search
top

Mökillä mamman kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 2.41 out of 5)
Loading...

Moikka, olen lähdössä nyt, huikkasin vaimolleni, kun olin menossa mökillemme kesän alussa, haravoimaan ja kunnostamaan paikkoja. Käy nyt hakemassa se mamma mukaan kun se aina viihtyy siellä meidän mökillä, huikkasi vaimoni ja jatkoi tulevansa viikonloppuna myös sinne. Nyt oli keskiviikko ja kun menin vaimoni äidin luo, eli siis anoppilaani, oli appiukkoni mennyt kavereidensa kanssa johonkin matkoille ja anoppini oli valmis lähtemään vain hiukan pakattuaan mukaani. Vitsailin ajellessamme että olipa hyvä kun lähdit niin sain hellapoliisin mukaani…

Kyllä sitä hommaa riittikin ja aina välistä tuli tosi tarpeeseen kun anoppini huikkasi että kahville tai syömään… Siinä se päivä sitten menikin ja illan alkaessa siintämään, kerroin että käyn lämmittämässä saunan. Meillä on sellainen rantasauna aivan järven rannassa. Kuten kaikilla suomalaisilla miehillä, niin myös minulla oli mukanani keppanaa ja kossua kuten mökille mennessä tulee ollakin. Otin siinä saunaa lämmittäessäni pari kuppia ja pianhan se sauna alkoikin olla kylpykunnossa. Menin takaisin mökille ja huikkasin anopilleni että sinne vaan, sauna on lämmin. Niimpä hän pian menikin, pyyhe ympärilleen kiedottuna ja kohta huomasin että enhän ollut jättänyt mitään juotavaa saunaan. Kohta olinkin jo koputtamassa saunan oveen ja huikkasin että täällä olisi hiukan juotavaa pahimpaan janoon. Onkohan vesi kuinka kylmää anoppini vastasi ja huikkasin takaisin että mennään kokeilemaan.

Käyn vain hakemassa simmarit niin mennään. No niin tulehan huikkasin kun olin jo valmiina menemään veteen. Eihän se mitään hirmu lämmintä ollut ja kysyinkin saanko tulla hetkeksi saunaan kun lämittelen tuon uintireissun jäljiltä. Sehän sopi ja pian istuimme lauteilla sopiva rako välissämme. Molemmilla oli olutpullo mukana ja niitä nauttiessamme juttelimme niitä näitä.

Naisen rinnat ovat aina olleet minulle herkkä alue ja kun anoppini heitti löylyä ja joutui hiukan nousemaan näkyi noiden ihanien rintojen vako paremmin bikinien alta. Se vaikutti minuun niin että jalkovälini alkoi heräämään ja yritin kääntää katsettani poispäin. Se helpotti hiukan mutta kun kaluni koko on 18 cm lepotilassa ja 26 standissä niin kai se jollain tapaa näkyy läpi kun on stondis päällä. Peittelin sitä käsilläni… Siinä jatkoimme jutustelua mutta minulla hormoonit olivat heränneet ja kun veressä oli jo jonkun verran muutakin kuin verta, niin ajatukset harhailivat, ei niinkään anopissani kuin naimisessa ja naisten rinnoissa ylipäätään.

Hain jossain välissä lisää kaljaa ja kun olimme sitä siinä kallistelleet päätimme että on aika pesulle lähdön. Huikkasin että menen tuonne pukuhuoneen puolelle mutta pesaisen sun selän ensin. Vaahdotin selkäsi tosi hyvin nestesaippualla ja aloin hinkata ensin käsilläni ihoasi. Tunsin jonkinmoisen värähdyksen mutta ajattelin että se johtuu siitä kylmän veden ja saunan lämmön erosta ja jatkoin pesua. Otin hiukan bikinien olkaimia sivuun että pääsin pesemään olkapääsi. Tuolloin käänsit pääsi ja katsoit minuun ohimennen. Katseeni löysi jälleen rintasi ja etumukseni alkoi pullistua. Kuin vahingossa kun olin lopettamassa pesua etumukseni osui takapuoleesi ja tunsit kovan kaluni peppusi pinnalla. Menen odottamaan tuonne pukuhuoneen puolelle niin saat pestä itsesi sanoin. Heitä minulle pyyhe sieltä vastasit. Kun heitin pyyhkeen olit jo ottanut bikien yläosan pois ja peittelit rintojasi käsiesi suojissa.

Se aiheutti minulle stondiksen joka nosti mulkkuni suoraan kohti kattoa mutta et huomannut sitä. Riisuin simmarini pois ja käriydyin pyyhkeeseen johon jalkovälini kohdalla tuli nostetta. Pian vaihdoimme paikkoja ja menin pesulle. Suostuin kun huikkaisit voitko tulla pesemään selkäni. Ei saa kurkkia sanoit hiukan alkoholin rohkaisemana kun tulit alastomana takaisin pesuhuoneeseen ja aloit pesemään selkääni. Yritin kaikin keinoin käännellä itseäni että et näkisi stondistani mutta mites sen nyt peittelee. Olin kuumeissani ja kun kätesi tapasivat peppuni ja pesit selkäni alaosaa en enää kestänyt vaan käännyin anoppiani päin. Ohoh hän sanoi kun näki ensimmäistä kertaa kaluni ja vieläpä paraatiasennossa.

Taidampa lähteä keittämään meille kahvia hän sanoi mutta tartuin hänen käteensä ja pyysin että kosketa sitä. Ei me voida tällaista, höpö höpö hän sanoi mutta tunsien että käden vastustelu heikkeni. Ohjasin sen mulkulleni josta hän otti ensin kiinni mutta päästi samantien irti. Ei näin voida tehdä hän sanoi ja yllättyi kun menin taaksensa hänen juuri ollessaan avaamassa saunan ovea ja otin kiinni rinnoistaan. Kääsin hänet ympäri ja menin polvilleni eteensä nostaen hiukan toista jalkaa ja aloittaen klitoriksen metsästyksen. Pian vaimeat ei huudot jäivät taakse kun sormillani ja kielelläni lirputin anoppiani.

Tule sanoin ja vedin hänet kädestään saunan lauteiden portaiden eteen, asetin nojaamaan lauteisiin ja työnnyin sisään aloittaen rytmikkään liikkeen joka johti hirvittävään orgasmiin kun siemennesteet ampuivat sisäänsä. Olin kauan vielä anopissani laukeamisen jälkeen ja huohotin yhdessä hänen kanssaan. Tunsin että mulkussani herää uusi kierros vvielä ollessani hänen sisällään ja pian olinkin täydessä latingissa joka yllätti anoppini. Aloitin uudestaan liikehdinnän joka toi anopilleni orgasmin joka löysäsi hänen jalkansa alta. Vedin mulkkuni ulos hänestä, käänsin hänet ympäri, otin syliini, katsoin silmiinsä samalla kun mulkkuni oli kivikovana hänen vatsaansa vasten.

Nostin hänet seinää vasten niin että tuin pyllynsä etumustani vasten ja kannattelin häntä hänen kätensä kaulallani ja työnnyin sisään. Aloin työntymään lyhyillä, nopeilla liikkeillä ja anoppini työnsi itseään mulkkuani vasten kuin peläten sen karkaavan. Naimme siinä hetken ja otin uudestaan häntä kädesä. Vein hänet saunan terassille ja istuin puiseen nojatuoliimme ja pyysin häntä tulemaan syliini. Hän tulikin ja nostin hänen jalkansa ylöspäin niin että pääsin kuin altapäin naimaan häntä. Hän vinkui kuin höyrypilli ja laukesimme yhtaikaa toistemme syliin. Olimme siinä hetken ja totesimme pian että ihanaa.

Myöhemmin kun naimme vielä mökillämme sängyssä, pöydällä ja kiertäen mökkiä, anoppini sanoi että ei ole koskaan saanut mulkkua näin monella tapaa. Vain perinteistä lähetys-saarnaaja asentoa on käytetty. Näytin anopilleni lähes kaikki mitä muistin kama sutrasta ja opin anoppini aivan uudella tavalla. Meillä oli kaksi yötä joiden aikana naimme toisemme lähes puhki. Oli vaikea olla pokkaa kun vaimoni kysyi mökillemme tullessaan miten meillä oli mennyt siellä….

3 kommenttia viestissä: “Mökillä mamman kanssa”

 1. Luumu says:

  Ensin kirjoitat anopista kolmannessa persoonassa (anoppi teki sitä ja anoppi teki tätä) ja sitten yhtäkkiä se vaihtuikin toiseen persoonaan (teit sitä ja teit tätä).

 2. tappisilmä says:

  No huh huh, mutta saipa seinälle nostettu anoppi kunnon 26 senttistä melaa. Että vielä kerran huh.

 3. Trickster says:

  Aika paljon tekstissä hiomista. Repliikit olisi voinut erottaa omiksi kappaleikseen selvyyden vuoksi. Lisäksi aikamuoto taisi vaihdella parissa kohtaa. Myös kirjoitusvirheitä oli.
  Tarinassa ei myöskään ollut mitään erityisen uutta.

  Novelli olisi mielestäni myös kuulunut johonkin toiseen kategoriaan.

Kommentoi

top