search
top

Leikkikaluna

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (7 votes, average: 2.86 out of 5)
Loading...

“Luotatko minuun?”, kysyi Seija ja katseli pitkien silmäripsien takaa.
“Mitä tarkoitat?”
“Kerro vain, että luotatko?”

Katselin edessäni istuvaa naista. Vaaleat puolipitkän hiukset laskeutuivat olkapäille vapaina. Poolopaita korosti kohoutumia, jotka erottuivat selvästi. Vihreät silmät katsoivat minua arvioiden. Kasvojen pisamat kertoivat, että niitä löytyi myös muualta.
Olimme tavanneet muutaman kerran ja kysymys sai minut hieman hämilleen. Katsoin häntä ja nyökkäsin. Pieni hymykare kävi hänen huulillaan.

“Tee sitten täsmälleen kuten sanon, äläkä kysele.”

Vatsanpohjassa tuntui perhosia. Mitä Seija ajoi takaa?

“Hyvä on.”
“Mene makuuhuoneeseeni. Riisuudu ja asetu sängylle selällesi.”
“Mitä ihmettä?”
“Sinä lupasit.”

Tunsin itseni epävarmaksi, mutta menin makuuhuoneeseen ja riisuuduin. Minulla oli hieman toiset suunnitelmat harrastaa seksiä Seijan kanssa, jos siitä edes olisi kyse. Mitä jos Seija ryntäisi kamera kädessään huoneeseen ja ottaisi kuvia? Todellakin minun piti vain luottaa häneen.

Selvittyäni vaatteista asetuin Seijan sängylle makaamaan. Kaluni lepäsi rauhassa reittäni vasten. Vatsassa tuntui painavan kivi. Mistä tässä oli kyse?

Pian Seija tuli huoneeseen. Hän oli pukeutunut kylpytakkiin. Arvioiva katse hiveli vartaloani pysähtyen kaluni kohdalle.
“Ojenna kätesi.” hän sanoi

Ojensin käteni häntä kohden ja nopeasti toiseen ranteeseeni ilmestyi pehmustetut käsiraudat. Seija pujotti rautoja yhdistävän lenkin sängyn päädyn putken takaa ja napsautti toisen raudan toiseen ranteeseeni.

“Hei?”
“Shh”, Seija oli toiminut niin nopeasti, etten ehtinyt hämmästykseltäni tehdä mitään.
Hän katseli minua silmiin ja hymyili: “Olet nyt armoillani.”

“Mitä aiot?”
Vastaukseksi hän avasi kylpytakkinsa, jolloin näin rinnat, vatsan ja vaalean siistin karvakolmion.
Nielaisin ja katsoin hänen vartaloaan. Kaluni alkoi sykkiä ja Seija huomasi sen.
“Kiihottaako tämä tilanne sinua?” hän kysyi.

Nyökkäsin vastaukseksi. Seija antoi kylpytakin pudota lattialle ja tuli hajareisin päälleni.
“Katsotaanpa mihin sinusta on. Anna suuta.” Hän kumartui nopeasti ja suuteli kiihkeästi.
“Vastaa suudelmaan himokkaammin”, Seija vaati.
Avasin suuni ja kielemme leikittelivät. Kaluni kovettui. Olisin halunnut hyväillä hänen vartaloaan, mutta käteni olivat sidottu.

Hän suuteli kiihkeästi ja rajusti. Näykki huuliani, jolloin vastasin samalla mitalla. Seija vetäytyi hieman kauemmaksi. “Hyvä. Nyt ime tissejäni.” Seija työnsi rinnat kasvoihini kiinni ja haukoin kuin hukkuva nännejä suuhuni. Pyöritin kovettuvia nännejä kielelläni pidellen niitä huulieni välissä. Näykin hellästi hampailla ja venytin huulillani. Nuolin himosta sekaisin niitä vuorotellen.
Kuulin Seijan hengittävän raskaammin. “Oh…juuri noin…”

Hetken maailmani täytti pelkät rinnat. Se tuntui uskomattoman kiihottavalta. “Nyt saat nuolla pilluani”, kuulin naisen huokaavan ja hän asettui niin, että pillu oli suoraan kasvojeni yläpuolella. Lantio laskeutui alaspäin, jolloin kosteat häpyhuulet avautuivat hieman.
Työnsin kieleni kosteiden häpyhuulien väliin. Seijan lantio alkoi liikkua pientä edestakaista liikettä, jolloin kieleni liukui pitkin häpyhuulien väliä eteen klitorikselle ja taaksepäin kosteutta tulvivalle reiälle.

Seija päästeli heikkoja huokauksia ja jännittyneet reidet värähtelivät kuin pienten sähköiskujen jäljiltä. Pillun sisältä valuva kosteus levisi kasvoilleni ja poskilleni. Kiihottava naisen kiiman tuoksu sai kaluni kivikovaksi. Myötäilin lantioliikkeitä kielelläni levittäen mahlaa ja koskettaen välillä hellästi klitorista.

“Oooh…nuole…nuole”, voihki Seija.
Lantio painui alaspäin ja liikkui villimmin. Nenäni tökki välillä häpyluuta. Hän hieroi pilluaan vasten kasvoja ja yritin pysyä parhaimpani mukaan kyydissä mukana. “Oih…ouuh…kohta tulee…”

Seijan vartalo jännittyi ja hän laukesi vasten kasvojani. Kieleni pyöri hellästi klitoriksen ympärillä varoen koskettamasta sitä. Seija haukkoi henkeä vartalon väristessä kuin sähköiskun jälkeen.
Toivuttuaan orgasmista Seija nousi päältäni ja katsoi kasvojani. Sitten hän suuteli ja maistoi omaa kiimaansa.

“Katsotaanpa mitä tälle tehdään”, hän sanoi ja hyväili käsillä kiveksiäni. “Pitäisikö se tissihieronnasta?” “Voi kyllä”, kähisin ääni kiimasta karheana.

Seija poimi kaluni rintojen väliin ja puristi ne yhteen. Hän aloitti hitaan liikkeen ja katseli ilmeitäni kun huokailin nautinnosta. Hän laskeutui alaspäin ja nuoli kiveksiäni sekä kalun suonikasta vartta. Käsi puristi kalun vartta pakaten lisää verta.

Seijan kieli pyöri terskan ympärillä ja lipitti terskan herkkää alapintaa. Hengitykseni kiihtyi ja voihkin ääneen. Sileä terska liukui lämpimään suuhun, jolloin naisen pää liikkui rauhallisesti edestakaisin. Lähes yhtä äkisti kuin Seija oli alkanut hyväillä kalua, hän lopetti juuri kuin nautintoni oli ihanimmillaan.

“Mitä nyt?”
“Olet nyt minun leikkikaluni”, hän sanoi ja nousi hajareisin päälleni.
Seija ohjasi kaluni pillun huulille ja hieroi sitä vasten voidellen terskan pään. Sitten lantio painui hitaasti alaspäin ja kalu liukui sisään. Parin kokeilevan työnnön jälkeen Seija istui päälläni niin, että kalu oli pohjassa saakka.

Hän kumartui tarkkailemaan kasvojani ja alkoi pillulla puristella räjähtämispisteessä olevaa kaluani.
“Älä liiku.”
Tunsin lantiolihasten liikkeen ja herkistynyt kaluni sai minut voihkimaan. Kiimaisesti haukoin Seijan tissejä suuhuni.
“Pidätkö tästä?”

Hän aloitti hyvin pienen liikkeen. Kaluni paisui ja orgasmi lähestyi. Juuri ennen h-hetkeä Seija aloitti raivokkaan ratsastuksen. Purkauduin syvälle hänen pilluunsa huutaen. Seija jatkoi ratsastusta ja kehoni värähteli yhä uusien sähköiskujen voimasta. Pillu lypsi spermaryöppyjä sisäänsä.

Seija jatkoi ratsastusta. Hän nojautui taaksepäin ja laski kätensä pillulle. Sormi löysi klitoriksen ja hetken päästä hänen vartalonsa jännittyi. Kaluni syvällä sisässä Seija laukesi toisen kerran. Hetken kuluttua hän nousi päältäni ja laskeutui viereeni vetämään henkeä. Hänen kätensä hyväili hajamielisesti puolikovaa kaluani.

“Vieläkö tämä on armoillani?”
“Niin kauan kuin tahdot”, vastasin hänen vaativaan suudelmaan

2 kommenttia viestissä: “Leikkikaluna”

  1. aderton says:

    Lukukokemuksena aivan siedettävä. Jatka vaan.

  2. la-man says:

    Juoni oli ainakin minua kiinnostava ja minusta hyvä. “Seuraavasta vastaavasta” kerrasta voisit kirjoittaa myös.

Kommentoi

top