search
top

Äitipuolen pimeä puoli

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (21 votes, average: 3.62 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä tarina on aikaisemmin ollut tuolla Seksifoorumin puolella, nyt heitin sen myös tänne.

ÄITIPUOLEN PIMEÄ PUOLI

Se kevät oli rentoa aikaa. Olin lomautettuna töistä pari kuukautta, mutta rahaa oli mukavasti säästössä liiton työttömyysturvan lisäksi. Olin juuri täyttänyt 25 vuotta, muutaman vuoden mittainen suhde tyttöystävän kanssa oli päättynyt kuin itsestään vailla sen suurempia konflikteja. Nyt katselimme maailmaa rauhassa omilla tahoillamme. Muutin viihtyisään pieneen yksiöön kaupungin keskustaan ja otin päivän kerrallaan, kesän rientoihin valmistautuen. Kuntoilu, lepo ja ruuasta ja juomasta nautiskeleminen olivat sopivasti tasapainossa.

Huhtikuun puolivälissä sain kutsun tulla käymään isäni ja äitipuoleni asunnolla. Isäni, menestyvä viisikymppinen markkinointipäällikkö, oli asunut jo muutaman vuoden kapungin laitamilla tyylikkäässä omakotitalossa nykyisen vaimonsa kanssa. Äitini kanssa isä oli eronnut jo ollessani alle kouluikäinen, ja olin täysin tottunut siihen, että näin heitä erikseen, äiti asui parinsadan kilometrin päässä toisella paikkakunnalla. Lähdin siis muutamaksi päiväksi tuonne omaa kämppääni avarampaan taloon. Auttaisin muun muassa auton renkaidenvaihdossa, tavaroiden viemisessä kirpputorille sekä muutamissa pienissä talon remonttikohteissa.

Saavuin talolle aamupäivällä, isäni otti minut vastaan ja kutsui sisälle. Hän meni keittiön pöydän ääreen ja kehotti minua ottamaan kahvia. Hän avasi läppärinsä ja kyseli samalla kuulumisia. Juttelimme niitä näitä, arkipäiväisiä asioita. Äitipuoleni Marianne oli kuulemma nyt töissä ja saapuisi muutaman tunnin kuluttua. Isä varmisteli vielä muutaman asian netistä ja totesi: “Kyllä, tänään minun on tosiaan lähdettävä taas työreissuun. Puola kutsuu tällä kertaa. Varmaankin kahdeksan päivää siellä menee. Mainio homma, että pääset tänne auttelemaan”. Sitten hän näytti minulle talon ala- ja yläkerrasta sekä kellarista muutamia paikkoja, joissa tapettia piti uudistaa, kaidetta maalata tai tilannetta muuten kohentaa. Lupasin ryhtyä hommiin jo tänään.

Marianne tuli kotiin viiden maissa. Olin aina tullut hyvin toimeen hänen kanssaan. Hän ei tietenkään tuntunut itselleni miltään äidiltä, ennemmikin perhetutulta tai kaukaiselta sukulaiselta. Ikää Mariannella oli 38 vuotta. Hän oli myös tyylikkään näköinen ruskeine puolipitkine hiuksineen, sieväpiirteisine kasvoineen ja vihreine silmineen. Ja täytyy myöntää, että olin pannut merkille myös lantion kaaren ja uhkean rintavarustuksen.

Illemmalla isä lähti lentokentälle. Vein tavarani alakerran pieneen vierashuoneeseen. Söimme Mariannen kanssa illallista ja keittelimme kahvit. Hioin muutamia maalattavia kohteita ja Marianne hoiteli muita pikkuaskareita. Näin lähti käyntiin oleskeluni tuossa talossa. Seuraavat päivät olivat sopivan kiireettömiä. Pikkuhiljaa suoritin hommiani ja kävin välillä kävelyllä, kirjastossa ja kahvilla tai oluella. Viidennen päivän iltana olin kaatamassa keittiössäni itselleni juotavaa, kun satuin katsomaan pöydällä olevaan Mariannen läppäriin. Jokin tekstitiedosto siinä oli… Jotkin piirteet kirjoituksessa kiinnittivät huomioni. Kyseessä ei tainnut olla ainakaan mikään töihin liittyvä teksti. Kehoni jännittyi ja hämmästyin, kun huomasin kyseessä olevan jonkinlaisen seksinovellin. Siinä nainen meni netissä tapaamansa miehen luokse eräänlaiseksi seksiorjaksi – “ihanaa olla lutkasi” tämä sanoi yhdessä kohdassa – ja se oli melko taidokkaasti kirjoitettu. Tarina ei ollut valmis. Kursori vilkkui alareunassa. Mitä ihmettä, oliko tuo Mariannen kirjoittama? Samassa kuulin, kuinka kylpyhuoneen ovi naksahti. Äitipuoleni oli tulossa suihkusta. Ilmeisesti hän ei ollut arvannut, että olisin nyt tullut keittiöön vakoilemaan hänen tekemisiään, sillä olin juuri ollut järjestelemässä autotallin tavaroita. Menin äkkiä takaisin autotalliin mehulasini kanssa.

Seuraavina päivinä katselin Mariannea väkisinkin eri tavalla. Kiinnitin huomiota hänen huokauksiinsa, kehonsa venyttelyihin ja rintojen heilahteluun paidan alla. Muistin myös, miten hän oli aivan selvästi flirttaillut minulle vuosi sitten, kun olimme olleet yhdessä tuolla talolla grillijuhlissa. Hän oli jopa hiprakassa sanonut, että toisenlaisissa olosuhteissa voisimme kohdata aivan toisenlaisissa merkeissä. Tuo keskustelu tosin oli jäänyt siihen, kun joku sukulainen tuli sillä hetkellä juttelemaan minulle aivan muista asioista.

Viimeisenä iltana ennen pois lähtöäni Marianne avasi illallisen jälkeen viinipullon. Katselimme televisiota ja vaihdoimme välillä muutaman sanan. Mariannella oli yllään mustavalkoinen kevyt mekko, joka jätti rintojen yläosan yllättävän paljaaksi. Perverssissä mielessäni leikittelin ajatuksella, että hän oli laittanut sen minua varten. Saman tien häpesin ajatusta, vaikka oli Marianne joskus runkkufantasioissani vilahtanutkin. Keskustelu siityi siihen, että äitipuolellani oli välillä hieman yksinäistä, koska isäni oli melko usein työmatkoilla. “No, onneksi sinä olet nyt täällä”, Marianne sanoi ja taputti kädellään reittäni. Melkoinen värähdys kulki lävitseni. Nyt minun oli pakko menne vessaan hieman rauhoittumaan. Pesin kasvoni ja katsoin itseäni peilistä. Hullut ajatukset pyörivät päässäni.

Palasin oluhuoneeseen, jossa Marianne venytteli paljaita jalkojaan. Menin seisomaan hänen viereensä, kuin aikoakseni istua, mutta jostain syystä jäin seisomaan ja venyttelemään käsiäni. Haukottelin. Hermostuneisuus väreili läpi kehoni. Ja, toden totta, kaluni oli puolikova farkkujen lahkeessa.
“Mitäs tehtäisiin”, Marianne kysyi. Hymähdin, olin hetken hiljaa.
“Mulla on idea”, sanoin kääntyen ympäri. Asetuin niin, että seisoin kapeassa haara-asennossa ja sohvalla istuvan Mariannen suoristetut jalat jävät pohkeideni väliin. Hän laski viinilasinsa sivuun ja katsoi minuun hämmästyneenä, toista kulmakarvaansa kohottaen. “Sä otat multa suihin”, sanoin käheästi. Jumalauta, tämän oli pakko toimia tai muuten saisin hävetä loppuelämäni. Luotin siihen, että Mariannen kirjoittama pervotarina antaisi jonkinlaisen kuvan hänen todellisista mieltymyksistään.

“Siis mitä?” hän kysyi, melkeinpä kuiskaten, keho jännittyneenä. Avasin farkkujeni sepaluksen ja napin, tartuin Mariannea hiuksista ja vedin häntä lähemmäs. Riuhtaisin farkut ja bokserit alemmas, jolloin nopeasti kovettuva kaluni ponnahti vasten äitipuoleni poskea.
“Älä, hullu”, Marianne huokaisi. Painoin terskaa hänen huuliaan vasten. Ihanan sileä, lämmin kosketus sai kullini kivikovaksi. Ähelsimme vähän aikaa siinä, hän paoinoi kätensä reisiäni vasten ja yritti työntää poispäin, mutta jotenkin laiskasti.

Pidin toisen käteni otteen tukevasti hänen takaraivollaan, toisen käden peukalon painoin hänen kosteaan suuhunsa. Kun olin saanut sen auki, painoin pikaisesti paisuneen terskani sisään. Marianne protestoi kimeästi ynähtänen, ilma purkautui hänen nenästään kaluni varrelle. “Noin, just noin”, huokaisin. Aloin työntää kaluani varovasti syvemmälle. Marianne piti käsiään edelleen reisilläni, mutta hyvin heikosti vastustaen.

Onneksi olin vetänyt aamulla käteen, muuten olisin varmaankin lauennut hyvin pian. Katselin, kuinka Marianne imi kaluani silmät kiinni, posket punoittaen. Alempana rinnat värähtelivät mekon puoliksi peittäminä. Vähitellen naisen kieli alkoi tulla toimintaan mukaan, hän näytti hyväksyvän tilanteen. Vielä pari pitkää rauhallista vetoa…sisään…ulos…sisään, ah mikä tunne…ja ulos. Otin yläviistoon sojottavan, syljen kostuttaman kyrvän kokonaan suusta ja annoin sen heilua naisen kasvojen edessä. Marianne avasi silmänsä ja hengitti raskaasti.
“Hullu, mitä sä meinaat, siis, eihän me voida”, hän sanoi yrittäen näyttää vihaiselta. Olin kuitenkin varma, että noissa vihreissä silmissä kipunoi muukin tunne kuin suuttumus.

Laskeuduin alas polvilleni, heitin Mariannen reidet olkapäilleni ja sukelsin polvipituisen mekon sisään haistelemaan stringien peittämää jalkoväliä. Ja siellä tuoksui kiima. Näykkäisin pari kertaa reiden sivuja suullani, suukottelin stringien peittämää kumpua ja riuhdoin sitten pikuuhousut pois. Nostin mekon Mariannen vyötäisille ja aloin nuolla. Pitkään ja hartaasti häpyhuulia ylös ja alas, välillä imeskellen ja paikalleen pysätyen, välillä klitorista kevyesti kosketellen. Nyt naiseni alkoi olla aivan märkä. Työnsin keskisormen sisään kuumaan onkaloon. Marianne vinkaisi. “Ah, mitä sä oikein pakotat mut tekemään… Ei saa…”

Nuolin vielä minuutin verran, nautin suuresti ihanan vitun tuoksusta ja mausta. Mariannen kädet haroivat hiuksiani, aluksi muka poispäin työntäen, mutta yhä selkeämmin päinvastoin kohti pilluaan vetäen. Sitten nousin ylös, vedin karskisti äitipuoleni mekon pois hänen yltään ja heitin pois myös oman t-paitani. Istuuduin hänen viereensä, tartuin kiinni vyötäröstä ja heilautin istumaan syliini, kasvot itseeni päin polvet sohvalle sivuilleni. Kun aloin sovittaa kalua pilluun, ei vastustelusta ollut enää tietoakaan. Marianne siirteli lantiotaan oikean kulman löytymiseksi ja henkäisi syvään, kun kaluni alkoi upota vittuun.

“Nussitaan sitten, nussitaan”, hän huokaisi. Aukaisin hänen ritaliiviensä hakasen ja heitin liivit lattialle. Ihanat, uhkeat tissit heilahtivat kasvojeni eteen. Tummat, ruskehtavat nännit olivat kovat. Aloin imeskellä ja näykkiä nännejä samalla, kun tartuin käsilläni narttuni pakaroihin ja ryhdyin puskemaan kaluani yläviistoon. Mariannen kädet hivelivät olkapäitäni ja selkääni. Huohotimme, nytkähtelimme, sohva narisi, taustalla kuului hiljaa jokin luontodokumentti televisiosta. Näin ei pitänyt käydä, mutta tässä sitä nyt oltiin, kiiman vallassa toistemme kimpussa.

Aloimme olla hikisiä, äitipuoleni himokkaan vitun nesteet valuivat kaluni vartta pitkin pakaroilleni ja siitä sohvalle. Puristin isoja rintoja ja nuolin niiden pehmeää ihoa. Marianne hidasti tahtia ja irrottautui sitten hitaasti kalustani. “Hei kuule”, hän sanoi vaimeasti korvaani. “Kun näin kerran tehdään, saat toteuttaa mun yhden fantasian.” Hän piti taukoa ja silitti hiuksiani. “Menen tuonne yläkerran makkariin. Tule sinne minuutin päästä, yllätä mut ja ota väkisin.” Hän näykkäisi hampaillaan korvalehteäni ja lähti kävelemään pyöreä takapuoli keinahdellen yläkertaan. Kiimani kasvoi entisestään. Mahtavaa, uskomatonta.

Odotin minuutin ja aloin hiippailla yläkertaan muka salaa. Astelin portaat ja menin käytävän päähän makuuhuoneen ovelle. Ovi oli raollaan, kurkistin sisään. Yöpöydän ääressä Marianne keimaili rintaliivien kanssa, katsellen itseään seinällä olevasta peilistä. Hän pyöritti lanteitaan, värisytti tissejään, nuoli huuliaan ja pyrki olemaan oikein huoramainen.

Astuin huoneeseen, otin pari hiipivää askelta ja ryntäsin sitten eteenpäin. Painauduin kiinni Mariannen selkään, kaluni sojotti pyllyvakoa vasten. “Apua, mitä sä meinaat? Päästä irti!” Marianne kiljaisi.
“Hiljaa narttu!” ärähdin ja tartuin lujasti rintoihin kiinni. Purin kevyesti hänen niskaansa.
“Ei, ei saa…” hän huokaili. Paiskasin hänet selälleen sängylle. Hän peitti rintansa käsillään ja painoi reitensä yhteen. Naurahdin, tartuin nilkkoihin ja levitin jalat rajusti erilleen. Reisien välissä näkyi kostea pillu, jonka yläpuolelle oli jätetty vain pieni viiva karvoitusta. Laskeuduin saaliini kimppuun. Suutelin kaulaa, puristelin tissejä. Marianne oli työntävinään minua poispäin. “Et saa, et saa…” hän vikisi.

Työnsin kullini rajulla liikkeellä pohjaan asti. Narttuni kiljaisi.
“Mä teen susta mun huoran”, sanoin hänen korvaansa ja tartuin kiinni hänen ranteisiinsa. Painoin hänen kätensä sivulle, nyt hän oli avuttomana allani. Aloin jyystää oikein kunnolla, puhisten ja murahdelleen. Marianne taittoi jalkansa ja painoi pohkeillaan minua pakaroista entistä syvemmälle. “Kyllä, kyllä, tee musta sun huora”, hän ähki.

Vuode natisi ja heilahteli, kun nussimme kiihkeästi. Pian hengitykseni alkoi olla katkonaista ja liikkeeni entistä hätäisempiä. Marianne laski käsiään selkääni pitkin, tarttui kiinni pakaroistani ja levitti reisiään. “Näytä, miten sä nussit sun huoraa”, hän sanoi ja katsoi minua suoraan silmiin. Suutelin häntä kiihkeästi ja paukutin kaluani syvälle, rajusti, armotta. Äitipuoleni alkoi kiljahdella holtittomasti. Tunsin hien kostuttaman, notkean sormen persevaossani.

“Anna tulla, laske lasti mamin pilluun!” Marianne kuiskasi irstaasti ja painoi sormeaan hieman sisään peräaukkooni. Tilanteen perverssiys vei minut lopulta laukeamisen rajan yli ja täristen ammuin lastini vitun perukoille. Marianne nyyhkytti, vikisi ja tärähteli. Hänkin alkoi saada orgasmiaan. Hänen punoittava kostea vartalonsa värisi allani, kun hänen sormensa puristivat pakaroitani.

Makasimme hetken päällekkäin, sitten irrottauduimme toisistamme. Lepäsimme hetken, sitten Marianne kääntyi puoleeni ja suuteli minua pitkään ja hellästi. Äitipuoleni asteli alakertaan suihkuun. Jäin ihmeissäni keräämään ajatuksiani ja tunteitani. Seuraavan yön nukuimme normaalisti erillämme, ja Marianne ehdotti, että unohtaisimme tapahtuneen. En ollut lainkaan varma, kuinka helposti se onnistuisi.

5 kommenttia viestissä: “Äitipuolen pimeä puoli”

 1. Fantasia says:

  Nussimme siskon kanssa, kun äitipuoli Metta tuli huoneeseeni kolmen kimppaan.

  • Fantasia says:

   Metta äitipuoli tulee käymään asunnollani. Äitipuoli Metta antaa pillua takaapäin ja samalla hän nuolee Teija siskon pillua.

 2. runkkaaja says:

  Kyllä se tuntuu mukavalta,kun saa märkää pillua.

 3. Minni says:

  Hyvä mutta oli vain paljon kirjoitus virheita 😉

 4. minää says:

  aaaahhh… sormetin itseeni samalla kun luin kyseisen novellin ja pakko sanoo että parhaat orkut pitkästä aikaa 😉

Kommentoi

top