search
top

Vaimoni antoi pomolle

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (10 votes, average: 3.40 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina on fantasiaa, mutta haaveilen, että minulla olisi oikeasti suhde naiseen, joka antaa jollekin vanhemmalle ja rivolle sedälle. Palautetta saa antaa: anonyymimies@yahoo.com

Vaimoni Marja on aina ollut haluttava pakkaus. Nyt 35-ikävuoden paikkeilla edelleen kiinteähkö peppu ja muodokkaat rinnat saavat selvästi miehiltä katseita osakseen. Olen aina huomannut, että miehet katselevat kultaani ja se on saanut minut tuntemaan jopa jonkinlaista ylpeyttä. Meidän seksielämämme ei ole kuitenkaan ollut kovin vireää: kerran viikossa tai parissa saan työntyä vaimon pimpsaan. Vastikään sattui kuitenkin jotain, joka muutti koko kuvion kertaheitolla. Olen muutaman kerran tavannut vaimoni pomon ja olen huomannut, että hän on ronski puheissaan eikä selvästikään häpeile katsoa naisia avoimesti. Pomo on jo 55-vuotias, hieman mahakas ukkomies. Vaimo on ollut määräaikaisena töissä ja nyt työsuhde oli katkolla, mikä oli huolestuttavaa, koska meillä on tuore asuntolaina maksettavana. Vaimo ilmoitti minulle, että jatko näyttää ihan lupaavalta, mutta pomo haluaa kuulemma kuitenkin keskustella asiasta hänen kanssaan.

Tiesin milloin vaimon palaveri pomon kanssa on mutta ihmettelin, kun hän viipyi sinä päivänä töissä normaalia pidempään. Viimein kuitenkin ulko-ovi kävi ja kun menin tervehtimään vaimoani huomasin, että hän on jotenkin vaivaantunut ja silmätkin vähän punottavat.
“Kulta, mikä sulla on?”, kyselin mutta Marja vain meni ohitseni ja kävi sängylle makaamaan kasvot tyynyä vasten. Menin Marjan viereen istumaan ja huomasin, että hän nyyhkyttää.

“Etkö saanut jatkoa töissä vai mikä on?” Marja ei vastannut, vaan jatkoi nyyhkimistä. Lopulta hän vilkaisi minuun ja sanoi, että sain minä.
“No mikä sitten on vikana? Kaikkihan on sit hyvin”, ihmettelin. “Kyllä sä voit mulle kertoa”. Nyt vasta huomasin, että Marja selvästi haisi… seksiltä.
“Mitä oikein on tapahtunut, tekikö se sulle jotain?”, johon Marja vastasi lopulta, että “mun piti miellyttää sitä”. Jouduin tivaamaan ja tiedustelemaan asioita useaan otteeseen, mutta Marjan puheesta sain lopulta selville mitä oli tapahtunut. Pomo oli kutsunut Marjan huoneeseensa ja oli ottanut puheeksi työn jatkon sanomalla, että paikkaan olisi muitakin halukkaita tulijoita. Marja tietysti sanoi tietävänsä tämän, mutta korosti, että hän haluaisi kovasti jatkaa työpaikassa. Pomo oli sitten tiedustellut, että kuinka kovasti Marja asiaa halusi ja kun Marja ei ollut vastannut mitään, oli pomo kävellyt Marjan taakse ja koskettanut kädellään Marjan olkapäätä. Rakas vaimoni oli säpsähtänyt, muttei ollut kuitenkaan uskaltanut liikkua.

“Jos sinä lupaat olla kiltisti, niin sitten saat jatkaa töissä”, pomo kuiskasi Marjan korvaan ja samalla hivutti kätensä Marjan rinnalle. Kultani kertoi, että hänen olisi tehnyt mieli keskeyttää pomo tässä vaiheessa, mutta hän ei vain ollut saanut tehdyksi mitään kun tilanne oli niin hämmentävä ja yllättävä. Kyllä hän toki tiesi, että pomolla on maine naistenmiehenä, mutta ei hän ollut uskonut, että pomo yrittäisi jotain hänen kanssaan. Pomo tulkitsi Marjan hämmennyksen suostumukseksi ja kouraisi kunnolla Marjan tissejä. Vaimollani oli avokaulainen toppi ja pomo nosti topin tissien päälle ja vetäisi rintaliivit rintojen alle. Sitten toinen käsi meni jo hameen alle hieromaan Marjan pillua pikkuhousujen päältä. Tässä vaiheessa Marja ei voinut mitään sille, että pillu alkoi jo kostua ja kun pomo sai sormensa paljaalle pillulle, pomo hihkaisi tyytyväisenä, että arvasi vaimoni olevan pelkkä narttu.

Marja havahtui tilanteeseen ja sanoi vihdoin, että pomon pitää lopettaa ja ettei hän voi pettää. Pomo ei välittänyt Marjan puheista vaan painoi Marjan lattialle selälleen painamalla hartioista ja riisui Marjan pikkarit vaikka vaimoni yritti pitää jalkojaan yhdessä. Pomo paljasti kovettuneen kullinsa ja sen koko ja suonikkuus sai Marjan nolostumaan. Se oli kuulemma sellainen paksu tatti. Pomo änkesi itsensä vaimoni jalkojen väliin ja Marja tunsi itsensä pieneksi, kun pomon maha painoi häntä ja kalu tuntui niin kovalta ja isolta pillua vasten. Sitten paksu kulli alkoi jo tökkiä pillua ja työntyä sinne sisään, vaikka se tekikin aluksi kipeää. Marja edelleen nyyhki, ettei hän voi pettää, mutta pomo vain tokaisi, että hän tekee vaimostani pikkuhuoran itselleen. Rakkaani yritti työntää pomoa pois päältään, mutta pomo otti tiukasti Marjan ranteista kiinni. Vaimoni nyyhki avoimesti, muttei voinut mitään sille, että pomon kullin paksuus alkoi tuntua hyvältä pillussa, kulli kun oli kuulemma isompi kuin minun kaluni, mikä sai minut tuntemaan mustasukkaisuuden pistoksen rinnassani.

Pomo ähki, nylkytti kyrpää pillussa ja huoritteli rakasta vaimoani – ja vaimo myönsi, että tilanteen rivous sai hänet kiihottumaan. Marja yritti olla voihkimatta, mutta pomo huomasi kultani kiiman ja sanoi, että hän arvasi Marjan olevan “kyrvänkipeä lutka, joka vain odottaa, että setä antaa kyrpää kunnolla”. Marjaa hävetti kovasti, mutta onneksi pomo alkoi ähkiä yhä kovempaa ja kohta pillussa tuntui lämmintä nestettä, kun pomon sperma alkoi ruiskuta syvälle vittuun. Oli todella vaikea kuulla Marjan sanovan, että samalla hetkellä kun siemen täytti vittua, rakkaani sai orgasmin – paisuva ja sykkivä mulkku teki kuulemma niin hyvää.

Olin kuulemastani samanaikaisesti todella järkyttynyt ja kiihottunut. Riisuin Marjan pikkarit ja huomasin, että niissä oli spermatahroja. “Ethän oo vihainen, anna anteeks!”, Marja sopersi, ja levitin hänen jalkojaan. Vaimoni karvat olivat aivan limassa ja kun kokeilin pillua sormella valui sieltä tahmeaa nestettä ulos. Pillu näytti niin kiihottavalta, että minun oli ihan pakko mennä lähemmäs. Marja yritti pitää päätäni kauempana pillusta ja sanoi, että älä kulta, mutta painoin päätäni lähemmäs pillua ja lopulta työnsin sinne kieleni. Marja hoki yhä “älä, kulta, älä”, mutta hänen äänensä muuttui nopeasti raskaaksi huohotukseksi, kun aloin lipoa valuvaa vittua. Maku ja tuoksu oli huumaavan kiihottava. Minua nolotti, kun ajattelin, että nuolin toisen miehen siementämää pillua, mutta kaluni seisoi kivikovana ja kun kultani alkoi uikuttaa laukeamisen merkiksi, kävi jotain mitä ei ole pitkään aikaan tapahtunut: kyrpäni laukesi pelkästä hipaisusta.

2 kommenttia viestissä: “Vaimoni antoi pomolle”

  1. johtaja45v says:

    Olen huomannut saman ja naiset hakevat itselleen seksieuraa älykkäästä menestyvästä alfauroksesta! Siinä ei aviomies paina kun imetään pomon kalua ja annetaan pillua edestä ja takaa!

  2. halukas says:

    Kaikki 35-50 rouvat haluavat vierasta ja aina parempi jos se on pomo. Olen itse pikku päällikkö ja ei tarvi paljon vinkata kun saa rouvilta pillua. En tiedä onko sinulla fantasia vai tosi mutta kyllä sinunkin vaimosi vierasta haluaa ja joka nainen sanoo että vieraalla on isompi. Niinhän mieheykin kehuvat vieraita pilluja ovat ne minkälaisia tahansa. Vaimolla oli ilkeä pomo ja sanoin hälle että anna sille pillua niin kyllä muuttuu ja niin kävi ja vaimo käy kotonakin paljon kuumempana nykyään, pillu paranee käytössä. Pertti

Kommentoi

top