search
top

Retkahdin tyttäreni ikäiseen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 3.73 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Koulutyttö sekoitti aikuisen miehen pään

Siinä niitä istui kolmin kappalein tyttärerini ikäisiä nuoria neitejä. Jotain tölkkejä edessään joista värikkäät pillit sojottivat kohti nauravaniloisia kasvoja. Kädet heiluivat ja viittilöivät lisäpuhtia sanomisiin aina välillä hipaisten hiuksia löytäen jonkin uuden kutrin, joka kaipasi uutta asettelua. Kesähelteen niukka pukeutuminen on vuosien mittaan aina vaan keventynyt ja tullut paljastavammaksi, eikä sitä kohta erikoisuutena edes pitänytkään. Keveät hepenet neidit olivat tässäkin tapauksessa valinneet. Jos oli keveät, niin lisäksi olivat jotensakin paljastavat, ohutta ja läpikuultavaa kangasta, lyhyttä ja niukkaa. Paljasta käsivartta ja pitkiä, ruskeita jalkoja näkyi saavuttamattomiin asti. Lakatut varpaankynnet vilkkuivat sandaaleissa ja keveissä avokkaissa. Sääret heiluivat naurujen tahdissa polvien malttamattomasti vaihtaen paikkaa välillä toisen polven päälle ja sitten taas toisen ja paljastaen reittä lähes lantioon asti. Nuoret rinnat värähtelivät avonaisissa aukoissaan ja antoivat vieraalle silmälle kiinnostavaa ja tirkistelevää toimintaa. Kiinnostavaa oli myös paljastuvat näkymät, jotka sekunniksi, kahdeksi avautui pitkien jalkojen asentojen uudelleen asettelussa. Se oli herkullista katseltavaa.

Minä, perheellinen ja itsekin neitosten ikäisen tyttären isä katselin katukahvilan auringossa mielenkiinnolla ja pientä mukavaa värinää haaroissani tuntien näitä enkeleitä. Tyttäreni oli neljäntoista ja niillä nurkilla arvioin näidenkin nuorten herkkupalojen olevan. Olin kyllä huomannut tyttärestäni, että nainenhan siinä. Oli kuin yö ja päivä eroa niihin aikoihin kun itse saman ikäisenä olin koulua käynyt ja luokkani tyttöjä katsellut. He olivat lapsia ja myös sen näköisiä ja oloisia, niinkuin minäkin. Kovasti oli maailma muuttunut. Lähin esimerkki oli tyttäreni Leea. En häntä ollut näin mielenkiinnolla ja pientä himoa tuntemalla katsellut kuin nyt näitä kolmea. Tiesin, että vaimoni oli jo parisen vuotta sitten ohjeistanut Leea pukeutumisessa ja yhdessä sovitelleet rintaliivejä ym. naiskapistuksia. Ja ylväänä Leea nyt kulkikin niinkuin nuoren naisen kuuluukin. Oli poikaystävä joka huomioideni mukaan oli joskus jopa yöpynytkin tyttäreni huoneessa. Hiukan sitä karsastin, mutta vaimo ei. Kaiken lisäksi Leea kulki kotona melkoisen ujostelemattomasti. Aivan kuin lapsena juosta vilisteli pylly paljaana, kuitenkin ei nyt enää aivan niin, mutta olin nähnyt Leean kauniit naisenrinnat ja vilahduksia siitä pikkutytön pimpistä, joka ei pikkutytön enää ollut. Sen karvoitus oli pieni ja kaunis koriste hänen häpykummullaan. Vieläkin hän aika-ajoin istahti syliini, eikä se tuottanut minulle minkäänlaista eroottista tunnetta, vaan kaikki oli luontevaa.

Olin vaipunut lähes horroksenomaiseen haaveiluun katsellessani tyttöjä naapuripöydässä. Haaveilin heidän koskettelusta ja käsieni tunteesta niiden puristellessa näiden nuoria rintoja, nännien mausta suussani ja sormen märkyydestä heidän pilluissaan. Haaveilin heidän rohkeista hyväilyistään vartalollani ja seikkailuista kullillani. Huulien hyväilyistä terskalla ja suudelmista suulla. Halusin panna. Vaikka lähes lapsia olivatkin, mutta niin aikuisia. Tyttäreni kaltaisia.

Havahduin ja terästin katseeni havahtuen nykymaailmaan. Kaksi neitosta nousi pöydästä ja teki lähtöä. He kiersivät pöytää ja oikoivat hameitaan naurahdellen papattaen nopeaa kieltään. Nykymuodin mukaan kumpikin kumartui ja antoi poskisuukon pöytään jääneelle, joka vuorostaan vastasi halauksin ja hyväili niskaa. Hameenhelmat vain heilahteli kun neitoset kiiruhtivat kohti keskustaa kääntyen vielä katsomaan taakseen kädet viuhuen korkealla pään yläpuolella. Jäljelle jäänyt polkkatukkainen punapää, oliko väri oma vai hankittu, en tiedä, katseli ympärilleen antaen katseen viivähtää minussakin aivan mikrosekunnin verran. Hänen katseensa vaelteli ja pysähtyi tyhjään juomatölkiin. Tyttö nousi, mutta jätti jonkin pussukan pöydälleen, ei kuitenkaan kukkaroa ja suunnisti kohti baaritiskiä josta toi uuden tölkin pöytään. Kuului pieni pihaus ja hän asetti pillit tölkkiin vieden ne huulilleen. Huulet olivat kevyesti punatut ja mukavan mehukkaat. Sopivat suuhun joka oli aivan aavistuksen normaalikokoista suurempi. Alahuuli oli hieman pulleampi pariaan, hieman mutruhuuli sanoisin. Tyttö oli kaunis ja huolitellun näköinen istuessaan yksin juomatölkkinsä kanssa. Nauttiessaan juomaansa aavistuksen etukumarassa hänen vihertävät silmänsä seurasivat ympäristöä kiinnittymättä kuitenkaan mihinkään. Katse oli pyyhkinyt minuakin, joka avoimesti tuijotin häntä ja varmaan hän oli sen rekistöröinytkin. Tytön kyynärpää lepäsi pöydällä toisen käden levätessä sylissä jossa sen sormi hitaasti hyväili paljasta reittä. Katse seikkaili edelleen ympäristössä ja etukumarainen asento antoi minulle hienon ja kiihottavan näkymän rintojen väliin. Nykynuorten kehittyneet vartalot ovat aivan uutta ja nyt nautin tästäkin näkymästä täysin. Haaroissani tunsin heräävää elämää, joka alkaa olemaan aika harvinaista tässä iässä, ainakin kadulla kulkiessa. Toista se oli nuorena, jolloin saattoi poukahtaa mahtava seisokki koska vaan. Nyt tuijotin röyhkeästi nuoren naisen rintoja, niiden kiinteän näköistä vakoa unikuva silmissä niitten nänneistä. Tyttö hiveli reittään, varmaan aivan huomaamattaan, sisäpintoja ja polvea. Jalat olivat rinnakkain hieman erillään ja lyhyen hameen helma nousseena aivan syliin. Yritin katsoa reisien välistä tilaa, jos vaikka sieltä jotain vilahtaisi, mutta ei. Minulla seisoi. Hieman yli nelikymppisellä.

Polkkatukka nousi ja teki lähtöä. Olin itsekin kahviannokseni juonut jo aikoja sitten ja ajoitin lähtöni tytön lähtöön. Hieman jouduin asettelemaan kulliani ojennukseen ennenkuin poistuin tytön perässä terassilta kadulle. Tyttö oikaisi suoraan kadun yli puiston puolelle ja käveli kohti jätskikiskaa. Minä tein mutkaa ja ylitin kadun suojatien kautta jääden katsomaan mitä neiti tekee. Hän oli kioskilla sormi ojossa osoittamassa jotain määrättyä jäätelöannosta kuvaavaa kuvaa. Maleksin lähettyvillä mutta piilossa tytöltä. Tunsin itseni hieman perverssiksi, mutta minkä sille voi kun nuori tyttö kiinnostaa. Punainen pää liikkui kohti läheistä penkkiä ja minä päätin mennä samaiselle kioskille ostamaan eskimon. Sen niminen tötterö tuli mieleen. Kioskilla piti sitten kuitenkin valita vanilja tai suklaa, ja päädyin vaniljaan. Kahdella pallolla. Kävelin hiljaa hiekkakäytävää kohti penkkiä jossa näin ihastukseni istuvan. Jo kaukaa näin, miten penkin muoto ikäänkuin upottaa istujan syvään syliinsä. Tytön polvet olivat korkealla takamuksen ollessa matalalla penkin istuinkaarella. Polvi oli taas heitettenä toisen päälle ja voisin melkein vannoa, että puolet pakarasta oli näkyvillä. Eikö sillä tytöllä ollut pikkareita ollenkaan? Kävelin hitaasti kohdalle ja olin vilkaisevinani tyttöä. Niin myös hän.

“Hups, taas nähdään,” sanoin, ja tyttö hymyili.

“Nii’inpä.”

Pelkäsin, että aloitusrepliikkini olisi saanut tytön sanaisen arkun avautumaan ja syytämään solvauksia vanhoista pukeista ja runkkareista ym:sta, mutta ei. Tyttö oli fiksu eikä ollenkaan pelkäämäni “pissis”. Käännyin kohti penkkiä ja kysyin:

“Voinko hetkeksi istahtaa ja nuoleskella jätskini loppuun?”

“Ole hyvä vaan. Kyllä mä sut äsken näin tuolla terassilla. Mulla ja parilla frendillä oli pikku meetinki. Ne kertoili reissustaan Saksaan ja semmoista. Mitä sä sitten teet, onks sulla loma vai mitä?”

“Ei ole loma, mutta sain homman aamulla tehtyä ja on koko päivä ok. Mulla on auto tuolla kauempana parkissa ja ajattelin ihan vaan hieman relata ja katsella. Ja olenhan minä katsellut ja nähnytkin.”

“Niin varmaan,” naureskeli tyttö ja jatkoi, “minä olen koko kesän lomalla. Ei millään saa kesäduunia. Pitäisi ainakin olla vuoden vanhempi. Tuolla vaan Munkassa olen pyörinyt ja täällä keskustassa. Iskän kanssa mennään kyllä viikon kuluttua Tanskaan ja ollaan siellä pari viikkoa. Äiti meni sinne jo viikko sitten, sen äiti asuu siellä, siis mummi.”

Tunsin nuorten kesäduunimurheet. Olihan minulla kotonakin yksi murehtelija. Istuimme rinnakkain ja juttelimme niitä näitä. Tyttö, Pauliina, vaikutti niin aikuiselta kuin vaan voi. Puhe oli kuitenkin nuorten ja ikäarvauksenikin oli mennyt oikein. Tyttäreni ikäinen, hiukan yli neljäntoista. Tätä tyttöä himoitsin, tytärtäni rakastin.

“Perhana!” Tötteröni alapäästä pääsi pieni sulanut jätskinoro valumaan housuilleni, aivan siihen kullin viereen. Ei sitä paljoa ollut, mutta muitenkin. Kurottelin jotain liinaa taskustani kun Pauliina sanoi:

“Odota, mulla on tässä semmoisia savetteja joilla voi pyyhkiä.” Hän avasi pussukkansa ja otti sieltä liinan ja varovasti laski sen jätskiroiskeen päälle, imeytti sen liinaan ja otti sitten toisen liinan jolla kevyesti pyyhki paikkaa johon jätski oli pudonnut. Pauliinan käsi hiveli sepalukseni reunaa jonka alla sykki kivikova kulli, paljon kokenut ja monesti naisen pillussa kastunut. Tunsin sormien painalluksen kullinvarrella ja huomioin vähäisen silmänsiristyksen joka vilkaisi minua. Aivan pieni hymy ja varovainen liike housuillani loppui.

“Siitähän tuli siisti,” sanoin ja taputtelin hieman kosteaa kohtaa. Pauliina pani käytetyt savetit pussukkaansa ja vilkaisi sepalustani myöntäen asian näin olevan. Istuimme vielä jutellen ja käteni hakeutui ohimennen aina kullin päälle ikäänkuin tunnustellen puhdistettua kohta. Alkoi iltapäivä jo oleman puolessavälissä ja päässä pyöri, että mitä, mitä nyt. Haluan tuota tyttöä rutistaa, työntää sormea pilluun, imea nänniä. Haluan tuntea tytöntuoksun nenässäni, haluan panna. Näin tuumin ja rohkeasti tiedustelin:

“Oletko jo kotiinpäin menossa, voisin heittää sinut Munkkaan?”

“Kyllä tästä voisi vaikka lähteäkin. Mennään vaan. Mennään Manskun kautta ja Pikku-Huopalahden läpi ja sitten sieltä Munkkaan.”

“Sopii.”

Ajoin pitkin Manskua Ruskeasuolle ja kurvasin Pikku-Huopalahteen ja Haagaan josta käännyin kohti Munkkiniemeä. Mieleni teki poiketa Niemenmäkeen ja sinne myös käännyin, sillä tiesin siellä olevan hiljaista asujamistoa ja rauhallisia polunpätkiä, sekä syrjäisiä parkkipaikkoja. Käännyin erään pysäköintipaikan perimmäiseen nurkkaan korkeitten kuusten katveeseen. Pauliina oli lähellä kotiaan ja rennon tuntuinen. Pelkäsin, että hän olisi alkanut pelkäämään tai jotenkin muuten panikoimaan, mutta ei. Hän nojasi vaan viistosti taakse oikean olkapään painaessa sivulasia. Katse oli minussa, ei mitenkään kysyvänä tai hämmentyneenä, vaan ymmärtävänä. Hän oli siis leikissä mukana. Pauliina kohottautui hieman nojaavasta asennosta ja kurkotti kättään alas sepalukselleni ja puristi pikkunyrkkiinsä kullini. Vihreät silmät katsoivat minuun ja huulilla oli hymyä. Minä vuorostani panin oikean käteni lämpimälle reidelle ja ujutin sitä hitaasti kohti tytön vatsanpohjaa. Vasemmalla hamuilin Pauliinan rintaa, työnsin käteni puseron helman alle ja nostin hieman sitä. Käteni osui paljaaseen, lähes kuumaan puolipallon muotoiseen rintaan. Se oli rintaliivitön ja kimmoisa nuoren naisen rinta. Puristelin kumpaakin ja leikittelin sormella niiden nänneillä. Nostin paidanhelmaa enempi ja näin maailman kauneimman poven. Rusinaiset nänninipukat törröttivät pienistä nännipihoista. Ei auttanut muu kuin painaa kasvot rinnoille ja hamuta toinen nänni suuhun. Imin sitä hellästi ja kokeilin hampian sen kovuutta. Pauliina painoi kädellä takaraivostani niin, että olin niellä koko rinnan. Toinen käteni seikkaili Pauliinan reisien välissä jotka hän oli levittänyt, että käteni mahtuisi sinne paremmin. Tunsin häpykummun suojana olevan kankaan, eli kyllä hänellä pikkarit oli. Todella pienet vaan. Ujutin sormen kankaan alle ja tunsin hentoista karvaa häpykummulla. Sormeni ui alemmaksi häpyhuulten väliin ja painoin sitä syvemmälle sisään. Pauliina levitti jalkojaan enempi ja näin avasi koko sylinsä. Samalla hän räpläsi jotain lantionsa päällä. Kangas löystyi ja hän veti pikkarit pois. Pauliina oli alastomana alapäästään ja näin nuoren pillun. Punertavaa karvaa oli ohuelti kummun päällä. Tuli mieleen, että tyttärellä oli enempi ja tummempaa. Pauliinan käsi avasi sepalukseni ja pujahti siitä sisään, löysi kaluni ja sai sen kammettua housuista ulos. Terska kukoisti loistossaan ja Pauliina hiveli sen kireää nahkaa sormenpäällään, paineli aukkoa ja venytteli esinahkaa joka muutenkin oli kaukana terskan alapuolella. Hän avasi vyöni ja sai housuni avattumaan enempi niin, että sai toisenkin kätensä sisään. Hän veti kalsareita alas ja nosti pallit esiin johon kulli nyt nojasi hienona. Molemmin käsin Pauliina tutkiskeli ja kosketteli kalleuksiani ja minulla teki kaikki tämä niin saatanan hyvää.

“Uskallatko antaa sille suukon,” kysyin.

“Uskallan,” ja Pauliina kumartui alas ja tunsin lämpimät huulet terskan kuumaa nahkaa vasten. Tunsin hampaiden töytäisyn ja kullin liikkeen hänen huulien ja hampaiden seutuvilla hänen puristaessa varresta ja ohjatessa sen liikkeitä. Minun teki mieli panna ja laskin etuistuinten nojat taka-asentoon. Kaadoin Pauliinan vierelleni ja suutelin häntä suulle ja sain vastaani mestarin siinä lajissa. Totesin, että nykynuoriso kyllä osaa sen taidon ja varmaankin paljon muuta. Pauliinan kieli leikitteli hampaillani ja kielelläni. Kädet hivelivät kaulallani ja välillä siirtyivät koskettelemaan kullia. Minulla oli käsi pillulla ja sormi sisällä märässä syvyydessä. Pauliinan takapuoli pyöri ja työnsi, suu päästeli pientä ininää ja huulet kulkivat kasvoillani. Pauliina pyörähti päälleni ja rinnat hyväilivät nyt vuorostaan kasvojani. Puraisin vuoronperään nännejä ja tunsin kullillani puristavan otteen joka ohjasi sitä kohti piukkaa tytönpillua. Pauliina oli päälläni jalat sivuilla ja kullin oli helppo luiskahtaa sisään. Ensimmäistä kertaa sinne ei tunkeuduttu ja kokeneena Pauliina alkoi ratsastuksen. Hän oli aikuinen, mutta ei ikänsä puolesta.

“Jos sinulla tulee, niin ei se mitään. Minulla on pillerit ja otan sitten vielä yhden semmoisen katumuspillerin jos tarvitsee.” Näin puhui koulutyttö joka ei vielä saanut kesäduuniakaan. Olin jotenkin sumussa ja ajattelin, että annan mennä kaiken sisään. Nautin nuoresta naisesta joka touhusi päälläni. Vastasin työnnöin ratsastukseen ja olin unohtanut kaiken muun. Niin ympäristön kuin kaksi naistani kotona. Nyt nain. Tai minua naitiin. Olimme kumpikin hiestä märkinä ja tytön pillusta kuului kiihottavaa litinää. Se oli tiukka ja venymätön pillu joka tuntui hyväilevän kullia joka kohdallaan. Tunsin miten purkaus alkoi lähenemään ja sanoin, että kohta tulee.

“Anna kaiken tulla sisään, anna,” huohotti Pauliina. Hän kiihdytti ratsastusta ja minä autoin häntä lantioista. Kulli jyskytti pohjaan ja sitten räjähti. Sitä tuli ja tuli. Sitä valui kullinvartta pitkin ulos pillusta leviten reisilleni ja kastellen kalsarit. Pauliina retkahti päälleni ja huokaili korvaani. Makasimme näin pitkään ja tunsin jäähtyneen sperman koppuroituvan reisilleni ja palleilleni. Autoin Pauliinaa siirtymään sivuun ja nousin istumaan. Ketään ei näkynyt kurkkimassa ikkunoista sisään autoon. Pauliina avasi oven ja astui ulos auton viereen ja kuivasi pilluaan pikkuhousuihinsa. Hän laski paidanhelman alas peittäen rintansa ja silittäen ryppyjä hameestaan. Istuin autossa ja katselin häntä kun hän kiersi auton ja tuli minun puolelleni ja avasi oven. Hän kyykistyi ja pyyhki kullini samoihin pikkuhousuihin kuin oman pillunsa. Hän teki huolellista työtä ja lopuksi piilotti jo tanakkuutensa menettäneen kullin housuihin. Pauliina kumartui ja antoi suukon suulleni, puristi pikkuhousut mytyksi ja sujautti ne autoni ovitaskuun.

“Veisitkö nyt minut kotiin?”

“Vienhän minä,” vastasin ja Pauliina kiersi takaisin puolelleen ja niin lähdimme.

Ei mennyt kuin viitisen minuuttia, niin jätin Pauliinan pois.

“Mä asun tuossa talossa. Täällä Tiilimäessä on tämmöisiä mukavia pikkutaloja, mutta vanhoja ne on verrattuna muuhun Munkkaan, mutta ihania koteja. Mutta me ei varmaan enää nähdä vaikka meillä olikin mukavaa. Hei nyt sitten. Moikkaillaan jos kumminkin satutaan näkemään, jooko.”

Pikkuhousuton tyttö tanssahteli kadun yli ja meni orapihlaja-aidan aukosta sisään pihalle enkä enää nähnyt häntä.

Ajoin Hämeenlinnantien yli ykköstä ja olin kohta kotona jokirannassa olevassa kodissa. Ajoin suoraan autotalliin ja otin ovitaskusta Pauliinan pikkuhousut. Mitä näillä tekisin? Availin myttyä joka oli kuivunut lähes koppuraksi. Siinä oli Pauliinan mehuja ja minun spermaa sekaisin. Katselin avattua vaatekappaletta ja ihmettelin sen pientä kokoa. Yksi pieni kolmionmuotoinen lappunen ja naruja, siinä koko asu. No, kai samankaltaisia löytyy Leeankin laatikoista. Vaimolla ei vastaavia kyllä ole, luulisin. Katselin ympärilleni mihin pikkarit heittäisin, mutta en oikein tiennyt. Päätin piilottaa ne. Johonkin vaan autotalliin ja käydä aina välillä hiukan niitä hipelöimässä ja muistelemassa.

Menin sisään taloon. Kotona oli joku, eli Leea musiikista päätellen joka vyöryi hänen huoneensa suunnalta. Vaimo ei ollut vielä tullut ja menin saunaosaston suihkuun ja pesin kaiken paljastavan pois. Kalsarit heitin pyykkikoriin ja olin valmis viettämään nöyrän perheenisän elämää. Mutta ajatuksissa kyllä ajattelin alkavani seurata tyttäreni edesottamuksia, sillä samanmoinen nainen hän oli kuin Pauliinakin.

10 kommenttia viestissä: “Retkahdin tyttäreni ikäiseen”

 1. Kankinen says:

  Tarinan on omiaan kiihdyttämään fantasiaa,joka muutenkin on alkanut aika ajoin päässä pyörimään. Katsokaamme ympärillemme mitä herkkuja silmien editse vilahtelee. Tämä oli hyvä kertomus.

 2. hutilus says:

  Persetti, onpa alettava tiukemmin katsomaan noita varhaisteinejä. Jospa niistä jotain kiihoketta saisi. Hyvä tarina kaiken kaikkiaan.

 3. persetti says:

  Syntistä, mutta niin kiihottavaa. Pisti oikein fantasioimaan ja toivomaan omalle kohdalla e jotai vastaavaa. Kun saisi edes koskea.

 4. C.Zeppelin says:

  Oikeastaan tämänlaatuinen toiminta pitäisi olla sallittua ja hyväksyttävääkin. Hitsi miten oli kalsarit taas revetä, kun oikein paneuduin asian tiimoilta fantasioimaan. Olen kova tiirailemaan ja ihailemaan teinineitoja vaikkapa kahvilassa. On ne söpöjä. Varmaan tämänkin tarinan kirjoittaja on aika hyvin asiaan vihkiytynyt, niin sujuvasti ja hiljakseen kiihdyttäen kertomus eteni. Hyvä!

 5. Morrison says:

  Kyllä sydän lisäsi sykettään kun luku eteni. Oikein kaltaiseni puolipervo heräsi fantasioimaan vastaavaa kokemusta. Mikäpä sen mukavampaa, kuin olla nuoren neidon kanssa tekemisissä.
  Sujuvaa ja mielenkiinnon kiinnipitävää tekstiä. Piristi.

 6. buumanni says:

  Varmaan olisin itsekin retkahtanut, niin makean palan oli kirjoittaja tarinaan ujuttanut. Ai ai sentään, kaikki jutut heräsi. Selkeäst juokseva teksti kruunasi kertomuksen.

 7. kiristää says:

  Onneksi sattui tarina kohdalle ja luin sen. Yllätyin. Oli kiihottava, ihan alusta lähtien. Saattaa olla, että nuoret teinineidit ovat näin valistuneita ja taitavia. Olisikin mukava kokea. Taitaa vaan olla unta kuitenkin.
  Hyvä ja sujuva oli tarina.

 8. voitatti says:

  Minusta mukava tarina. Minua itseäni kiinnostaa kaikki mikä on vähänkin kiellettyä ja kai tämäkin tapahtuma sellainen on. Oli ilo lukea sujuvasti etenevää kerrontaa ja kaiken lisäksi se oli plussaa, ettei mikään ollut rumaa ja irstaasti kerrottu.

 9. fr11kk1 says:

  Neljän tähden novelli, kaikki sujui hyvin ja mallikkaasti, mutta jokin tietty kipinä jäi puuttumaan. Ehkä enemmän superlatiiveja kun mies kuitenkin nai 14-v tyttöä tai epäröintiä ennen seksiä tai jotain. Mutta tekstinä todella sujuvaa ja jopa realistista, jos tällä juonella voi realistinen olla.

 10. MasterJonathan says:

  Hyvä tarina ja ehkäpä odottamattoman kiihoittava. Aina toki on parantamisen varaa ja kannattaa kiinnittää huomiota tarinaan kokonaisuutena. Itse olisin kaivannut mukaan enemmän tunteita. Ja seksin kuvaus ei ollut erityisen terävää vaikka ei sitä joka työntöä tarvitse kuvata.

Kommentoi

top