search
top

tytär isänsä kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (93 votes, average: 3.34 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tää on mun eka seksinovelli ja täyttä fiktiota, tehty hetken inspiraation perusteella

”Olen kotona!” huusin astuessani ovesta sisään, kukaan ei vastannut, joten siirryin suosiolla omaan huoneeseeni. Laitoin koneeni päälle ja siirryin keittiöön tekemään pari voileipää ja otin lautasen omaan huoneeseen, vaikka isä aina sanoo, ettei niin saa tehdä, kuinka sitten lautaset jää huoneeseeni lojumaan viikkokausiksi ja jäkäjäkäjäkä. Isä valittaa pahemmin kuin äiti valitti, kun asui vielä kanssamme. Äiti muutti vuosi sitten, ihan yllättäen, uuden miehensä luokse ja päätti aloittaa uuden elämän, uuden miehen kanssa. Äitini synnytti vähän aikaa sitten itselleen ja miehelleen lapsen, eikä nyt muista meidän olemassa oloa. Syntymäpäiväkortti tuli, ja sen mukana viiden euron seteli. 16-vuotias pärjääkin hyvin viidellä eurolla. Isältä saan silloin tällöin parikymppiä ja joskus mummo ja vaari antavat enemmän rahaa. He sentään ymmärtävät, että nuori nainen tarvitsee rahaa vaatteisiin, meikkeihin ja muuhun. Mummo ja vaari kustantavat myös lukioni, joka vie yllättävän paljon rahaa. Isä osti minulle penaalin, se sentään oli hieno, Marimekon siniraitainen klipsillä kiinni laitettava penaali.

Kävin läpi sähköpostini, samalla kun söin voileivät. Päätin viedä lautasen pian tiskiin, kunhan vastailisin sähköposteihin ensin. Olin jo pidemmän aikaa meilaillut erään 30-vuotiaan miehen kanssa, kertonut seksimieltymyksistä ja kertoillut fantasioista, joita haluaisin toteuttaa ja myös niistä fantasioista, joita en halua toteuttaa, kuten raiskausfantasia. Tutustuin Mikaan netin seksichatissa. Mikan kanssa puhumme seksistä avoimesti ja pystyn kertomaan hänelle ihan kaiken seksiin liittyvän.
Jätin meilini auki, avasin sivuston, josta olin ennenkin lukenut hyviä novelleja, ne olivat loistavia ja yleensä niitä lukiessa alkoi tehdä mieli ja käsi eksyi housuihin.

Löysin novellin, jossa isä ja tytär harrastivat seksiä. Novelli oli pitkä joten varauduin heti ja otin housut pois. Päälläni oli mustat stringit ja narutoppi, valkoinen. Stringit olivat erittäin kätevät pillifarkkujen kanssa, vaikka aluksi olin ollut stringejä vastaan, Mika oli meilissään sanonut, että kannattaa kokeilla ja olin seuraavana päivänä mennyt kauppaan ja ostanut mustat. Ihastuin heti ensikokeilulla.
Luin novellia ja vähitellen toinen käteni eksyi pillulle. Hieroin klitorista ja tunsin kuinka kostuin entistä enemmän. Stringini olivat ihan märät pillun kohdalta. Hieroin, kovemmin ja luin eteenpäin. Kuulin kuinka ovi kolahti ja isä tuli kotiin. Huohotin, enkä pystynyt lopettamaan, pystyin vain toivomaan ettei isä kuullut.

Hiljaa hipsin kylpyhuoneeseen vähissä vaatteissa ja pesin vähän paikkojani. Kostuin kuitenkin melkein heti uudelleen, kun teki niin mieli oikeaa miestä, ei vain kuviteltua. Otin kylpyhuoneessa uuden session käteni kanssa ja huohotin ehkä turhankin kovaa. Muistin, että unohdin sivustot auki ja isä saattoi käydä koneellani katsomassa sähköpostit. Hän ei aina muista kysyä minulta siihen lupaa. Avasin kylpyhuoneen oven ja astuin ulos. Hiivin hiljaa omalle ovelleni ja huomasin vahingon tapahtuneen. Tästä en selviä. Mitä sanon isälle? Hän luulee, että olen puhtoinen enkä harrasta seksiä, hän varmaan luulee, etten edes tiedä mitä seksi on.

Isä huomasi minut ovensuussa, hän katsoi minua, hänen ilmeensä oli jotenkin outo, erilainen kuin yleensä. Hän nousi tuolilta ja tuli minua kohti, ihan lähelle. Hän otti minua hiuksista kiinni ja kysyi: ”Tuotako haluat?” hän liikautti päätään koneelle päin. En vastannut mitään. Hänen silmänsä kiilsivät, kun hän painautui minuun kiinni. Tunsin, että hänellä seisoi, hän oli kiihottunut novellista. Isä oli ollut pitkään ilman naista, ellei hänellä ole töissä sihteerikköä tai jotain muuta naista.
Isä piti hiuksistani kiinni ja painoi minut maahan polvilleen. Toisella kädellään hän avasi vyönsä ja käski avata hänen farkkunsa. En totellut, joten hän puristi hiuksista kovempaa ja veti vähän ylöspäin, nosti päätäni niin, että hän pystyi katsomaan suoraan silmiini. ”Tätähän sinä haluat? Isän isoa kalua? Saat sitä, kun olet kiltti minulle, minun ei tarvitse satuttaa sinua niin kuin isä satutti tytärtään tuossa novellissa. Vai nautitko kivusta? Haluatko, että satutan sinua?” Silmissäni kiilsi kyyneleet, kun tärisevin käsin aloin avata isäni housuja. Avasin viisi nappia ja laskin farkut alas. Hän nosti jalkansa niistä pois ja potkaisi ne kauemmas. ”Bokserit myös” isä sanoi käskevään sävyyn, ja otin kiinni kuminauhasta, jota jouduin venyttämään kunnolla saadakseni ne seisovan kalun päältä pois. Laskin ne alas ja isä potkaisi nekin pois.
”Lutkatyttäreni, näytät ihan lutkalta, tuo toppi päällä ilman rintaliivejä ja rivot mustat stringit. Annatko koulussakin kaikille? Oletko joku kiertopalkinto? Älä huoli, tänään saat kunnon kokoista kalua. Isälläsi on iso. Tiedätkö, se ei meinannut mahtua äitisikään pilluun.” Isä nautti saadessaan puhua rivoja tyttärelleen. ”Ota se suuhun” isä painoi päätäni kohti hänen kaluaan ja käski minun imeä sitä. Otin sen suuhuni, mutta en tiennyt mitä sen kanssa voisi tehdä. En ollut koskaan ennen ottanut suihin keneltäkään, vaikka olin siitä haaveillut ja novelleista lukenut kuinka se tapahtui. Aloin liikuttaa kieltä terskalla ja imin kalua kuin tikkaria. Otin välillä vähän syvemmälle ja painoin huulet kiinni kaluun. Isä piti hiuksistani tiukasti kiinni ja huokaili. Välillä mutisi jotain, mikä kuulosti sanoilta lutka, ime sitä. Ime isän isoa kullia. Suljin silmäni ja kuvittelin, että kalu oli Mikan ja antaisin Mikalle mitä suurimman nautinnon. Imin ja lutkutin. Liikuttelin kieltä ja imin enemmän. Runkkasin kalua ja hyväilin sitä. Otin sen pois suusta ja nuolin alapuolelta.
Kalu alkoi liikkua, ja isäni otti minut siitä irti. Sanoi, ettei halua laueta vielä. Hän haluaa pienen lutkatyttären pillua. Olin melkein kokonaan unohtanut olevani isän kanssa.
Isä nosti minut hiuksista ylös. Hän päästi irti kun seisoin omilla jaloillani. Hän otti toppini pois ja puristeli rintojani. Imi nännejä ja näykki niitä. Se tuntui upealta, sattui, mutta tuntui ihanalta. Hän veti stringini pois ja kaatoi minut sängylleni. Hän levitti jalkani ja kehui siistiä posliiniani.
Hän nuoli klitoristani ja lipaisi häpyäni. Hän otti sormet avuksi ja sormetti pilluani ja nuoli klitorista. Hän nopeutti ja hidasti, kuului litinää kun sormet liikkuivat vaossani. Hän nuoli minut orgasmin partaalle ja lopetti siihen. Hengitin kiivaasti ja nautin. Isä jatkoi vielä hetken ja lopetti kun koko vartaloni tärisi orgasmin aikana. Selkäni kaartui kaarelle ja hengitin kiivaammin ja ääntelin.
Hän siirtyi päälleni, hän siirsi kalunsa pillulleni, ja työnsi sisään ennen kuin ehdin kysellä kondomista, sattui jonkun verran, en ole kuitenkaan kovin kokenut seksissä. Hän aloitti kiivaan panon, hän pani minua kuin eläin, hän puristeli rintojani, näytti nännejäni ja tunsin kuinka iso kalu liikkui sisälläni. Olin niin kostea, että litinä kävi, varmaan naapuritkin kuulivat. Hän hidasti tahtia ja katsoi minua. Enää ei sattunut yhtään.
”Onko peppuusi työnnetty koskaan, haluaisitko isin isoa kalua peppuusi?”
”Ei ole” sanoin hiljaa, arkana. Koitin vielä lisätä, etten halua, kun isä käänsi minut vatsalleni. ”Ensin kyllä tulen takaapäin pilluusi” hän siirteli jalkojani niin, että pääsi helposti työntämään kalunsa sisälleni. Hän puristeli pakaroitani ja lateli rivouksia, sanoi lutkaksi ja kertoi kuinka pillua on selkeästi paljon käytetty. Hän liikutteli kaluaan sisälläni ja samalla läpsäisi minua pari kertaa pepulleni. Hän levitti käsillään pakaroitani, niin että näki peppureikäni.
Hän jatkoi panemista minua pilluun, hän hidasti välillä ja jatkoi taas kovemmin. Välillä hän otti kalunsa kokonaan ulos ja työnsi kerralla pohjaan saakka. Ulvahdin hiukan kun hän osui pohjaan ja jokaisesta ulvahduksesta sain läimäytyksen pakaroilleni.

Hän alkoi tutkia peppuani ja sanoin silloin: ”Ei sinne, ei tänään” tajusin heti, että tuon voisi tulkita niin, että otetaan uusiksi joku päivä ja aloin heti katua sanojani. ”Ei tänään, katsotaan joku toinen sopiva päivä”, hän työntyi vielä pilluuni ja pani sitä, hän hieroi rintojani toisella kädellään ja toiselle hieroi klitoristani. Tunsin kuinka pilluni supisteli hänen kalunsa ympärillä ja kuinka lämmintä nestettä meni pilluni perukoilla sykäyksittäin. Kun sperman tulo loppui, isä otti kalunsa pois minusta ja käski minun nuolla se puhtaaksi. Lopuksi isä silitti hiuksiani ja lähti.

14 kommenttia viestissä: “tytär isänsä kanssa”

 1. Jussi says:

  Kiimainen tarina, itse pääsin panemaan tytärpuoltani kun hän oli suurinpiirtein saman ikäinen kun tyttö tässä kertomuksessa.

 2. runkkasin says:

  Runkkasin jo heti alkuvaiheessa 😮 ♥

 3. Sormetin says:

  Ihanaa! aloin kostua heti kun isä oli mennyt lukemaan sen novellin!

 4. markus says:

  Seisoo kun luin…: ) Kiitos vain kirjoittajattarelle! <3

 5. jma says:

  Ihana 🙂 kiihottaa aina nuo isän sisäänlaukeamiset ne kruunaa stoorin 🙂

 6. Kauha says:

  Ihmettelen tätä Suomenkielen opettajien määrää näillä sivuilla !!

 7. playboy girl says:

  Hyvin kirjoitettu. Jatka vaan kirjoittelua !

 8. Tyttö96 says:

  Ihana! Olen niin märkänä…

 9. fr11kk1 says:

  Tarina oli ok, mutta ei erinomainen. Kovin nopeasti tuntui kaikki etenevän ja vähän enemmän tunteiden kuvailua olisi ehkä kaivattu. Nyt pääosa seksiaktin osuudesta oli vain kertomista mikä työnnettiin seuraavaksi minnekin ja kaikki pakolliset pornovideoidenkin kohtaukset oli mukana. Vaikka monessa novellissa ensin nainen ottaa suihin, siten mies nuolee pillua jonka jälkeen naidaan ja ehkä lopuksia anaalia, niin ei novellin aina tarvitse edetä samaa kaavaa, ainakaan jos kyseisiä aktin vaiheita ei sen enempää halua kuvailla tai niihin keskittyä. Itsekin kyllä syyllistyn tähän kaavamaisuuteen, mutta sun novellissa tuntui että esim. pillun nuoleminen oli mukana vain koska sitä yleensä novelleissa tapahtuu. Olen myös Tricksterin kanssa täysin samaa mieltä parannuksista.

 10. buumanni says:

  Keveän mukava tarina. Lisää vaan ja mitkään pienet kirjoitusvirheet eivät haittaa. Ei foorumilla ole muitakaan virtuooseja. Neuvojia kylläkin.Vahinko, ettei kirjoittaja itse enää pääse vaikuttamaan kirjoituksiinsa lähetettyään tekstin sisään. Moni varmaan huomaa jälkikäteen jotain korjattavaa ym.

 11. Horny59 says:

  Tarina on kyllä hyvin kirjoitettu. En vain odottanut isän olevan noin brutaali ja väkivaltainen. Tarina olisi kyllä saanut olla pidempi ja loppu jäi mielestäni hieman kesken. Ihan kuin joku olisi yllättänyt kirjoittamasta. Olisin kaivannut vielä vaikka mainintaa, että miten myöhemmin tai että miten isä suhtautui myöhemmin tyttäreensä. Semmoisesta kiltistä tarinasta olisi saanut varsin monta jatkoa.

  Enemmän toivoisin sinun kiinnittävän huomiota jaotteluun keskusteluissa, eli yksi lause yhdelle riville ja toisen sanoma lause toiselle riville.

  Sinun kannattaa jatkaa kirjoittelua, sillä kykyjä sinulla kyllä on. Hyvää jatkoa.

 12. millamaria says:

  Trickster: kiitos asiallisesta kommentista

 13. Trickster says:

  Olen vähän eri mieltä edellisen kommentoijan kanssa. Teksti vilisi kirjoitusvirheitä (mm. otsikon ensimmäinen sana pienellä, kappalejako unohtui lopussa) yms. Kannattaa ottaa tekstin kanssa oma aikansa, jättää se vähäksi aikaa ns. “pöydälle” ja palata sitten sen pariin ja korjata pahimmat virheet.

  Tarina oli myös hieman epäuskottava ja eteni turhan nopeasti. Kuvailua olisi omasta mielestäni saanut olla enemmän. Osa lauseista oli kummallisia, kuten esim. “Kalu alkoi liikkua, ja isäni otti minut siitä irti.”

  Kannattaa jatkaa kirjoittelua, mutta lue myös mahdollisimman paljon muiden ihmisten novelleja ja kaikkea muutakin mahdollista (ei pelkästään eroottista kirjallisuutta). Niin kehityt kirjoittajana.

 14. tappisilmä says:

  Toivottavasti inspiraatiota riittää! Suht.koht sujuvaa ja harjoiteltua kirjoitustaitoa.

Kommentoi

top