search
top

Sam ja minä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (11 votes, average: 2.45 out of 5)
Loading...

Asuin muutama vuosi sitten Etelä-Ruotsissa opiskelemassa. Tapasin paikallisen jalkapallojoukkueen pelaajan Samin jonka kanssa aloin seurustella. Hän oli kotoisin Nigeriasta ja paikkakunnallamme pikku julkkis. Hänen hymynsä ja upea kroppansa keräsivät naisten ihailevia katseita meidän liikkuessa kaupungilla. Tiesimme suhteemme kestävän vain minun ruotsissa oloajan, joten päätimme ottaa kaiken ilon irti yhteisestä ajasta.
Olin toki jo jonkun verran kokemusta kerännyt petipuuhissa aiemmin, mutta hänen rinnallaan olin kuitenkin vielä tyttönen vaikka olimme lähes samanikäisiä; minä 25 ja Sam 27 vuotias.
.
Eräänä ilta Sam tuli hakemaan minut ulos. Samilla oli yllään hyvin istuvat farkut ja tiukka valkoinen paita, joissa hänen upea kroppansa oli edukseen. Vietimme aikaa kaupungilla ja kävimme elokuvissa. Elokuvateatterissa istuuduimme aivan laitaan ja Sam hieroi ja silitteli reittäni koko leffan ajan. Voi sitä tuskaa, kun en voinut inahtaakaan ja hän vaan hymyili kun yritin siirtää käden pois reideltäni. Olin aivan märkä elokuvan loputtua. Ehdotin että menisimme suoraan minun asunnolleni, mutta Sam halusi viedä minut syömään ravintolaan. Otimme pöydän trendikkään ravintolan terassilta ja ruokaillessa hän ohimennen hipaisi reittäni tai hyväili sormiani.. rakastin tätä kiihottavaa leikkiä vaikka se tuntuikin sietämättömältä. Sam kehui ulkonäköäni jatkuvasti ja nytkin kuulin useaan otteeseen illan aikana miten seksikäs ja kaunis olen. Hän kehui rintojani ja pientä takapuoltani. Hän piti siitä että olin pienikokoinen ja hoikka.

Lopulta Sam ja minä suunnistimme asunnollemme ja hän suuteli minua hississä kiihkeästi. Sisälle päästyämme hän nosti minut syliinsä ja kantoi olohuoneen sohvalle. Istuin sohvalla ja Sam riisui pikkuhousuni. Levitin reiteni ja Sam alkoi suudella varovasti klitoristani. Voihkin ja hän nuolaisi minua.. olisin jo siinä vaiheessa ollut valmis ottamaan hänen valtavan kalunsa sisääni, mutta Sam jatkoi vaan nuolemalla, työntäen lopulta sormen pilluuni. Hän sanoi minun olevan ihanan tiukka ja märkä. Kuulin litinää hänen työntäessään toistakin sormea pilluuni samalla imien klitoristani. Hän jatkoi kunnes sain ihanan sykkivän orgasmin. Sam otti minut syliinsä ja silitteli niskaani ja suuteli korviani.. lopulta hän kantoi minut sänkyyn ja riisui vaatteet päältäni. Makasin vatsallani Samin hieroessa pakaroitani ja takareisiäni saaden minut kiihottumaan uudelleen. Hän nousi ja riisuuntui edessäni, illan hämärässä erotin selkeästi treenatut lihakset ja komeana seisovan kullin. Hän seisoi sängyn vieressä, nousin istumaan ja otin kullin käteeni. Jaksoin ihmetellä sen paksuutta, sormeni ei yltäneet kalun ympäri. Kostutin huuliani ja aloin nuolla kullia hitaasti, Sam huokaisi. Otin terskan pään suuhuni ja aloin imemään hitaasti liikuttaen tuota valtaisaa elintä suussani. Olisin voinut jatkaa tätä suihinottoa vaikka kuinka kauan, nautin suunnattomasti hänen kalunsa imemisestä. Hetken kuluttua Sam kuitenkin käänsi minut kontalleen ja kuulin hänen avaavan liukkaripullon. Kylmää liukuvoidetta valui pakaroitani pitkin ja Sam hieroi sitä joka paikkaan samalla kehuen ihanaa pientä persettäni ja että hän aikoo panna minua kohta. Kullinpää työntyi hitaasti pilluuni ja voihkin nautinnosta. Vaikka olimme jo muutaman kerran naineet, en koskaan kyllästynyt ihmettelemään hänen paksuuttaan. Hitaasti hän työntyi syvälle sisääni ja alkoi liikkua edestakaisin samalla hokien ranskaa, josta ymmärsin vain sen, että hän oli todella kiimassa. Naituaan pilluani jonkun aikaa tunsin hänen levittävän liukuvoidetta jälleen pakaroilleni ja työntäen samalla sormen hitaasti peppuuni. Olimme puhuneet asiasta aiemmin ja Sam sanoi aikovansa joskus vielä panna peppuani, joka oli tähän asti säilynyt koskemattomana. Hänen sormensa tuntui hyvällä ja aloin lähestyä jälleen orgasmia. Sam työnsi vielä toisenkin sormensa sisääni ja huusin nautinnosta orgasmin tullessa.
Hitaasti Sam vetäytyi sisältäni, levitti pitkin mustaa suurta kyrpäänsä runsaasti liukuvoidetta ja käski minun levittämään pakaroitani käsilläni. Tein työtä käskettyä vaikka pelkäsinkin hiukan tilannetta. Hitaasti Sam työnsi kyrpäänsä sisääni ja voihkin kivusta. Pyysin häntä lopettamaan ja liike pysähtyi hetkeksi. Hän pysyi paikallaan kunnes kipu hellitti ja aloin itse liikuttaa pakaroitani taaksepäin saadakseni hänet syvemmälle. Silloin Sam otti lujan otteen pakaroistani ja alkoi hurjan naimisen. Pienestä kivusta huolimat huusin nautinnosta ja Sam voihki, lopulta hän karjaisi ja tunsin syvällä pepussani kullin sykkivän, Sam hoki ranskaksi taas jotain ja veti kullinsa ulos. Makasimme vierekkäin Samin silitellessä selkääni ja suukotellen niskaani.
Lopuksi hän kantoi minut suihkuun ja pesi varovasti joka kohdan vartalostani.

Yksi kommentti viestissä: “Sam ja minä”

  1. buumanni says:

    Mukavaa kun joku kirjoittaa tarinaa jossa on joku muukin kuin suomalaisuros.
    Lisää vaan ja mielikuvitus laukkaamaan niin syntyy hieman pidempiäkin tarinoita.

Kommentoi

top