search
top

Nuoriherra Jonne Osa III: suikkari punapäältä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (91 votes, average: 3.86 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Osa III Hevosenkalu Jonnen tarinasta. Julkaisen ensin kaikki julkaisukelpoiset kirjoitukset ja sen jälkeen täytyy pohtia jatkoa palautteen mukaan. Asiallinen palaute on kirjoittajalle tärkeää. Kiitos.

Hermostunut teinipoika kapusi lähiökerrostalon portaita ylös. Jossain rakennuksessa kolahti ovi ja nuorukainen hypähti säikähtäneenä. Jonne oli syystä levoton. Itseään pari vuotta vanhempi lukiolaistyttö oli kutsunut tämän luokseen antamaan tukiopetusta matematiikassa. Äärimmäisen ujo poika ei yleensä edes uskaltanut puhua tyttöjen kanssa, saati sitten hankkinut kutsuja viettää aikaa kahdestaan heidän kanssaan.

Jännitys kouraisi vatsanpohjasta ja kämmenet hikoilivat, kun Jonne soitti asunnon ovikelloa. Odottaessa hän katseli ympärilleen. Pojan vanhemmat olivat varakkaita, eikä kaupungin vuokra-asuntokerrostalot olleet hänen normaalia ympäristöä. Nuorukaista hieman pelottikin tällaiset talot, joskin iltapäivästä taisi olla aivan turvallista. Jonne kuitenkin uskoi tarjolla olevan sellaista herkkua, että sen takia kannatti uhmata pientä vaaraa. Punapää Krista oli jo kerran kosketellut intiimisti ja ehkäpä tällä kertaa tyttö antaisi tehdä muutakin nuorukainen toivoi kiihkeästi.

Hetkeen ei tapahtunut mitään. Asunnosta ei kuulunut ääniä ja Jonne seisoi porraskäytävässä rauhattomana. Nuorukainen alkoi epäillä, että hänet oli hylätty. Tavallaan se olisi ollut helpotus Jonnelle, koska hänen jalat suorastaan tutisivat kauhusta pelkästä ajatuksesta kohdata nuori nainen kahden kesken. Juuri kun hän oli aikeissa lähteä pois, asunnosta kuului kolinaa ja ovi avautui. Sen takaa ilmaantui lyhyt punapää, jonka kasvoille nousi leveä hymy.

Krista kutsui pojan sisälle asuntoon ja nielaisten syvään tämä astui sisään. Hintelä nuorukainen ei ollut pitkä, mutta Krista oli häntä vieläkin lyhyempi, korkeintaan 160 senttiä. Kapeat kasvot, suuret silmät ja leveä suu saivat hänet näyttämään viattomalta ja 18-ikävuottaan nuoremmalta. Tytön punaruskea tukka oli letitetty sekavaksi takkukasaksi ja tuike vihreissä silmissä vihjasi tämän villimmästä puolesta. Ja villikko Krista olikin, sillä samalla kun tervehti tulijaa iloisesti, hän hiljaa itsekseen arvioi poikaa ja muisteli millainen käärme tällä olikaan housuissaan.

Neitokainen johdatti Jonnen huoneensa. Poika katseli ympäriinsä ikään kuin ei olisi koskaan aikaisemmin nähnyt nuoren naisen asuinsijaa. Kristalla oli sängyllä auki koulukirjoja ja aikailematta hän hyppäsi sängyn päälle makaamaan. Nuorukainen ei uskaltanut lähestyä tyttöä vaan arasti istahti pöydän ääreen. Hän kaivoi repustaan matikankirjat ja avasi tehtäväsivut. Vaikka Jonne oli tyttöä nuorempi, hän oli matematiikassa etevä ja oli opinnoissa samalla tasolla. Hän kykenikin auttamaan vaikeiden yhtälöjen ratkaisemisessa, mutta punapää oli aivan liian levoton keskittyäkseen matemaattisiin kaavoihin.

Krista olisi löytänyt jonkun paremman, jos olisi todella kaivannut apua matikassa. Hänellä oli muut leikit mielessä, mutta teinipoika ei millään tarttunut syöttiin. Tyttö oli laittanut vaaleanpunaista kiillehuulipunaa ja nyt imeskeli kynäänsä provokatiivisesti, mutta Jonne vain hautasi päänsä koulukirjaansa. Edes kireiden farkkujen verhoaman takamuksen keinuttaminen ei tehnyt näkyvää vaikutusta.

”Eikö tuo jätkä halua minua?” Turhautunut Krista pohti mielessään, kun aikaisemmin niin takuuvarmat temput eivät tehonneet. Punapää ei kuitenkaan luovuttanut ja kokeili vielä yhtä juttua. Hän pyysi Jonnea tarkastamaan laskunsa, mutta ei antanutkaan vihkoa tälle. Pojan oli pakko tulla Kristan viereen sängylle makaamaan. Se oli selvästikin kiusallista nuorukaisella, koska punapää pystyi aistimaan tämän ruumiin jännittyneisyyden ja miten tämä yritti välttää kosketusta. Se tietenkin vain yllytti Kristaa ja hän muka puolivahingossa hieroi omaan kehoaan vasten poikaa. Puna nousi Jonnen kasvoille ja hän änkytti yrittäessään selittää missä tyttö oli tehnyt virheen laskuissaan.

”Onko sinullakin kuuma?” Tyttö kysyi teeskennellen viatonta. Odottamatta vastausta, hän nousi ja veti puseron päältään. Jonne ei kyennyt vastaamaan vaan tuijotti tiukan valkoisen T-paidan alta pullottavaan kahta muhkuraa. Kristan rinnat eivät olleet kovin suuret, mutta silti ne olivat aikamoinen näky lähestulkoon kokemattomalle nuorukaiselle. Jonnen kasvot kuumottivat, niin että niitä olisi voinut käyttää lämpöpattereina ja äkkiä hänellä oli erittäin tukala olo. Punapää totesi tyytyväisenä aiheuttamansa reaktion, mutta päätti heittää lisää löylyä kiukaalle.

”Onko sulla jano? Tää kuumuus tekee mulle aivan armottoman janon. Mä haluun juoda aimo annoksen sun miehenmahlaa!” Krista maukui kuin kissa ja arastelematta läimäytti kätensä pojan löysien housujen etumukselle. Lukiotyttö oli toivonut hienovaraisempaa lähestymistapaa, mutta jos hänen vieraansa ei ymmärtänyt vihjailuiden varaan, niin sitten oli aika ottaa käyttöön suorat otteet. Tyttö puristi Jonnen miehusta kunnolla ja tunsikin tämän patukan kankaan läpi. Tempauksella oli selkeä vaikutus sukuelimen kokoon tai sitten se oli velttonakin aikamoinen.

Muistikuvat pojan kyrvän koosta saivat veden herahtamaan kielelle. Siitä lähtien kun Krista oli nähnyt nuorukaisen aisan koko komeudessaan koulun invavessassa, hän oli halunnut maistaa sitä. Punapää oli varovainen seksin suhteen ja oli levittänyt reitensä vain parille pojalle, eikä hänellä ollut nytkään mitään aikomusta päästää Jonnea pesälle. Mutta Krista nautti suuresti kunnon suikkarin antamisesta ja hänestä ei ollut mitään kiihottavampaa kuin miehen mällin lypsäminen ja sen nieleminen. Ikäisekseen Krista oli kokenut suuseksissä ja oli ottanut poskeen parilta aikuiselta mieheltäkin. Eli melkein kolmekymppisiltä kundeilta. Vaikka kirjoon mahtui suurehkojakin miehisiä sukuelimiä, kukaan ei ollut lähelläkään hintelän nuorukaisen ’hevosenkalun’ kokoluokkaa.

Vapisevin sormin Krista avasi pojan housujen vyön ja sai vetoketjun auki. Tässä vaiheessa Jonnen vastarinnan viimeinenkin pesäke oli murrettu. Hän auttoi tyttöä vetämään housut jalasta ja veti itse bokserit pois miehuutensa tieltä. Vaikka olikin jo etukäteen valmistautunut löytöön, niin silti punapää haukkoi henkeä järkytyksestä nähdessään kyrvän koon. Vaikka se oli vielä vasta puolitangossa, niin se oli jo nyt kookkaampi kuin yksikään miehinen elin, jota Krista oli käsitellyt. Ja hän tiesi, että täydessä latingissa parru paisuisi vielä merkittävästi. Se hieman pelotti, mutta enää ei ollut mahdollista perääntyä.

Yrittäen pitää tilanteen hallinnassa, Krista komensi pojan polvilleen sängyn päälle. Hän potki farkut jaloistaan, mutta enempää hän ei riisuuntunut. Osittain siksi, ettei nuorukainen saisi vääriä ajatuksia, sillä pimppiin punapää ei tuota halkoa ottaisi. Se oli aivan liian massiivinen ja hänen pieni tuhteronsa takuuvarmasti repeäisi. Kalu saattaisi olla liian suuri suuhunkin ja tyttö epäröi hetken ennen kuin kumartui kohti Jonnen jalkoväliä. Voittaen epäluuloisuutensa, hän varoen haisteli ilmassa leijuvia aromeja. Krista huojahti helpotuksesta kun ei löytynyt muuta tuoksua maskuliinisen seksin hajun. Ainakin nuorukainen huolehti henkilökohtaisesta hygieniasta.

Myskin tuoksun täytti sieraimet ja sai punapään hormonit jylläämään, mutta jäljellä oli vielä makutesti. Varovaisesti hän tarttui parruun kädellään ja veti esinahkaa taaksepäin. Paljastunut terskan nuppi kiilteli esispermasta, joten maistiaisista ei ollut puutetta. Työntäen vaaleanpunaisen kielensä esiin, Krista arasti kosketti pissareiän herkkää kohtaa. Lipoen kunnon annoksen kirkasta mettä, hän sulki suunsa nautiskellen väkevästä mausta. Nuorukaisen mahla oli maultaan voimakkaan suolainen ja kirpeä. Se kihelmöi kielenpäässä, mutta pian punapää raotti huulensa uudelleen saadakseen lisää kärkevää nektaria. Tällä kertaa pelkkä nuolaisu ei riittäisi, vaan hän halusi koko mulkun suuhunsa. Avaten leuat ammolleen, Krista nielaisi pojan sukuelimen lämpimään syleilyynsä.

Puolikovanakin kyrpä oli melkein liian iso sirolle tytölle, mutta hänen leveä suu oli kuin luotu imuttamaan suuriakin kaluja. Hengittäen syvään nenän kautta, Krista yritti rauhoittaa itsensä ja tottua suureen meisseliin suussaan. Samalla hän alkoi vaistomaisesti kosketella kielellään parrun herkkutattia lypsäen lisää esispermaa. Tavanomaisesti neitokainen olisi kieritellyt kieltään ympäri kalua, mutta Jonnen todella paksu kyrpä täytti suun, eikä hän kyennyt muuta kuin kutittelemaan alapuolelta. Sekin tuntui tuovan nautintoa pojan ähkiessä hurmiossa ja ruikkiessa lisää touhutippoja.

Nuorukaisen kiima näkyi myöskin alati paisuvana erektiona. Hitaasti, mutta vastustamattomasta, kalu koveni ja väänsi leukoja auki. Terska työntyi nieluun ja Krista kaki. Kyyneltippa nousi silmäkulmaan ja tyttö joutui tosissaan taistelemaan, että sai parrun mahtumaan suuhunsa. Hän imutti minkä kykeni, mutta yli 20-senttiseksi venynyt kyrpä oli yksinkertaisesti liian iso. Lopulta punapään oli pakko luovuttaa ja sylkeä kookas sukuelin suustaan. Hän haukkoi henkeä ja tosissaan hämmästeli pojan suunnatonta erektiota. Se oli pidempi kuin tytön kasvot ja paksu kuin mikä. Krista tunsi kuinka jäi kovana sojottavan erektion varjoon ja äkkiä tunsi olevansa pieni ja mitätön tämän miehuuden edessä.

Mutta kaikessa pelottavuudessakin Krista ei kyennyt vastustamaan suuren kalun viekoittelevaa kutsua. Valkoisten pikkupöksyjen etumukseen oli syntynyt märkä läikkä ja alavatsaa kouraisi kuin voimakkaan kuukautisten merkiksi. Kiiman punainen usva oli vallannut tytön mielen, eikä hän enää tiedostanut mikä oli oikein tai väärin. Kykenemättä estelemään itseään, Kristan huulet hamusivat suurta kyrpää sisäänsä. Ottaen tukea käsillään nuorukaisen reisistä, hän sulki silmänsä ja avasi suunsa apposen ammolleen. Äkkinäisellä liikkeellä hän työnsi päänsä alaspäin ja nielaisi pojan kullin. Turpea terska otti kiinni hampaisiin, mutta Krista ei välittänyt siitä vaan painoi päätään kohti nivusta.

Paksu parru työntyi nieluun ja kuristi kurkkua, mutta kiihkossaan punapää ei antanut periksi. Kuin ammattimainen miekannielijä hän nieli tarjolla olevaa halkoa. Mikään ei kuitenkaan auttanut, eikä kovasta yrityksestä huolimatta Krista kyennyt ottamaan koko kyrpää suuhunsa. Siitä piittaamatta, tyttö vain painoi päätään alaspäin entistä hurjemmin. Vasta kun keuhkot huusivat ilmaa, hän hellitti nostaen päätään, mutta silti yhä pitäen herkkutatin pään suussaan. Krista hengitti syvään nenän kautta samalla jatkaen kalun käsittelyä kielellään.

Jonne oli nähnyt suihinottoja pornovideoissa, mutta ei ollut uskonut ikinä kokevansa sellaista itse. Ja kuinka hyvältä se tuntui. Punapään kieli kutitteli terskaa ja vaikutti löytävän kaikki herkimmät paikat. Nuorukainen ähkäisi nautinnosta. Paineet alkoivat nousta nivuksessa ja tuntui kasvavana tarpeena virtsata. Poika pidätteli minkä kykeni yrittäen estää liemien liikkeelle lähdön puristamalla pakaransa yhteen. Hän painoi kätensä tytön pään päälle ja alkoi vaistomaisesti nylkyttämään lantiollaan.

Tästä Krista ei pitänyt. Hän halusi tiukasti pitää kontrollin, eikä antanut miesten naida hänen suutaan. Jos joku erehtyi, niin se jäi viimeiseksi kerraksi, eikä uutta suihinottoa tarjoutunut. Tyttö oli aikeissa ojentaa Jonnea, kun ulko-ovi avautui kolisten. Krista tajusi, että se olisi hänen äitinsä, joka palasi töistä. Huoneen ovi oli raollaan käytävään ja punapää pelästyi, että hänen äitinsä näkisi mitä tytär puuhasteli. Varoen päästämättä ääntäkään, hän yritti nousta ja lopettaa seksileikit.
Mutta tämä ei ollut Jonnen mieleen. Nuorukainen oli päässyt nainnin makuun, eikä aikonut luovuttaa ennen kuin olisi valmis. Hän puristi lujaa pitäen tytön pään paikallaan ja nussi kiihtyvällä tahdilla suuta. Krista inisi tukahtuneesti paksun parrun tukkiessa suun ja terskan tunkeutuessa syvälle nieluun. Eteisessä äiti tervehti tytärtään ja askelten kopinan siirtyessä keittiön suuntaan. Tyttö huojahti helpotuksesta, mutta tilanne ei ollut vielä ohi. Radio peitti alleen suupanon äänet, mutta oli vain ajan kysymys milloin äiti tulisi vilkaisemaan tytärtään.

Krista yritti rimpuilla vapaaksi, mutta hintelästä ruumiinrakenteesta huolimatta nuorukainen oli yllättävän vahva. Pitäen otteensa, Jonne lykki meisseliään punaisten huulien väliin. Hän jaksoi vielä toista minuuttia ennen kuin paine nousi liian suureksi nivuksissa. Punapää tunsi kuinka pojan sormet repivät hänen takkutukkaa ja kyrpä survottiin rajusti hänen suuhunsa. Ennen kuin hän ehti estellä, kalu nytkähti ja lämmintä mahlaa suihkusi nieluun. Sperma oli erittäin sakeaa ja silmänräpäyksessä suu täyttyi pojan antimista.

Poissa oli esisperman kirpeän suolainen maku ja tilalle tuli väkevän proteenipirtelön polte. Ikään kuin joku pruuttaisi puuromaista maidon ja kananmunan sekoitusta höystettynä tilkalla sitruunaa. Ja sitä tuli pojan pissareiästä tulvana. Krista kaki ja oli tukehtua siemennesteeseen, jota tuli enemmän mitä hän kykeni nielemään. Kurkkua poltti ja kyyneleet valuivat silmistä, mutta helpotusta ei ollut tiedossa nuorukaisen purkaessa palliensa runsasta sisältöä. Lopulta vaaleanharmaata spermaa pursui suupielistä, kun nielu täyttyi lämpimästä mällistä.

Tytön silmissä hämärsi ja hän kuvitteli hukkuvansa nuorukaisen siemensyöksyn alle. Väkevää spermaa pulppusi yhä hänen suuhunsa, vaikka pojan kalu alkoikin pehmetä laukeamisen jälkeen. Vasta kun viimeisetkin tipat oli puristettu ulos, Jonne veti kyrpänsä ulos ja vapautti otteensa. Krista haukkoi henkeä kuin kala kuivalla maalla ja yrtti saada ilman taas virtaamaan keuhkoihinsa. Spermafriikki tyttö sai kerrankin enemmän kuin tarpeeksi miehistä mettä, kun hän nieli paksuja mahlaklimppejä saadakseen suunsa auki voimakkaan jälkimaun polttaessa kurkkua.

Kolina keittiöstä havahdutti uupuneen tytön. Hän muisti äkkiä äitinsä ja käski Jonnea pukemaan pikaisesti housut jalkaansa. Krista oli hädin tuskin ehtinyt vetää omat farkkunsa jalkaansa ja pyyhkimään enimmät spermat poskiltaan, kun oveen koputettiin ja äiti astui huoneeseen. Äiti tervehti tytärtään ja kysyi, että oliko kaikki hyvin. Krista vain nyökkäsi hiljaa ja sanoi heidän vain opiskelevan. Hän esitteli pojan luokkatoverikseen ja kertoi tämän tulleen auttamaan matematiikassa. Äiti hymyili leveästi tervehtien nuorukaista. Jos nainen huomasi teinien punehtuneet kasvot ja ilmassa tuoksuvan seksin, niin hän ei sanonut mitään vaan kutsui heidät kahville.

Kun äiti viimein älysi poistua huoneesta, Krista käännähti vihaisesti pojan puoleen. Hän nosti sormensa tämän kasvoille ja sähisi vihaisesti.

”Älä ikinä tee mitään tuollaista!” Vihainen tyttö vaati. Hänen äänensä oli aivan käheä ja kurkkua kirveli yhä. Puhuen hiljaisella äänellä ettei äiti kuulisi, Krista aloitti tiukan ripityksen siitä miten naista tuli kohdella.

”Anteeksi.” Sai Jonnathan soperrettua. Nuorukaisen hämmennys ja säikähdys oli niin aitoa, että Krista lopetti vuodatuksen. ”Olisiko poika niin kokematon, ettei tiennyt tuon taivaallista seksistä?” hän pohti. Ajatus kokemattomasta partnerista oli yhtä aikaa hämmentävä ja kiihottava.

Pitäen kätensä yhä puuskassa ja teeskennellen närkästynyttä, Krista viimein päästi kiemurtelevan teinipojan vessaan. Hän naurahti hiljaa, huomatessaan Jonnen suorastaan pakenevan kylpyhuoneen suojaan. Tyttö hypähti selälleen makaamaan sängylle ja kuunteli kuinka nuorukainen lorotteli rakkoaan tyhjäksi seinän takana. Se palautti ajatukset ’hevosenkaluun’ pojan jalkovälissä. Sperma maistui yhä voimakkaasti Kristan pyöritellessä kieltään suussa ikään kuin etsien viimeisiä tippoja miehenmahlasta. Huomaamatta hänen kätensä livahti farkkujen kauluksesta sisään ja sormet tunnustelivat kosteaa pikkupöksyjä. Tyttö oli niin kiimainen, että aloitti kiivaan sormetuksen, ennen kuin tajusi äitinsä voivan yllättää uudestaan.

Vastentahtoisesti punapää veti kätensä farkuista ja siisti itseään. Hänellä olisi runsaasti aikaa tyydyttää itseään illalla. Krista fantasioi jo, että laskisi itselleen kuuman vaahtokylvyn, ottaisi mukaan vedenpitävän dildon ja työntäisi sen syvälle pilluunsa. Samalla hän jo suunnitteli uusia sessioita teinipojan ja tämän spermatykin kanssa. Tällä kertaa nuorukainen oli päässyt yllättämään, mutta seuraavalla kerralla Krista varmistaisi, että se olisi hän joka hallitsisi imutusta ja hän lypsäisi viimeisenkin pisaran makoisaa siementä.

4 kommenttia viestissä: “Nuoriherra Jonne Osa III: suikkari punapäältä”

 1. fr11kk1 says:

  Samalla hyvällä linjalla pysytään, tosin ite en olisi tyytynyt vain suihinottoon ja hetkellisesti mietin jo että tuleeko Kristan äitikin maistiaisille. Tässä itseasiassa liioittelu oli jotenkin pienempää kuin ekassa novellissa tai sitten teisin jo mitä tuleman pitää. Oikeastaan tykkäsin epäröivästä alusta kaikkein eniten. Pakko vielä mainita että mua häiritsi “kalun nieleminen”, eihän se kurkusta alas mennyt, mutta tää nyt oli vain pieni kauneusvirhe.

 2. MasterJonathan says:

  Jälleen kerran suurkiitos kommenteista. Se on jo innostanut oikelukemaan ja siistimään osan neljä.
  @ Hulmuhelma. Joo, noi 1 tähden älykääpiöt ärsyttävät. Tosin tällä hetkellä kaikki saavat niitä, eivätkä ne näköjään mitenkään arvosteluun. Juuri se minua suututtaa.
  @Horny59 Peppuseksi ja somalityttö voisi olla mitä mainioin idea. hhhmmm… Mutta ehkäpä joskus myöhemmin.

 3. Horny59 says:

  Erittäin hyvä ja toimiva. Tälle toivoisi kovastikin jatkoa. Pääseeköhän Jonne koskaan peppuseksin makuun? Kenenköhän perse repeää tuon vehkeen tieltä? Saako Jonen koskaan pesää? Entä somalityttö? Pääseekö somalityttö koskaan nauttimaan? Entä mitkä ovat seuraukset?

 4. hulmuhelma says:

  Tarina vaan jatkuu koukuttaen odottamaan sitä viimeistä huipennusta ja ehkäpä J:n iskän rymistelyä paikalle. Hyvä niin!
  Mutta miten joku jo oli pistänyt yhden tähden arvosteluun? Joku itsekseen irvistelevä varttiaivo varmaan. Tämä ansaitsi ainakin neljä säkenöivää taivaankappaletta.

Kommentoi

top