search
top

Kerta ensimmäinen, työn ja tuskan takana

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 3.56 out of 5)
Loading...

Se oli sähläämistä mitä suurimmassa määrin. Sisään yritin saada ja tyttökin sitä halusi, mutta kokematon pojanjolppi kun on asialle, niin ei tahdo mistään tulla mitään. Kova seisokki ja pakottava panemisen tarve lisäsi vaikeutta, kun ei edes ollut varmaa tietoa miten ja mikä olisi paras asento. Näin jälkeenpäin muistellessa ei voi muuta kuin sanoa, jessus sentään.

Kaikki tapahtui vuosia sitten, tosi kauan on kulunut siitä ajasta kun kokematon sai kastettua ensimmäisen kerran. Nykyajan ja -käytännön mukaan olin jo aika vanha, kokonaista seitsemäntoista vuotta. Ajelin mopolla niinkuin muutkin vastaavan ikäiset. Ei silloin moottoripyörillä vielä leveilty. Ainakaan meidän kylillä. Helsingin naapurikunta kun oli, ja aivan maaseutua, niin kesäisin oli myös paljon kaupungin nuoria sukulaistaloissa koko lomansa ajan. Me paikkakuntalaiset tutuistuimme heihin ja eivät he mitenkään maalaisiksi meitä mieltäneet, sillä niin lähellä kuitenkin kaupunkia asuimme ja elimme. Puhuimme samaa slangiakin. Matkaa ei enempää ollut kuin 35-40 km. Muutenkin kaupunki oli kaikille meidän kyläläisille tuttu jo koulujen takia ja matkoista vaikkapa leffaan.

Parin kolmen lähikylän nuoret liikkuivat yhdessä ja minäkin olin kaapannut yhden tytön, jota kuskasin mopon kyydissä aina sinne minne taas kokoonnuimme. Tyttöni oli sinä kesänä 14 vuotias ja hyvin muodokas, vaikka nuori olikin. Hänellä oli täyteläiset huulet ja miellyttävät kasvot joita vaaleahkot hiukset ympäröivät. Kovin pitkä tai kookas hän ei ollut, mutta minua sentään yli olkapään. Nuoren tytön rinnat olivat kehittyneet, sanoisin että ne olivat isot. Kellään muulla tytöistä ei ollut samaa kokoa, vaikka muuten jotkut tytöt olivat kooltaan isompia. Tämä valittuni oli nimeltään Monica, kaksikielisestä perheestä kun oli, niin nimikin kirjoitettiin hienosti c:llä. Me kutsuimme häntä ihan vaan Nikaksi. Olin hiukan saanut kilpailla hänestä, sillä eräs ikäiseni oli kovasti tyttöä pyöritellyt heti alkukesästä. Mutta nuorimies oli luovuttanut ja poistunut muille saalistusmaille, ja niin olin täysin Nikan heilana.

Oli jo elokuun alkua ja yöt pehmeän lämpimiä, mutta pimeitä. Liikuin Nikan kanssa paljon aivan kahden, muut olivat missä milloinkin pitämässä elämää. Nika kertoi koulustaan ja kaupungin kavereistaan ja usein kertomisen lomassa vilahti joku Lefa. Annoin tytön jutella ja kuuntelin mielenkiinnolla kaikkea mitä he kotikulmillaan touhuilivat. Johdattelin juttua vähemmin kerrottuihin asioihin ja tiedustelin lähemmin tämän Lefan roolia. Selvisi, että Lefa oli ollut jonkinlainen poikaystävä. Asui naapuritalossa ja oli siten jo aivan pienestä tullut tutuksi. Pikkuisen kerralla selvisi, että tämä Lefa oli kevättalvella päässyt panemaan Nikaa, pariinkin kertaan asuintalon kellarissa. Ihmettelin itsekseni, miten Nika kertoi ja otti sen niin arkipäiväisesti, eikä suurtakaan numeroa siitä tehnyt. Mutta kai kaupungin tytöt ovat semmoisia. Sisimmässäni harmitus oli suuri. En itse ollut koskaan pannut, mutta siitähän en kertonut mitään. Mustasukkaisuus hiukan kalvoi, että syksyllä se hemmetin Lefa saattaa taas paneskella Nikaa.

Kotini oli omakotitalossa ja olimme siskoni kanssa kesästä kuusi viikkoa kahden, vanhempiemme ollessa pikkusiskon kanssa kesämökillä. Siskoni oli vuoden minua nuorempi, mutta paljon minua kokeneempi seurusteluasioissa. Olin rakennuksella kesätöissä ja kotiin tullessa kävin hakemassa Nikan mukaani. Oli perjantai ja ajattelimme pitää pienet kotihipat siskoni kanssa. Paikalla tulisi siskon poikakaveri, pari naapurin nuorta ja Nikan jo toin tullessa. Jostain oli siskon poikakaveri hommannut hiukan votkaa ja sitä jatkettiin sitruunasoodalla. Nautiskelimme sitä ja irvistelimme. Siihen aikaan ei kovin paljoa leikitty alkoholin kanssa. Ei ollut siidereitä eikä muita karkkiviinoja. Kuuntelimme levysoittimelta Paul Ankaa, Elvistä ja muuta sen ajan musiikkia. Tanssimme ja naureskelimme kertoilen juttujamme, pyrkien olemaan huomiota herättämättä. Siskoni kanssa tiesimme, ettei mitään sanomisia tulisi, sillä ei tämä kerta ensimmäin hippakerta ollut. Vanhemmat luottivat meihin täydellisesti.

Olimme Nikan kanssa siirtyneet yläkerran huoneeseeni muiden jäädessä vielä alas. Ajatuksissani olin aikonut nyt naida Nikaa. Vein Nikan sängylleni ja kaadoin hänet siihen. Nika ei vastustellut vaan suutelimme. Olin oppinut Nikalta sen kielisuudelmankin. Niinkuin olen kertonut, aika kokematon olin verrattuna tähän nelitoistavuotiaaseen, tosin lokakuussa jo viisitoista. Olin Nikan rintoja puristellut ihan paidan sisäpuolelta ja työntänyt käteni rintaliiveihin. Hurmaantunut hänen isoista rinnoista, mutta en kertaakaan ollut niitä suudellut, saati imeskellyt. En ollut hänen pilluaankaan koskenut, se ei nyt vaan ollut siihen aikaan niin tapana. Käteni oli tosin ujosti sivellyt kankaan suojaamaa kumpua samoin kuin Nika oli varovasti puristanut Jamesten päältä kulliani. Näin tapahtui nytkin. Emme paljoa puhuneet, vaan keskityimme toisiimme ja kuumeisesti ajatukseni askaroivat etenemisen strategiaa Nikan housuihin. Kuulin siskoni tulevan myös huoneeseensa poikakaverin kanssa. Muut olivat siis lähteneet. Minä makasin puoliksi Nikan päällä ja huohotin hänen kaulaansa. Nika puristi minua ja oli aivan kuin odottavalla kannalla. Avasin Nikan paidannappeja ja sain täydet rintaliivit näkyviin. Ohut kangas kiristi rintoja ja nännit kuulsivat lävitse. Minulla seisoi kulli aina vaan komeammin ja alkoi Jameksissa olemaan ahdasta. Rohkeasti upotin pääni Nikan rintojen väliin tuntien uuden tuoksun. Kohottauduin ja riisuin paitani ja aloin pujottamaan myös Nikan paitaa pois. Hän oli auttavainen ja hetkessä vaate oli lattialla oman paitani päällä. Minulle jo rintaliivien näkeminen ja varsinkin niiden kannattelemat rinnat saivat minut lähes hulluuden partaalle. Nikan käsi vaelteli paljaalla selälläni ja lähestyi vyötäröä ja vyön solkea. Minä en tajunnut mitään, mutta tunsin vyön auenneen ja Nikan vetävän vetoketjua alas, sekä puristavan alushousujeni päältä kullia. Hyvä ettei roiskahtanut kalsareihin isompaa lastia, mutta uskoisin jokusen tipan tirahtaneen. Nostin takamustani ikäänkuin paetakseni Nikan kättä, ja niinhän se oli, minä ujo ja kokematon. Nousin sängystä ja housunkauluksesta kiinni pitäen menin ovelle ja lukitsin sen. Varmuuden takia, siskosta ei ollut takuita. Samalla pudotin farkut alas ja astuin niistä ulos, kalsareiden sepalusaukosta vilahteli kanki joka ei ollut muuta kokenut kuin omaa kättä.

Sängyllä availin Nikan housujen napitusta ja aloin vetämään niitä pois. Nika nosti takamustaan avustaen pakaroiden päältä käsin ja niin solahti vaaleat dongarit pois. Nika oli selällään vain rintaliivit ja pikkuhousut päällään. Outo hymy karehti hänen huulillaan samalla kun hän hyväili reittäni. Emme puhuneet mitään. Aloin hiukan varoen venyttämään Nikan pikkareiden kuminauhaa varovasti vetäen niitä alas. Taas Nika nosti takamustaan ja sain vaivattomasti ne liukumaan alemmaksi. Ensimmäisen kerran näin Nikan karvoituksen, vaalean ja vähäisen. Ensimmäinen kerta yleensä kun näin vieraan pillun. Siskoa, naapurin tyttöjä ja joitain aikuisia olin tietenkin lapsena nähnyt, mutta nyt oli lähelläni ja vaan minulle esillä jonkun muun aarre. En malttanut vetää pikkareita alemmaksi vaan oli aivan pakko koskea nuorta villaa. Se oli pehmeää ja taipuisaa ja tuntui mukavalle kämmenpohjassa. Vedin housuja alemmas polviin ja hyväilin Nikan reisiä ja niiden väliä. Nika levitti ujosti hiukan jalkojaan ja näin aivan uuden, ennennäkemättömän maiseman. Tunnustelin sitä sormin, tiukkoja häpyhuulia ja levitin niitä hieman. Punertavana ja kiiltävänä hohti pillun sisus, jota sormeni tunnusteli. Nikan lantio liikahteli hiukan ja näin hänen sulkeneen silmänsä. Tunnustellessani ja tutkiessa pimppiä Nika nosti jalkaansa ja veti sen pois pikkarin lahkeesta ja sai levitettyä sylinsä vapaammin koiteltavaksi. Se oli kaunis nuoren tytön pillu. Pistin sormeni syvemmälle ja Nika nosti lantiotaan lähemmäksi saaden sormeni menemään syvemmälle. Sitten tuli mieleeni juttu, jonka olin monesti nähnyt kun kokeneemmat nuoret miehet ojentelivat sormiaan toistensa nenän alla ja pyysivät haistelemaan ja arvuuttelivat missä olivat olleet.
Otin sormeni pillusta ja vaivihkaa nostin sen nenäni alle ja haistoin. Tuoksuihan se, ja semmoiselle jota en ennen ollut tuntenutkaan. Ihan hyvällehän se. Kullini oli taas solunut sepaluksesta ulos ja Nika avannut silmänsä nauliten ne seisovaan patukkaan. Hän otti siitä varovaisen sormiotteen ja sitten jo rohkeammin. Hieman puristi ja koitteli myös alempaa aivan varren juuresta, sitten taas siirsi kätensä ylemmäksi ja tunnusteli terskaa. Siihen aikaan ei nuoret kokemattomat runkanneet toisiaan eikä yrittäneet kaikin tavoin tehdä taisilleen hyvää. Kaikki oli yhtä tutkimusta vaan, muut keinot tulivat myöhemmin. Nykyään saavat nuoret kaiken netistä ja touhu on heti alusta kuin pornoleffassa. Niin uskoisin.

Kokeneempana ja ei niin ujona Nika otti kalsareistani kiinni ja veti ne polviin. Kulli ponnahti kuin vieteri vapaudessa, huojui ja heilui. Esinahka ei laiskeutunut kokonaan terskan taakse, vielä ainakaan, mutta se meni sinne kevyesti hiukan autettuna. Nyt sitä auttoi Nika. Nika hyväili ja katseli kullia ja tunnusteli kivespussiakin. Kummallekaan ei tullut mieleen, että näitä kohteita voisi ottaa suuhunsa, saati imeskellä ja nuolla. Se oli myöhempien aikojen juttuja.

Päätin nyt alkaa panemaan Nikaa. Menin hänen päällensä ottaen toisen jalan omieni väliin ja siitä yritin työntää kullia sisään. Yritin ja yritin, ei auttanut ähinä ei mikään. Sisään se ei mennyt, ei sitten millään. Miten se näin vaikeata voi olla. Kuvissahan kaikki on niin yksinkertaisen näköistä. Mitenkähän se Lefakin tämän teki? Kulli mutkalla väänsin huulille, mutta ei.
“Kuule, tehdään näin”, kuulin Nikan sanovan, sängyllä oloajan harvoja sanoja. Hän veti jalkansa omieni välistä ja levitti jalkansa molemmin puolin minua. Näin oli syli avonaisena ja vastaanottavana allani. Taisi kokemus puhua. Nostin lantiotani ja tähtäsin kullin sisään. Se meni sisään, mutta ahtaalta tuntui ja Nika sulki silmänsä. Näin miten hän hetken rypisti kulmiaan, eikö kaikki mennytkään kivuttomasti? Hetken kuluttua kasvot rentoutuivat ja ilme muuttui autuaaksi. Nostin itseäni ja työnsin taas, katselin Nikaa ja hänen rintojaan jotka edelleen olivat liiveissä. Nostin ja työnsin ja silloin, saamari vie, tunsin saman tunteen kuin runkatessakin, että nyt lähtee. Vedin ulos ja samalla lensi kuumat Nikan pillun eteen lakanalle. Taisi jokunen roiske myös sotkea häpyhuulia. Ei hommaan kauaa mennyt kunhan sen sai alkuun. Nika vähän katseli kummeksuen, mutta ei kai paremmasta tiennyt. Laskeuduin Nikan päälle ja katselin sivulta hänen rintojaan, rintaliiveihin valjastettuja. Päätin päästää ne vapauteen ja käänsin hiukan Nikaa ja avasin hakaset. Nostin rintaliivit Nikan leuan alle ja laskin pääni hänen sivulleen aivan liki rintaa ja katselin, hiljaa puristelin ja koittelin nänniä. Teki niin hemmetisti mieli vähän suudella pehmeätä povea, mutta eihän sitä kehdannut.

Lepäilimme vielä, minä kalsarit nilkoissa ja Nika pikkuhousujen toinen lahje polvissa ja rintaliivit leuan alla. Nousimme ja aloimme oikoa vaatteita päällemme. Emme hämmennyksissämme paljoa puhuneet, mutta kummallakin oli mukava ja läheinen olo. Nika antoi suukkoja ja hetkittäin hykerteli nojaillen minuun. Avasin oven lukituksesta ja menimme alakertaan. Sisko oli hiukan siistinyt jälkiä ja kaikki oli kunnossa. Katselimme ikkunasta ulos ja oli lämpimän näköistä, sininen yö kutsui ja astuimme pihan keinuun jossa istuimme halaillen. Taivaalla oli kuu puolikkaana ja tähtiä tuhansin kappalein. Nykyaikana semmoisia ei näy. Silmieni edessä näin Nikan rinnat, tytönpillun, tunsin sormeni tuoksun. Olin tänä iltana pannut.

Yksi tehtävä vielä oli. Oli otettava Nika mopon kyytiin ja vietävä kotiin. Huomenna olisi lauantai ja Nika voisi tulla koko yöksi. Sen tiesi mitä silloin tapahtuisi, ja tapahtuisi kokeneemmin, joka kerran paremmin ja paremmin.

———-

Tapailin Nikaa seuraavana talvena useamman kerran ja kävin hänen kotonaan. Seuraavana kesänä hän oli taas kanssani, mutta sitten se kanssakäyminen harveni. Oli opiskelut, työt ja armeijat. Olen sattumalta hänet nähnyt myöhemminkin. Viimeksi parin teini-ikäsen kanssa kenkäostoksilla.

Kommentoi

top