search
top

Naapuri vieraissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (16 votes, average: 3.19 out of 5)
Loading...

Olemme asuneet jo vuosia saman kadun varrella viereisissä taloissa. Olemme molemmat perheellisiä, Sinä 36 ja minä jo lähes 50. Sen kummemmin ei ole ollut mitään ajatustakaan käydä katsomassa onko ruoho vihreämpää toisen puolella, vaikka kesäisin olen nauttinutkin siitä kun olet kumarrellut kukkatarhoissasi ja pyllysi on hohtanut kohti etuikkunoitamme. Olen joskus katsellut kun olet hakenut postin ja luulen että olet tuolloin vaistonnut katseeni sillä jostain syystä pyrstösi on kuin pyörähdellyt enemmän katseeni alla. Miehessi ei ole mikään ruudinkeksijä ja olen tietoinen että se on pettänyt sinua useasti, jopa sinulle läheisienkin naisten kanssa. Joko sinä et siitä välitä, tai olet tavattoman hyväuskoinen sillä edelleen yhdessä olette.

Eräänä kesälomani päivänä, vaimoni ollessa työmatkoillaan ja lasteni ollessa isovanhempien luona toisella paikkakunnalla, näin kun askeleesi suuntasivat tonttiamme kohden. Siinä hääräilin ulkona niitä näitä kun moikkasit minua ja kysyit voisinko lainata mäntysaippuaa kun aiot pestä mattoja ja se oli päässyt sinulta loppumaan. Totesin että kyllä sitä taitaa tuolla olla ja kun sattumoisin kysyin, oletko yksin kotona sinäkin, vastasit myöntävästi niin ehdotin josko kahvit kelpaisi. Tokihan totta ja niimpä pian joimme kahvia keittiömme pöydän ääressä. Olit pukeutunut toppiin jossa rintasi pullottivat ja hengityksesi tahdissa ne nousivat ja laskivat. Taisi silmäni jäädä kiinni niihin hiukkasen liian pitkäksi aikaa sillä hiukan vaivautuneena siirtelit itseäsi tuolillasi.

Kysyit missä vaimoni ja lapseni ovat ja saatuasi vastaukseni kerroit että sattumoisin olet myös itse yksiksesi sillä miehesi on viettämässä kesälomaa mökillänne lapsienne kanssa ja sinunkin on tarkoitus mennä sinne perästä seuraavana päivänä. Juttelimme niitä näitä ja unohdimme koko mäntysuovan. Jossain välissä tarjosin lisää kahvia ja kaataessani sitä kuppiisi takaasi silmäni pysähtyivät rintojesi väliin niin että loiskautin kahvia shortseillesi. Hakiessani liinaa pyytelin anteeksi ja kuivasin liinalla roiskeita shortsiesi pinnasta. Tässä vaiheessa tunsin pullotuksen omissa shortseissani ja sitä et myös sinäkään voinut olla näkemättä. Vein liinan takaisin tiskipöydälle ja katsoin sinua suoraan silmiisi. Vastasit katseeseeni ja kun kysyin voinko suudella sinua, et vastannut mitään, mutta kun tulin taaksesi ja nojauduin olkasi yli asettaen huuleni huuliasi vasten, tunsin että myös sinä rakastit suutelua. Nostin sinut ylös tuolistasi ja jatkoimme suutelua kunnes oikean käteni asetin sinun povellesi ja painauduin tiukasti sinua vasten. Tiesin että tunnet kaluni vartaloasi vasten ja aistit haluni.

Irrottauduimme toisistamme katsoen silmiin ja jompikumpi sanoi että tämä ei varmaan ole oikein… Otin sinua kädestäsi ja vein mukanani kylpyhuoneeseemme. Katsoit ihmeissäsi, mutta kun kerroin että ajattelin antaa nyt sen mäntysuovan sinulle sillä säilytimme sitä kylppärimme yhteydessä olevassa siivouskaapissa. Ok vastasit, varmaan hiukan pettyneenäkin, kunnes sanoin että, kuuleppa… nyt saat nähdä ensimmäisenä naisena vaimoni lisäksi tässä talossa jotain jota tiedän et ole ennen nähnyt. Kysyin että suostutko jos peitän silmäsi pyyhkeellä ja vien sinut hetkeksi tuohon eteiseen. Suostuit sillä eihän sinulla mitään pelättävää ollut. Palasin takaisin kylppäriin ja vapautin 24 cm kaluni shortseistani jolloin se kiitti ja sojotti suoraan kohti taivasta. Paitaa minulla ei ollutkaan sillä olinhan ollut pihahommissa kun tulit luokseni. Hain sinut takaisin ja kerroin että otan pyyhkeen pois kasvoiltasi ja toivon ettet pelästy. Ottaessani pyyhkeen pois hätkähdit sillä kaluni oli todella ottavainen ja kaunis katsella kun se osoitti suoraan sinua kohden. Kerroin että haluan sinua, haluan tuottaa sinulle todella hyvää…. Et tiennyt miten olisit muttet paennutkaan kun aloin riisua toppiasi. Kauniit ja sopusuhtaiset rintasi tulivat esiin sillä et pitänyt rintsikoita kun ulkona oli yli 25 astetta lämmintä. Menin polvilleni eteesi ja riisuin shortsisi ja pikkarisi, paljastaen kauniin vaginan jota verhosi hyvin hoidettu ja kauniisti rajattu karvoitus …. Levitin varovasti reisiäsi jolloin pääsin kielelläni nuolemaan pilluasi ja tunsin kieleni kärkeen kuinka klitoriksesi oli paisunut… Nojauduit tässä vaiheessa taaksepäin, tukien itseäsi käsilläsi kylpyhuoneen seinään ja näin sain antaa sinulle ihanan ja lämpimän orgasmin kielelläni. Kiersin kieltäni vaossasi jo toinen jalkasi nostettuna olkapäälleni välissä sormeillen klitoristasi niin että kun orgasmisi tuli, tärisit sen voimasta.

Olemme liian kauan pidättäneet tunteitamme totesin kun nousin ylös ja otin sinut itseäni vasten. Siirsin sinut kohti peiliämme joka oli koko vartalon kokoinen toisella seinällä ja sitä vastapäisellä seinällä on lavuaari jonka päällä myös iso peili. Käänsin sinut varovasti nojaamaan kohti kokovartalo peiliä niin että pyllysi oli minua vasten ja tunsit kaluni vasten pyllyvakoasi. Painauduin sisääsi takaapäin hyvin hitaasti ja nauttien jokaisesta sentistä kunnes tunsin että nyt ollaan perillä. Pysähdyin siihen ja sinä kiemurtelit vasten mulkkuani niin että en voinut kuin aloittaa nussimisen, nussimisen pitkillä työnnöillä joissa terskani kävi lähes ulkona. Pyysin että katsot peilistä kun nussin sinua ja kun nostit päätäsi ja näit meidät siinä yhdessä alkoivat huulesi nostaa esiin ääntä jota en tiennyt olevan olemassakaan. Nautit joka työnnöstä kuin et olisi koskaan saanut mulkkua ja olit mukana kuin se vain olisi aivan luonnollista että naapurit näin naivat. Kääntelin alavartaloani niin että tunsit kuin mulkkuni olisi tullut eri suunnista vakoosi joka oli märkä kuin pesusieni ja joka litisi joka työnnöllä antaen sinulle suurta ja ihanaa tunnetta. Tunsin että alat tulla ja kuin taikaiskusta aloit huutamaan suoraa huutoa joka päättyi kuin et olisi enää henkeä saanut. Minä pumppasi edelleen ja koska en ollut saanut itsekään pillua hetkeen, aloin tuntea että alan olla lähellä.

Vedin mulkkuni ulos ja käänsin Sinut toisinpäin suudellen sinua ensin suullesi, sitten rinnoillesi ja painuen yhä alaspäin kunnes tunsit että hamusin huulillani pilluasi. Hetken suudeltuani häpyäsi nousin ylös ja siirsin sinut istumaan wc istuimen päälle aloittaen yhä ylöspäin sojottavan mulkkuni runkkaamisen edessäsi. Katsoit silmiini kuin ihmetellen mutta samalla näin sieltä myös kiitollisuuden. Otit mulkkuni käteesi ja veit sen suuhusi. Et ole mikään syväkurkku, etkä mikään huipputaituri suuseksissä mutta annoin sinun maistaa mulkkuani. Otin mulkkuni ulos ja jatkoin runkkaamista kunnes tunsin että pian tulee ja tulin lähellesi osoittaen mulkullani kohti kasvojasi. Paine jolla sperma purkautui ulos yllätti sinut kuten sperman määrä jota tuli niin että olit kasvoiltasi ja rintojesi päältä valkoisen hohtavan sperman peitossa.

Painuin polvilleni eteesi siinä edelleen istuessasi ja katsoin silmiisi. Kysyin että ethän kadu mitään ja puistelit päätäsi samalla antaen pääsi hiukan painua. Kysyit koska vaimoni ja lapseni palaavat jolloin sanoin että kolmen yön päästä. Hiukan kainosti totesit että taidat ilmoittaa mökillenne että myös sinulle tuli menoa, jos vain minulle sopii… Niin mikä minulle pitäisi sopia, kuin kiusoitellen kysyin….

Mennään suihkuun…. Pesin vartalosi ensin selkäpuolelta niin että välistä sormeni tapasivat rintasi ja painoit päätäsi taaksepäin kuin odottaen suudelmaa. Käänsin sinut ympäri ja kun olin pessyt tukkasi, aloin hieromaan rintoihisi saippuaa kunnes ne vaahtosivat kuin saippuakuplat. Pesin vatsakumpusi ja kun siirsin käteni häpykukkulallesi ja pesin pilluasi, sanoit että kukaan mies ennen minua ei ole pessyt pilluasi. Vastasin että en olekaan ihan kuka tahansa mies ja jatkoin pesuasi pesten jalkasi kantapäitä myöten.

Aloin viruttamaan sinua ja pyysin että samalla kun virutan pesisit minua. Niinhän teitkin ja äidillisillä otteilla hellästi pesit vartaloani kunnes tulit mulkulleni. Vapaana se roikkuin jalkojeni välissä, tukien itseään palleihini jotka nekään eivät aivan pienet ole. Katsoit minua silmiin ja aloit hieroa mulkkuni vartta sekä hieroen saippuaa palleihini. Tuo ote mulkustani aiheutti sen että se kuin varoen alkoi nostaa päätänsä ja eipä aikaakaan kun se osoitti kohti kattoa. Sinulla on aikamoinen vaikutus minuun sanoin ja hymyilimme toisillemme. Kuivataan itsemme totesin ja kun kuivasin sinua oli kuin taivaan aukeaminen kun hieroin rintojasi ja pilluasi pyyhkeellä. Myös sinä viivyit tavanomaista kauemmin mulkkuni kuivaamisessa ja moiskautit sille suukonkin… Tule, sanoin, ottaessani kädestäsi kiinni, vieden sinut makuuhuoneeseemme. Kääntäessäni sinua työnsin sinut hiukan rajusti, kuitenkaan satuttamatta sinua sängylleni ja otin jaloistasi kiinni, hinaten sinut aivan sängyn reunalle. Nostin toisen jalkasi ylös ja käänsin sinut kyljittäin ja työnsin mulkkuni vakoosi. Nussittuani sinua hetken noin, käänsin sinut selällesi ja tulin päällesi niin että nojasin käsilläni pääsi viereltä ja laitoin tuplatyynyt pyllysi alle jolloin myös sinulle avautui suora näkyvyys alakertaan. Kun jalkasi olivat kohti kattoa näit joka työntöni ja kuinka mulkkuni upposi vakoosi. En kestä tätä sanoit ja sait orgasmeja toisensa perään. Tiesin että kun juuri olin lauennut, minulta kestäisi kauan ennen seuraavaa orgasmia.

Välistä vedin mulkkuni ulos ja kiusoittelin sinua silittämällä terskallani pilluasi. Kääsin sinut vatsallesi ja kuin käskystä nostit pyllyäsi niin että se oli kuin määräys, tule takaapäin. Työnsin mulkkuni kerralla vakoosi ja nussin kuin hullun lailla kunnes sait jälleen orkun. Käytin tilaisuutta hyväkseni ja vedin mulkkuni ulos ja kostutin sormeni vaossasi. Kosteilla sormillani hieroin pyllyvakoasi jolloin sanoit ei sinne… Olin kuitenkin ottanut tiukan otteen lantioltasi ja päätin että kyllä… Painuin sisään osalla mulkkuni mitasta ja voihkit tuskasta. Sanoin että hiero klitoristasi niin saat samalla tästä ihanan tunteen. Peppusi antoi periksi ja sitä oli ihanampi höystää… Tuo tunne tiukassa pepussa on kuin saisi neitsyttä… Vedin mulkkuni ulos ja käänsin sinut selllesi niin että pillusi oli ylöspäin ja tulin seisomaan jalkovälisi päälle. Siitä laskeuduin niin että pääsin nussimaan sinua … Naimme siinä ja kun vartalosi heilui puolelta toiselle oli kiihottavaa nähdä rintojesi liikkuvan ylös ja alas ja sivuille heiluen kunnes jälleen sait orgasmin. Tulin alas ja käänsin sinut vielä selällesi tullen lähetys-saarnaja asentoon päällesi ja aloittaen rytmikkään naimisen kunnes räjähdin sisääsi….

Kun olimme saaneet hengähdettyä kerroit että et ole koskaan saanut tällaista kohtelua ja koska tiesin että miehelläsi oli vain hiukan toistakymmentä senttiä mulkun koko niin saat minulta aivan jotain muuta. Sitä en tietenkään sanonut sinulle. Mulkkuni oli kuulemma herättänyt joskus kiinnostuksen kun minulla oli tiukat shortsit mutta et ollut silti osannut toivoakaan että vielä joskus sen kokisit.

Tämä päivä oli todella monimuotoinen ja naimme vielä monta kertaa. Jos haluta kuulla mitä tapahtui seuraavana päivänä kun hänen ystävättärensä tuli käymään, niin pyydä jatkoa…. ja anna kommentti….

2 kommenttia viestissä: “Naapuri vieraissa”

  1. Hmm says:

    Niiin kiihottava….:) jatkoa kiitos 😉

  2. buumanni says:

    No mutta anna ihmeessä sen jatkon tulla!

Kommentoi

top