search
top

Mysteeripano

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (22 votes, average: 3.05 out of 5)
Loading...

Seksielämä vaimoni kanssa on kiihkeää ja ihanaa, emmekä ole toisillemme juuri kertoneet parantamisen tarpeesta, molemmat nautimme ihanasta seksistä parisuhteessamme. Kuitenkin, aina silloin tällöin, olen huomaavinani vaimoni puheissa rivien välistä pienen pieniä vihjeitä siitä, että olisi mukava saada kunnon pano kahdelta mieheltä yhtäaikaa. Aluksi kun olin huomaavinani tämän asian, kavahduin ajatusta; enkö sittenkään riitä vaimolleni? Kuitenkin hetken asiaa mietittyäni, tajusin, että itseänikin kiehtoo ajatus esimerkiksi kahden naisen kanssa pelehtimisestä, joten eipä vaimoakaan voi moittia.

Toivuttuani ensi järkytyksestä tuli toinen yllätys: se jopa kiihottaa minua aivan vietävästi, ajatus siitä että tuota jumalaista olentoa tyydyttäisi kaksi miestä, joista toisen kanki saisi olla minun! Olen kuitenkin taipuvainen olemaan helposti hieman mustasukkainen, enkä haluaisi että esimerkiksi seksin jälkeen tämä vieraampikin kumppani jäisi nautiskelemaan ja halailemaan jälkilämmöille… Niinpä mieleeni putkahti ajatus mysteeripanosta! Mielessäni oli juuri oikea henkilö toteuttamaan tämän idean kanssani, ystäväni jo pitkän ajan takaa, jota vaimoni ei kuitenkaan koskaan ollut tavannut.

Vaikka viime kontaktista kaveriini Markkuun oli jo pitkä aika, vanhat ajat tulivat äkkiä mieleen ja uudet kuulumiset vaihdettiin sujuvasti. Markku oli jo opiskeluaikoina paljon aktiivisempi ja vapaamielisempi seksin suhteen, joten ei tullut yllätyksenä, että Markku lähti mukaan leikkiin mielellään.

Tuumasta toimeen, ja niinpä eräänä syksyn sateisena ja viimaisena perjantai-iltana tapahtui seuraavaa…

Vaimoni tuli töistä kotiin pyörällä ja oli tietenkin kastunut matkalla aivan litimäräksi. Aistin hänessä ärtyisyyttä, kukapa kylmästä sateesta nauttisi… Aamulla hänestä huokunut kiimaisuus ja odotus illan kahdenkeskisistä leikeistä oli tipotiessään. Onneksi olin varautunut tähän, ei miehetkään aivan täysiä tolloja näissä asioissa ole. Sauna olikin jo parahultaiseksi valmiina, ja tavallisen kylpyhuoneen olin muuttanut romanttiseksi kylpyläosastoksi valaisemalla koko paikan pelkästään kynttilöillä. Saunajuomana nautimme rentouttavaa jääkylmää ranskalaista omenasiideriä. Istuessamme lauteilla siideriä maistellen, huomaan selvästi kuinka vaimoni alkaa rentoutumaan. Katsellessani hänen seksikästä, hikipisaroita valuvaa vartaloaan, tunnen jalkovälissäni paineen kasvavan. Kyrpäni nousee väkisinkin pystyyn. “Taidankin tietää mitä miehellä on mielessä. Näin ihanan kotivastaanoton jälkeen vehkeesi tulee kyllä saamaan kunnon kyytiä.”, vaimo tokaisee virne huulillaan. Itselleni leviää suu vähintäänkin yhtä maireaan hymyyn, ja ajattelen itsekseni, että tietäisitpähän vain kuka kyytiä tulee saamaan!. Naiselleni tulee kuuma ja hän alkaa lähteä kohti suihkua. Mennessään hän kuitenkin nopeasti lipaisee kielellään kiusoitellen kyrpääni ja jatkaa sitten matkaansa. Tunnen kuinka päässä surisee, olisin valmis upottamaan itseni tuon naisen syvyyksiin heti paikalla!

Menemme yhdessä suihkuun, jossa pesen vaimoni huolellisesti, kalu edelleen tiukassa tanassa. Tunnen oman sydämen sykkeen kyrvässäni, kun liu’utan saippuavaahtoisen käteni vaimon kuumien pakaroiden välistä kohti pimppiä. Hän ynähtää kevyesti koskettaessani sitä, selvästi siellä on mielessä samankaltaisia ajatuksia.

On aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Vaimon kuivatellessa itseään kylpyhuoneessa, siirryn vaihvihkaa valmistelemaan makuuhuonetta. Makuuhuoneessa on myös hämärä ja tunnelmalinen kynttilävalaistus, ja lisäksi laitan palamaan suitsukkeen, jonka tuoksun luontaistuotekaupan myyjän mukaan pitäisi lisätä vipinää vällyjen välissä. Samalla tekstaan Markulle, joka on tullut autollaan ulkopuolelle odottelemaan H-hetkeä.

Naiseni tullessa kylpyhuoneesta hän ilahtuu nähdessään lempemme näyttämön täydessä rekvisiitassa. Hän asettuu sängylle selälleen makaamaan ja sulkee silmänsä, ikäänkuin nauttien saunan jälkilämmöistä. Hiljaa, melkein anellen hän sanoo: “Voi kunpa joku kastaisi kielensä pilluuni…”. Eihän naisen toivetta saa jättää toteuttamatta, joten kumarrun sängyn vieressä hänen ihanan karvaisen pillun yläpuolella, ja lipaisen muutaman lämpimän vedon häpyhuulille. Vaimoni voihkaisee, mutta yllättyykin, kun lopetan kielileikin, ja nopeasti sidon hänen kätensä sängyn päätyyn. “Vai sellaiset touhut on mielessä”, hän sanoo innokkaasti, aavistamatta kuitenkaan yhtään mitä tuleman pitää. Tämän jälkeen sidon myös hänen silmänsä tiukasti, sekä laitan hieman taustamusiikkia soimaan, jotta Markun tunnistaminen myöhemmin olisi mahdollisimman epätodennäköistä.

On aika käydä toimeen: kipaisen nopeasti ulko-ovelle, jonka takaa Markku jo odotteleekin. Pienen esisuunnitelmamme mukaisesti, otamme vaatteet eteisessä pois, jonka jälkeen lähestymme alastonta, sidottua vaimoani makuuhuoneessa.

“Tulithan sinä sittenkin takaisin, pelkäsin jo että olit unohtanut minut kostumaan tänne yksin!”, vaimo leikkisästi parkaisee hipaistessani häntä rinnasta. Kuiskaan hänen korvaansa: “Miehesi lähti pois, minä olen sinun mysteeripanosi!”. Vaimo alkaa hymyilemään, selvästi hän tunnisti ääneni, vaikka kuiskasin käheästi, eikä aivan täysin tietenkään pysy leikissä mukana. Hymy kuitenkin hyytyy nopeasti Markun kuiskatessa toiseen korvaan: “Ja minä olen sinun toinen mysteeripanosi!”. Tämä on ratkaiseva hetki. Vaimo ei kuitenkaan peräänny tilanteesta, on vain hiljaa ja henkäisee syvään huuliaan raottaen, josta tiedän että voimme jatkaa leikkiä.

Alamme Markun kanssa kiusoittelemaan kumpikin omilla puolillamme kurvikasta alastonta naista suudelmilla, aloittaen kaulasta hitaasti — vaimon huokailusta ja mutkittelusta päätellen tuskallisen hitaasti — alaspäin, kohti rintoja ja niiden kovina sojottavia nännejä. Neljä miehekästä kättä hyväilee hänen rintojaan ja reisien sisäpintaa, samalla kun hän puristelee molempia kaluja käsillään. Kotvan kuluttua nostamme vaimoni jalat ylös V-asentoon ja alamme suutelemaan jalkoja pohkeista lähtien alaspäin, kohti jo kiiltelevän märkää pillua. Vaimo alkaa jo vikistä kiimasta ja selvästikin haluaisi uppomunaa sisuksiinsa. Mutta meillä Markun kanssa ei ole mikään kiire, vaikka molempien kalu näyttääkin olevan täysin valmis tosi toimiin. Markku ottaa vaimoni häpyhuulen omien huultensa väliin ja hetken päästä liukuu pois. Nyt on minun vuoroni toistaa sama. Jatkamme vuorotellen jonkun aikaa, ja näyttää siltä että mysteerileikki tuottaa tulosta hyvin pian. Naiseni suorastaan tärisee nautinnosta, eikä kestä aikaakaan kun hän laukeaa Markun huulille, ollessaan hänen vuoro.

Alkulämmittelyiden jälkeen siirrymme lähemmäs vaimoni suuta, jolla hän saa nuolla kivikovia kalujamme vuorotellen, ja yhtäaikaakin. Kalujen ollessa kiiltävän märät, annan vieraanvaraisena Markulle tilaisuuden kastaa paksu suonikas kyrpänsä vaimoni lämpimään pilluun. Markku käy polvilleen hänen eteensä, nostaen jalat jälleen ylös, ja työntää hitaasti kalunsa sisään. Vaimoni päästää sarjan tukahdutettuja huokauksia, samalla hänen vielä nuollessa minun kyrpääni.

Haluan nähdä läheltä kuinka Markun meisseli uppoaa kultaseni litisevään pilluun ja siirryn makaamaan vaimoni päälle. Yritän nuolla hänen klitoristaan samalla kun Markku pumppaa himojaan syvemmälle, mutta rynkytys on lopulta liian kovaa. Näytän Markulle että nyt on aika kääntää, ja hän lopettaa naimisen. Käännämme rivakasti naiseni toisin päin ja konttaavaan asentoon, jonka jälkeen on minun vuoroni nussia häntä takaa päin. Nain rajusti ja tunnen etten pysty enää pidättelemään kovin kauaa. Vaimoni ryppyisen peräaukon katsominen kiihottaa minua entisestään, vaikkemme peppujuttuja juurikaan ole harrastaneet. Hieron sitä varovasti sormellani, ja Markku klitorista alapuolelta. Vaimoni voikertaa ja huohottaa nautinnosta. Itse en pysty enää pidättelemään, roiskaisen spermani pillun uumeniin sykkivällä kalulla. Vaimo ei vielä laukea, mutta onneksi on varamiehistö paikalla. Pillusta kuuluu maiskahtava ääni kun vedän kypäni ulos. Sitten Markku siirtyy työntelemään kaluaan nesteitä valuvaan pimppiin samalla tahdilla, ja minä hoitelen klitorista ja rintoja yhtäaikaa. Hetken päästä kultani suorastaan nyyhkyttää ja ulisee, kunnes laukeaa vavisten. Puristeleva pillu saa Markunkin pian laukeamaan, ja hänenkin valkoinen lastinsa valuu vaimoni pyhimpään.

Vaimo valahtaa sängylle voihkien ja mutisten jotain mistä ei saa mitään selvää, silminnähden hyvin, hyvin pantuna! Myös Markku näyttää tyytyväiseltä tehdessään jo lähtöä, kuten aiemmin olimme sopineet. Hän hymyilee ja heilauttaa ovella kättään ja jatkaa matkaansa, ennen kuin otan vaimolta silmäsiteen pois. Makaan sylikkäin vaimoni kanssa, ja hän kertoo saaneensa elämänsä yllätyksen. Raukea, hyvin pantu nainen on sitten maailman kaunein näky!

Yksi kommentti viestissä: “Mysteeripano”

  1. lajintuntemus says:

    Joo, aika hyvä stoori, mutta olisi voinut olla vähän enemmän kuvailuja

Kommentoi

top