search
top

Ukonilma

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (42 votes, average: 3.62 out of 5)
Loading...

Olimme olleet viikon anoppilassa maalla kesälomaa viettämässä vaimon ja lasten kanssa. Keskikesän kuumuus oli hemmotellut meitä ja ohjelmassa oli ollut joka päivä uimista ja ulkoleikkejä. Ainoa mikä oikeastaan puuttui oli mahdollisuus harrastaa seksiä, kun vaimo pelkäsi lasten heräävän pienessä aittahuoneessa, jossa yövyimme.

“Kaikki hyvä loppuu aikanaan” tuumin pakatessani romppeitani. Ensi viikolla oli tarkoitus aloittaa kotona lastenhuoneiden remontit, joten Remontti-Reiskalle luvassa olisi pitkiä ja hikisiä työpäiviä. Että pitikin mennä lupaamaan vaimolle tekeväni remontin tänä kesänä. Onneksi anoppi lupautui hoitamaan muksuja ainakin viikon ja tuomaan heidät junalla perästä.

Pakattuani menin katsomaan rantasaunalle, joko uimareita kyllästyttää vedessä lotraaminen. Ei todellakaan, siellä pojan pallerot leikkivät vedessä äitinsä kanssa vesisotaa. Jäin vähän kauempaa katselemaan kiljahtelevaa kolmikkoa ja samalla ihailin vaimon bikinien verhoamaa takamusta hänen kumartuessaan täyttämään vesipyssyä. Täyteläisen pyöreiden pakaroiden väliin jäävän solan peitti ohut kangas, joka läpi kuulsi huulten muodot. Tuntiessani tahattoman nytkähdyksen shorteissani päätin keskittyä katselemaan jotain muuta, jotta tilanne ei menisi kiusallisen puolelle. Huomasin taivaanrannassa pilvivallin ja ilmeisestikin täksi päiväksi luvattu ukonilma oli lähestymässä, vaikka nyt paistoi aurinko ja lämpöä oli ainakin kolmekymmentä astetta. Juoksin laiturille ja sukelsin suoraan järveen viilentämään tunteitani.

Saunan ja päivällisen jälkeen hyvästelimme lapsukaiset sekä appivanhemmat ja lähdimme ajelemaan kotia kohti. Ilma oli edelleenkin hiostavan kuuma, vaikka pilvet peittivät melkein koko taivaankannen. “Eiköhän me sadetta vielä saada ennen kuin olemme kotona.” sanoin vaimolle vilkaistessani samalla taustapeilissä näkyvää anoppilaa ja sen pihassa vilkuttavia ihmisiä. “Toivottavasti, tännehän sulaa.” hän vastasi kiskoen samalla T-paidan hihan suusta rintaliivejään pois.

Otin itselleni hyvän ajoasennon, koska kotimatkaa oli kolmatta sataa kilometriä jäljellä.

“Haittaako, jos otan pienet tirsat?” vaimo kysyi.

“Ei haittaa, nuku pois.” vastasin.

Hetken päästä alkoi apukuskin penkiltä kuulumaan tasainen tuhina. Vilkaisin sivusilmällä nukkujaa ja söpöltähän tuo näytti kietaisuhameessaan ja vaaleassa T-paidassaan, jonka rintamuksessa näytti nöpöttävän nännit pystyssä vapauteen laskettujen rintojen nenässä. Pakotin itseni katsomaan takaisin horisonttiin katoavaa tietä, koska selibaattia oli ollut sen verran aikaa, että pieninkin ärsytys tuntui johtavan pikkuveljen heräämiseen.

Kilometrien taittuessa maisemat ympärillä vaihtuivat tasaiseen tahtiin. Jossain kohdalla totesin, että matkasta ensimmäinen tunti oli takana, pari vielä edessä. Rauhallisen tasainen tuhina vieressä ja aktiivisesti liikuttu viikko aiheuttivat sen, että huomasin omien luomieni alkavan painumaan.

“Noh, eipäs nuokuta!” sanoin itselleni mielessä ja otin ryhdikkäämmän asennon. Vilkaisin vaimoa vieressä, joka edelleenkin tuhisi vieressäni levollisena.

“Onpas kivasti ruskettuneet reidet” tuumin ja päätin laittaa käteni vaimon reidelle. Se tuntui lämpimältä ja oikein mukavalta. Hetken lepuutettuani kättäni reidellä siirsin sitä ylemmäs. Ja ylemmäs, kunnes käteni lepäsi vaimoni häpykummulla. Käärme housuissa nytkähti samantien, kun ajatus hameen ja pikkuhousujen alla olevasta herkusta tuli mieleeni. Painoin sormillani vähän kovempaa hävyltä.

“Älä viitsi, pissattaa.” sanoi vaimo unisella äänellä alkaen samalla heräilemään.

“Pysähdytäänkö seuraavalla huoltiksella?” kysyin.

“Joo.”

Jatkoin ajamista parisen kymmentä minuuttia, kunnes vastaan tuli ABC. Niitä alkoi olemaan nykyään joka paikassa. Päätin itsekin venytellä jalkoja ja käydä tyhjennyksellä. Vessassa päästyäni huomasin, että vaimoa ei vielä näy, joten päätin hakea vähän juomista. Otin kylmäkaapista itselleni kivennäisvesipullon ja vaimolle puolikkaan omenasiiderin, maksoin ne ja menin takaisin autolle.

“Mulla on sulle ylläri.” sanoin, kun olimme päässeet takaisin tien päälle. Tarjosin penkkini alle piilotetun tölkin, joka hikoili ja höyrysi kuumassa autossa ojentaessani sitä vaimolle.

“Kiitos, kulta!” hän sanoi antaen samalla kuuman kostean pusun.

Juttelimme siinä juodessamme niitä ja näitä tulevaan remonttiin ja kuluneeseen viikkoon liittyen. Samalla alkoivat ensimmäiset pisarat napsahdella tuulilasiin. Vaimoni laittoi tyhjäksi juomansa tölkin jalkatilaan.

“Annas kunnon pusu palkaksi.” pyysin ja käänsin päätäni. Vaimo nojautui minua kohti ja alkoi antamaan pientä ja sievää pusua, joka muuttui ihan muuksi, kun tartuin häntä kädelläni niskan takaa, painoin huulemme tiukasti toisiaan vasten ja laitoin kiusoittelevan kielen etsimään toista samanlaista. Vaimon kieli vastasi ja siinä samassa tunsin kuinka aloin kovenemaan housuissani.

“Ei hitto, kun panettaa.” sanoin kääntyessäni takaisin katsomaan olemmeko vielä tiellä. Vaimo ei vastannut, vaan katseli myöskin eteenpäin horisonttiin. Sivusilmällä huomasin, kuinka hän laski penkin selkänojaa hitusen taaksepäin. Samalla vettä alkoi satamaan sen verran, että laitoin tuulilasin pyyhkijät päälle. Välähtipä jossain taivaanrannassa salamakin, mutta vielä ei yritä erottunut autoon asti.

Katselin edestakaisin liikkuvia pyyhkimiä ja ajatukseni palasivat takaisin äskeiseen suudelmaan. “Mitäs tykkäsit äsk…” kysymykseni jähmettyi huulilleni, kun huomasin vaimoni hierovan itseään toisella kädellä paidan päältä rinnasta ja toisella kädellä hameen päältä.

“Mitäs täällä tapahtuu?” mietin samalla, kun yritin toisella silmällä katsoa tietä ja toisella vieressä itseään hyväilevää kaunotarta.

“Mä taisin tulla siitä sun siideristä vähän hiprakkaan.” kikatti vaimo, kun huomasi minun huomanneen.

“Näköjään.” vastasin, enkä pannut ollenkaan pahakseni vieressä tapahtuvaa aktiviteettiä. Samalla huomasin, että jokin housuissani oli muuttunut kivikovaksi.

Vaimo vieressä käänsi istuimen selkänojan lähes makuuasentoon, nosti pyllyään ja otti pikkuhousunsa pois jalastaan heittäen ne lopuksi takapenkille.

“Täällä on niin kuuma…” hän vastasi ja niin ilmeisesti olikin päätellen kasvoille nousseesta pienestä punasta. Yritin keskittyä ajamiseen sateessa, mutta vieressäni nyt makaava matkustaja ei tehnyt siitä helppoa. Näin kuinka toinen käsi nypläsi edelleenkin rintaa, mutta toinen käsi oli karannut jo hameen alle liikahdellen siellä todella mielenkiintoisella tavalla.

“Näytä mulle mitä sä teet.” pyysin.

“En mä kehtaa…” hän vastasi.

“Näytä nyt, kun nätisti kerta pyydän.”

Vaimo nosti takamustaan ja veti hameensa vyötärölleen. Samalla hän veti jalkansa koukkuun paljastaen karvoituksensa ja sen alta paistavan tussun, joka oli näköjään jo saanut sen verran stimulointia, että huulet olivat muuttuineet kauniin punertaviksi ja turvonneiksi. Yritin epätoivoisesti pitää katseeni tiessä, mutta eihän siitä mitään tullut, kun näin vaimoni hierovan ensin huulten yhtymäkohdasta ja sitten hitaasti upottavan ensin yhden sormen ja sitten toisen sisäänsä. Limasta kiiltävät sormet liukuivat huulten välissä sisään ja ulos rauhallisesti samalla, kun toinen käsi siveli rintaa paidan päältä ja nipisti nänniä.

Huomasin oman lantioni tekevän pientä keinuntaa samaan tahtiin kuin mitä mitä vaimon sormet hänen sisällään tekivät.

“Ollaanpas sitä nyt niin tuhmia.” sanoin ja käänsin samalla ilmastointia kovemmalleen, koska tihenevä sade auton ulkopuolella ja kostea meno sisäpuolella alkoi huurruttamaan ikkunoita.

“Ei vielä…” vaimo vastasi kiusoitellen ja nousi istumaan. Näin kuinka hän otti jalkatilasta käsilaukkunsa ja kaivoi sen sisältä pienen vaseliinipurkin sekä pienen pullon hiuskiinnettä. Hän ei varmaankaan aikonut korjata kampaustaan.

“Näin me teininä Tiinan kanssa harjoiteltiin suihinottoa teini-Corollan takapenkillä” hän sanoi ja nuolaisi pulloa ensin kevyesti, sitten ottaen sen puoliksi suuhunsa. Sillä hetkellä kovasti toivoin, että tuo suussa oleva pullo olisi housuissani sykkivä munani.

Hetken pulloa hyvin kiusoittelevasti nuoltuaan vaimoni avasi huulirasvapurkin, otti vaseliiniä sormeensa ja sipaisi sitä kevyesti huuliinsa. Seuraavaksi oli vuorossa syljestä kiiltävä pullo, joka sai myös rasvauksen ennen kuin vaseliinipurkki tipautettiin jalkotilaan.

Vaimo meni takaisin selälleen ja alkoi hieroa vasemmalla kädellään jalkoväliä, josta en saanut katsettani irti. Näin kuinka hän levitti sormillaan huuliaan ja alkoi painamaan keskikoisen kyrvän mittaista pulloa hitaasti sisäänsä. Ilmeisestikin yhdellä siiderillä saatu hiprakka oli aukaissut jonkin lukon, sillä tavallisesti vaimo kieltäytyi kotona käyttämästä aikoinaan hankittua dildoa.

Housuissani sykki, vettä satoi kaatamalla ja vieressä vaimo runkkasi itseään kiihtyvällä tahdilla käyttäen hiuslakkapulloa. Ihan tällaista kotimatkaa en ollut kuvitellut. Puolituntia aikaisemmin vierestä kuulunut tuhina oli muuttunut kiimaisen naisen yninäksi. En malttanut pitää enää kättäni erossa, vaan kurottauduin ja laitoin käteni pillulle. Tunsin kuinka pullo liukui turvonneiden huulien välistä sisään ja ulos samalla, kun kämmeneni alle jäi huulten välistä pilkottava “helmi”. Hieroin kämmenelläni kosteaa mätästä, mikä tuntui ainakin itsestä mukavalta siitä päätellen, että lantioni alkoi tahattomasti keinumaan entistäkin kovempaa.

Ojaan ajamiselta luultavasti pelasti silmäkulmastani huomaamani P-paikan merkki. Otin käteni pois ja valmistauduin kurvaamaan puolen kilometrin päässä olevalle “Panopisteelle” huomasin ajattelevani. Nuuhkaisin kättäni, josta erottui selvästi ihana pillun aromi.

“Kohta pysähdytään, toivottavasti siellä ei ole ketään.” sanoin vaimolle, joka makasi edelleenkin selällään alas käännetyllä penkillään polvensa koukkuun vedettynä ja jalat niin levällään, ettei tarvinnut ihmetellä oliko hänen sisässään jotakin vai ei. Oli, limainen pullo työnnettynä melkein kokonaan sisään ja joka kohta korvattaisiin puutteessa eläneellä ja kiusatulla kullillani.

Ei ollut. Samalla sekunnilla kuin auto pysähtyi aloin ruuvaamaan penkkiäni taaksepäin. Vaimoni irroittaessaan turvavyötänsä kiskoin shortsini alas. Vaimon ilmeestä päätellen oikealle kyrvällekin oli kysyntää. Hän nousi istumaan omalle istuimelleen ja otti paidan pois päältään paljastaen koko alastoman ja ihanan vartalonsa. En saanut katsettani irti ihanasti nöpöttävistä nänneistä, kun vaimoni nousi istuimeltaan ja könysi päälleni. Tuin häntä lantiosta samalla, kun tuo ihanan alaston nainen istui syliini tarttuen samalla vehkeeseeni ja ohjaten sen kuumaana hehkuvaan pilluunsa. Luulin tulevani samantien, kun ihanat huulet alkoivat painua hitaasti alas kyrpäni vartta imaisten sen kokonaan.

Tartuin vaimoa tiukasti pakaroista ja nostin lantioni häntä vasten sateen ropistessa. Käteni vaelsivat vaimoni selässä ja niskassa palautuen takaisin ihanan muodokkaalle takamukselle. Puristelin niitä tietäen vaimoni pitävän siitä. Kiusallani laskin käteni alemmas ja levitin pakarat aivan levälleen avaten samalla reitin pyllyn reiälle.

Enää en malttanut vaan otin ihanat rinnat käsieni kuppeihin samalla, kun vaimoni lantio nousi ja laski imien minua yhä vaativammin sisäänsä. Nostin päätäni sen verran, että sain ihanan nännin suuhuni ja imemään sitä kiusoitellen samalla sitä kielelläni. Tunsin kuinka vadelma suussani muuttui entistäkin kovemmaksi. Tarjotessani toiselle rinnalle saman palvelun otin samalla tiukan otteen vaimon pakaroista ja aloin nostamaan lantiotani tiukasti häpykumpuaan vasten. Tiesin tämän saavan vaimoni täyteen kiihkoon ja pusersin rinnat tiukasti toisiaan vasten, jotta sain molemmat nännit suuhuni ja aloin kielelläni hyväillä niitä määrätietoisesti. Vaimo vaikeroi ja painoi lantiotaan entistä kovempaa minua vasten. Samalla tunsin kuinka kiimaisen pillut mehut alkoivat valua reisiäni ja kiveksiäni pitkin alas.

Kiihtyvästä huohotuksesta ja kiihtyvän rytmikkäästi liikkuvasta lantiosta päätellen vaimo oli tulossa.

“Voi luojaaaaaaa…….!” kuului kiimainen vaikerrus, kun rytmikkäästi liikkunut lantio alkoi tärisemään ja tunsin kuinka pillu alkoi supistelemaan mulkkuni ympärillä. Nainen päälläni tärisi kuin horkassa vatkaten itseään kivikovan kyrvän upotessa kouristelevaan pilluun armoa antamatta. Orgasmin alkaessa mennä ohi hellitin otettani pakaroista ja hiljensin oman lantioni liikettä pieneksi ja sieväksi.

“Kiitos rakas ihanasta orgasmista!” minulle sanottiin ja palkaksi sain märän ja kiimaisen suudelman, joka tuntui selkärangassa asti. Hetken pussailtuamme vaimo nousi päältäni ja mielessäni kävi ajatus, että ei kai tämä nyt tässä voi olla, sillä omat kassini olivat kuin rantapallot. Tai siltä ne ainakin tuntuivat.

Vaimoni kumartui oman istuimensa jalkotilan luokse ja nosti lattialta jotakin. Huulirasvaa. “Mihin tässä nyt huulirasvaa tarvitaan?” ihmettelin katsoessani nenäni edessä olevaa punaisen limaista pillua, joka ei märempi enää olisi voinut olla.

Vaimo avasi vaseliinipurkin korkin, otti reilun määrän rasvaa ja tipautti purkin penkilleen.

“Laita kulta silmät kiinni.” hän pyysi ja edelleenkin ihmetellen tein pyydetyn. Tunsin, kuinka vaimo liikahti vähäsen ja muutti asentoaan. Yritin kuunnella mitä tapahtuu, mutta pieni hengäys oli ainoa vihje tulevasta. Hetken päästä tunsin kuinka vaimo liikahti lähemmäs, tarttui veijariini laittaen sen nuppiin ilmeisestikin vaseliinia ja alkaen ohjata sitä kohti maalia.

“Remontti-Reiska saa vähän etumaksua ensi viikon töistä…” minulle supatettiin korvaan ja tunsin kuinka kyrvän pää kohtasi vastuksen. Liukkaan, mutta tiukan. Kesti hetken ennen kuin ymmärsin mitä oli tapahtumassa. Avasin silmäni ja näin vaimoni ilkikurisen ilmeen. Paine kyrpäni päässä tuntui antavan hitaasti periksi ja kuinka terskan pää luiskahti sisälle todella tiukkaan puristukseen.

Anaaliseksiä. Sitä herkkua ei oltu tarjoiltu minulle sen jälkeen, kun ensimmäinen lapsemme oli syntynyt. Vaimoni valitti minun olevan liian iso siihen hommaan, eikä yleensä suostunut vonkaamisiini.

Mutta nyt ukkosen jyrähdellessä taustalla ujutti vaimoni kyrpääni vaseliinillä rasvaamaansa peräaukkoonsa muka viattomasti ilmeitäni tarkkaillen. Tartuin vaimoa tiukasti lantiosta ja annoin hänen määrätä alkutahdin. Ilme vaimoni kasvoilla muuttui ilkikurisesta kärsivän nautinnolliseksi, kun piukka pylly oli ottanut sisääni minut kokonaan. Hitaasti puserrus kyrpäni varressa alkoi liikkumaan ylös ja alas. Yritin katsoa väliimme ja näin kuinka limasta loistava kyrpä sujahteli edestakaisin. Märkä naimisesta turvonnut vittu oli levinnyt ihanasti avoimeksi enkä ollenkaan pistänyt pahakseni, kun vaimoni alkoi hieroa itseään valuvasta pillustaan.

Jossain lähellä luultavasti iski salama, koska jyrähdys tuntui kiihkon läpi. En välittänyt siitä, vaan aloin pumpata itseäni vaimon takamusta vasten kiivaammin ja kiivaammin. Tunsin kuinka paine palleissani alkoi lähestymään kriittistä pistettä.

“Mä tuun ihan just.” murahdin huohotukseni välistä. Vaimo ei vastannut mitään vaan jatkoi itsensä hieromista entistäkin kiivaammin. Sitä katsoessani huomasin kuinka hän työnsi sormensa sisälleen ja tuo näky yhdistettynä tietoon, että samalla kyrpäni oli hänen peräreiässään aiheutti räjähdyksen. Tunsin kuinka kassini alkoivat sykkimään ja suljin silmäni pumpaten kaiken sen mitä pumpattavissa oli. Luultavasti karjuin siinä samalla, koska tunsin peräaukossani asti kuinka kassieni lastia imettiin sykkivään peppuun. Jossain taustalla kuului vaimon ulina, ilmeisesti hänkin oli saamassa orgasmia samaan aikaan. En välittänyt, annoin oman lastini vain tulla ja tulla.

Jossakin kohdalla tunsin, kuinka päältäni noustiin.

“Olipas se ihanaa. Ja pervoa.” kuului vaimon ääni.

Todellakin. Paras ukonilma ikinä.

3 kommenttia viestissä: “Ukonilma”

 1. Pikku Jussi says:

  Kiitos kommenteista. Lauantaina tuon nopeasti riipaisin kasaan vaimolle iltalukemiseksi, kun tuo noita tykkää peiton alla Kindlestä lukea.

  Parissa paikassa oli vähän tönkkösuomea, mutta eihän sitä kiireessä kaikkea huomaa. 😉

 2. MasterJonathan says:

  Kuvailu oli poikkeuksellisen hyvää. Mitään suurta tarinaa ei ollut, mutta ei sitä aina tarvitse olla. Eroottinen lataus korvasi sitä.

 3. buumanni says:

  Ihan mukavan rento kesätarina. Neljän tähden juttu. En vaan tajua mikä ääliö täällä jakelee ykkösiä jatulle kuin jutulle. Joku sairas varmaan.

Kommentoi

top