search
top

Prinsessan astutus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 3.82 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Fantasiahenkiseksi tarkoitettu pakotustarina.

On käsittämätöntä, miten nopeasti entinen maailma voi sortua ympäriltä. Juuri kun kaikki sujui mallikkaasti ja olit tottunut elämääsi, joku kääntää vipua ja kaikki muuttuu.

En voi uskoa että siitä on aikaa vasta pari viikkoa. Se tuntuu niin kaukaiselta, aivan kuin kauan sitten tapahtuneelta hennolta muistolta.

Kaikki vaikutti normaalilta, kun kaukaisesta maasta saapui prinssi pyytämään kuninkaalta hänen tyttärensä kättä. Eihän tällainen tietenkään jokapäiväistä ollut, mutta ei mitenkään tavatonta. Ei ollut mikään salaisuus, että leskeksi jäänyt kuninkaamme tarvitsisi seuraajan ennemmin tai myöhemmin, ja nuorempi prinsessa oli juuri saavuttanut naimaiän. Hänen vanhempi siskonsa oli jo aiemmin naitettu naapurimaan hallitsijalle.

Sen paremmin prinsessa kuin kuningaskaan eivät kuitenkaan lämmenneet kosijalle. Kuten prinsessa meille hovineidoille selitti, prinssi vaikutti varsin kopealta ja ylimieliseltä.

Pettyneen kosijan luonne tulikin ikävällä tavalla selväksi muutamaa päivää myöhemmin. Hän onnistui jollakin tavalla kääntämään linnan sotajoukot omalle puolelleen kuningasta vastaan. Ikään kuin uskollisuus ei olisi enää merkinnyt heille mitään.

Oli miten oli, puolta vaihtaneen armeijan avulla prinssin oli helppoa syrjäyttää kuningas valtaistuimelta ja nimittää itsensä tilalle. Kukaan ei tiedä minne vanha kuningas päätyi, tai jos tietääkin, ei kerro. Kosijan torjunut prinsessa päätyi prinssin lyhyeen talutushihnaan orjavaimoksi. Me prinsessan hovineidot, samoin kuin ilmeisesti linnan muutkin palvelustytöt, päädyimme yleisesti seksiorjattariksi, osa prinssille itselleen, osa häntä auttaneille sotilaille. Menetin itse neitsyyteni prinssille ensimmäisten joukossa.

Siitä on nyt pari viikkoa kun tämä kaikki tapahtui. Tänä aamuna herään prinssin sängyssä, jouduttuani taas tarjoamaan hänelle seksiorjatytön ”yöpalveluksia”. Pimppini tuntuu hellältä, ellei suorastaan puhkinaidulta yön jäljiltä. Prinssi kertoo, että hän tarvitsee minua tänään erikoistehtävään. Orjatyttönä en tietenkään voi muuta kuin suostua, uutta isäntää vastaan niskoitteleville varatut rangaistukset kun eivät ole erityisen mukavia. Oli riittävän nöyryyttävää istua päivä alasti jalkapuussa eteisaulassa, kun en suostunut trimmaamaan pimppikarvoitustani hänen toiveidensa mukaan. Prinssi antaa minulle ylimalkaiset ohjeet miten minun tulee toimia siinä vaiheessa kun hän käskee.

Iltapäivällä odottelen isäntää sängylläni orjatyttöjen koruttomassa haaremihuoneessa. Määräysten mukaisesti olen pukeutunut normaaliin orjatytön asuun, eli ohueen ja pepunmyötäiseen lyhyeen hameeseen. Vaaleat, laineikkaat hiukseni jätin tapani mukaan auki, peittämään hiukan paljaita rintojani. Tietysti olen myös normaaleissa orjankahleissani, kädet ja nilkat rautakahleissa ja kaulapanta kaulassani. Yritän vieläkin miettiä, mitä hän tarkoitti epämääräisillä ohjeillaan. Mikä lippu pitäisi nostaa pystyyn ja onnistua saamaan reiälle?

Lopulta prinssi tulee paikalle. Hän käskee minut samantien ylös, kytkee kaulapantaani talutusketjun ja lähtee taluttamaan minua pitkin käytävää.

Prinssi vie minut ensiksi prinsessan huoneeseen, missä prinsessa on vastikään herännyt päiväunilta. Hän käskee minun pukea prinsessan ”seksivaljaisiin”. Prinsessa ei todellakaan vaikuta ilahtuvan ajatuksesta, mutta hän tietää minuakin paremmin, miten turhaa hänen miestään on vastustaa. Alistuneesti huokaisten hän osoittaa minulle kaappia, jossa valjaita säilytetään, samalla kun alkaa itse riisuutua. Otan kaapista oudon nahkaremmeistä ja soljista koostuvan viritelmän. Yritän vielä varovasti varmistaa isännältä onko hän tosissaan, ja hän läimäyttää minua pepulle tavalla joka ei jätä tulkinnanvaraa. Niinpä prinsessan riisuuduttua alan viivyttelemättä pukea häntä remmeihin.

En itse aluksi hahmota valjaiden rakennetta, mutta prinsessalle ne ovat selvästi tulleet jo liiankin tutuiksi. Hän pujottaa aluksi jalkansa ja kätensä tiettyjen lenkkien läpi ja kehoittaa minua kiinnittämään tietyt hihnat hänen vyötärönsä ja kaulansa ympärille, mieluiten riittävän tiukasti, niin ettei valtiaamme turhaan näkisi syytä kiristää niitä. Jatkan hihnojen kiinnittämistä prinsessan ohjeiden mukaan ja alan vähitellen hahmottaa valjaiden korsettimaisen perusrakenteen. Muutama vaakasuora hihna korostaa tytön vyötäröä, ja pari hihnaa ympäröi hänen täydellisen pyöreitä rintojaan, tukien alhaalta ja tuoden niitä selkeästi esille.

Kiinnitettyäni ylävartalon hihnat prinsessan ohjeiden mukaan siirryn seuraavaksi hänen jalkoväliinsä. Kiinnitän hihnat hänen kiinteiden pakaroidensa ympärille ja väliin, hänen reisiensä ympäri ja lopuksi hänen häpynsä molemmin puolin. Hänen sileäksi ajellun pimppinsä kohdalle jää kaksi ohutta metalliketjua, jotka viritän häpyhuulten väliin, pitämään hänen pimppiään avoinna. Hipaisen vaivihkaa omaa jalkoväliäni, miettien miltä moiset ketjut mahtavat tuntua. Prinsessa itse ei tunnu välittävän niistä, ehkä hän on tottunut tai sitten ne eivät ole niin epämukavat. Varmaan kuitenkin parempi olla kysymättä.

Lopulta jäljellä on enää valjaiden huppuosa. Autan prinsessaa vetämään kypärämallisen rakenteen päähänsä ja vien hänen palmikoidut hiuksensa niille varatuista rei’istä läpi. Kiristän hihnat hänen otsalleen ja leukansa alle, ja lopuksi vedän vielä köyden hänen suunsa poikki suukapulaksi

Saatuani prinsessan puettua touhua tähän asti vierestä isäntä vetää minut kaulapannastani luokseen katsomaan aikaansaannostani kauempaa. Prinsessa näyttää valjaissaan aivan valjastetulta ravihevoselta, tai vaihtoehtoisesti alistetulta seksiorjalta. Isäntä tarkistaa että hihnat ovat kireällä ja kahlitsee vielä prinsessan kädet ranteista kiinni vyötäröhihnaan selän taakse. Sitten hän kiinnittää prinsessalle vielä jonkinlaisen suitsien ja talutushihnan välimuodon, ja käskee meidät mukaansa.

Prinssi ohjaa meitä pitkin linnan käytäviä. Vastaantulevat miehet katselevat häpeilemättä puolialastonta prinsessaa ja vähäpukeista orjatyttöä. En ole vieläkään täysin tottunut tyttöjen nykyiseen asemaan linnan seksiobjekteina, joten yritän punastellen peitellä vähäpukeisuuttani. Prinsessa sen sijaan pyrkii selvästi pitämään arvokkuutensa nöyryyttävissä valjaissakin. Prinssi ei selvästikään ole onnistunut nujertamaan hänen kuninkaallista ryhtiään. Toisaalta, kun katson tuota viekasta hymyä hänen suupielessään, en tiedä onko se edes hänen tavoitteensa.

Prinssi vie meidät vartioidulle ovelle. Hänen käskystään vartija avaa nopeasti oven, joka johtaa hämärästi valaistuun kierreportaikkoon. Prinssi käskee minun mennä edeltä. Lähden kulkemaan varovasti alas portaita, prinssin ja prinsessan seuratessa melkein heti takanani. Peppuni epäilemättä näyttää hyvältä lyhyessä kireässä hameessani, ja tunnenkin valtiaani puristelevan sitä estoitta.

Portaiden alapäässä saavumme pieneen huoneeseen, jossa istuskelee kaksi vartijaa. He ottavat välittömästi asennon nähdessään prinssin. Äkkiä tajuan, että olemme menossa linnan vankityrmään. En ole koskaan aikaisemmin käynytkään vankityrmässä, ja nytkin toivon visiitin jäävän mahdollisimman lyhyeksi. Mitä ihmeen asiaa meillä on tänne?

”Onko pyytämäni valmistelut tehty?” prinssi kysyy vartijalta.

”Tietysti on, teidän korkeutenne”, vartija vastaa. Selvästi näkee kuinka hän ei pysty pitämään silmiään erossa valjastetusta prinsessasta.

”Erinomaista”.

Prinssi tönäisee minut taas liikkeelle. Vartija ottaa vyöltään avainnipun ja avaa prinssille oven käytävälle. Ehdin juuri nähdä kuinka toinen kahlittu orjatyttö tulee taaemmasta huoneesta tarjottimen kanssa tuomaan vartijoille purtavaa, ja selvästi säpsähtää nähdessään prinssin ja seksivaljaisiin puetun prinsessan.

Kävelemme pitkin vankityrmän hämärästi valaistua kiviseinäistä käytävää, kunnes saavumme eräälle ovelle. Prinssi avaa oven ja astumme sisään.

”Isä!” huudahtaa prinsessa järkyttyneenä suukapulansa vaimentamana, ja vinkaisee isännän kiristäessä valjaita. Entinen kuningas on kahlittu käsistään ja jaloistaan seisomaan hämärän sellin seinää vasten. Selvästi hänestä on pidetty jossakin määrin huolta, annettu ruokaa ja ilmeisesti käytetty pesulla, mutta kuninkaalliseksi ei kohtelua voi sanoa.

”Jasmine! Mitä tuo roisto on tehnyt sinulle?”

”Tervehdys, teidän majesteettinne”, prinssi aloittaa. ”Ajattelin tulla pienelle tervehdyskäynnille, kiittämään tästä erinomaisesta panolelusta jonka olette kasvattanut minua varten.” Prinsessa päästää vaistomaisen tukahtuneen huudahduksen.

”Kiitokseksi tästä kauniista tytöstä päätin antaa teille kunnian siittää prinsessalle hänen ensimmäisen lapsensa. Teillä kun tuntuu olevan kyky saada kauniita jälkeläisiä, niin ehkä lapsesta tulee yhtä kaunis seksilelu kuin äidistäänkin.”

Sen paremmin kuningas kuin prinsessakaan eivät järkytyksestään saa hetkeen sanaa suustaan.

”Olet järjiltäsi”, sanoo kuningas saatuaan puhekykynsä takaisin. Prinsessa ei kiristetyn suukapulansa ja leukahihnansa takaa pysty sanomaan sitäkään.

”Orjatyttö, tee nyt mitä sovimme”, prinssi komentaa heilauttaen kahlettani. Kestää hetken ennen kuin onnistun tajuamaan, että tähän siis hänen ohjeensa valtikan nostamisesta pystyyn ja saattamisesta reiälle viittasivat. Prinssi läpsäyttää peppuani hoputtavasti.

”Herrani, oletteko aivan varma..”, aloitan varovasti, mutta lopetan prinssin tönäistessä minut pepustani kohti kuningasta niin että olen vähällä kaatua.

En vahingossakaan halua suututtaa nykyistä herraani enempää, joten astun kuninkaan eteen keikutellen lanteitani viettelevästi. Kokeilen katsoa häntä silmiin, mutta hänen tuima katseensa saa minut vaistomaisesti painamaan pääni häpeästä. Yritän siis vältellä katsekontaktia ja samalla keinuttaa lanteitani ja tuoda rintojani näytille kiihottavasti. Huomatessani pienen kohouman syntyvän hänen jalkoväliinsä laskeudun polvilleni hänen eteensä asetetulle pienelle korokkeelle. Vilkaisen vielä kysyvästi isäntää, ja irroitan sitten kuninkaan lannevaatteen, ottaen hänen puolijäykän peniksensä esille. Se ei luonnollisestikaan ole vähään aikaan päässyt tuntemaan tytön kosketusta ja nousee siksi pienen sivelyn vaikutuksesta täyteen mittaansa, täysin riippumatta omistajansa vastahakoisuudesta.

Vinkkaan prinssille, ja hän alkaa taluttaa prinsessaa lähemmäs. Prinsessa vikuroi mutta ei valjaissaan pysty merkittävästi vastustelemaan. Prinssi laittaa tytön häpyhuulien väliin virittämäni ketjut avaamaan hänen pimppinsä lähes äärimmilleen. Prinsessan astuessa korokkeelle keskityn ohjaamaan kuninkaan jäykkää penistä hänen tyttärensä koloon. Isä ja tytär itse ovat kuitenkin edelleen vastahakoisia. Prinsessa painautuu ylävartalollaan isäänsä vasten, pyrkien pitämään jalkovälinsä riittävän etäisyyden päästä. Pystyn hyvin ymmärtämään heidän haluttomuutensa, mutta minulla ei riitä rohkeutta asettua heidän puolelleen prinssiä vastaan. Yritän edelleen saattaa heitä yhteen, kun tunnen kuninkaan miehuuden pehmenevän kädessäni. Selvästikään oman tyttären läheisyys ei ole seksuaalisesti kiihottavaa.

Istuen edelleen korokkeella kuninkaan edessä, vilkaisen ylöspäin prinssiä, joka näyttää lievästi harmistuneelta. Vaikka hän ei sitä ulkoisesti näytäkään, pelkään hänen purkavan harminsa minuun ellen tee jotakin.

”Herrani, saanko ehdottaa?” aloitan varovasti.

”Mitä nyt, orja?” prinssi tiuskaisee.

”Herrani, jospa annatte minun valmistella hetken aikaa ja toisitte sitten prinsessan peppu edellä takaapäin astuttavaksi?”

”Hyvä idea orjatytön keksimäksi”, prinssi virnistää.

Yritän olla katsomatta prinsessaan ja kuninkaaseen päin, vaistoan muutenkin heidän katsovan minua vihaisesti. Otan kuninkaan peniksen taas käsiini, hyväilen sitä ja kosketan sitä varovasti huulillani. Tunnen sen jäykistyvän taas, ja jatkan hyväilyä suullani ja sormillani. Pian tunnen kuinka se alkaa väristä, eli laukeaminen alkaa olla lähellä. Irroitan otteeni ja annan prinssille merkin. Hän alkaa taas tuoda prinsessaa kohti isäänsä, tällä kertaa takaapäin peppu pystyssä.

Tällä kertaa prinsessan valjaat on varmistettu paremmin, hän ei pysty tekemään muuta kuin ottamaan kumarassa askelia taaksepäin. Kun prinsessa on enää parin askeleen päässä, otan taas pehmeästi kiinni kuninkaan kalusta ja valmistaudun tähtäämään. Se osoittaa hetken taas pehmenemisen merkkejä, joten sivelen sitä pehmeästi kädelläni jäykistääkseni sen taas uudelleen, samalla kun annan prinssille suuntamerkkejä toisella kädelläni. Pian majesteetin penis jo siveleekin prinsessan auki viritettyjä häpyhuulia. Prinsessa yrittää vielä viimeisenä keinonaan kyykistyä alas, mutta jokin sopivasti laitettu kahle estää senkin. Pumppaan majesteettista kalua vielä hiukan sen ollessa jo puolittain prinsessan sisällä, kunnes tunnen sen lähettävän vastentahtoisen mutta väistämättömän siemenlastin matkaan.

Kuninkaan tyhjennettyä lastinsa prinssi vetää prinsessan hitaasti irti hänestä, ja vapauttaa tytön kumarasta asennostaan. Näen prinsessan katsovan minua tuikeasti, mutta suukapulansa vuoksi hän ei pysty sanomaan mitään. Prinssi laittaa tytön pimppiketjut sulkemaan hänen pimppinsä, ettei kallisarvoinen neste pääse vahingossakaan valumaan ulos, ja alkaa lähteä kohti ovea. Nousen ylös kuninkaan edestä lähteäkseni heidän mukaansa, kunnes äkkiä tajuan ettei oma kaulapantani olekaan enää prinssin talutusketjussa. Prinssi on jossakin vaiheessa liittänyt sen sellin seinästä lähtevään parin metrin mittaiseen ketjuun.

”Kiitos korvaamattomasta avustasi, tyttö”, prinssi huikkaa ovelta. ”Kiitokseksi avusta saat jäädä viihdyttämään hänen ex-majesteettiaan. Tässä majesteetin kahleiden avaimet, jos koet tarvetta sellaisille”, prinssi virnistää ja heittää minulle painavahkon avainrenkaan. Sitten hän lähtee prinsessan kanssa ja lukitsee sellin oven, jättäen minut kahdestaan vihaisen kuninkaan ja avaimien kanssa.

6 kommenttia viestissä: “Prinsessan astutus”

 1. kukkuu... says:

  Mahtava! Jatkoa?

 2. Uuh says:

  Voisi jatkaa silleen että: se vihanen kuningas hakkais sen orjatytön ja raiskais sen sillee tosi pahasti ja sit joku pelastais sen orjan lopussa

 3. Seksi says:

  Jatkoi! Omaan häkkiin pissaamaan lattialle

 4. murupulla says:

  Olisi mahtavaa jos tekisit tälle jatkoa. Prinsessa on raskaana kuninkaalle eli omalle isälleen, ja siitä jotain mahtavan kinkyä kehitteille 😉

 5. Slavemaster says:

  En ole ainakaan itse suunnitellut jatkoa tarinalle.. Jos joku muu tietää miten se voisi jatkua, idea on käytettävissä.

 6. Jemenmy says:

  Jatkuuko tarina?

Kommentoi

top