search
top

Jättiterska oli repiä aarteeni

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (56 votes, average: 3.79 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Katala teko miestä kohtaan, mutta minkä kiimalleen mahtaa.

Ei kaukana ikkunastamme, pienen kujasen toisella puolen kattotasanteella venytteli tumma mies. Päällään hänellä oli urheilumallinen t-paita jonka helma ulottui suunnilleen napaan asti, alapäästään hän oli alasti. Paksuhko kulli roikkui suoraan eteen kauniilla kaarella ikäänkuin raskaan terskan alaspainamana. Terskan tummanpuhuva pää heilahteli lähelle karvaisten reisien puoliväliä. Muut vartalonosat olivat kohtalaisen sileitä ja puhtaita karvoituksesta, lukuunottamatta aluetta, jota paksu kulli ja kivespussi hallitsi. Pää oli mustan ja kiharan tukan peitossa sekä kasvot sileäksi ajeltuina, vaikka tumma parta kuulsikin ihon alta. Ihmettelin, ettei miehellä ollut niin tyypillistä aamuseisokkia, joka esimerkiksi vaivasi aina miestäni, ja joka nytkin näkyi hänellä olevan, vaikka makasi puoliunessa sängyllä.

Olimme mieheni kanssa lomamatkalla Rhodoksella tutussa, vanhassa viehättävässä hotellissa jossa olimme jo useasti lomillamme asuneet. Tiesin, että vastapäisen talon katolla oli pieni asunto, jossa majaili hotellimme henkilökuntaa, niinkuin nyt tämä venyttelevä respan mies, tarjoilija ja kaikentietävä ystävällisyys. Katselin mielenkiinnolla kiharapään heräämistä ja jo nousi hieman kalukin aamupäivän auringossa. Mies otti siitä kiinni ja hieroi sitä kurkistellessaan alas kujalle. Hän vilkaisi hotellimme ikkunoihin ja huomasi minut ikkunassa. Käsi pysähtyi munilla ja katse tarkentui minuun, joka en itsekään ollut pukeutunut kuin aivan pieniin hipstereihin. Nostin salamana kädet rinnoilleni ja siirryin hiukan sivuun. Pieni hymy nousi miehen kasvoille hänen perääntyessä työsuhdeasuntoonsa. Hän oli tuntenut minut.

Herättelin miestäni ja näpsäyttelin helliä luunappeja huojuvalle kullille. Mies örähteli ja peitti kourallaan pallejaan antaen kalun vapaasti loistaa aamuauringon säteissä. Nappasin siitä kiinni ja vedin aika lujastikin miestä kangesta ja pois sängystä. Meidän oli jo mentävä pikkuhiljaa aamiaiselle.

Aamiaishuoneessa oli jo vanhempaa ja aamuvirkkua väkeä lopettelemassa aamiaistaan kovasti kertoillen toisilleen suunnittelemistaan päivän ohjelmista, retkistä ym:sta. Meillä mieheni kanssa ei erikoisempaa suunnitelmaa ollut, vaan nojauduimme vanhaan koettuun konseptiin. Ensiksi rannalle, keskipäivällä jonnekin sisätiloihin viileään, lounas ja viinit. Kävelyä ja muuta ajankulua, sekä sitten hotellille suihkuun. Rakastelua ja keskinäistä mukavanpitoa ja taas suihkuun. Ilta menisi mukavasti vanhankaupungin pikkuruisissa tavernoissa kuunnellen musiikkia ja katsellen ihmisiä, syöden paikallisia herkkuja. Näin olimme tehneet jo muutamina päivinä.
——–
Mieheni makasi taas kulli pystyssä tykyttävä aamuseisokki parhaimmillaan. Ja se nukkui, se mies. Minä siirryin ikkunalle hieman verhojen suojaan ja seurasin vastapäisen kattotasenteen elämää. Huomasin asunnosta lähtevän jonkin naisen, tumman ja paikallisen näköisen. Ovella seisoi se edellisaamuinen miehenrontti kylpypyyhe lanteillaan ja katseli naisen poistumista kierreportaille, joita myöden katolta päästiin alas. Olin itse alasti ja piillossa verhojen takana kun mies käveli katon reunalle kurkkimaan elämää kujalla. Oma mieheni veteli sikeitä käsi palleilla ja lakana yhtenä ryttynä polvien välissä. Kulli oli kovana kuten aina aamuisin ja terskan puna loisti kiiltävänä vatsakumpareella. Vastapään respanmies nojasi betonireunukseen, joka ympäröi kattoa ja kai suojasi jotenkin sieltä putoamista. Reinus oli naurettavan matala, jotain 40 senttiä, ja sai aika kumarassa olla siihen nojatessa. Kylpypyyhe putosi miehen ympäriltä ja koko komeus paljastui alastomuudessaan. Kulli oli mahtikunnossa, taisi olla se aamuseisokki tai sitten muisto mielessä äskeisestä naikkosesta. Se kulli oli ihailtavan komea. Se oli paksu, ei hirvittävän pitkä, mutta terska kuin verenpunaiseksi maalattu hanhenmuna. Se oli valtaisa pallukka kullin päässä ja sai minut salaa huokailemaan. Vilkaisin miestäni, mutta se vaan nukkui. Minulla meni käsi pillulle ja sormi sujahti liukkaasti sisään huulien väliin. Tuntui pillulimojen kuohunta syvyyksissä ja sormetin itseäni katse vastapäisen miehen kullissa ja koko vartalolla. Tuota kun saisi. Mies ojentautui seisomaan ja nosti kädet niskansa taakse. Katse oli suoraan ikkunaamme ja kulli tähdättynä kohti minua, ainakin niin tuntui. Mies taivutti vielä vartaloaan taakse jolloin patukka osoitti suoraan kohti ikkunaammme. Tiesikö se piru, että kurkistelen verhojen takana?

Mies venytteli ja teki mukamas joitain voimisteluliikkeitä. Otti kullin käteen ja teki ilmiselviä runkkausliikkeitä kääntyessään kohti kämppäänsä jonne myös hetken kuluttua katosi. Hän vilkaisi minun suuntaani se ilkikurinen hymy kasvoillaan ja veti oven kiinni. Minulla pillu valui nesteitä ja halusin kullia, ja sitä oli saatavilla aivan metrin päässä. Nousin mieheni päälle ja ohjasin seisovan mulkun sisään ja aloin ratsastuksen, niin kovan, että mies heräsi lopullisesti ja oli yllätetty.
-“Mitä helvettiä,” tokaisi ukko ja oli mukana touhussa, joka sitten olikin aika rajua heti aamusta.

Aamiainen meni sekin vanhan rutiinin mukaan ja olimme miehen kanssa taas lähdössä rannalle. Keräilime kamppeitamme, jotka olivat mukanamme aamiasella ja pääsimme lähtemään heti. Ulko-ovella tuli vastaan se respanmies katolta. Mies tuoksui kuin deodoranttipuikko ja se rontti kehtasi iskeä minulle silmää. Minulta putosi pyyhekäärö kainalosta ja häkellyin, vilkaisin miestäni, että oliko hän huomannut mitään. Eihän se mitään huomannut kuten ei koskaan muutenkaan. Vilkaisin vielä taakseni ja kohtasin säkenöivän katseen, joka porautui minuun ja huomasin miehen huulten pienen suipistuksen. Hitto, minulla meni se katse nänneihin ja kostutti jalkojen välin. Noin sai yksi rattopoika kolmekymppisen naisen värisemään halusta ja sekoitti arkiset ajatukset tyystin.

Kävelimme alas rannalle ja päässäni pyöri mies katolta ja hänen paksu kulli ja etenkin sen valtaisa, hanhenmunan kokoinen terska. Näin silmieni edessä itseni imemässä karvaisten reisien välistä ihmettä ja tunsin pillussani sormet. Tämä unikuva polulla kohti rantaa. Mieheni löntysteli edellä ja nosteli uimashortseja takaa ylemmäs, jotka alinomaan pyrkivät valumaan alas paljastaen persvakoa. Jalkojeni välissä sykki ja nännit nöpöttivät kovina. Miten pääsisen vierailulle sen kattomiehen boksiin? Halusin saada sisääni tämän kreikkalaisen munaa, heti ensi yönä, mutta miten? Olin pari kertaa aiemmilla matkoilla, kerran Espanjassa ja kerran ruotsinlaivalla saanut mieheni pois pelistä ja päässyt vieraaseen sänkyyn. En siis aivan nuhteeton aviovaimo ollut. Nyt päätin rantakivillä maatessani, että syrjähyppy tulee tapahtumaan ja mies on saatava jotenkin pois pelistä. Ensinnäkin, ei pidä antaa hänen nukkua koko päivänä, ei alkuiltana, vaan pidettävä pientä toimintaa yllä ja väsytettävä siippa. Oli paras alkaa jo heti, ja siksi kipaisin hakemassa olutta, mutta itselleni otin alkoholitonta ja miehelle vahvaa paikallista. Lounaalla käyttäisimme runsaammin ruokajuomana viiniä kuin tavallisesti, niin siitä se lähtisi käyntiin miehen tainnutus. Kokemustahan minulla siihen oli.
——–
Ilta oli jo pitkälle hämärä, ja pian oli pimeä. Olin onnistuneesti saanut mieheni uneliaaseen tilaan itse pysyen virkeänä ja odotin yön iskuoperaatiota. Olimme päivällä viettäneet pitkän lounaan pitkine viinipulloineen. Juomat olin saanut upotettua mieheeni. Tämän jälkeen emme menneetkään hotellille suihkuttelemaan, vaan jatkoimme kiertelyä vanhankaupungin kujilla poiketen välillä jonkin varjoisan puun alle oluelle ja ouzo-lasillisille. Olimme kävelleet rauhallisesti hotellille poiketen erääseen “vävypojan viinakauppaan” ostamaan iltaevästä hotellihuoneeseen. Horjuvin askelin mieheni käveli hotellin aulan läpi hissille minun seuratessa perässä, mutta vilkuilen respaan ja hymyillen sen valtiaalle. Sain vastaani kutsuvan silmäniskun ja leveän hymyn välkkyvine valkohampaineen.

Huoneemme oli siistitty ja kylpyhuoneessa tuoksui pesuaine. Sanoin miehelleni, että nyt vaatteet pois ja suihkuun. Autoin häntä paidan riisumisessa, mutta itse hän sai housunsa pois. Hän oli suoraansanoen kännissä. Vein hänet suihkuun ja avasin hanat ja annoin veden valua hänen päälleen. Hän seisoi välillä horjahdellen niin, että oli otettava tukea seinästä. Katsoin, että nyt suihku sai riitti ja toin hänet pois ja annoin suuren kylpypyyhkeen, johon hän yritti itseään kuivata. Ei se kovin hyvin onnistunut, vaan hän romahti nojatuoliin istumaan pään huojahdellessa. Avasin ouzo-pullon ja tein hänelle paukun jota hän jo odotti käsi ojossa. Avasin myös valmiiksi sängyn ja olutpullon, jonka asetin pikkupöydälle nojatuolin viereen. Itse riisuuduin ja menin suihkuun pesemään kaiken hien ja pölyn pois, mikä päivän aikana oli minuun tarttunut. Siistin myös muutenkin itseäni. Tarkistin kainalot ja niiden karvattomuuden. Saksin häpykarvoitukseltani karkaamaan päässeet vallattomat kiharat ja sheivasin rajat kuntoon. Levitin iholleni hyvälle tuoksuvaa voidetta ja harjasin hampaat välkkyviksi. Hampaista muuten olen erittäin ylpeä, niin tasaiset ja ei ainakaan vielä ole yhtään reikää löytynyt. Kuulin mieheni jotain kolistelevan ja epäilyttävästi kuulosti uuden olutpullon avaamiselta. Juokoon ukko nyt oikein kunnolla. Vielä puin itselleni ohuttakin ohuemmat pitsihipsterit ja niiden pariksi pienet rintaliivit. Peilistä katsoen olin oikein edustavan näköinen, pienissä alusvaatteissani.

Kylpyhuoneesta tullessani alusvaatteissani pois niin epäilin, että mieheni jotain huomauttelisi ja vaatisi selitystä, mutta ei. Silmät sameana hän nuokkui tuolissa. Ei nukkunut, mutta ei paljon muutakaan. Tein vielä yhden ouzopaukun ja yhden aivan pienen itsellenikin. Miehen paukun nostin yöpöydälle. Otin häntä kainaloista ja nostin tuolista siirtäen hänet sängynreunalle istumaan.
-“Nyt kulta, ota tästä pikku hörppy ouzoa. Eikö olekin hyvän makuista?”
Mies otti lasin ja tyhjensi sen puoleen väliin. Silmät lurpahteli ja otin hartioista varovasti kiinni ja laskin hänet avattuun sänkyyn. Se oli kaksi sekuntia ja taju kaikkosi. Tiesin, että uni kestää aamuun saakka, ja jos vaikka herääkin, niin mitään ei ympäristöstä pysty huomioimaan. Esimerkiksi jos minä olen pois, niin mitään havaintoa ei hänellä siitä tulisi olemaan.

Nyt alkaisi minun iltaelämäni. Puin päälleni ohutkankaisen, melko avaran hihattoman leningin joka helma ylettyi hieman polvien yläpuolella. Sitten jalkaani panin korkkarit. Niillä ei pystyisi mukulakivillä kävelemään, mutta alakerran ravintolassa niillä pärjäisi hyvin. Olin ylpeä itsestäni ja tiesin olevani hyvännäköinen. Vilkaisin miestäni ja totesin, ettei hänestä ole kavaljeeriksi ja menin ovesta ulos.
——–
Istuin ns. louange-tiloissa syvälle upottavassa nojatuolissa. Olin painunut todella syvälle ja polveni olivat lähes leukani korkeudella ja leninkini helma valui auttamattomasti reisiltäni alas kohti syliä. Olin jo luopunut suurimmasta häveliäisyydestä ja annain näkymät olla vatsanpohjaani melko vapaat. Muutama vanhempi herrasmies oli kävellyt konjakkilasi kädessä ohitseni ja pysähtynyt hetkeksi juttelemaan ja arvuuttelemaan kotimaan säätä. Heidän silmänsä seikkaili tasapuolisesti sylissäni, kaula-aukossani ja silmissäni. En sitä pahakseni pannut, vaan vastailin ja juttelin heille ystävällisesti. Respanmies toi minulle lasillisen kuohuviiniä ja kumartui puoleeni kuiskaten kellon olevan jo yli puolenyön. Siinä alas kumartuneena hän kevyesti silitti reittäni polvesta lähelle nivustani. Sain siitä sähköiskun. Ihana syke häpyhuulten välissä räjähti käyntiin. Respa sanoi lopettavansa työt puolen tunnin kuluttua ja kysyi, että haluaisinko hetken olla hänen seurassaan. Mies tuoksui miehelle. Nyökkäsin, sillä sen tähden olin koko päivän juoninutkin, ja ihan vaan saadakseni naida tämän miehen kanssa. Join kuohuviiniäni ja aistin itsessäni suunnattoman kiiman, rintojen lähes pakahtumaisillaan olevan paineen. Pillun kuuman kosteuden liikkeen syvällä sisälläni. Ohimoiden keveän kosteuden ja nenän kautta kulkevan suhahtelevan hengityksen.

Mies tuli ja auttoi minut ylös syvästä tuolista. Kuljimme ohi vastaanottotiskin jonnekin taakse. Emme enää kiinnittäneet kenenkään huomiota, sillä kaikkialla oli jo tyhjää. Ainoastaan vastatullut yörespa nojasi tiskiin selaillen jotain jalkapallolehteä. Hän ei edes vilkaissut. Menimme ovesta ulos kujalle ja yli sen kohti toista ovea. Siellä oli pikkuruinen hissi joka nosti meidät talon ylimpään kerrokseen, josta sitten menimme kierreportaita katolle. Nyt olin sillä katolla jota olin aamuisin katsellut. Mies vei minut katonreunalle vastapäätä huoneemme ikkunaa. Siellä paloi heikosti yölamppu jonka olin jättänyt päälle. Katsahdin miestä ja hymyilin ja ravistin hieman päätä muistellen aamuisia näkymiä. Mies käänsi minut kohti itseään ja suuteli. Suutelimme ehkä vaan 6-7 metrin päässä miehestäni. Niin kapea oli kuja välissämme. Käännyimme kohti miehen boksia ja astuimme lukitsemattomasta ovesta sisään. Yllätyin, sillä niin siisti ja kodikaskin kämppä oli. Ajattelin, että hotellin siivoojat käyvät tämänkin asunnon siivoamassa. Asunnossa oli yhdistetty makuu- ja olohuone, pieni keittokomero ja kylpyhuone. Suuret, verhojen peittämät ikkunat kahdella seinällä, mikä ei varmaan ollut kovinkaan mukavaa helteisinä elo- ja syyskuun päivinä. Menin ensimmäiseksi kylpyhuoneeseen ja yllätyin sitä, että siellä oli myös bide-allas. Tein pienet pisut ja kuivasin huolella itseni ylimääräisistä ja jo valuneista kiimanesteistä. Tarkistin itseni peilistä ja kaikki oli kunnossa tulevaa huipennusta varten.

Mies oli riisunut paitansa ja mustat virkahousunsa. Hän seisoi pelkissä tangamallisissa alushousuissa edessäni minun tullessa ulos kylpyhuoneesta. Rinta kohoili ja olkavarren lihakset värähteli. Näin tangojen kätkössä olevan elimen paksuna kaatuvan vasemmalle ja sen terskan lähes pyrkivän vyötärönauhan alta esiin. Mies lähestyi minua ja avasi leninkini vetoketjun vyötäisiltä. Hän kumartui ja otti helmoista kiinni vetäen asuni pään yli pois . Hetken hän katseli minua ja avasi rintaliivit jotka putosivat lattialle. Hipsterit menivät samaan kasaan. En siedä anteeksi pyyteleviä miehiä, en heidän helliä hyvälyjä, semmoisista olen saanut tarpeekseni. Rakastan toimintaa ja nyt sitä sain. Kevyesti keikahdin miehen käsivarsille ja siitä hän minut kantoi sängylle. Makasin selälläni ja katsoin miten hän sujautti tangat pois ja paksu kulli ojentui kohti minua. Näin nyt sen valtavan terskan jota parina aamuna olin ihmetellyt. Se oli kuin oikea terska, mutta paljon suurempi mitä olin ikinä nähnyt ja kosketellut. Sen päässä oleva reikä oli avoin soikio, joka oli pituudelta ainakin sentin, jos ei enempikin. Arvioin, että se mitä sieltä kulloinkin tuli, niin tuli sentin paksuisena nauhana. Mies laskeutui vierelleni ja otti rintani käsiinsä, puristi niitä voimallisesti ja ikäänkuin purskutti nännit esiin kouristaan. Nännit kastuivat miehen syljestä hänen niitä imiessä ja nuollessa. Tunsin kullin painavan lantiotani ja siirsin käteni sen kulmikkaalle varrelle. Sormeni eivät riittäneet sen ympäri, mutta sain kyllä hyvän otteen ja aloin pienen runkkausliikkeen. Käteni osui aina ylös viedessä terskan alareunaan eikä noussut sen päälle. Minun oli avattava käteni ja siirrettävä käsi tälle hanhenmunalle. Se oli kova, kireä ja kuuma. Tunnustelin reikää sen päässä ja upotin pikkusormen siitä pienen matkaa sisään.

Mies nosti minut päälleen niin, että hänen päänsä oli jalkojeni välissa suun ollessa häpykummulla. Minulla kasvot olivat kiinni hänen kullillaan ja kivespussi oli levinnyt poskilleni. Otin tukevasti kullista kiinni ja ohjasin terskan huulilleni. Miehen kieli tunkeutui pilluuni ja tunsin miten nesteet vaan valuivat. Terska huulillani vaati päästä sisään suuhuni. Työnsin ensin kieleni ulos ja nuolin kuumaa tattia. Kokeilin työntää kieleni sisään pissareijästä ja sain sen hieman menemäänkin. Yritin avata suuni suureksi ja ottaa koko komeus kielelleni, mutta ei se niin vaan onnistunutkaan. Minun oli venytettävä poskiani oikein kunnolla saadakseni avattua suun niin paljon, että terska lipui sisään. Olin tukehtua, mutta lopuksi se oli suussani. En kuitenkaan voinut tehdä niitä tavallisia kieliliikkeitä, en ottaa sitä syvälle nieluun, se oli liian suuri. Varmaan mieskin sen tiesi ja oli monet kerrat kokenutkin, että ei kaikilta onnistu. Hän otti kevyesti päästäni kiinni ja nosti sen irti kyrvältä. Itse hän teutaroi pilluni kimpussa ja olin syljestä ja muusta märkänä jo liki napaa. Minä tyydyin nuolemaan ja näykkimään kullia ja hieroin vartta, tunnustelin kiveksiä jotka samoin olivat isot ja muljahtelivat terveesti pussissaan. Ne sain sentään yksi kerrallaan suuhuni. Olin usein miettinyt, että olisi mukava nähdä minkälaista siellä kiveksien pesässä on ja minkälaiset ne oikein ovat, niin mukavasti ne sormissa liukastelevat niiden kanssa leikkiessä.

Mies oli kääntänyt minut selälleni ja levittänyt jalkani kauas toisistaan. Sormin hän levitteli häpyhuulia ja sylki kouraansa levittäen sen kullilleen, hieroi huolellisesti terskaa ja ohjasi sen häpyhuulilleni. Yritin olla aivan rento ja kokeneen oloinen, sillä enhän mielestäni mikään kokematon pikkunarttu ole. Kuitenkin hiukan jännitti tuntiessani kullin olevan aarteeni portilla. Hiljaa mies sitä ohjasi, työnsi kohti syvyyksiä. En tuntenut kipua ja hitaasti tunsin lihasteni laukeavan jännityksestä. Hän seurasi tarkasti ilmeitäni terskan ja koko komeuden liukuessa sisään. Kulli oli jo uponnut koko terskan mitan ja aina vaan tuntui menevän helpommin. Nyt minulla nousi kiima huippuunsa ja paksu kulli hankasi klitorista ärsyttävästi liukuessa sisään. Kuin itsestään alkoi pyllyni tekemään onnenpyörää ja tunsin koko kullin olevan sisällä. Mies alkoi hitaan panemisen, veti kyrpää hitaasti ylös ja työnsi kohti pohjaa, jonne se joka kerta törmäsikin päin joustavaa takaseinää. Pilluni alkoi olla tottunut epätavallisen kokoiseen vierailijaan ja saatoin antautua täysin mukaan kuumaan naintiin. Nostelin pyllyäni työntöjä vastaan ja pörrötin kumppanin tukkaa, suutelin hänen kasvojaan ja kuiskin suomenkielisiä kirouksia aina kovan töytäisyn saatuani. Pillu valutti mahlaansa pitkin pyllyrakoa välilihalle josta se levisi sängyn lakanalle. En pelännyt muuta kuin sitä, että jos mies olisi halunnut panna minua pyllyyn. Sinne hänen kalunsa ei olisi mahtunut ilman suurta tuskaa. Muutenkaan en semmoisesta pitänyt. Yhden ainoan kerran olin sen kokenut, ja se oli juuri ruotsinlaivalla kun hullu ruotsalainen sinne vehkeensä survaisi. Se ei ollut miellyttävää.

Mies tuntui huohottavan ja arvasin kohta hänen tulevan. Luulen itselläni jo olleen parikin orgasmin tapaista kouristusta, mutta en ollut varma, sillä koko tämä naintisessio tuntui yhdeltä ja samalta orgasmilta. Mies jännittyi vartaloltaan ja kulli sylkäisi spermat pimppiin. Tunsin kuuman ja nestemäisen iskun pillunpohjalla ja pursuavan tulvan sen valuessa ulos kullin laitoja myöden leviten ennestäänkin märälle lakanalle. Reiteni kastuivat limoista ja karvani sai kermaisen kuorrutuksen. Tunsin kullin lipumisen ulos ja edelleen sen sykkeen. Nostin hiukan päätäni ja katsoin ulos tulleen terskan päähän miten sieltä sykäysten tahdissa vielä purskahteli spermaa. Sitä tippui kullinpäästä vatsalleni ja lanteilleni. Mies otti lujan otteen kyrvästään ja puristi viimeiset tipat kouraansa ja levitti ne siitä sitten rinnoilleni.

Tämä oli sitten tässä, tämä minun syrjähyppyni. Tein sen minkä halusinkin, panemisen respan kanssa. En tiedä edes hänen nimeään, enkä kysynyt. Olkoon, pilluni ainakin piti saamastaan ja se tuntui vielä kahden päivän jälkeenkin.

Hipsin aamuyöstä hotelliin, samaa kautta kuin olin tullutkin. Ketään en vastaanotossa nähnyt kun menin hissiin ja ylös huoneeseen. Ukko makasi samassa asennossa kuin minun lähtiessä. Mahtaa olla ukolla aamulla kankkunen, ajattelin. Olisin voinut seuraavan päivän aikana tehdä saman panoreissun, mitään ei ukko olisi huomannut. Mutta jäi tekemättä.

9 kommenttia viestissä: “Jättiterska oli repiä aarteeni”

 1. -tar says:

  Himokas tarina, kyllä. Aivan niinkuin “voitatin” muutkin kertomukset. Tämän kaltaista uskoisin sen toiminnan useinkin olevan, kun mies ryyppää ja vaimo kyllästyneenä sekoaa mantelisilmään. Tässä nyt ei mies mikään ryyppymies ollut, mutta kiimakas nainen otti ohjat käsiinsä. Sillä lailla!

 2. Helmi says:

  Tässä tarinassa taisi olla kaikki rakastamani yksityiskohdat. Aidosti tuotu kaikkien luettavaksi ja ehkäpä unelmoitavaksi. Minua oikein alkoi himottamaan.

 3. mapidin says:

  Rento, humoristinen ja miksi ei myös lomareissujen paljastava totuus. Ainakin joskus.

  Näitä on mukava aamutuimaan lueskella aamuseisokin vielä jytisyttäessä.

 4. Korppi says:

  Rohkea rouva toiminnassa. Esimerkillinen ihminen toimii halujensa mukaan. Tarina sopii mukavasti kirjoitajan muiden kertomuksien aiheitten väliin mukavasti.
  Oikein hyvä.

 5. Nainen, minäkin says:

  Hyvä tarina. En voinut tuntea samaistuvani kun oma mies on niin aktiivinen ettei vieraita tarvita. Ei ainakaan toistaiseksi. Onneksi!

 6. Räsynukke says:

  Pidän tarinoista jossa on nainen joka tietää mitä haluaa, eikä ole vaan heittelehtivänä huokailijana ja lisää, lisää rakas anova panopuu. Tässä ohjat oli tomeralla rouvalla, joka järjesti itselleen sen mitä hälusi. Pidin 100%:sti.

 7. höh says:

  Kaikkein kököimmät jutut alkavat heti samantien panolla ja sitten hikoillaan koko stoori läpi. Ei mitään mielenkiintoa. Juuri se odottelu on tärkeää, ja taitava kirjoittaja osaa tihentää odotuksen tuntua. Huono kirjoittaja osaa vain vesittää. Taidot paljastuvat ja näkyvät yleensä jo ensimmäisistä lauseista.

 8. buumanni says:

  Aivan, hyvä tarina. Tosiaan kesti hiukan ennenkuin tositoimiin päästiin. Mutta asialla on hyvä puoli siinä, että tulee tausta mukavasti tietoon. Henkilökohtaisesti haluankin tietää tarinan henkilöistä jotain, paikka, tilannne ym. Ei aina tarvitse heti kolmannessa virkkeessä alkaa salamoivaa naintia ja nuoleskelua. Eikä heti seutaavassa eritteiden levittely.

 9. Aisuriksi says:

  Huh, upea tarina, tuollaisen vaimon kun itselleen saisi! 😉 Ainoa kritiikki on se että meni liian pitkään ennen kuin päästiin itse asiaan.

Kommentoi

top