search
top

Mummolassa, enon pantavana

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (35 votes, average: 3.51 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kaupunkilaistunut nainen tarinoi, Onnellisena.

Kesällä, jälkeen juhannuksen ajelin rakkaalla Minilläni mummolaan kauaksi Pirkanmaan perukoille. Siellä odotti juhlat ja mummon 70v. synttärit. Mini, jolla matkaa tein oli minulle rakas. Sen oli veli kunnostanut aivan viimeisen päälle ja luovuttanut minulle. En ollut paljoa tarvinnut vuoden 1969 Austin Mini Cooperista maksaa, sen oli veli lähes puoli-ilmaiseksi minulle myynyt. Olisi kuulema tästä punaisesta ja valkokattoisesta menijästä saanut paljon, paljon enempi muilla markkinoilla, niin hyvin se oli entisöity uuden veroiseksi. Siellä maalla ne miehet osaavat ja lähes jokaisessa tyhjentyneessä navetassa on jos jonkinlaista projektia menossa. Tämän Minin olisi voinut rekistöröidä museorekisteriin, mutta halusin käyttää sitä ympärivuotisesti.

Päivä oli kuuma niinkuin lähipäivätkin olivat olleet, jona rauhallisesti ajelin kohti päämäärää. Olin jo lähtiessä varautunut lämpöön ja ottanut mukaani vettä ja kosteuspyyhkeitä, sillä niitä tiesin tarvitsevani. Jo kotona pukeuduin kevyesti valkoiseen, ohutkankaiseen puseropaitaan, jossa oli harva napitus edessä. Hameeksi valitsin vihertävän, samoin ohuehkon ja leveähelmaisen kietaisuhameen. Hame oli aika lyhyt, melkoinen mini sekin, mutta tiesin mikä kesäkuumassa autossa olisi paras asu. Jätin vielä rintaliivit ja pikkarit pois, sillä halusin ilmanvaihdon vapaasti viilentävän ja raikastavan paikkojani ja matkaavani mahdollisimman mukavasti. Ja autossahan yksikseni matkaa tein, joten en tarvinnut ujostella. Tosin kerran joutuisin pysähtymään ja ehkä tankkaamaankin, jonka aikana pieni ajolepo ja kahvi oli saatava. Jos olisin jotenkin huomiotaherättävä kahvilavieras minihameessani ja läpikuultavassa paidassani, niin sitten olisin. So what.

Olin jo hieman yli puolenmatkan ja kerran pysähtynyt huoltotauolle. Olihan minut siellä huomattu, ainakin rasvaisten rekkakuskien pöydästä. Mennä keikuttelin tarjottimen kanssa vaan ohi ylpen näköisenä ja paidannapit ehkä liiankin rohkesti auki, mutta taas, so what. Auto kulki kuin unelma ja hiukset hulmuilivat avonaisen sivuikkunan sisään ohjaamassa ilmavirtausessa. Ihana ilmavirta kulki myös reisiäni myöden ylös syliini ja hameen halkio oli avautunut jättäen toisen reiden paljaaksi lähes lantiolle asti. Toinen puoli kietaisuhameen helmasta hulmahteli sylini yli toiselle reidelle. Aika-ajoin oli pimppini paljaana vaikka kaikkien nähtävillä, mutta kuka autoon olisi nähnyt. Lyhyt karvoitus, se mikä minulla tällä hetkellä oli, pysyi kuivana ilmanvaihdon ansiosta, mutta kosteutta ja hikeä olin jo aiemmin tuntenut pyllyn ja häpyhuulten välisellä alueella. Kosteuspyyhkeet oli näppärä keksintö ja helppo käyttää vaikkapa ajaessa. Oli taas raikas ja mukava olo, varsinkin kun sormet olivat osuneet ärsyttävästi hieman avonaiseen häpyhuulten väliseen rakoon. Hipaisseet klitorista ja muutenkin säväyttäneet koko aluetta. Annoin käteni olla sylissäni ja liikuttelin sormea hajamielisesti pimpin huulilla ja välillä hiukan painoin klittaakin. Eihän tätä nähnyt kukaan ja vaarallistakaan tämä ei mielestäni ollut hiljaisen liikenteen tiellä. Harvakseltaan joku tuli vastaan ja ohi ei ketään, -paitsi. Paitsi kerran pääsi vierelleni pitkällä suoralla hiipimään rekka. Se ajoi pitkän aikaa samaa vauhtia kuin minäkin ja rekan apumiehen paikalla oli mies kännykkäkameran kanssa kuvaamassa minua. Minulla oli käsi sylissä ja taisi sormi olla aika syvällä pimpissäkin, paidannapit melkein napaan asti auki ja ruskeat reidet rivosti leveällä. En tarvinnut kuin oikeaa jalkaa kaasulla. Hieman hätkähdin kun rekka vierelleni ilmestyi, mutta olin hyväntuulisuuttani leikissä mukana. Pidin vauhdin samana mitä rekallakin oli ja vilkuilin apumiestä korkeuksiin hänen tähtäillessä kännykkäänsä. Hymyilin ja olin kiltin näköinen, sormeni liikkui pimpissä ja hemmetti sentään, olin kiihottunut. Varmaan repsikka sai hyviä kuvia rinnoistani, jotka noin ylhäältä katsottuna oli paljaat. Minusta hyvännäköiset reidetkin oli edukseen ja salaisuuksien salaisuus, mitä teki käsi syvällä reisieni välissä. Siitä tuli kuva-arvoitus miehen kännykkään. Suora alkoi loppua ja päätin antaa rekan mennä, mutta ennen sitä vedin märkänä kiiltelevän sormen pimpistäni ja näytin sitä kännykkämiehelle. Vein sormen sitten huulilleni ja lipaisin sitä kielellä. Mies rekassa oli pudottaa silmänsä.

Kolmesataa kilometriä oli takana kun kurvasin mummolan pihaan. Nousin Ministä ja juoksin sisään missä mummo seisoi hellan vieressä ja oli saada sydänhalvauksen minun kopatessani hänet halaukseeni. Halasimme ja nauroimme ja mummo kertoi, että olin ensimmäinen joka oli tullut. Ylihuomiseksi, siis juhlapäiväksi oli sukulaisia tulossa vaikka kuinka ja monta, mutta minä olin mummon mielestä paras. Hän hössötti ja hössötti, pisti ruokaa pöytään ja ohjasi minut syömään. Sitten saisin käydä saunassa ja illalla istuisimme tuvassa ja juttelisimme enon kanssa. Silloin hänkin olisi jo kotona. Eno oli vanhapoika ja asui mummon kanssa taloa. Äidin pikkuveli hän oli, semmoinen viimevoimin raapaistu, eikä minua kuin viitisen vuotta vanhempi, kolmekakkonen. Hänkin oli näitä vanhojen autojen rassaajia ja jo ajasta meidän kahden ollessa nuoria, niin myös minun rassaajani. Eno oli ensimmäinen joka pääsi minua panemaan ollessani viidentoista ja hän vasta menossa armeijaan. Se tapahtui romanttisesti, kuin Suomi-filmissä ollessamme kahdestaan haravoimassa heinänrippetä ja poiketessamme latoon. Sen jälkeen olimme naineet vuosittain minun lomaillessa mummolassa. Jopa talvisin, kun oli hiukan vaikeaa tehdä se salaa kaikkien asustellessa samassa talossa. Kesäisin nukuimme aitoissa, ja silloin hiiviskelimme toistemme luo.

Saunottuani ja vilvoiteltuani olin aitassa järjestämässä tavaroitani. Olin vetäissyt päälleni pikkarit ja uuden paidan. Seisoin ja ripustin juhlia varten tuomaani leninkiä vaatepuulle kun aitan ovi aukesi ja valoneliöstä astui mies sisään. Se oli enoni koko komeudessaan. Leveäharteinen ja vaalea uros.
-“Päivää tyttö, piti oikein tulla katsomaan kuka on tullut kiiltävällä Minillä. No, arvasinhan minä, että enon tyttö se on,” nauroi eno.
-“Minähän se,” sanoin ja menin häntä kohti nostaen kädet kaulalle.
Eno tuoksui nahalle, hielle ja miehelle. Huuleni olivat jäntevällä kaulalla ja eno painoi kämmentään hiuksiini, vielä kosteisiin. Eno irrottautui ja suuteli minua suulle. Pitkään ja intohimoisesti. Se meni jalkojeni väliin ja nänneihin, se suudelma. Pitkä, himokas ja tähtiä säkenöivä tervehdys sai jalkani veltostumaan ja olin lähes valumassa alas lattialle kun eno päästi minusta irti.
-“Miten sulta matka meni? Nyt oli kai aika kuuma ilma ajella kun sun autossasi ei ole nykyajan hienoja ilmastointivehkeitä ja muita nippeleitä. Koelaudassa vaan kolme mittaria, yksi iso ja kaksi pientä. Ja taitaa löytyä kaksi kappaletta katkaisijaakin.”
-“Mulla meni kuule matka hyvin ja mittarit ja katkaisijat riittää mulle. Ne toimii. Miten on sun nappulas kanssa?”
Tämä oli sitä meidän kahden kaksimielisyyksien laukomista, joka aina tahattomasti silloin tällöin suusta purkautui. Käännyin ja aloin purkamaan pöydän äärellä laukusta loppuja tavaroita. Eno tuli taakseni ja silitti kevyesti pikkareitteni päältä takamustani, hiukan puristi ja taputti.
-” Aina vaan yhtä kireät paikat vaikka ikää tulee. Kuinkas vanha sä oletkaan? Taitaa sulla olla hyvät treenarit siellä pääkaupungissa?”
-“Kuule, mä olen viisi vuotta ja kahdeksan kuukautta sua nuorempi. Ja sä olet kuukauden yli kolmekaksi. Laske siitä, vanhus.”
Nauroime yhdessä ja eno otti minut taas halaukseensa. Hän vei kätensä selkäpuolelleni ja työnsi ne paidanhelman ali paljaalle selälle, hieroi kevyesti lapojani ja vei kätensä taas alas vyötärölle. Tunsin miten hänen lämpimät kädet pujottautuivat pikkareihini ja puristivat pakaroitani. Kädet levittivät hieman niitä ja sormet kulkeutuivat lähelle pyllyreikää, aivat sen suulle. Minulla alkoi olla jo kova kiima ja pimpin märkyys vaan lisääntyi. En ollut pysyä paikoillani, sillä hieroin etumustani vasten enon kullia ja tunsin sen kovuuden häpyluullani.
-“Missä mummo on,” sain kysyttyä.
-“Se meni Anttiin leipomaan ja tulee joskus seitsemältä.”

Meillä oli pari tuntia aikaa yhteiselle hetkellemme. Eno heitti paidan ja housunsa pois ja minä omani. Alastomana menin enon eteen ja vedin vielä häneltä alkkarit nilkkoihin, josta hän ne potkaisi nurkkaan. Enon kulli seisoi jykevänä terskan katsoessa yhdellä silmällään suoraan kohti pilluani. Otin siitä kiinni ja puristin kunnolla tervehtien sitä, kertoen miten ikävä oli ollut ja aikaa oli mennyt monta kuukautta siitä, kun viimeksi olin saanut tuntea sen sisälläni. Vedin enoa kullista lähemmäksi ja hieroin terskaa karvoituksellani. Eno seisoi edessäni lantio hieman eteen työnnettynä ja puristi minua kupeilta. Levitin hiukan jalkojani ja ohjasin kullin reisieni väliin niin, että kullin selkäpuoli liukui vasten pilluani. Häpyluumme törmäili toisiinsa. Onneksi olin aika pitkä nainen, en paljoa lyhyempi mitä eno, ja niinpä touhumme sujui mutkattomasti.

Enoni on touhun mies. Hän ei paljoa esileikeistä välitä eikä imemisistä eikä hyväilyistä. Saatika nuoleskelusta ennen naintia. Semmoiset hommat voi tehdä vaikka lopuksi, -jos jaksaa. En minäkään mitään hyväileviä ja anteeksi pyytäviä miehiä kovin korkealle arvosta. Työ tehdään tehokkaast ja huolella, ei roiskasta minuutissa eikä kahdessa, vaan paneudutaan siihen olennaiseen ja naidaan kunnolla. Tämän sain nytkin kokea ja tunsin tunteja jälkeenpäin kovan työn rasitukset itsessäni.

Eno otti minut kylmän rauhallisesti syliinsä ja kantoi leveään sänkyyn, jossa varmaan aikoinaan oli kaksi piikaa yhdessä nukkunut. Levitin jalkani ja annoin pillun loistaa avonaisena kohti enon kalua. Hän laskeutui päälleni ja ohjasi kyrvän sisään. Suutelemiset oli suudeltu jo aiemmin, nyt alkoi pano. Kantikas kulli upposi sisääni ja purskautti heti ensi työnnöillä limaisen äänen sisältäni. Mäntä teki tehtäväänsä ja liikkui ylös alas ylös alas. Sen verran eno antoi perikseen miehisyydelleen, että aina välillä näykki rintojani ja nännejä. Hän otti tutusti taas polvitaipeistani kiinni ja painoi ne lähelle korvallisiani. Takapuoli nousi irti sängystä ja tunsin miten mulkku porautui syvyyksiin. Se teki hyvää, etten sanoisi, oli ihanaa taas panna enon kanssa.

Tuli minun vuoroni vanhan kaavan mukaan olla päällä. Eno oli selällään kalu kohti taivasta ja minä tähtäsin pillua terskalle. Enon kädet puristelivat rintojani minun imiessä kullia pilluuni. Se luisti kuin rasvattu tuppeensa ja tunsin ylimääräisten mehujen valuvan enon reisille. Eno ei halunnut, että mitään pyyhitään pois tai kuivataan panon aikana, vaan annetaan mahlojen levitä iholle tai vaikkapa lakanoille. Minä ratsastin kuin tyttösenä Pokun selässä enon juostessa vierellä pitäen päitsistä kiinni. Enon kädet olivat reisieni yläpäässä, peukaloiden ärsyttäessä klitorista. Kivespussi oli nyt kokemukseni mukaan märkä eritteistäni ja sen karvoitus oli aivan takussa. Eno nosteli takapuoltaan kohti alas syöksyvää pillua ja joka kerta pieni salama välähti silmissäni terskan osuessa pohjaan.

Olimme aivan hikisiä ja hengästyneitä kun asetuin nelinkontin sängylle ja eno taakseni sauva pilluni huulilla. Hän kumartui alas ja otti rintani kouriinsa ja heilutteli niitä. Nehän tässä asennossa mukavasti riippuivat suoraan alas. Mutta huom. ei rumasti. Rintani ovat ensiluokkaiset ja kauniit. Kulli upposi märkään, aivan kuin suohon ja kurluttava ääni purkautui aika-ajoin. Enon märät kivekset hakkasivat häpyluutani ja siitäkin lähti pieni läiskyvä ääni. Aloimme olla aika huohottavia kumpikin, mutta eno jaksoi ja jaksoi. Minulla alkoi pimppi olemaan aivan turta. Tiesin sen olevan tulevana yönä ihanan hellä ja huomennakin vielä tuntuisi enon tekemä aherrus. Koko sen ajan minkä täällä mummolassa tulisin olemaan, olisi se ihanan täyteläinen tunne pimpissä. Ja se olisi mukavaa.

Vihdoinkin alkoi panohommat loppua. Tunsin sen kaikesta ja siinä samassa eno laski kaiken sisään mitä hänestä lähti. Kulli pysyi pimpissäni koko purkauksen ajan. Se sykki annoksiaan hidastuvassa tahdissa kunnes väsyi ja eno veti kuin hidastetussa filmissä kalun ulos. Lopussa se lopsahti reijästä pois ja tunsin valtavan valuvan virran tulevan ulos minusta. Retkahdin sänkyyn vatsalleni ja puristin reisiä yhteen yrittäen estää kaiken sotkun tahrivan sänkyä. Eno oli aina laskenut kaiken sisääni, ei koskaan edes kysynyt, että voisiko niin tehdä. Olin kaiken antanut niin olla ja hoitanut ehkäisyt itse. Pidin siitä, että sain tuntea siemensyöksyt pillussani. Se oli ihana tunne. Kotonakin olin aina sanonut kulloisellekin poikaystävälleni, että haluan kaiken sisään, eikä mitään roiskimista vatsalle ja rinnoille.

-“Mene sinä ensin uudestaan saunaan, niin olet paikalla kun mummo tulee Antista. Minä menen sitten. Yhdessäkin voitaisiin mennä, jos olisi syyspimeä, mutta kun ei ole.”
Menin saunaan ja pesin uudestaan itseni. Eno oli omalla puolellaan ja lähti kun kuuli minun tulevan takaisin. Pimppi sykki niin samperisti ja tunsin itseni aivan kuitiksi. Tiesin kuitenkin, että huomenna olisi taas sama pyöritys, ja joka päivä mitä olisin mummolassa. Ehkä kuitenkin se juhlapäivä olisi “vapaa.”

10 kommenttia viestissä: “Mummolassa, enon pantavana”

 1. Morrison says:

  Nämä on aina mukavan piristäviä nämä enotarinat. Pieni huumori tekee vaan hyvää näiden orjallisten panojuttujen seassa. No, pantiinhan tässäkin, mutta niin toisella tavalla.

 2. hulda says:

  Onneksi löysin tämän. Hiton hyvä tarina. Huumoria ja värähdyksiä antava juttu. Tästä näkyy olevan jatkoja. Ne on ehdottomasti luettava ja katsottava miten enon onnistumiset tulee jatkumaan. Nuori nainen ei ainakaan pahoittele.

 3. mapidin says:

  Ei maha mittään! pidin, ja kovasti. Nyt on kesä ja aikaa lueskellä näitä. Aina löytää jonkun helmen kun määrättyjä nimimerkkejä seuraa.

 4. Keränen says:

  Seikkailijatar vailla vertaa. Varmaankin monen enon toivetyttönen.
  Tarina oli hyvin kirjoitettu, enkä itse huonona kielioppi-ihmisenä mitään virheitä huomannut. Kaikki oli selvää asiaa.

 5. hymyilijä says:

  Kiva kesäkomedia. Näitä lueskelee ilokseen. Kepeää sanahelinää pienin rivouksin höystettynä. Se minua viehättää.

 6. voitatti says:

  Olen kyllä ajatellut retostelua enon kanssa edelleen, mutta se rajuus on ?-merkkinä. Ei taida riittää, että unohtaa luvan kyselyt, vai tarvitseekohan ottaa avuksi vielä enon rassaajakaveri?

 7. MasterJonathan says:

  Ja hei arvosteltiin kun potkittiin tarpeeksi 😉 Unohtu tohinassa kokonaan. Oli mielestäni 4,5 arvoinen juttu. Mutta sellaista lisää vielä. Oli laittanut yhdeksi kategoriaksi “Rajua seksiä.” Ja kun tämä oli mielestäni hellää rakastelua. 😀 Jos se eno olisi pannut niin että sattuu eikä mitään lupia kysele, niin avot. Mikäs on sen kivempaa kuin kivun (pienen) kautta saatava nautinto 😉

 8. Horny59 says:

  Todella hyvä kirjoitus. Hieman olisi saanut olla yksityiskohtaisempi, mutta hyvä näinkin. Tälle odottaisi jatkoakin.

 9. voitatti says:

  Kiitos Master J kommentista, niitä aina kaipailen. Olin tietoinen yhden kappaleen venymisestä, mutta jäi korjaamatta. Nuo dialogien erittelyt on hieman hankalia ja koko kirjoitelman visuaalisuus menee epävarmaksi, kun muutenkin tekstin rivivälit on aika ilmavia.
  Ja hei, missä arvostelu?

 10. MasterJonathan says:

  Pidin tarinasta ja kirjoitustyylistä. Toi rekkakohtaus miellytti erityisesti. Minulle olisi sopinut vielä härskimpi eno. Sellainen pikkuisen juntti ikisinkku. Kehittämismielessä voisi kiinnittää huomiota kappalejakoon. Toi yksi on aika pitkä luettavaksi. Ja dialogin voisi eritellä ylimääräisellä rivilyönnillä.

Kommentoi

top