search
top

Exän muistelua

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (8 votes, average: 3.13 out of 5)
Loading...

Oloni on yksinäinen. Kaipaan niin paljon sinua vierelleni ja samalla kuitenkin vihaan sinua täydestä sydämestäni. Ajatukseni harhailevat, en pysty keskittymään mihinkään. Pienehkössä yksiössäni kuljen edestakaisin ympyrää, kunnes päätän lähteä juoksemaan. Ehkä se saa ajatukseni kasaan. Puen päälleni kireähköt joogahousut, hihattoman urheilutoppini ja paksu huppari vielä päälle, alkava syksy tuntuu aina yhtä kolealta ulkona.

Juoksen hiljaisessa puistossa ripeään tahtiin. Hengästyttää, mutta kun ajattelenkin mitä teit minulle, saan vihasta uutta energiaa juoksuuni. Noin puolen tunnin kuluttua saavun kämpälleni hikisenä ja hengästyneenä. Oven avattuani, heitän avaimet pöydälle, otan vesilasin käteeni ja lysähdän sohvalle. Olo on hieman kevyempi ja rauhoittunut. Veri kiertää ja tunnen edes vähän tyytyväisyyttä tehdystäni liikunnasta. Vettä siemaillessani päästän pari kunnon pierua huoneen ilmoille. Nyt on semmoinen olo etten kertakaikkiaan jaksa välittää olla naiseudestani. On aivan sama mitä nyt teen, yksinhän tässä olen nyt. Pierujen hajun lisäksi haistan vahvan hien hajun itsessäni, joten päätän mennä suihkuun. Vessaan mennessäni huomaan, että voisinkin ottaa kuuman kylvyn. On lauantai ja minulla ei olisi mihinkään kiire. Joudun nyt tottumaan jälleen sinkkuelämään, ties kuinka kauaksi aikaa. Peiliin katsoessani silmäni kostuvat. Säälin itseäni ja elämääni. Vielä viikko sitten kaikki oli paremmin kuin hyvin. Seurustelin silloin vielä exäni Esan kanssa. Viime lauantaina olisi tullut tasan kaksi vuotta seurustelua täyteen. Toisin kuitenkin kävi.

Veden juostessa ammeeseen muistelen tilannetta. Juhlistaakseni pitkää seurusteluamme juuri tuona kyseisenä lauantaina, olin päättänyt hemmotella miestäni oikein kunnon kynttiläillallisella. Hän oli iltavuorossa, joten minulla oli koko päivä aikaa laittaa kaikki rauhassa valmiiksi. Veikkasin Esallakin olevan minulle jokin lahja tai muu yllätys, koska hän ei puhelimessa maininnut vuosipäivästämme mitään. Odotin perinteistä kukkakimppua suklaan ja hyvän seksin kera. Kello yksitoista sain kuitenkin viestin, että hän menisi oluelle ystäviensä kanssa. Olin todella hämmästynyt. Miten hän kehtaakin? Vai eikö hän vain todellakaan muista? No, yksi olut ei sen enempää, ajattelin itsekseni. Kello kuitenkin kävi ja alkoi lähentelemään kolmea. Nyyhkytin yksin keittiössä kun kaikki ideani juhlapäiväämme varten oli nyt pilalla. Tajusin myös, että hän ei todellakaan muistanut päiväämme. Puhelimeen hän ei vastannut, tämä ei olisi eka kerta kun hän olisi sammahtanut kotiinsa ns. ”poikien illan” jälkeen. Hetken päästä itku vaihtui raivoksi ja päätin, että marssin hänen kämpälleen ja sanon suorat sanat, sen verran käärmeissäni olin sille kusipäälle. Parinkymmenen minuutin pyöräilyn jälkeen olin perillä. Olin lähes satavarma, että kollini makaa kännissä sängyssä tietämättömänä maailman menosta mitään. Minulla oli hänen vara-avaimensa ja ovelle päästyäni yllätyin, sillä sisältä kuului musiikkia. Se kusipää pitää jumalauta jatkot vielä, ajattelin. Hillitsin raivoni ja avasin oven hiljaa, halusin saada täysin rehellisen tilannekatsauksen. Musiikki pauhaa ja varpaisillani hiiviskelen ja ihmettelen missä jatkoporukka on oikein. Mietin, että varmaan parvekkeella tupakalla. Näen jo olkkarista kuitenkin ettei siellä ole ketään. Sen sijaan parveketta edeltävässä makuuhuoneessa on. Kuuluu kikatusta ja miehenkin naurua. Ripein askelin menen oven taakse ja tajuan, että siellähän jumalauta naidaan ja kunnolla. Riuhtaisen oven auki ja näen järkyttävän näyn: Esa nussii hoikkaa jotain blondia takaapäin. Naisella on mekon alaosa vain kiskaistu perseen päälle ja mieheni kyntää hikisenä ähkien ilman housuja tuota lutkaa takaapäin. Purskahdin kyyneliin ja huudan ”VITUN KUSIPÄÄ JUMALAUTA!!” ja lähdin ovet paukkuen. Esa yrittää housut puolikintuissa juosta perääni, mutta poljen vimmalla lähistöllä asuvan ystäväni luo raivosta itkien. Jätin Esan, vaikka hän yritti kaikella tavalla selitellä tekoaan. Tapaus oksettaa ja se minä päivänä sen piti tapahtua.

Kylpyvesi oli laskenut ja sormillani koitin todeten sen olevan juuri sopivan lämmintä. Suklaalevy auki ja lasi viiniä oli mukanani kun hitaasti upotin itseni lämpöiseen kylpyyn. Oloni oli hetkellisesti hyvä. Lenkin jälkeen sain nyt hieman hemmotella itseäni ja unohtaa hetkeksi kaikki paska mitä viime aikoina on tapahtunut. Töissäkin pitäisi jaksaa, vaikka henkisesti tarvitsisin kyllä lomaa nyt. Ystäväni olivat kyllä ehdottaneet tyttöjen iltaa, mutta sanoin että haluan tämän illan olla aivan yksin, kiittäen tuesta kuitenkin.

Suklaa hupeni nopeasti ja viinilasikin oli lähes tyhjä. Siihen se jäisikin, sillä en halunnut humaltua. Olin jo viikolla juonut tähän vitutukseen ja olo oli sen jälkeen vain entistä pahempi. Nyt yritin keskittyä rentoutumiseen.Silmäni suljettua aloin hivellä itseäni hitaasti pitkin vedoin aina jaloista pikku rintoihini asti. Minullahan ei nyt ollut miestä, mutta halut ne vain kyllä tälläisella terveellä nuorella naisella on, oli miestä tai ei. Sively tuntui hyvältä ja aina välillä otin nöpöttävät nännini erikoiskäsittelyyn ja pyörittelin niitä hitaasti. Tätä jatkoin vasemmalla kädellä ja annoin oikean käteni edetä jo naiseuteni ytimeen. Suosikkitapaani hieroin kämmenelläni klittaa ja se tuntui hyvältä. Tätä jatkoin tovin, kunnes huomasin, etten ollut varma pääsisinkö kliimaksiin. Olin yhä vihainen ja en ollu tottunut tälläisiin pitkiin rauhallisiin masturbointihetkiin. Tuntui hieman vaikealta nauttia seksistä yksin, koska juuri se, että olen haluttu miehen silmissä, pitää minun kiimaani yllä parhaiten. Rakastan sitä, että koko ruumistani suukotellaan ja huomioidaan ja, että tunnen olevani lähes hengellisessä yhteydessä rakastelukumppanini kanssa. Minua vitutti se ajatuskin, että kaipasin seksiä Esan kanssa. Totta se kuitenkin oli. Seksielämä meillä oli upeaa ja viriiliä, urheilullisia ja nuoria kun kumpikin olemme. Kokeilimme usein uusia juttuja pedissä ja keskustelimme paljon seksielämästämme. Totta on myös, että timmin kropan lisäksi, Esalla on ihan mieletön kulli. Paksu ja tanakka ja sai kyllä minut taivaisiin kun hän antoi parhaita kyytejään minulle. Vielä kulliaan kiihoittavampi juttu oli hänen asenteensa petipuuhissa. Hän kirjaimellisesti ”otti” minut joka kerta. Ja orgasmit puhuivat puolestaan, ystävieni taas valitellessa kuinka heidän miehen ei saa hommia hoidettua tarpeeksi hyvin. Pilluani alkoi ammeessa ihan kihelmöidä kun muistelin parhaita panojamme. En tiedä mitä ne Esan mielestä olivat, mutta minulla oli ainakin muutama suosikkihetki. Kerran ystäväni ollessa yötä bileiden jälkeen Esa pani minua peiton alla teeskennellen nukkuvaa kun samaan aikaan juttelin lattialla nukkuvan ystäväni kanssa. Hammasta purren sain estellä etten voihkinut kiimasta ääneen. Eräs toinen kerta kesällä lenkillä ollessamme pysähdyimme puistossa puskan taakse nussimaan kuin villikissat, liikuntaa sekin, naureskelimme asiaa monesti jälkeenpäin. Paras kerta kuitenkin oli, kun hän syntymäpäivänäni vei minut veneretkelle erääseen pieneen saareen, mihin hän oli valmistellut herkulliset ruuat ja suosikkikukistani tehdyn kruunun omalle prinsessalleen. Siellä hän kertoi, kuinka paljon hän rakastaa minua ja illan päätti tuntikausien romanttinen rakastelu pienessä mökissä saaren keskellä. Tuona maagisena iltana sain elämäni mahtavimpia orgasmeja. Huusin kuin eläin kun Esa hoiteli minua mahtimunallaan kerrasta toiseen tyhjällä saarella . Olin aivan kiimassa kun alkuillan romanttinen hellyyttely vuorottelin välillä kunnon nainnin kanssa. Hellää flirttailua kasvokkain ja välillä kuin apinat nylkyttäen milloin missäkin mökin huoneessa. Löysin itsestäni tuolloin paljon uusia puolia seksuaalisesti. Mökin keittiön pöydän edessä Esan vetäessä minua tukasta nussiessaan lujaa takaapäin huomasin kiimani kasvavan äärimmilleen. Tämän huomatessaan hän veti kullinsa pois märästä kolostani ja piteli minua kaksin käsin kun tärisin ja voihkin nautinnosta. Pillustani purkautui nestettä ruiskauksina ja tuntui kirjaimellisesti siltä, että taju lähtee. Hieman naureskellen hän piiskasi minua supistusteni aikana tietäen antaneensa kunnon nautintoa omalle pikku prinsessalleen. Sitä hetkeä muistellessani, laukesin ammeessani lujaa pilluani vatkaten. Ähkin kuin jälkeenjäänyt pyöriessäni vedessä, sen verran voimakkaita sykäyksiä sain. Vettä roiskui pitkin seiniä ja viinilasi putosi lattialle hajoamatta kuitenkaan. Haukoin kunnolla happea orkkuni jälkeen ja hitaasti annoin hengitykseni tasaantua. Silmät suljettuina nautin tästä myrskyn jälkeisestä tilasta. En muistanutkaan kuinka kivaa itsensä tyydyttäminen voikaan olla.

Ammeesta noustessani kuivasin puolipitkiä hiuksiani peilin edessä. Peilikuvani nähtyäni tunsin syyllisyyttä, että olin lauetessani ajatellut ex-miestäni. Kyyneleet alkoivat valumaan. En ymmärtänyt miten hän oli voinut tehdä jotain niin kamalaa. Totta on, että uskon etten koskaan saa enää yhtä hyvää seksiä kun hänen kanssaan. Jotenkin sisälläni vain tiedän tämän. Kuivattuani itseni puen unipaidan ja valkoiset pikkuhousut ja menen olohuoneeseen peiton alle. Yksin.

4 kommenttia viestissä: “Exän muistelua”

 1. Yana says:

  Pahoittelen kirjoitusvirheitä, sellasessa hetken huumassa tämä tarina on kirjoitettu ja ulkopuolisen tarkastajan puuttuessa virheitä jää tekstiin henkilökohtaisesta tarkistuksesta huolimatta.

  • Paul says:

   Wau, tommosen sporttitypyn kun löytäisi vaahtokylvystä.., itseään hoitamasta 🙂

 2. tappisilmä says:

  Mikäpä siinä, ihan luettava stoori. Ymmärrettävää tekstiä mitä nyt aikamuotojen vaihtelu hiukan pisti terävöitymään. Saattoi kyllä olla tarkoituksellakin näin kirjoitettu.

 3. Horny59 says:

  Joitain pieniä häiritseviä kirjoitusvirheitä lukuunottamatta erittäin hyvä. Suosittelen jatkamista.

Kommentoi

top