search
top

Jenna ja minä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (7 votes, average: 3.14 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kommenttia saa ja pitää laittaa!

Istuin jälleen keittiössä ryystämässä kahvia. On perjantai ja iltapäivä. Asumme Jennan kanssa kaksiossa kaupungin keskustassa.

Äkkiä ovi kolahti.

”Moi kulta!” Jenna huusi eteisestä.

”Moi!” vastasin takaisin.

Laskin kahvikupin pöydälle. Jenna käveli muutamien kassien kanssa keittiöön. Meillä molemmilla on tänään vapaapäivä.

”Mitäs sulla siinä on?” kysyin.

Jenna nosti kassit pöydälle ja otti toisesta esiin hyvin pienet bikinit.

”Vau. Sähän oot törsänny. Pitäsköhän sun kokeilla niitä?” kysyin Jennalta vihjailevalla äänensävyllä.

”Tuu kohta makuuhuoneeseen, niin sitten näät…” Jenna sanoi ja lähti kohti makuuhuonetta.

Ryystin kahvinlopun kupista. Päässäni pyöri ajatus; pienet bikinit timmin vartalon ympärillä. Jokaisen miehen unelma.

Aloin kävelemään makuuhuoneeseen. Saavuin ovelle ja avasin sen hitaasti. Kurkistin huoneeseen varovasti. Jenna oli polvillaan sängyllä. Kuin odottamassa minua.

Seurasin silmilläni sanattomana hänen vartaloaan. Tumman siniset bikinit peittivät juuri ja juuri hänen kriittiset alueensa hänen pidellessään kätensä lantiolla.

Astuin huoneeseen. Jenna katsoi minua silmiin ja nousi sängyn viereen seisomaan. Kävelin Jennan eteen.

”Olen sanaton” sain sanottua, kun katselin hänen täydellistä vartaloaan. Tissit ja lantio suorastaan huusivat hellää kosketusta.

Jenna otti käsivarsistani otteen ja alkoi työntämään minua kohti seinää. Jenna oli ehtinyt sitoa seinällä olleisiin koukkuihin köydenpätkät.

Antauduin hänelle täysin. Tilanne oli erittäin kiihottava. Jenna ei sanonut sanaakaan, vaan alkoi repimään minulta paitaa päältäni. Paidan lennettyä lattialle, puristelin hänen suloisiaan tissejänsä. Ne olivat ihanan pehmeät.

Jenna alkoi pussailemaan rintakehääni ja lähti hivuttautumaan kohti lantiotani. Hän avasi raivokkaasti vyön ja veti farkut alas. Boksereideni alla alkoi väkisinkin pullottamaan kun katselin hänen tissejänsä juuri sopivasti ylhäältä käsin. Oi miten muhkeat ne olivat. Todellinen ilo silmälle.

Jenna tarttui boksereihini ja vetäisi ne alas hitaasti. Kaluni pompahti täydessä tanassa Jennan silmien eteen valmiina toimintaan. Jenna katsoi hetken jäykkänä olevaa kaluani ja nousi seisomaan. Hän nosti ensin oikean käteni, sitten vasemman seinään kiinni ja sitoi ne.

”Vai halutaan sitä olla tuhma” sanoin viekkaalla äänellä.

”Hiljaa!” Jenna huusi minulle käskevällä äänellä.

Hän meni takaisin kyykkyyn, levitti jalkojani ja sitoi nekin kiinni. Nyt olin aivan seinässä kiinni enkä pystynyt liikkumaan. Tilanne oli äärimmäisen kiihottava. Sykkeeni hipoi kattoa.

Jenna alkoi keinuttamaan vartaloaan aivan edessäni samalla riisuessaan hitaasti bikinien yläosaa pois. En saanut silmiäni irti tisseistä. Niin täydelliset ne minusta ovat. Jenna tuli lähemmäs ja ripusti yläosan kivikovan kaluni varaan roikkumaan.

Hän kääntyi selin minuun ja nojautui sängynlaitaa vasten pyllistäen minulle. Bikinien alaosa peitti juuri pillun. Hän alkoi laskemaan alaosaa kohti lattiaa. Tuijotin kaluni sykkiessä hänen peppuaan. Alaosa nilkoissaan hänen posliiniksi ajeltu pillunsa paistoi suoraan minua kohti.

Jenna tuli aivan minuun kiinni. Hän ohjasi kaluni jalkojensa väliin ja alkoi keikuttamaan lantiotaan niin, että kaluni hankasi reisiä ja osittain pillua. Olin aivan paikallani ja yritin rentoutua, jotta kestäisin mahdollisimman pitkään.

Jenna kääntyi ympäri, pussasi minua huulille ja meni kyykkyyn. Hän heitti yläosan lattialle ja otti kalustani tiukan otteen.

”Nyt poika minä määrään!” hän huusi käskevästi.

Kiimani vain kasvoi. Jenna veti esinahkani terskan taakse. Hän otti terskani suuhunsa ja runkkasi kaluani hitain liikkein. Tuntui uskomattoman hyvältä.

Hänen täyteläiset huulensa myötäilivät kaluani hänen ottaessaan suihin. Pidin silmiäni kiinni ja hymähtelin nautinnosta. Äkkiä terskani vain jäi hänen suuhunsa ja tunsin, kuinka kieli alkoi seikkailemaan ympäri terskaa.

Tuntui hiukan polttavalta kun kielen kärki kosketteli terskan alapuolta. Posket lommolla hän imi kaluani. Nytkähtelin hiukan väkisinkin. Jenna lopetti kaluni imemisen ja kouraisi kädellään pallejani. En osannut odottaa sitä. Kehossani meni kylmiä väreitä. Hennot kädet hipelöivät kassejani tuottaen hyvän nautinnon.

Jenna nousi seisomaan. Pussasin häntä. Jenna kääntyi selin minuun ja hieroi hieman häpyhuuliansa samalla hiukan pyllistäen minulle.

Hän tuli aivan minuun kiinni ja ohjasi kaluni kohti pillua. Ajattelin, että nyt päästäisiin asiaan. Jännitin tahattomasti jalkojani.

Katselin hänen selkäänsä ja peppuaan kun tunsin, että häpyhuulet osuivat terskaani. Nytkäytin lantiotani eteenpäin. Jenna koukisti hieman selkäänsä ja painoi pakaransa lantiooni kiinni samalla kalun sukeltaessa tiukkaan pilluun.

”Ahhh!!!” voihkin kun Jenna hitaasti liikutti lantiotaan edestakaisin. Jenna puristeli tissejänsä kiimassa. Vielä muutama liike ja hän vetäytyi. Kaluni pompahti ulos pillusta sykkivänä ja terskan ollessa punertava.

Jenna kääntyi minuunpäin. Hän selvästi halusi kiusoitella minua ja venyttää sperman tulemista, sillä hän meni sängylle polvilleen, vei kätensä haaroväliin ja alkoi masturboimaan. Kahdella sormella hän ensin hieroi häpyhuuliaan kunnes työnsi keskisormensa ja nimettömänsä pilluun sisään. Toisella kädellä hän hieroi tissiään.

Olisin runkannut mulkkuani ellen olisi sidottuna. Nyt jouduin vain katselemaan tuota viettelevää vartaloa.

Jennan alkoi tehdä mieli lisää kaluani, sillä hän ei kauaa jaksanut keikkua sängyllä kun hän tuli takaisin luokseni.

”Ding dong” ovikello soi. Molemmat katsoimme toisiamme hetken. Jenna laittoi ylleensä kylpytakin ja lähti katsomaan kuka siellä on. Jenna avasi oven.

”Moi. Mitäs sä täällä?” Jenna kysyi.

”Tulin huvikseen käymään, mutta sulla taitaa olla jotain kesken” ovella olleva sanoi. Tunnistin äänen ja tiesin, että ovella on Jennan paras tyttökaveri.

Tiesin, että he jakaisivat lähes kaiken keskenään, mutta hämmästyin ja pelästyin todella, kun Jenna ja muija tuli äkkiä makuuhuoneeseen.

”Katos Kati, mikä herkku mulla täällä on…” Jenna sanoi Katille.

Nolostuin hieman kun olin siinä sidottuna ja kalu täydessä tanassa terska paljaana. Toisaalta tilanne oli kiihottava, sillä ei Katikaan mikään pahannäköinen ole. Jenna ja Kati katselivat vartaloani aivan edessäni.

”Istu ja nauti esityksestä…” Jenna sanoi Katille ja otti kylpytakin pois.

Kati meni sängylle istumaan, Jenna tuli luokseni ja alkoi runkkaamaan vetikkaani. Käsi vaelteli pitkin kaluni vartta välillä keskittyen stimuloimaan terskaa. Tuntui hiukan polttavalta terskan hinkkaaminen melko kuivilla käsillä, mutta yritin rentouttaa vartaloni. Hetken päästä Jenna nousi jälleen seisomaan ja ohjasi kaluni pilluun sisään. Oi kuinka tiukasti pillun seinämät hankasivat terskaani.

Kati otti kamerakännykällään pari kuvaa meistä täydessä touhussa. Jennan vauhti alkoi olla sen verran tahdikas, että aloin olemaan lähellä tulemista.

”Ah, mä tuun kohta…” sanoin voihkivalla äänellä.

Jenna lisäsi tahtia. Katsoin kattoon Jennan pakaroiden läiskähdellessä minua vasten. Suljin silmäni ja tunsin, kuinka sperma alkoi lähteä liikkeelle.

”Hoih! Mä tuun!” huusin.

”Anna tulla vaan!” Jenna huusi kiihkoissa.

Pysyin aivan paikallani. Jenna hinkkasi vartaloaan minua vasten. Penikseni suorastaan räjähti pilluun sisään. Penikseni oli niin syvällä kuin pystyi. Kaluni sykki huimaa vauhtia Jennan sisällä.

Jenna jatkoi hetken panemista vielä orgasminkin jälkeen. Rimpuilin väkisinkin hiukan, sen verran oli kalu arkana rajun orgasmin jälkeen. Jenna päästi kaluni ulos pillusta. Terskan päällä oli hieman spermaa.

Kalu on jo hiukan veltostunut. Kati katseli hiljaisena meitä. Jenna kääntyi ympäri minuun päin ja tarrasi kädellään puoliksi veltostuneesta kalustani kiinni. Pari runkkausliikettä ja terskan hiplaus tuntui toisaalta hyvältä, mutta taas toisaalta tuskaisen polttavalta.

Kati tuli luoksemme ja otti vielä kuvan puhelimeensa veltostuneesta kalustani.

”Mä taidankin tästä lähtee. Oli oikein piristävää” Kati sanoi.

”Juu soitellaan…”

Kati lähti kohti ulko-ovea samalla hänen hiplatessaan kännykkäänsä. Jenna alkoi irroitamaan käsieni ja jalkojeni siteitä. Siteet avattuaan seisoimme molemmat alastomina keskellä huonetta. Halasimme toisiamme.

Istuimme sängynreunalle. Olimme aivan kylki toisissamme kiinni ja pidimme toisiamme kädestä. Huokasimme syvään, kunnes Jenna kuiskasi korvaani:

”Otetaanko toinen kierros?”

Kommentoi

top