search
top

Rangaistu(ko?), osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (22 votes, average: 3.68 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kehittävää palautetta, eikä mitään mistä ei meinaa edes selvää saada. Vaikka eipä täällä ole edes sellaista paljon tullut...

23:50 ja perjantai-ilta. En saanut unta päivällä tapahtuneen asian takia. Olin joutunut “rangaistavaksi”, koska kännykkäni oli soinut jonkun kuoleman tylsän tunnin aikana. En sitä itse rangaistuksena pitäisi, sillä olihan siellä tapahtunut kaikenlaista. Huh huh, aika kuuma likka se Tiina. Olin saanut jopa osan tehtävistä kotiin, jotka Tiina tarkistaisi ensimmäisellä välitunnilla maanantaina. Harmitti, että miksei vaikka koulun jälkeen, sillä eihän yhdessä välitunnissa ehtisi tekemään oikeastaan mitään. Toisaalta mistä tietäisin, haluaisiko Tiina tehdä mitään. Ehkä päivällä tapahtunut olikin ollut vain rangaistukseen kuuluvaa… mutta kuka tyttö sellaista tekisi vain jonkin hemmetin rangaistuksen takia? No mistä hemmetistä voi tietää, mitä niiden päässä liikkuu? Yritin saada asian pois mielestäni ja aloin kuunnella musiikkia, jonka myötä aloin saada unenpäästä kiinni.

Viikonloppu tuntui ensimmäisen kerran elämässäni kuluvan todella hitaasti. Toisaalta odotin maanantaita, mutta toisaalta pelkäsin. Mitä enemmän asiaa ajattelin, sitä varmempana pidin, ettei mitään tulisi tapahtumaan. Kaveritkin ihmettelivät, kun en tavalliseen tapaan lähtenytkään rämpyttämään kitaraa jonnekin.

Sunnuntai-iltana muita läksyjä tehdessäni muistin Tiinan antaman läksyn: “Tutki yhdeksäsluokkalaisen tytön peppua, kuvaile, puristele, levittele, tunnustele, läpsi. Kirjoita havainnot alapuolelle”. En todellakaan tiennyt, mitä kirjoittaisin enkä tiennyt edes, oliko Tiina todella tarkoittanut tämän minun tehtäväkseni. Ajattelin jo olla “kipeä” maanantaina, mutta ei se asiaa muuttaisi, korkeintaan siirtäisi. Lopulta kirjoitin paperille “pehmeä”, mutta muuta tuotosta en saanut. Painuin nukkumaan, vaikken ehkä paljoa nukuttua saisikaan.

Aamulla nousin ylös huonosti nukutun yön jälkeen lähes tuntia ennen kuin normaalisti, mutta silti täysin virkeänä. Ja se jos jokin oli harvinaista maanantaiaamuina, joina yleensä olin, kuten kaikki muutkin, erittäin väsynyt ja yleensä nukuin melkein pommiin. Nyt kun kuitenkin olin hereillä, päätin lähteä pikkuhiljaa kävelemään koulua kohti aamupalan jälkeen ja poiketa samalla kaupassa, kun aikaa oli vaikka kuinka paljon.

Ostin pullon limsaa ja lähdin koulua kohti. Aikaa oli vieläkin paljon enemmän kuin yleensä, mutta nyt sentään koululla oli jo joku. Puhuin niitä näitä kavereiden kanssa, kunnes kellot soivat ja lähdin kävelemään tunnille. En ehtinyt kuin nousta, kun Tiina tuli kertomaan, ettei olisikaan paikalla ensimmäisellä tunnilla, koska ysit menivät tutustumaan lukioon ja ammattikouluun, joten tarkistus jouduttaisiin hoitamaan vasta koulun jälkeen. Tiinalla oli yllään tiukat farkkuleggingsit ja sininen paita. Tiinan lähtiessä katsoin pitkään keikkuvaa tiukkaa peppua, jota halusin todellakin päästä tarkastelemaan jälleen lähemmin. Ensimmäinen tunti menikin tätä ajatellessa. Hemmetin hyvä juttu. Koulun jälkeenhän aikaa olisi vaikka kuinka paljon.

Viimeiset kolme tuntia olivat kotitaloutta, mikä menikin yllättävän nopeasti. Housuissa kyllä alkoi jo olla ahdasta.

Kun kello löi 14.00 ja päästi oppilaat kotiin ja olin juuri astumassa ulos luokasta, tuli Tiina vastaan ja ohjasi takaisin sisään. Oli kuulemma sopinut opettajan kanssa, että tarkastus suoritettaisiin täällä ja hän laittaisi oven lukkoon lähtiessään. Istuin siis takaisin pöydän ääreen. Tiina istui toiselle puolelle.

– No niin, tehtävää esiin sitten, Tiina sanoi. Aloin kaivaa paperia repusta ja sen löydettyäni annoin paperin Tiinalle. Tiina katseli paperia hetken aikaa ja sanoi: – Eihän tälläinen vastaus riitä mihinkään. Kai sen tyhmäkin tietää, että tytön peppu on pehmeä. Meidän tarttee kai suorittaa tehtävä sitten täällä, kun kotona tuntuu olevan niin vaikeeta.

Tämän sanottuaan Tiina nousi, katseli hetken aikaa ympärilleen ja avasi sitten farkuistaan napin. Tämän jälkeen hän nousi pöydälle mahalleen.

– Alota sitten, että joskus poiskin päästään.

En pystynyt heti liikkumaan, tuijotin vain Tiinaa. Lopulta pääsin kuitenkin ylös tuolilta ja kävelin pöydän taakse. Tiina siirsii itseään lähemmäksi minua siten, että osa jaloista oli poissa pöydältä. Niin minulla oli kerrassaan loistava paikka. Aloin puristella tiukkaa peppua. Välillä vein käteni aina reisiin saakka ja välillä pimpinkin päälle. – Ei hipelletä sitä pillua, Tiina kuitenkin sanoi melkein heti. Housuissani oli jo turhankin ahdasta ja oli pakko viedä toinen käsi hetkeksi myös omiin housuihin.

Hetken päästä aloin kiskoa farkkuja Tiinan päältä, mutta koska farkut olivat tiukat, se tuotti vaikeuksia. Lopulta kuitenkin sain housut pois ja alta paljastuivat siniset pikkuhousut. Nyt pakaroiden levittäminen kävi jo helpommin. Vaikka pikkuhousut olivat vielä Tiinan päällä, painelin välillä sormea Tiinan peppureikään. Mieleni teki tutkia pilluakin lähemmin, mutta pelkäsin Tiinan vaikka lähtevän. Välillä läpsyttelin peppua.

Kohta vetäisin pikkuhousutkin pois ja näin jälleen Tiinan mahtavan pepun, koulun joka pojan unelman! Tartuin pakaroihin ja levitin niin, että pystyin nuolemaan Tiinan peppua. Välillä tökin kielenkärjellä kuin yrittäen päästä sisään. Välillä annoin katseeni vaeltaa pillulla, joka näytti turvonneelta ja märältä. Mieleni teki nuolaista sitäkin.

– Ehkä pitäis tämä tehtävä saada tehtyä, Tiina sanoi hetken päästä. – Alota vaikka levittelemällä.

Levitin jälleen pakaroita, vaikka olin tehnyt sen jo monta kertaa.

– Kovempaa, leveemmälle, Tiina kommentoi. Painoin pakaroita kovemmin erilleen toisistaan. Peppureikä näytti erittäin houkuttelevalta.

– No niin, ehkä se jo riittää, Tiina sanoi. – Sitten tunnustelua.

Mietin hetken, että miten tekisin sen. Hetken päästä keksin alkaa puristella pakaroita. Tunnusteluahan sekin oli. Välillä painelin ja välillä leivoin kuin taikinaa.

– Vielä on läpsiminen jäljellä, kuului hetken päästä.

Varovaisesti läpsin pienellä voimalla Tiinan peppua, mutta se ei riittänyt: – Lyö ny kovempaa, kai sulla sentään voimaa on, Tiina sanoi. No hemmetti, lyödään sitten kovaa, niin jo alkaa puhe muuttuun, ajattelin ja aloin lyödä pakaroita lujaa avokämmenellä. Iskujen lomassa silmäni karkasivat jälleen pimppiin, joka valutti kiimamehujaan. Hemmetti, mikä muija. Kauheessa kiimassa, muttei anna pilluun koskeekaan, ajattelin ja huomaamattani lisäsin lyönteihin voimaa. Vähitellen pakarat alkoivat punoittaa.

– Eiköhän tää ollut tässä sitte, Tiina sanoi ja alkoi nousta. Silloin viha nousi päähäni:

– Mikä helvetin muija säkin oot olevinas? Näkeehän sen sadan kilometrin päähän, kuinka haluat munaa, mutta jos koskeekin, niin…

– Mitäs itte siinä valitat? Ei oo kuule moni jätkä päässy mun persettä noin läheltä kattoon, Tiina heitti takaisin.

– Mutta ehkä pitäisi tutkia vähän muutakin, Tiina lisäsi hetken päästä.

Tiina otti paperin ja kynän ja alkoi kirjoittaa uutta kysymystä. Hetken päästä hän antoi paperin takaisin. Luin: “Pane Tiinaa”. Ei tarvinnut kahdesti käskeä. Kaadoin Tiinan pyllistävään asentoon pöytää vasten ja survaisin yhdellä vedolla kivikovan kaluni pohjaan saakka. Aloin panna Tiinaa lujaa ja huomasin, että Tiinakin nautti. Tai no, kyllähän sen kuulikin.

Kumpikin oli ollut ilman niin kauan ja niin kiihottunut, että ei kestänyt kauaakaan, kun tunsin Tiinan pillun alkavan supistella kaluni ympärillä, mutta olin itsekin tulossa. En ehtinyt miettiä mitään kortsuja sun muita, vaan tulin räjähtäen Tiinan sisään. Spermaa tuli varmaan enemmän kuin koskaan, ainakin sitä jäi valumaan Tiinan pillusta.

En tiedä, kauanko aikaa kului, mutta lopulta aloin saada voimia takaisin ja yritin nousta. Tiina makasi yhä puolittain pöydän päällä. Kun katselin Tiinan pillua, josta valui spermojani, munani alkoi nousta. Nyt kun sitä oikein tarjottiin, niin en kauaa miettinyt. Syöksyin Tiinan taakse ja ohjasin munani sisään. Aloitin tällä kertaa hieman hitaamman panemisen ja puristelin samalla käsillä pakaroita. Välillä yritin kopeloida käsillä rintoja, mutta en jaksanut alkaa riisua Tiinalta paitaa ja rintaliivejä, joten tyydyin vain viemään kädet paidan sisään.

Hetken päästä tunsin tulevani jälleen. Tällä kertaa spermaa ei tullut niin paljon kuin viimeksi, mutta vähän kuitenkin.

Istuin tuolille. Vähitellen Tiinakin alkoi nousta ja pyyhiä paperilla pimppiään.

– Tänhän vois ottaa joskus uusiksi. Ei ollu huonoo menoo, Tiina sanoi.

– Kyllä mulle kelpaa, kuittasin ja aloin tehdä lähtöä. Moikkasin vielä Tiinalle ja painelin kotiinpäin. Mikäs tässä, kyllähän tällaiset maanantait kelpaavat. On sitä huonompiakin tapoja viettää iltapäiviä.

3 kommenttia viestissä: “Rangaistu(ko?), osa 2”

  1. kalletz says:

    uuh todella hyvä

  2. terverterve says:

    Jatko pliis!

  3. Tuhma isä says:

    Muuten hyvä, mutta loppu oli vähän epäuskottava, koska kyseessähän oli nuori ja melko kokematon poika.

Kommentoi

top