search
top

Tytär antautuu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (43 votes, average: 2.60 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Perustuu tositapahtumiin. En viitsinyt muuttaa tyttäreni nimeä, joten hän on tässä tarinassa tytär.

“Iskä” tyttäreni kujersi &keinutti takapuoltaan provosoivasti. Tyttäreni tiesi, että kiihotti minua, muttei välttämättä tiennyt, että kiihoituin todella helposti. Kiihottuminen oli ollut minulle ongelma jo teini-iässä. Kirosin tyhjästi &menin halaamaan 18 vuotiasta kaunista nuorta naista takaa. Lämmin &pehmeä tyttäreni melkein kehräsi onnesta virnistäessään minulle painautuessaan vartalooni kylmässä kevättuulessa. Olimme luonnonsuojelualueella muutamaa viikkoa ennen lähtöämme etelään autolla. Tyttäreni ei ollut neitsyt enään, mutta en ollut kajonnut häneen. Seisoimme lähekkäin tuulessa tovin. Elimeni oli varttikova, mutta se ei häirinnyt tytärtäni.

2 viikkoa kului normaalisti &lähdimme laivalla kohti Tukholmaa. Kävimme syömässä, jonka jälkeen painuimme diskoon, koska hyttimme olivat niin alhaalla, ettei sinne huvittanut mennä selvänä kuuntelemaan koneiden ääntä. Illan aikana kippasimme yllättävän reilusti. Oikeastaan olimme molemmat räkäkännissä, kun viimein könysimme puolen yön jälkeen hyttiin. Yht’äkkiä tyttäreni alkoi selittää jotain käsittämätöntä tyyliin “nyt kun minä olen nainen talosha, niin kelloon tulee uushi ääni.” totisella naamalla! Meinasin revetä, mutta pidin pokkani &käännyin selin. Älytön virne naamalla aloin mouhoamaan vastatyyliin “kyllä MINÄ vielä kaapin paikan meillä näytän!” &painuin WC:seen hakkaamaan seinää! Mieleen tuli “Mitä jos joku hälyyttää laivakytät?”. Lopetin seinän uudelleen muotoilun, kun ei ajatus laivan juoppoputkasta hirveästi innostanut &kustuani suoriuduin takaisin hyttiin, jossa odotti yllätys!

18 vuotias tyttäreni makasi itkuisena alasti synnytysasennossa alapedillä soperrellen jotain tyyliin ettei ollut ollut tosissaan! Tätä en todellakaan ollut odottanut, mutta nähdessäsi nesteistään kimaltelevan ohuen teinikarvan peittämän pillun ajatttelin humalassa “Miksipä ei; niinhän apinat &delffiinitkin tekevät” kuoriuduin vaatteistani &könysin tyttäreni jalkoväliin Tyttäreni oli tiukka &märkä molemmista päistä. Ensin hän voihki &kyynelehti, mutta märkyyden muuttuessa litiseväksi alkoi hän huokailla nautinnosta. Alkoholin turruttamana nussin ihanaa tytärtäni pitkään &laukesin hänen pitkästä orgasmista sykähtelevään vaginaansa

Aamulla heräsin tyttäreni sylistä koputukseen hytin ovelta. Tyttäreni oli joutunut nukkumaan allani, sillä humalaisen 45 kiloisen on hieman mahdotonta liikuttaa sammunutta ~80 kiloista päältään kokonaan pois kapeassa laivan punkassa. Automme oli parin muun onnettoman kanssa tyhjällä autokannella, josta jouduin nolona pyytämään henkilökuntaa ajamaan sen parkkipaikalle. Tyttäreni vaikutti melkeimpä hilpeältä , mutta hieman etäiseltä, vaikka tulikin halattavaksi, kuin kokeillen onko se edelleen mukavaa, Ruotsin &Tanskan välisellä lautalla. Emme puhuneet yöllä tapahtuneesta koko päivänä. Illalla olimme suoriutuneet jo saksaan asti &ehdimme kirjautua Holiday Inniin Hampurissa. Käytyämme huoneessa tyttäreni lähti hotellin baariin iltapalalle. Olin sen verran heikossa hapessa (kanavoileipä oli hypännyt päivällä huoltoaseman ruohikolle, mutta salaatti lauttalla oli suostunut pysymään sisässä), että näin parhaaksi mennä uima-altaalle &saunaan. Palatessani huoneessa odotti jälleen yllätys.

Vain puuvillaisiin pikkupöksyihin &t-paitaan sonnustautunut tyttäreni seisoi odottamassa minua. Hän niiasi &kysyi saisiko mennä parvelle nukkumaan. Jos hän olisi vain mennyt yläsängylle, olisin ehkä antanut hänen nukkua siellä, mutta nähdessäni edellis’yöstä turvoksissa olevan pimpin kaaret pikkareiden läpi tyttäreni niiatessa leukani varmaankin loksahti auki &mulkkuni kovettui puolikovaksi viidessä sekunnissa. “Et. Haluan nussia sinua.” ähkäisin. Tyttäreni niiasi toisen kerran. Otti pikkarit jalastaan &astui pylly paljaana parisänkyyn. Seurasin perässä &hetkessä olin pienen naisen pakaroiden päällä. Levitin hänen jalkansa polvillani &valmistauduin työntymään tyttäreni tiukkaan vaginaan. “Isä? Saisinko olla vielä hetken aikaa lapsi?” kysyi tyttäreni. “Et.” kähisin himokkaana “Isä tulee sisään nyt.”.

Tiukka vagina oli taas märkä. Ehkä tytär on perinyt isältään jatkuvan kiihottuneisuuden. Se tuntui vielä paremmalta kuin edellisenä iltana; jotenkin puhtaammalta &nuoremmalta, melkein karvattomalta. Heti muutaman työnnön jälkeen tyttäreni alkoi kynsiä patjaa kuin pakoon yrittävä mäyrä, mutta vangitsin hänen kätensä hellästi nautiskellessani ensimmäisestä yhdynnästä takaa päin tyttäreeni. Mieleeni tuli muistoja allani voihkivasta &kiemurtelevasta naisesta istumassa sylissäni nuorempana, kun hänen nuori pyllynsä nousi kohtaamaan työntöjäni. Pitkän tuntuisen hellän naimisen jälkeen laukesin tyttäreni sykkivään vaginaan toisen kerran.

Söin aamiaisella liikaa saksalaisen runsauden yllättämänä yllättävän mukavalla tuulella olevan suihkunraikkaan tyttäreni kanssa. Jotenkin hän ei vastannut lainkaan kauhutarinoiden itkuisia seksuaalisen hyväksikäytön uhreja, joista saa lukea “pelastakaa lapset” ry:n ja sen sellaisissa lehdissä. Hän ilmoitti, että joutuisimme käymään apteekissa, koska hän ei syönyt e-pillereitä, “siis jos en halunnut hänen pamahtavan paksuksi”. Jos rahaa olisi ollut ranteita pakottavia määriä, niin ehkä olisin paennut Argenttiinaan kasvattamaan karvaisia 4-sormisia lapsia tyttäreni kanssa, mutta jouduin myöntämään ajatuksen järkeväksi, joten ennen keulan kääntämistä kohti Ranskaa oli tyttärelläni taskussaan 13 €:n jälkiehäisypillerit, joiden aloittamisen jälkeen, puhtoisen mieleni järkytykseksi, kuulemma “voi nussia vielä kahtena päivänä”.

9 kommenttia viestissä: “Tytär antautuu”

 1. Jussi says:

  Ihan hyvä kertomus mutta sekava juoninen. Tyttö sai kyllä kyrpää riittävästi!

 2. anonymous says:

  Upeaa! Lisää ehdottamasti

 3. anonymous says:

  Todella hyvä. Mie tykkäsin. Kirjotappa lisää, isän ja tyttären matkoista 🙂

 4. Tuhma isä says:

  Ihan hyvä runko, olisi kiva kuulla jatkoa. &-merkki kyllä ärsytti eli oikeinkirjoitukseen olisi syytä kiinnittää huomiota.

 5. kaikkea&sitä says:

  Epäselvä& lyhyehkö

 6. Qapla says:

  Tuo &-merkin käyttö oli kyllä suoraan kuin jostain muinaisenglannista!

 7. Trickster says:

  Aika paljon petrattavaa tekstissä. Systemaattisia kirjoitusvirheitä (esim. 18-vuotias, Saksaan jne.). Puhumattakaan sitten hahmojen ohuudesta, juonen olemattomuudesta tms.

 8. mmss says:

  Tuntui kun tarinasta puutuisi kappaleita välistä

 9. fr11kk1 says:

  Tässä tarinassa olisi hyvin paljon parannettavaa. Eniten ärsytti &-merkin käyttö, eihän sitä normaaliin tekstiin kuulu laittaa, ja-sana on ihan hyvä. Toiseksi seksi tapahtui aina todella nopeasti, ei mitään tunnelman kohotusta mutta ei toisaalta shokki järkytystäkään yhtäkkisissä panoissa. Sanoisin keskitasoa huonommaksi novelliksi, valitettavasti.

Kommentoi

top