search
top

Nyt runkkasin broidia enkä vaklannut

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (53 votes, average: 3.75 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Broidin salaisuus selvisi

Olin ollut kuin pistoksissa sen jälkeen kun näin veljen eka kertaa runkkaavan nukkumaan mennessämme. Olin alkanut vaklaamaan nukkuvaa teeskennellen pimeältä puolen huonetta, jos sattuisin näkemään veljen tekevän touhujaan ja lennättävän sitä limaa kullinsa päästä. Pari kertaa olin onnistunut. Varmaan muitakin kertoja olisi ollut, mutta välillä nukahdin. Kun veli nyt teki sitä, niin se oli levittänyt eteensä matolle vanhan t-paidan ja antoi ne limat mennä sille. Siihen se pyyhki myös kullinsa ja piilotti sitten paidan yöpöydän laatikkoon. Broidi oli oppinut varomaan paljastavia tahroja. Siitä ekasta kerrasta kun huomautin sille niistä läiskistä matolla, niin jotenkin se oli saanut ne häivytettyä ja niin ei tarvinnut äidin ihmetellä.

Olin alkanut myös hiplaamaan itseäni. Melkein joka päivä kävin katsomassa niitä veljen sarjiksia ja niiden kuvia jättitisseistä ja isoista kulleista. Kuvissa ne pani ja limaa lensi hirvittäviä määriä ja sitä valui niitten naisten pimpeistä pitkin reisiä ja miesten kulleista valui pitkiä ja venyviä limoja. Miesten kullien alla oli isot ja kireän näköiset pussit. Melkein kuin maalla oli ollut yhden talon sonnimullikoilla, vaikka niissä oli kylläkin karvoja. Mutta kuitenkin minua kiinnosti ne kuvat ja sormet minulla meni ihan itsestään pimpille ja ihan sinne sisään asti. -Mistähän se oli hommannut noita lehtiä?

Se kuhmura joka minulla oli siinä pimppivaon yläosassa oli aina vaan hiukan arka, mutta hurjan mukavalle tuntui kun sitä paineli ja kosketteli. Katsoin sitä kerran peilin avulla ja se oli semmoisen herneen kokokoinen ja ei mitenkään vaarallisen näköinen mistä pitäisi olla huolestunut. Kai semmoinen kuuluukin olla kun muutenkin siellä pimpissä oli vaikka mitä poimuja ja vekkejä. Karvojakin minulle tuli aina yksi uusi melkein joka päivä. Niitäkin oli kiva nyppiä. Tissit ei vaan kovin nopeasti kasvaneet, vaikka kyllä ne erottui jo paidan alta. Äitikin sanoi, että kuukauden kuluttua jo kolmetoistavuotias ja tarvitsen ehdottomasti rintaliivit. Naapurin Iiris tuosta kadun toiselta puolen, niin se käyttää rintsikoita. Se on nyt kolmentoista ja on kolme kuukautta mua vanhempi. On se vähän pidempikin kuin minä, mutta kuitenkin aika lapsellinen.

Eräänä sunnuntaina sitten kun olin kahden veljen kanssa kotona, en nyt muista missä iskä ja äiskä ja pikkusisko oli, niin olimme kahden huoneessamme, tai jo veljen huoneessa, sillä iskä oli saanut valmiiksi minun huoneeni ja saisin muuttaa siihen heti parin päivän kuluttua kunhan maalit olisi kunnolla kuivuneet. Makasimme sängyillä ja luimme. Silloin tuli mieleeni kysyä veljeltä mitä se melkein aina touhuaa ennen nukkumista. Vemputtaa pippeliään polvillaan lattialla ja roiskuttaa jotain. Luulen, että veli hiukan suuttui ja se punastui.

“En sitten mitään. Mitä hemmettiä se sulle kuuluu, pikkulikka.”

“Mutta mä olen nähnyt monta kertaa. Ja olen mä katsonut niitä sun sarjiksiakin. Nytkin katsot yhtä ja käsi on verkkareissa.”

“No eikö saisi, ja mitä sä mun tavaroihin olet koskenut, ne on mun eikä sun?”

“Minusta ne on kivoja lehtiä ja olen katsonut niitä melkein joka päivä. En vaan ymmärrä sitä tekstiä kunnolla kun se on englantia,” hehkuttelin ja veli oli ihan punainen naamaltaan. Se oli ottanut käden pois verkkareista ja keskittyi vaan lehden lukemiseen. Päätin selvittää asiaa lisää ja nousin istumaan sängylleni nojaten seinään polvet koukussa joihin nojasin käsivarsillani. Päälläni oli hame ja paita ja pikkuhousut. Sukkahousut olin ottanut pois, sillä ne olivat sisällä kuumat. Hameen helma oli valunut alas syliin.

“Kerro nyt vaan mitä sä iltaisin teet. Jotain jännää se varmaan on. Ja sultakin tulee lopuksi jotain niinkuin niiltä jätkiltä niissä lehdissäkin, vaikka ei niin paljon. Kerro nyt.”

“Saamarin harakka, mä runkkaan! Se on sitä, ja mitä sä niitä housujas näyttelet, melkein pillu näkyy.”

“No ei varmaan näy ja mitäs sitten vaikka näkyisikin ja mä olen sun kullin nähnyt iltaisin monta kertaa ja karvatkin. Sehän on melkein aina pystyssäkin, nytkin näkyy olevan vaikka on verkkareissa.” Olin aika kiinnostunut veljen seisovasta kullista ja omakin pimppi mukavasti värähteli. Oli pakko hieman pikkareiden päältä painella sitä.

“Sä runkkaat, mitä se sitten on?”

“Sitä mitä sä olet nähnyt ja mitä sä nyt juuri itselles teet. Pistä sormi lahkeesta sisään ja tunge se pilluun, niin se on runkkaamista. Helkkari.” Nyt oli minun vuoro punastua ja otin nopeasti käteni pois haaroistani vetäen polvet ja reidet yhteen joita olin huomaamattani levittänyt aika leveälle. Veli ei enää näköjään välittänyt mistään mitään vaan pisti taas kätensä verkkarehin ja puristeli kulliaan, selaili lehteä ja vilkaisi välillä minuun. Olin hiukan hämmentynyt ja mietin, että olinko minä sitten runkannut kun hiplailin pimppiäni ja se oli aina tuntunut niin mukavalle.

“Kuule, kyllä kai minäkin olen sitten runkannut,” sanoin varovasti mutta rohkeasti, “olisi mukava katsoa kun sinä runkaat, ja ihan läheltä. Etkö voisi nyt tehdä sitä kun ei muutkaan ole himassa?”

“Älä hullujas puhu, ole hiljaa ja runkkaa ittees.”

En aikonut antaa periksi vaan otin pienen jakkaran ja siirryin sen kanssa veljen sängyn viereen ja istuin pallille. Nojasin kyynärpäilläni hänen sänkynsä reunaan ja katsoin vetoavasti veljeen, ihan silmiin, sillä tiesin, että hän tykkää siskostaan aika paljon ja olin oppinut käyttämään häntä hyväkseni monessa asiassa.

“Kuule, näytä nyt sitä runkkausta, näytä vaikka ihan vähän.” Näin, että veljen verkkarit pullotti ja olisi ollut helppo ottaa siitä kullista kiinni, mutta enhän minä semmoista voinut. Veli katsoi minua ja juma, se otti ja veti verkkarit ja kalsarit alas polviin ja sen kulli oli paljaana. Juuressa tiheä musta karvamätäs ja reisien välissä hieman rypyssä oleva pussi jonka sisällä pari palloa hitaasti liikkuivat välillä ylös ja sitten taas valahtelivat alas. Se kullikin liikkui, aivan kuin sykähdyksittäin nousi hieman pystympään ja taas laskeutui vasten vatsaa välillä huojahtaen sivulle ja sillälailla. Ja ihan lähellä kasvojani.

Istuin sängyn vierellä ja katselin silmät pyöreänä kun veli otti kullin käteensä ja alkoi liikuttaa kättä hitaasti ylös ja alas. Siitä päästä vilahteli semmoinen punaisempi sisäosa jossa oli se reikä mistä pissakin tulee ja kai ne limatkin sitten. Nyt ei veli katsellut lehteä ja niiden kuvia vaan oli silmät kiinni, mutta aina välillä kyllä vilkaisi minua.Toisella kädellä hän puristeli sitä pussia ja aina välillä hiveli reisiä. Välillä veli kiihdytti sitä runkkaamista kovaksi viuhumiseksi niin, ettei meinannut koko kättä erottua ja sitten taas hidasti. Minusta se kulli kasvoi pituutta ja paksuuttakin. Ainakin se pää kiilteli enempi mitä alussa.

“Hei kuule, saanko hiukan koskea sitä ja tehdä sulle sitä runkkausta,” kysyin anovasti, sillä mieleni teki kovasti puristaa veljen kullia ja runkata sitä. Oma pimppini tuntui aivan ihmeellisen oloiselta ja sain vähän väliä kosketella sitä ja pujottaa sormea lahkeesta sisään huulien väliin jotka olivat aivan märkänä. Pissiä se ei ollut, koska nyt se oli sitkeämpää ja tahmaisempaa. Veli avasi silmänsä ja otti kätensä pois kullilta lopettaen runkkauksen. Arvasin hänen myöntyneen pyyntöön ja otin varovaisen otteen kullista. Tsiisus se oli kuuma, ja se oli tukevan tuntuinen neliskanttinen patukka. Niin, ja todella kuuma se oli, mutta niinhän minun pimppikin oli. Aloin liikuttaa kättä edestakaisin kullilla ja aina paljastui punainen pää. Venytin sitä liikkuvaa nahkaa aina alemmaksi, mutta veli ähkäisi ja sanoi, että sattuu ja ettei se veny vielä ihan niin, että menisi alas asti. Eli ei se tullut kokonaan näkyviin se pää niinkuin iskällä ja enolla. Jatkoin runkkausta varovaisemmin, mutta aina välillä kiihdyttäen niinkuin velikin oli tehnyt. Käsi vaan puutui niin hemmetisti, tai väsyi. Minun oli noustava jakkaralta istumaan sängyn reunalle ja vaihdettava kättä. Samalla hiplailin pimppiä ja työnsin sormea syvemmälle sisään. Pyllyni ei pysynyt paikallaan, sillä niin hyvää teki pimpissäkin.

“Runkkaatko sinäkin,” kuulin veljen kysyvän ja vilkaisevan toisen käteni liikkeitä.

“Joo,” vastasin ja jatkoin touhujani. Lopetin hetkeksi kullin vatvomisen ja kokeilin niitten pussien pehmeyttä ja puristelin hiukan niitä pallukoita siellä sisällä. Ne mukavasti aina lipsahtelivat sivuun kun otti ne sormien väliin ja vähän niiden kanssa leikki. Ihmeellisiä juttuja.

Olin taas vaihtanut kättä veljen kullilla kun tunsin hänen kätensä liikkuvan reittä pitkin hameeni alle. Se kosketti toista kättäni jolla sormeilin pimppiäni ja nousi sitten käteni päälle ja tunsin veljen sormen liukuvan pitkin omaani mun pimppiin. Hiukan minä pelästyin, mutta ajattelin, että runkkaanhan minäkin veljeä. Siellä pimpissä oli kaksi sormea ja veljen sormi tuntui vaan olevan niin ujo, ettei paljoa liikkunut kun sisään pääsi. Minä touhusin omallani jo aika kokeneesti.

“Oota, otan pikkarit veks,” sanoin hieman hengästyneenä ja nousin seisoalleni ja pudotin ne lattialle. Istuin uudestaan sängylle, siihen laidalle veljen viereen ja jatkoin kullin runkkausta. Tunsin heti myös veljen käden menevän kohti pimppiäni ja nyt se meni sinne rohkeasti. Veli tunnusteli pimpin ympäristöä ja vatsan alareunaa ja niitä huulia.

“Mitä, eihän sulla ole edes karvoja,” se sanoi.

“Onhan! Kato vaikka.” Nousin seisomaan ja nostin hamettani ja työnsin itseäni lähemmäksi veljen kasvoja.

“Ai nuoko, eipä paljoa ole”.

“Ei niin, mutta koko ajan tulee lisää.” En esitellyt karvojani enempää, vaan istahdin takaisin ja otin kullin käteen ja aloin taas runkkauksen. Veljen sormet tekivät pimpissäni hyvää ja pitkän aikaa vaan teimmi silmät ummessa toisillemme hyvää. Aika-ajoin vaihdoin kättä ja joskus voihkaisin, sillä niin hyvää teki minussa veljen sormet. Minulla pyöri päässä, että mitähän jos me nusittaisiin, pantaisiin tai mikä se oikea nimi sitten onkin. Ihan totta, mulla vähän teki mieli. Millehän se kulli tuntuisi pimpissä. Mutta kai se aika kiellettyä olisi.

Jatkoin ja jatkoin käsi puuduksissa kullin runkkausta ja huomasin miten veljellä alkoi hengitys katkeilemaan ja lantio nousi koholle ja sen sormi pimpissäni meni mutkalle. Katsoin kullin päätä ja sen reikää ja odotin sieltä kohta jotain roiskahtavan. Kiihdytin hiukan pumppaamistani ja silloin, silloin lensi ensimmäinen limaklimppi ylös ja putosi suoraan takaisin kädelleni. Se oli kuumaa ja pelästyin niin, että tempaisin käden pois kullilta. Lisää sitä limaa tuli ja se valui kullinvartta pitkin karvoille. Rohkenin hiukan sormella levitellä niitä limoja kädelläni ja tutkiskella.

“Mun mielestä tämä vähän haisee,” sanoin.

“Niin haisee sun pilluskin, haista,” sanoi veli ja ojensi sormeaan nenäni alle.

Nousin ja menin veskiin hakemaan jotain paperia ja toin samalla myös veljellekin. Pyyhin käteni ja katselin miten veli venytteli kulliaan ja kuivasi sitä ja karvoja sen juurella. Olimme kumpikin hiukan ujonoloisia ja emme ainakaan heti katsoneet toisiamme silmiin. Vetäisin pikkarit jalkaan ja menin alakertaan veljen jäädessä ylös. En tiedä mitä se siellä teki, mutta minä istuin keinutuoliin ja unelmoin panemisesta. Vaikka veljen kanssa. Ihan oikeesti hei. Suuhun en kyllä sitä kullia ottaisi.

13 kommenttia viestissä: “Nyt runkkasin broidia enkä vaklannut”

 1. jani says:

  Seksi on parasta harraatan seksiä

 2. jani says:

  Tosi seksikäs runkaan nytkin

 3. PPahaPaavali says:

  Todella hyvä , nyt voisit jatkaa juttua , ett mites aikuisemmalla iällä???

 4. savi says:

  Jaana ja pikkusisko, tarinaa vaan tänne!

 5. jaana says:

  niinkuin pikkususko sanoi, kiva kiva. Samat oli sävelet veljen kanssa, silloin kauan sitten. Sain kosketella ja hän minua. Voi kun vieläkin.

 6. pikkusisko says:

  Kiva kiva.joskus aikoinani seurailin omankin broidin edesottamuksia ihan kihelmöiden.Kosketeltiinkin. Ai kun tuli mukavat muistot mieleen.

 7. minä says:

  Tosi hyvä! Tuleekohan vielä neljäs osa?

 8. M-penis says:

  Edellinen osa oli vaivattomamman ja luontevamman oloinen. Hyvä tämäkin.

 9. Asdf says:

  “Saamarin harakka, mä runkkaan! Se on sitä, ja mitä sä niitä housujas näyttelet, melkein pillu näkyy.”

  Nyt kyllä repesin aivan totaalisesti 😀

 10. Katriina says:

  Kivan söpö ja viaton kertomus.

 11. MasterJonathan says:

  Hyvin kirjoitettu ja toimiva tarinanpätkä. Vaikka itse tykkään liioitella, niin sopivan arkipäivänen tyyli toimi tässä tarinassa. Tosin kertojaminä vaikutti turhankin tietämättömältä 13-vuotiaaksi. Lukiessa minulle syntyi mielikuva nuoremmasta.

 12. buumanni says:

  Nyt ei auta muu kuin odotella trilogian kolmatta osaa. Jokohan silloin?

 13. Horny59 says:

  Todella hyvä. Ehdottomasti kaipaa lisää.

Kommentoi

top