search
top

Alaikäinen hän oli, mutta minkä halullesi teet

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (58 votes, average: 3.66 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Keski-ikäinen mies ja tyttö naapurista salaisessa yteisymmärryksessä

Tunsin taipuisan tytönvartalon liimautuneen itseeni. Vaaleat, hiestä märkänä olevat hiukset olivat hieman kosteudesta tummuneet ja takkuuntuivat käsieni kosketuksesta hyväillessäni hänen kuumaa niskaa ja suudellesani korvallisia ja ohimoita. Alastomat rinnat painautuivat vasten omaani ja hänen toinen jalkansa oli kietoutunut ympärilleni. Kaluni painoi tytön vatsaa ja sen kuumottava pää pilkisti tytön lantion sivulta. Se sykki ja siitä purkautui vielä ajoittain spermatippa, joka hiljalleen valui tytön lantiolle ja alas reidelle. Olin pannut nuorta tyttöä. En ollut ensimmäinen, mutta toinen olin. Tyttö oli ollut ensimmäisen kanssa usemmankin kertaa. Näin hän kertoi ja totesin kyllä hänen orastavan taituruuden rakastelussa.

Laura, se oli tytön nimi, asui vastapäisessä omakotitalossa samalla kadulla missä minunkin taloni oli. Omani oli perintöä vanhemmilta ja niin oli myös vastapäisen talon perheen äiti aikoinaan perinyt kodin perheelleen. Tunsin Lauran äidin lapsuudesta lähtien ja muistelimme vieläkin sitä lapsimäärää, joka vuosia sitten naapurustojen pihaporteista kadulle ryntäsi yhteisiin leikkeihin ja aamuisin painui kouluteille ym. Lauran perhe oli muuttanut mummon kuoltua taloon Lauran ollessa pikkutyttö. Olin seurannut Lauran kasvua rinnan omien lasteni kanssa. Lauralla oli myös kaksospikkuveljet. Nyt Laura oli 15 vuotias ja ulkoiselta olemukselta täysi nainen. Oma tyttäreni oli jo seitsemäntoista ja poikakin kuudentoista ja me vanhemmat olimme molemmin puolin neljääkymmentä. Samoissa vuosissa olivat myös Lauran vanhemmat.

Seikkailuni Lauran kanssa alkoi aivan viattoman tuntuisesti hänen ilmestyessä pihallemme ja rakennukseen jossa oli aikoinaan ollut sauna, liiteri ja varastotilaa. Olin rakennellut rakennukseen toimivan askartelutilan pienimuotoiselle puusepän harrastukselleni. Samoin olin kunnostanut rakennukseen mukavan vierastilan pienellä suihku- ja veskitilalla. Laura siis ilmestyi verstaani ovelle kyselemään tytärtäni, sillä talossa ei näkynyt eikä kuulunut ketään olevan. Kerroin kaikkien olevan pois ainakin tämän päivän ja tulevan yön. Kukin missäkin, en edes tiennyt missä tytär tai poika on. Vaimon menosta tiesin minkä hän oli kertonut.
-” Voi juku, kaikki on häipyneet. Sama se on meilläkin, jonnekin vaan ovat kadonneet ja lappu oli päydällä, että huomenna nähdään. Tavallaan se on kivakin olla yksin himassa.”
Laura nojasi kädet rinnalla ristissä avoimena olevan oviaukon pieleen. Kesä kun oli ja lämmin semmoinen, niin pukeutuminenkin oli kesäistä. Punatut varpaankynnet pilkistivät varvastossuista ja pitkät, ruskeat sääret vaihtuvat pyöreiksi reisiksi jotka katosivat valkoisten shortsien sisään. Shortsit olivat kireät ja pientä mallia matalalla vyötäröllä. Takaa lyhyet lahkeet jättivät aavistuksen näkyviin alkavaa pakaran pyöreyttä ja edessä olevan sepaluksen ylimmäinen nappi oli kutsuvasti auki. Ruskeaa vatsaa näkyi pitkälti ennen hihattoman t-paidan helmaa. Navassa kiilteli koru. Paitakin oli valkoinen ja kireä jossa ohuet olkaimet menivät yli olan. Saatoin nähdä häivähdyksen tummemmista kohdista rintojen kärjessä sekä niiden kohoumat. Itse olin pukeutunut vaan lappuhaalariin ja olin ilman paitaa, jaloissa paljaaltaan jotkin sandaalinrisat. Olin hiomassa vanhaa keittiötuolia joka kaipasi maalausta.

Lopetin hiomisen ja katselin ovelle vierailulle tulleeseen naapurintyttöön. Totesin Lauran olevan viekoittelevan näköisen hänen siinä nojatessaan ja lantion kaareutuessa vamppimaisesti sivulle. Viattomasti Laura hiveli paljasta vatsaansa ja tuli lähemmäksi katsomaan mitä tein. Nivusissani säkenöi. Kädet taskussa kerroin tämänhetkisestä projektistani ja tiirailin tyttöä ehkäpä liiankin kiinnostuneesti. Taskussani käsi tunnusteli vaivihkaa kulliani joka vielä nelikymppisen voimalla ja kokemuksella jäykistyi vääjäämättä aseteltavaan kuntoon. Sainkin heti alkaa asettelemaan sitä asentoon, joka ei heti paljastaisi tilannetta ja hankaloittaisi liikkumista. Otsalleni nousi hienoinen hiki, niin kuuman sään kuin Laurankin läsnäolon aikaansaamana. Laura katseli työni jälkeä ja kierteli ympäri verstaassa kysellen kaikkea mahdollista työkaluista ja muista siellä olevista vehkeistä. Innokkaana kiertelin hänen kanssaan ja kerroin ja esittelin kaikkea. Tyttö oli sanavalmis ja yllättävä.
-“Hitsi, sulla on aika hienot lihakset, -nuo hauikset ja hienot hartiat, oot sä treenannut,” kysyi Laura ja tökkäsi leikillään hauistani.
-“Enpä ole paljon mitään treenannut, ainakaan mitään rautoja nostellut. Talvella vaan hiihtänyt niinkuin olet varmaan nähnytkin. Ja fillaroinut, se pitää kunnon hyvänä näin kesällä.”
-“Mä haluaisin, että munkin iskä pikkuisen kiinnittäis huomiota kuntoonsa. Musta sillä on jo alkanut kasvaa maha.”
-“Ai jaa, pitääpä vihjaista hänelle, että kunnostaa sen fillarinsa joka siellä autotallissa on, niin saa lähteä minun kanssa pyörälenkille. Ja talveksi voisi hommata sukset.”
-“Joo, tee se,” innostui Laura

Kävelin Lauran perässä hänen tutkiessa paikkoja. Silmäni olivat kuin liimautuneina Lauran pyllyyn sen keikkuessa edessäni. Rinnat olivat jo naisen rinnat. Kupeista ja koosta en tiedä mitään, mutta semmoiset kouraan nätisti sopivat ne olivat. Mielessäni vilahti, että mitä oikein teen. Lapsihan Laura on, nuorempi kuin tyttäreni, enkä ole tytärtänikään näin tarkasti katsellut, mutta sekin ajatuksentynkä katosi kun Laura otti hauiksestani kiinni ja siveli sitä.
-“Sähän olet ihan hikinen. Kato kun mun käsi tuli ihan märäksi,” nauroi Laura ja minulla seisoi kulli kuin vartoimies kunniavartiossa.
-“Juma, sä olet hyvän näköinen tuossa haalarissa, ihan kuin joku duunari. Tiedätsä semmoisen joka tekee semmoista voimaa tarvitsevaa duunia tai vaikka semmoinen maajussi.”
Laura unohti nopeasti ihailemiset ja astui ovesta ulos kääntyen rakennuksen päädyssä olevaa ovea kohti.
-“Oletko sä saanut tämän jo ihan valmiiksi,” kysyi Laura ja avasi oven vierasmajaan. “Oo miten nättiä,” huokaisi tyttö ja istahti vuoteelle.
-“Onhan tämä ollut jo kauan valmiina ja käytettykin useasti,” vastasin.
-“Ihana,” sanoi Laura ja heittäytyi selälleen sängylle.
Tyttömäinen kujerrus kuului kun Laura kehui tilaa ja katseli ympärilleen. Hän pudotti varvastossut lattialle ja nosti jalatkin sängylle, nosti ne kohti kattoa ja nauroi. Kireä pylly loisti kohti minua ja taakse viedyt kädet kohottivat paidan helmaa rintojen alareunaan asti.
-“Haluatko vaikka kokiksen tai jotain muuta,” kysyin ääni paksuna Lauralta ja menin jääkaapille.
Laura halusi jotain appelsiinista ja löysin pullon Fantaa. Avasin sen hänelle josta hän heti kulautti suullisen ja ojensi pullon takaisin ja pyysi minuakin ottamaan. Yhdessä joimme pullon tyhjäksi eikä Laura edes pyyhkinyt pullonsuuta minun jälkeeni. Arvostin sitä ja tunsin hänet kaverikseni.

Laura oli noussut sängyltä ja tuli eteeni istuessani pöydän äärellä, josta olin katsellut nuorta sängyllä venyttelevää naista. Hän nosti kätensä olkapäilleni ja seisoi reisieni välissä hivellen paljaita hartioitani ja selkäpuolelta niskaa ja lapoja.
-“Ihanaa kosketella sua kun sä et ole semmoinen löysän tuntuinen. Jotenkin jäntevä, se on ihanaa. Kai mä voin näin tehdä? Saanko pistää kädet tänne taakse näitten henkseleitten alle ja koitella sun selkää?”
Minä nyökkäsin, sillä en varmaankaan olisi saannut ääntä suustani, niin paksulle se tuntui. Olin kiihdyksissä ja yritin olla näyttämättä sitä. Laura oli kumartuneena lähemmäksi ylettyäkseen alas selkääni. Tunsin hänen tuoksunsa kaulan ollessa lähes kiinni kasvoissani. Rinnat painautuivat rintaani ja minun oli pakka laskea käteni Lauran lantiolle. Vein varovasti huuleni lähelle hänen kaulaa korvan alle ja hipaisten kevyesti kohtaa siinä. Olin tuntevinani hienoisen naisen maun tuoksun lisäksi. Kullini poukkoili vasten sepalusta kokeillen nappien pitävyyttä. Nousin seisomaan ja Laura oli aivan kiinni minussa, hänen poskensa painoi olkapäätäni ja näin hänen silmänsä olevan suljettuina. Lauran kädet liikkuivat hitaasti selkäpuolellani tunnustellen sitä ja vyötäröäni. Hän käänsi kasvot kohti olkavarttani ja painoi siihen suudelman.Kasvot tulivat rinnalleni ja tunsin huulten suudelmat ja sitten toisella olkavarrellani siirtyneen avautuvan suun ja pienen näykkäisyn. Enhän voinut enää muuta kuin ottaa naapurin tyttö halaukseen ja puristaa hänet vasten itseäni. Lauran kädet vaelsivat vyötäröltäni alemmas bokserelle ja siinä tunnustelevat kädet puristeli pakaroitani.
-“Ihanaa,” kuulin Lauran huulilta ja suutelin hänen otsaansa.

Olimme nojanneet jo pidemmän aikaa toisiimme ja huojahtelimme halauksissamme minun suudellessa Lauran hiuksia, ohimoita, poskia ja huulia. Suudelmiin tämä nuori nainen vastasi taiturimaisesti ja hän oli nostanut kätensä niskaani painaen päätäni kohti omaansa. Kieli seikkaili hampaitteni välissä ja tunnusteli omaani. Laura pujotti haalareitteni olkaimet alas ja löysät työvehkeet putosivat alas nilkkoihini. Seisoin hänen edessään ainoastaan bokserit päällä ja terskan vilkkuessa niiden halkiosta. Astuin kokonaan pois haalareista ja nostin Lauran paidan helmaa ylös aina pään yli ja riisuin sen häneltä. Rinnat olivat vapaana ja niiden terhakat nännit sojottivat kauniisti pienistä nännipihoista. Ne olivat kauniit rinnat. Otin ne käsiini ja puristin niitä niin, että tunsin kämmeneni olevan täynnä nuorta ja kimmoisaa neidon rintaa. Kullia pakotti ja sain seisoa hieman takapuoli taakse vedettynä, etten antaisi itsestäni röyhkeää ja irstasta kuvaa tökkimällä Lauraa kovalla kalulla vatsaan. Mutta pelkoni taisi olla turhaa, sillä tämä tyttönen otti boksereideni vyötäröstä kiinni ja veti ne alas nilkkoihin itse kumartuen mukana ja sipaisten poskellaan vapautunutta kulliani. Jumalauta ajattelin, on tämä kanssa. Minä, jo vanhempi mies ja naapurin pikkutyttö joka kylläkin oli kasvanut yllättäen naiseksi, ainakin olemukseltaan. Laura nousi taas seisomaan ja alkoi napittamaan shortsejaan auki. Montaa nappia niin matalassa vaatteessa ei ollutkaan ja hetkessä ne olivat pois. Nyt oli enää pienet hipster-malliset pikkarit päällä, mutta nopeasti Laura nekin riisui. Seisoimme molemmat alasti pienen välimatkan päässä toisistamme ja vaan katsoimme. Laura otti minua ranteista kiinni ja veti lähemmäksi itseään.
-“Ollaan vaan ihan niinkuin halutaan ja ajatellaan. Ei tämä mitään pahaa ole ja minähän tätä haluan. Mä styylasin yhden kaverin kanssa keväällä monta viikkoa ja me tehtiin kyllä sitäkin, useasti.”
-“Niin mutta, kun tämä…” kakeltelin, mutta Laura sulki suuni suudelmalla.
-“Mennään tuohon sängylle, halaillaan siinä.”

Laura makasi vatsallaan sängyllä ja minä istuin hänen vierellään kuljettaen kevyesti sormeani pitkin hänen selkärankaa niskasta alas kohti pakaroiden välistä kuilua. Kiertelin sormella vielä vyötärön kohdalla ja siitä sitten hivelin hitaasti alas kohti pakaroita. Lauran piti kasvojaan tyynyyn upotettuina kädet ojennettuina sivuille. Sormeni kiersi pakaroilla ja teki pieniä koukkauksia niiden väliin siirtyen sitten alemmaksi kohti reisien takapintaa. Lauralta kuului pieni inahdus ja hän levitti aavistuksen reisiään. Panin koko käteni reidelle ja kevyellä hyväilyllä tunnustelin kummankin sisäpintaa. Reidet värähtivät ja siirryin sormella lähemmäksi reisien yläosaa ja niiden välistä pilkottavaa pimppiä. Se oli kaunis ja tyttömäisen raikas uusi kokemus minulle kaiken nähneelle perheenisälle. Hivelin varovasti sen samettista välilihaa ja työnsin hellävaroen sormea kohti häpyhuulien välistä sykkivää tilaa. Tunsin kosteuden ja kuumuuden joka siellä oli, mutta otin hitaasti sormeni sieltä pois. Laura huokaisi ja nosti kutsuvasti aavistuksen takamustaan tavoittaakseen pakenevaa kättäni. Hivelin kumpaakin reittä hitaasti edeten kohti polvitaipeita ja siitä pohkeille. Nämä pitkät ja ruskeat raajat olivat kauniin haluttavat. Kumarruin ja suutelin Lauran kantapäitä, kumpaakin vuorollaan. Huuleni liikkuivat hitaasti samaa reittiä ylös kohti pakaroita. Levitin aavistuksen vielä reisiä ja pääsin suutelemaan syvemmälle reisien sisäpintaa ja siitä ylös pakaroita ja vyötäröä. Lauran selkä värähteli myös huulieni alla siirtyessäni kohti niskaa ja olkapäitä.
-“Voi miten ihanaa. Ihanaa!”

Käänsin Lauran selälleen ja näin hänen punoittavat poskensa ja loistavat silmät. Kumarruin uudestaan ja otin toisen rinnan käteeni ja toisen suudeltavaksi. Näykin varovasti nänniä joka oli kova kuin pähkinä. Imin sitä ja se tuntui suurenevan hampaitteni välissä kieleni härnätessä sitä. Vaihdoin toisen rinnan suukoteltavaksi ja sama tuntui sillekin tapahtuvan. Nuolin navan ympäristöä ja Lauran vatsa värähteli ja lantio ei tahtonut pysyä paikallaan vaan pyöri ja nousi ja oli vallaton. Lähenin hentoista karvoitusta joka oli muodin mukaisesti siisti ja rajattu. Häpyluun päällä oli kaunis pikkukolmio kärjen osoittaessa suoraan kohti häpyhuulten muodostamaa rakoa. Rako, joka oli sekin kaunis ilman mitään suuria ulospursuavia lisähuulia. Itse häpyhuulet olivat sileät ja ehkä hivenen tummemmat kuin muu iho, nyt kylläkin hieman turvonneet ja kosteat jonka pieni, jo jonkin aikaa kestänyt kiihko oli saanut aikaan. Panin sormeni huulien väliin ja liikutin sitä niiden välissä painaen varovasti klitorista. Joka kerta kun sormeni osui klitorikseen, niin Laura värähti ja inahti. Silmät kiinni hän nautti hyväilyistäni. Ujutin sormen syvemmälle pilluun joka oli kuuma ja märkä, niin märkä, että sormea ylös vetäessäni pitkä kiimanestevana venyi sormestani. Nostin sormen huulilleni ja maistoin ja haistoin. Kyllä tyttö naiselle tuoksui ja maistui myös kun nuolaisin märkää sormeani. Runkkasin Lauraa kahdella sormella ja hän oli nostanut polvensa koholleen ja työnsi takamustaan vastaan kun runkkasin, ja peukalollani painelin klitorista joka sai hänet ääntelemään nautinnollisesti.

Minulla alkoi kulli olla siinä jamassa, että sen oli päästävä tekemään tehtäväänsä siinä pesässä missä sen homma olikin. Lauran käsi oli kullillani ja tunsin hänen tunnustelevan sitä ja tutkiskelevan kuin uutta tuttavuutta, mutta niinhän se olikin. Tunsin pienen käden punnitsevan kivespussiani ja muljauttelevan kiveksiä. Kaikki hellästi ja varovasti. Laura nousi istumaan ja katsoi minua silmiin pieni onnellisuus niistä säkenöiden.
-“Mä haluaisin, että me tehtäis se. Haluaisitko sinä? En mä pelkäisi ja oonhan mä sitä jo tehnytkin, mutta se kaveri oli kyllä erilainen. Ei se osannut oikein mitään.”
Minä nyökkäsin ja otin Lauran halaukseen kaataakseni hänet takaisin sängylle, -mutta ei vielä.
-“Odota vielä, ei vielä. Mä haluaisin katsella sua ja sun tuota noin, ” Laura osoitti kulliani.
Laura työsi minut selälleni ja istuutui vierelleni. Hän otti kullin käteensä ja käänteli sitä hivellen punaista terskaa ja painellen reikää sen päässä. Hän venytti esinahan terskan päälle ja veti sen taas alas. Kädet puristelivat kivespussia ja hiveli sen ryppyistä pintaa.
-“Se on kyllä aika iso, tai oikeastaan paksu. En mä ole tämmöistä ennen koskenutkaan, tää on kyllä ihan hieno, mutta olethan varovainen sitten, ettei sitten satu. Jooko.”
-“Olen varovainen, älä pelkää, kyllä kaikki hyvin menee.”
-“Mutta ensiksi mä kyllä haluaisin maistaa sitä. En maistanut sen kaverin juttua vaikka se kyllä halusi, mutta minä en halunnut.”
Laura kumartui alemmaksi ja otti kullin suuhunsa. Ensin terskan jota hän hiukan näykki ja lipoi kielellä. Käsi oli kullin varrella ja teki pientä runkkausliikettä terskan upotessa syvemmälle suuhun. Aivan nieluun asti hän ei sitä ottanut, mutta hyvää teki kumminkin ja hellät kädet hyväilivät kivespussia. Välillä kieli lipui pitkin kullin vartta ja sitten taas pyöri terskalla. Sain pinnistellä etten vaan purkautuisi liian aikaisin.

Laura kiipesi istumaan päälleni kuuma pillu kalullani. Siinä hän hieroi itseään vasten kivikovaa kyrpää joka oli vatsapuoli ylös vatsallani. Pillunhuulet levisivät nätisti kummallekin puolen kullia ja kivekset hieroivat välilihaa. Käteni pidin hänen lanteillaan josta autoin Lauraa hieromaan itseään minuun. Vilkaisin alas vatsalleni ja näin terskan aika-ajoin pilkahtavan esiin Lauran ollessa taaempana. Kulli kiilsi ja soi kireyttään häpyhuulten suutelossa ja se aivan kuin pyysi päästä sisään ja syvälle tytönpilluun. Laura nojasikin käsillään minuun ottaen tukea hartioistani, nosti hitaasti itseään irti kulliltani ja siirtyi niin, että pilluaukko osui kalun kärkeen. Katselin hänen kasvojaan joissa silmät olivat kiinni ja kasvot keskittyneen näköiset hänen hitaasi ja varovasti työntäessä itseään kohti kullia. Tunsin terskan hitaasti imeytyvän pilluun ja Laura ojensi selkäänsä ylös, laskeutui hitaasti mutta varmasti alas ja kohta tunsin hänen istuvan koko painollaan päälläni. Kulli sykki pillussa ja Laura avasi silmänsä ja hymyili hänen alkaessa varovaisen ratsastuksen.
-“On se aika paksu, mutta ihana,” huokaisi Laura ja kiihdytti hieman ratsastustaan.
Pidin edelleen Lauraa lanteista ja autoin häntä naimisessa. Tunne oli mahtava ja nuoren naisen into, halu ja himo saivat kullini paisumaan ja nuortumaan. Huohotimme kumpikin ja vedin Lauran alas vartalolleni ja sain hengästyneenä kuiskattua, että kääntyisimme ja minä tulisin päälle.

Laura makasi allani pitäen käsiään rinnoillaan ja välillä puristellen nännejään. Minä olin hänen levitettyjen jalkojen välissä ja ohjasin kiimasta särkevää kullia sisään kauniiseen pilluun. Olin ensin suudellut häpykumpua ja nostanut käsin pyllyä ylemmäksi ja sujauttanut kielen märkien häpyhuulten väliin. Imin niin, että kuului pieni imuääni ja nautinnon huokaus Lauran huulilta. Leukani kastui pillumehuista samoin kuin posketkin, mutta se oli nautinnon kosteutta ja märkyyttä. Siitä pidin. Nuoren tytön pillu oli avonaisena edessäni ja minun oli helppo työntää kalu sisään, ja työsinkin aina pohjaan asti. Lauralla pyöri pylly kuin väkkärä ja hiljaa hän ei pystynyt olemaan, mutta ääntähän majaamme mahtui. Panin kuin aikuista naista, kovaa ja tehokkaasti, mutta seuraten tarkasti, etten satuttaisi nuorta vierastani. Välillä Lauralta pääsi kovakin huuto, mutta se oli ihan vaan nautinnon aikaansaama ääntelyä. Tunsin itseni taituriksi ja suureksi rakastajaksi, joka tunne nykyelämässäni on ollut aika harvinainen tuntemus.

Tunsin tulevani enkä halunnut mitään ikävää tapahtuvan, vaan vedin kyrvän ulos ja annoin lastin lentää Lauran karvoitukselle, josta sitä kylläkin valui häpyhuulille ja alas pyllyvakoa myöden sängyn peitteelle. Laura veti minua itseensä ja suuteli minua suulle. Nousin ylös ja vedin Laurankin mukaani, sillä en halunnut sotkea kaikkia paikkoja enempää. Seisoimme sängyn vierellä ja Laura imeytyi minuun kiinni kuin olisi halunnut sisääni. Kädet puristivat minua selkäpuolelta ja hän työnsi keskikohtaansa vasten kulliani ja nosti jalkansa kietoen sen ympärilleni. Kullistani sykki sperman loppuja valuen pitkin Lauran reittä.

Huojuttelimme itseämme kauan toisiimme kietoutuneina, mutta maltoimme siirtyä kumminkin suihkuun. Annoimme veden valua ylitsemme ja huuhdoimme hiet, eritteet ja muut nesteet pois päältämme. Minulla pysyi kulli koko ajan puolijäykkänä nuoren naisen läheisyydessä ja hänen satunnaisten kosketusten ärsyttämänä.
-“Kyllä oli ihanaa, niin ihanaa, niin ihanaa. Aivan erilaista kuin olin uskonut. Ihanaa. Oliko sinusta?”
-“Oli kyllä, oli hienoa kyllä,” vastasin, sillä mitä muuta olisin edes voinut sanoa.
-“Tää nyt tapahtui näin, ei kai sua harmita. Mua ei ainakaan.”
-“Ei harmita, mutta hieman pelkään, sillä eihän näin saisi tehdä, ja mitä kaikkea seuraisi jos kaikki tulisi ilmi.”
-“Ja miksei saisi tehdä? Mä en ole mikään lapsi enää, vaikka nuori oonkin. Ja miten tämä ilmi tulisi, ei mitenkään.”
Rauhoituin ja puimme päällemme.

Laura istui vielä pitkään verstaassani ja katseli askarteluani. Juttelimme tapahtuneesta ja sain kuulla hienoja kehuja ja kiitoksia tapahtuneesta. Laura oli ehkä vieläkin nätimpi nyt naituamme. Nännit nöpöttivät huomiota herättävinä vieläkin terhakkaammin ja Lauran shortseista oli kaksi nappia auki sepaluksen yläosasta. Sieltä pilkotti palanen pikkaria.
-“Mä meinaan kyllä joskus taas hipsiä tänne kun kaikki on turvallista. Ainakin kerran, tai sitten kaks.”
-“Ok,” vastasin ja tunsin haalareissani poikamaisen kuumotuksen.

6 kommenttia viestissä: “Alaikäinen hän oli, mutta minkä halullesi teet”

 1. munakarva says:

  Uhuh kiihottaa nyt mää tahon nussimaan jee jee oon 12vee

 2. Henrikki says:

  Kiitän minäkin hyvästä tarinasta. Haaveissani samaistun mieheen, joka sai kokea jotain ainutlaatuista. Olen itsekin katsellut hieman “himoiten” naapurin nuorta neitiä, kun hän kesällä työnteli ruohonleikkuria mitä viekoittelevimmissa asusteissa.

  Tämä tarina oli sujuva ja kiihottava. Kaikki mikä tekstissä oli, oli ymmärrettävää eikä mitään vaikeasti tajuttavaa sanailua.

  Kiitos kiitos.

 3. astrid says:

  oikein hyvä kertomus. kiitoksia.

 4. Jorma says:

  Asuisipa tälläkin kadulla tuollaisia tyttöjä.

 5. fr11kk1 says:

  Todella hyvä tarina, kaikki eteni juuri niinkuin pitikin ja kaikki olivat onnellisia kokoajan. Edes pieni kiinnijäämisen riski olisi lisännyt vielä jännitystä, koska “pelkässä” alaikäisen naimisessa ei tässä niin suurta jännitystä ollut. Ehkä paras tähän mennessä lukemistani sun novelleista.

 6. Auggu says:

  Ihan hyvä. Paikottaiset kirjoitusvirheet sekä sanat kuten “juku” latistivat tunnelmaa välillä, mutta muuten ihan asia teksti

Kommentoi

top