search
top

Noora ja Minä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (29 votes, average: 3.62 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jos ei pidä tälläisistä, on turha kommentoida. Kaipaan rakentavaa palautetta. Ja tarinahan on totta kai täyttä fiktiota, ja tarinana se ei ketään satuta. Tuollaisen tuomitsisin oikeana tekona totta kai heti.

Kaikki alkoi toukokuun alussa, kun olin Nooran kanssa paikallisessa kahvilassa. Viereiseen pöytään istui nuorehko mies, puku päällä ja kännykkä korvalla. Vilkuili välillä meitäkin, varsinkin lähtiessämme katse tuntui aika hyvin olevan “takataskuissa”…vaikka eihän legginseissä edes ole taskuja. Mutta en siihen sen enempää kiinnittänyt huomiota, samoin tekivät niin monet muutkin.

Mutta kun seuraavalla viikolla olimme jälleen kahvilassa, sama mies ilmestyi paikalle tälläkin kertaa. Kyllähän siellä toki samoja naamoja usein näkee, mutta kun tällä kertaa mies kysyi onko pöydässämme tilaa. Vastasimme toki myöntävästi, vaikka mieluusti olisimme kahdestaankin olleet. Aluksi mies jutteli vain niitä näitä, säästä sun muusta mistä nyt yleinsä puhutaan kun ei yhtään tunneta. Sitten mies oli hetken hiljaa, kunnes kysyi olemmeko koskaan haaveilleet mallin urasta. Vastasimme jotain, että kai kaikki tytöt joskus ovat. Mies jatkoi puhuen, että nyt olisi mahdollisuus toteuttaa haave. Kyse ei kuitenkaan olisi aivan “normaaleista” kuvista. Mies katsoi hetken, mutta kun emme ymmärtäneet, hän sanoi hiljempaa, ensin varmistaen ettei kukaan katsonut, että kiinnostaisiko alastonkuvaukset. Vastasimme kieltävästi, tiesimmehän sen olevan laitontakin. Koko homma alkoi muutenkin epäilyttää ja aloimme lähteä. Mies kuitenkin sai meidät vielä istumaan, ja kertoi, että palkkio on kummallekkin tuhat euroa. Kuvissa ei näkyisi naamaa. Kuvat menisivät ns.pimeänä kauppana. Kysyin, että mitä jos kerromme poliisille. “Kumpaakohan poliisi ennemmin uskoo, minua vai kahta teinityttöä, korkeintaan tulee kyselemään asiasta minulta mutta jättää sen sikseen kun kerron kuinka olitte pyytäneet minua vain hakemaan siideriä kaupasta, mutta kun kieltäydyin, keksitte koko tarinan”, mies jatkoi. Tajusimme, että siittä ei oikeastikkaan olisi mitään hyötyä. Ja totta kai tuhat euroa kahta teini-ikäistä tyttöä kiinnosti suunnattomasti. Joten päätimme suostua hetken mietinnän jälkeen. Mies pyysi tulemaan kahden viikon päästä samaan kahvilaan, josta hän veisi meidät kuvauspaikalle.

Seuraavat kaksi viikkoa olivat tuskastuttavia. Tavallaan odotti, mutta toisaalta myös pelkäsi. Mitä jos jäisimme poliisille kiinni, emme saisi rahoja, mitä vanhemmat sanoisivat… Ja ennenkaikkea, mitä kuvauksissa kuvattaisiin. Tai oikeastaan miten. Kokovartalokuvia, vai pitäisikö meidän revitellä persettä.

Kun kaksi viikkoa oli kulunut, koulun jälkeen menimme jälleen samaan kahvilaan. Mies oli jo istumassa pöydässä. Menimme suoraan hänen viereensä. Mies kertoi hiljaa, että meidän pitäisi käyttäytyä kun hän olisi tuttumme. Mies tilasi kaikille kahvit, ja ne juotuamme lähdimme ulos. Mies käski meidät autoon, hienoon autoon. Rahasta ei ainkaan näyttänyt olevan pulaa.

Ajoimme varmaan tunnin, enkä enää tuntenut paikkoja niin hyvin. Olimme tulleet maaseudulle päin. Mies kääntyi risteyksestä maatalon pihaan, ja nousimme autosta. Mies ohjasi meidät sisälle taloon, ja siellä huoneeseen, jossa kirkas valo sokaisi meidät. Kun hetken päästä pystyin katsomaan paremmin, huomasin, että huoneessa ei ollut ikkunoita. Oli vain valkoiset seinät, kirkkaat lamput, punainen sohva ja tuoleja. Niin ja pari miestä meidät tuoneen lisäksi.

Toimimme miehen ohjeiden mukaan. Ilmeisesti hän oli jonkinlainen pomo, sillä kaksi muuta miestä kuvasivat ja säätelivät valaistusta. Ensin hän käski Nooran valkoista seinää vasten, ja toinen mies ohjasi valot sopivasti. Nooralla oli tiukka valkoinen toppi, joka toi hyvin keskikokoiset tissit esiin. Kamerasmies alkoi napsia kuvia Nooran tisseistä, tilanne oli uskomattoman kiihottava ja tunsin kostuvani. Hetken päästä mies siirtyi kuvaamaan alempaa, pillun kohdalta. Nooralla oli toki legginsit päällä. Sitten Nooran käskettiin kääntyä, ja persettä alettiin kuvaamaan. Nooralla olikin kyllä todella tiukka perse, urheilua kun harrasti paljon. Ja legginsithän tiettävästi toivat pepun muodot hyvin esiin. Olin varma, että myös Noora kostui. Kun tuli minun vuoroni mennä Nooran tilalle, olin jo erittäin märkä. Ja kosteuis vain lisääntyi, kun tissejäni, peppuani ja pilluani kuvattiin,vaikkakin vaatteet olivat päällä.

Kun minutkin oli saatu kuvattua, mies pyysi molempia riisumaan päällysvaatteet. Vaikka toki olimme molemmat toisimme alastominakin nähneet, tilanne tuntui hieman kiusalliselta. Tällä kertaa minua kuvattiin ensin.
Ensin otettiin kuvia tisseistä. Mies pyysi nojaamaan eteenpäin ja alkoi räpsiä kuvia. Sitten siirryttiin alapäähän. Vaikka en katsonut, tiesin ja tunsin olevani niin märkä, että se näkyisi vaikka en alastomana ollutkaan. Sitten mies käski minut syrjään ja Nooran paikalle jossa olin itse hetki sitten ollut. Aioin istua, mutta toinen miehistä käski minua seuraamaan perässä.

Hän vei minut pois huoneesta, pitkin taloa, joka näytti varsin normaalilta. Laskeuduin portaita alas alempaan kerrokseen, ja sieltä huoneeseen miehen perässä. Huone on melko samanlainen kuin aiempikin, paitsi kaikki valot eivät olleet päällä joten huone ei ollut niin kirkas. Samalla muistin jättäneeni päällysvaatteeni aiempaan huoneeseen, ja ajattelin voivani hakea ne kohta. “Noniin, otappas sitten loputkin vaatteet pois”, mies käski. En heti tehnyt mitään, tilanne alkoi äkkiä tuntua ahdistavalta, nyt kun Noorakin oli eri huoneessa. Hitaasti kuitenkin avasin rintaliivien hakaset ja tiputin ne viereeni. Heti kun olin saanut housutkin pois, laitoin toisen käteni pimpin päälle näköesteeksi ja toisen rintojen päälle. “Ihan turhaan sä niitä käsiäs pidät, kohta kumminkin kuvataan joka paikkaa ja monta kertaa”, mies sanoi naurahtaen. Hän sytytti loputkin lamput ja käski minut sohvalle istumaan.

Siirryin edelleen paikkojani peitellen sohvalle, ja melkein heti mies tuli eteeni kameran kanssa. “Kädet sitten pois ja pidä ne kans niin saadaan homma hoidettua”. Siirsin hitaasti käteni sivuille, mutta jalkoja pidin edelleen tiukasti yhdessä. Mies alkoi kuvaamaan tissejäni. Läheltä ja kaukaa, sivuilta, päältä, alta. Sitten mies nosti kädellään toista rintaani hieman. Pelästyin, sillä mistään koskettelusta ei ollut ollut mitään puhetta. En kuitenkaan uskaltanu sanoa mitään. Mies laittoi kameran jalustalle, ja jonkinlaisen “automaattikuvaajan”, ja alkoi puristella tissejäni molemma käsillä. Puristeli yhteen ja välillä vain hieroi. Ajattelin että homma meni jo liian pitkälle ja nousin äkkiä. Mies oli kuin ei olisi huomannutkaan, alkoi tehdä jotain kamerallaan ja säädellä valoja. “Seuraavakas sitten kattotaan millanen pylly sulla on”.

En aikonut jäädä, puin alusvaatteet päälleni ja ajattelin etsiväni miehen jonka kyydillä olimme tulleet. Mies oli edelleen kuin ei olisi huomannutkaan. Kävelin ovelle ja väänsin kahvaa; lukossa. “Sä pääset täältä kyllä heti kun ollaan kuvattu, ja vielä tonnin rikkaampana”, mies sanoi. Aloin pelästyä jo tosissani, katselin huonetta, mutta mitään muuta uloskäyntiä ei ollut, eikä lukkoa saanut auki kuin avaimella. Jäin seisomaan oven eteen. “Ota sitten ne vaatteet pois niin käy helpommin”. En tehnyt mitään, mietin miten pääsisin tilanteesta pois. Mistään koskettelusta ei ollut mitään puhetta. “Saatko sä niitä pois vai otanko mä ne”, mies sanoi. Hitaasti otin jälleen vaatteet pois, mutta päätin että mikäli mies koskisi, en antaisi enää kuvata.

Mies käski minut mahalleen sängylle, jota en ollut itseasiassa oikeastaan huomionutkaan ennen. Ensin mies otti kuvia läheltä ja kaukaa, sekä erikulmista kuten ennenkin. En ollut enää ollenkaan märkä, halusin vain rahat ja pois. Sitten mies käski minua levittämään jalkoja. En heti totellut, joten mies tarttui nilkkoihini ja väänsi jalkojani erilleen. Tiesin pienen pimpsani näkyvän täydellisesti, pimpsani, josta olin juuri edellisenä iltana ajanut karvat pois. Mies alkoi taas kuvaamaan. Jonkinaikaa pimpsaani joka suunnasta kuvattuuaan, hän käski minua levittämään käsillä pakaroita. En olisi halunnut, mutta tiesin että jos en tekisi sitä itse, hän tekisi. Aluksi levitin vain hieman, ja aina muuteman kuvan otettuaan mies käski levittämään lisää. Hetken päästä tunsin, että peppureikäni oli niin hyvin esillä kuin vain voi, ja samoin pimpsa. Sitten mies antoi luvan lopettaa, mutta käski jäädä vielä makaamaan.

Hetken päästä kuulin ääniä, ilmeisesti jokin oli tulossa huoneeseen. Ovi avautui ja toisessa huoneessa kuvannut mies tuli sisään alastonta Nooraa hiuksista vetäen. Nooran kädet oli sidottu selän taakse, silmillä oli liina ja suun edessä oli teippi. Noora yritti sanoa jotain ja riuhtoi koko ajan. En pystynyt tekemään mitään, nousin vain istumaan ja olin kuin jähmettynyt. “Jaa sulla on sujunu paljon paremmin, mä jouduin pistään kädet köysiin jo tissien kuvauksen aikana”, mies kertoi toiselle miehelle. “Joo aika hyvin, mutta turhaan sä ton suun oot teipannu, lähimpään naapuuriin on 5km ja nää seinät on äänieristettyjä jos muistat”, minua kuvannut mies sanoi.

Sitten minut käskettiin tuoliin istumaan. Siirryin, mutta samalla mietin mitä voisin tehdä. Viimeistään Nooran näkeminen oli saanut tuntemaan, että mitä pikemmin pääsee pois täältä sitä parempi. Miehet olivat paljon isompia, joten en keksinyt mitään mitä olisi voinut tehdä. Sitten Nooran tuonut mies nosti hänet sängylle selälleen, ja koitti levittää jalkoja. Siittä ei tullut mitään, koska Noora potki minkä ehti ja puristi jalkojaan yhteen. “Kai se on sitten pakko”, mies sanoi ja käänsi Nooran mahalleen. “Tuu sä pitään tätä paikallaan”, hän jatkoi ja minua kuvannut mies nousi Nooran jalkojen päälle niin, että Noora ei päässyt paljoa liikkumaan. Ennen kuin ehdin tajutakkaan mies oli lyönyt Nooran peppua avokämmenellä. Noora yritti rimpuilla ja huutaa entistä enemmän. En edes ajatellut mitä tein, mutta nousin ja koitin tönäistä miestä pois Nooran läheltä. Sitä ei olisi kannattanut tehdä. Mies tarttui minua käsistä ja läimäytti lujaa pakaraani, niin että sattui. Ja toisen kerran. Sitten mies vei kätensä jalkojeni väliin, huusin minkä pystyin ja yritin rimpuilla, mutta mies työnsi sormen äkkiä pimpsaani. Aloin itkeä. “Jatkossa teet niinkuin käsketään, tai saat koko käteni sisällesi ja perseesi punaiseksi”, mies huusi. Yhtä nopeasti hän vetäisi sormensa pois. Vajosin takaisin tuoliin ja itkin hiljaa. “Ja sama pätee suhun”, sama mies sanoi Nooralle ja hänet käänettiin jälleen selälleen.

Mies väänsi Nooran jalat koukkuun ja levitti niitä, tällä kertaa Noora ei näyttänyt laittavan vastaan, mutta ei myöskään itse liikuttanut jalkojaan senttiäkään. “Katsokkin että ne pysyy noin, tai peppus on punasempi kun paloauto”, Nooran tuonut mies sanoi. “Ja sitten sinä, tänne”. Nousin vastentahtoisesti, mutta en halunnut että minuun koskettaisiin enää. He käskivät minun selälleen makaamaan niin, että jalat olisivat kohti Nooran jalkoja. Pidin jalat niin koukussa, että en koskenut Nooraan. Ja samalla tietysti niin yhdessä kuin pystyin. Sitten mies tarttui nilkoistani ja veti minua Nooraa kohti. Toisen jalan Nooran jalan alta, ja toisen päältä. Tajusin mitä he aikoivat yrittää, ja koitin nousta. Samassa Nooran tuonut mies painoi mahastani minut sänkyyn kiinni ja vei kätensä pimpsani päälle. Hetken minua katsottuaan mies lopetti, ja toinen veti minut takaisin. En uskaltanut tehdä enää mitään. Minut vedettiin niin, että pimpsani oli lähes kiinni Nooran pimpissä. Jälleen alettiin kuvata. Hetken jälkeen mies veti minua vielä hieman lisää, ja tunsin että pimpsani koski Nooran pimppiä. En todellakaan ollut mikään lesbo, ja se tuntui epämukavalta. Puhumattakaan, että meidät oli pakotettu siihen. Nooran pimppi tuntui kuumalta, mutta kuivalta. Miehet kuvasivat.

Sitten Nooran tuonut mies käski minun alkaa liikuttamaan lantiota. En olisi halunnut totella, mutta kun muistin miten paljon miehen lyönnit olivat sattuneet, aloin hiljaa keinuttamaan lantiotani. Se tuntui vielä epämukavammalta, pelkkä pimpin vasten Nooran pimpsaa laittaminen, saati sitten että oikein hinkkasin pilluani vasten Nooraa. Miehet olivat ilmeisesti alkaneet kuvaamaan videota.

Pitkältä tuntuneen ajan jälkeen minun käskettiin lopettaa ja mennä makaamaan mahalleni. Näin kuinka Nooralta repäistiin teippi suun edestä. Toinen miehistä vetäisi jalkojani erilleen, ja toinen painoi Nooran pään jalkoväliini. “Nuole”, kuului Nooran tuoneen miehen käsky. Noora ei tehnyt mitään. En nähnyt, mutta äänestä päätellen Noora oli saanut kovan iskun pakaraansa. Mutta Noora ei vieläkään tehnyt mitään. Hetken päästä alkoi kuulumaan erilaista ääntä, luultavasti toinen miehistä löi Nooran peppua jonkinlaisella piiskalla. Sitten tunsin kielen häpyhuulillani, Noora alkoi hitaasti ja mahdollisimman pienellä kosketuksella nuolla pimpsaani. Jos tilanne olisi ollut yhtään eri, olisin varmasti kiihottunut, mutta nyt en. Välillä kuului kuinka toinen miehistä läimäytti Nooran peppua. En tiennyt mikä tämän tarkoitus oli, koska oli selvästi sovittu että kuvia joissa naama näkyy ei oteta. Eikä kameran ääniä kyllä kuulunutkaan. Kohta nuolenta lakkasi ja Noora nostettiin pois.

Minun käskettiin pitää naama vasten patjaa. Hetken päästä tunsin toisen miehistä tulevan päälleni. Koitin nousta, mutta mies painoi minut selästä vasten patjaa. Tunsin terskan huulillani, ja lähes yhdellä työnnöllä mies tuli sisääni. Se sattui älyttömästi, olin toki ennenkin, mutta en niin isoa ja nopeasti. Koitin yhä nousta, mutta mies painoi minua, enkä halunnut liikkua koska se vai lisäsi kipua. Mies aloitti raivokkaat työnnöt, luulin repeäväni. Jonkin ajan kuluttua mies otti kalunsa nopeasti sisältäni, tuli eteeni ja käski minua avaamaan suuni. En totellut, en todellakaan. “Tuus vähän auttaan”, mies sanoi toiselle. Huomasin, että Noora makasi sohvalla peppureikä spermaa valuen. Mies tuli luokseni, läimäytti pakaraani. Huusin kivusta ja samalla toinen mies työnsi kalunsa suuhuni. Pakaraani läimäyttänyt mies meni takaisin Nooran luokse, työnsi pari sormea Nooran peppuun ja liikutteli niitä ja tuli takaisin viereeni. Hän liikutteli spermaisia sormiaan peppuvaossani ja kohta työnsi pari sormea kerralla sisään. Samalla toinen mies piti hiuksistani kiinni ja liikutti päätäni edestakaisin. Vinkuin kivusta, mutta en uskaltanut tehdä mitään. Hetken päästä tunsin jotain kuumaa suussani, mies oli tullut suuhuni. “Niele”, hän sanoi. Toinen mies lisäsi kolmannenkin sormen peppuuni, ja kertoi laittavansa koko käden mikäli spermaa tippuisi jonnekkin. Vastentahtoisesti ja yökkien koitin niellä kaiken. Hetken sormilla peppuani tutkittuaan mies nousi, taputti pakaraani ja meni ovesta pihalle. Hetken päästä hän tuli takaisin ja heitti vaatemytyn lattialle. Mytyn päälle toinen mies heitti neljä viidensadaneuron seteliä. Ovesta vasemmalle, rappuset ylös, ulko-ovi näkyy. Sama mies joka teidät toikin odottaa autossa, pitäkää kiirettä.

Puin niin äkkiä vaatteet kuin sain, ja samoin teki Noora. Emme puhuneet mitään, emme edes autossa. Emme vielä autosta lähdettyämmekään. Menimme molemmat kotiimme. Vasta seuraavalla viikolla tapasimme seuraavan kerran ja puhuimme tapahtuneesta. Päätimme vaihtaa kahvilaa, koska emme halunneet nähdä sitä miestä enää. Kerran mennessämme kahvilaan, huomasimme kauhuksemme saman miehen. Mies oli selkä meihin päin ja toisella puolella pöytää oli kaksi suunnilleen meidän ikäistä tyttöä…

4 kommenttia viestissä: “Noora ja Minä”

 1. fr11kk1 says:

  Tämäkin on varsin perinteinen aihe, teinityttöjen houkuttelu mallikuvauksiin ja pakottaminen skesiin kuvausten ohessa. Nyt vaan seksiosuus oli ihan liian nopea, vaikka fokus ehkä oli tarkoituksellakin muussa kuin siinä miten valokuvaajamiehet naivat tyttöjä. Tavallaan mielenkiintoinen kirjoitustyyli tuo enimmäkseen lyhyiden ja selkeiden lauseiden käyttö, se antaa tunteettomamman vaikutelman. Itse olisin yrittänyt saada enemmän tunnetta ainakin joihinkin kohtiin.

 2. MasterJonathan says:

  Kelpo, ei huono, mutta ei huippukaan. Yritystä löytyi, mutta minun mielestäni tarinan kerronta ei ollut sujuvaa. Jäi vähän sekava mielikuva.

 3. hulmuhelma says:

  En kyllä paljoa näitä kinkkyjuttuja lue, mutta nyt luin. Lajissaan aivan siedettävä, uskoisin, mutta itse en pidä. Tarinan kerronta hyvä ja sujuvaa,

 4. jenna nykänen says:

  hyi kamalaa ! voi tyttö parkoja

Kommentoi

top