search
top

Leikittelyä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (7 votes, average: 3.43 out of 5)
Loading...

Olet pukeutunut tiukkaan violettiin paitaan. Tiheä kokopitkä napitus on venynyt äärimmilleen terhakoiden rintojesi kohdalta, joita liivien leikkaus korostaa entisestään. Piukka minihameesi peittää hädin tuskin lihaksikkaan ja pehmeän takapuolesi ja mustat pitkävartiset nahkasaappaat narahtavat jokaisesta liikkeestäsi. Suit käsilläsi vetäen pitkät, kiiltävät hiuksesi taakse tiukalle kerälle. Silmäsi kiristyvät hetkeksi itämaisen näköisiksi. Päästät hiuksesi valahtamaan kehystämään kasvojasi. Sivelet kaulaasi sormenpäillä silmät ummessa. Suusi avautuu kutsuvasti raolleen ja lipaiset punaisia huuliasi.

Avaat ylimmäisen napin ja nostat pienet kätesi hyväilemään rintojasi, sormien seuratessa liivien kaarta.. Otat sormuksen pois sormestasi ja nostat sen pienen huulillesi ja pudotat sen pienen kilahduksen saattelemana lattialle. Kyykistyt nostamaan sitä ja samalla kätesi liukuu hyväilemään pakaraasi.. Jalkovälisi paljastuu näyttäen kiiltävät violetit alushousut. Nouset ylös ja kävelet viettelevästi baarijakkaralle istumaan nostaen toisen jalkasi poikkipienalle, jolloin alushoususi näkyy paremmin. Minuun katsoen kurotat baaritiskiltä puukon käteesi. Suljet silmäsi ja hyväilet puukon lappeella otsaasi, poskeasi, leukaasi ja kaulaasi. Suutelet kylmää terää kielelläsi lipaisten.

Hipaiset terällä uudestaan kauniisti kaartuvaa ohutta kaulaasi ja siirrät puukon paitasi napitukselle. Silittelet rintojasi ja paidan napitusta terällä. Avaat silmäsi seuraamaan rintojesi välissä olevan napin lennähtämistä napsauttaessa sen näppärällä ranneliikkeellä irti. Paita repsahtaa reilummin auki paljastaen violetit liivit ja kiinteät, täyteläiset rintasi. Napsautat irti vielä muutaman napin paljastaen liivien läpi näkyvät terhakkaasti näpättävät nännisi. Vasen kätesi puristelee vielä liivien peittämiä rintoja vuoronperään. Inahdat ja heität pääsi takakenoon.

Seuraavan napin singahdus tuo esille kiinteän vatsan, Keplottelet paidan kokonaan pois päältäsi ja tunget puukon kärjen hameesi vyötärönauhan alle, puhkaiset kankaan ja vedät nauhan poikki vyötäröltä. Toinen kätesi nappaa kiinni vaatteesta ja ritinä saattelemana se halkeaa kahtia. Ylläsi on enää alusvaatteet ja mustat, pitkävartiset saappaasi. Hengityksesi kiihtyy hiljaiseksi huohotukseksi. Nostat puukon rintojesi väliin liivien alle nykäisten nopeasti ja katkaiset liivin keskeltä pudottaen ne lattialle. Rintasi paljastuvat terhakkaina ja kimmoisina esille kaivaten hyväilyjä ja kosketusta.

Suutelet puukon terää ja lasket sen vartaloasi hyväillen alushousujesi kuminauhan alle katkaisten sen ja housusi putoavat lattialle, pudottaen samalla myös puukon.. Nostat toisenkin jalkasi ylemmäksi levittäen reisiäsi paljasten kostean pillusi. Hyväilet pientä karvatupsua pillusi päällä toisella kädellä, samalla toisella kädellä levität huuliasi.

Köydet kiristävät minua ja oloni on tukala. Kyrpäni sojottaa jäntevänä ja suonet sykkien. sinun seistessäsi edessäni alastomana. Olen köytettynä sänkyni eteen ja käteni on pääni yläpuolelle sidottuna. Suuni edessä on huivi ja minä tuijotan sinua kiinteästi. Kurkotat kättäsi minua kohti ja painat etusormella rintakehääni. Siirrät kätesi rinnaltani suuhusi ja sivelet huuliasi, imaisten sormesi suuhun ja imien sitä posket lommolla. Toinen kätesi hyväilee karvoitustasi pakaroille saakka. Toisen kätesi keskisormi uppoaa vakoon rystysiä myöten.. Huokaat hiljaa ja milli milliltä vedät sen ulos tuoden sen aivan kasvojeni eteen. Tunnen tuoksusi vahvana kiihottavana nenässäni. Olet jo aivan märkä.

Nouset seisomaan tönäisten samalla jakkaran taaksesi kumoon. Lasket kätesi olkapäälleni suudellen nenääni. Samalla painuu pieni karvatupsu alavatsallasi suoraan sykkivää kyrpääni vasten. Kiedot toisen jalkasi lantioni ympärille liikutellen sitä niin että saappaasi varsi hieroo reiden ulkosivua. Nojaudut taaksepäin ja rintasi ovat tarjolla edessäni. Puristelet niitä toisella kädelläsi toisen ollessa kietoutuneena kaulani ympäri. Kouraiset kumpaakin kovaa mutta lopetat kuin seinään valahtaen toista jalkaani pitkin kyykkyyn. Silität molemmin käsin reisiäni. Suutelet reiteni sisäpintaa niin ylhäältä kuin vain voit. Kulutat paljon aikaa suudellen reisiäni koskematta nivusiin tai seisovaan kyrpääni.

Kyykyssä käännyt selkä minuun päin. Suoristat jalkasi verkkaan antaen pään pysyä polvissa.. Viet toisen kätesi pakarasi päälle piirrellen siihen kahdeksikkoja, ympyröitä, suuria kaaria ja suoria linjoja. Toinen kätesi hapuilee kiveksiäni toisen käden ollessa meidän välissä. Otat käteesi kyrpäni ja tulet lähemmäksi. Puristat sitä hangaten sitä pakaroihisi.. Tuet toisen kätesi polveen ja nouset seisomaan etukenoon jatkaen hankaamista koko ajan. Notkistat selkäsi ja ohjaat kyrpäni huulillesi. Pyörität terskaani pilluasi vasten ja tunnen kuinka märkä olet. Kuulen kiihottavan, mehukkaan litinän korvissani sinut hangatessa terskaani huulilla.

Päästät kalustani irti ja kiehnäät takapuolellasi niin että kaluni sojottaa suoraan ylöspäin. Esinahkani liukuu pehmeän pakarasi painalluksista edestakaisin. Hymiset ja huokailet hieroessasi minua vasten. Suoristat selkäsi ja nouset seisomaan eteeni. Kaikki liikkeesi ovat liioitellun hitaita kun käännyt minua päin. Imaiset korvalehteni suuhusi puraisten sitä kevyesti, suutelet kaulaani nuollen sen samalla märäksi tuhisten samalla. Suukottelet rintakehääni imien nännejäni vuoronperään, pyöritellen kieltäsi nänneilläni.

Nuolaiset minua märästi navasta aina kaulakuoppaan saakka. Nostat katseesi kiihottuneena silmiini.
Avaat hymyillen liinan suuni edestä ja heität sen lattialle. Maiskautan suutani ja sinä hyökkäät suutelemaan minua. Painat kielesi suuhuni pyöritellen sitä siellä, välillä imaisten alahuulestani. Vapautat käteni parrusta ja kiedon ne heti ympärillesi. Yhdessä painaudumme sängylle ja sinä kellistät minut selälleni. Tulet hitaasti istumaan päälleni, Koskettelen rintojasi, kämmeneni hyväilevät rintojasi. Varovasti nipistän nännejäsi, kosketukseni on kuin silkkiä pehmeällä ihollasi. Pyörität lantiotasi minua vasten hitaasti ja hellästi, tuskin edes koskettaen. Kätesi nojaavat lihaksikkaaseen rintakehääni ja katselet minua puoli avoimin silmin liikkuessasi päälläni.

Kaluni jäykistyy uudelleen täyteen mittaansa sinun liikkeittesi tahdissa. Häpyhuulesi painuvat märkinä penistäni vasten. Ujuttaudut vielä vähän taaemmaksi ja pysähdyt kun tunnet terskani huulillasi. Kaluni työntyy hitaasti ja ynähdämme molemmat kyrpäni työntyessä pohjaan asti.
Istut päälläni, pidät minut niin syvällä kuin mahdollista. Muutat lantiosi liikeradan pyöriväksi ja nojaudut etuviistoon. Sitten teet hitaan kaaren takamuksellasi taaksepäin, jolloin pääsen todella syvälle sisääsi. Liikut hitaasti päälläni lantiotasi pyörittäen minun viskoessani päätäni puolelta toiselle pitäen sinua kiinni lantiosta. Nostat toisen jalkasi koukkuun kääntyen hieman sivuttain. Tahtisi kiihtyy nopeammaksi. Alamme huohottaa raskaasti liikkumisen tahdissa.

Pillusi tiukkuus tuottaa suurta nautintoa ja mielihyvää ja liikkeesi alkavat käydä vaativammiksi ja lujemmiksi. Haluat minut päällesi ja käyt selällesi ottaen kiinni polvistasi levittäen ne. Katsomme toisiamme silmiin punehtuneina. Kaluni painuu painautuu avonaista pilluasi vasten ja työnnän sen hitaasti sisääsi. Vedän kaluni välillä melkein kokonaan ulos märästä pillustasi. Silmämme kiinnittyvät toisiinsa, olemme hetken liikkumatta, kunnes sinä nyökkäät minulle.
Kiljahdat himosta upotessani sinun sisääsi, lantiosi ottaa minut avoimena vastaan ja pillusi supistelee aaltomaisesti kyrpäni ympärillä.

Lantiomme keinuvat rivakasti yhteistyössä, voihkit ja kiljahtelet allani tuijottaen minuun, kun lantioni läjähtää kerta toisensa jälkeen sinua vasten. Taon itseäni sinua vasten sinun joustaessasi työntöjäni vastaan. Pääsi heittelee holtittomasti sinun voihkiessasi allani. Kyntesi painuvat selkääni sinun veivatessa minua vasten. Liikkeemme riistäytyvät hallinnasta ja vartalomme tekevät kaikkensa toistemme nautinnon eteen. Liu´un sisälläsi ahnaammin ja sinä puristut yhä tiukemmin ympärilleni. Rytmi tavoittaa huippunsa ja pitkä, raivokas karjaisuni sekoittuu kiljahdukseesi ja voihkeeseesi. Pakarani puristuvat koviksi ja kaluni survoo syvälle sinun rytmikkäästi puristavaan pilluusi, paisunut kaluni syöksee kuumaa spermaa pilluusi. Tunnet sykintäni vielä pitkän ajan sisälläsi, kun haukomme henkeä. Katseemme kohtaavat ja naulittuina jäämme katsomaan toisiamme. Hymyilet minulle onnellisena. Läkähtyneenä, hengityksen hitaasti tasaantuessa nousen kyynärpäitteni varaan päällesi. Suukottelen huuliasi ja kaulaasi pitkään ja nauttien. Nostan päätäni katsoen sinua syvälle silmiin ja kuiskaan hiljaa: Rakastan sinua.

Kommentoi

top