääntyi minuun päin ja kysyi: “Käynkö sanomassa opettajalle, ettet tee määräämiäni tehtäviä?” “Älä”, vastasin äkkiä. “No niin”, Tiina sanoi ja kääntyi taas selin minuun ja painoi ylävartalonsa pulpettia vasten. Nousin ylös ja kävelin Tiinan viereen. En pystynyt vieläkään tekemään mitään, mutta kun mietin opettajaa tulossa luokkaan, nostin äkkiä kätteni Tiinan farkkujen peittämän pepun päälle. Silittelin varovasti kuin jotain helposti särkyvää.

Vähitellen uskalsin puristaa kovemmin ja vein käteni välillä jopa jalkoväliin saakka, mutta niin tehdessäni Tiina nousi äkkiä ja avasi ja laski farkkunsa ja alushousunsa. Sydämeni oli jälleen lähdössä maailmanympärimatkalle. Tiina nosti toisen jalkansa pulpetille, niin että hänen pillunsa avautui täysin katseelleni. Ihmettelin, miksei häntä hävettänyt yhtään. Ehkä siksi, että hän tiesi, etten kuitenkaan uskaltaisi kertoa kenellekään mitään. Hän osoitti sormellaan pilluaan ja sanoi: “Tämä on pillu. Käskettiinkö tehtävässä tutkia sitäkin?” “Öh… no ei”, vastasin. “Niin, tuliko selväksi?” hän sanoi ja kääntyi jälleen ympäri ja painoi etuvartalonsa pulpettia vasten. Mutisin jotain vastaukseksi. Kaluni oli jo valmiiksi täydessä seisokissa, eikä sitä ainakaan vähentänyt Tiinan paljaan pepun näkeminen silmieni edessä. “Jatka”, hän sanoi. Menin hänen taakseen ja aloin jo hieman uskaliaammin puristella pakaroita.

Katseeni osui väkisinkin pilluun, ja huomasin häpyhuulten olevan erittäin turvonneet ja koko jalkovälin kostea. Käteni oli jo laskeutamassa jalkoväliin saakka, mutta äkkiä muistin Tiinan sanat ja nostin sen takaisin. Levitin pakaroita ja katselin vuorostaan peppureikää. Kysymyksessähän oli käsketty tutkia peppua, joten varovasti vein päätäni lähemmäs. Mieleni teki nuolaista, mutta mietin, mitä Tiina sanoisi. Hän voisi oikeasti hakea opettajan. Voitin kuitenkin pelkoni ja varovasti painoin kieleni kärjellä reikää. Tiina värähti, ja nostin äkkiä pääni, mutta koska mitään ei tapahtunut, painoin sen jälleen alas. Vähitellen uskalsin käyttää isompaa osaa kielestäni ja ottaa isompia nuolaisuja. Huomasin Tiinan henkityksen kiihtyneen.

Mieleeni juolahti, että pitäisihän minun testata, saisiko peppuun työnnettyä mitään. Nostin pääni ja kastelin sormea syljellä ja sivelin sylkeä Tiinan peppuun. Aloin painaa sormea sisään, mutta se vaatikin enemmän voimaa kuin luulin. Lopulta sormi upposi kynteen saakka sisään ja vähitellen enemmän. Lopulta sormi oli niin syvällä kuin sain. Sormeni ei ollut koskaan ennen ollut kenenkään pyllyssä. Yritin koukistaa sormeani ja se sai Tiinan huokailemaan kovempaa. Havahduin kellojen soittoon. Tiina nousi ja otin sormeni pois.

Tiina istui, levitti jalkansa ja alkoi sormettaa itseään, valitettavasti selin minuun päin. Minäkin istuin ja kaivoin kaluni, joka oli kovempi kuin koskaan ja aloin runkata. Huomasin, kun Tiina painoi rajusti reisiään, joiden välissä sormet olivat toisiaan vasten ja inisi. Näky sai minutkin niin kiihottuneeksi, että tulin saman tien. Spermaa lensi hieman lattialle. Nostin housuni ylös ja hain paperia ja pyyhin spermat lattialta, samalla kun Tiina puki farkkujaan, juuri kun oveen koputettiin. Tiina kävi avaamassa ja opettaja tuli sisälle. “Loput teet kotona ja Tiina tarkistaa huomenna ensimmäisellä välitunnilla”, hän sanoi katsomatta monistetta. Tiina kertoi, että minulta oli jäänyt vain viimeinen tehtävä tekemättä. Opettaja antoi luvan lähteä, ja juuri kun olin kävelemässä käytävällä, kellot soivat uudestaan. Seuraavalle tunnille siis.

Kommentoi

top