search
top

Vaklasin runkkaavaa broidia

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (31 votes, average: 3.65 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ei niin rajua, mutta sisko kiinnostuu

Ei suoranaista insestiä, vain uteliaisuutta

Isä on rakentanut meille oman talon jossa nyt asuttaan koko perhe. Pikkusysteri, minä ja broidi ja tietty äiskä ja iskä. Pikkusisko on vasta kahden vanha ja se nukkuu äidin ja isän kanssa niitten makuuhuoneessa. Minulla ja veljellä on yhteinen huone ja saan sitten oman heti kun iskä saa sen valmiiksi. Se on hyvä, sillä tuo veli pieree aika paljon. Kaikkien huoneet ovat yläkerrassa ja kun pikkusisko tulee vanhemmaksi, niin se muutaa minun kanssa samaan. Siksi isä tekeekin huoneesta hiukan isomman, samanlaisen mitä heidän oma makkari.

Minä olen kaksitoista vuotta, mutta ihan kohta täytän kolmetoista. Kahden kuukauden kuluttua. Olen aika pitkä ja pojat sanoo nähneensä mulla jo tissit. Kyllä siellä pienet kohoumat on ja ne nännit on jotenkin turvonneet ja sitten ne ovat pikkuisen arat, ihan niinkuin kipeät. Jokin aika sitten huomasin, että minulle oli alkanut kasvaa karvoja pimpille. Niitä oli jotain viisi tai kuusi semmoista aika jäykkää ja tummaa karvaa, melkein puoli senttiä pitkiä. Ne tuli aika yllättäen ja kasvavat nopeasti. Joka viikko tulee pari lisää. Mun veli joka on jo melkein neljätoista, niin sillä on vaikka kuinka paljon karvoja. Olen nähnyt. Ne on mustia ja ihan tiheässä siinä kikkelin juurella. Ei veli tule edes meidän muitten kanssa enää yhdessä saunaan, vaan käy siellä yksin. On se hassu. Minä en kyllä välitä ja ala ujostella saunassa oloa, vaan aion aina mennä muitten mukana, vaikka Iiriskin, se asuu tuossa kadun toisella puolen ja on vaan pari kuukautta minua vanhempi, niin sekin käy isosiskonsa kanssa kahdestaan saunassa.

Tämä veljen huone, missä minäkin nyt nukun ja pidän mun tavaroita, on semmoinen kiva missä veljellä on semmoinen alkovi ja sen sänky on siellä. Minun sänky on toisella seinällä joka on ihan tavallisen korkuinen, kun se veljen puoli taas on matala ja katto tulee viistosti yli. Näin syksyisin meillä on omat lukulamput valaisemassa kun iltaisin luemme sängyssä ennen nukahtamista. Tässä kerran taas luimme ja minua alkoi väsyttämään ja sammutin oman lamppuni. Mua alkaa aina ekaks väsyttämään ja veli jää lukemaan. Ei se mua häiritse vaan käännyn seinään päin ja alan nukkua. Mutta nyt kuulin semmoista rahinaa tai jotain hinkkaava ääntä alkavan uneni läpi ja se tuli broidin puolelta. Käännyin ja samassa se ääni loppui ja kun vilkaisin veljen sänkyä, niin se vaan jatkoi lukemistaan. Jäin siihen kyljelleni naama kohti veljeä. Olin aika pimennossa ja tiesin ettei veli nähnyt selvästi pidinkö silmiä kiinni vai auki. Huokaisin ihan kuin olisin unessa ja olin ihan hiljaa. Seurasin kuitenkin veljen lukemista ja näin miten sen peitto alkoi liikkua sieltä vatsan alapuolelta. Se nosti polviaan hiukan ylös ja teki jotain siellä peiton alla. Välillä se lopetti ja vilkaisi minua, mutta se luuli että nukuin ja jatkoi sitä samaa heiluttelua. Välillä se peiton pomppina oli hurjan kovaa ja veljen katse oli ihan samean näköistä vaikka se oli katsovinaan sitä lehteä mitä oli lukenivaan. Ei se mitään lukenut vaan heilutti peittoa ja arvasin nyt kyllä olevan jotain erikoista menossa. Sillä oli suukin hiukan auki ja se hengitti hengästyneesti. Kohta se potkaisi hiukan peittoa syrjään ja näin mitä se teki. Sillä oli sen kulli kädessä jota se hinkkasi edestakaisin. Siitä päästä vilahti aina välillä se semmoinen punainen pää, samanlainen on iskälläkin, ja enollakin oli, kun olin sen mökillä iskän kanssa saunassa niin näin. Hurjan kovaa veli hinkkasi ja minä katsoin eikä se tiennyt mitään.

Mulla tuntui pimpissä omituiselle ja kosketin sitä varovasti, ja tisseissäkin oli kumma tykytys. Painelin sormella pimppiä ja hiplasin niitä pikkukarvoja joita mulla oli. Tuntui hurjan kivalle ja kerran sormi luiskahti niitten huulien väliin ja tunsin, että se oli sieltä hiukan tavallista märempi. On se joskus jossain ollut ennenkin märkä, mutta en mä nyt muista koska. Liikuttelin sormea aivan vähän ja se tuntui sairaan hyvälle. En paljoa sitä siellä liikutellut vaan sivelin taas siitä päältä ja aivan niitten huulien reunoja ulkopuolelta ja katselin veljen touhua ja sen kullia. Eiks se kans ole kyrpä?

Broidi pompahti sängyltä ylös ja vilkaisi minua, mutta nukuin, heh heh. Se meni polvilleen matolle siihen sängyn vierelle ja pisti sen lehden viereensä sängylle. Sitten se alkoi kovan vatkaamisen taas sillä kullilla ja katse oli koko ajan siihen lehteen. Näin nyt hyvin koko homman. Oli sillä kyllä aika iso kulli ja sen alapuolella heilui vaaleanpunainen tai rusehtava pussi. Veljen nyrkki puristi sitä kullia ja sen pää ihan kuin olisi loistanut enempi. Veljen silmät olivat tiiviisti siinä lehdessä ja se oli kai unohtanut minut kun se ei edes vilkaissutkaan enää. Minua kutitti mukavasti pimpistä ja kokeilin taas sormella hiukan syvemmältä. Se oli edelleen semmoisen märemmän tuntuinen kun liikutin sormea niitten huulien sisäreunoja. Välillä kun sormi osui hiukan ylemmäksi rakoon, niin ihan kuin olisi värähtänyt joka paikassa. Se paikka mihin sormi osui oli hiukan kohollaan ja arka. En tiedä olinko satuttanut sen tai mitä, mutta hurjan hyvälle tuntui aina kun sitä koski. Veli oli aina vaan hengästyneempi ja se pumppasi kovempaa ja kovempaa kunnes se yht´äkkiä lopetti ja katsoi alas sitä kullia. Siitä lensi jotain, ei se pissaa ollut, ihan kuin räkää, hyi, siihen matolle. Sitä tuli monta kertaa semmoisina roiskeina ja se kyllä tahri sen maton. Mitähän äiti sanoo? Veli pisti lehden pois ja vilkaisi minua sekä otti yöpöydältä nenäliinan jolla pyyhki se kyrvän. Hän vetäisi yöhousut ylös ja kömpi sänkyyn peiton alle. Siinä hän makasi hetken katsellen viistoa kattoa ennenkuin sammutti valon. Minä katselin ennen valon sammumista kiiltäviä läimäreitä matolla ja päätin aamulla katsoa lähemmin.

Aamulla meillä molemmilla oli aika kiire. Veli ehti ensiksi alakertaan aamiaiselle ja minä menin vielä hänen sänkynsä viereen ja katsoin sitä mattoa. Siihen oli kuivunut jotain harmaiksi läiskiksi ja uskalsin koittaa sormellakin. Se oli kovaa ja kun sitä hiukan kynnellä rapsutteli, niin se ihan kuin olisi pölissyt. Mitähän se oli? Koitin myös yöpöydällä olevaa nenäliinaa ja sekin oli osittain kovettunyt. Mutta nyt tuli kiire aamiaiselle ja sitten kouluun. Tarvii sanoa veljelle, että se tekee jotain matolle, ettei äiti näe.

Tulin iltapäivällä ennen veljeä himaan ja nousin yläkertaan. Pikkusisko olisi kyllä halunnut hiukan leikkiä kanssani, mutta sanoin äidille, että mun on luettava nyt läksyt ekaks, ja tulen sitten alas ja vahdin siskoa. Menin heti broidin yöpöydän laatikolle ja katsoin mitä ihmeen lehteä se oli illalla lukenut. Se oli joku englanninkielinen sarjis jossa oli naisia joilla oli hirveen isot tissit. Vähien vaatteiden ja pienien hameiden alta vilkkui pimppejä, pilluja. Oli kuvissa myös miehiä ilman paitaa ja välilla niissä kuvissa ne nai. Kyllä mä tiedän mitä naiminen on, ja paneminen ja nussiminen. Sitä ne teki siinä sarjiksessa. Hirveän isot kullit oli kaikilla miehillä ja kyllä niittenkin päistä lensi hirveitä klönttejä naisten naamoille ja tisseille. Siitä ne sitten valui joka paikkaan.

Minulla alkoi taas kutkuttamaan pimpistä ja minä istuin omalle sängylle katselemaan sitä sarjista. Ihan kuin itsestään käteni meni farkkujen vyötäröltä pimpilleni ja sormella sitten koittelin paikkoja. Se arka kohta mihin olin illalla törmännyt oli aivan yhtä arka edelleen kun sitä koskettelin, mutta se teki niin hyvää ja jatkoin sen tuuppimista. Välillä pistin sormen syvemmälle ja taas huomasin olevani tavallista märempi. Liikuttelin sormea joka puolella pimppiä ja aivan kuin itsestään oli pyllynikin alkanut tekemään pyörivää liikettä. Hengityskin oli tihentynyt ihan niinkuin veljellä eilen. Liikutin sormea sisälläni ja katselin niitä kuvia ja ajattelin, että olisi joskus isompana kiva kosketella tuommoisia isoja kulleja, mutta en ihan noin isoja tissejä halunnut mitä kuvien naisilla oli.

Outo tunne lisääntyi pimpissäni kun ajattelin noita hurjia juttuja ja sormella koskettelin itseäni. Kokeilin myös vähän painella tissejäni ja aralta, mutta jotenkin kosketusta kaipaavilta nekin tuntuivat. Muuten minulla oli kuuma ja samalla pimpissäni alkoi kova kouristus. Pelästyin hirvittävästi, sillä se melkein sattui, mutta samalla se tuntui ihanalta. Hetken se vaan kesti ja oli sitten ohi ja pientä sykettä enää tuntui pimpissä. Arvasin, että jotenkin tämä johtuu itsensä koskettelusta ja hulluista ajatuksista. Ajattelin joskus kokeilevani sitä uudestaan.

Illalla kuin ohimennen sanoin broidille, että hoida tuo matto, ettei äidin tarvitse ihmetellä. Veli katsoi minua monttu auki.

10 kommenttia viestissä: “Vaklasin runkkaavaa broidia”

 1. Ins-ses-jne says:

  Ihanaa, ihanaa. Oma broidi aikoinaan ei antanut kopeloida. Tuliko minulle trauma? Onneksi saa lukea tämmöistä, ja kaikki tämän jatkot. ihana!

 2. satunnainen lukija says:

  Löysinpä mukavan tarinan. Sujuvan ja selkeän. Etsinpä lisää.

 3. buumanni says:

  Mukava törmätä kivoihin ja suhteellisen hyvin kirjoitettuihin tarinoihin. Tässä esimerkki mukaansa ottavasta jutusta. Nyt ei muuta, kuin trilogian muihin osiin, sillä näköjään jatkoakin löytyy.

 4. mapidin says:

  Nyt vasta luin ja yllätyin. Oli mukavan rento esityksen tyyli. Jännittämättä kirjoitettu ja niin realistisen tuntuinen, että saattoi olla kaukana fiktiivisestä tarinasta. Näitähän sattuu ja tapahtuu. Tiedän. Huomasin jatkojakin olevan ja luen ne. Ehdottomasti. Tämä oli hyvä.

 5. Kesät aitassa. says:

  Erittäin kiva kirjoitus, muistuu mieleeni lapsuuteni mökkikesät, jolloin nukuimme veljeni kanssa samassa aitassa. Kuuntelin kun veljeni masturboi ja näin myös vilauksia hänen peniksestäänkin hämärässä aitassa.

 6. M-penis says:

  Hyvin kirjoitettu. Mahtoiko olla itse koettua, oli niin aidon tuntuista? Tuli myös mieleen oma kokemukseni, kun naapurin tyttö vakoili masturbointiani tuossa iässä.

 7. Horny59 says:

  Ihan hyvä tarina. Tähän voisi kehitellä jatkona, kuinka tyttö kysyy veljeltä, että mitä se oli, mitä veli puuhasi silloin yöllä.

 8. aderton says:

  Olen aina viehättynyt kertomuksista, joissa nuoret hiukan kuin huuli pyöreänä kertoo asioista joita ei aivan vielä ymmärrä. Tämäkin oli mielenkiintoinen kokemusten selvittely. Oikein hyvä.

 9. tappisilmä says:

  Bravo! Bravo hulmuhelma!

 10. Mikkis says:

  Jatkoa kiitos ja mielellään seksillä.

Kommentoi

top