search
top

Vieraan kaupungin nainen ja laivaseikkailu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (8 votes, average: 3.88 out of 5)
Loading...

Kerran taas kuljin päämäärättömästi erään kaupungin katuja. Kaupunki oli vieras, mutta ei aivan tuntematon sillä kiertelen kesäisin kotimaassa eri kaupunkeja ihan vaan mielenkiinnon vuoksi. Tässäkin kaupungissa olin aiemmin muutaman kerran käynyt, mutta ketään sieltä en tuntenut, ja siksi se oli mielestäni vieras. Kuljin puiston halki mäelle ja katselin suurelle järvelle ja sen lahdella olevan laivasataman yli kallioiselle niemelle. Siellä ihmiset kuljeksivat kesäiltana yksin, kaksin tai isommissakin ryhmissä. Aikaisen ajankohdan takia siellä näkyi olevan myös lapsia. Kaipasin itselleni seuraa ja juttukumppania, ja mistäpä sen vieraasta kaupungista helpoiten saa kuin hotellinsa ravintolasta. Siis sinne.

Olin käynyt huoneeni suihkussa ja hiukan siistinyt itseäni. Vaihtanut hellepäiväasun alakerran ravintolaan sopivammaksi. Lopettelin kevyttä illallistani, vai voiko sitä siksi sanoa, niin kevyt se oli salaatteineen ja kaloineen. Katselin ympärilleni ja näin baarissa olevan eksoottisen näköisen “baarimikon”, naispuolisen. Päätin siirtyä baarijakkaralle ja nostaa kyynärpään tiskille whisky-grogin viereen nojaten leukaa pää kallellaan oikean käden kämmenkuppiin. Sehän on baaritiskeillä yksinäisten ja hiljaisten miesten surullinen asento. No, en ollut masentunut, en surullinen vaan vilkuilin mielenkiinnolla neitiä pulloriviensä keskellä. Jotain tuohua oli jatkuvasti ja vileda liikkui liukkaasti teräskansilla. Kaikki kiilsi.

Olimme baarineidin kanssa edenneet jutustelussa niinkin pitkälle, että tiesin hänen eksotiikkansa periytyvän äidiltään, joka aikoinaan oli rakastunut nuoreen agronomiin kaukana Brasiliassa. Nuori agronomi oli ollut pohjoismaisen ryhmän kanssa tutustumasa maan kahviviljelmiin, ja heidän tulkkinaan oli ollut nuori ja kaunis englanninkielen opiskelija Santosin rantakaupungista. Puolen vuoden kuluttua tutustumiskäynnin jälkeen agronomi matkusti takaisin ja meni naimisiin tulkin kanssa. Siitä kolmen kuukauden kuluttua nuoripari tuli Suomeen ja asettuivat agronomin kotitilan uusiksi emännäksi ja isännäksi. Se oli hieno asia ja nyt tutustuin naiseen joka poikkesi hieman tavallisesta suomalaiseloveenasta. Tiesin hänen nimensä ja se oli niin suomalainen kuin olla vain voi, eli Suoma. Sitä oli mukava makustella. Sain tietää Suoman olevan viimeistä iltaa töissä ja matkaavansa aamulla kotiinsa. Matkan hän tekisi sisävesilaivalla joka lähtisi kaupungin satamasta. Hän viettäisi pienen kesäloman kotonaan ennenkuin alkaisi uudessa toimessaan erään länsirannikon kaupungin suurimman hotellin henkilöstöpäällikkönä.

Juttelumme oli edennyt pitkälle ja tuttavalliseksi, ja niin siinä kävi, että olimme sopineet minun astuvan samaan laivaan ja matkaavani hänen kanssaan vesistön alkupäähän ja siellä olevaan kaupunkiin. Sainhan tutustua siten siihenkin.

Aamulla hoidin laskut alta pois ja menin aamiaiselle. Vähäiset tavarani odottivat naulakolla ja sinne näin myös Suoman laukkunsa vievän. Hänellä oli pieni huone hotellin henkilökunnan puolella jonka hän luovutti pois ja tuli kanssani aamiaiselle. Suoma oli pukeutunut lomansa alkuun kevein asustein. Ohutkankainen hame liehui iloisesti hänen liikkeittensä voimasta ja pusero kiristyi mukavasti vartalon eri ulokkeiden päällä. Nautimme rauhassa yhteisen aamiaisemme ja lähdimme satamaan. Minä talutin Suoman polkupyörää, sillä hänellä oli se ollut kaupungissa mukanaan. Hänen intohimonaan oli vapaa-aikana ajella ympäri lähiseutuja ja siihen oli mitä soveliain oma pyörä.

Satamassa ostin lipun laivaan, Suomalla se jo olikin. Laivapoika nosti Suoman polkupyörän laivan etukannelle jossa näkyi olevan pikkurahtia muutenkin. Suoma oli varannut aiemmin itselleen yhden laivan viidestä matkustajille tarkoitetuista hyteistä. Ihmettelin sitä, mutta selitys oli hyvä. Sinne sai tavarat matkan ajaksi, eikä niitä tarvinnut kannella vahtia ja siirrellä ihmisten jaloista pois. Hytti oli pieni, laivan peräosassa kannen alla, mutta ajoi asiansa. Kerrosvuode ja pesuallas, pieni naulakko ja pari koukkua ovessa. Pyöreä ikkuna, venttiili, antoi valoa ja sai siitä maisemiakin ihailla.

Olimme katselleet etääntyvää kaupunkia ja seuranneet maisemia. Yläkannen pienessä ravitolassa söimme lounaan valkoviineineen. Istuimme keskikannen kahvilassa nauttien punaviiniä. Ilma oli lämmin ja matka rauhaisa. Tunsime lähentyneemme ja nojailimme toisiimme katsellessamme ohi lipuvia rantoja. Suoman lämmin vartalo kiihdytti minua ja tunsin vereni vilkkaan juoksun suonissani. Kuin yhteisestä päätöksestä siirryimme Suoman hyttiin jossa hän kääntyi heti puoleeni ja nosti kätensä kaulalleni. Hänen kuumat huulet painautuivat kaulalleni ja siirtyivät hitaasti poskia hivellen huulilleni. Suudelma oli pitkä ja intohimoinen käsien vaeltaessa toistemme vartaloilla. Suoman kädet hakeutuivat paitani alle ja hyväilivät ylävartaloani. Minä avasin Suoman paidannapit ja pujotin avatun paidan pois. Pienet rintaliivit avautuivat edestä ja otin nekin pois. Suoma veti paitani pään yli ja olin paljaana minäkin. Hyväilin Suoman selkää ja vein käteni alas kiinteille pakaroille ja alemmaksikin. Nostin hitaasti hametta ja tunsin käsissäni pikkuhousut, sileät ja liukkaat. Pujotin peukalot vyötärönauhan alle ja liu’utin housuja alemmaksi, liu’utin ne pakaroiden yli alas. Kyykistyin ja liu’utin aina alemmas nilkkoihin, jossa Suoma astui niistä pois. Kyykistyneenä nostin hametta ja näin Suoman kevyen karvoituksen, siististi rajatun ja lyhennetyn. Näin häpyhuulten pyöreyden ja raon kauniisti katoavan reisien väliin. Painoin huuleni pehmeälle karvoitukselle ja tunsin ihanan naisen tuoksun. Levitin hiukan sormin häpyhuulia ja työnsin varovasti kieleni kuumaan ja punertavaan syliin. Maku oli naisen maku. Kuulin Suoman huokaisevan ja painavan päätäni lujemmin itseään vastaan. Käteni olivat Suoman alaselällä ja painoin häntä samoin vasten seikkailevaa suutani. Vein kädet alas pakaroille tuntien niiden kiinteyden ja värähtelevät liikkeet. Nousin seisomaan ja Suoma avasi vyöni pudottaen housuni alas ja astuin niistä pois. Otin itse bokserit pois ja olin täysin alasti Suoman edessä hänen availlessaan hameensa vyötäröä ottaakseen hameen pois. Lähestyimme toisiamme ja painauduimme vasten toisiamme. Kaluni painoi Suoman vatsaa ja kivespussini lepäsi Suoman karvoituksella ja hänen rintansa tunsin omallani. Hän suuteli kaulaani ja hyväili kylkiäni pujottaen kätensä väliimme ottaen kaluni käteensä. Hän puristi sitä ja liikutti kättään sen varrella siirtyen kivesten tunnusteluun. Kivekset hehkuivat hänen kuumassa kädessään ja olin kovan kiihkon vallassa. Siirsin Suoman alavuoteelle ja itse kyykistyin vuoteen vierelle nostaen hänen toisen jalan olkapäälleni. Nyt katselin Suoman sykkivää syliä, sen kiiltävää ja kosteaa lihaa. Painoin huuleni alas pillulle ja nuolin, imin, työnsin kielen syvälle sisään ja samalla puristin rintoja ja nipistelin kovia nännejä. Toisella kädellä puristelin ja hitaasti runkkasin kaluani. Sen terska tuntui kireältä ja olevan halkeamaisillaan.

Suoma oli päälläni imien kaluani ja ja puristellen kivespussia. Hänen lantionsa oli pääni kohdalla josta nostin ja vedin sen ylös niin, että kasvojeni edessä oli avoin syli. Jatkoin sen suutelemista ja imemistä, kieleni teki nuolevia liikkeitään häpyhuulilla. Suoma osasi ottaa kullin syvälle suuhunsa ilman mitään kakomista. Käännyimme kasvotusten ja jäin alle Suoman ollessa istuvassa asennossa lantioillani. Märkä pillu painoi kulliani ja hän otti sen käteen ja ohjasi sisäänsä. Suoma nosteli itseään nojatessaan eteenpäin tukien itseään olkapäistäni. Kulli liukui Suoman pillussa liukkaasti edestakaisin tekien oloni mahdollisimman kuumaksi. Huohoton hiukan, mutta niin teki Suomakin. Hän ratsasti ja rinnat keinahtivat mukavasti silmieni edessä. En malttanut olla tarttumasta niihin ja hiukan antamaan lisävauhtia niiden keinuntaan. Viereisen rautaseinän takaa kuului veden solinaa. Käänsin Suoman päältäni selälleen ja nousin itse hänen päälleen. Kullini solahti aivan itsestään kuumaan pilluun johon se upposi koko pituudeltaan. Aloin työntämään syviä ja hitaita työntöjä. Käteni olivat Suoman pakaroiden alla josta nostelin häntä vastaan ja tunsin kullini osuvan syvään pohjaan. Suoma oli silmät ummessa heitellen päätään sivuille, sormet olivat uppoutuneina syvälle sängyn peitteisiin josta hän ponnisti ja veti voimaa rakasteluun.

Olin nostanut Suoman jalat polvitaipeista olkapäilleni ja ja kullini upposi aina vaan syvemmälle syvyyksiin. Joka työnnöllä Suoman huulilta kuului nautinnollinen “oh”, ja silmät katsoivat lasittuneina ylävuoteen pohjaa. Olin hengästynyt ja hikinen ja tunsin laukeamisen olevan tulossa millä hetkellä tahansa. Lisäsin tarkkaavaisuuttani etten vaan saisi aikaan mitään ikävää yllätystä ja hetki läheni ja läheni. Tunsin Suomankin jännittyvän ja samalla minun oli vedettävä kulli ulos ja annettava kuumat sylkäisyt lennättää spermat Suoman päälle. Sotkin hänet täysin nesteeseen ja valuessaan venyvään liimaan. “Sperma on ihanaa”, kuulin Suoman kuiskaavan ja hän levitti sitä rinnoilleen ja vatsalleen. Nosti kätensä huulilleen ja nuolaisi siitä hiukan suuhunsa. Hän makasi yhä sellällään jalat leveällä ja syli auki. Laskin käteni siihen ja hieroin varovasti märkää pillua. Suoman lantio liikkui ja vastasi käteni liikkeisiin. Puristin kullini tyhjäksi kaikesta vielä valuvasta ja laskeuduin Suoman vierelle hiukan liian kapealle sängylle. Olimme vaan ja tasoittelimme hengitystämme. Muutaman minuutin kuluttua Suoma nousi ja otti laukustaan kosteuspyyhkeitä ja alkoi kuivata itseään. Hän otti kullini käteen ja ilkikurisesti hymyillen kuivasi sen, huolellisesti esinahan alta ja kaikkialta. Se heräsi hiukan eloon ja Suoma hiukan näpäytti sitä nauraen ja sanoi vaan, että no no. Hän kaivoi laukusta pyyhkeen ja kietoen sen ympärilleen sanoen piipahtavansa käytävän suihkussa.

Laivamatka oli kestänyt kahdeksan tuntia ja seisoimme yläkannella katsellen lähestyvää päätesatamaa. Nojasimme toisiimme ja olimme hyvillämme onnistuneesta matkasta ja minä lisäksi siitä, että olin saanut tutustua mitä hurmaavimpaan naiseen ja kaiken lisäksi kaunis kuin mikä. Vaistosin Suomankin olevan herkällä tunteella silmät kiiltäen. Tiemme eroaisivat, sen olimme tehneet toisillemme selväksi, ja muistelisimme kesäisen päivän ja yhteisen matkamme huippukohtia jatkossa erillämme.

Laiturilla näin Suoman menevän kahden ihmisen luo josta naispuolinen oli kuin ilmetty Suoma, hieman vanhempi vaan. Suoma halasi kumpaakin, äitiä ja isää, kääntyi ja vilkutti minulle lähettäen ilmojen kautta vielä suukon.

Kommentoi

top