search
top

Vävykokelas 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (8 votes, average: 4.38 out of 5)
Loading...

 
“Sä lähdit nopeesti, Ville. Etkö pitänyt lastista?” Naurahdan raukeasti avatessani toisen suihkun.

“No… uh… Sitä vaan tuli niin paljon…. Olisit voinut vähän varoittaa… Enkä oo kovin useesti saanut naamalleni.” Ville mumisee oman suihkunsa alta juuri ja juuri kuuluvalla äänellä.

“Ai? Sulla ei siis ollut kyrpä suussa ekaa kertaa?” Alan saippuoimaan vartaloani vävykokelasta tutkivasti katsellen.

“No… uh… Ei ollut, imin ekaa kertaa teininä. Tykkään tosin mimmeistä enemmän mut… tää on kivaa vaihtelua.” Ville avautuu suihkun alla. “En oo nyt vähään aikaan imenyt ketään, ja… tota… sulla kun on noin iso… niin en vaan voinut vastustaa, sori.” Ville jatkaa selvästi hieman nolona.

“Äh, eihän sun tarvii noin hyvää imua anteeks alkaa pyytelee. Kuten huomasit en oo vähään aikaan tullut. Teki tosi hyvää.” Hymyilen pojalle. “Mähän voin vaikka saippuoida sut korvaukseksi?”

“No… um… Se sopii.” Villen silmät selvästi kirkastuvat ja haaroissa roikkuva peniskin näyttää nytkähtävän hieman hereille.

Jätän toisen suihkuista auki ääniä vaimentamaan ja siirryn Ville luokse. Poika selvästi värähtelee odotuksesta, kaadan runsaasti saippuaa käsiini ja alan hieromaan sitä ensin Ville olkapäille ja rintakehälle. Ville huokailee, sulkee silmänsä ja selvästi nauttii aikuisen miehen voimakkaista ja määrätietoisista otteista.

Ville nuori kalu herää henkiin ja alkaa seistä terhakkaasi kohti kattoa. Hieroin saippuaan Villen kiinteään vatsaan mutta en koske vielä kaluun. Poika huokailee ja kääntyy pyynnöstäni nojaamaan kylpyhuoneen seinään. Alan hieromaan saippuaa pojan kauniiseen selkään ja siirryn pikkuhiljaa alemmas kohti kiinteitä pakaroita.

Otan pesujakkaran alleni ja istahdan Ville taakse. Ihailen hetken paljaita pakaroita ennen kuin alan levittämään saippuaa niille. Ville nyyhkäisee syvään kun saippuan liukastama käteni liukuu kiinteiden pakaroiden väliin.

“Onko sua nussittu?” Kysyn hieroessani raskaasti huohottavan Villen peppureikää peukalollani.

“Uuuhhh…. On. Mut… sä et oikeesti voi… Sulla on liian iso… Sun terska repii mut…” Ville nyyhkii peukalon painuessa sisään suoleen.

“Oletko ihan varma, Ville? Etkö halua kokeilla appiukon kyrpää perseessäsi?” Virnuilen otteessani nytkähtelevälle pojalle jatkaen peukalon pyörittelemistä reiällä ja suolessa.

“Uuuh… Olen…. Sä oikeesti halkaiset mut… En uskalla antaa sun nussia…” Ville uikuttaa jo. “Ymmärräthän sä, Masa?”

“Joojoo, ymmärränhän mä.” Hymähdän ja siirryn saippuaisine käsineni reisille, polvitaipeille ja pohkeille.

Ville kääntyy jalat hieman täristen taas mua kohti. Kaunis kyrpä valuttaa jo kiimalimaa silmieni edessä ja Villen katse anelee helpotusta. Jatkan saippuoimalla reisien etuosan sekä sääret. Ville huokailee ja nauttii selvästi olostaan.

“Kaipa sun kyrpäkin pitää pestä? Sehän on ihan öljyssä ja limoissa.” Nostan katseeni Villen silmiin.

“Joo…Uuhhh… Oo kiltti ja saippuoi sekin.” Ville saa ähkäistyä.

Naurahdan ja alan hieromaan Villen raskaina roikkuviin paljaaksi ajeltuihin kasseihin saippuaa. Ville nytkähtää, vilkaisen vapaana heilahtelevaa kalua jo hieman odottavasti. Jatkan käsilläni kyrvän juureen, kalu nytkii ja Ville vetää henkeä syvään. Puristan molemmat saippuaiset käteni nuoren kundin paksulle ja pitkälle varrelle ja alan runkkaamaan sitä hellästi, en purista liikaa.

Villen kuuma kyrpä valuttaa kiimalimaa, käteni liikkuvat kohti terskaa ja puristuvat lopulta sen ympärille. Ville nytkähtää, kyrpä nytkähtää mutta ei ala vieläkään puskemaan spermaa.

“Koska sä oot tullut viimeks, Ville?”

“Luoja… Mä… siis… Eilen illalla. Vittu että teet hyvää… jatka… Runkkaa… uuuhhh….”

“Sä kestät aika hyvin ton ikäiseksi… Se on hyvä ominaisuus.”

“Joo… Tuntuu niin hyvältä, en haluu tulla vielä… Voitko… Voitko imee vähän ees?”

“Vai imeä? Kaipa mä voin vävykokelaalta ottaa suihin. Mut ensin sut pitää huuhtoa, saippua ei maistu hyvältä.” Nousen seisomaan, otan suihkun käteeni ja alan huuhtelemaan saippuaa kiimaisen pojan vartalolta. Ville pyörähtelee muhkea kalu heiluen edessäni ja huuhtoo itsekin saippuaa vartaloltaan.

“Sä taidat olla aika valmis jo?” Hymähdän, lasken suihkun kädestäni ja istahdan taas Ville eteen jakkaralle.

“No… joo… Alan todellakin olemaan.” Ville nojaa seinään ja virnistää. “Jännä nähdä kumpi teistä lutkuttaa paremmin, isä vai tytär.”

Mulkaisen virnuilevaa kundia varoittavasti ja lipaisen rauhassa terskaa. Ville huokaisee kun annan terskan liukua huulieni välistä suuhun ja vetää syvään henkeä kun annan kieleni pyöriä terskan ympärillä. Kalu on hyvänkokoinen, terska tuntuu hyvältä suussa ja Villen mahla maistuu herkulliselta.

“Vittu… Sä osaat… Nuole, ime, lutkuta…” Ville ähkii tyytyväisenä edessäni. “Näytä miten syvälle sä saat sen, jooko?”

Naurahdan itsekseni ja alan nussia suullani Villen maukasta kyrpää, annan kyrvän liukua pikkuhiljaa syvemmälle. Terska tuntuu hyvältä nielunsuussa, pidän Villen lantioista kiinni molemmin käsin ja alan painamaan päätäni lähemmäs. Kuulen epäuskoisen äännähdyksen pojan tuntiessa terskansa liukuvan nieluuni.

“Ei oo vittu totta… Niele se… Niele kaikki… Vittu miten hyvää…Sun tyttäres ei saa lähellekään noin paljoa…” Ville huohottaa ja tarttuu lopulta kaljusta päästäni molemmin käsin kiinni. “Hitto… Lissusta saa paremman otteen kuin susta…”

Nautin Villen kehuista sekä voimakkaasta otteesta päästäni. Annan ison kalun liukua lopulta kokonaan suuhuni ja nieluuni. Ville pitää päätäni paikallaan hetken, huohottaa epäuskoisena tuntiessaan kieleni kutittavan kalun juursta ja lipaisevan pallejaan.

“Vittu… Miten sä teet ton… Kukaan ei oo niellyt mua kokonaan, ei kukaan… Kato mua, vittu, kato mua silmiin!” Ville mölisee jo hieman liian kovalla äänellä.

Nostan vain hieman vettä valuvat silmäni vävykokelaaseen ja vastaan tämän kiimaiseen katseeseen. “Vitun homo… Sä saat kohta mun lastin… Saat sen ihan kohta…” Ville ähkii ja alkaa nussimaan suutani ja nieluani ahneesti. Iso kalu liukuu lähes kokonaan suustani, painuu taas sisään koko varreltaan, saa voimakkuudellaan mut kakistelemaan.

“Vittu… Nyt… Luoja… Nyt sä saat….” Ville lopulta ähkäisee, työntää kyrpänsä nieluuni ja alkaa tulla. Nuoren kundin iso kyrpä puskee paksua spermaa suoraan nieluuni, kädet pitävät päästäni tiukasti kiinni ja lanne nussii naamaani kassien lätkiessä leukaan. “Uuuhhh…. Niele kaikki, vittu, niele ne…” Ville murisee sperman suihkutessa suoraan nieluuni osan purskahdellessa suupielistäni parralleni ja viiksilleni. Spermaa tippuu suupielistä ja parralta vatsalleni ja jakkaralle.

Lopulta Ville vetää kalunsa suustani ja puristaa viimeiset tipat poskilleni. “Vittu mikä lutkuttaja… Tyttäres tarvii vielä paljon oppia…” Ville huokaisee ja katselee mua tyytyväisenä.

“Kiva että pidit…” Saan sanottua pienen hengenhaukkomisen jälkeen. “…maistut todella hyvältä.”

“Sitä sun tyttäreskin sanoo.” Ville nauraa ääneen ja avaa taas suihkun. “Voitko opettaa mulle syväkurkun myös? Opetan sen sitten Lissulle.” Ville jatkaa höröttelyään.

Peseydymme vielä pikaisesti ennen kuin liitymme perheen naisten seuraan olohuoneen puolelle.

Yksi kommentti viestissä: “Vävykokelas 2”

  1. Lukija says:

    Hieno tarina! Kyllä Villen pitäis mun mielestä kokea apen kalu pepussaan…

Kommentoi

top