search
top

Vaimon mielihyvää

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (114 votes, average: 3.83 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Mieheni on kirjoittanut miulle novellin meitin fantasiasta

Olemme jokseenkin tavallinen työssäkäyvä reilu nelikymppinen pariskunta. Naimissa olemme olleet pitkälti toistakymmentä vuotta. Vaimoni on ihana, kaunis ja seksikäs nainen. Hänellä on vaaleat puolipitkät hiukset, muodokas, hiukan pyöreä vartalo ja isot syötävän ihanat rinnat, jotka ovat aina saaneet huomiota miehiltä. Paidan alta korostuvista isoista rinnoista myös vaimoni on ylpeä.

Rakastamme toisiamme. Ymmärrämme, että rakkaus ja seksi voivat olla myös erillinen asia suhteessamme. Kiihotumme molemmat aisurijutuista. Meille se on upea lisä seksielämässämme, nautimme molemmat, kun vaimoni on vieraan miehen huomion kohteena. Noin puolivuotta sitten sattui otollinen tilaisuus ja vaimoni harrasti seksiä ystävämme kanssa. Tämä oli ensimmäinen kerta monen vuoden fantasioinnin jälkeen. Ystävämme Tom asuu Ruotsissa ja oli puolisen vuotta sitten käymässä meillä ja silloin se tapahtui.

Olimme ystäviemme kanssa viettämässä iltaa ja söimme, kun puhelimeni soi. Huomasin, että soittaja oli Tom ja päätin vastata. Juttelimme kuulumiset, kunnes Tom kysyi, tulisimmeko ensi kuussa käymään hänen luonaan. Vaimoni kuunteli, kun sanoin, että kyllä meille käy, mutta varmista vielä Mialta ja ojensin kännykän vaimolleni.

Vaimo kysyi, kuka siellä oli ja kerroin Tomin haluavan jutella. Mia vilkaisi minua sekä ystäväpariskuntaamme ja näytti käsillään ettei nyt, mutta he sanoivat ettei heitä haittaa vaikka Mia ottaisikin puhelun. Hymyilin, kun arvasin, ettei siitä ollut kysymys. Vaimoni otti kännykän hieman vaivautuneena.

Jatkoimme ruokailua ja samalla kuuntelin, kun Mia jutteli Tomin kanssa.
– Heippa Tom, ihan kivasti, no mitäs sulle kuuluu? Ollaan syömässä ystäviemme Maritan ja Sepon kanssa. Ei meillä silloin tosiaan pitäis olla mitään. Pitää vaan saada lapsille hoitaja, no kyllä me tullaan, oli, tietysti, varmaan käy, tykkään… Sitten vaimo alkoi kikattamaan ja lopetti puhelun sanoihin nähdään, heippa ja ojensi kännykän takaisin minulle.

Seurasin vaimoa, hän oli niin söötin näköinen, kun huomasi puhelun aikana punan kasvavan poskilla. Joidenkin vastausten jälkeen, hän vilkaisi ujosti ystäviämme ja minua. Marita kysyi Mialta, kuka tämä Tom oli?

– Tom on Karin ystävä ja kyseli jos päästäis käymään Ruotsissa. Ollaan siellä muutaman kerran käyty. Tom asuu Tukholman vieressä oikein kivassa omakotitalossa.
– Miten olette tähän Tomiin tutustuneet? Marita kysyy vielä.
– Tom oli aikasemmin samassa työpaikassa Karin kanssa, mut joutu muuttamaan töiden takia Ruotsiin. Tom on kymmenisen vuotta meitä nuorempi, mut on tosi mukava mies. Tämän sanottua vaimo vilkaisi seksikkäällä ilmeellä mua.

Jatkoimme ruokailua jutellen. Välillä mietin äskeistä puhelua. Olisi ollut kiinnostavaa tietää tarkemmin, mitä Tom ja vaimoni juttelivat. Marita ja Seppo menivät käymään vessassa ja tilaamassa meille kaikille vielä jälkiruokajuomat. Minun oli kysyttävä tilaisuuden tultua vaimoltani, mitä he juttelivat Tomin kanssa?

– Sovittiin, että mennään käymään siellä enskuun toisena viikonloppuna.
– Niin, niin, mutta mitä muuta juttelitte
– Sähän kulta kuulit, kun me juteltiin.
– Kerroitko jo kaikki, kun Marita kyseli.
– No en tietenkään, oisko mun pitänyt sanoa, että Tomilla on iso muna ja se panee mua sillä, vaimo vilkaisee ettei ihan naapuripöytään kuulunut.
– Nyt kiusaat.
– Pitäähän mun vähän sua kiusia.
– No kulta, kerro nyt mitä juttelitte.
– No arvaa olinks mä vähän vaikeena, kun Tom kysy ja sano kaikkee sellasta ja meidän tutut istuu ihan vieressä.
– Kerro tarkemmin, ennen kuin ne tulee
– No se kysy, haluunko, että me naidaan siellä ja vastasin, että tietenkin.
– Huh, kiihottavaa, mille sä aloit sit niin nauramaan?
– Hih, kun se kysy, jos me haluttais leikkiä, että mä oisin sen nainen, kun ollaan siellä.
– Mä oisin siis vieras ja te olisitte pari, aika hyvä, mites sä haluut?
– Nii, kyl se mulle käy.
– Okei, sovittu ja…lause jäi kesken, kun ystävämme tulivat juomien kanssa takaisin pöytään ja ilta jatkui rennosti.

Muutama viikko vierähti kivasti, kiihottavien vihjailujen saattamana. Perjantaina Mian sisko tuli hoitamaan lapsiamme viikonlopuksi. Lähtövalmisteluja tehdessä, nuorempi lapsemme sanoi äidille, että hän haluaa tulla mukaan. Mia otti lapsemme syliin ja sanoi, että iskä ja äiti menee tällä kertaa kaksistaan ja taas huomasin sellaisen ovelan ihanan ilmeen vaimollani. Taksi oli tulossa ja vaimon sisko toivotti oikein hauskaa matkaa ja lisäsi vielä, että nauti nyt sisko oikein kunnolla. Mia lisäsi hymyillen, juu nautin oikein isosti.

Taksia odotellessa katsoin vaimon ihanaa peppua ja taputin sitä muutaman kerran.
– Luulin ekaks, että sanoit siskolles, että nautit oikein isosta.
– Heh, kulta, ei kait sekään ois ollut väärin sanottu.
– No ei, onks kiva lähtee.
– Nyt voin sanoa, että oon ihan täpinöissäni ja Mia antoi suukon minulle.
Hypättiin taksiin ja matka kohti Helsingin Katajanokkaa alkoi. Olimme ottaneet maanantain töistä vapaaksi, koska palaisimme Helsinkiin maanantaina vasta kymmenen aikaan.

Puoli kuuden maissa laiva lähti kohti Tukholmaa ja suuntasimme ensiksi hyttiimme. Lähetin tekstiviestin Tomille, että ollaan laivassa ja tullaan Tukholman satamaan noin kello 09:45. Sain viestin takaisin, että hän olisi silloin meitä vastassa.

Syömme ja käymme juomassa muutaman lasillinen viiniä. Tanssimme muutaman kappaleen. Vaimoa käydään hakemassa tanssimaan, mutta hän ei lähde, koska päätimme mennä ajoissa hyttiin, että jaksetaan sitten lauantaina valvoa.

Otimme C-hytin, jossa sängyt olivat erikseen. Mia pyysi, että tulisin vähäksi aikaa hänen viereensä nukkumaan. Ennen kuin nukahdimme. niin vaimoni koski käteeni ja pyysi, että hyväilen kiltisti toista rintaa. Nautimme ja olisi tehnyt hirveästi mieli naida, koska emme olleet harrastaneet seksiä yli viikkoon, kun piti kuulemma säästellä.

– Mieti kulta, kun viimeks oltiin Tomin luona, ni sillon me nukuttiin Tomin makkarissa ja Tom vierashuoneessa.
– No niin oli.
– Eiks oo aika hassua, että nyt sä meetkin vierashuoneeseen ja mä meen Tomin kanssa makkariin.
– No on ja nukuttekohan te?
– Niin, mitäköhän me tehdään Tomin kanssa siellä.
Vähitellen nukahdimme kapealle sängylle. Kello näytti seitsemää, kun heräsin ja annoin vaimolleni suukon. Miakin heräili, pyytäen vielä yhtä pusua ja sen jälkeen leikki näköjään alkoi.
– No niin, tänään on lauantai.
– Niin on, kuinka niin?
– Nyt sun pitää mennä tohon toiseen petiin.
– Niin, meinaatko että?
– Nii just, etkö muista, mikä leikki meillä alko tänään. Mä oon nyt Tomin nainen ja sä oot meidän vieras sunnuntaihin asti, kunnes palataan laivaan.
– Ai niin, ja kömmin viereiseen sänkyyn.
– Noin, no nyt on hyvä. Kato ku mä oon kiltti nainen, joka ei pelehdi vieraiden miesten kanssa.
– Tietenkin, olinpas ajattelematon.
Siinä löhöttiin ja höpöteltiin vähän aikaa, kunnes Mia sanoi:
– Voisitko Kari laittaa ittes kuntoon ja mennä odottamaan mua vaikka johonkin baariin.
– Ai nyt jo?
– Nii, kato ku mun pitää laittautua mun miestä varten ja pitäis viel käydä suihkussa ja kaikkee. Ei olis oikee soveliasta, jos sä kattoisit täällä, kun mä pomppisin nakuna edestakaisin.
– Nii joo. Tietenkin meen odottamaan sua, ni saat sitten laittautua rauhassa. Sä oot varmaan aika paljon odottanut sun miehen tapaamista.
– No arvaa vaan, ihan älyttömästi. Käyn jo ihan kuumana.
– Okei, tuu sit vaikka siihen pubiin missä oltiin eilen.
– Juu, heippa.

Odotin Miaa laivan pubissa ja mikä mahtava näky oli, kun vaimoni tepasteli rinnat keinuen korkokengissä.
– Moi Mia, täällä.
– No moi, moi.
– Johan oot kaunis, oikee namupala, kyllä miehes on varmasti haltioissaan.
– Tykkäätkö, no kiva. Voisin ottaa yhden siiderin viel, ennen kuin ollaan satamassa.
– Okei, käyn hakemassa.

Viimein laiva oli kiinni satamassa ja päästiin Ruotsin puolelle. Kävelin Mian vieressä kantaen laukkuja ja huomasin muutaman miehen katsovan vaimoani pidempään. Näimme vähän kauempana Tomin jo odottamassa. Vaimoni huiskutti iloisena ja rinnat hytkyen hän meni Tomin eteen ja jonkin aikaa he vain katsoivat toisiaan. – Sä oot tosi kaunis Mia. – Oi kiitos, ihana mieheni. Vaimoni halasi Tomia ja antoi pusun, mutta pusu muuttuikin kiihkeäksi suuteluksi keskellä kävelykatua. Ohi kulkevat ihmiset vilkuilivat, kun vaimoni ja Tomin päät liikkuivat edestakaisin ja kielet taistelivat keskenään. – Huh, meinasin pyörtyä ja samalla Mia otti Tomin lantiosta kiinni ja veti Tomia lähemmäs ikään kuin tehden lantiolla muutaman panoliikkeen. Mentiin autolle ja vaimo meni taakse istumaan, koska miehet saivat mennä eteen, jotta pääsivät juttelemaan paremmin kuulumiset. Matka taittui hyvin ja Mia kertoi, että oli käynyt shoppailemassa uusia vaatteita ja oli laittanut ihan Tomia varten tämän uuden avonaisen paidan päälle, josta rinnat rohkean kiusoittelevasti näkyy.

Tomin omakotitalon pihalle päästyämme, siirryimme sisälle ja Mia näytti minulle, että voin laittaa matkatavarat vierashuoneeseen. Vaimo vei omat tavarat Tomin makkariin, josta alkoi pian kuulua Mian kikatusta ja joitakin sanoja. – Oi Tom, ihanaa, haluun sua, mun rintoja ihan pakottaa, sä oot mahoton, oih.. Hetken kuluttua kuului kutsu. Kari tule kahville ja skumppa lasilliselle. Tervetulokahvien ja shampanjan jälkeen menimme olohuoneeseen katsomaan televisiota. Olin toisella sohvalla, katsoin kun vaimoni ja Tom vilkuilivat toisiaan ja Mia meni kuin kissa kehräten Tomin viereen.

Katsoin uutisia ja seurasin, kuinka huomaamatta Mia siirsi sohvalla olevan huovan Tomin jalkojen päälle ja käsi jäi huovan alle. Mia aivan varmasti hyväili Tomin kalua peiton alla, niin selkeät oli huovan liikkeet. Katsomme telkkaria ja jutellaan ihan normaalisti, eikä kukaan ole huomaavinaan vaimoni touhua. Hetken päästä huopa siirtyi sen verran, että näen, kuinka vaimoni sormet kaivautuivat housujen sisälle.

Mia otti Tomin kalun pois housuista ja hyväili kalua ja kiveksiä. Katsoin kiihottuneena, kuinka vaimoni nauttien hyväili vierasta kalua. Mia tahallaan kiusaa minua ja heiluttaa Tomin kalua edestakaisin, niin kuin esittäisi ja näyttäisi mulle, kuinka iso se oli. Tiedän, kuinka paljon vaimoni nautti tuollaisesta nuoren komistuksen isosta munasta. Valitettavasti Mia joutui keskeyttämään käsittelyn ja laittamaan kullin takaisin housuihin. – Hui, en huomannut että tää huopa oli vähän siirtynyt. Tomin kaveri soitti ja on tulossa hakemaan meitä. Hän oli luvannut viedä meidät Tukholman keskustaan.

Tom tarjosi maittavan aterian ja ruokailun jälkeen kävimme yhdessä ravintolassa nauttimassa muutamat drinkit. Mia kysyi minulta, olenko viihtynyt ja kerron, että on ollut tosi mahtavaa. Vaimoni vinkkasi silmää tyytyväisenä. Illan mittaan juodut drinkit saivat vaimoni villimmäksi ja hän suuteli Tomia kiihkeästi ja kysyi: ”Ihku mieheni, jos tilattais nyt taksi?” Tom nyökkää ja Mia kuiskaa. – Arvaa mitä mun tekis mieli? – No. Vaimolla oli käsi nyrkissä ja hän teki sillä punaisten huuliensa edessä edestakaista liikettä. – Mia sähän oot ihan mahoton. – Haluun sua niin hirveesti, ihan pakottaa. Tom tilaa taksin ja Mia otti Tomin kädestä kiinni, kun käveltiin ravintolan poikki. Kuljen heidän perässä ja kuulen, kun muutama asiakaskin hymähtää, kun vaimoni sanoo Tomille. – Haluun sun isoa munaa. – Mia, joku voi kuulla. – Ei haittaa, sehän on totta, Mia vastaa kikattaen.

Menin taksiin maksajan paikalle. Mia ja Tom kömpivät takapenkille, jossa he kiehnäsivät koko matkan ajan. Mia sanoi takapenkiltä. – Kari, me mennään mun miehen kanssa varmaan heti makkariin, kun ollaan jo aika poikki. – Joo, mä oon kans aika väsynyt, tulee varmaan uni saman tien. – Laitoin sulle jo pedin valmiiks. – Kiitti.

Perillä maksoin taksin. Mia ja Tom kulkivat käsi kädessä, ovella he katsoivat toisiaan himokkaasti ja suutelun lomassa avaavat oven. Siirrytään sisälle ja vaimoni kikattelee iloisesti ja sanoo: – Mennääks Tom suihkuun. – Mennään vaan. – On kivempi mennä nukkumaan puhtaana. Menen omaan sänkyyn ja he jättävät tarkoituksella molempien huoneiden ovet auki. Mia ja Tom käyvät suihkussa ja sieltäkin kuuluu kikatusta ja voihkintaa. Mia tulee ensin suihkusta ja jäi kiusallaan seisomaan vierashuoneen oviaukkoon, haroen hiuksiaan. Huomasin, että Mia oli laittanut uuden läpinäkyvän asun päälle. Tom tuli suihkusta ja meni Mian taakse, hän tarttui molemmilla käsillä vaimoni rinnoista ja alkoi hieroa niitä. Mia huokaili ja Tom vei rinnoista kiinni pitäen vaimoni makuuhuoneeseen. Siitä se sitten alkoi ja oli aivan villiä menoa.

Taisivat nauttia esileikistä, kun kuului voihkintaa ja iloista hihitystä ja muutama sanakin.
– Ime niitä, Näytä, Heiluta sitä, jonka jälkeen kuului vaimoni ihanaa kikatusta.
– Anna tänne se jättikulli. – Haluun imee sitä.
Jonkin aikaa kuului Mian kiimaista imutusta. – Tom, mä haluun, nussi mua.
Alkoi kuulua naimisen ääniä ja sänky natisi ja natisi. Vaimo sai munaa, sivusta, päältä, alta ja lopuksi Tom pani takaapäin rajusti. Kuulosti ihan siltä, että mun oma vaimoni olisi tullut hulluksi. Hän huusi ja voihki kiimoissaan. – Nussi mua! Työnnä! Ihana kulli! Noin just Tom! Nyt tuleeeee!
Seuraavaksi kuului kimakka ininä, joka oli melkein itkun tapaista ja taisi Mia saada järisyttävän orgasmin.

Vähän aikaa oli hiljaista, kunnes naimisen äänet alkoivat uudestaan ja sitäkin taas kesti. Session jälkeen oli hiljaista ja minä nukahdin. Heräsin kuitenkin melkein heti, olin ihmeissäni ja mietin, että kuulinko oikein, sänky natisi taas, hitaasti, mutta rytmikkäästi. Tom nai mun vaimoa jo kolmannen kerran. Hetken kuluttua sänky natisi nopeassa tahdissa ja Mia voihki kuin eläin. Mietin, että Tom on kova ukko, kun jo kolmatta kertaa peräkkäin panee. Vaimo sai munaa oikein urakalla. Kuuntelin, miten vaimoni antautui Tomille. Ajattelin, että Mia sai monta kertaa sellaisella tavalla, jota ei ollut varmasti mun kanssa kokenut, koska niin kiihkeä voihkinta ja huuto kuului vaimolta. Tämän nainti session jälkeen nukahdin uudestaan ja taidettiin myös makuuhuoneessakin nukahtaa melko raukeina.

Aamulla heräsin ja kuulostelin, että makkarissa touhuttiin taas. Minun oli pakko mennä vessaan ja sieltä tullessani vilkaisin oven kulmalta makuuhuoneeseen. Vaimo ratsasti tissit pomppien, vauhkona Tomin päällä. En ollut ikinä nähnyt vaimoa noin villinä, kun Mia anoi Tomia ottamaan takaapäin. Tom käänsi vaimoni kontilleen ja Mia huomasi minut oven pielessä ja katsoi minua lasittunein silmin ja sanoi Tomille huohottaen
– Nyt nai mua rajusti. – Okei. Tom työnsi kullinsa vaimooni ja alkoi naimaan takaapäin. Mian vartalo liikkui holtittomasti edestakaisin kovien työntöjen tahdissa. Tissit ja hiukset heiluivat vallattomina ja näky oli aivan mahtava. Välillä vaimo yritti naama irvistyksessä katsoa minua, mutta vauhti oli niin kova ettei hän kyennyt.

Vaimoni huusi voihkien: – Ihanaa, ihana kulli, noin, noin, Tom, nyt tuleeeee! Ja pari lysähti päällekkäin sängylle. Mia tärisi Tomin alla orkkujen kourissa ja huokaili onnellisena. Menin vielä vierashuoneeseen lepäämään ja odottelen, että pariskunta selviää touhuistaan.

Aamulla käydään suihkussa, syödään aamiainen ja jutustellaan kaikesta ihan normaalisti. Mia kysyi jossain vaiheessa: -Et kai Kari herännyt, kun me Tomin kanssa vähän innostuttiin. – Eeen. – No hyvä. Tuli aika palata satamaan, jotta ehtisimme laivaan. Saimme Tomilta kyydin ja sovimme uudesta tapaamisesta. Astuimme laivaan ja menimme hyttiin lepäämään. Mia pyysi: – Kulta mennään sänkyyn löhöilee, haluun mun oman rakkaan kainaloon lepäämään. Hymyilen, kun vaimoni tulee viereeni. Palaamme molemmat kotiin tyytyväisinä ja onnellisina.

8 kommenttia viestissä: “Vaimon mielihyvää”

 1. Pia says:

  Ihanan ihana!

 2. avus says:

  aivan hyvä,kiihotti valtavasti,voikun vaimoni tekis samoin.

 3. bigman says:

  Huh, mahtava!

 4. Saisipakerran says:

  Vierasta…. Oikein hyvä ja kiihottava, seisoo kuin vasaran varsi.

  Nuorempana oli parinvaihto pari kertaa lähellä – nyt harmittaa ettei tehty – vaimo kyllä oli valuvan valmis ….

  Pakko saada.

 5. essal says:

  Kiihottava ja tykkäsin todella, kiitos.

 6. mia says:

  Kiitos kivasta palautteesta ja antakee palautetta muutkin immeiset.
  Mia

 7. voitatti says:

  Olipa mukavan rento, ikäänkuin jutustelumainen tarina. Aikamuoto nyt hiukan vaihteli, mutta mitä siitä.

Kommentoi

top