search
top

Harrastehuumaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 3.61 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit:

Hei! Ensin hiukan taustatietoa itsestäni, olen kohta 25 vuotias mies henkilö joka on jo onnellisesti ollut parisuhteessa kolmisen vuotta. Parisuhteessa ei ole mitään vikaa, mutta kesäisin on jo pidemmän aikaa housun punteissa pakottanut nämä nuoremmat teinitytöt, niin niukoissa vaatteissa ja seksikkäästi keikistellen, noh saahan se kalun kovaksi. Ennen tätä parisuhdetta olin jonkin aikaa sinkkuna ja pääsin silloin kokeilemaan itseäni nuorempaa tyttöä, juuri lain kirjaimet 16 täyttänyttä. Aluksi meillä oli vain suuseksiä, mutta myöhemmin jo päästiin itse asiaankin. Noh se siitä teinin kanssa sekstailusta, tuli sitten nykyinen siippani johon tulisesti rakastuin ja rakastan vieläkin.

Olin jo pidemmän aikaa puhunut tuttavalleni, minua melkein kymmenen vuotta vanhemmalle Hannulle, että kaipaisin muutakin harrastetoimintaa kuin sulkkis ja ainainen viikonloppujen vietto mökillä juopotellen. Hannu on toiminut nuorten harrastusryhmässä jo pidemmän aikaa ohjaajana ja ehdottikin eräs ilta sulkistreenien jälkeen että voisin lähteä toimintaan mukaan. Heillä olisi kuulemma tarvetta uudelle ohjaajalle. Jäin haavi auki ihmettelemään, että minäkö, enhän edes osaa mitään toimintaan liittyviä asioita. Hetken asiaa selviteltyämme tulimme siihen tulokseen, että lähden kokeilemaan seuraavana tapahtumailtana.

Seuraava tiistai-ilta tuli ja siippani kyseli mihin aion lähteä. Kerroin suunnitelmasta jonka Hannu oli saanut ja painuin autolla kohti kylän raitilla sijaitsevaa kerhotilaa. Pääsin paikalle ja voi jestas, oli talvi ja pihalla vilisi toista kymmenttä nuorta tyttöä ja poikaa, enimmäkseen poikia mutta ymmärtäähän sen. En tajunnutkaan, että tytöt sen ikäiset kuin he ovat niin näyttäviä ja seksikkäitä talvisinkin ulkovaatteissaan, puhumattakaan siitä kun pääsimme sisään jossa heillä oli päällään mitä ihanampaa toppia ja muuta kivaa paitaa sekä tiukkoja farkkuja. Tunsin kuinka kaluni koveni kovenemistaan ja ajattelin mielessäni että onneksi tulin valinneeksi farkut jalkaan!

Hannu pyysi kaikki istumaan kokoustilassa oleville sohville ja tuoleille ja esitteli minut,
– ”Kuunnelkaas kaikki! Tässä on Panu joka on teidän uusi ohjaajanne”
Onneksi ehdin korjaamaan kiireesti
– ”Tai ainakin yrittää olla”,
virnistin hiukan ja huomasin ainakin takarivin tyttöjen hymyilevän veikeästi. Hannu jatkoi…
– ”Niin ja vaikka Panu ei vielä ammattilainen olekaan, niin auttakaapa häntä kaikin tavoin selviämään edes tästä ekasta illasta! Nyt Jumppakamat päälle, tänäänhän meillä oli vuorossa kuntoilua, joten Panu varmaan selviääkin helposti tästä illasta”, tokaisi Hannu naurahtaen lopuksi.

Tunsin hien nousevan selkään kun tajusin että hetken päästä varusteiden säilytystilassa pyöri tyttöjä ja poikia alusvaatteissa pukiessaan jumppakamoja päälle. Tässä vaiheessa olin vieläkin varmempi hyvästä housuvalinnastani.
– ”Mites, eikös täällä ole pojille ja tytöille omia pukuhuoneita?” kysyin ohimennen Hannulta, johon Hannu vastasi vain naurahtaen
– ”ei tässä harrastuksessa ole mitään sukupuolieroja, kaikki on äijiä!”
Huokailin syvään ja mietin että mihin olenkaan pääni pistänyt.

Tyypit pelailivat sählyä salissa ja seurailin kuinka upeasti niin nuoret pelasivatkaan, itsellä kun ei ole taitoa yhtään pelata mitään peliä missä juostaan kentän päästä päähän, sulkistakin juuri ja juuri olen osannut mätkiä, vaikkakin aika usein köyhin tuloksin. Siinä ajatuksissani ollessani huomasin kuinka yksi tytöistä kaatui aika pahasti ja jäi makaamaan lattialle. Syöksyin muiden mukana sinne ihmettelemään mitä kävi, huomasin että jalka oli hiertänyt pahasti lattiaa vasten kun oli oikein housutkin hiertänyt läpi.
– ”Panu, käytkös sä Siirin kanssa kattoo ettei jalkaan käyny mitenkää pahemmin, niin me muut jatketaan peliä?”
Olin hämilläni tilanteessa saamastani luottamuksen osoituksesta, mutta enempää asiaa empimättä lähdimme Siirin kanssa kokoushuoneelle ensiapukaapin läheisyyteen ihmettelemään jalkaan tullutta haavaa. Siiri istui sohvalle ja itse kyykistyin hänen eteen ja rupesin kerimään lahjetta ylemmäs kunnes Siiri keskeytti
– ”Auh, taitaa olla parempi jos mä otan nää housut hetkeks pois” ja nousi seisomaan ja laski ne alas…
Olin aika heikoilla jaloilla siinä tilanteessa, nuori kaunis tyttö oli edessäni pikkuhousut jalassa, tuntui kun olisin lauennut siltä seisomalta housuihini. Siiri istui takaisin sohvalle ja vedin housut kokonaan pois, helpottaakseni työskentelyä, tuntui todella kiihottavalta katsella samaan aikaan vaivihkaa Siirin avoinna olevaa haaroväliä. Huomasin että tytöllä ei ollut karvoitusta tai sitten se oli ajeltu koska pienen pieni kamelinvarvas kuvio oli havaittavissa pöksyissä.
– ”Onko se pahan näköinen?” havahduin Siirin kysymykseen
– ”Jooh ei tää oo ku putsaa ja se on kun uusi” vastailin hiukan kangerrellen.
Nousin ja kävin ottamassa haavan puhdistusainetta ja muita sidostarpeita ja suihkautin haavaan puhdistusainetta ja otin haavatyynyn ja pyyhkäisin hellästi haavaa. Huomasin pyyhkäisyn värisyttävän Siiriä ja tiedustelinkin tekeekö kipee,
– ”Jooh oon niin herkkä kivulle ja näkee haavoja” Siiri vastasi.
– ”Mee vaikka makuulles niin ei heikota niin paljon” ehdotin.
Hymyilen Siiri siityi makuuasentoon ja pääsin jatkamaan haavan puhdistusta. Samalla kun siistin haavaa ja aloin sitomaan sitä niin kyselin niitä näitä Siiriltä ja hetken epäröityäni kysyinkin
– ”noh ootkos sä pitkään ollu täs harrastuksessa mukana?” Siirin vastaus tulikin kuin tykin suusta
– ”No ihan lapsesta asti, iskä on kans aina ollu mukana niin koko iän oon itse ollu täällä”
– ”Ai, eli ootko sit minkä ikäinen?” Kyselin vaivihkaa saadakseni tietää hiukan millaisen tytön reisiä olen saanut sivellä.
– ”14 täytin just”. Horjahdin kyykkyasennossani kuullessani Siirin iän!
– ”voih! Varo ettet satuta itseäsi” Siiri naurahti ja kohottautui istumaan.
– ”Jooh ei täs mitään, tasapainovirhe vaan, nyt se on siinä sit putsattu ja sidottu, kelpaako?” Naurahtaen nousin ylös ja Siirikin myötävästi vastaten nousi ja avustin housut takaisin Siirin jalkaan. Päästessäni kaapille ja saadessani kamat takaisin kaappiin Siirikin oli valmis takaisin peliin.
– ”Noh vieläkös palaat pelikentälle?” kysyin vitsaillen
– ”jooh kyl mä sinne meen, oli vaan niin pieni tuo haava sit, mut kiitti sulle”.
Ja ennen kuin ehdin tajutakaan Siiri jo halasikin mua kiitokseksi.
– ”Ole hyvä vaan, kyl mä sua toistekin hoidan” totesin vain naurahtaen!
– ”Hyvä tietää” Siiri hymyili ja lähti kävelemään edelläni kohti hallin puolta, pylly keinuen collegehousuissa.

Pelit tuli vihdoin pelattua ja ilta läheni loppuaan. Kokoustilassa hikisenä istuvat nuoret ja Hannu kun tulin takaisin wc:stä niin Siiri kysyi
– ”Panu, me haluttais pitää joka talvinen saunailta täällä mutta ku Hannu sano että valvoja puuttuu, niin haluutko sä tulla?”
Olin hiukan yllättynyt, että miksi mua kysytään
– ”Jaah vai semmosta, en mä tiiä käykö semmonen” naurahdin vastaukseksi,
– ”toki se käy, jos sä vaa ite haluut tulla kattoo sitä sirkusta…” Hannu tuumasi, hänet kuitenkin keskeytti tyttö jota en vielä tuntenut
– ”Ei se sirkusta oo, vaa hauskan pitoa” jolloin kaikki räjähtivät nauramaan
– ”Noniin ollaampas nyt hiljaa!” Hannu korotti ääntään
– ”Käviskös jos tuo Panu sit tulee teitä tänne vahtimaan?”
– ”JOOOO!!” Kuului ääni kuorossa!
– ”Noh sit vaan nimet taululle ketkä tulee ja kaikki ottaa Panun numeron talteen jotta voi ilmottaa jos ei nyt tiiä!” Katselin hölmistyneenä ympärilleni ja mietin että kuinkas tämä tarina nyt tämmöisen käänteen sai?

Ilta saatiin päätökseen ja kuuntelin Hannun vinkit ja tiedot tulevaa lauantai-iltaa varten. Päästyäni kotiin tunsin yhä polttavaa kuumotusta alapäässäni ja päätinkin hiukan kiusotella omaa tyttöäni. Mukavan leikin jälkeen hiivin suihkuun ja suihkusta tullessani huomasin puhelimessani vilkkuvan viestin merkin. Viesti oli numerosta jota puhelimeni ei tuntenut mutta sisältö sai sydämeni jyskyttämään ”Moi Panu:) Kiitos mukavasta ja hellästä haavanhoidosta ja kiva ku tuut meidän kaa saunailtaan, muista uikkarit;)

Sen pituinen se osa, lukijat ratkaiskoon tuleeko jatko-osaa! Ja kertokaa myös palautetta kirjoitusasusta!

6 kommenttia viestissä: “Harrastehuumaa”

 1. jaska22 says:

  hyvä tarinan alku jatkoa odotellassa

 2. T says:

  Jatka ihmeessä. Sinulta tuntuu löytyvän kirjoittajanlahjoja ja jo tämä ns. esipuhe piti tehokkaasti otteessaan.

 3. MasterJonathan says:

  Puhetta paljon, mutta toistaiseksi vielä vähän sisältöä. Kunnon lämmittely on toki hyvää, mutta tarina joka on pelkkää lämmittelyä ei sytytä.

 4. kok says:

  joo ehdottomasti jatkoa 🙂

 5. mmss says:

  Hyvä tarina, pidä jatkossakin näin hyvä realistinen taso.

 6. lsrsa says:

  ehdottomasti jatkoa mutta muista johdatella tarinaa tarpeeksi huolella ja mieti tarkkaan juonta.

Kommentoi

top