search
top

Valinta; mies-, vai tyttörakkautta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (24 votes, average: 3.54 out of 5)
Loading...

Istuimme kylpylän höyrysaunan lähes läpinäkymättömässä, mutta miellyttävän lämpöisessä ja ihoa hyväilevässä höyryssä. Tunsin Merjan huulien kosketuksen olkapäälläni. Niiden ujon ja viipyilevän sekä yllätyksellisen painautumisen lähelle käsivarteni yläosaa. Istuimme ylimmällä tasanteella vierekkäin ja höyryn seasta kuului iloista puheensorinaa, niin naisten hieman korkeampaa ääntä kuin miesten matalampaa. Miehet olivat samassa tilassa matalan kaiteen takana halliten lauteitten toista päätä.Katse sai vangittua vain epämääräisiä hahmoja, sillä niin tiheä oli höyry. Olimme eri työpaikkojen järjestämillä koulutuspäivillä eräässä suuressa kylpylähotellissa. Ja nyt oli Merja rohkaissut itsensä ja koskettanut minua huulillaan.

Luennon väliajalla istuimme kahviossa koko työyhteisömme eli kuuden hengen ryhmä. Muut pöydät olivat varattuina muiden, keskenään tuttujen ihmisten kesken. Oli ensimmäinen koulutuspäivä ja sen aamupäivä menossa. Kahvion ikkunat olivat kohti suurta kylpylän uima-allasta ja vesiputouksia, joiden alla nytkin istui tai seisoi kylpylän asiakkaita. Olimme tulleet Merjan kanssa jo edellisen päivän iltana ja majoittuneet yhteiseen huoneeseen. Muut työpaikkamme osallistujat tulivat aamulla ennen luentojen alkua ja kiireisesti vastaanottaneet huoneensa. Kiireisiä koulutuspäiville aamutuimaan tulossa oli paljon, sillä edellisillan tulijoita ei ollut montakaan Merjan ja minun lisäksi. Jokunen pohjoisesta ja kauempaa idästä oli. Ja yksi kuntolomailija, Eerikki Joensuusta.

Olimme tuloiltana Merjan kanssa menneet alakerran ravintolaan katsastamaan tanssikansaa, sillä orkesteri soitti joka ilta ja ihmisiä riitti tyydyttävästi viikollakin parketille. Olihan kylpylän majoituskapasiteetti suuri, ja kyllä ympäristönkin ihmiset mielellään kävivät ainakin baarissa. Me kaksi huonetoverusta istuimme baarin puolelle ja otimme siiderit kumpikin. Olimme kevyesti pukeutuneet ja ulkovaatteita ei tarvinnut kipittäessämme hotelliosasta alas ravintolaan. Lyhyet mekkomme hulmahtelivat kun portaissa kiiruhdimme ja otimme pikkupöydän haltuumme. Merja kävi baaritiskiltä hakemassa siiderit kun minä katselin arvioivasti ympärilleni. Asiakkaita oli tasapuolisesti naisia ja miehiä, vanhempaa ja nuorempaa. Huomasin kaksi herraa oman pikkupöytänsä ääressä pienen matkaa meidän pöydästä. Kumpikin oli semmoiset 50-55 vuotiaita, siistin näköisiä ja terveen oloisia. Huomasin heidän katselevan ja jotain jutustelevan, ja melkoisella varmuudella meistä. Yritin olla huomaamatta, mutta samalla varovasti herättää heidän huomiotaan, ehkäpä hiukan kiusalla. Olimmehan Merjan kanssa nuoria 26 vuotiaita verrattuna näihin herroihin. Kokemuksesta kyllä tiesin ja arvostan edelleenkin hieman vanhempia miehiä, sillä sieltä löytyy se luottamus ja ymmärrys sekä myös toisen huomioon otto. Istuimme Merjan kanssa kyynärpäät pöydällä ja jalat heitettynä toisen yli jolloin kevyet mekkomme helmat olivat lipuneet kohtalaisen ylös paljastaen kiitettävästi stay-upien verhoamaa reittä. Eikä varmaankaan ollut valittamista etunojassa ollessamme kaula-aukkojen näkymästä, sillä siitä pidimme huolen, me kaksi kiusotteluun taipuvaista naista.
Merjan kanssa hyräillessämme tanssiorkesterin tahdissa nämä kaksi herraa ilmestyivät viereemme ja kumarsivat, pyysivät kohteliaasti tanssiin johon me taas kohteliaasti lupauduimme. Herrat olivat mukavia ja liikkuivat parketilla sujuvasti, ja ainakin minä tunsin itseäni vietävän kevyesti. Tanssikappaleet olivat makuumme, ja niinpä viivyimme tanssin tuoksinnassa neljän kappaleen verran. Herrojen saattaessa meidät pöytäämme, he kysyivät saisivatko liittyä seuraamme. Se sopi meille ja niin istuimme nelistään pikkuruisen pöydän ympärillä. Kavaljeerimme tiedustelivat mitä haluaisimme juoda, he ottaisivat viskit. Meille kelpasi siideri, ja siinäkin pitäytyisimme kohtuudessa sillä heti aamulla olisi luento ja silloin piti olla virkeänä. Miehet olivat samaa mieltä myös omalta kohdaltaan, sillä he olivat viikon ohjatulla kuntolomalla, ja aamulla olisi heti tiukka kuntosali vuorossa. Miehet olivat mukavia ja puhuivat hauskaa pohjois-karjalan murretta. Tuntui, että vaikka puheet olisivat olleet vakaviakin, niin ne olisivat olleet kuitenkin huumoria.

Ilta vierähti jo toukokuiseen hämäryyteen kun päätimme poistua huoneisiimme. Miehet olivat jotenkin sekoittaneet päämme niin, että Merja meni toisen miehen kanssa hänen huoneeseensa ja minä toisen kanssa Merjan ja minun huoneeseen. Niin siinä vaan kävi. Merja kylläkin sinnikkäästi ensin vastusti asiaa, mutta kun näki minun halukkuuteni pikku vierailuihin, niin hän suostui. Mies joka kanssani tuli oli nimeltään Eerikki ja kertomansa mukaan 53 vuotias. Oman isäni ikäinen, ajattelin. No, ei se mitään. Eerikki otti minua vyötäisiltä ja veti itseensä. Tunsin partaveden tuoksun, joka tuntui puhtaana, eikä sekoittuneena mihinkään epämiellyttäviin tuoksuihin. Maailmalle kiitos siitä, ettei ravintoloissa enää tupakoitu. Eerikki heitti pikkutakkinsa pois ja istahti nojatuoliin. Olimme kaksi aikuista ja tiesimme tasan tarkkaan millä tarkoituksella huoneessani olimme. Kerroin käyväni kylppärissä ja pyysin Eerikkiä tekemään olonsa mukavaksi. Kylpyhuoneessa tein pikkutarpeeni, tarkistin kasvoni meikit ja asettelin hiukan hiuksiani. Astuin huoneen puolelle ja näin Eerikin tehneen olonsa mukavaksi. Hän istui nojatuolissa paidannapit avattuina ja muuten alastomana. Kädessään hän piti seisovaa kaluaan. Taivas se oli paksu ja muhkean näköinen. Se oli todella paksu, jonka päässä kiiltävä, puolikkaan hanhenmunan kokoinen terska loisti. Se oli säväyttävä kapine. Olen aina pitänyt paksuista kulleista. Pitkät luikerot, niitä lähes inhoan. Eerikki istui jalat hieman levitettynä ja runkkasi hitaan hajamielisesti pyytäen minua riisuuntumaan. Pelin henki oli selvillä ja minä riisuin mekkoni ja rintaliivit, pujotin pikkuiset pikkarini pois ja kaiken tämän niin viekoittelevasti kuin vaan osasin. En siinä niin kauhean hyvä varmaankan ole, mutta tein parhaani. Aloin kierittämään stay-upeja alas. Eerikki pyysi minua jättämään ne ja korkokengät jalkaani. Oli varmaan jostain pornoleffasta nähnyt miten niissä tähdet oli pukeutuneina. Eikä siinä mitään, onhan se kiihottavan näköistä.

Olin jo hetken ollut polvillani Eerikin edessä ja ihmetellyt paksua kullia, sen lyijykynän paksuisia suonia ja isoa, pitkulaista reikää terskan päässä. Sinne mahtui varovasti upotettuna pikkusormeni kynsi. Eerikin kasvoista näin, että hän nautti tekemisistäni ja varsinkin kun puristin valtavan raskasta kivespussia. Sekin oli ennennäkemättömän kokoinen, ainakin minulle. Sain sen hädintuskin mahtumaan kahteen kouraan. Pussin reunalta nousi paksu kulli katsoen minua silmiin. Avasin suuni ja otin kullin huulieni väliin ja mahtuihan se suuhuni. En uskaltanut sitä syvälle ottaa, vaan annoin kieleni tunnustella suonikasta vartta ja hampaani kiusoitella terskaa, samalla tunnustelin kiveksiä jotka mukavasti muljahtelivät käsissäni. Itse kiveksetkin olivat sen kokoiset, etten yrittänytkään niitä edes mahduttaa suuhuni. Päässäni pyöri pelokas ajatus, että mitenkähän tässä käy pimppini, jos tuo muurinsärkijä sisään pyrkii.

Eerikki otti varovasti päästäni kiinni ja irroitti minut kullista. Se jäi nyökyttelemään terska kireänä ja syljestä märkänä. Pitkulainen reikä nupin päässä oli avautunut enempi ja siitä näki syvälle sisään. Olisin voinut työntää sinne pikkusormeni ainakin jonkin matkaa. Eerikki nousi ja veti minut ylös polviltani sekä lähti viemään minua sänkyjen suuntaan. Ohjasin hänet vuoteeni laidalle, jossa hän laski minut selälleni avattuun sänkyyn. Hän veti tyynyn pakaroitteni alle ja levitti jalkani hivellen sukkien peittämiä reisieni sisäpintaa. Kuului hiljainen sihinä kun hänen kätensä hiveli niitä. Eerikin sormet olivat pillullani tekien pientä tutkimusmatkaa häpyhuulilla ja lyhyellä sängellä. Hän avasi hitaasti häpyhuulet ja kokeili sormellaan märkiä poimuja ja työnsi sitten sen kokonaan sisään, alkaen hienovaraisen sormirunkkauksen. Olin jo muutenkin märkä, mutta nyt tunsin sisäisten nesteitteni aivan kuin kuohahtavan ja täyttävän koko pillun. Ei kulunut kuin tovi, niin tunsin Eerikin suun häpykummulla ja sormen liikkuessa edelleen sisälläni. Eerikki siirtyi jalkojeni väliin ja nosti jo koholla olevaa lantiotani ylemmäksi ja työnsi kielensä sisään märkään syliin. Tunsin hänen suunsa imevät liikkeet ja kiemurtelin miehen miehekkäässä käsittelyssä. Silmissäni näin paksun kalun ja sen mutkikkaat suonet, helakan terskan ja sen murtautumisen sisääni. Pelkäsin hiukan. Tiesin sen kohta tapahtuvan, mutta Eerikki jatkoi pilluni ärsyttämistä ja tunsin miten nesteet valuivat pitkin pyllyrakoani lakanoille.

Pelkäämäni hetki läheni. Eerikki oli noussut ylemmäksi kullin sojottaessa suoraan syliini. Se nyökytteli ja heilahti ja aukko aivan kuin olisi hengittänyt. Eerikki sanoi, etten tarvitse pelätä, hän kyllä tietää ja osaa toimia oikein. Levitin jalkani mahdollisemman leveään asentoon kun Eerikki laskeutui päälleni ja ohjasi kullinsa häpyhuulilleni ja jätti sen hetkeksi siihen aivan kuin suudellakseen terskalla pilluani. Hän levitti sormin häpyhuuliani ja kuiskasi, että olen tosi märkä ja liukas. Tunsin kullin pään hiljaa menevän syvemmälle. Silmäni olivat kiinni ja odotin kipua, mutta sitä ei tullut. Tuli vaan kiduttavan kiimainen olo ja pingottuneen pillun sisällä kiimanesteet vaan pulppusivat. Uskalsin vastata Eerikin työntöihin ja nostin jalkani kohti kattoa. Huuliltani pääsi äännähdyksiä joita en voinut hillitä ja otin Eerikin käsieni halaukseen. Laskin jalat alas ja kiedoin ne Eerikin ympäri painaen häntä lujemmin vasten häpyäni. Häpyä, joka ei kipua tuntenut, mutta tunsi sen ihanan tunteen, ettei muuta sinne enää mahtuisikaan. Tiukka ja kiihottava tunne. Suutelin Eerikkiä suulle, annoin kieleni leikkiä hänen hampaillaan ja käteni olivat hänen hiuksillaan.

Eerikki oli yhden tyylin mies, eli rakastelu tapahtui päältä normaaliin tapaan. Se oli pitkä ja antaumuksellinen pano, ja siihen olin enempi kuin tyytyväinen. En tarvinnut pelätä mitään ja nautin, nautin sydämestäni Eerikin taitavuudesta ja hänen paksusta kalustaan ja sen tuottamasta nautinnosta. Ihanasta tunteesta sisälläni ja kiihottavasta valumisestani lakanoille. En muista semmoista tulvaa ennen kokeneeni.

Kerroin Eerikille käyttäväni e-pillereitä ja siten hänellä olisi vapaat kädet toimilleen, minä olin valmis. Olin saanut orgasmin jo kahdesti, joiden ajaksi Eerikki oli hidastanut ja lopettanutkin hetkesi rakastelun, mutta antanut kalun olla sisällä. Tuntui sille, kuin orgasmi olisi ollut koko ajan tulollaan, ärsytys sylissäni oli niin suuri.

Eerikki työnsi viimeisiä työntöjään ja tunsin hänen kiihtyneen hengityksen kasvoillani. Hänen ylävartalonsa kohosi ja suljetuin silmin hän työnsi viimeisen syvän työnnön ja antoi olla. Tunsin miten pillun pohja sai iskun, lähes kipua tuottavan, kun Eerikin spermat iskeytyivät sisääni. En tiedä miten paksuna suihkuna sieltä sitä tuli, mutta terskan reijän koon mukaan suihku oli paksu. Isosta miehestä tuli paljon ja sitä tulvahti lakanoille mahtava puro Eerikin vetäessä lauenneen kalunsa ulos. Kohottauduin ja katselin hänen kulliaan ja kireäihoista kivespussia. Pienin sykähdyksin tuli terskan aukosta edelleen spermaa. Eerikki hymyili ja ohjasi käsin viimeisiä annoksia kolmiolleni, mihin neste sitten upposi lyhyeksi leikatun karvoituksen uumeniin.

Mies nousi ja sanoi lähtevänsä omaan huoneesensa ja kutsui minut vastavierailulle seuraavana iltana. Hänellä oli yhden hengen huone ja voisin olla vaikka koko yön. Hän seisoi sängyn vierellä ja minä hyväilin hänen kaluaan kun kuului ovelta koputus ja se aukesi. Merja astui sisään ja katsoi silmät suurina Eerikin kalua, hämmästyneenä ja pelokkaana. Eerikki puki rauhassa päälleen ja poistui hyvän yön toivotuksin, molemmille.

Merja ei ollut onnellisen näköinen. Tiesin hänen pienen vastenmielisyytensä satunnaisiin suhteisiin, ja yleensäkin hän ei paljoa miehistä välittänyt. Merja oli joskus minulle kertonut, miten hauskaa hänellä oli ollut tyttöporukoissa ja olleensa jopa rakastunut yhteen tyttöön. Minä en niitä juttuja kovasti noteerannut ja minusta Merja oli huipputyyppi ja hauska. Olimmehan olleet ennenkin tilanteissa jossa miehet olivat kohteinamme, ja kyllä silloin Merjalle oli onni käynyt ja hauskaa oli ollut. Merja kertoi olleensa äskeisen tanssikumppaninsa kanssa ihan niinkuin normaalisti ajatuksena olikin. Kaikki oli sujunut hyvin ja mies oli hellä ja taitava, mutta Merjan mieli ei ollut ollut mukana. Hän oli rakastellessa ajatellut mustasukkaisesti minua ja mitä minä parhaillaan olin tekemässä, ja oli tullut päätökseen, että oli rakastunut minuun. Otin Merjan halaukseen ja halasimme pitkään, minä alastomana Merjassa kiinni ja Merjan kasvot syvällä kaulallani.

Vedin märän ja sotkeutuneen lakanan sängystäni ja pyysin Merjaa kanssani vuoteelle. Hän tuli viereeni ja nyyhkäisi. Juttelimme pitkään asiasta ja kerroin, että Merja oli minulle tärkeä ja rakas ihminen, enkä koskaan haluaisi hänen katoavan elämästäni, mutta en voi kuitenkaan rakastaa häntä kuten hän haluaisi. Olimme pitkään sängyllä kunnes nousin ja menin suihkuun. Suihkusta tullessani huomasin Merjan riisuutuneen ja menneen omaan vuoteeseensa. Menin hänen luo ja nostin peitettä pujahtaen Merjan viereen. Olimme kiinni toisissamme koko yön ja aamulla heräsin Merja kainalossani. Päivä meni luennoilla ja kahviossa istuen tutustuen lähemmin toisiinkin seminaarivieraihin. Merjan katse oli muuttunut hiukan surulliseksi, mutta ystävän katse se kuitenkin oli. En jättäisi Merjaa, mutta eläisin myös omaa elämääni.

Illalla kävimme höyrysaunassa, porealtaassa ja uimassa. Laskimme huiman korkealta vesiliukumäkeä ja kirkunamme oli kuin lasten kirkumista. Meillä oli hauskaa.

Illalla olimme taas tanssin pyörteissä. Merja oli ilosen tuntuinen tanssiessaan, mutta suru näkyi silmistä minun mentyäni Eerikin kanssa, koko yöksi. Merja meni yksin huoneeseemme. Voi kuinka toivoin, että hänellä olisi joku.

Yksi kommentti viestissä: “Valinta; mies-, vai tyttörakkautta”

  1. MasterJonathan says:

    Ihan kiva. Mutta tarinankerronnassa on vielä hiomista.

Kommentoi

top