search
top

Naapuri vieraissa II

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (7 votes, average: 3.29 out of 5)
Loading...

Tuli seuraava päivä ja olo oli hiukan raukea eilisten kokemusten jälkeen. Huomasin kuitenkin kasvoillani peilistä katsoen jonkinlaista tyydytystä siitä mitä olimme eilen kokeneet. Olin yksikseni ja kun katsoin keittiön ikkunasta huomasin sinunkin availevan verhojanne kotonasi. Ajattelin kutsua sinut aamukahville, kun huomasin että pihaanne ajoi auto. Autosta kipusi ulos ystävättäresi jonka olin nähnyt usein teillä käyvän. Aikaa kului kaikenlaisten askarien parissa ja kun vaimoni soitti matkoiltaan ilmoitin että on niin kamalan tylsää vaikka samalla ajattelin että ihanaa kun vmo tekee noita reissuhommia. Eilinen kokemus antoi uskoa että sama voi tapahtua vielä toistekin.

Touhusin pihallani jotain kun toit roskia ulos. Huikkasin että etkö mennytkään miehesi luo mökillenne johon vastasit että et kun Arja tuli käymään teillä. Se jäi siihen ja kun myöhemmin tulin jälleen ulos huomasin että katselitte minua keittiön ikkunastanne ystävättäresi kanssa. Tuli ilta ja ajattelin että lähdempä käymään mökilläni kokeilemassa tulisiko kalaa ja saunomassa kun saan tehdä sen aivan yksin. Aloin pakkaamaan kun tulit pihalleni ja kysyit olenko lähdössä johonkin. Pian kun sait tietää suuntani kysyit voitko lähteä mukaan sillä et mene teidän omalle mökillenne ja katsoit silmiini jolloin näin että sinulla on jotain mielessäsi eilisen jälkeen. Mikäs siinä ilmoitin ja yllätys oli suuri kun ystävättäresi Arja tuli kanssasi ulos ja näin olimme pian kaikki kolme matkalla mökilleni. Matkalla kävin hakemassa keskaria ja kotoani olin ottanut vodka pullon ja limppaa. Te joitte keskaria ja kikatitte kuin kakarat omille jutuillenne.

Tulimme mökilleni ja ilmoitin panevani saunaan tulen hetimiten niin pääsette saunomaan. Ajattelin että käyn kalassa vasta seuraavana aamuna. Ulkosauna joka minulla on järven rannassa lämpeni hyvinkin nopeasti ja kun katselin menoanne saunaa kohden en voinut olla miettimättä mitä kanssasi olin kokenut eilen. Ajattelin majoittaa teidät niin että nukutte ulkorakennuksessa, eräänlaisessa aitassa ja ajattelin että kun tulee aika ettei ystävättäresi ole lähellä pyydän sinua käymään vierelläni yöllä.

Olitte päässeet saunaan ja tiesin että teillä menee siellä aikaa sillä saunan kuistilla on mukavaa lekotella ja saunassa on ikkunat joita avaamalla sinne ei tule liian kuuma. Saunassani on myös porstua ja ajattelin yllättää teidät. Otin jääpalakonnestani sangollisen jäitä ja tein komeat ja värikkäät vodkapaukut teille, lisäsin siihen jäitä ja lähdin tuomaan niitä teille. Ajattelin että jätän ne siihen porstuan pöydälle. Olitte saunassa ja huikkasin teille että täällä on drinkit. Vastasit että ompa huono palvelu kun ei tuoda perille asti. Olitte jo hiukan tuiterissa molemmat. Niimpä otin lasit ja shortsit päällä astuin sisään saunaan. Siellä olitte lauteilla jalat hiukan harallaan ja ennen kuin kerkisitte nostaa jalkanne toisen päälle kerkisin rekisteröidä molempien vaot. Se taas aiheutti reaktion lahkeessani kun mulkkuni alkoi paisua ja vaikeuttaa kulkuani.

Ojensin drinkit teille ja ajattelin että lähden, Kysyit ystävättäreltäsi kuulteni että eihän se haittaisi jos tulisin kanssanne saunaan. Pian olin lauteilla ja käydessäni riisutumassa olin saanut mulkkuni myös rauhoittumaan. Istuin välissänne ja tunsin että ystävättäresi katse viipyi jalkovälissäni kun olin katse sinuunpäin. Myös minua alkoi huimata ja yritin ajatella aivan muita asioita samalla kun keskustelimme mutta kun olit siinä vieressäni ajatukseni toistuvasti karkasivat eiliseen ja se aiheutti sen että mulkkuni reagoi ja käsieni suojassa jatkoi nousuaan. Arja tietää sanoit kun huomasit tilanteeni joka helpotti minua. Annoin mulkkuni tulla esiin käsieni alta ja sain ihailevat katseenne osakseni kun katsoitte 24 snettistä ylväänä seisovaa kaluani.

Piru iski mieleeni sillä pyysin että kosketatte minua. Niimpä pian molempien kädet olivat mulkkuni varressa kun vatkasitte sitä. Tunsin molemmin puolin teidän rintanne painuvan kylkiini ja kiihotuin entisestään. Ystävättäresi Arja oli eronnut nainen ja hiukan sinua nuorempi. Hän tuntui kiihottuvan ja kuiskasinkin sinulle että voisitko käydä vaikkapa uimassa. Niimpä kun olit mennyt katsoin Arjaa silmiin ja kysyin haluatko… Vastaamatta hän nousi hajareisin mulkkuni päälle ja alkoi nostelemaan tahdikkaasti pyllyään. Hän houkasi syvään saadessaan ensimmäisen orgasmin ja meni hiukan veltoksi. Nostelin häntä hänen pyllyposkistaan niin että hän alkoi uudestaan jatkamaan. Ei mennyt kauaakaan kun hän ilmoitti että taas tulee…. Hänen orgasminsa oli nyt sykkivä ja pulppuava niin että hän oli toisissa maailmoissa eikä kuullut kun tulit saunan ovesta. Näytin merkkiä sinulle että jää sinne ja nostin Arjaa sylistäni niin että hän edelleen oli kasvot minuun päin. Jalkatuki saunassani on niin leveä ja korkea että nostin arjan istumaan siihen. Nostin hänen jalkansa ylös ja työnnyin kerralla syvälle. Aloin vatkata niin että pian tunsin laukeavani. Olit tulossa samaan aikaan ja pääsi painui taaksepäin kun sait orgasmin samalla kun spermani pulppusi sisääsi suonivasti sykkivästä mulkustani.

Jäit mulkkuuni kuin ripustumaan kunnes vedin sen ulos ja suuri purputus kävi vaginastasi kun se joutui luopumaan mulkkuni sitomisesta. Nousit syliini ja otit kiinni kaulastani kiittäen sillä et ollut aikoihin kokenut mitään tällaista, jos koskaan. Sinä olit ollut aivan hiljaa ja päästit pienen rykäyksen jolloin arja kääntyi todeten sinulle, olit aivan oikeassa. Silloin tiesin että olitte jutelleet siitä mitä eilen olimme kokeneet. Tule tänne sanoin ja otin teidät kainaloihini molemmin puolin. Arjan vagina valui spermaa ja tilanne oli niin kiihottava että mulkkuni alkoi vaatia lisää. Otit mulkkuni käteesi samalla kun Arja katseli ja aloit vatkaamaan niin että pian mulkkuni sojoitti kohti taivasta. Pyysin että tulet sen päälle ja samalla kun aloit liikehdinnän pyysin Arjaa nostamaan itseään niin että hänen toinen jalkansa on lauteilla ja toinen jalkatasolla. Näin sain alkaa vatkaamaan hänen pimppiään samalla kun sinä nait minua yhän kiihtyvässä tahdissa. Sait orgasmin ja kun huusit sen ulos tiesin että ystävyytenne on rajatonta sillä et pelännyt näyttää tunteitasi. Pyysin että menemme alas lauteilta kaikki kolme. Pyysin että menette suihkukulmaukseen ja kumarrutte eteenpäin. Näin edessäni oli kaksi vaginaa joista toinen valui edelleen spermaa… Työnsin mulkkuni rajusti Arjan pimppiin ja samalla sain otteen oikealla kädelläni vaginastasi ja hieroin klitoristasi niin että pyllysi pyöri kuin vimmattu. Nain Arjaa hullun lailla takaapäin ja tiesin että pian hän jälleen tulee. Laukeaminen oli kuin hirmumyrsky sillä hän kuin taisteli mulkkuni varrella antaen itselleen valtavat laavasyöksyt. Kun hän hiukan rauhottuin vedin mulkkuni ulos ja työnsin sen Sinun ihanaan vaginaasi. Huokailit nimeäni samalla kun hitaasti imit mulkkuani syvemmälle. Samalla arja edelleen nojaten seinään tunsi kuinka vasemmat sormeni hyväilivät vaginaansa. Hän käänsi päätään niin että saattoi antaa minulle vienon hymyn ja hetken katsoit vatkaamista jota suoritin kanssasi. Tulit jälleen ja hieroit itseäsi mulkkuni varteen vaginasi samalla puristuen yhä tiukemmin mulkkuani vasten jolloin tunsi että lastini lähtee liikkeelle. Lastini purkautui minun huutoni säestyksellä sisääsi niin että hetken päästä kun vedin mulkkuni ulos mukana tuli aimoannos spermaa.

Rauhoitutaan hiukan sanoin hetken päästä ja pesin teidät molemmat saaden suukkoja joka puolelle. Toista pestessäni, toinen hinkkasi itseään kylkiäni vasten. Pian pesitte minutkin ja tunnuitte huolehtivan erityisesti jalkovälini puhtaudesta sillä saippuoitte sen niin että siellä oli kohta iso saippua kupla jota sitten huuhtelitte. Nyt pitää ottaa vielä löylyä ja käydä uimassa totesin kun kiipesimme uudestaan lauteille. Onneksi juomaa oli lisää ja hain porstuan jääkaapista olutta meille kaikille. Niitä hörppiessämme kysyin kuinka hyviä ystävättäriä oikein olettekaan kun tunnutte voivan kaikki asiat toisillenne kertoa. Olitte kuulemma jakaneet kaiken tiedon keskenänne jo alakoulusta saakka jolloin ymmärsin että olit kertonut kaiken mitä välillämme eilen tapahtui myös arjalle. Tiedättekö mikä miehiä kiihottaa… Katsoitte minua ihmeissänne. Pyysin että nousepa Arja ylös ja tule eteeni. Samalla pyysin sinua istumaan syliini kasvot vasten Arjaa. Kikatitte jälleen ja kun kysyin sinulta mitä näet edessäsi vastasit että kauniin naisen. Niimpä sanoin ja tartuin oikeaan käteesi vieden sitä kohden Arjan rintaa. Ei sanoit ja yritit kierähtää sylistäni. En päästänyt sinua eikä Arjakaan päässyt ollen jalkojeni pihdissä. Niimpä sain kätesi arjan rinnalle ja kysyin mitä tunnet. Vastasit että arjan tissin ja aloitte kikattamaan. Purista sitä hiukan sanoin. Teit senkin ja kun kerroin että toivoisin että voimme rakastella kaikki kolme yhdessä, ilmeiaesti hiukan alkoholin seurauksena pian siihen myönnyitte. Asetin teidät vastakkain ja pyysin että arja hiukan nousee varpailleen selkä minuunpäin. Näin pääsin työntymään häneen samalla kun hänen rintanssa olivat sinua vasten. Sinä otit arjan sivuilta kiinni minun pyllystäni ja painoit minua sisään arjaan samalla hinkaten itseäsi arjaa vasten. Teimme tätä kunnes sain orgasmin jolla tuntui olevan voima nostaa arja lattiasta. Annoit pusun arjan poskelle ja kysyit minulta tuntuiko hyvältä. Hymyilin ja kerroin että pian kun saapuu yö, saan antaa teille molemmille uuden kokemuksen. Tuo kokemus syntyy vain kun voimme luottaa toisiimme….

Saunan jälkeen suunnistimme kohti mökkiäni hilpeinä ja tyydytettyinä. Haluatko sinä tietää mitä mökilläni tapahtui ?

Kommentoi

top