search
top

Marjatan dilemma

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (10 votes, average: 2.70 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kyltymätön nainen

Marjatan dilemma

Marjatta ei ollut saanut kyrpää useaan päivään. Rinnat paisuivat stimulanssin puutteessa, nännit seisoivat punaisina ja turhautuneina. Pieni hipaisukin niissä tuntui jumalallisen herkältä, merkitykselliseltä ja syntiseltä. Aistimukselta, joka säteili nännien kärjistä näkymättömiä lankoja pitkin kohti klitorista, häpyhuulia ja kohtua, jotka olivat kosteat. Marjatan gynekologi oli aikoinaan hänet tutkittuaan todennut, että tämän genitaaleissa oli kolminkertaisesti reseptoreita verrattuna tavalliseen kotiäitiin tai virkanaiseen. Sellaiseen, joka seksuaalisen tyydytyksen saadakseen tarvitsi muutaman orgasmin kuussa pysyäkseen työkuntoisena ja elämäänsä tyytyväisenä. Keskimääräisellä naisella oli sukupuolitunnuksissaan, joihin myös nännit luettiin, kolmisen miljoonaa reseptoria. Näiden manipulointi otollisissa olosuhteissa tuotti riittävän kiihotuksen ja orgasmin. Marjatan reseptorien kolminkertainen määrä nosti kiihotuksen määrän myös kolmikertaiseksi. Tämän lisäksi kiihotuksen intensiivisyys ja orgasmin tarve oli kolminkertainen, lähes jatkuva. Tällainen fyysinen erikoisuus pakotti Marjatan lähes alituisesti suuntaamaan ajatuksensa siihen, mistä löytäisi partnerin, joka henkisen soveltuvuuden lisäksi osaisi tyydyttää fyysisesti. Siis antamaan G-pisteelle sellaisen fyysisen stimulanssin, että koko vittu voisi elää omaa autonomista elämäänsä, antaen omistajattarelleen tarvittaessa orgasmin toisensa perään. Kun näin tapahtui, muuttui Marjatan lähes viiden senttimetrin pituinen, nännejäkin suurempi klitoris viininpunaiseksi kiihotuksesta. Se oli kuin pakanallisen hedonismin ylipapitar, joka työntyi esiin samanväristen epäsymmetrisesti törröttävien häpyhuulten välistä. Nännipihat olivat niinikään tummat ja läpimitaltaan lähes kymmensenttiset.

Päivä oli ollut kuuma. Marjatta odotti vierasta, joka oli vanha tuttu, oikeastaan ystävä. Heitä yhdisti samat mieltymykset ja harrastukset sekä yhteinen päämäärä: nautinto. Nainen oli odotellessaan lämmitellyt dildolla itseään. Mielidildo oli saanut Marjatan omistuksessa niin intensiivisen käsittelyn, että tavallinen perheenisä tuskin koko elämänsä aikana ehtii kuulla niin paljon orgastista huokailua ja huutoa kuin Marjatan mielidildo oli saanut kuulla. Nyt ovikello soi. Marjatta avasi sen elektronisesti napin painalluksella.

Marjatan höyryävän kuumat, väriltään tummanpunaiset isot häpyhuulet törröttivät sängyssä apposen avoimina. Kuin ladon ovet ennenvanhaan, ennen heinänkorjuun alkamista. Ne näyttivät olevan valmiita ottamaan vastaan lisää tanakkaa, punalihaista elintä, jos sitä vain osattiin tarjoilla positiivisessa hengessä ja oikella tavalla. Sänky oli Marjatan toivomuksesta varustettu telineellä, jossa säilytettiin paria dildoa, voiteita ja talouspaperirullaa. Ei aikaakaan kun eteisestä astui esiin tanakkakyrpäinen mies, jonka elin pilkisti puolikovana esiin metallinapeilla varustettujen housujen liitingistä.

“Terve, tule tännepäin,” sanoi Marjatta, massauttaen merkitsevästi suutaan, samalla läppäisten toisella kädellään avointa kuumaa vittuaan. “Minun tekee mieli kyrpää. Mikä sinua viivytti? Kello on jo vartin yli kahdeksan.”

Tanakkakyrpäinen lähestyi sänkyä ja työnsi varovaisesti pari sormea Marjatan kosteiden liukkaiden häpyhuulten väliin, samalla asettuen naisen pääpuolelle siten, että tämä sai kullista otteen. Sen nainen sitten ohjasi aistillisesti kaartuvien punaisten huultensa väliin ja kullia odottavaan suuhunsa. Aluksi Marjatta pyöritti kieltä terskan alaosassa. Mutta kohta huoneen täytti Marjatan huulien maiskutus ja tanakkakyrpäisen nautinnollinen, kiihtyvä hengitys. Se vaihtui pian läähätykseksi, nyt jo melkoiset mitat saavuttaneen kyrvän työntyessä yhä syvemmälle Marjatan nieluun.

Eikä aikaakaan kun tanakkakyrpäinen puristeli Marjatan silmiinpistävimpiä sukupuolitunnuksia, kauniita, suuria rintoja. Sitten hän tarttui sängyllä lepäävää naista lantiosta, ja asetteli tämän höyryävänkuuman vitun siten, että pystyi työntymään sen sisälle. Kyrpä painui sekä suurten että pienten häpyhuulien ohi kohdun pohjaan saakka. Kun tämä oli tapahtunut, tanakkakyrpäinen pysähtyi hetkeksi, pyöritti takamustaan ja samalla kyrpäänsä Marjatan vaginassa, ja aloitti kohta herkemättömän nussimisen. Jokainen järkevä ajatus tanakkakyrpäisen aivoissa oli korvattu liikkeellä, jonka tarkoitus oli antaa naiselle ja itselle tyydytystä niin runsain mitoin kuin se ylipäänsä oli mahdollista. Marjatan mielen täytti halu antaa ruumiinsa täysin tanakkakyrpäiselle, jonka elin huoneen intiimissä, niukassa valaistuksessa näytti kerta kerran jälkeen painuvan kohdun pohjille, lujasti massahtavien äänien täyttäessä huoneen. Tämä nosti toisiaan nussivan parin kiiman äärimmilleen, ja Marjatta puristeli sormillaan kolmen sentin pituisia nännejään venytellen niitä kohti kattoa. Marjatan nautinto oli niin äänekästä, että seinänaapurille tuskin jäi epäselväksi, mitä seinän takana touhuttiin: siellä nussittiin. 1960-, ja 70-lukujen betonielementtirakentaminen näytti tehneen mahdolliseksi anonyymin ryhmäseksin naapureiden kanssa.

Tanakkakyrpäinen katseli haltioissaan Marjatan tissien heilahtelua puolelta toiselle, kainalosta toiseen. Ne heiluivat todella mahtavasti, kuin tuomiokirkon kellot kirkollisena juhlapäivänä, antaen tanakkakyrpäiselle yhä enenevää kiihotusta ja nautintoa. Nyt oli varmasti naapuripariskuntakin saanut vaatteet päältään, sillä tanakkakyrpäinen oli kuulevinaan naapurin römeä-äänisen miehen huutavan vaimolleen: nyt nussimaan.

Äänet ja nouseva kiima kiihottivat tanakkakyrpäistä ja Marjattaa yhä enemmän. Marjatan päällä oli sukkanauhaliivit ja sukkanauhat, jotka pitivät ylhäällä nylonsukkia. Sukkanauhat lätsähtelivät rytmikkäästi nussimisen tahdissa valkoisia reisiä vasten. Sukkanauhat ja liivit Marjatta oli ostanut viime huhtikuisella Pariisinmatkallaan. Näihin oli kultalangalla kirjailtu teksti: Messalina. Se oli tavaramerkki. Tanakkakyrpäisen kullin juuressa roikkuvat, Marjatan nivustaivetta takovat kivespussit antoivat oman polyrytmisen lisänsä maiskahdusten, huutojen ja yninän täyttämään huoneeseen. Yhtäkään kognitiivisesti järkevää lausetta ei pitkään aikaan tullut ilmoille toisistaan nauttivan parin suista.

Vihdoin orgasmin partaalla nännejään repivä Marjatta kuitenkin huudahti: “Multa tulee. Pane mua koko yö!”

Samalla hän sai sänkyä ja partneria vavisuttavan orgasmin, jolloin tanakkakyrpäisen työkaluksi paisunut elin saavutti huippunsa Marjatan vaginan anacondamaisessa puristuksessa pumpaten siemennestettä Marjatan vaginan perukoille ja lopuksi myös mustien karvojen kähertämälle häpykummulle. Se oli hyvä alku rakkauden yölle.

Tanakkakyrpäinen rysähti Marjatan viereen sängylle, huokaisi syvään, ja värisi uudestaan nautinnosta. Marjatta repi muutaman arkin talouspaperia rullasta itselleen, tarjoten sitä puhdistautumista varten myös tanakkakyrpäiselle partnerilleen.

“Ihanaa kultaseni,” sanoi Marjatta. “Haluaisitko cappucinon tai café parisiennea. Minulla on jääkaapissa vadelmakakkua ja pikku purtavaa.”

Naapurin puolelta, seinän takaa, kuului yhä sängyn rytmikäs natina. Hetken kuluttua naapurin seinäkello löi yhdeksän.

2 kommenttia viestissä: “Marjatan dilemma”

  1. tappisilmä says:

    Alku meni kyllä niin yli hilseen kuin vaan voi, mutta sitten oli vaan luettava. Verbaliikka loisti ja sai jopa hämmästelemään täydellistä fiktion selostusta. Oikeastaan oli hyvä juttu. Moni vaan ei pidä.

  2. just says:

    nämä kolmannen osapuolen jutut ei sytytä…

Kommentoi

top