search
top

Afrikan gigolo

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (35 votes, average: 3.09 out of 5)
Loading...

Nuori jehovatyttö soittaa molokovat- nimisen ovikelloa. Jo painaessaan kelloa tyttö huomaa että osoitekortti on väärinpäin hänen kädessään. Ovi avautuu kuitenkin välittömästi ja ovelle ilmestyy nuori mulattimies Kongosta opiskelijan suomessa nyt. Mari palaa ovelle ja pahoittelee erehdystään. Maluk kuitenkin viittoilee käymään sisään. Kohteliaana nuori farkkutakkiin ja hameeseen pukeutunut tyttö astelee sisään. Eteisessä Mari huomaa että miehellä on vieraita kengistä päätellen. Maluk saattaa saattaa jehovaneidon olohuoneeseen missä istuskelee
noin kymmenen arabiäijää poltellen valtavaa vesipiippua. Ilmassa leijuu maustetupakan imelä lemu. Mari istuu ja Mulak kertoo että hänellä on täällä käynnissä eräänlainen palveri. “Millainen palaveri”, Mari kysyy innoissaan. “Ehkä voin olla jotenkin avuksi” Mari alkaa jutella silmät loistaen. “Ehkäpä..ehkäpä..”, Mulak jutustelee ja katselee kuvankaunista uhkeaa Maria ja tämän vaaleita palmikoita .

Mulak huutaa jotain miehille ja nämä mörisevät jotain iloisesti takaisin . Sitten mulak kehoittaa heitä menemään esittäytymään muille ja mari kätteleekin jo iloisesti koko porukaa. Arabikarpaasit pyörivät tytön ypärillä ja yrittävät vaivihkaa kurkkia paidan kauluksesta ja hameen alle. Mari ei ehdi edes kätellä kaikkia loppuun kun kaksi sänkipäistä jamppaa jo alkaa liuttaa käsiään maisen reittä pitkin . Mari läiskäsee miesten käsille ja huutaa että näpit irti jumaliste oletteko ihan sekaisin ?.
Mulak on yhtäkkiä marin selän takana ja nappaa veuhtovat kädet nippuun selän taakse. Pari käkkäräpäätä yrittää suudella tytöä molemmilta puolilta ja mulak auttaa ohjailemalla naisen päätä hiuksista vetelemällä . Kohta marineidon suuta imetään kahden miehen voimin ja kaverit antavat kerrassaan limaisia kielareita . Paksut kielet nuolevat ällöttävästi tytön kasvoja.

Mulakin serkku Moloko, rokonarpinen hoikka heebo kiskoo muiden kanssa naisen farkkutakkia auki . Takki antaa periksi ja valkea poolopaitakin kääritään rullalle jonka alta paljastuvat kukalliset kaaririntaliivit , näiden isojen DD kannujen tukijat kiskotaan alas.Arabisällit nostelevat marin raskaita hinkkejä ja punnitsevat niitä käsissään .Aivan mahtava lollot. Me imeä nämä he hokevat ja leipovat kannuja käsissään. Miehet alkavat kaivaa puolikovia kyrpiään esiin housuistaan ja sanovat että nyt saat imeä kulleja jehovalady. mari katsoo kauhuissaa äijien puolikovia lerssejä ja miesten himosta vääristyneitä kasvoja .Jätkät runkkailevat hiljalleen ringissä farkut ja puvunhousut nilkoissa ja tarjoilevat kyrpiään tytön suuhun .
Marityttö ottaa suuntäydeltä paksua suonikasta arabikyrpää ja miehet hierovat tattejaan tytön kasvoihin .Kolme jannua vetää ohuen kesähameen alas polviin ja alkaa rassata sormillaan marin pillua ja yksi partaturpa tunkee kieltään peräreikään . Isoja vaaleita perskannuja puristellaan ja levitellään koko ajan , Miehet tykkäävät näköjään vedellä samalla turvonneista isoista nänneistä ,jolloin tyttö parahtelee hiljaa.

Mulak huutaa sohvalta että tuokaa hänet päälleni ja runkkailee lihanuijaansa juhlakuntoon messevä ilme kasvoillaan välillä klunssien käteensä liukastetta. Höyrypäät nappaavat marin syliinsä reva levällään ja nostavat tämän malukin sykkivän kyrvän päälle … Hitaasti… yes…. OOhjeaa…Maluk manaa silmät ummessa. Marilla on tilannetaju kateissa ja jättimela pillussa. Jätkät nostelevat tyttöä ylös alas ja yrittävät samalla imeä isoja heiluvia kannuja ja nännejä… Eipä hätää . Lolloja imetäänkin kohta kaksin käsin sillä Mulakin toinen serkku Milo saapuu saapuu yhtäkkiä avaimella sisään ovesta. Partanaamainen rastabodari on tulossa salilta viiden kaverinsa kanssa ja ajattelivat juoda oluet ja katsella matsia teeveestä,mutta täällä näyttääkin olevan mielenkiintoisempaa tekeillä. Milo ja kaverit laskevat treenikassit maahan alkavat availla pullistuneita sepaluksiaan ja runkkailla paksuja lepomulkkujaan . Voi Mulak what a party !Milo kiekuu ja tarjoaa lerssiään marin huulille .

Mari ottaa valtavaa patukkaa joka suunnasta ja alkaa jo väsyä.Arabiporukka runkkailee hitaasti kullejaan Mulakin päällä hytkyvän marin kasvojen edessä työnnellen limaisia jöötejään tytön kauniille kasvoille ja suuhun. Moloko pumppaa vuorostaan marin tyädellistä herkkupersettä ja biljardipallon kokoiset pallit lässähtelevät mehukkaasti hikiseen ihoon. Moloko ottaa kannusta kaljaa huikan samalla ja panojuhlat jatkuvat villinä. Hikinen koitos etenee höyryävien perspanojen kautta saunan pesuhuoneeseen kokovartaloöljyttyyn tuplapanoon Milon ja parin muun karvaisen parisataa kiloisen jässikän kanssa . Kaikki mölisevät ja pumppaavat kalujaan ringissä. Seiniin koputellaan !Naapurit varmaan kuuntelevat orgioita naamat punaisina .
Marineito on likistyneenä kahden valtavan painonnostajan väliin ja ottaa jöötejä vuorotahtiin äijien urahdellessa sekä nuollessa ja suudellessaan marin niskaa ja rintoja . Loput ovat levittäytyneet ympärille ja miehet hurraten leipovat ja kopeloivat tytön vartaloa erityisesti upeita lolloja . Marin palmikoista vedellään ja partanaamat upottavat välillä kahta meisseliä neidon suuhun .

Ooaararhhouyeaaah! Nyttulee!! Moloko karjuu ja suihkuttaa valtavaa lastia ulos kyrvästään. Mies lypsää suu auki silmät sirrillään kankeaan ja paksumpaa ja kiinteämpää liisteriä alkaa pursuta ulos kalusta Marin märille kasvoille ja hiuksille .pari vanhempaa konkaria laukeaa öristen suoraan tytön suuhun ja marin posket pullistuvat valtavasta lastista . Miehet kehottavat tyttöä nielmään koska se on hyvää palautusjuomaa . Mari nielee puuron irvistellen ja mälliä valuu isoille rinnoillekin, joiden väliin yksi milon isokypäporukasta laittaa lerssinsä ja alkaa työnnellä hitaasti liisteisten meloonien väliin. Mari laitetaan ratsastamaan yhden kaljun kalansilmäisen kehonrakentajan posliini jättikyrvällä ja muut vatkaavat parrujaan minkä kerkiävät päitään nykien ja ollen jonkinlaisessa hurmostilassa .Kohta miesporukka laukoo lastinsa öristen ja mumisten jotain mantraa ympäri tytön paljasta ylävartaloa. Paksua spermaa lentää kuin rikkoutuneesta pehmiskoneesta . Pari hoikkaa jamppa vetelee paksuja molojaan hitaasti tytön kasvojen yläpuolella ja alkavat melkein yhtaikaa kuorruttaa marin väsyneitä kasvoja uudella kerroksella mälliä. Mieht nylkyttävät kyrvistään aina vaan lisää kermaista spegua ja mari kurlaa spermalla, molokon leipoessa takaapäin nuoren naisen spermaisia rintoja joille joku laukeaa parasta aikaa Näky on uskomaton .

6 kommenttia viestissä: “Afrikan gigolo”

 1. fani says:

  Tää on mun kaikkien aikojen lempiseksinovelli, mikä on tosi outoa, ku tää on niin paska.

 2. tapanikansa says:

  HAHAHA. LOISTAVA!

 3. Pajanderi says:

  Siinä on fr11kille kehys ! Saat käyttää ei ole oma tarina varmaan oon nähny täbn ennekin soomi24lla

 4. buumanni says:

  Tässä olisi mahtava aihe taitavalle humoristikirjoittajalle. Jotenkin vaan pääsi naurunpurskahduksia nokkelien sanojen ja sanontojen takia, mutta kun olisi ollut sujuvaa luettavaa, niin olisi hyvä. Varmaan monen mielestä ei ollut kaukana rasistisesta tuotoksesta, mutta ei minun mielestäni. Niin vanhoillinen sentään olen.

 5. MasterJonathan says:

  Eipä ollut tarinana kovin kummoinen. Sopii ehkäpä paremmin homma-foorumin sivuille kuin oikealle seksinovellisivustolle.

 6. fr11kk1 says:

  Miten voikaan tälläisen tilaisuuden käyttää näin huonosti! Aivan mahtavan raiskaus-novellin ainekset, mutta sekava kirjoitustyyli, kirjoitusvirheet ja liika epämääräisyys pilaavat paljon. Todella nuori kirjoittaja vai todella hätiköityä tekstiä?

Kommentoi

top