search
top

Nuoriherra Jonne

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (47 votes, average: 3.87 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on uusinta julkaisu puolentoista vuoden takaa it.orgista. Sittemmin olen kirjoittanut jatkoa Jonnen ja tarkoitus olisi julkaista lisää. Kuvioihin olisi myös tulossa Jonnen nuorista naisista pitävä isä ja siksi mielellään palautetta jatkon kehittämistä varten.

Lukiorakennus oli autio oppilaiden lähdettyä koulupäivän päätteeksi kotiin. Vain hiljainen suihkun kohina kuului voimistelusalin pukuhuoneesta. Hintelä teinipoika seisoi yksinään pesuhuoneessa kun muut olivat lähteneet kotiin. Ei ollut ensimmäinen kerta kun 16-vuotias Jonne oli jäänyt urheilutunnin jälkeen odottamaan muiden poistumista. Alta 160-senttisenä ja hentorakenteisena Jonne tunsi jäävän muiden varjoon. Hän oli muutenkin lukutoukka luonteeltaan ja urheilutunnit olivat suurta kidutusta.

Taas kerran Jonne oli valittu joukkueeseen viimeisenä, eikä kumpikaan joukkueista vaikuttanut haluavan häntä riveihin. Lopulliseksi nöyryytykseksi poikien urheilumaikka oli käskenyt häntä keräämään pelivälineet, muiden rynnätessä suihkuun ja viimeisen koulutunnin päätteeksi kotiin. Nuorukaista ei huvittanut kuunnella toisten ’ruipelo-Jonne’ haukkumisia suihkussa, joten hän oli jäänyt välinevarastoon odottamaan luokkatovereiden poistumista.

Pientä lohtua Jonnelle oli tuonut päivän päätteenä oleva vanhempien lukiotyttöjen aerobic-ryhmä. Välinevarastosta pääsi urheilusalin lavan alle ja Jonnella oli ollut aitiopaikka tirkistellä kun tusina pääsääntöisesti 18-vuotiasta tyttöä jumppasi, keikisteli ja pyllisteli. Erityisesti tyttöjen voimistelunopettaja Anette oli pojan mieleen. Tummahiuksinen kaunotar oli hiukan alle kolmekymppinen äskettäin valmistunut opettajanalku, jonka tyköistuva verryttelyasu paljasti tiukassa kunnossa olevan vartalon. Hän selvästi harrasti sitä mistä saarnasikin.

Tuijottaessaan opettajattaren kiinteää takamusta tämän pyllistäessä haara-asennossa, Jonne oli tuntenut jäykkyyttä verkkareissaan. Hän ei ollut uskaltanut ottaa kaluaan esiin ja runkata kiinnijäämisen pelossa, mutta hieroi etumustaan kiihkeästi. Erektio oli ollut täydessä seisokissa, mutta sekään ei tuonut tyydytystä Jonneille. Hän häpesi ruumistaan, vaikka suuri pullistuma verryttelyhousujen etumuksessa kertoi pojan omaavan melkoisen melan. Puberteetti ei ollut tuonut pituuskasvua, mutta muualla ruumiissa se näkyi. Voimakas karvoitus peitti hänen vartaloaan ja hän sai kuulla tästä muilta pojilta suihkussa. Ja vielä pahempaa oli hänen jalkovälissä. Muutamassa vuodessa sukukalleudet oli kasvaneet valtavasti ja nyt pojan varustus olisi ollut suuri aikuiselle miehellekin. Puhumattakaan muuten niin hintelästä pojasta. Jonne oli kerran yrittänyt mitata kaluaan täydessä erektiossa, mutta kahdenkymmenen sentin viivoittimesta oli loppunut viivat kesken.

Se mikä muille miehille olisi ollut ylpeyden paikka, aiheutti häpeää Jonnelle. Hän oli niin erilainen kuin muut teinipojat ja oli joutunut silmätikuksi. Nopeasti hänelle oli keksitty pilkkanimiä kuten ’Jorma’, ’Luolamies’ ja jonkun nerokkaan kielimiehen väläys; ’CaveDick’. Tämä oli alkanut jo yläasteella, mutta Jonne oli ehtinyt toivoa asioiden muuttuvan lukiossa. Mutta sama meno vain jatkui. Tytöt eivät kääntäneet päätään hänen suuntaan ja pojat jatkoivat kiusaamista, tönimistä ja jopa lyömistä. Lisäksi ujo Jonne ei juuri uskaltanut lähestyä vastakkaista sukupuolta, eikä hän voinut kuvitella, että kukaan tyttö olisi kiinnostunut hänestä. Puhumattakaan sellaisesta pedosta kuin jumppamaikka-Anette.

Tyttöjen jumppasession loppuminen oli päättänyt Jonnen huvin. Naureskellen ja äänekkäästi jutellen neitokaiset olivat suunnistivat kohti suihkuja, pojan katsellessa kaihoisasti heidän perään. Tytöille ja pojille oli omat pukuhuoneet, mutta he joutuivat jakamaan yhteisen pesuhuoneen. Siksi Jonne oli jäänyt odottamaan urheiluvälinevarastoon ja lähtenyt itse suihkuun vasta kun oli täysin varma lukiotyttöjen lähteneen.

Lämpimän veden virratessa pitkin hintelän pojan kehoa, hänen mietteensä harhaili takaisin jumppasession näkyihin. Ajatukset jumppamaikan herkullisesta vartalosta saivat kalun nousemaan uudestaan. Vaistomaisesti Jonne kosketteli itseään ja liikutti kättään pitkin suurta sukuelintään. Keskittyessään runkkaukseen hän ei kuullut ääniä tyttöjenpukuhuoneen puolelta. Vasta hiljainen naurahdus ovelta kertoi, ettei ollut enää yksin.

Jonne säikähti huomatessaan yhden jumppatytöistä seisovan tyttöjen pukuhuoneen ovella vain pyyhe päällään. Kaikki eivät olleet lähteneetkään ja nyt hänet oli yllätetty kesken runkkauksen! Poika lehahti punaiseksi ja toivoi maan nielevän hänet. Tyttö pahensi tilannetta tirskumalla inhottavasti ja huudahtamalla:

”Hei! Tulkaa kattomaan. Täällä on mulkku-Jonne runkkaamassa suihkussa!”

Jonne tunnisti ilkkuvan tytön Riikaksi. Hän oli kaksi vuotta poikaa vanhempi ja valmistuisi abiturientiksi seuraavana keväänä. Riikka oli päältä 175-senttiä ja hoikkaraajainen. Hänen vaaleat hiukset roikkuivat olkapäillä ja kammattu sivuille koristamaan kapeaa kasvoa. Jonnen mielestä tyttö olisi käynyt mallista, mikä pahensi nöyryytystä. Hän yritti laittaa kätensä alavatsan suojaksi, mutta se oli liian myöhäistä tytön nähtyä jo tarpeeksi.

Tilanne vain paheni entisestään kun pukuhuoneesta tupsahti vielä kaksi muuta lukiotyttöä, Krista ja Jasmin. Krista oli hippityttö, hänen tukkansa ollessa yhtenä rastatakkuna ja punaiseksi värjättynä. Hän ei ollut pitkä, suurin piiritein Jonnein pituinen, V-muotoisen kasvojen ja suurten silmien korostaessa tyttömäisyyttä. Siinä missä Riikka oli hoikka, Krista oli suorastaan laiha. Jasmin taasen oli pitkä ja siroraajainen somalinaisten tapaan, joskin Riikkaa selvästi lyhyempi. Kermakahvin värinen iho näytti samettiselta ja toi mukanaan eksotiikkaa.

Kolmen kaunokaisen äkillinen ilmestyminen vain vankensi erektiota ja epätoivoisesti Jonne yritti peitellä miehuuttaan. Seisokki vaan ei tuntunut millään laantuvan. Päinvastoin ,Jonnesta tuntui, että hänen falloksensa kasvoi entisestään. Aluksi hän luuli sen olevan häpeän aiheuttamaa mielikuvitusta, mutta järkytyksekseen huomasi terskan pilkottavan kämmenten välistä. Kauhistunut poika pudotti kätensä ja vilkaisi elintään kunnolla. Samalla elin jäykistyi huomattavasti ja hitaasti kääntyi sojottamaan kohti kattoa. Terska ehti nousta reilusti navan yläpuolelle ennen kuin käsittämätön paisuminen pysähtyi.

Nähdessään erektion kunnolla tytöt hiljenivät yllätyksestä. He eivät olleet nähneet mitään vastaavaa. Teinipojan kalu oli kasvanut jättimäiseksi ja oli suhteettoman suuri nähden tämän hintelään vartaloon. Näkyä pahensi jalkojen välissä heiluvat kivespussit, jotka olivat laskeutuneet ja olivat kooltaan suurten kananmunien luokkaa.

Tyrmistys oli vallannut nuoret naiset. Järki käski poistua paikalta ja äkkiä, mutta jalat eivät liikahtaneet. He kykenivät vain seisomaan paikallaan oudon kuumotuksen vallassa. Pitkän aikaa ryhmä vain tuijotti toisiaan ja lukuun ottamatta veden kohinaa, pesuhuoneessa vallitsi tukahduttava hiljaisuus.

Lopulta Riikka otti aloitteen käsiin. Hän tiputti pyyhkeen lattialle ja tokaisi; ”No pesulle tänne on tultu.” Keimaillen tyttö käveli verkaisesti viereisen suihkun alle ja väänsi hanan auki. Nyt oli Jonnen leukojen vuoro loksahtaa auki. Hänen vieressä seisoi yksi koulun kaunokaista ilman rihman kiertämään. Ja millaisen kaunokaisen. Jonne tuijotti tytön kiinteää povea, pitkiä sääriä ja erityisesti vaalean untuvaisen karvoituksen peittämään nivusta. Epäillen, ettei tällainen toistuisi usein, teinipoika yritti painaa yksityiskohdat tarkasti mieleen voidakseen myöhemmin palata ajatuksissaan näkyyn.

Ties mitä olisi tapahtunut, ellei pukuhuoneen oviaukkoon olisi yllättäen ilmestynyt tyttöjen voimisteluopettaja. Anette oli kuullut tyttöjen huutelun käytävälle asti ja ryntäsi paikalle tutkimaan mekastuksen syytä.

”Mitä täällä tapahtuu?” Hän vaati tietää, mutta kukaan ei reagoinut.

Tämä hämmensi opettajatarta entisestään. Saadakseen asioihin selvyyden, hän tunki Kristan ja Jasminin ohi katsomaan mikä nyt oli niin perin eriskummallista. Anette oli valmistautunut kohtaamaan melkein mitä vain, mutta silti alaston teinipoika jättimäisellä erektiolla varustettuna yllätti. Hänkin pysähtyi paikoilleen ja jäi tollottamaan eriskummallista näkyä. Oli hän aikaisemmin nähnyt alastomia miehiä ja heidän peniksiä, mutta pojan sukuelin oli huomattavasti suurempi. Anette joutuikin peittämään suun kädellään, ettei olisi kirkaissut ääneen.

Nyt opettajakin liittyi ivailukuoroon, Jonne panikoi mielessään. Hän oli aikeissa paeta, mutta alaston teinityttö ja uhkea opettajatar oli yhdistelmänä liikaa. Ennen kuin nuorukainen ehti estää, hänen kalunsa nytkähti rajusti. Se sylkäisi pitkän suihkun paksua spermaa. Komeassa kaaressa pojan siemen lensi ilmassa ja lopulta läiskähti valkoiselle kaakelilattialle. Hänen munaskuissa oli painetta mitä purkaa ja kerta toisensa jälkeen jättikyrpä syöksi uuden ryöpyn valkoista mahlaa. Spermaa ehti kertyä suuri lammikko lattialle ennen kuin siemensyöksy tyrehtyi.

Jos pojan kalu oli ollut hämmentävä, niin laukeaminen oli suorastaan tyrmistyttävä. Hiljaisuus palasi pesuhuoneeseen ja Jonne käytti tilaisuutta hyväkseen paetakseen poikien pukuhuoneen puolelle. Kesti aikansa ennen kuin Anette kykeni kokoamaan itsensä. Hän oli nähnyt monenmoista miestä, mutta ei tuollaista esitystä. Nainen vain tuijotti lattialla olevaa spermaklimppiä, joka hitaasti sekoittui virtaavaan veteen ja valui suihkukaivosta alas.

Kun opettajatar taas kykeni ajattelemaan selkeästi, hän komensi tytöt suihkuun ja sen jälkeen painumaan pihalle. Hän pitäisi myöhemmin heille puhuttelun kiusaamisesta, mutta vaikutti että kolmannen vuoden lukiotytöt olivat aidosti nolostuneita ja häpeissään tapahtuneesta. Anette halusi vielä varmistua, että nuorukainen oli kunnossa. Hän tiesi, että Jonnea kiusattiin, mutta ennen kuin oli nähnyt hänet alastomana suihkussa, ei tiennyt miksi. Poika oli kyllä hyvin kehittynyt ikäisekseen, mutta se ei ollut Aneten mielestä oikeutus kiusaamiselle.

Pukuhuoneessa ei ollut valoja päällä ja kesti hetken ennen kuin Anette erotti pojan hämärästä nurkasta. Jonne oli käpertynyt penkin päälle ja vaikutti itkevän. Aneten kävi tätä sääliksi ja istahti viereen. Hän kierisi käsivartensa pojan ympärille ja yritti rauhoitella. Jonne asettuikin ja jäi makaamaan opettajattaren syliin. Poika ei enää itkenyt, mutta halauksella oli ikävä sivuseuraus. Vanhemman opettajanaisen lämpimän vartalon puristus sai veren taas virtaamaan ruumiissa. Ja veri etsi reittinsä penikseen täyttäen sen kuumalla nesteellä.

Anette katseli silmät ympyrkäisinä kun parru pojan jalkovälissä alkoi paisua. Siinä oli jotakin hypnoottista, eikä hän kyennyt kääntämään katsetta pois vaikka kuinka yritti. Hetkessä erektio oli venynyt täyteen mittaansa ja sen suuri koko oli suorastaan uhkaavan näköinen naisen silmissä. Jonne ei tainnut itse edes tiedostaa, että hänen kalunsa oli mahtavassa seisokissa ja lojui paikallaan rinnan noustessa tasaisesti hengityksen tahtiin.

”Liekö poika nukahtanut.” Opettajatar tuumi. Kuumotus oli vallannut Aneten kehon ja ennen kuin aivojen rationaalinen puoli oli ehtinyt estää, hän oli siirtänyt kätensä kyrvälle. Ensin nainen vain kosketti terskannuppia varovasti ikään kuin se olisi vaarallinen peto, joka purisi sormet poikki. Kuin tutkimusmatkailija kartoittamattomalla maaperällä, hitaasti hän liikutti kättään alas pitkin paksua vartta. Jumppamaikka sulki kätensä kalun ympärille, mutta se oli niin paksu, että hän joutui levittämään sormet auki saadakseen kätensä varren ympärille. Parru sykki kovana vasten kämmentä ja kutitti hieman kun esinahka liikahti pienestäkin kosketuksesta. Siitin jökötti vahvaa teinipojan seisokkia ,eikä kunnolla taipunut vaikka kuinka Anette väänsi sitä.

Kosketus herätti Jonnen horroksestaan. Noudattaen vaistojaan hän liikutti lantiotaan. Pitkä kyrpä kulki eestaas kämmenen muodostaman tunnelin läpi. Esispermaa tihkui terskan hatun pissareiästä ja hetkessä kalu oli liukkaan liman peittämä. Tahmainen neste valui sormiinkin, mutta jumppamaikka ei irrottanut otettaan. Hän hämmästeli pojan esisperman eritystä, mutta teinipoikien kiima oli yleisestikin kiihkeää ja kädessään pitelemä kookas kyrpä muistutti, ettei sylissä makaava poika vaikuttanut ihan tavanomaiselta teiniltä.

Jatkaen hapuilevaa naintiliikettään, Jonne kääntyi katsomaan opettajaa. Siniharmaiden silmien tuijotus kertoi Anetelle, että teinipoika halusi muutakin kuin pelkän käteenvedon. Nuorta naista hävetti tilanne. Se, että oli mennyt rikkomaan tabun ja kosketellut oppilastaan. Ja se, että oli tavallaan vastuussa pojan seisokista ja tunsi outoa velvollisuutta korjata tilanne. Mutta ei hän voinut harrastaa seksiä itseään toistakymmentä vuotta nuoremman teinipojan kanssa. Eroottinen kiihko oli kuitenkin sumentanut naisen järjenjuoksun ja nuolaisten punaisia huuliaan, hän tuijotti kookasta penistä.

”Miltähän se tuntuisi pimpissä?” Jumppamaikka pohti puoliääneen. Hänellä ei aikaisemmin ole ollut noin hyvin varustettua rakastajaa. Kykenemättä vastustamaan itseään, Anette laittoi toisenkin kätensä pojan aisan ympärille.

Märkä läntti tyköistuvien salihousujen halkiossa kertoi naisen ruumiin heränneen kiimaan. Hän voihkaisi hiljaa pelkän ajatuksen tuomasta nautinnosta. Jonne tunsi kuinka naisen vartalo jännittyi hänen omaansa vasten. Kiihkeä teinipoika käytti tilaisuutta hyväkseen. Yllättävän vahvoin ottein hän käänsi naista. Ennen kuin Anette tajusi vastustella, hän oli selällään penkin päällä haarat auki. Utelias teinipoika tarttui verskojen kuminauhaan ja nosti niitä. Alta paljastui pikkuhousuja käyttämättömän naisen tuuhea tumma karvapehko.

Tajutessaan löydön merkityksen, pojan silmiin nousi kiimainen palo. Anette oli nähnyt katseen lukemattomilla miehillä. Yleensä juuri kun he olivat hyppäämässä naisen päälle, mutta liiankin usein urheilukentän vieressä tai lenkkipolulla, kun tuntemattomat ja tututkin miehet himoitsivat nuoren opettajattaren urheilullista vartaloa. Nyt himo oli hädin tuskin 16-vuotiaan teinin silmissä ja tämän jättimäinen kyrpä värähteli kiihkosta. Jumppamaikka sulki silmänsä, jottei näkisi rivoa näkyä, muttei vastustellutkaan kun Jonne alkoi vetää verryttelyhousuja jalasta.

Selvästikään pojalla ei ollut kokemusta miten nainen riisutaan ja hän sai taistella saadakseen salihousut edes nilkkoihin. Siihen Jonne luovutti ja suorastaan loikkasi jumppamaikan T-paidan kimppuun, jonka läpi paistavat suuret muhkurat vihjasivat alta löytyvistä makupaloista. Liike kuitenkin nosti painopistettä liikaa puupenkin toiseen päähän ja jalkopää nousi ilmaan. Anette joutui tosissaan kamppailemaan, ettei olisi kaatunut lattialle. Hän löi jalkansa maahan ja kohotti lantiotaan. Nuoren naisen vartalo nousi herkulliselle kaarelle. Hintelä teinipoika makasi opettajattaren päällä pitäen kiinni kuin pelastusrenkaasta. Hänen kookas mulkku pääsi iskeytymään nivusta vasten.

Jumppamaikka ei ehtinyt välittämään tästä vaan tasapainoili, niin että painopiste siirtyi eikä pari pudonnut lattialle. Penkin jalat putosivat lattialle, mutta ikävä kyllä nilkoissa mytyssä olevan treenihousujen päälle. Näin Anette vahingossa lukitsi omalla painollaan itsensä penkkiä vasten.

Jonne ei ollut häkeltynyt akrobatiasta vaan käyttäen hyväksi hetkellistä avuttomuutta, veti T-paidan naisen pään yli. Hän ei ottanut paitaa pois kokonaan, vaan jätti kädet sisälle ja väänsi sen helman penkin reunan yli pakottaen samalla käsivarret niskan taakse. Vaikka lukko ei kestäisi rajua kamppailua, niin opettajatar oli nyt jumissa penkin päällä ja kiimaisen nuorukaisen armoilla.

T-paidan katoaminen oli paljastanut kaksi suurta lautasmaista tissiä. Innokkaasti poika painoi kätensä niiden päälle leipoen tisuja kuin pullataikinaa. Rinnat olivat niin kookkaat, etteivät pojan hennot kädet saanut suljettua niitä sisäänsä. Jonne ei tuntenut naisten kokoja, mutta pornolehtien kuvien tuoman näennäisen asiantuntemuksen avulla arvaili opettajalla olevan suurehkot C-kupin tisut. Kovat nisät pistivät kämmentä vasten, mutta se vain yllytti poikaa rutistelemaan entistä kiihkeämmin kiinteitä maitorauhaisia.

Jonne istahti naisen lantion päälle ja asetteli metriheppinsä vatsan päälle. Nostaen päätään sen verran minkä sidoksissa olevat kädet antoivat myöten Anette silmäili vatsansa päällä makaavaa käärmettä. Sen tykytys tuntui ihoa vasten ja jumppamaikka kirosi itseään koska alkukantainen himo hänessä halusi tuon tykin syvälle pimppiin. Anette ei rimpuillut vaan makasi velttona penkin päällä antaen teinipojan tehdä mitä haluaa. Kiinni oleminen toi outoa primitiivistä nautintoa ja nainen ikään kuin tunsi olevansa raiskaajan armoilla vaikka halutessaan olisi kyennyt vastarintaan. Oudolla tavalla uhrin roolin ottaminen helpotti Aneten syyllisyyden tunnetta kiiman poltteen velloessa sisuskaluissa.

Kyrpä seisoi niin kovaa kuin se ikinä vaan voisi, eikä Jonne kaivannut mitään esileikkejä. Hän heilautti itseään taaksepäin ja ohjasi turpeaa parruaan kohti naisen jalkoväliä. Sormillaan poika tunsi kuinka naisen häpykarvoitus oli aivan kostea avonaisen pillun juoksuttaessa vittumehua. Anette mumisi jotakin vastaan, mutta nuorukainen ei kuunnellut hänen yrittäessä puskea melaa tumman karvoituksen keskeltä pilkistävään vaaleanpunaiseen tunneliin. Pari kertaa opettajatar onnistui välttämään seivästyksen pyöräyttämällä lantionaan niin, ettei kalu löytänyt maaliaan. Mutta kiimaista teinipoikaa ei niin helpolla jallitettu. Hän painoi kämmenen naisen alavatsalle ja toisella kuljetti touhutipoista tahmean kalunsa pillunhuulille.

Ponnistaen takamuksella, kookas siitin työntyi pilluun väkisin. Liukasteista ei ollut puutetta molempien sukuelinten erittäessä geelimäistä mettä. Niinpä kyrpä upposi vastustamattomasti nuoren naisen emättimeen. Poika oli kuitenkin aivan liian hyvin varustettu Anetelle ja hän aneli tätä lopettamaan. Mutta tussun makuun päässyt nuorukainen ei kuunnellut, vaan puski mulkkuaan armotta. Jumppamaikka ei ollut varma oliko tämä ensimmäinen kerta, kun poika pääsee naisen päälle. Yllättävän itsevarmoin ottein nuorukainen oli ohjannut parrunsa pesälle, mutta itse nainti oli kömpelöä. Pojan liikkeissä ei ollut rytmiä ja sen sijaan, että olisi rauhallisesti liu’uttanut työkalunsa pilluun, niin hän yritti väkisin kerralla survoa koko paksun parrunsa sisään.

Nuoruuden kiihkolla Jonne hyppi voimistelunopettajan päällä. Anette inahti kivusta kalun raastettaessa pimpin auki. Nuorukaisen ylisuuri kyrpä oli liikaa hänelle ja silmissä kipunoi punaiset salamat. Teinipojan kiihkeys, joka yhtäältä aiheutti kipua, myöskin pelasti opettajanaisen. Tehtyään pari kolme työntöä, Jonne jähmettyi paikoilleen ja ruiskasi mällilastinsa sisään. Aneten silmät rävähtivät auki kun hän tajusi pojan juuri siementävän hänen paljasta pillua. Toistuvat kalun nytkähdykset välittyivät herkkien pillunseinämien kautta ja kertoivat siitä, että poika tuli ja tuli, syösten koko runsaan nuoruuden kiimavarastonsa jumppamaikan pimpin sisälle. Lämmintä spermaa tuli niin paljon, että sitä pulppusi auki levitettyjen häpyhuulten välistä tahraten häpykarvat harmaalla limalla.

Lauettuaan Jonne rauhoittui. Hän puuskutti ankarasti nautinnon mielihyvästä ja pysyi paikoillaan. Se antoi jumppamaikalle aikaa toipua valtaisan kyrvän hyökkäyksestä. Kauhukseen hän kuitenkin tajusi, että kalu oli yhä kivenkovassa seisokissa hänen sisällään. Orgasmi ei ollut vaikuttanut lainkaan valtaisaan erektioon ja nuorukainen oli yhä valmis jatkamaan. Nyt kun poika ei enää yrittänyt väkisin ruhjoa melaansa liian pieneen pilluun, Anette alkoi hitaasti tottua tämän suureen kokoon syvällä uumassaan. Kalu sykkii vasten pillun seinämiä ja tuotti ensimmäisiä arkoja mielihyvän sykähdyksiä.

Pari oli kiiman sumentamina, eikä huomannut kuinka kolme silmäparia vilkuili raollaan olevan suihkuhuoneen oven takaa. Riikka, Jasmin ja Krista olivat pukeneet päälle, mutta eivät olleet ehtineet lähteä talosta ulos. Kun tytöt kuulivat voihketta poikien pukuhuoneen puolelta, uteliaisuus oli vienyt voiton. Nyt he näkivät kuinka alaston voimistelunopettaja lojui puupenkillä ja tätä pienempi teinipoika makasi naisen päällä. Näyssä oli jotakin koomista, mutta pieni ei ollut sopiva adjektiivi kuvaamaan pojan erektion kokoa.

Riikka oli kuullut termin ’hevosenkalu’, mutta ei koskaan uskonut näkevänsä sellaista. Silmät ammollaan hän katseli kuinka vaaleanpunaiset häpyhuulet olivat tulleet esiin ja kireän näköisinä venyivät paksun parrun ympärille. Vaistomaisesti tyttö ajatteli miltä tuntuisi olla jumppamaikan paikalla, mutta tämän vaimea ininä kertoi, ettei se voinut olla helppoa. Samalla hän tajusi, että tulisi poistua paikalta, mutta näky oli liian jännittävä, eikä kukaan tytöstä poistunut vaan he jäivät paikoilleen odottamaan mitä seuraavaksi tapahtuisi.

Kiihotuksen taas kerran kohottua Jonne olikin valmis antamaan näytöksen. Hän nosti takamusta ja puski minkä jaksoi. Teinipoika aloitti rauhattoman nainnin, joka tirkistelijöistä näytti lähinnä epilepsiakohtauksen kaltaiselta nykimiseltä. Hänellä ei näyttänyt olevan muuta tarkoitusta kuin upottaa koko pitkä parru naiseen. Se ei onnistunut pillun ollessa aivan liian tiukka venymään tarpeeksi mahduttaakseen koko yli kaksikymmentä senttiä pitkän aisan sisäänsä. Poika teki kuitenkin parhaansa ja sai ahdettua sukuelintään vähä vähältä samettiseen tunneliin.

Vulva eli paksun parrun liikkeiden mukana ja häpyhuulet supistelivat ja venyivät varren kulkiessa niiden välistä eestaas. Jokainen nosto toi mukanaan huulille valkoista limaa. Pojan fallos kiilteli hänen omista eritteistään ja pian tumma karvapehko ja reiden sisäpinnat olivat spermaisen tahmakerroksen peittämät. Silti pimpistä pulppusi jatkuvasti lisää kuplivaa miehenmahlaan ja penkille muodostui alati laajeneva mällitahra. Krista ihmetteli hämmästyneenä kuinka paljon sitä siemennestettä oikein olikaan ruikittu. Ei hänen tuntemilta pojilta tullut lähestulkoonkaan samanlaisia määriä.

Kovaääninen litinä täytti pukuhuoneen. Jonne huohotti lykkiessään parruaan sisään ja ulos. Anette olisi halunnut tarttua käsillään pojan pakaroista ja ohjata kiihkeää nuorukaista, mutta hänen kätensä olivat yhä paidan sitomia. Niinpä teinipoika sai vapaasti jatkaa rajuotteista yhdyntää. Jumppamaikka ei ollut kokenut vastaavaa naintia aikaisemmin. Pojan kömpelöissä otteissa oli jotakin viattoman kiihottavaa ja kookkaan pampun nykivät liikkeet koskettivat herkkiä paikkoja syvällä sisuskaluissa. Varsinkin paksu varsi hieroi mukavasti sitä välilihan hekumallista kohtaa, missä opettajatar arveli G-pisteensä olevan.

Nuori opettajatar oli pääsemässä nainnin makuun ja hänen voihke nousi pari oktaavia. Hän vastasi lantiollaan teinipojan pumppaukseen sen minkä hankalalta asennolta kykeni. Oven takana kurkkiva kolmikko pystyi näkemään kuinka hekuma oli saanut kasvot punottamaan ja he arvasivat, ettei jumppamaikka olisi kaukana orkusta. Ilma oli sakeana väkevästä seksin tuoksusta ja se oli levinnyt suihkuhuoneen puolellekin. Se ei voinut olla vaikuttamatta tirkistelijöihin ja kaikilla kolmella tytöllä oli omatkin tuhterot aivan märkinä kun he katselivat intohimoista nussimista poikien pukuhuoneessa.

Anette vääntelehti penkin päällä sen minkä siteiltään kykeni. Tunne oli liikaan kokemattomalle pojalle, eikä hän kyennyt pidättelemään. Kesken työnnön hänen parrunsa taas kerran syöksi sankan siemenannoksen pilluun. Orgasmin hurmiossa kalu lipsahti pimpistä ja huomaamatta sitä itsekään, hän purki palliensa sisällön jumppamaikan alavatsalle. Nuorukaisen spermavarasto vaikutti ehtymättömältä ja hetkessä suurikokoiset mälliklimpit peittivät nivuksen.

Krista oli ekstaasissa. Sperma oli ollut aina fiksaatio sirolle tytölle ja nyt hänen edessään oli mahlatykki, josta nektari ei näyttänyt loppuvan. Hän olisi halunnut rynnätä huoneeseen ja ottaa pojan sakeaa spermaa syöksevä kalu suuhunsa nielläkseen eritteen, mutta onnistui pysymään paikoillaan polvet tutisten.

Riikka ja Jasmin olivat myöskin hämmentyneitä näystä, mutta heitä huoletti enemmän nuorukaisen siittimen suuri koko. Vaikka kalu olikin alkanut hitaasti pehmetä, se oli yhä monta kertaa isompi kuin yksikään penis mitä kukaan tytöistä oli aikaisemmin käsitellyt. Hetken viivyteltyään kolmikko lähti hiljaa poistumaan, jotteivät jäisi kiinni tirkistelystään. Pukuhuoneessa Anette huokasi syvään pettymyksestä pojan lauettua ennen kuin hän oli ehtinyt saada. Jonne oli noussut jumppamaikan päältä ja seisoi hieman pelokkaan näköisenä odottaen naisen reaktiota.

Taisteltuaan kätensä vapaiksi, opettajatar nousi istumaan penkin päälle. Hän kosketti varovasti hellää pimppiään, ikään kuin tarkistaakseen, että kaikki oli vielä oikeilla paikoillaan. Tuuhea häpykarvoitus oli tahmaisen spermakuoren liimaama sotkukasa ja vielä aivan apposen auki ammottavassa pillussa oli lisää valkoista eritettä. ”Onneksi ovulaatio oli ohi kierrolta, koska tuolla siittiömäärällä laitettaisiin alulle suurempikin lapsikatras,” Anette ajatteli. Sitten hän vilkaisi teinipoikaa, jonka veltostuneen kalun pissareiästä pusertui ulos viimeisiä spermatippoja.

”Anteeksi.” Jonne avasi suun. ”En mä tarkoittanut satuttaa sua. Se vaan tuntui niin hyvältä.”

”Sssshhh, poika. Et satuttanut minua. Se oli …” Anette joutui tosissaan pohtimaan mitä se oli. Se oli sattunut vaikka hän vakuutti muuta nuorukaiselle. Mutta siinä oli ollut jotakin muutakin ja ilman ennenaikaista laukeamista, opettajatar olisi saattanut itsekin tulla. Hän ei tiennyt mitä sanoa pojalle, pyysi vain Jonnea lupaamaan, ettei kertoisi tästä kenellekään. Keräten vaatteessa jumppamaikka meni suihkuhuoneen puolelle. Hän sulki oven itsenä ja kiimaisen pojan väliin avaten suihkun hanan.

Lämmin vesi rauhoitti Anettea. Kiivaasti hän pesi itseään ikään kuin tällä tavalla poistaakseen kokemuksen. Jalkoväli oli erityisen hankala puhdistaa. Vesi sotki pojan eritteen tahmeiksi spermaklimpeiksi ja opettajatar joutui nyppimään karvoitustaan saadakseen tahman irtoamaan.

”Tavallaan se oli sopiva nöyryytys siitä rikoksesta, että oli mennyt yhtymään oppilaaseensa,” nainen ajatteli.

Toivoen ettei kukaan näkisi, opettajatar hiipi autollensa ja lähti kotiin. Hän yritti unohtaa pojan ja tämän massiivisen peniksen, mutta illalla ei uni tullut ennen hän otti yöpöydän laatikosta suurimman dildonsa. Anette oli yhä niin kiimainen, ettei tarvinnut lainkaan liukasteita ja vaivatta tekokyrpä upposi pillun pohjukkaan asti. Se kutitti mukavasti herkkää elintä, mutta siltikään se ei täyttänyt ja vavisuttanut samalla tavalla kuin teinipojan ’hevosenkalu’ väkivalloin survottuna hänen tiukkaan tavaraan. Lauettuaan, Anette jätti dildon surraamaan vulvaansa ja nukahti nähden unta talonkokoisista jättikaluista, jotka hukuttavat hänet spermatulvan alle.

5 kommenttia viestissä: “Nuoriherra Jonne”

 1. Kiss Of Dawn says:

  Tää on hyvä, saisit kirjottaa lisää tälläsii missä vanhempi nainen ja nuori poika panee

 2. fr11kk1 says:

  Olisi tietysti voinut lukea alkukommentinkin ennen kuin kirjoittaa itse mitään 🙁 Noh, odotan innolla jatkoa myöskin.

 3. fr11kk1 says:

  Jännä tarina 🙂 niin selkeää fantasian puolelle menoa, että se ei haittaa, mutta todella tarkasti siinä rajalla meneekö liian yli vähän joka suhteessa. Onko näitä ollut jo itsetyydytys.orgissa, kun en muista lukeneeni aiemmin, vai oletko nyt oikein tosissaan innostunut kirjoittelusta?

 4. MasterJonathan says:

  Kiitoksia kommentista Hulmuhelma. Jep liioittelen pahasti ja tarkoituksella. Mutta tämä Jonne ei ole onnistunein tarinani. Ehkä tämä hahmo ei sovi yliampuvaan tyyliin vaan vaatisi arkipäiväisemmän otteen. Pojan roteva ja komenteleva isä taitaa toimia tällaisessa tyylilajissa paremmin. Olen kuitenkin kirjoitellut näitä tarkinoita eräänlaisessa kronologisessa järjestyksessä ja ensin olisi 4 Jonne juttua. Mutta jos pidit tätä yliampuvana niin odotopas kun näet mitä olen tehnyt isäpapan seikkailuista 😉

 5. hulmuhelma says:

  Herrajumala miten yliampuvan ihana. Oli pitkä juttu, mutta niin oli iso päähenkilökin, se yli 20 senttinen. Odotan innolla Jonnen iskän seikkailuja nuorten tyttöjen kanssa.

Kommentoi

top