search
top

Äitipuolen pimeä puoli, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (12 votes, average: 4.17 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa tarinalle. Oli pari ideaa, mihin suuntaan juttua jatkaisin ja tällainen vaihtoehto sitten muodostui valmiiksi.

ÄITIPUOLEN PIMEÄ PUOLI – osa 2

Edellisen tapaamisemme jälkeen en juurikaan ollut pitänyt yhteyttä Marianneen. Silloin tällöin soittelin isälleni ja kysyin kuulumisia. Joskus taustalta kuului äitipuoleni huudahdus: “Sano terveisiä!” tai vastaavaa. Kaikki tuntui päällisin puolin olevan kuin ennenkin. Itse asiassa pyrin todellakin unohtamaan tuon kummallisen, päättömän tapahtumaketjun viime keväältä. Kokonaan en sitä tietenkään onnistunut mielestäni pyyhkimään mutta keskityin oman asuinympäristöni tapahtumiin, tyttöjen jahtaamiseen ja uuden työpaikkani rutiineihin.

Itse asiassa syksymmällä aloin tapailla erästä kaverini entistä työtoveria, Taija-nimistä vaaleaverikköä. Parina viikonloppuyönä olin päässyt sänkypuuhiinkin asti, mistä olin varsin tyytyväinen. Jatkuvasti emme olleet yhdessä, mutta tapailimme avoimin mielin: ehkä tästä joskus tulisi vakavampikin suhde. Marraskuussa Taija tosin lähti pariksi kuukaudeksi ulkomaille opiskelemaan, joten talven pimeimmän ajan minun olisi pärjättävä ilman hätä. Olimme toki sopineet, että muitakin voisimme tällä hetkellä treffailla jos sopivia tilaisuuksia kohdalle sattuisi.

Joulukuun alussa isäni soitti ja pyysi minua tulemaan joulun alla heidän luokseen, minulla kun oli joulun molemmin puolin sopivasti vapaata töistä. Varsinaiset joulunpyhät viettäisin tänä vuonna biologisen äitini ja tämän sukulaisten luona, mutta eräänlainen “esijoulu” sujuisi mukavasti isän kämpillä. Suostuin ehdotukseen vaikka hieman kiusaannuttava pohjavire tuon tapaamisen ajattelemisesta nousikin. No, ihmissuhteet normalisoituvat kun niiden antaa normalisoitua. Tuskinpa nyt enää menettäisin samalla tavoin järkeäni kuin viimeksi. Tietty kokeilu on oli kokeiltu ja sillä selvä.

Oli joulukuun kahdeskymmenes, kun saavuin talolle, jonka ääriviivat lumipeite oli pehmentänyt. Minut otettiin lämpimästi vastaan. Paikalla oli isäni ja äitipuoleni lisäksi isäni veli ja sisko. Viimemainitut olivat käymässä yön yli ja poistuivat seuraavana päivänä. Panin merkille, että Marianne hieman vältteli katsettani ja puhui kanssani melko niukasti, sen kummemmin vitsailematta. Itse asiassa taisin käyttäytyä samoin häntä kohtaan.

No, pian oli 22.12. Seuraavana päivänä minun oli määrä lähteä varsinaisen joulun viettoon sadan kilometrin päähän. Tämän päivän käytin tapaamalla tuttua tyyppiä tuopin äärellä ja ostamalla isälle ja Mariannelle pienet joululahjat – kirjan ja villasukat. Kun tulin alkuillasta kotiin, isä, hänen työkaverinsa ja Marianne istuivat keittiön pöydässä ja joivat punaviiniä. Humalassa he eivät näyttäneet olevan. Tarjosivat lasin minullekin. Juteltuani hetken menin olohuoneeseen televisiota katsomaan.

Noin tunnin päästä, otettuaan huikat konjakkia, kuulin isäni sanovan, että hän ja työkaveri lähtisivät vielä läheisessä ravintolassa piipahtamaan. Pian he lähtivätkin. Kuulin oven naksahtavan kiinni. Oli televisiota lukuun ottamatta hiljaista. Ilmeisesti Marianne oli jäänyt istumaan keittiöön. Päätin mennä sinne hänen kanssaan juttelemaan. Hän ei vieläkään ollut varsinaisesti humalassa, ehkä hieman rentoutunut ja punaposkinen viinin ansiosta. Aloitin keskustelun töihin ja matkusteluun liittyen. Pian kerroin Taijasta. Ilmapiiri alkoi olla melko rento, äitipuoleni tuli maininneeksi, että heillä ei isäni kanssa mikään “äärimmäisen sidottu” liitto ollut tällä hetkellä, mitä ikinä se sitten tarkoittikaan.

“Käväisen pissalla”, Marianne sanoi pian ja nousi pöydästä. Viiniä siemaisten katselin, kuinka hänen pyöreä farkkujen peittämä takapuolensa keikkui kohti eteiskäytävällä olevaa wc:tä. Join lasin loppuun. Yhtäkkiä tajuntaani iski ajatus: nyt olisi puhuttava ristiriidat selviksi. Muutoin asia vaivaisi koko joululoman ajan. Siispä nousin ja astelin vessan ovelle.

Marianne ei ollut laittanut ovea lukkoon. Kuulin, kuinka hän kolisteli hieman meikkihyllyllä, kenties parfyymia tai puuteria käyttäen. Sitten kuului farkkujen nappien avaamisen ääni, muovisen istuinrenkaan napsahdus… Ja minä astuin sisälle. Suljin vaistomaisesti oven perässäni. Mariannen suu loksahti auki. Hän istui pöntöllä, minä nojasin seinään ja katsoin vuoronperään hänen sääriään ja kasvojaan.

“No, anna tulla vaan. Ei pissaamisessa mitään hävettävää ole”, sanoin. Voi luoja, mistä nämä sanat oikein kumpusivat? Joka tapauksessa äitipuoleni ähkäisi ja alkoi virtsata pönttöön. Hän katsoi minuun uhmakkaasti, kuin kysyen: “Tätäkö haluat?” Lirisevä ääni kesti viitisentoista sekuntia, sitten Marianne otti päätään pudistellen vessapaperia ja pyyhki alapäänsä.

“Onpa hauskaa. Ootko sä seonnut?” Marianne kysyi ja veti pikkuhousunsa ja farkkunsa ylös (ehdin nähdä vilauksen lähes posliinista jalkovälistä).

“Halusin…puhua”, sanoin. “Mutta puhutaan kohta. Mun vuoro”, sanoin ja avasin sepalukseni. Marianne astui sivuun, vessan päätyseinän puolelle. Olin nyt hänen ja oven välissä. Otin esiin kaluni, joka oli ehkä jo hieman paisunut. Keskityin hetken ja aloin kusta vasten pöntön posliiniseinämää. Vilkaisin äitipuoltani, joka oli yhä silmät pyöreinä ihmetyksestä. Yhtäkkiä tartuin hänen käteensä ja vein sen penikselleni. “Pidä kiinni”, sanoin . Hän yritti vetää kättä pois, mutta pidin otteeni ja Mariannen lämpimät sormet ottivat virtsaavasta elimestä löyhästi kiinni. Irrotin toisen käteni otteen penikseltäni, jolloin se oli täysin naisen sormien varassa.

Noiden muutaman sekunnin aikana mieleeni nousi kaikenlaista sairasta. Kuinka käskisin Mariannen polvistua. Kääntyisin häntä kohti, virtsa lentäisi kaulalle ja rinnoille. Nuori mies kusemassa äitipuolensa päälle. Äitipuolen, joka pärskisi aluksi mutta ottaisi sitten vastaan kultaisen suihkuin, joisi alistuneena ja kiimaisena tuota nestettä…

Kaluni oli äkkiä puolikova. Virtsantulo lakkasi ja Marianne riuhtaisi kätensä irti. “Nyt kyllä loppui tämä pelleily”, hän sanoi ja loikkasi minun ja pöntön välistä kohti ovea. Kiedoin käteni hänen ympärilleen, työnsin kädet paidanhelman alle ja etsin muhkeat rinnat käsiini. Marianne rimpuili ja ähki. Suutelin hänen niskaansa. “Tiedän mitä sä haluat”, kähisin kiihkoissani. Kovettuva kaluni heilui farkkupersettä vasten.

“Päästä irti”, Marianne kivahti. Ennen kuin sen tekisin, halusin kokeilla yhden asian. Äkkiä työnsin toisen käteni sisään äitipuoleni housunkauluksesta. Sitten pikkuhousujen sisään. Lämmintä, kimmoisaa lihaa… ja hieman kosteutta. Kyllä, ei ollut epäilystäkään, etteikö hän ollut syystä tai toisesta kiihottunut. Ei mielettömän märkä mutta hieman häpyhuulten välistä kostunut kuitenkin.

Kuului oven raksahdus. Päästin äkkiä irti, astuimme molemmat ulos vessasta. Ehdin hyppiä olohuoneeseen juuri, kun tuulikaapin ovi aukesi. Se oli isäni. “Tultiin hakemaan tuon Reiman luottokortti, se jäi…mihinkäs…tähän eteisen pöydälle. Et mukaan baariin tulis? Tai te molemmat?” hän kysyi ääntään korottaen. Marianne seisoskeli nyt keittiön ovella, venytellen ja haukotellen. Vastasimme kumpikin, että ei tällä kertaa. “Moi sitten”, isä sanoi ja poistui taas.

Hetken oli hiljaista. Odotin, että uutta oven avausta ei kuuluisi. Puolen minuutin päästä astelin keittiöön. Marianne oli tiskialtaan luona, selin minuun. Hän laski hanasta lasiin vettä ja nosti sen huulilleen. Hän joi pitkän kulauksen, laski lasin pöydälle ja kääntyi ympäri. “Tuo äskeinen… oli siis sairasta, törkeetä. Ehkä olis parempi, jos menisit nyt nukkumaan ja lähtisit heti aamulla”. Hänen katseensa oli ankara mutta samaan aikaan jotenkin hämmentynyt, harhaileva.

“Mä tiedän jotain parempaa”, sanoin, aukaisin farkkuni ja annoin niiden pudota nilkkoihin. Sojottava kaluni kohotti jo komesti bokserien kangasta. Potkaisin farkkuni sivuun.

”Ei jumalauta”, oli kaikki mitä Marianne pysyi sanomaan. Hän kohtotti kätensä torjuakseen, mutta väänsin ne sivulle. Painoin Mariannen tiskipöytää vasten, otin tiukan otteen hänen hiuksistaan ja pidin paikoillaan päätä, joka yritti kääntyä sivulle. Hän kiljahti suuttumuksesta tai kivusta, mutta tukahdutin äänen suutelemalla häntä himokkaasti. Hän ei vastannut suudelmaan mutta ei enää kääntänyt päätään sivulle. Hätäiset nyrkit iskivät kylkiini, mutta eivät todellakaan täydellä voimalla. Irrottauduin suudelmasta, riuhdoin hänen paidanhelmansa ylös, kaivoin toisen rinnan esiin liiveistä ja nipistin nänniä. Hän vinkaisi, sulki silmänsä ja irvistäen yritti taas työntää minua poispäin. “No niin”, huohotin, “nyt alat saada sitä mistä tykkäät.” Läimäytin rintaa. ”Ai!” kuului kiljahdus. Astuin askelen taakse. Äitipuoleni oli niin shokissa, että ei vetänyt paidanhelmaa takaisin alas.

Siinä hän nyt seisoi, toinen rinta esiin kaivettuna, takakenossa tiskipöytään nojaten, kasvot punaisina, silmät suuttumusta hehkuen, hiukset kasvoille heilahtaneina. Jumalauta mikä näky. Vilkaisin ikkunaan. Sälekaihtimet olivat onneksi kiinni, ettei kukaan läheisellä kadulla kulkeva vahingossa näkisi puuhiamme. ”Ota paita vaan kokonaan pois”, sanoin ja virnistin. Riisuin oman paitani. Nyt ylläni oli enää bokserit ja sukat.

”Saatanan sekopää”, Marianne sanoi ja riuhtoi uhmakkain elkein paitansa pois. Osoitin rintoja. Tiiviisti silmiin katsoen hän aukaisi liivien hakaset ja päästi muhkeat tissit vapaiksi. Olisin halunnut syöksyä heti niiden kimppuun. Nyt mielessäni oli kuitenkin muuta. ”Kontillesi”, sanoin. Marianne avasi suunsa kuin protestoidakseen mutta taisi tykätä homman juonesta, sillä hän laskeutui kuuliaisesti kontilleen. Astuin pari askelta taaksepäin. ”Tänne”, käskin. Marianne konttasi luokseni korstetun hitain, notkein liikkein.

Nyt hän oli edessäni, boksereissa sojottava kullini oli hänen kasvojensa yläpuolella. ”Riisu nämä. Hampailla”, sanoin. Marianne otti käsillään kiinni reisistäni ja painoi kasvonsa kiinni jalkoväliini. Hän näykki kullia kankaan läpi, kurottautui sitten ylemmäs ja tarttui alushousujen yläreunaan kiinni. Hän riuhtaisi päätään alaspäin, jolloin bokserit putosivat alas ja patukkani singahti sojottamaan suoraan eteenpäin. ”Hmmm”, Marianne myhäili seksikkäästi. Niin oli hänet taas kesytetty. Tartuin kaluni varteen ja työnsin jalkoväliäni lähemmäs hänen kasvojaan. Marianne ymmärsi asian ja alkoi nuolla pallejani. Utelias, seikkaileva kieli tuntui mahtavalta. Runkkailin hitaasti, etten aivan vielä laukeaisi.

Tartuin narttuani hiuksista ja vedin ylöspäin. Hän nousi seisomaan. Työnsin käteni hänen pikkuhousuihinsa ja aloin hieroa kostunutta vakoa hitain liikkein. ”Kiimapillu”, muradin ja kumarruin nuolemaan rintoja. Ne värähtelivät käsittelyssäni, nännit kohosivat innokkaasti koviksi. Marianne vain huohotti ja hyväili selkääni. Suoristauduin ja tartuin rajummin kiinni noista ryntäistä. Katsoin äitipuoltani silmiin kuin olisin suuttunut jostain. Otin kiinni nänneistä ja puristin. Marianne voihkaisi. Työnsin häntä taaksepäin. ”Pöydälle, selälles”, komensin. Hän kävi istumaan pöydälle, levitti hieman jalkojaan ja oikaisi selkänsä. Ei ollut hullumpi näky tämäkään. Ikkunalla olevan sähkökynttelikön valo maalasi hänen upeat rintansa, pehmeän lantionsa kaaren ja jäntevät reidet lämpimällä sävyllä.

Riisuin hänen pikkuhousunsa. Kävin polvilleni pöydän eteen, suutelin reisiä, siirsin pikkuhousujen haarakiilan sivuun ja jatkoin pillun hivelyä. Pian sormeni olivat jo kosteat ja litisevä ääni korosti kiimaista tilannetta entisestään. Painoin kasvoni tuoksuvaan pesään. Uskomattoman hyvältä se maistuikin. Tartuin kiinni reisistä, nuolin antamuksella. Mariannen kädet haroivat hiuksiani. Hän alkoi huohottaa yhä lujemmin, pöytä tärähteli hänen vartalonsa nytkähdysten tahtiin. Oma kullini oli paisunut äärimmilleen, en edes koskenut siihen koska olisin saattanut laueta saman tien.

Ja sitten Marianne sai. Hän henkäisi terävästi ”Ah!” ja tärisi ja huohotti hetken. Nousin seisomaan ja ihailin upeaa näkyä, orgasmin saanutta uhkeamuotoista naista keittiönpöydällä punaisen joululiinan päällä. Kävin itsekin juomassa kulauksen vettä ja tulin sitten nostamaan Mariannea pystyyn. Hänen kasvoillaan oli nyt raukea ilme.

Seisoimme pöydän vieressä. ”Kuten näät, mä en saanut vielä”, sanoin. Marianne nyökkäsi ja naurahti. ”Ime sun joululahjaa, huora”, sanoin ja läimäytin häntä kevyesti poskelle. Puoleksi sekunniksi hän pysähtyi paikoilleen, mutta laskeutui heti sen jälkeen polvilleen. Palleja, kalun vartta ja pakaroitani hyväillen rakas äitipuoleni aloitti upean suihinoton. Suun imu, kielen liikkeet, kiveksiä ja munan vartta hipelöivät sormet, näky hänestä polvistuneena edessäni – uskomatonta. Pian tartuin Mariannea hiuksista. Juuri ennen laukeamista vedin kaluni ulos ja annoin mällin lentää huorani kasvoille, rinnoille, hiuksille ja olkapäille. Ähkin ja murahtelin, vapisin ja puuskutin.

Suljin hetkeksi silmäni. Kun avasin ne – ja pidin yhä Mariannen hiuksista kiinni – hän iski silmää, pyyhki spermoja pois poskiltaan ja nuolaisi sormeaan. Nautiskelin tuosta näystä ja annoin kullini pehmetä. Ja ilman mitään erillistä käskyä äitipuoleni nappasi kalun suuhunsa ja nuoli sen puhtaaksi.

Menimme vielä suihkuun. Tuossa talossa oli saunan yhteydessä melko iso verhon suojaama suihkutila, ei siis mitään ahdasta suihkukoppia. Pesimme toistemme vartalot hellin ottein. Emme puhuneet hetkeen, sanoja ei tarvittu. Kun kuivasimme vartaloitamme pyyhkeisiin, oli panetus alkanut taas kasvaa, ainakin itselläni. Ja vaistosin kyllä, että Mariannekin kaipasi kunnon panoa. Siispä sanoin yhtäkkiä, kun hän oli avaamassa suihkuhuoneen ovea: ”Mä haluun panna sua.”

”Ai nytkö, siis…” Marianne epäröi. Pudotin pyyhkeeni sivuun. Kaluni seisoi taas puolikovana. Vesipisaroita valui pitkin ihoani. ”Milloin ne tulee baarista?” hän mietti hiljaisella äänellä. ”Kyllä ne siellä viihtyy”, tokaisin ja riuhtaisin pyyhkeen hänen yltään. Painoin hänet kaakeliseinää vasten, suutelin kaulaa ja puristelin pulleita pakaroita.

”Uh, voi luoja, taas…” äitipuoleni huokaisi. Tunsin hänen kätensä tarraavan kulliini ja tekevän tunnustelevia runkkausliikkeitä. Penis oli jo valmiiksi puolikova ja muutaman sekunnin kuluttua se oli jo lähes täydessä mitassaan. Painoin kalua vasten hänen jalkoväliään ja huomasin sen olevan kostea, vastaanottavainen. Työnsin lantiotani eteenpäin ja terska painui pehmeään, napakkaan pillun syleilyyn. Hiljaa painoin vartta syvemmälle ja syvemmälle. Kosteat vartalomme painautuivat kiinni toisiinsa, jalat hakivat sopivaa tasapainoa, suutelimme himokkaasti.

Panin ihanaa narttuani hetken aikaa seisoma-asennosssa. Sitten käskin hänet kontilleen lattialle. Asetuin polvilleni hänen taakseen, etsin sopivan kulman sisääntuloon ja painauduin taas sisään pilluun. Levittelin pakaroita ja työntelin munaa sisään hitaasti nautiskellen. Ähisevä narttu painoi lantiollaan vastaan. Läimäytin pakaraa, sitten toista. Uudelleen. Ja uudelleen. Marianne kiljalhti ja huokaili nautinnosta. Tuntui, että hänen pillunsa olisi muuttunut suorastaan valuvan märäksi noiden läimäytysten myötä.

Vetäydyin ulos vitusta. Laskeuduin itsekin kontalleni. Työnsin kasvoni Mariannen peräpäähän. Puhdas mutta kiimaiselta tuoksuva vittu avautui kielelleni. Äitipuoleni huohotti kun nuolin ylös-alas. Kosteat pakarat värisivät poskiani vasten. Nostin kieltäni ylemmäs. Suukottelin välilihaa, puraisin muutaman kerran pakaroita ja siirryin suutelemaan pientä ryppyistä reikää. Yllättynyt, mutta kiimainen hymähdys kuului äitipuoleni suusta. Nuolin pyörivin liikkein, välillä pysädyin suukottelemaan reikää ja sen ympäristöä. Olin mielipuolisen kiiman vallassa. Kostutin sormen ja työnsin sen naisen perseeseen.

”Mä käytän kaikkia sun reikiä”, sanoin uhmakkaasti ja suoristauduin polvilleni. Painoin peukalon Mariannen anukseen ja tartuin häntä kiinni kosteista hiuksista.

”Mitä, aiotko sä… Panna mun pyllyä?” hän kysyi, yllättynyttä näytellen.
”Kyllä, sun poikapuoles panee sua kohta perseeseen”, kähisin kiimaisena. Marianne laittoi toisen kätensä pillulleen ja alkoi hyväillä klitoristaan. Itse liikuttelin peukaloa tiukassa peräreiässä vielä hetken. Sitten ohjasin kullini pilluun. Sekin tuntui mielettömän hyvältä mutta nyt oli pakko kokeilla tuo kielletympi reikä. Siispä, pillun kostetutta mukanaan vein kyrpäni anukselle ja aloin painaa sisään. Ensin varovasti tunnustellen…noin, puoli terskaa sisällä…aukon reunat venyivät. Marianne ähkäisi kivusta ja kiimasta. Hän levitti pakaroitaan molemmin käsin, painaen olkapäänsä ja toisen poskensa lattiaa vasten.

”Noin…nyt”, hän huokaisi, kun kulli alkoi hitaansi painua syvemmälle suoleen. Taruin lanteista kiinni ja painoin niin syvälle, että häpykarvani koskettivat lutkan pakaroita. Hetken hengähdin, sitten aloin tehdä pientä nytkyttävää liikettä. Marianne jatkoi taas klitoriksen hyväilyä.

”Tässä sä annat persettä miehes pojalle”, huohotin. ”Tuntuuko hyvältä?” Läimäytin rajusti nartun pakaraa. ”Ky-kyllä tuntuu. Ihanaa olla sun huora”. Mariannen ääni alkoi jo sortua kiihkon voimasta. Irstas pillun ja peräsuolen tuoksu sekoittui pesuhuoneen kosteanraikkaaseen ilmaan. ”Oon sun joka reiän lutka, ota mut koska vaan”.

Pysäytin naintiliikkeen hetkeksi. Nautin peräaukon tiukasta puristuksesta. Mariannen toinen käsi hyväili pillua, toisella hän nappasi muovisen suihkujakkaran lähemmäs, nosti kyynärpäänsä sitä vasten ja sai näin mukavamman asennon. Jatkoin naimista, muovijakkaran jalat narahtelivat kaakelilattiaa vasten.

”Saat vaikka ku-kusta mun päälle jos haluat”, Marianne huohotti. Nyt hän alkoi olla jo todella mielipuolisen kiiman vallassa. ”Huora”, sain vain murahdettua. Läimäytin pakaraa lujaa.

”Mä imen sun kyrpää, annan kaikki reiät käyttöön…aah, ota mut, sido, vittu… Aaah!” Hullu kiimattareni laukesi. Samalla sain itsekin mahtavan orgasmin ja laukesin perseen uumeniin.

Makasimme hetken pesuhuoneen lattialla, sitten nuosimme ja kävimme uudestaan suihkussa. Suutelimme vielä, koskettelimme toisiamme. Sitten siirryimme omille tahoillemme pukeutumaan. Yhteisestä sopimuksesta palasimme nyt ulkoisesti normaalitilaan.

Isäni tuli kotiin joskus yhden aikaan yöllä, itse olin silloin jo ehtinyt nukahtaa, kuulin vain kolahdukset alakerrasta. Jatkoin uniani. Seuraavana päivänä lähdin biologisen äitini luokse joulunviettoon. Toisaalta, tietyssä mielessä joulun kohokohta oli jo osaltani mennyt. Ehkäpä myöhemmin voisin ehdottaa Mariannelle jatkoa ja kunnon tapaamista rauhallisessa paikassa. Tai ehkä pyrkisin keskittymään oman ikäisiini naisiin. Tulevaisuus tuokoon mitä tuo, nyt ainakin olin taas yhtä hullua kokemusta rikkaampi.

2 kommenttia viestissä: “Äitipuolen pimeä puoli, osa 2”

  1. xbimies says:

    ….tarina, minäkin tykkään panna peppuun

  2. jerre says:

    Huippu tarina, jatkoa kiitos!

Kommentoi

top