search
top

Elämäni toinen pano

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (21 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...

Kerronpa elämäni toisesta panosta. Ensimmäinen oli mitä oli, säheltämistä ja puurtamista ja mistään ei tullut mitään. Senpä takia se unohdetaan, mutta tämä toinen, se oli jotain se. Noviisille harvinaista herkkua.

Olin kohtalaisen nuori kolli siihen aikaan kun vuokrasimme kahdeksi viikoksi puisen purjelaivan. Vanhan, kunnolla kunnostetun kuunarin, tai ketsi, mikä se nyt sitten olikaan. Aikoinaan se oli etelärannikolla hoitanut rahtia ja tuonut torille sipoolaisten perunoita ym. Nyt se oli viimeisen päälle rakennettu huvialus. Henkilöitä mahtui vaivatta mukaan parisenkymmentä ja jokaiselle riitti makuupaikat, joko omissa lokeroissaan tai sitten skanssissa. Tällä matkalla oli mukana meitä mieshenkilöitä 14 ja naisia 6. Kippari oli tietenkin erikseen omassa hytissään ja kuului ikäänkuin laivan vakihenkilöstöön. Tietenkin hänellä oli mukana oma lohduttajatar joka asusteli hänen kanssaan. Mutta kaiken kaikkiaan, kaikki keskenään toimeentulevia ja mukavia ihmisiä. Tällä porukalla ei itse matkakaan tullut kovin kalliiksi.

Itämerta purjehdimme hyvässä säässä kohti Kieliä poiketen vain kerran maissa. Olimme päivän Ruotsin Kalmarissa, josta sitten taas lähdimme yötämyöden alas kohti Saksaa. Pyöräytimme koneen käyntiin aina kun tuuli tyyntyi niin, ettei vauhtia ollut nimeksikään. Yleensä yöt olivat tyyniä ja ne kuljimme koneella. Viisi vuorokautta kesti menomatka, mukava ja turvallinen. Ajelimme moottorilla ohi kanavan suun ja erinäisten purjehdusseurojen laitureiden syvemmälle kohti Kielinlahden perukkaa. Kipparimme ei ollut ensikertaa kipparoimassa tätä alusta Kieliin ja tiesi mihin sen ohjasi. Paikka löytyi nk. vanhankaupungin kohdalta, tai ainakin kylteissä luki Altstadt. Ei se niin vanhalle näyttänyt, sotien jälkeisiä taloja kaikki. Rannalla kulki katu, Schumacherstrasse, joka oli täynnä oluttupia, ravintoloita, yökerhoja ja erotiikkayrityksiä leffoineen ja strippiluolineen. Laivamme oli aivan kadunsyrjässä kiinni. Mahtava paikka nuorelle 17 vuotiaalle kollille.

Ilta oli tulossa ja valmistauduimme ulos kapakkakierrokselle. Merimiehiä kun olimme, niin kaikki oli tutkittava ja tietenkin paikallisia oluita nautittava. Heti kiinnityttyämme oli laiturille ajanut laivanmuonitusliikkeen edustaja ja hövelisti kertonut kaikesta mahdollisesta ja mahdollisuuksista kadun riennoissa. Jätimme kipparille henkilökohtaiset ostoslistat alkoholista jotka ostaisimme. Kippari tekisi seuraavana päivänä yhteenvedon niistä ja antaisi tilauksen muonitusliikkeen edustajalle, joka ne sitten ennen lähtöä toisi laivaan. Mutta nyt suunnistimme ilokadulle.

Kyllä nuorta juippia hämmästytti suuren maailman meininki. Kapakoista kuului melua ja musiikkia, naisten naurua ja hirvittävää, kovaa raakkuvaa saksankieltä. Oli ovisyvennyksiä joissa nojaili naisia. Kauniita ja vähemmän kauniita, laihoja ja lihavia, mustia, ruskeita ja kalpeita valkoisia. Naiset tulivat liki ja kuiskuttivat hintojaan niin suuseksin kuin kunnon nussimisen. Ei se niin kovin kallista ollut verrattuna mitä nykyään Helsingin tuontihuorat tunnista ottaa. Me kävelimme vielä ujoina ja vaan katsasteltiin poiketen tietenkin oluttuvissa puhaltelemassa vaahtoa kolpakoiden päältä. Olihan sitä pientä himonpoikasta havaittavissa farkkujen pimennossa, ahtaalle tuntui. Strassenia edestakaisin kulkiessa oli yksi mulattihuora seuraillut katseella meitä, pohjolan kovia kundeja. Huomasin itsekin sen ja tuntui, että se katseli juuri minua, kokematonta kollia, joka ei oikein tiennyt tämänlaatuisesta elämästä mitään. Ja sitten kuudennella kerralla ohi kävellessä se mulatti vinkkasi minulle. Pysähdyin ja jättäydyin muista sekä siirryin lähemmäksi naista. Se otti kädestä ja veti viereensä ja höpötti jotain ranskaksi. Enhän minä sitä ymmärtänyt kuten en hänen kovin huonoa saksaakaan. Englantia solkkasimme kumpikin yhtä huonosti ja siten ymmärsimme toisiamme. Nainen sanoi, että 30 DM maksoi tunti ja 20 suihinotto. Tämä oli siis ennen euroja joitain vuosia. Hän uteli nimeäni ja sanoi aina haluneensa olla suomalaisen kanssa. Ranskattaren nimi oli Emilia. Minun teki mieli kokeilla mille mulatin pillu tuntuu, mutta se ujous ja arkuus tuntui estelevän. Ei minusta ollut sen naisen käsittelyyn ainakaan ensimmäisenä iltana, mutta olisimmehan Kielissä vielä kolme päivää.

Seuraavana päivänä kiertelin ulommaksi kadulta, jota edellisenä iltana olimme kuluttaneet. En mennyt pidemmälle kuin seuraavalle samansuuntaiselle ja korttelin takana kulkevalle kadulle. Se olikin suljettu aaltopeltisellä aidalla jossa oli portti. Aidassa oli suuri kyltti joka kielsi pääsyn naisilta, kielsi valokuvauksen ja alaikäisten kulkemisen portista. Ei ollut seitsentoistavuotias suomalainen alaikäinen, ei alkuunkaan vaan menin portista kujalle. Siellä vaelteli miehiä kädet taskuissa ja seassa itseään tarjoavia naisia. Ilmiselvästi huoria. Tämä oli tyypillinen saksalainen ilotalo ja sen suljettu katu jossa sai vapaasti tehdä tuttavuutta naikkosten kanssa ja mennä sisään heidän työhuoneisiin, kunhan vaan maksoi vaaditun maksun.

Ujona liityin tarkkailevien miesasiakkaiden joukkoon ja kävelin kujaa edestakaisin. Huomaamatta oli viereeni tullut tumma kaunotar. Eilinen mulatti Emilia. Hän hymyili leveästi ja valkoiset hampaat loistivat kilpaa auringon kanssa. Pukeutuminen oli provosoiva ja sai mulkun kovenemaan ja muutenkin hankaloitti oloa. Päällään hänellä oli tiukkaakin tiukempi valkoinen paita jonka avarasta kaula-aukosta näkyi kiiltävää ja ruskeaa tissivakoa. Nännit pingottivat kangasta ja lyhyen paitarievun helman ja hameen lantiolla olevan vyötärön välissä liikkui kiinteä ja kimmoisa vatsa hengityksen tahdissa. Hame oli kireä ja halkiolla varustettu hamonen. Halkio oli oikean reiden etupuolella ja paljasti sitä aina lantiolle asti Emilian ottaessa askeleen. Minulla silmä viipyi rinnoilla ja reidellä ja olin valmis Emilian vietäväksi.

Emilia johdatti minut rappuun ja nousimme toiseen kerrokseen. Kävelin Emilian takana ja sain seurata miten suklaiset jalat somasti nousivat edessäni kerrokseen ja iloinen hymy huulillaan nainen johdatti minut käytävään, jossa oli ovi oven vieressä ja käytävän nojatuolissa istuva jätti. Arvasin heti hänen olevan portsari, turvamies ja ulosheittäjän jos jotain hämminkiä syntyisi. Iso ja ruma vilkaisi vaan mennessämme hänen ohi ovelle jonka Emilia avasi. Pieni huone jossa punalakanainen sänky oli valtakalusteena. Pari tuolia ja pikkuinen pöytä jonka yläpuolella peili. Ikkunalaudalla oli pari kasvia sälekaihtimien varjostamana. Kapea ovi seinässä aukesi WC-tilaan ja suihkuun. Käytävän ovessa oli pari koukkua, jossa roikkui arvattavasti Emilian työmatkavaatteet.

Seisoin ja katselin ankeata n.12 neliön huonetta. Emilia lähestyi minua ja sanoi, että häntä saa suudella. Olin kuullut huhuja huorista, jotka eivät antaneet sitä tehdä, ainoastaan sallittua oli kullin pilluun pistäminen ja siellä hinkkaaminen. Ja kortongin kanssa sekin mikä nyt oli hyvä juttu se.

Emilia pyysi minut heittämään vaatteet pois ja sanoi antavansa minulle, suomalaismiehelle, erikoisetuja ja -käsittelyä. Itse hän riisui itsensä, näin säästyi arvokasta työaikaa ja oli muutenkin mutkattomampaa. Vaatteet lensivät tuolille, niin minun kuin Emiliankin. Emilia otti kädestäni ja vei sen pillulleen, siihen tiheäkarvaiseen ja kiharaiseen pehkoonsa. Se olikin aivan erituntuinen mitä kotikylän Maijan vastaava. Toisen käteni Emilia vei rinnalleen ja painoi kättäni voimakkaasti litistyttäen koko tissiä pursuavaksi lihaksi sormieni väliin. Puristelin rintaa vaihtaen toiseen ja tunsin kovien nännien kosketuksen kämmenpohjassani. Toisen käden sormi hakeutui kiharaisen häpykummun päältä vakoon ja ujuttautui siitä liukkaasti syvemmälle kuumaan kosteuteen. Emilia käsitteli kulliani joka nyt alkoi alku-ujouden veltostelusta toipua ja jykevöittyi kuumassa huoran kädessä. Emilia puristi vaaleanpunaista kouraansa kalun ympäri ja katsoi minua silmiin kysyen aivan viattoman näköisena vanhako olen. Hiukan häkellyin ja sanoin nineteen. Valehtelin ja sen näki Emiliakin. Arvasi varmasti minun olevan aika noviisi näissä touhuissa. Ja sitähän olin, sillä Emilian käsi teki jo niin häijyä,että olin saada orgasmin. Kokeneena naisena Emilia huomasi sen ja lopetti hetkeksi runkkaukseni ja kertoi itse olevansa se nineteen, jota minä nyt en uskonut. Emilia kertoi syntyneensä Algeriassa, mutta nykyisin olevansa ranskalainen Marseillesta. -Että niin, sain sormitella ranskatarta.

Emilia ohjasi minut sängylle ja kaatoi minut siihen selälleni. Hän otti polvistani kiinni ja levitti niitä asettautuen itse niiden väliin. Emilia otti taas kullin käteensä ja venytti esinahkaa taakse melkein kipurajalle asti ohjaten sen sitten huuliensa väliin. Huulien, hiukan paksujen, mutta kauniiden pusuhuulien väliin. Hän avasi suutaa lisää ja tunsin hampaiden raapaisun terskalla ja kuuman kielen painautuvan sen kärkeen. Käsi teki hidasta runkkausta varrella ja toinen käsi punnersi kiveksiä, muljautteli niitä hellävaroen ja siveli kiristynyttä kivespussin pintaa. Siitä käsi hakeutui alas kankkujen väliin ja sormi eteni kohti aukkoa josta päästellään muutakin kuin ilmaa. Tunsin sormen koskettavan aukon reunaa ja siinä hetken pyörivän. Sitten se vaan tunkeutui sisään perseeseen. Jäykistyin ja kauhistuin, eihän ihmisille tuommoista tehdä, mutta toisaalta, mistä minä tiesin suuren maailman muodeista. Sormi liikkui hitaasti peräreijässä ja liukkaalle se tuntui, koko aukko ja ympärystä. Emilia tiesi mitä teki. Minä katselin kauniin ruskeita rintoja joissa nännit ja nipukat olivat kuin rusinat mahtavan kovina sormieni välissä. Ne olivat mustat ja mehukkaan tuntuiset. Emilia kumartui alemmaksi ja sain otteen hampaillani nännistä. Imaisin sen suuhun ja aloin imemisen. Vaihdoin välillä toiseen nipukkaan ja puristin Emiliaa vyötäröltä. En koskaan ollut naista näin pitänyt, en alastonta en pukeutunutta. Kaikki oli uutta ja ihmeellistä ja kulli seisoi uljaana ja oli valmis mihin vaan. Hitaasti Emilia veti sormeaan ulos minusta ja siirtyi hajareisin istumaan vatsalleni. Pillu loisti osittain avonaisena kiharoiden alta vaaleanpunaisena kiiltäen. Hän hivutti itseään hitaasti ylemmäksi kohti leukaani ja kohta tunsin jo karvojen kutittavan sitä. Pienoinen naisen tuoksu leijailli nenääni ja otin peukaloillani kiinni häpyhuulten reunoilta levittäen niitä. Siitä ei ollut pitkälti suuhuni ja Emilia nostikin lanteitaan ja toi pillunsa aivan suuni eteen. Siirsin käteni pakaroille ja vedin naista itseeni ja solautin kielen pilluun. Nuolin ja hieroin nenääni klitorikseen ja Emilia nojasi itseään taakse katse katossa. Emilia istui kasvoillani lähes koko painollaan ja märkä pillu oli levitettynä poskillani ja suussa. Kieleni teki työtään vitussa ja olin vähällä tukehtua.

Jostain Emilia kaivoi kortsun ja tottuneesti hän solautti sen kullini suojaksi. Hän istui munilleni ja työnsi kättään haarojensa väliin levittäen pillunhuulia ja ohjasi mulkkuni sisään. Hän ei mitenkään varovasti hivuttanut itseään kullille, vaan rytkäytti kerralla pohjaan asti. Tunsin kaluni törmäyksen seinään ja hetkessä pompahti Emilia taas ylös ja heti rajusti alas. Kokenut pilluammattilainen teki työtään ja ei arastellut paikkojaan. Märkä hän oli ja mukavaa ääntä pillu piti männän pumpatessa ilmaa sisään. Sieltä se pärähtelemällä purkautui sitten ulos. Emilian kädet olivat harteillani ja rinnat heilahtelivat kasvojeni edessä. Itse pidin naista lanteista kiinni ja yritin olla avuksi ratsastuksessa. Nostelin keskikohtaani vastaamaan töytäisyjä ja huomasin Emilian huulilta purkautuvan joitain hyvänolon parahduksia. Näyttelikö huora vai ei, en tiedä.

Emilia makasi selällään jalat levellä ja minä panin keppiä pilluun päältäpäin. Se meni syvälle ja annoin samaa kyytiä mitä Emilia päältäpäin oli tehnyt. Silmät suljettuina nainen voihki allani. Hitto kun tietäisi oliko se aitoa vai mitä, mutta mukavalle se tuntui ja tunsin itseni aikamoiseksi sonniksi. Emilian perä nousi vastaamaan työntöjä ja samalla hän itse puristeli rintojaan. Inahtelua ja pientä “ah ah” ääntä kuului hänen huuliltaan ja taas hän veti minut alemmaksi suudellen minua. Hän halasi ja suukotteli posket, otsan ja korvat. Kaulani kastui hänen suunsa toiminnasta ja olin kuin siinä niin kutsutussa setsemännessä taivaassa. Sitten Emilia sai sanotuksi:
“Please, now dogstyle”. Mitähän sekin nyt sitten tarkoitti. Vedin kullin ulos Emilian malttamattomien liikahdusten takia ja istahdin pohkeilleni odottamaan. Emilia kampesi itsensä nelinkontin eteeni pillun loistaessa kohti minua. Ai jaa, se oli siis tätä. Olinhan kuvissa nähnyt ja senpätähden tiesin mihin kulli ohjataan. Nousin polvilleni ja työnsin kalun sisään vaaleanpunaiseen massaan ja sinne se upposi ilman mitään vaikeuksia. Otin taas kiinni Emilian lanteista ja työnsin ja työnsin. Peräseinä pillusta tuli vastaan joka kerta ja naisen huulilta kuului nautinnon ääntelyä. Näyteltyä tai aitoa, mutta mitä siitä. Panin nuoruuden innolla ja värillistä naista. Kertomista tulisi riittämään. Minulla alkoi tuntumaan kova tarve roiskauttaa satsi kumiin. Tuntui jo kivuliaalta ja valmistauduin räjäyttämään itseni Emilian pilluun, vaikkakin kortsun turvalliseen pussiin. Suljin silmäni ja vedin Emilian lantioista persettä itseeni ja annoin paukkua. Sitä tuli ja syke oli mahtavaa. Rojahdin Emilian päälle joka sortui painoni alla vatsalleen sänkyyn. Naisen hiukset olivat sotkussa kasvoillani ja kuulin hänenkin hengästyneenä huokuvan. Ovelta kuului koputus ja Emilia nousi heti ja sanoi, että nyt on kiirehdittävä. Nousimme ja Emlia ojensi jostain laatikosta ottamansa kangasliinan minulle johon sain pyyhkiä itseni. Kortsun hän ensin rullasi kyrvältä pois ja hetken tarkasteli sitä ennekuin pudotti sen vessan roskikseen. Pukeuduimme rivakasti ja minä kaivoin lompakon taskusta ja ojensin 50 DM Emilialle naimisesta ja suuhinotosta Hän otti vaan sen 30 DM ja sanoi muun olleen “present for Finnish hero”.

Käytävällä ulosheittäjä katsoi viistoon ja motkotti jotain Emilialle joka oli hiljaa ja iski salaa minulle silmää. Emilia otti minua kädestä ja veti hieman lähemmäksi ja antoi suukon poskelle. Sanoi näkemiin ja toivoi meidän vielä näkevän toisemme illalla kadulla sekä meni johonkin konttorin näköiseen huoneeseen. Minä loikin rappuja alas peltipihalle saaneen näköisenä. Muut huorat sanoivat nauraen minulle jotain, mutta en heidän sanomisiaan ymmärtänyt. Kiiruhdin laivalle vähän siistiytymään paremmin ja kehuskelemaan saamisiani. Ajattelin illalla taas meneväni katsastamaan tyttökauppaa kadulle ja jos Emilian näkisin, niin tervehtisin kuin vanhaa ja rakasta tuttavaa.

Ja näinhän minä tämän tutun mulattitytön, joka meni ovesta sisään jonkin purjehduskenkäisen hujopin kanssa.

Kommentoi

top