search
top

Kalastajantyttären pauloissa osa 2 (Norjalaisen kalastajantytär)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (10 votes, average: 3.70 out of 5)
Loading...

Poskeni oli Sonjan litteällä vatsalla ja katselin lähietäisyydeltä hänen kullanhohtoista häpykarvoitustaan, lyhyeksi leikattua kolmiota. Ilta-aurinko antoi avonaisen parioven kautta säteittensä valaista alastomia vartaloitamme, jotka hetki sitten olivat olleet kietoutuneina yhdeksi hikiseksi kimpuksi. Ovien ulkopuolella oli iso terassi ja maisema mitä kaunein alapuolisen kaupungin yli vuonolle. Puhalsin varovaisen henkäyksen kohti vielä kosteaa karvoitusta ja tunsin vienon rakastelun tuoksun. Korvani alla Sonjan vatsalihakset värähtivät ja napakoru painoi poskeani.

Olin jälleen vierailulla lapsuuteni leikkitoverin ja teini-iän rakastettuni kotona Bergenin vuorenrinteen kodissa. Sonja oli noutanut minut lentokentältä ja ajeluttanut minua lähiympäristön maisemissa. Oli vasta aamupäivä ja aamulento Vantaalta ei kestänyt kuin parisen tuntia. Poikkesimme lounaalle erääseen kalatorin läheisyydessä olevaan ravintolaksi muutettuun vanhaan kala-aittaan. Bergenissä kun oltiin, niin valtaosa ravintoloista tarjoaa etupäässä asiakkailleen kalaa ja meren muita eläviä. Sonja teki tilauksen ja eteemme kannettiin iso kulhollinen erilaisiksi ravuiksi ja simpukoiksi luokiteltavia eläviä, turskaa Bergenin tapaan ja valkoviiniä. Nautimme rauhassa lounaamme oikein ajan kanssa ja iltapäivän puolivälissä ajoimme ylös vuorenrinteen taloon.

Sonjan koti oli tullut minulle kohtalaisen tutuksi ja paikat olivat hyvin muistissa. Olin vienyt tavarani, laukun ja kalastusvehkeeni niille kuuluville paikoille ja nyt oli aika ottaa Sonja oikein kunnolliseen syleilyyn. Hänellä oli tukka pidentynyt sitten viimenäkemän ja nyt se laskeutui jo hartioille asti. Muuten hän oli aivan sama kuin ennenkin, hymyhuuli ja nauravaisen hyväntuulinen. Puristin häntä itseäni vasten ja annoin huulieni kulkea yli hänen otsansa ohimoille ja henkäisin kevyesti korvaan. Silitin pitkiä hiuksia ja selkäpuolen naisellisia kaaria. Sonjalla oli päällään ohut kesäinen mekko, josta olkapäät olivat pitkälle paljaat ja suutelin niitä tuntien kevyen parfyymin tuoksun. Sonja veti minua itseensä painaen reisiään kiinni minun reisiini. Tunsin hänen vatsanpohjansa pienen kohouman painavan kiveksiäni ja hänen kätensä olivat pakaroillani vetämässä minua kiinni itseensä.

Istuimme terassin porealtaassa kertomassa lähiaikojen kuulumisemme samalla ihaillen maisemia. Maisemat, jotka olivat harvinaisen selkeästi näkyvissä joka suuntaan olivat kirkkaat, ja yleiset sumualueet tai sateen sumentama meri olivat nähtävissä saarineen kaikkineen. Ei paljon parempaa maisemaa ollut. Sonja istui vieressäni ja hiveli kevyesti reittäni poreitten kupliessa ympärillämme. Nojasin altaan reunaan ja nautin lämpimästä, hyväntuoksuisesta vedestä, Sonjan kosketuksista ja niistä pikkusormen pienistä ohimenevistä hipaisuista kivespusseihin. Kaukaa kuului jonkin laivan sireenin huuto ja kaukaista lokkien kimeää kirkunaa alhaalta kaupungin kalasatamasta. Sonjan käsi siirtyi puolikovalle kalulleni puristaen sitä hieman. Se oli merkki jostain muusta, ja nousimme pois poreista.

Heitimme pyyhkeemme suurelle ja vaaleale olohuoneen sohvalle sekä suuntasimme alastomina makuuhuoneeseen. Sonja veti vuoteensa päiväpeitteen pois laskostaen sen kampauspöydän tuolille ja kääntyen minuun. Hän sipaisi kevyesti vatsaansa ja häpykumpuaan tullen aivan eteeni ja tarttui nyt jo kovana heilahtelevaan kaluuni ohjaten minut sängylle. Olin selälläni jalat reunan yli lattialla ja Sonja kyykistyneenä niiden väliin kämmenet vatsallani. Hän puski leikkisästi otsallaan kiveksiäni nostaen kasvojaan ylemmäksi samalla nuolaisten kiristynyttä kivespussin pintaa. Kaluni oli kovana pitkin vatsaani tehden pieniä kohoavia liikkeitä. Sonja tarttui siihen ja käänsi sen ylös ottaen sen huulilleen ja siitä suuhunsa. Tunsin hampaiden hipaisun terskalla ja kielen hyväilevän ja kostuttavan kosketuksen. Kieli liikkui ympyrää ja samalla Sonjan käsi teki edestakaista liikettä varrella. Nojasin kyynärvarsiini ja katselin Sonjaa ja hänen kätensä liikkeitä kaluni varrella, hänen poskiaan niiden painuessa kuopalle imaistuissa. Sonjan toinen käsi vaelsi pitkin hänen omaa vartaloaan puristaen rintaa ja laskeutuen alas kohti syliä ja hyväilen sitä. Nautin suunnattomasti tästä kaikesta jota olin odottanut jo kauan. Halusin olla hyvä Sonjalle, tehdä hänet onnelliseksi ja saavani hänet nauttimaan yhdessäolostamme. Tartuin Sonjaan ja vedin hänet ylös vuoteelle.

Sonja oli selällään sängyllä rentona ja minä istuin hänen vierellään hyväillen kevyesti kuumaa naisen vartaloa. Aloin hiljaa edetä Sonjan varpaista nilkkoihin sormenpäilläni hivellen. Käväisin jalkapohjassa ja sain Sonjan hiljaa tirskahtamaan ja koukistamaan jalkaansa. Etenin pitkin sääriä kohti polvia jotka otin kämmeniin ja hetken pyörittelin käsiäni niillä. Yöpöydällä oli sulkakynä koristeellisessä telineessä. Sulkakynä oli vaan koriste, mutta kaunis ja houkuttelevan näköinen. Otin sen ja sillä hivelin Sonjan reisiä ja niiden sisäpintoja saaden pienten värähdysten kulkemaan pitkin Sonjan jalkoja. Nostin Sonjan toista jalkaa hiukan enenpi sivuun ja näin aukesi avarampi näkymä syliin, joka kosteana liikahteli odottavasti. Sulka hivuttautui hitaasti kohti häpyhuulia ja Sonjan lantio ei pysynyt paikallaan, vaan pyörähteli ja kohoili samalla kun Sonjan suusta pääsi pienen pieniä inahduksia. Kuljetin sulkaa kohti häpyhuulia, joita olin hieman sormin levittänyt. Sulka kutitti huulien sisäpintaa ja sormeni liukui syvemmällä Sonjan kuumassa sylissä. Sulka kutitti klitorista ja sai Sonjan äännähtelemään hiukan kovemmin. Kuin itsestään nousivat Sonjan polvet ylös ja hän levitti reisiään. Otin sormeni kuumasta onkalosta ja aloin pehmeän koskettelun Sonjan välilihalla. Tiesin hänen nauttivan suunnattomasti tunteesta jonka se sai aikaan. Hyväilin myös sulalla sitä, mutta Sonjasta oli valunut märkyyttä ja en halunnut sulan kastuvan. Kumarruin sitten alas ja nuolin lihaa ja häpyhuulten mehuista märkiä pintoja. Työnsin kieleni syvemmälle ja tunsin sen ihanan tuoksun, minkä näiden hetkien miellyttävänä lisäantina saa. Sonja puristeli rintojaan ja kohotteli lantiotaan puna poskillaan.

Pyöritin sulkaa Sonjan vatsalla ja lantioilla hiljaisin aaltomaisin liikkein. Annoin sulan kärjen upota napaan pienelle kuttittavalle retkelle ja siitä pyörähtelemään napakorun ympärille. Sonja oli pannut kätensä minun kalulleni joka oli koko ajan ollut valmiina vaikka mihin. Sulka ärsytti tuntoaistia nyt rinnoilla. Puristin yhtä rintaa niin, että sen nänni nousi koholle peukaloni ja etusormen väliin jossa pidin sitä sen ajan kun kutitin sulalla. Tein toiselle samoin ja suutelin lopuksi sen lävistyksellä koristeltua nänniä. Sonjan hengitys oli kiihkosta nopeutunut ja hän puristi edelleen kaluani kovaa. Käänsin Sonjan vatsalleen ja hyväilin sulalla hänen hartioitaan ja kuljetin sitä sitten alas selkärankaa pitkin aina pyllyvakoon asti. Suutelin pakaroita ja nostin Sonjan keskikohtaa koholleen sekä menin hänen taakseen. Levitin hieman pakaroita ja näin pyllyreijän sekä sen kiiltävän kosteuden joka siellä oli. Olin pistänyt sulan pois ja painoin sormellani varovasti reikää, koskettelin reijän ymäristöä ja levitin hieman sen märkyyttä pakaroiden sisäpinnoille. Kohotin Sonjaa lisää ja näin pääsin suutelemaan takaapäin avonaista ja mehuista märkää syliä. Kieleni upposi taas syvälle samalla kun pidin Sonjaa tiukasti lantioista vetäen häntä itseäni kohden. Häpyhuulten välistä valui nesteitä kohti häpykumpua ja lyhyttä karvoitusta. Syli oli liukas. Kohottauduin hieman ja kaluni pää osoitti suoraan märkään häpyyn jonne sen hitaasti työnsin. Työnsin syvälle ja annoin sen hetken olla siellä. Sonjan kasvot olivat hautautuneina sängyn pehmeyteen ja kädet tekivät puristusotteita rypistellen lakanaa. Työnsin lujia työntöjä ja tunsin olevani hengästynyt, joka vaan lisääntyi Sonjan käden kurottautuessa kiveksilleni ja otettua ne hellään puristeluun.

Sonja makasi silmät ummessa ja välillä apposen avoimina minun työntäessäni kalua häneen. Olin kääntänyt Sonjan selälleen ja rakastelimme mielestämme siinä normaalissa ja parhaassa asennossa. Pidin ylävartaloani hieman koholla ja näin sain katsella Sonjaa kasvoihin. Aina välillä suutelin hänen silmiään, otsaa ja kasvojen joka kohtaa. Sonja ei pysynyt allani paikoillaan vaan liikahteli ja kohotteli itseään päästellen suustaan pieniä nautinnon ääniä. Hän otti minua kaulasta ja veti minut tiiviisti itseensä ja tunsin hänen jäykistyvän ja jalat oikenivat tärähdellen muutaman kerran. Sonja sai orgasmin ja lepäilimme hetken. Kaluni sykki Sonjassa odottaen toiminnan jatkamista. Tunsin, ettei menisi kauaakaan siihen että minäkin laukeaisin. Aloimme hiljaisen liikkeen ja kohta rakastelimme jälleen kuten äskenkin. Työnsin rajut töytäisyt ja silloin tunsin tulevani, vedin kaluni ulos ja kuumat sylkäisyt annoin levitä Sonjan hikiselle vatsalle ja rinnoille.

Lepäsimme vuoteella. Sonjan hymistessä ja pörröttäessä hiuksiani minä pidin päätäni hänen vatsallaan ja katselin navan yli häpykarvoitusta. Navassa kiilteli korun lisäksi spermaa joka sen oli täyttänyt. Sinne se kuivuisi ja tuntuisi ja muistuttaisi hetkistä jotka tulvan aiheutti.

Istuimme taas porealtaassa laskevan auringon säteissä. Alhaalla kaupungissa oli jo valoja sytytetty, mutta vuorenrinteelle länteen laskeva aurinko antoi viime valoaan. Poreallas kupli ja me istuimme lähekkäin tuntien vartaloittemme kosketuksen ja niiden pienet sähköiset iskut. Mielessämme oli tulevan illan tulevat kuumat hetket ja niiden jälkeinen yhteinen uni ja nukkuminen niin lähekkäin kuin vain voi.
===========
Sonja ohjasi autoaan pitkin öljyrahoilla rakennettua uutta tietä ja läpi tunneleiden kohti lapsuutemme koteja ja kalatehdasta. Saisin taas tavata Sonjan kalastajaisän ja suomalaisen äidin. Näkisin ehkä jonkun lapsuuden kavereistani ja ennenkaikkea ne kaikki leikkipaikat, ja voisin kokeilla minun uusia kalastusvehkeitäni.

Kommentoi

top