search
top

Nuoriherra Jonne Osa II: Käsityötä Invavessassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (35 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa Hevosenkalu Jonnen seikkailuille. Tämä on ehkäpä lyhyin koskaan kirjoittamani tarina, mutta liioittelu jatkuu entisellään.

Hintelän lukiopojan kouluviikko oli mennyt kuin unessa. Jonne ei vieläkään kyennyt täysin uskomaan, että oli todella päässyt hässimään koulun kuuminta opettajaa, tyttöjen jumppamaikkaa Anettea. Hän olisi halunnut kertoa kaikille siitä, mitä oli päässyt tekemään. Jonne oli kuitenkin sen verran fiksu ja tajusi, ettei tuollaisia asioita saanut toitottaa ääneen. Teinipoika ei ollut nähnyt opettajatarta kuin vilaukselta ja ensi hurmoksen hitaasti haihduttua, oli alkanut toivoa mahdollisuutta uusintaan.

Vastapainoina takaraivossa kihelsi pelko, että hänet suihkussa runkkaamassa nähneet kolme viimeisen vuoden lukiotyttöä alkaisivat levittää inhottavia juoruja. Yhtenä päivänä kolmikko oli tullut käytävällä vastaan. Jonne oli valmistautunut ilkeään nimittelyyn tyyliin; ”Mitäs mulkku” tai ”kuis käsi käy?” Hänen yllätykseksi tytöt olivat vain tervehtineet iloisesti ja luoneet valloittavat hymyt. Nuorukainen oli ällistynyt tästä melkein yhtä paljon kuin seksistä kuuman opettajan kanssa. Hän oli tehnyt jotain härskiä, jäänyt kiinni siitä ja nyt kauniit tytöt, jotka eivät olleet aikaisemmin edes huomanneet häntä, soivatkin yhtäkkiä lämpimän hymyn.

Perjantain aamupäivän viimeinen tunti päättyi ja veltosti Jonne laahusti kohti ruokalaa. Liikuntatuntien lisäksi ruokailu oli yksi hänen inhokeistaan. Pojalla ei ollut ystäviä koulussa ja hän joutui syömään yksin. Hän viihtyi omassa seurassaan, eikä kaivannutkaan ympärille meluavaa joukkoa, mutta tämä yksin syöminen suuressa ruokasalissa tuntui vain korostavan syrjityn statusta. Yrittäen tehdä itsensä mahdollisimman huomaamattomaksi, Jonne löntysteli kohti ruokalan syrjäistä nurkkaa.

Surumielinen teinipoika ei edes huomannut kävelevänsä pöydän, jonka äärellä istuivat Jasmin, Riikka ja Krista, vierestä. Odottamatta he tarttuivat Jonnea käsivarresta ja pyysivät tätä liittymään seuraan. Hetken epäröityään hämmentynyt poika istui alas. Hän vieläkin pelkäsi, että tytöt aikoisivat ilkkua, mutta kukaan kolmikosta ei ottanut puheeksi runkkuhetkeä suihkussa tai vihjaissutkaan, että oli nähnyt jotakin muuta. Mutustellen ruokaansa Jonne istui hiljaa kuunnellen neitojen keskustelua kengistä ja meikeistä.

Tytöt eivät kuuluneet lukion sisäpiirin porukkaan, mutta Jonne ei välittänyt tästä. Päinvastoin, hän pystyi edes vähän rentoutumaan, koska he eivät edustaneet pahinta kiusaajaklikkiä. Poika nautti hänen mielestään kolmen jumalaisen kauniin tytön seurasta. Riikka oli pitkä ja vaalea, Jasmin tumma ja suklaanruskea ja Krista oli lyhyt, mutta punainen takkutukka ja säkenöivät silmät näyttivät asennetta. Jonnea pari vuotta vanhemmat neitoset uhkuivat sellaista kypsää naisellisuutta, mitä ei vielä löytynyt hänen oman ikäluokkansa tytöistä. He olivat vaatimattomista perheistä, toisin kuin Jonnen varakkaat vanhemmat, mutta tämäkään ei tuntunut luovan kuilua. Pojan asema koulun sylkykuppina tasoitti näennäistä varallisuuseroa.

”Sä et puhu paljon?” Jasmin kysyi Jonneilta, kun tämä oli istunut tuppisuuna ruokailun ajan.

”Ei sen tarvitse. Tollaisen ’hevosenkalun’ omistajan ei tarvitse löpistä joutavia.” Riikka asettui puolustamaan poikaa. Jonne kuitenkin ähkäisi syvään ja oli aikeissa nousta pöydästä. Krista kuitenkin laittoi kätensä tämän käsivarrelle ja pyysi jäämään.

”Ei me ilkeillä.” Krista tiesi, että poikaa kiusattiin ja ylisuuri miehuus vaikutti olevan arka asia. ”Toiset ovat vain kateellisia. Mutta jokin kisut tulevat aivan kuumiksi nähdessään tollaisen patukan.” Punapää kehräsi.

”Joo, me nähtiin kun sä hässit jumppamaikkaa.” Jasmin pamautti. Jonne valahti aivan kalpeaksi, mutta jäi paikoilleen odottamaa mitä tuleman piti.

”Hei, älä pelkää. Ei me kerrota kellekään. Sulla oli ihan suunnaton kalu ja se näytti hurjalta kun lykit sillä opea.” Riikka jatkoi.

Kolmikko aloitti keskustelun miesten peniksistä. Se oli kiihkeä, mutta sen verran vaimea, ettei se kuulunut naapuripöytään asti. Kaikki olivat sitä mieltä, että uroolla tulee olla kunnon työkalut. Tosin teinipojan väline oli kylläkin sitä luokkaa, että tytöt olivat epävarmoja voisiko sellaisen kanssa mennä loppuun asti ilman pelkoa paikkojen repeämisestä.

Mutta miehestä oli otettava mittaa! Neidoilla oli salainen suunnitelma mitä he olivat kehitelleet useamman päivän. Ruokasali oli lähestulkoon tyhjentynyt, kun he nousivat. Tytöillä oli edessä hyppytunti ja Jonne oli kiiruhtamassa historian tunnille. Kolmikko kuitenkin pidätteli poikaa ja hellin, mutta päättäväisin ottein nappasivat hänet mukaansa. Tyhjässä aulassa he ohjasivat uhrinsa kohti koulun invavessaa. Jonne epäröi astua vessaan, mutta ryhmä puolittain työnsi, puolittain maanitteli hänet sisälle. Ovi lukittiin perässä ja poika jäi yksin kolmen hurjapäisen naikkosen kanssa.

”Me halutaan nähdä sun ’hevosenkalu’ uudestaan.” Riikka vaati.

”Joo, otetaan miehestä mittaa.” Krista säesti.

Lukiossa oli ollut jo jokusen vuoden kilpailu, jossa kolmannen vuoden opiskelijatytöt mittasivat lukiopoikien varusteet ja pitivät niistä kirjaa. Touhu oli alkanut vastavetona huhulle, jonka mukaan jotkin pojat kilpailivat kaatojensa määrästä ja pisteyttivät saaliinsa. Oliko tämä totta vai urbaanihuhu sitä ei tiedetty, mutta abityttöjen vihko oli olemassa. Se kiersi aina vanhimmalta vuosiluokalta ja valittujen käsien kautta. Kansien välissä oli suuren joukon nykyisten ja entisten miespuolisten oppilaiden tärkeitä mittoja. Ja Jonnen kookas sukukalleus oli ehdoton kandidaatti kokoelmaan.

Riikka, Jasmin ja Krista joutuivat tosissaan houkuttelemaan teinipoikaa. Kolme kaunotarta oli kuitenkin liikaa ujolle Jonnelle ja hän taipui näiden vaatimuksiin. Vieläkin vähän peläten, että kyseessä olisi jokin temppu, Jonne laski housut nilkkoihin. Kuului lievä pettymyksen purkaus, kun esiin paljastui vain jonkin verran normaalia kalua suurempi veltto patukka. Runsas häpykarvoitus ja suurikokoiset kivespussit vihjasivat kuitenkin normaalia puberteettikasvua suuremmasta kehityksestä.

”Tota pitää herätellä vähän.” Jasmin totesi ja avasi valkoisen paitansa nappeja. Hän ei ottanut paitaa päältään pois, mutta raotti kaulaukkoa tarjoten näköalan vaaleiden rintaliivien alla piilossa oleviin mehukkaisiin tisuihin. Riikka seurasi esimerkkiä ja nosti T-paitaansa paljasten omat mustien liivien verhoamat rinnat. Suu auki teinipoika tuijotti kahta paria meheviä maitorauhasia. Vaikka liivit peittivät parhaat näkymät, niin tilanne oli silti äärimmäisen kiihottava. Jonne yritti arvioida tyttöjen kokoja, mutta se oli vaikeaa ilman laajaa vertailupohjaa. Molemmat olivat sopusuhtaisia, joskin Jasminin varustukset olivat ehkäpä puolikkaan appelsiinin luokkaa kun taasen hieman pienempi Riikka oli puolikas omena.

Se riitti kiihokkeeksi ja kyrpä alkoi esittää tarvittavia elonmerkkejä kasvaen kokoa. Krista oli seisonut vieressä. Hänen löysä neulepaitansakaan ei peittänyt pienen tytön rintojen puutetta. Ei hän voisi houkutella samalla tavalla kuin muodokkaammat ystävänsä, mutta jotakin hän voisi tehdä. Punapää ohjasi pojan istumaan vessanpöntölle ja tarttui tämän kaluun. Varmoin ottein tyttö runkkasi alati suurenevaa siitintä. Patukan paisuminen tuntui oudolta kämmentä vasten, mutta Krista ei irrottanut otettaan. Hetkessä pojan ’hevosenkalu’ oli venynyt täyteen mittaansa ja punatukka inahti järkytyksestä tajutessaan miten suuri siitä oli tullut. Oli eri asia tirkistellä kaukaa, mutta nyt suunnaton halko sykki hänen kämmentä vasten. Lyhytsorminen Krista joutui venyttämään siroja raajojaan saadakseen etusormen ja peukalon kiertymään varren ympärille, niin paksu se oli.

Elin oli valmis ’virallista’ mittausta varten. Krista haki repustaan vaatemittanauhan. Mitan pään hän asetti häpyluuta vasten ja alkoi avata rullaa. Punapää vei nauhaa vartta pitkin aina terskan nupille asti. Varmistaen, että mitta oli kunnolla, hän katsoi tuloksen. 22,5 senttiä! Krista ei ollut uskoa silmiään. Seuraavaksi hän leivitti mittanauhan kalun ympärille. Miesten sukukalleudet olivat kaikilla vähän erinäköiset. Jotkin olivat tasapaksuja pötkylöitä, joidenkin terska pullisteli muodostaen hatun ja joillakin parru leveni tyveä kohden ollen hieman suippo. Jonnen terska oli erityisen pullea, jonka jälkeen pamppu hieman oheni, kuitenkin selvästi paksuuntuvan varren puolivälin kohdalla. Hippityttö kietoikin nauhan juuri tämän kohdan ympärille ja mittasi ympärysmitan. 145 mm!

Krista ei uskonut löydöstään ja teki uudet mittaukset, mutta luvut pitivät. Seurasi kiihkeä keskustelu kolmen tytön kesken. Pojan siitin oli paljon isompi kuin he olivat uskoneet. Tirkistely ei ollut tuonut kunnon käsitystä oikeista ulottuvuuksista. Mitat kirjattiin vihkoseen ja eikä ollut enää yllätys, että Jonne otti ykköspaikan kokovertailussa. Ja huomattavalla marginaalilla. Seuraavaksi ryhdikkäin elin oli peräti viitisen senttiä lyhyempi. Kaikki kolme tyttöä laittoi puumerkkinsä tulosten viereen, mutta silti epäilivät ettei kukaan uskoisi tuota.

Tilanne oli yhtä aikaa nolo ja kiihottava Jonneille. Oli tavallaan nöyryyttävään kuinka häntä arvioitiin kuin lihapalaa, mutta tieto, että hänellä oli paljon suurempi penis kuin häntä kiusaavilla pojilla toi mukanaan sairasta tyydytystä. Kyrpä kuitenkin seisoi yhä pystyssä hurjaa teini-ikäisen erektiota. Seisokki oli niin kova, että se oli suorastaa kivulias. Tilannetta vain pahensi tunne tarpeesta pissata. Tilanne oli kiusallinen kaikille ja yhteistuumin kolmikko päätti, että jotain tulisi tehdä. Olihan se heidän vika, että nuorukaisen kalu oli pystyssä.

Nuoret naiset kyykistyivät pojan ympärille, Jasmin vasemmalle puolelle, Riikka keskelle jalkojen väliin ja Krista oikealle puolelle. Suklaanruskea somalityttö oli ensimmäinen, joka uskalsi koskettaa kookasta halkoa. Hän levitti kätensä varren ympäri ja kosketteli varovaisesti. Esinahka kulki vaivatta kämmenen mukana, mutta itse parru oli niin vankassa seisokissa, ettei tyttö saanut taivutettua sitä kunnolla. Tehden pitkiä runkkausliikkeitä, hän totutteli elimen suuriin mittasuhteisiin. Pojan kiima näkyi tasaisena touhutippanorona pissareiästä ja kohta koko pitkä pamppu oli liukas kirkkaasta eritteestä. Kun Jasmin lopetti, hänen kätensä oli tahmean esisperman likaama. Hän nosti kättään ja haistoi sormeaan. Tuoksu oli voimakas ja vahvan maskuliinisen seksinhajun kyllästämä.

Vuorostaan Riikka laittoi kätensä kalun ympärille. Kyrpä oli nyt niin liukas, että hänellä oli vaikeuksia saada kunnon otetta. Puristaen mikä jaksoi, vaalea tyttö sai esinahan liikahtelemaan. Pinnistäen käsivarrellaan, hän aloitti rohkean runkkauksen. Mutta pojan ’hevosenkalussa’ oli mitä runkata ja pian hänen kätensä väsyi puuduttavaan vispaukseen. Vuoro siirtyi Kristalle ja ikäisekseen erittäin osaavin ottein, hän aloitti kiivaan pumppauksen. Jonne ähkäisi nautinnosta. Nainen ei ollut aikaisemmin runkannut häntä sillä lailla, saati sitten kolme kaunokaista yhtä aikaa. Hän ei ollut masturboinut sitten nainnin opettajattaren kanssa ja nyt usean päivän satsi kouraisi lupaavasti munaskuissa. Poika sulki silmänsä ja yritti ajatella mitä tahansa muuta kuin pehmeää pikkukättä hänen kovan erektion ympärillä.

Kun Jasmin otti kyrvän käsittelyynsä uudestaan, nuorukainen oli valmis. Somalityttö ei ehtinyt kunnolla asetella kämmentään parrun ympärille, kun se räjähti. Poika ruiskaisi spermansa komeassa kaaressa korkealle ilmaan. Osa suihkusta päätyi Jasminin tummalle poskelle, loppujen tahratessa hänen valkoisen paitansa. Mutta kuten tytöt olivat aikaisemmin nähneet, yksi ryöpsähdys ei riittänyt kiimaiselle nuorukaiselle. Siitä huolimatta Riikka älähti säikähdyksestä, kun pissareikä purki sisuksestaan uuden annoksen miehenmahlaa. Suihku ei enää ollut yhtä voimakas kuin ensimmäinen, mutta silti syöksähdys teki näyttävän kaaren ennen kuin laskeutui Jonnen nivukselle ja vatsalle. Sakeaa valkoista mahlaan pursusi lisää herkkutatiksi turvonneesta terskasta. Kesti aikansa ennen kuin tulva tyrehtyi, mutta siltikin veltostuva meisseli pulpautti mälliklimpin toisensa jälkeen pojan kiihkeän hengityksen tahtiin.

Järkyttynyt Krista oli noussut seisomaan ja perääntynyt nuorukaisen luota. Hän huohotti raskaasti, mutta ei kyennyt kääntämään katsettaan pois pojan nivuksesta. Valkoista spermaa näytti olevan kaikkialla. Punapää ihmetteli miten joku kykeni laukeamaan yhdellä kertaa noin paljon. Yksikään hänen tuntemista miehistä ei tuottanut tuollaista mahlavirtaa. Huomaamattaan neitokainen kuitenkin lipoi huuliaan, miettien miltä tuo valkoinen mesi mahtaisi maistua.

Muita tyttöjä mälliklimpit eivät kiinnostaneet. Jasmin nousi polviltaan ja meni lavuaarin luokse pesemään kasvonsa ja kätensä. Hän sadatteli itsekseen, koska suosikkipaitansa oli pilalla ja joutuisi koko loppupäivän viettämään sperman likaamassa vaatteessa. Ei sitä kukaan huomaisi valkoisessa paidassa, mutta pelkkä ajatus oli vastenmielinen. Riikka oli säästynyt pahimmalta, mutta hänenkin runkkauskätensä oli nihkeä kirkkaasta geelimäisestä tahnasta. Hän meni myöskin lavuaarin luokse pesemään kätensä. Mutta spermaa ei päässyt pakoon, koska vessan täytti erittäin voimakas maskuliinisen mahlan tuoksu ja ajatukset pakostakin harhailivat takaisin siemennesteeseen.

Pestyään kätensä, Riikka otti paperipyyhkeen kuivatakseen ne. Hänen huomionsa kiinnittyi uudestaan vaaleaan mälliin kaakelilattialla ja pojan nivuksessa. Tyttö halusi siistiä jälkensä ja nappasi nipun käsipaperia. Varoen koskematta nyt jo veltostuneeseen kaluun, hän nopeasti pyyhki Jonnen alavatsan. Antaen osan papereista pojalle ja jättäen tämän huolehtimaan viimeistelystä, Riikka kumartui ja pyyhki suurimmat läntit lattialta.

Krista katseli touhua, mutta ei liikahtanutkaan. Maahan alkoi kertyä kasa paperitolloja. Varovasti pitäen kiinni vain kahdella sormella reunasta, punapää nosti yhden niistä tekosyynä viedä se roskikseen. Pyyhkeessä oli sakea klöntti spermaa, joka ei ollut imeytynyt paperiin. Krista ei voinut vastustaa kiusausta ja sirolla pikkusormellaan kosketti mälliklimppiä. Se tuntui vieläkin lämpimältä. Kieräyttäen kunnolla sormensa siemennesteessä, hän nosti pikkurillinsä nenän alle. Sperma tuoksahti läheltä haistaen entistäkin pyörryttävämmältä. Epäröiden, neito kuljetti sormen huulilleen. Arasti hän kosketti kielellään pikkusormeaan. Maku oli tyrmäävä. Se oli väkevä, vahvan suolainen ja siinä oli jotakin muutakin. Tuttua, mutta jotakin jota ei pystynyt nimeämään. Varmistettuaan etteivät muut huomaa, Krista laittoi koko sormen suuhunsa ja nuoli sen puhtaaksi. Käsittämättömällä tavalla karvas nautinto sai haluamaan lisää. Muttei enempää hän ei uskaltanut, jotteivät muut huomaisi ja loput paperitollot päätyivät roskikseen.

Sillä aikaa Jonne oli saanut housut takaisin jalkaan. Ujo poika näytti neuvottomalta ja vähän hätääntyneeltä. Vaikka Riikka ei tuntenut olevansa mitään velkaa, hän silti tyynnytteli puheillaan nuorukaista. Tämä oli oikeastaan ihan mukava, mutta ei vaaleaverikkö nähnyt tarvetta selitellä tekojaan itseään pari vuotta nuoremmalle teinipojalle. Tämän työkalu saattoi olla aikuisten mitoissa, mutta henkiseltä iältään hän oli liian nuori. Valmistautuen lähtemään, Riikka käski nuorukaista odottamaan viisi minuuttia ennen kuin itse poistuisi vessasta, siltä varalta ettei kukaan näkisi. Ilmaan jäi roikkumaan lupaus uusista mittaussessioista, mutta se vaatisi ehdotonta vaiteliaisuutta. Jonneilla ei ollut mitään vastaan sitä, että kolme kaunokaista sorkkisi hänen miehuuttaan. Varsinkin jos tiedossa olisi pieni seksuaalinen palkinto.

4 kommenttia viestissä: “Nuoriherra Jonne Osa II: Käsityötä Invavessassa”

 1. matemaatikko says:

  ^ Kyse oli ympärysmitasta, eikä halkaisijasta..

 2. voi vattu says:

  kyrvän paksuus on isompi kuin panssarivaunun kanuunan piippun, mikä on 120mm.

 3. MasterJonathan says:

  Sorry, vielä joutuu kestämään ainakin kaksi Jonne-tarinaa. Ja jatkossakin Isäpappa iskee silmänsä ensin jumppamaikkaan. 🙁 Olen kyllä miettinyt keski-ikäistä ukkoa kolmen teinitytön kimpussa, mutta en ole vielä keksinyt sopivaa juonta miten kolme “viatonta” tyttöä houkutellaan petiin samalla kertaa. Jos jollakulla on ideoita kuulisin ne mielelläni. Olen rekisteröitynyt keskustelupalsan puolella samalla tunnarilla, joten jso jollakulla on ideoita, niin niitä voi laittaa yksityisviestillä.

 4. hulmuhelma says:

  No nyt saatiin sitten mittakin. Ihanaa. Minusta sopivan mittainen tarina. Jään vaan edelleen odottamaan isäpapan touhuja nuorten naisten kanssa. Olisikohan kohteena nämä kolme lukiolaisneitosta? Ja vaikkapa Jonne apurina.

Kommentoi

top